Serie A - souhrn 29. kola

11.03.2011, 22:42, aktualizováno 13.03.2011, 22:39
Komentáře a souhrny
AC Milán nevyužil pátečního zaváhání Interu v Brescii a doma jen remizoval s Bari, jenom bod má i Juventus. Římské derby vyznělo lépe pro AS, načež si Neapol pojistila třetí příčku. Udinese venku opět nadělovalo a tentokrát to odneslo Cagliari, jednobranková vítězství slaví Catania, Janov, Fiorentina a také Bologna.

Parma FC - SSC Neapol 1:3

13.03.2011 20:45

Góly: 29. Raffaele Palladino - 52. Marek Hamšík, 56. Ezequiel Lavezzi, 87. Christian Maggio

Neapol vyhrála na hřišti Parmy 3:1 a upevnila si třetí pozici. Utkání se přitom pro svěřence Waltera Mazzarriho nevyvíjelo dobře, skóre otevřel Palladino, jenomže pak už padaly branky jen do sítě Parmy. Postupně se trefili Hamšík, Lavezzi a Maggio. Červenou kartu obdržel ve druhém poločase Galloppa.

Do první šance zápasu se dostali domácí, Palladino postupoval na branku, jenže tu vzápětí netrefil. Stejný muž to zkoušel za chvíli znovu, tentokrát ale nepostupoval sám na De Sanctise, ale zkoušel ho obstřelit. Brankář Neapole střelu vytáhl a stav se nezměnil. Na druhé straně zahrozil střelec Cavani, uvnitř pokutového území si místo k zakončení našel, ale bohužel pro Neapol trefil jen dobře postaveného obránce.

Ve 29. minutě se už trefil aktivní Palladino, útočník Parmy mířil přesně pod břevno a De Sanctis nemohl nic dělat - 1:0 pro Parmu. Neapol nejela na stadion Tardini prohrát, a proto přidala plyn. Maggio hlavičkoval vedle a na zadní tyč rovněž zakončoval mimo Cavani. Závěr poločasu patřil jednoznačně hostům, ti sice nevyrovnali ale ve snažení pokračovali i ve druhém poločase.

Po změně stran hosté vyrovnali, ale neregulérní způsobem. Hamšík stál v jasném ofsajdu, přesto rozhodčí hru pustili a dovolili slovenskému záložníkovi vyrovnat na 1:1. Za další čtyři minuty došlo k obratu, Napolitáni předvedli krásnou akci, rozebrali obranu domácích a skórovali. Jako poslední se dotkl míče Lavezzi - 2:1 pro Neapol. Vývoj utkání neunesl domácí Galloppa, který zbytečně udeřil protihráče a obdržel červenou kartu.

Lavezzi střílel na zadní tyč vedle a Zuniga po přihrávce Hamšíka nechal vyniknout brankáře Miranteho. Parma i v oslabení mohla na bod dosáhnout, Giovinco rozehrál velice nebezpečně volný přímý kop, jenže nikdo z jeho spoluhráčů jej nedopravil do sítě. Šance pokračovaly zejména na hostující straně, Maggio krásně přihrával Cavanimu, jenže ten zblízka nedokázal prostřelit Miranteho. Poslední slovo v zápase měla opět Neapol. Maggio získal míč před domácí šestnáctkou a pak vstřelil třetí branku zápasu. Obránci Parmy jen přihlíželi - 3:1 pro Neapol.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 2:0

13.03.2011 15:00

Góly: 70. Francesco Totti, 90+3. Francesco Totti (pen.)

Ostře sledované římské derby znovu ovládlo AS. Giallorossi se mohli spolehnout na svého kapitána Francesca Tottiho, který vstřelil obě branky svého týmu. Hráči Lazia závěr nezvládli a červenou kartu si odnesli Radu a Ledesma.

Derby začalo obrovskou šancí Davida Pizarra, ten z 25 metrů napřáhl a orazítkoval břevno. Matuzalem to sice také zkoušel z velké vzdálenosti, ale našel pouze náruč připraveného brankáře Doniho. Branka nepadla ani o chvíli později, kdy své spoluhráče vyzýval ostrým centrem Hernanes. Na zadní tyči ale nikdo nedokázal míč zasáhnout a usměrnit jej do branky. Ve 40. minutě mělo AS velkou šanci, Juan zblízka pálil ale do střely se mu položil jeden z obránců Lazia. Kdyby tak neučinil, Vlci by s velkou pravděpodobností šli do vedení.

Ve stejném duchu se pokračovalo i po změně stran. Jeremy Menéz se sice hezky obtočil, jenomže vystřelil vedle. Přesnost chyběla i o pár minut později Hernanesovi. Lazio si pak muselo rvát vlasy nad zahozenou šancí Floccariho. Hernanes mu totiž poslal načechraný centr a stačilo jen hlavou umístit, Floccari však minul a zazdil asi největší šanci Biancocelesti. To by nebylo tak hrozné, kdyby AS nevstřelilo vedoucí branku. Totti si nechal při přímém kopu přiťuknout míč a pak dělovkou překonal Musleru - 1:0.

Lazio situaci nezvládlo, zejména Radu, který zcela nesmyslně přiběhl k Simpliciovi a dal mu hlavičku. Rozhodčí neměl jinou možnost než vytasit červenou kartu. O pár minut později se Simplicio nachomýtnul k druhému klíčovému okamžiku, v šestnáctce Lazia byl na něj spáchán faul a nařízenou penaltu bezpečně proměnil kapitán Totti - 2:0. Ještě před tím uviděl další červenou kartu Ledesma. AS Řím vyhrál v derby 2:0 a nadále bojuje o Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - UC Sampdoria 1:0

13.03.2011 15:00

Góly: 75. Cristian Llama

Sampdorii Janov začíná solidně téci do bot. Blucerchiatti znovu nebodovali, tentokráte prohráli na půdě Catanie 1:0. Utkání ovlivnilo brzké vyloučení Tissoneho, Sampdoria si bez něj nevěděla rady a po brance Llamy čtvrthodiny před koncem prohrála.

Nejprve by se slušelo říci, že hrací plocha připomínala spíše vodní bazén než fotbalový trávník. V extrémních podmínkách se více dařilo Catanii, která byla všeobecně lepším týmem na hřišti. Nicméně s první velkou šancí vyrukovali hosté. Maccarone z mírného úhlu sám pelášil na branku Catanie, zkoušel vystřelit na zadní tyč, jenomže branku těsně minul. To byla na čas jediná šance Sampdorie, protože jak už bylo řečeno, Catania byla aktivnější.

Maxi Lopez dokonce dal gól, rukou komicky nasadil Curcimu jesličky, ale branka pochopitelně nemohla být uznána. Samdporia si oddychla i o pár minut později, kdy velmi dobře, ale nepřesně střílel Carboni. Blucerchiatti si celou situaci zkomplikovali ve 22. minutě, Tissone během krátké doby uviděl dvakrát žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Catania pokračovala ve stejném tempu i po změně stran, do šance se opět tlačil Maxi, ale znovu mu byl odmáván a odpískán ofsajd. Domácí se nakonec dostali do zaslouženého vedení, čtvrthodiny před koncem Llama předvedl při rohovém kopu fantastickou volej a brankář Curci byl bez šance - 1:0. Domácí hubené vítězství udrželi a zcela neškodnou Sampdorii porazili.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 0:4

13.03.2011 15:00

Góly: 43. Medhi Benatia, 44. Alexis Sánchez, 48. Antonio Di Natale, 54. Antonio Di Natale

Cagliari tentokrát doma nezískalo ani bod, sklonit se muselo před famózním Udinese. To pokračuje ve spanilé jízdě a Di Natale se Sanchezem znovu koncertovali. Na výhře 4:0 se podíleli třemi branky, skóre utkání totiž otevřel Benatia.

Udinese začalo na Sardinii od úvodní minuty velice aktivně a bylo otázkou času, kdy defenzíva Cagliari podlehne náporu ofenzivní dvojice Di Natale - Sanchez. Kapitán Udine pořádně protáhl brankáře Agazziho z volného přímého kopu, hosté rozehrávali rohový kop. Standardní situací z rohového praporku skončila i následná hlavička Pinziho. Vedení hostům zajistil až hlavičkující Benatia, který zužitkoval precizně zahraný rohový kop Di Nataleho - 0:1.

Za chvíli musel Agazzi lovit míč ze své sítě podruhé. Alexis Sanchéz se totiž rozhodl, že dá gól. Od vlastní poloviny měl neustále míč na kopačce, zbavil se bránícího hráče i brankáře a famózní sólo zakončil do prázdné branky - 0:2.

Hosté nepolevili ani ve druhém poločase. Po rychlé akci překonal Agazziho Di Nataleho, ale nutno podotknout, že mu výrazně pomohla teč bránícího protihráče, neboť to zmátlo domácího brankáře - 0:3. Utrpení Donadoniho svěřenců nekončilo, Di Natale s Alexisem Sanchézem znovu ukázali, že momentálně patří k nejnebezpečnější úderné dvojici v lize. Oba si vyměnili míč a Di Natale vstřelil čtvrtou braku - 0:4.

Po čtvrté brance se domácí trochu zkonsolidovali a už Udinese do vyložených šancí nepouštěli. O utkání ale už bylo rozhodnuto, Cagliari nedokázalo ani snížit a doma potupně prohrálo 0:4.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 1:0

13.03.2011 15:00

Góly: 77. Antonio Floro Flores

Další porážku zaznamenalo Palermo, hosté podlehli domácímu Janovu po jediné brance Floro Florese čtvrthodiny před koncem. Jejich cíl zahrát si v příští sezoně evropské poháry utrpěl další šrám.

V první velké šanci zápasu byl domácí Rodrigo Palacio, ten postupoval na branku Palerma sám, ale Sirigu ho skvěle vychytal. V dobré šanci byl i Veloso, který pro změnu hlavičkoval těsně vedle. Vůbec před brankou Palerma bylo několikrát horko, nicméně na úvodní branku si museli diváci počkat až do druhého poločasu.

Ten začali lépe Sicilané, Abel Hernandez se dostal do velice nadějné palebné pozice, jenomže při vší smůle Palerma netrefil branku. Janov byl ale lepší, vytvářel si více šancí, byť spíše takových náznaků. V 77. minutě pak zcela zaslouženě rozhodl o vítězství Grifů Antonio Floro Flores. Někdejší hráč Sieny si prakticky počkal až se k němu odrazí balón a před prázdnou brankou opravdu neměl problém zakončit - 1:0 pro Janov.

Branka ale neměla dost možná platit, neboť Palacio byl v předchozím momentu v ofsajdu. Palermo nepředvedlo na stadionu Ferarris nic a znovu prohrálo. Serse Cosmi tak bude mít co vysvětlovat prezidentu Zamparinimu.

Více informací k zápasu

US Lecce - Bologna FC 0:1

13.03.2011 15:00

Góly: 33. Gastón Ramírez

Všechny tři body si ze hřiště Lecce odváží Boloňa. Hrdinou se tentokrát nestal Di Vaio, nýbrž Ramirez, který zakončoval do prázdné branky. Lecce sice vyrovnalo, ale branka nebyla uznána, přestože míč byl s velkou pravděpodobností už za brankovou čarou.

Lecce mělo jednoznačně lepší start do utkání, Daniele Corvia prověřil brankáře Boloni z volného přímého kopu a Viviano se musel činit i po velice nebezpečné hlavičce Jedy. K čemu to bylo platné, když do vedení šla Boloňa. Di Vaio sice Mutarellliho přihrávku nedokázal zužitkovat, ale míč se dostal z nenadání k Ramirezovi, který jej pohodlně uklidil do branky - 0:1 pro Boloňu.

Před koncem poločasu došlo k neuvěřitelnému okamžiku. Střela Corvii totiž skončila od břevna v brance, jak později ukázal opakovaný záznam, míč nejspíše překročil celým objemem brankovou čáru. Znovu se tak bude spekulovat o zavedení videorozhodčího. Nicméně branka nebyla uznána a Boloňa šla do šaten za jednobrankového vedení.

Ve druhém poločase se toho příliš nestalo. Boloňa bránila pozorně a Lecce si nevědělo rady. Čtvrthodiny před koncem došlo ke střídání brankářů, boloňský Viviano se zranil při rohovém kopu a místo přenechal Lupatellimu. Ten do konce zápasu nemusel nikterak výrazně zasahovat a mohl se s týmem radovat z nejtěsnějšího vítězství.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - ACF Fiorentina 0:1

13.03.2011 15:00

Góly: 48. Juan Vargas

Fiorentina vykradla stadion Bentegodi a nadále pomýšlí na evropské poháry. Jedinou branku víceméně vyrovnaného duelu obstaral Juan Manuel Vargas! Chievo mělo své šance, ale Boruce nepřekonalo.

Do utkání vstoupili o něco aktivněji domácí. Po hezké kolmici se mohl prosadit Thereau, ale byl mu odmáván těsný ofsajd. Největší šanci prvního poločasu si vypracovali hostující Fialky. Mario Alberto Santana postupoval sám na Sorrentina, překonal ho, ale trefil jen tyčku! To bylo v prvním poločase vše.

Fiorentina se prosadila krátce po změně stran. Volný přímý kop Vargase brankáře Sorrentina zcela překvapil - Viola vedla 1:0. Chievo mohlo odpovědět, ale ze závaru před Boruce nic nevytěžilo. Polský brankář navíc předvedl pohotový zákrok na brankové čáře. Boruc byl v plné pohotovosti i po krásné střele Jokiče.

Snažení Chieva bylo marné, Viola si výsledek hlídala a v nastavení měla možnost vstřelit pojistku. Na branku Chieva se řítili dva hráči, navíc brankář Sorrentino byl z branky, hosté ale takovouhle situaci nezvládli. Mrzet je to nemuselo, neboť hubený výsledek uhájili až do konce.

Více informací k zápasu

AC Milán - AS Bari 1:1

13.03.2011 12:30

Góly: 82. Antonio Cassano - 39. Gergely Rudolf

Na milánském San Siru byl k vidění infarktový zápas, který nakonec skončil smírně 1:1. Není žádným tajemstvím, že konečná remíza je velkým překvapením a ztrátou AC Milán. Ten kromě bodů přišel i o Zlatana Ibrahimoviče, jenž byl ve druhém poločase vyloučen.

Milán začal aktivněji a Robinhovu střelu po dobré práci Ibrahimoviče zneutralizoval Glik. Bari si také vypracovalo šanci, Bentivoglia zastavil Thiago Silva. Nebezpečné byly i standardní situace, Ibrahimovič po jedné z nich pořádně vystrašil Gilleta, ten jeho prudkou střelou s problémy zkrotil. Ve 40. minutě se dostali hosté nečekaně do vedení. Nacvičenou standardní situaci, kdy Almiron přihrával a Rudolf zakončil, milánští neuhlídali a Bari vedlo na San Siru. Milán zkoušel do poločasu odpovědět, Ibra v tutovce trefil jen bránícího hráče a Patův přímák skončil v náručí brankáře Gilleta.

Ve druhém poločase se hrálo výhradně před brankou Bari. Milán vyvinul obrovský tlak a dokonce se dočkal branek, ovšem neuznaných. Po rychlé akci Pata zakončoval do prázdné branky Robinho, ale v době přihrávku stál v milimetrovém ofsajdu a rozhodčí si toho všiml. Za chvíli vyprodukoval nepříliš razantní střelu Robinho, tu lapil Gillet. Ve velké šanci se ocitl i Antonin, jenomže přesnou přihrávku nedokázal zpracovat.

Pak už přišel neuznaný gól číslo 2. Ibrahimovič si zpracoval míč "klíční kostí" a skóroval, rozhodčí však viděl ruku, takže Bari stále vedlo 1:0. Obrana hostů neměla šanci si vydechnout, nečekané zakončení Abateho musel pohotovým skokem likvidovat Gillet. Milánské snažení pokračoval a před odkrytou brankou už číhal Emanuelson, Husseklep mu ale naposlední chvíli míč vypíchl. AC se i několikrát dožadovalo odpískání pokutového kopu, zvláště po přistrčení Pata, ale píšťalka sudího zůstala němá. Massimiliano Allegri poslal na hřiště Cassana a právě po jeho akci s Ibrahimovičem byli domácí blízko vyrovnání. Švédský kanonýr ale zblízka netrefil branku.

Ibrahimovičovi se utkání celkově nepovedlo, v závěru zbytečně "plácl" do Rossiho a uviděl druhou žlutou kartu. Rossonerri byli i v deseti jasně lepším týmem a dokonce se dočkali vyrovnání. Krásný centr Antoniniho zasáhl Cassano a vyrovnal na 1:1. Utkání bylo v závěru hodně dramatické, Milán pokračoval náporu, ale osmělilo se i Bari, jmenovitě Bentivoglio, kterého fantastickým zákrokem vychytal Abbiati. Podobná akce byla k vidění i na druhé straně, pumelici Thiaga Silvy vyrazil Gillet. Tlak domácích byl nepředstavitelný, Milán bušil na branku Bari, co to šlo, ale to stále odolávalo. Domácím už nepomohl ani čtyřminutový nastavený čas a s Bari jen remizovali 1:1.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Juventus FC 2:2

12.03.2011 20:45

Góly: 41. Luis Jiménez (pen.), 80. Marco Parolo - 19. Alessandro Matri, 35. Alessandro Matri

Nesmírně zajímavý zápas byl k vidění v Ceseně. Juventus tam vedl už o dvě branky, přesto nakonec nevyhrál a odváží si pouze bod za konečnou remízu 2:2. Vše podstatné se událo už v prvním poločase, krom tří branek totiž uviděl červenou kartu Marco Motta.

Juventus chtěl po předchozích porážkách konečně zabrat a do utkání také vstoupil lépe. Už po sedmi minutách hry byl v obrovské šanci Matri, veškeré vzrušení ale bylo zbytečné, neboť někdejší útočník Cagliari stál v ofsajdu. Juve gólově udeřilo až o chvíli později, a to sice z klasického protiútoku. Del Piero přihrával Matrimu a ten otevřel skóre zápasu - 1:0 pro Juventus.

Ve 28. minutě došlo k neuvěřitelné situaci. Giaccherini běžel sám na Buffona a italského brankáře překonal, nicméně míč se odrazil od tyčky znovu k němu na kopačku, jenže Giaccherini nepochopitelně přestřelil prázdnou branku. Takovýto moment se vidí opravdu, ale opravdu málokdy.

A znovu platilo staré fotbalové pravidlo "nedáš-dostaneš". Matri připravil jasnou gólovku pro Del Piera, populární Alex orazítkoval břevno a míč dorazil do branky Alessandro Matri - 2:0 pro Juventus. Stará dáma měla mít utkání pevně ve svých rukou, jenže neměla. Buffon totiž fauloval při samostatném úniku Jimenéze a rozhodčí nařídil pokutový kop. Role exekutora se zhostil sám postižený Jimenez a snížil. Ještě do poločasu měli hosté utržit další ránu. Marco Motta totiž těsně před pokutovým územím fauloval a rozhodčí mu ukázal druhou žlutou kartu. Oslabený Juventus první půli uhájil, ale ve druhém poločase se to mělo změnit.

Ve druhém poločase se snažili domácí o vyrovnání. Bylo to pochopitelné, Stará dáma hrála v oslabení a Cesena potřebovala vstřelit jednu branku. Colucciho střelu lapil Buffon a penaltový hříšník zvládl i zmateční situaci o pár minut později, to byla Cesena velmi blízko vyrovnání. Hrdinou zápasu z pohledu Ceseny se stal Parolo. Ten deset minut před koncem zužitkoval standardní situaci a vsítil vyrovnávací gól. Juventus si nedokázal vzít vedení zpátky a znovu ztratil.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Inter Milán 1:1

11.03.2011 20:45

Góly: 85. Andrea Caracciolo - 18. Samuel Eto'o

Brescia v předehrávce kola remizovala s Interem 1:1 a zatímco pro ni je to úspěch, pro obhájce nikoliv, zvláště když ještě pět minut před koncem Nerazzurri vedli. Samotný závěr byl hodně nervózní, neproměněná penalta a vyloučení na obou stranách.

Domácí začali nebojácně a v prvních deseti minutách zaměstnávali brankáře Cesara, ten sice nemusel vytahovat nijak složitý zákrok, přesto se zapojoval do hry více než Arcari. Po deseti minutách hry konečně Inter převzal iniciativu. Sneijderova rána šla vedle a zakončení Japonce Nagatoma zneškodnil Arcari. V 18. minutě tlak Interu vyvrcholil, rohový kop Sneijdera hlavou zasáhl Ranocchia a před brankou ještě Eto’o, od kterého skončil míč v síti - 0:1. Úvodní branka jakoby hru přibrzdila a další šanci prvního poločasu měl až Caracciolo, který ve snaze přehodit Cesara přestřelil branku.

Caracciolo pokračoval ve svém snažení i ve druhém poločase a několikrát byl blízko vyrovnání. V jednom případě de facto postupoval sám na Cesara, ale brankář Interu si vyběhnutím poradil. V 55. minutě předvedl parádní kopací techniku Sneijder a Brescii uchránila před druhou brankou branková konstrukce! Za dalších osm minut se zjevil před Arcarim Goran Panděv, jenže brankář domácích opět skvěle zasáhl. Čtvrthodiny před koncem byl v dobré palebné pozici Sneijder ale hradbu clonících těl nedokázal prostřelit.

Vedení Interu bylo stále jenom jednobrankové a Brescia pochopitelně vycítila šanci na bodový zisk. Ještě než došlo k senzačnímu vyrovnání, zahodil další tisíciprocentní tutovku Goran Panděv, sám před Arcarim si znovu poradil velmi zle a Inter na to později doplatil. Pět minut před koncem to přišlo, rohový kop se snesl na hlavu Caracciola a ten vyrovnal na 1:1.

V tu chvíli se zdálo být o výsledku rozhodnuto, jenže do konce se ještě udály pořádně zajímavé věci. Poté, co Cordoba fauloval v pokutovém území Edera, měli domácí možnost pokutového kopu a tudíž rozhodnout celé utkání. Caracciolo ale nabídnutou příležitostí pohrdl a vyloučený Cordoba si mohl oddychnout. Naopak domácí společně s trenérem Iachinim si mohl vlasy urvat. V nastavení obdržel nešťastník Caracciolo druhou žlutou kartu a i on byl "předčasně" vyloučen. Inter remizoval v Brescii 1:1 a Scudetto se mu po tomto kole nejspíše opět vzdálí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán29188351:2162
2.Inter Milán29176655:3257
3.SSC Neapol29175744:2656
4.Udinese Calcio29165854:3053
5.SS Lazio29156835:2551
6.AS Řím29147845:3949
7.Juventus FC29119943:3742
8.ACF Fiorentina291010933:2940
9.Città di Palermo291241344:4640
10.Cagliari Calcio291161235:3439
11.Bologna FC29119932:3639
12.Janov CFC291081128:3238
13.Chievo Verona297111128:3132
14.Calcio Catania29881325:3832
15.UC Sampdoria297101225:3331
16.Parma FC296111228:4129
17.AC Cesena29781425:4029
18.US Lecce29771531:5128
19.Brescia Calcio29681523:3626
20.AS Bari29381816:4317
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (301)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

PER SEMPRE INTER!

Reagovat
Jajinek

Tragédi zápasu konečné pořadí

1) Cordóba...není třeba jakýhkoli slov

2) Nagatomo - Mistr Japonska v běhu do zdi nevidomích. Stále jen utíká, ale nevidí míč ani spoluhráče

3) Panděv - V poli asi nejlepší hráč, ale když zazdí 3 tutovky (i když se do nich dobrým zpracováním vždy dostal), tak prostě musí dostat sadu

4) Pazzini - Opět se neúčastnil

5) Ranocchia - Bránění Caracciola mu šlo asi jako Nagatomovi přesná rozehrávka, přitom to byl jediný hráč, který znamenal nebezpečí

6) Kharja - Moc toho nestihl, ale v rozhodujícím momentu tu šanci zadrbal

7) Eto´o - Jeho zpracování na bodu mrazu

Pochvala - Zanetti, Wes, Julione...3, slovy tři hráči..fakt tragédie.

Reagovat
cresposuper

Maicon sa mi tiež páčil. Síce tam prehral nejaké suboje v strede pola, ale nikto cez eho nevytvoril šancu a tiež hral dobre dopredu.

Reagovat
Jajinek

ok, souhlas..Maicon a Deki u mě byli v kolonce neutrální...

Reagovat
10

nástup Cordoby málem trumfnul i Muntariho v Catanii ...jinak třeba Sneijder taky měl dát gól z tý jeho šance, napálit ležícího gólmana skoro z malýho vápna je na přesdržku...Panděv to měl těžší, v obou případech na slabší nohu a hlavně Arcari výborně vyběhl

Reagovat
cresposuper

V prvom polčase mohol možno strieľať hneď. Mal to na silnejšiu, nebol z nejakého strašneho uhlu...

Reagovat
Bayern +

Tak říkáš, že jste se před námi i docela naladily, že jo ?

Reagovat
Jajinek

tak na vaše březnové ostudy nemáme...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak pandev to je nieco neuveritelne mam taky pocit ze to jeden z najslabsich a najneschopnejsich hracov akeho som kedy videl hrat futbal v televizii tym myslim futbal vyssej urovne......ten chlap je totalny traged neschopny dat gol ani z najcistejsich sanci a to je utocnikom....je mi luto ze takyto hrac hra za inter......podobne na tom je aj nagatomo ale jeho kupu chapem islo o spopularizovanie interu ako klubu v japonsku a to vyslo takze ok ale naco je tam pandev??? ..........inak suhlasim ze cordoba vbehol totalne mimo ale mylsim ze ste zabudli na stankovica ten bol dnes tiez uplne zle.......proste naco siahol dosral a neviem ci ste si vsimli ze na brejku ktpry predchdzal penalte a vyluceniu ivana mal jasny podiel prave stankovic smiesnou stratou lehkej lopty co sa mu nestalo v tomto zapase raz..................ale aj tak si mysim ze keby to inter dnes vyhral pozeral by som sa na zapas uplne inak

Reagovat
Jajinek

Nechci Gorana nějak obhajovat, ale poslední dva zápasy hrál fakt dobře...jako jeden z mála dokže něco vymyslet a daří se mu i kličky. Narozdíl třeba od Pazza je ve hře. Na druhou stranu máš pravdu, že útočník je tam od gólů a zakončení je jeho největší slabina. Ale tak měl to na salbší nohu a gólman u něj byl rychle...ale jo, musí to dávat.

Deki hrál podle mě líp, než proti Janovu...ale za ten gól částečně taky může, a ztráta byla jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam aj ja ze posledne dva zapasy boli od pandeva uz o nieco lepsie to ano.......ale treba povedat ze horsie ako to co predvadzal na jesen sa uz hrat nedalo takze mohol ist uz len hore ......ale aj tak je to slaby futbalista a este ked utocnik neni schopny dat gol tak co k tomu dodat........nooo pazzini samozrejme jasne ze ten ma tiez od futbalistu daleko to je jasne ale ten je aspon golovy zatial takze to naco na ihrisko chodi splna na rozdiel od pandeva........mam pocit ze o rok budem takto isto kritizovat pazziniho lebo aj pandev mal prvy rok v interi dobry ........s tym stankovicom neviem prsote nehral dobre ani dnes ani proti janovu je dost s formy co pred bayernom neni dobra sprava

Reagovat
Jajinek

s tím Pazzem už jsem něco takového prorokoval no...snad to tak nebude.

Jinak Deki bude asi v Mnichově sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

najradsej by som bol keby v lete prisiel nejaky spickovy utocnik a milito sa dostal do formy a potomsa nebudeme musiet pozerat na tie hroze vykony pazziniho ani pandeva......inak ty si mi tusim raz pisal ze citas aj talianske noviny nie???zaujimalo by ma co taliani pisu na toho pandeva alebo to vidime tak zle len mi???? ......................no deki si v tejto forme nic ine ani nezasluzi to je jasne.....len verim ze cuchu nastupi to budu hned sance o nieco vyssie

Reagovat
Yanek

Hodnocení Pazziniho a Nagatoma naprosto trefně vystiženo, položilo mě to

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre že Julio tú penaltu chytil, lebo inak by to bolo dosť veľké sústo prehrať s Bresciou...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Cordoby hlavičkuje proti vlastní bráně, kde to sme?

No rozhodčí to s tou penaltou a redkou pokandil, to být nemělo podle mě, no ale pravda se ukázala.

Prostě nedáváme jasný goly, Panděv ten vůbec nemusí hrát, na co šáhne to zkazí.

Už mě to fakt štve takovýhle výkony, nevim proč doma hrajem dobře a venku shit

Reagovat
Jajinek

Penalta byla, Panděv až na ty šance hrál dobře...a v Mnichově hrát musí, třeba si šetřil góly tam.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, Cordoba se ho pomalu nedotknul, ten hráč neovládal svoje kroky, pro penaltu si vyloženě šel a padnul, no a povedla se.

Reagovat
Jajinek

ano, šel a padnul, ale ten kontakt tam byl...i když minimální...

Reagovat
smazaný uživatel

Za toho šmejda Benitéza sme aj doma hrali shit....napr remíza 1:1 s Bresciou...to mali byť 3 body, Leo už len ťažko doženie to, čo ten tučniak v Interi rozosral...

Reagovat
cresposuper

Bože, bože.

Reagovat
smazaný uživatel

No a neni tak? Jednoducho povedané, Rafa také zápasy nemal prehrávať!

Reagovat
Tomanatura

Venku hrajou shit jen ti nejlepší (MU, Viola)

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je Liverpool momentálně nejlepší klub světa

Reagovat
rossoneri89

pekne Brescia ....skoda tej penalty

Reagovat
Tsigi

Dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

no ale řikám to pořád, nebudeme hrát dobře dokud nebudeme mít krajní záložníky

hrát to pořád středem je prostě na houno a pořád bude, ta hra tak nikdy nebude líbívá

Reagovat
Jajinek

jaký krajní záložníky??

čeho tady se člověk nedočká...

Reagovat
10

třeba Quaresmu, nebo Manciniho

Reagovat
cresposuper

Biabiany je lepší.

Reagovat
10

na něj jsem málem zapomněl

Reagovat
Jajinek

Kilyho, Van der Meydeho

Reagovat
smazaný uživatel

myslim křídla typický, to potřebujem

Reagovat
Jajinek

to si snad děláš prdel ne?

Můžeš mi vypsat za posledních 20 let jakékoli období, kdy Inter hrál úspěšně na krajní záložníky? Nejlepším byl Figo a to hrál na podhrotovi. Na typická křídla Inter nehraje, je mu to cizí a své přednosti má úplně v jiné hře a s těmito přednostmi vyhrál nespočet trofejí...

Reagovat
smazaný uživatel

nehrál, protoze nechtěl no. Ale hra nebyla nikdy nic extra taky.

Můžem přivést někoho dobrýho nalevo a můžem tak začít hrát, já si to přeju. Je to snad o trenérovi jak budeme hrát a né o tom že sme Inter.

Třeba takovej Bale, Mata, Bastos by se dali koupit na levý křídlo

pravý Panděv

Reagovat
Jajinek

Nehrál, protože to prostě Interu nejde a nikdy jít nemůže. Cúper, Mancini, José...ti všichni nakonec zjistili, že nejlépe to Interu šlape bez ostrých křídel. Zatím to tak hraje i Leo...i když u něj mám trochu strach.

Upřímně řečeno, že ty si to přeješ je v porovnání s mnohaletou tváří velkoklubu dost slabé..

V Interu za posledních 10 let vyhořelo nejméně 10 křídel, kteří měli před příchodem možná ještě lepší pověst než Bale, Bastos či Mata...to je prostě o stylu hry. Pokud chceš koukat na nějakou sambu álá Barcelona, měl by si asi začít fandit někomu jinému a nebo podporovat Leonarda, aby dostal veškeré kompetence...

Reagovat
smazaný uživatel

no budu doufat že jednou se to splní, ale kádr stárne a bude třeba přivést nějaký TOP playery kolem 25 let. Proč né třeba na křídlo.

Ale takovej ofenzivní levej bek by taky nebyl na škodu, třeba právě ten Bastos nebo Bale, a hned budeme mít oba kraje nebezpečný dopředu,

Reagovat
Jajinek

rpto Inter je na beka daleko vhodnější Chivu než Bale nebo Bastos...nejen proto, že oba dva by nejspíš ne beku nemohli prodat 100% svých možností, ale proto, že je na druhé straně Maicona a nemůžeš mít oba kraje ofensivní...když máš v týmu jen jednoho Zanettiho.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim s jajinkom ze inter nikdy nemoze hrat na kridla aj ked neviem presne dovod zrejme to bude fakt nejako zakorenene v mentalite interu alebo take nieco.......uz nie jeden kouc to v interi na kridla skusal a proste to neslo neviem preco ale neslo a asi ani nepojde aje ked by som bol rad keby to bolo naopak.......mylsim ze v interi by vyhorel akj taky hrac ako bale keby hral na kridle a nie v obrane..........jedinym hracom ktory by uspel aj v interi a hral by s kridla je mozno messi aj to som si nie celkom isty

Reagovat
smazaný uživatel

tak koupíme Ronalda a Messiho, Massimo jim dá hory, doly a bude.

no jasný, zannetiho nemám 2x, ale pak jsou v sestavě jen tři ofenzivní hráči plus maicon a to je málo prostě. Proto to chce někoho nalevo, vždy on Dejan nebo Motta by tam mohli zaskakovat, když by levej bek vyjel. Stačí to prostě naordinovat

Reagovat
Jajinek

na ten styl Interu to málo není a vždy to stačilo, o tom nemá smysl diskutovat...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne tymto stylom inter vyhral mnozstvo trofeji tak nemylsim ze to budu menit.........ale pravda je ze ten ronaldo a messi by to asi zmenili skoda ze je to nerealne lebo moratti je posledne roky nejaky drzgros ci co ja by som jedneho z nich do interu bral mat jeho moznosti

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí naordinovat? Sorry, ale to je jako kdybys hadovi chtěl naordinovat nohy.. (jo debilní příklad, ale tak mě to napadlo).. Prostě had si žije v pohodě bez noh a pokaždý mu to stačí, sice si nikde bez noh nevyskočí, ale to ho vůbec nesere, jen se plazí a stejně se všude dostane.. stejně jako Inter bez ostrých křídel..

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Vylešti lampu a třeba se ti to splní

Reagovat
smazaný uživatel

Panděv to jistí.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta hra taková nikdy nebyla, až na vyjímky.

Reagovat
10

Brescia dneska jako přes kopírák se zápasem v Neapoli...přežili 6-7 velkých šancí a ke konci mohli, resp. měli vyhrát...jen ze sestřihů bych napočítal tak 10 gólů, co mohli v těch dvou zápasech dostat nutno dodat, že Arcari nahradil Sereniho kouzla dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

oba jsou výborní

Reagovat
domingo

Kdo to tipoval 1:1?

Reagovat
10

jsem na šťastný vlně, minulý tip byl AC vs. Neapol 3:0 ...je čas tipnout i zítřejší Juve - 4:0 v Ceseně

Reagovat
maras93

Reagovat
Shevchenko

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEES CAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAACIOOOOOOOOOOLOOOOOOOOOOOO

Škoda te pentalty. Ale akorat mi zajebal fantu, jinak Inter -2 body !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, proč ten zápas nesledovat a radší jít chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten Panděv mě dostává...neznám horšího útočníka bez srandy,by Stanislav Vlček zahrál miminálně tak jako on...on má 5 sekund ve vápně a sere se tam stim 2 hodiny potom naběhne až do brankáře přijde o balon a zase kroutí těma ručičkama jako sorry stane se on byl zvonel asi po 4 po sobě nejlepším makedonským hrácem? tak to me je makedonců líto...Inter muže klidně 10x remizovat a držim hubu ale za 30 utkání dát 3 goly a ještě hraje pravidelně to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu horsi utocnik v serii a nebeha to je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava 31/3 má 10 zápasů na hrotu nebo Off záložníkovy střednim na gol to je tak směšný

Reagovat
Jajinek

To je neuvěřitelný, jaké kritika se tady snesla na Gorana (částečně oprávněná), přitom na ostatních zůstává nit suchá....no...někdo je vždy obětním beránkem...

Reagovat
M11

ale moc nechapu proc zrovna Pandev

Reagovat
Jajinek

no páč nedal góly (to, že není gólovým útočníkem se ví 4 roky)...v poli byl třeba včera jasně lepší než Samy...

Reagovat
M11

Pandev rozhodne patril vcera k tomu lepsimu

Reagovat
smazaný uživatel

vcera bol od samyho lepsi kazdy lebo ten spolu s pazzinim akoby nebol ani na ihrisku...ale aspon dal gol s jedinej sance ktoru mal na rozdiel od pandeva.......a nieco bude aj na tom ze sa to snim vezie dalej po tych strasidelnych predoslych vykonoch

Reagovat
Pipo123

To už je tak, celú sezónu hral zle a ten tie tých výkonov tam stále zostane.

Reagovat
Pipo123

*tien

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
M11

Zabavny zapas.. Inter v klidu mohl vyhrat 3:0 ale na konci i klidne prohrat 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sezone som fakt nečakal že mi bude ešte slušný čas pred koncom jedno ako bude hrať Inter...ale samozrejme každé jeho zaváhanie poteší...Forza Juve a 3 body s Cesenou !

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Brescia jeste nedala tu penaltu, ale i tak palec nahoru

Reagovat
lnterista

ach jo jsem smutnej hodne smutnej...doufam ale uz neverim...letos si titul nezaslozime(plno chyb tuhle sezonu)

Forza Inter

Reagovat
Jajinek

titul si zaslouží ten, kdo má na konci nejvíce bodů...pokud to budeme my, a ta možnost tu stále je, jenom dobře...

Reagovat
lnterista

jasne...dulezite bude derby...musime vyhrat jinak asi konecna vystupovat

Reagovat
Jajinek

přesně jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

No, Hamburg nám dostal od Bayernu nakladačku 6:0. To už aby sme sa aj báli vstúpiť do Alianz Areny Ale ne, šanca je vždy a nádej umiera posledná Taká 20 % šanca ako som tu už písal, odpovedá nášmu postupu do štvrťfinále. Ale bez Lucia to bude ešte ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a keď sme pri tých šanciach, tak už to rovno dotipujem celé:

LM-5%

Štvrtfinále LM-20%

Scudetto-20%

Coppa Italia-40-55%

Reagovat
panca

jeeee ja to nedokoukal, ted jsem prisel ke netu a vidim peknej vysledek interu

Reagovat
lnterista

kua ty jsi aspon fanousek

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

!!! GRANDE ALEX !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ja nefandim juve... ja Juve ziju!!! kdyz se nedari tymu tak se nejakym zahadnym zpusobem nevede ani me,,, je to divny ale pred par lety sem byl ve skvely situaci... pak juve klesla a ja taky prestal mit takovy stesti... FORZA JUVE FINO ALLA MORTE!!!!!!!

Reagovat
DelPiero137

som natom potobne. Ako sa Juve prestalo darit, tak aj s priatelkou sa to zacalo kazit...

ale aj tak ma bude stale drzat nad vodou Juve!!!

Reagovat
rossoneri89

a ako ste na tom boli ked islo Juve do Serie B ?

Reagovat
DelPiero137

to sme este neboli spolu. ked sme zacali, bolo Juve na 2 mieste...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejdulezitejsi vec je ted udrzet Matriho, Quagliarellu, Krasice a Aquilaniho... kolem nich postavit silnej kadr a do budoucna se uvidi... samozrejme nemluvim o Chiellinim vzadu...

Reagovat
GEGE

Matri

Reagovat
rossoneri89

Matriii ...vidno ze je z liahne AC

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhrát takový zápas proti takovému týmu je regulérní trapas...

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Jajinek

jak myslíš, že na Palermo...? Boateng AM a Cassano, Pato?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Boateng na LCM, Robson AM a Pato s Cassanem v útoku, ale venku spíš Flamstera na LCM, Prince na AM, Pata v útoku a o poslední místo Robinho vs. Cassano.

Reagovat
Yanek

Boateng nebude hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

No paráda...nic se nemění, aspoň že tak...na souhrn nemám náladu,střelecká neschopnost mě poslední zápasy začíná srát, kombinujem až na malé vápno, přičemž do 10 metrů od vápna je to paráda a pak si to nedame na 5 metrů na nohu nechapu jak hráči typu Ibra,Pato,Robinho nedokážou trefit bránu Dnes je podržel golman, páni rozhodčí a paní štěstěna.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té remízy v Brescii. Teď to mrzí 2x víc. ale hlavně že AC neuteklo.

Forza Inter!

Reagovat
lnterista

kdyby jsme vyhrali tak ten zapas AC by byl taky jinej...dulezitej byl Cesar pri penalte(ten bod mozna bude zlatej)

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo kdyby je kdyby. ale prostě viš jak. Se ztrátou AC nepočítal snad nikdo..

Reagovat
Yanek

100 pro rozhodčího který pískal AC - BARI!

Reagovat
Yanek

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Mohlo to být horší, mohli jsme prohrát a Inter vyhrát. Ale je to trapas, přemýšlím, kde si vyliju zlost, ale tady v diskusi to dělat nebudu jak někteří jedinci.

Reagovat
Shevchenko

Do Palerma si musíme jet pro 3 body, teď jsou v rozkladu, tak se toho musí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jak mohli jsme prohrat?

Reagovat
Shevchenko

No 0:1 ne?

Reagovat
lnterista

no v preview pises jak te SerieA nezajima ze jsi se dival jen z nudy a nejsi fanousek AC a v souhrnu najednou pises jako Milanista

Reagovat
Jajinek

tohle je náš Sheva s H...je tady i nějakej scum s CH, co sleduje PL...

Reagovat
lnterista

a jo tak to se ti hluboce omlouvam a jsem za kokota

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lnterista

sorac

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
panca

je to hnus mit prezdivu schevchenko a nekoukat na serii A

Reagovat
Shevchenko

To je divné hrát v 12:30, teď vůbec nemám chuť dívat se na další calcio.

Reagovat
Tomanatura

Paráda, Vargas LCM, Santana AM. Forza Viola

Reagovat
Ragazzo d'oro

Z bodu jsem hodně zklamaný, bohužel není každý den posvícení.

Abbiati: za gól podle mě vůbec nemohl. Ten maďar to trefil moc pěkně. Tu střelu na konci čapnul hezky.

Abate: jeden z našich nejlepších hráčů, v defenzívě bez chyby a ta podpora útoku Snad nám z něj něco vyroste. Přeju si alespoň 1/2 Cafúa.

Nesta: Průměrný výkon, i když mě občas straší ta rozehrávka. Navíc ta rychlost nám už odešla a jen s poziční hrou to nejde. Je třeba v létě přívéstnáhradu (Sakho?)

Thiago: Není lepšího stopera. Minimálně v Itálii ne. V defenzívě bezchybný, počínal jsi jako starý lišák. A ta jeho střela? Škoda, že neskončila gólem.

Antonini: V 1. poločase tragédie, v druhém už lepší. Tím gólovým centrem vynahradil to svý tragikomický zpracování. Ale stejně to nebyla kdovíjaká paráda. Abate už mu na míle utekl.

Merkel: je moc mladý na to, aby nastupoval v základu. Na posledních 12-20 minut ano, ale v základu ne. Kazil co mohl, bál se.

MvB: zahrál pomerně dobře, i když obdržený gól mu jde podle mě na triko. Byl to jeho hráč

Rino:v druhém poločase se už úplně vytratil. Už ani ta bojovnost není taková.

Robson: 1. poločas byla tragédie. Ve druhém už se trochu zlepšil, ale Max ho radši stáhl. Měl by se nad sebou zamyslet, žádný průnik, přihrávky o ničem a kdyby šel sám na bránu, tak nechci vidět jak by to dopadlo..

Pato: matný výkon. Taky nepředvedl téměř nic. Hrál pořád jen na sebe. Dost mi připomněl Pata, kterýho Max nechával sedět na lavičce. Takhle ne Alexandre, takhle už prosím né.

Ibra: . Asi nejhorčí výkon za ACM. Nakonec bylo možná dobře, že šel ze hřiště, takhle si alespoň odpočine, protože jeho jarní forma je k pláči. Neběhá, kličky mu nejdou, vzteká se..

Urby: Příjemné překvapení. Snažil se, bojoval. Vyslal dvě nádherné přihrávky na Antoniniho, z jedné padl gól. Do obrany bych ho určitě nedával. I za tu chvilku proti Napoli vypadal jako kůl v plotě..

Seedorf: hrál jen chvilku a snaha naněm byla vidět. Bohužel mu am nic nepadlo, ale třeba ta patička na Pata byla výborná.

Fantantonio: ukázal střelecký instinkt i charakter. Gól dal, neslavil . Ovšem přihrávky mu moc nešli. Snad až na ten cent pro Pata, kde byla obrovská škoda, že byl tak moc dlouhý. Kdyby mu líp nahrál, byl by to podle mě jasný gól. Dvakrát balon nebezpečně odevzdal. Snad až na ten cent pro Pata, kde byla obrovská škoda, že byl tak moc dlouhý. Kdyby mu líp nahrál, byl by to podle mě jasný gól.

Ztratili jsme dva body, jěště že Inter taky. Šancí bylo jak máku, bohužel buďto chybělo štěstíčko nebo tam byl dnes vynikající Gillet a nebo pan rozhodčí. K tomu bych se rád vrátil, protože to co pískal bylo nekutečný. Odkdy se dává za takovou ruku/neruku žlutá? To ještě nemluvím o tom, že to byla hodně diskutabilní situace. Penalta na Pata? Taky se dala bezpochyb zapískat, tou rukou ten pohyb udělal a nebyl zrovna neviditelný. Zvlášť v kontrastu s Robinhovou simulací to vypadá dost úsměvně.

Jsem zvědavý kolik zápasů Zlatan dostane? Tenhle jeho úlet může být rozhodující v boji o scudetto.

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Tu žlutou za ruku jsem taky nechápal, to rovnou měl dát Gilletovi 2. žlutou za zdržování kterého bylo taky poměrně dost

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal Zlatan?zapas sem nevidel

Reagovat
Dejwa
Reagovat
maras93

Vcelku souhlasím , pěkný souhrn

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dík s čím konkrétně nesouhlasíš?

Reagovat
maras93

No , podle mne nebude vadit když Ibra bude chybět (při případném více zápasovém trestu). Jeho momentální forma + únava , myslím že bude dobře když si odpočine.Ale uvidíme , každopádně s ostatním souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratit doma 2 body s prakticky sestupujícím, to může hodně moc mrzet. Navíc se často hlavně doma opakuje podobnej scénář. V prvním poločase hraje Milan profesosorsky a nedbale, v druhým poločase přidá plyn, ale zase pálí jednu šanci za druhou a z hostujícího brankáře udělá hrdinu kola.

Reagovat
Shevchenko

Stejně se bude rozhodovat v derby a když ho prohrajem, tak si titul nezasloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

V italský lize rozhodují vzájemné zápasy a pak skóre, které máme lepší

Reagovat
lnterista

ne prohrajem ale prohraji...nejsi fanousek AC

Reagovat
Yanek

sou dva, ten druhý má ch

Reagovat
lnterista

uz to vim...ale aspon jsem vas rozesmal

Reagovat
Shevchenko

To už ale přeháníš.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Me to prislo nejak podvedome divny ze ctu komenty a vidam tam ten samej nick ale jednou pise cesky a pak slovensky clovek to fakt prehledne to "ch" .

Reagovat
Shevchenko

Mám s tím nickem problémy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan během té necelé sezony už ukázal obě své tváře. Na podzim tu skvělou. Rozhodující (často krásný) góly a asistence. Bohužel ale i tu zápornou. Když není v pohodě, tak je ta jeho ješitnost zničující. Chodí, nadává a ještě dělá unfair zákroky. Snad si teď během trestu odpočine a vrátí s e vlepší fazoně. Milan ho ve finiši sezony bude moc potřebovat. Ale bude potřebovat podzimního Zlatana, ne toho jarního...

Reagovat
panca

a jeste mě vytaci ty jeho zbytecny offsidy z toho vzdycky tecu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luc nám dal zatiaľ 1 gól v prvom polčase, za chvíľu sa bude hrať ďalší.

Reagovat
cresposuper

Pozeráš to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Tomanatura

Vargaaas

Reagovat
smazaný uživatel

útočná dvojica di natale a sanchez si to pekne dáva....sanchez dve pekné asis. plus gol

v interi to bude etoo a sanchez....dúfam, že sanchezovi to bude klapať ako s di natalem v útoku

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že by mu to s etoom nešlo ako s di natalem, resp. či dvojka Etoo-Sanchez by bola menej úspešná ako Di Natale-Sanchez?

Reagovat
cresposuper

Sanchéz u nás nemá miesto.

Reagovat
Jajinek

Hlavně Eto´o i Sanchéz jsou lepší z křídla...dohromady samy v útoku, to by možná fungovalo v Udine, ale těžko u nás.

Reagovat
cresposuper

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL TOTTI

Reagovat
niflheim

Forza Roma

Reagovat
Tigerinho

Udinese

Reagovat
Pipo123

Čo k tomu dodať, my sa porážame v derby samy, to každý vidí. Za posledné derby AS do ničoho nepustíme, ale robíme zbytočné fauly okolo šestrnáskty, zbytočné penalty a ten koniec to bola tragédia a hanba zároveň. Na druhej strane ich chápem že mali nervy na TOttiho, ten padol po každom súboji. Čo už, zlomový zápas sezóny, EL je ale tiež výzva do novej sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych rozhodně neuzavíral sezonu předem

Reagovat
smazaný uživatel

chm nemám slov..

Reagovat
smazaný uživatel

Francescooooooooooooooooooooooo Stale je to najlepsi hrac v AS a bez neho by to nebolo ono... na konci to bolo krasne FORZA TOTTI Uz piate Derby v rade sme vyhrali

Reagovat
scr

Reagovat
Ragazzo d'oro

Francesco Totti to je prostě král Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Manželka so Synom sú naňho asi hrdí

Reagovat
smazaný uživatel

totti totti čo krajšie ako ked da v derby 2 goly......vincenzo 4 zapasy: 3 vyhry ,1 remiza ...ten koniec som si vychutnaval , prehrat 5 krat za sebou tak to psychiku urcite nalomi ......pred dalsim derbym poprosim uz rovno 3 body do tabulky......FORZA TOTTI,FORZA ROMA GRAZIE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

╔╦╗╔═╦══╦═╦╦══╦══╦═╦╦══╗ ╔══╦══╦══╦══╦╗

║║║║╔╣╔╗║║║╠╗╔╣╔╗║║║║╔╗║ ╚╗╔╣╔╗╠╗╔╚╗╔╣║

║║╚╣╚╣╔╗║╔╣║║║║╔╗║║║║╚╝║ ║║║╚╝║║║ ║║║║

╚╩═╩═╩╝╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╩╩═╩══╝ ╚╝╚══╝╚╝ ╚╝╚╝

(omluva za okopírování Shevchenkovi)

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele, se mi to trochu posunulo

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je z těch dvou gólů kapínek rozhozený

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdo by nebyl (navíc dva góly v jednom zápase je pro něho dneska už svátek )

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

panom Rima je AS

Reagovat
smazaný uživatel

dovolim si tvrdit ze LAZIO si tymto dojebalo sezonu, pokial ide o LM

Reagovat
Pipo123

Ten laser do tváre Musleru, to čo tam bol nejaký sniper ?

Reagovat
smazaný uživatel

že by Totti?

Reagovat
Shevchenko

Jj to akorát Totti zaměřoval.

Reagovat
smazaný uživatel

a zamieril dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude lepšie, keď v LM bude hrať AS ako Lazio, i keď Lazio by som to prial oveľa viac.

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho prý chystá velký návrat do Premier League, ze které v roce 2007 odešel. Bývalý kouč Chelsea podle listu The Sun plánuje opustit Real Madrid a chce vést jeden z top anglických týmů. Mourinho má v Realu smlouvu do roku 2013 na 40 milionů liber (1,1 miliardy korun). Podle britských médií ale v příští sezoně zamíří zpět do Anglie, kde chce vést jeden ze slavných týmů.

Spekuluje se o zájmu Manchesteru United, Liverpoolu, Manchesteru City, Tottenhamu a dokonce i Chelsea, se kterou získal dva tituly.

Reagovat
panca

a?

Reagovat
smazaný uživatel

No že to bude jeho posledná zastávka pred návratom do Talianska, znova sa máme na čo tešiť, i keď riešiť to je ešte predčasné.

Reagovat
panca

jak muzes vedet, ze chce do italie a stejne nikdo nevi, jestli odejde z realu. Takovyhle fantasspekulace nikoho normalniho nezajimaji

Reagovat
smazaný uživatel

lebo to povedal(Jose Mourinho)...to nie je žiadna špekulácia, a ani výmysel médií

Reagovat
panca

pujde do interu asi jako gerrard

Reagovat
10

půjde do AC

Reagovat
smazaný uživatel

akurát včera povedal, že do AC nepôjde, ak chceš, pošlem aj link

Reagovat
10

to už jsem četl někdy před půl rokem...neříkal náhodou to samý směrem k Realu, když odcházel z Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

v barce bol ešte mlaďas, vtedy som ho nesledoval tak neviem...

Reagovat
10

tenkrát ho asi ještě nikdo moc neposlouchal...každopádně bych těmhle jeho řečem moc nevěřil

Reagovat
smazaný uživatel

ale on do realu išiel dosť kvôli tomu, aby vyhral tituly v :Anglicko, Taliansko, Španielsko-v troch najsilnejších europskych ligách

Reagovat
panca

tomu bych veril vic, nez ze pujde znovu do interu

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri ako sa vyjadril včera:

Mourinho: "Nigdy nie zostanę Rossonerim"

Trener madryckiego Realu, Jose Mourinho, znów dywaguje na temat swojej przyszłości. Portugalski szkoleniowiec kolejny raz ogłosił, że koniecznie przeprowadzi się do Anglii a także, że nigdy nie poprowadzi Milanu.

Nigdy nie będę trenował Milanu, nawet mimo tego, że jestem profesjonalistą i nigdy nie mówię nigdy. Moje lata we Włoszech były bardzo trudne, ale Inter - to moja pasja, jestem Interistą. Moja przyszłość? Anglia to moja przyszłość. Dla mnie doświadczenie pracy w tym kraju jest niewiarygodne: uczciwa gra, spokój ducha, szacunek i życie społeczne. Kiedy wrócę? Nie wiem. Ale Anglia jest dla mnie wprost fantastycznym krajem.

Reagovat
Pinturicchio

Vzpomínáš na své začátky, jak jsi sem házel odkazy v Polštině?

Reagovat
smazaný uživatel

ja na naše poľské stránky chodím pravidelne...v začiatkoch som tu niečo z nich dával, ale zas nejako veľa toho nebolo

Reagovat
Pinturicchio

To bych Tě ze začátku neměl za Poláka.

Reagovat
panca

jeste mi to sem hod v japonstine

Reagovat
smazaný uživatel

veď poláci sú vedľa nás...sa im v pohode rozumie, ak si sa nikdy neučil po poľsky...oproti japončine strašný rozdiel

Reagovat
vodka

on chce jít do MU po Fergusonovi... to už naznačoval víckrát... o to víc se bojím, protože to naznačil aj šéf exekutivy Gill...

Reagovat
smazaný uživatel

lenže gerrard nikdy nepovedal, že do interu pôjde, na rozdiel od mourinha...plus mourinho na to že je relatívne mladý, má aj hodne času...plus vzťahy jose vs vedenie, fanúšikovia sú na excelentnej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ešte sa chce zastaviť tam a odtiaľ potom znova do Talianska, samozrejme Inter. V Anglicku to tipujem na Shity, možno United Tottenham-to by bol slabý tým pre neho, Liverpool-závisí od nových majiteľov, keby dali do klubu 100 mil eur na posily, išiel by tam, Chelsea-s Romanom má zlé vzťahy, určite sa tam vracať nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Totti, zase cucáme prstíček?

Reagovat
10

Lazio, zase jste prohráli derby?

Reagovat
smazaný uživatel

říká se, že před smrtí bývá dobře...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Alberto Aquilani

akože velmi si si umna šplhol :D

Reagovat
vodka

200. pro Božinova

Reagovat
Al Capone

dobře AS jako vždycky jste králové Říma

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio na to prostě nemá koule Francesco krásně, do konce sezóny je před Baggiem v tabulce střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mladej brzdi!

Reagovat
smazaný uživatel

Z týhle fotky se mě chce blejt, Fakt humus. Už by měli dát jinou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Grande Totti ! ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Filipow

heleďte, není to Udinese už trapné, že každému dává tolik gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

čisto len keď sa pozrieš na ukazovateľ skóre, tak áno...ale napr ten sanchezov gól ako bežal od polky, obišiel si obrancov, aj brankára a potom už dával do prázdnej stál fakt za to

Reagovat
smazaný uživatel

Pro atraktivitu Calcia jenom dobře, jen aby se proti Milánu zadrhli

Reagovat
M11

kdyby Bologna nemela odecty tak jsou na tom stejne jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

dopč same krasne veci vysli, udine, roma, malaga, lille, stuttgart, leverkusen, vcera united, no a poserie mi to eindhoven a ac milan co som dal over 2.5 :((((

Reagovat
Darren Fletcher

+ feyenoord, senica a trnava

Reagovat
Francesco Totti AS

kde se vzala Fiorentina tak vysoko?

Reagovat
Tomanatura

A půjde ještě před Juventus, a´t se ta sezona dá hodnotit trošku úspěšně

Reagovat
Pipo123

Tento víkend, to je paráda. V sobotu človek prepije 70 e a v nedele prehráme derby

Reagovat
Francesco Totti AS

70 e?

Reagovat
Pipo123

Tak bol som s kamošom v nálade a na otázku barmana.. "čo si dáte ? " sme odvetili to najdrahšie, takže vodka 5 , konak 4 a už to išlo. Ráno som si búchal hlavu o múr a to poriadne

Reagovat
10

nejdražší vodka za 5? tak to si měl ještě docela štěstí

Reagovat
Pipo123

Tj, dobre že tam nemali drahšiu, s toho plynie poučenie. "Nikdy si nebrať na akciu moc love"

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

jj..já včera vyhodil 800 Kč a to ani nevím za co

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si bohatý, je to v pohode. Ak nie si bohatý, je to na zváženie.

Reagovat
10

Palladinaldooooo

Reagovat
FuckT

myslim,ze gol je presne to,co Napoli potrebovali

Reagovat
10

rozhodčí si splete kartu, to jsem ještě neviděl...to zděšení v publiku

Reagovat
One-Real

Tohle je špatný, špatný .

Reagovat
Pipo123

Lotito už slušne kritizuje rozhodcu po zápase, za ten laser bohvie do akej miery to malo podiel na góle, či vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

5!

Reagovat
Francesco Totti AS

pome PARMA!!! sleduje to někdo? kdo je lepší?

Reagovat
10

Parma je lepší, Neapoli podle mě dochází šťáva a půjde dolů...

Reagovat
Pipo123

Ich hra je založená tiež na pár hráčoch, nejak sa im ale nechytá lavička a či už je Sosa alebo Hamšík na ihrisku tak to je nejak vždy jedno.

Reagovat
FuckT

??? Hamsik aj ked ma zly zapas a hra ko*ot,tak dokaze dat gol alebo nejaku peknu prihravku,ako ta pred chvilou na Cavaniho,ktora skoro skoncila golom,keby nebolo perfect obrancu....dneska hra cely Neapol holy ***** ...

Reagovat
Pipo123

Ale je hrozne nevyrovnaný, to je prosťe vidieť ale chyba je aj v tom že tam proste neni nikto ďalší kto by niečo vymyslel pre útočníkov.

Reagovat
FuckT

mne sa len nepaci,ze Hamsik je prvy,kto pada do vety,aj ked hra kazdy na ***** ...napr. Lavezzi dnes akurat 2 krat stratil loptu,inac ani neviem,ze je tam ...

Reagovat
Pipo123

Tak ono to je jasné, ked tá hra by mala stáť hlavne na nom.

Reagovat
FuckT

sorry ale ta hra by mala stat na nom,Cavanim a Lavezzim ;)

Reagovat
FuckT

podla mna je to vyrovnane,Parma po gole este nemala sancu,ale Naeapol je tiez tragicky ...nikto z nahradnikov proste nema na zakladnu v Neapole,a dnes ich tam hra moc vela. ...

Reagovat
10

teď ke konci poločasu se Neapol zvedla, ale prvních zhruba 30 minut patřilo Parmě...tu lavičku jsem tady vzpomínal už několikrát, Neapol má obrovský štěstí, že ta osa týmu odehrála většinu zápasů

Reagovat
FuckT

jj ...ked sa nedaju dokopy a nebudu ok do konca sezony,Neapol by mohol mat dost problemy aj s 5,6 miestom ...

Reagovat
Francesco Totti AS

dik

Reagovat
Yanek

Neapol jde dolů, tohle bude derby jako kráva...

Reagovat
M11

pomalu a jiste se zase zacinaji naplnovat prognozy itala..tentokrat ohledne Napoli..

Reagovat
smazaný uživatel

Napr.: Na výhru Neapola v tom zápase kurz 2,5. Takže už len tu sa predpokladá zaváhanie.

A inak aká bola jeho prognóza?

Reagovat
FuckT

Hamsik - LAvezzi

Reagovat
10

zdálo se mi to, nebo to opravdu byl ofsajd jako prase?

Reagovat
FuckT

asi j,ale co uz,to je dneska futbal,tak to chce Uefa a takychto golov padaju stovky ...

Reagovat
10

to je teda argument UEFA chce, aby padaly neregulérní góly?

http://img34.imageshack.us/img34/5610/merdaph.jpg

Reagovat
Pipo123

on asi skôr naráža na to že ešte nedali do sveta futbalu modernú techniku na rozlíšenie sporných situácii.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to by potom zápas trval 2xdlhšie, koho by to potom bavilo pozerať? ked je dobrý tým, tak skončí prvý, ked je špatný, tak vypadne:)

Reagovat
FuckT

to bola len provokacia,ale uhadol si ju ;) a ja tiez nesuhlasim s technikou,ale bohuzial taketo goly padaju vo vela zapasoch ...

Reagovat
One-Real

MAREKIAAARO

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool 1:2

Reagovat
FuckT

teraz sa vymenili :) Hamsik nahral Lavezzimu,Lavezzi goal !

Reagovat
smazaný uživatel

zohratí, nič k tomu dodať netreba

Reagovat
DelPiero137

Lavezzi moze byt rad ze vobec premenil skoro sa strepal ked chcel zakoncovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík

Reagovat
FuckT

uz som myslel,ze mu zlomil ruku :D podobnu kopacku som raz pri futbale dostal XD

Reagovat
One-Real

Lavezzzzzzzinááátor!

Reagovat
Masi

as rim - lazio

matuzalem nedostal červenou, ale ledesma

Reagovat
Masi

omlouvám se napsal jsem to víte kam :) opravuji a posílám kam mám

Reagovat
FuckT

fuck,ten Hamsik fakt vie presne kedy ma prihrat a dat tu prihravku najlepsie,ako sa da pre strelca ...

Reagovat
FuckT

Zuniga,suck my cock

Reagovat
Yanek

Tohle nenapíšu ani já v záchvatu největší nasranosti při remíze proti Bari....

Reagovat
FuckT

ja som vasnivy fanusik Blink 182,keby si ich poznal,vedel by si,ze spievanie o mrdani psov + rozpravanie o penisoch povazujeme za uplne bezne

Reagovat
Pipo123

Moja decká láska, ale po rozpadne som na nich nejak zanevrel

Reagovat
FuckT

ja idem na koncert v juli do Prahy ...ja som strasne verny clovek,takze ich budem pocuvat,aj ked budem mat 40 :P

Reagovat
Yanek

Jj, přenášet si takové návyky na fotbalovou diskuzi se hodně hodí, ale proti gustu...

Na Blink možná pojedu taky, ještě nevim podle peněz, ale láká mě to.. jel bych stejně hlavně kvůli Hadouken! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšo jak pán

Reagovat
Alberto Aquilani

Prišiel som až teraz , zápas som nevidel , ale paráda , 5.DERBY POSEBE !!!! FORZA ROMA

Reagovat
Darren Fletcher

koho tipujete na futbalistu roka na slovensku? podla mna to bude jeden zo stvorky hamsik-vittek-skrtel-kucka

hamsik - pre mna jednotka, objektivne

skrtel - vsetci vieme

vittek - vyhoreny, ale ziaril na ms

kucka - moze prekvapit, prakticky nema neprajnikov

Reagovat
FuckT

Hamsik alebo Skrtel,Kucka v buducnosti - dost mozne

Reagovat
FuckT

ked to vyhra Vittek,tak si namocim ruku do benzinu,zapalim ju a potom vyfistujem kozu

Reagovat
Pipo123

môžem ti pomôcť ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tohle už asi Marino nedá...ani bych se nedivil, kdyby Parma s touhle obranou nakonec sestoupila

Reagovat
FuckT

Maggio omg ! XD ta obrana Parmy je fakt tragicka

Reagovat
One-Real

Hotovo, hodně důležité tři body.

Reagovat
10

mamma mia to je obrana...

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Slejdy

Reagovat
FuckT

inac co je dnes s Cavanim ?? ani nebojuje ako sme zvyknuty,dost casto len stoji a stazuje sa,a uz teraz tretikrat mieril za tribuny ...

Reagovat
smazaný uživatel

opitý je

Reagovat
mastakillah

taky mi poslední zápasy přijde jako by to nebyl on

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Uf dulezita vyhra pro Neapol , bal sem se ze ted pujdou dolu a jeste se budou strachovat o LM ale snad ji uhrajou .

Ale v lete budou muset posilnit jestli tam nechtej vyhoret .

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je schopná příští sezonu bojovat zas o to 10.místo stejně jako Udinese a pro dobro Calcia bych základní skupinu LM přepustil někomu ze stálice, kdo nebude v poslednim koši. Snad nás tam Vicenzino dovede. Neapol ale nechci rozhodně podceňovat, přesto bych je v LM viděl nerad.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys je tam viděl nerad, ale budou tam! A je to dobře, zaslouží si to za letošní sezonu. Oni byli jediní kdo se pral i v Evropskej lize a nedlabali na to. Jinak Letos v LM do světa velkou díru neudělal žádný z Italských týmů, o EL ani nemluvě, tak nemá cenu mluvit o tom kdo by tam toho uhrál víc a kdo míň, zamyslet se musejí všichni!

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že zaváhal i Inter tak ta ztráta nic neznamená. Ale zajímalo by mě kolik měl rozhodčí vsazeno na neprohru Bari. Tipuju, že bude chvíli bohatej a pak hodně dlouho zavřenej. Jinak výkon jeden z nejlepších v sezoně. Šancí bylo hodně, bohužel gólman chytal výborně, dost střel bylo zblokováno, několikrát zakončení nepřesné a když už jsme góla dali tak zaúřadovali rozhodčí. Vyloučení Zlatana bylo vysvobozením, i jeho přínosu pro tým už několik týdnů pochybuji, bez něho budeme v Palermu silnější! Jednu výtku do vlastních řad přece jenom mám - bylo jasný, že Bari nebude hrozit jinak než ze standartních situacích, proto se měli hráči při těchto situacích maximálně koncentrovat a ne že tam nechaji hráče Bari úplně samotnýho oběhnout zeď z jedný strany na druhou, to je neuvěřitelná nedůslednost, která nás stála body. Jinak pořád platí, když neprohrajem derby titul je náš. Forza Milán!

Reagovat
Francesco Totti AS

Parma zklamala

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Milan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele