29. kolo
13.03.2011 15:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 0:4

Cagliari tentokrát doma nezískalo ani bod, sklonit se muselo před famózním Udinese. To pokračuje ve spanilé jízdě a Di Natale se Sanchezem znovu koncertovali. Na výhře 4:0 se podíleli třemi branky, skóre utkání totiž otevřel Benatia.

Udinese začalo na Sardinii od úvodní minuty velice aktivně a bylo otázkou času, kdy defenzíva Cagliari podlehne náporu ofenzivní dvojice Di Natale - Sanchez. Kapitán Udine pořádně protáhl brankáře Agazziho z volného přímého kopu, hosté rozehrávali rohový kop. Standardní situací z rohového praporku skončila i následná hlavička Pinziho. Vedení hostům zajistil až hlavičkující Benatia, který zužitkoval precizně zahraný rohový kop Di Nataleho - 0:1.

Za chvíli musel Agazzi lovit míč ze své sítě podruhé. Alexis Sanchéz se totiž rozhodl, že dá gól. Od vlastní poloviny měl neustále míč na kopačce, zbavil se bránícího hráče i brankáře a famózní sólo zakončil do prázdné branky - 0:2.

Hosté nepolevili ani ve druhém poločase. Po rychlé akci překonal Agazziho Di Nataleho, ale nutno podotknout, že mu výrazně pomohla teč bránícího protihráče, neboť to zmátlo domácího brankáře - 0:3. Utrpení Donadoniho svěřenců nekončilo, Di Natale s Alexisem Sanchézem znovu ukázali, že momentálně patří k nejnebezpečnější úderné dvojici v lize. Oba si vyměnili míč a Di Natale vstřelil čtvrtou braku - 0:4.

Po čtvrté brance se domácí trochu zkonsolidovali a už Udinese do vyložených šancí nepouštěli. O utkání ale už bylo rozhodnuto, Cagliari nedokázalo ani snížit a doma potupně prohrálo 0:4.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele