29. kolo
13.03.2011 20:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Parma FC - SSC Neapol 1:3

Neapol vyhrála na hřišti Parmy 3:1 a upevnila si třetí pozici. Utkání se přitom pro svěřence Waltera Mazzarriho nevyvíjelo dobře, skóre otevřel Palladino, jenomže pak už padaly branky jen do sítě Parmy. Postupně se trefili Hamšík, Lavezzi a Maggio. Červenou kartu obdržel ve druhém poločase Galloppa.

Do první šance zápasu se dostali domácí, Palladino postupoval na branku, jenže tu vzápětí netrefil. Stejný muž to zkoušel za chvíli znovu, tentokrát ale nepostupoval sám na De Sanctise, ale zkoušel ho obstřelit. Brankář Neapole střelu vytáhl a stav se nezměnil. Na druhé straně zahrozil střelec Cavani, uvnitř pokutového území si místo k zakončení našel, ale bohužel pro Neapol trefil jen dobře postaveného obránce.

Ve 29. minutě se už trefil aktivní Palladino, útočník Parmy mířil přesně pod břevno a De Sanctis nemohl nic dělat - 1:0 pro Parmu. Neapol nejela na stadion Tardini prohrát, a proto přidala plyn. Maggio hlavičkoval vedle a na zadní tyč rovněž zakončoval mimo Cavani. Závěr poločasu patřil jednoznačně hostům, ti sice nevyrovnali ale ve snažení pokračovali i ve druhém poločase.

Po změně stran hosté vyrovnali, ale neregulérní způsobem. Hamšík stál v jasném ofsajdu, přesto rozhodčí hru pustili a dovolili slovenskému záložníkovi vyrovnat na 1:1. Za další čtyři minuty došlo k obratu, Napolitáni předvedli krásnou akci, rozebrali obranu domácích a skórovali. Jako poslední se dotkl míče Lavezzi - 2:1 pro Neapol. Vývoj utkání neunesl domácí Galloppa, který zbytečně udeřil protihráče a obdržel červenou kartu.

Lavezzi střílel na zadní tyč vedle a Zuniga po přihrávce Hamšíka nechal vyniknout brankáře Miranteho. Parma i v oslabení mohla na bod dosáhnout, Giovinco rozehrál velice nebezpečně volný přímý kop, jenže nikdo z jeho spoluhráčů jej nedopravil do sítě. Šance pokračovaly zejména na hostující straně, Maggio krásně přihrával Cavanimu, jenže ten zblízka nedokázal prostřelit Miranteho. Poslední slovo v zápase měla opět Neapol. Maggio získal míč před domácí šestnáctkou a pak vstřelil třetí branku zápasu. Obránci Parmy jen přihlíželi - 3:1 pro Neapol.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol mi posral listek minulej tyden doufám že prohraje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Slejdy

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
Ebola SVK

skvele Marek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele