Serie A - preview 29. kola

11.03.2011, 11:52, aktualizováno 13.03.2011, 08:12
Previews
Inter v pátek zaváhal v Brescii a nabídl tak šanci AC Milán, to hraje doma s posledním Bari. Neapoli se v posledních dnech nedaří a změnit to bude chtít v Parmě. Udinese cestuje do Cagliari, šlágr se hraje v Římě - AS v tradičním derby změří síly s Laziem...
AC Milán - AS Bari  (neděle 12:30)
Na první pohled čeká vedoucí AC Milán snadná úloha - porazit poslední tým soutěže Bari. Jenže právě velezkušené mužstvo AC Milán moc dobře ví, že tyto zápasy bývají hodně obtížné, zvláště když Bari nemá na San Siru vůbec co ztratit.

AC Milán se představí už krátce po poledni, a jak už bylo zmíněno, nemělo by být Bari vážnější překážkou. Rossoneri učinili minulý týden důležitý krok v cestě za ziskem Scudetta, když vyhráli na půdě Juventusu 1:0. Bohužel z jedné soutěže se museli Milánští pakovat, ani v odvetě se totiž nepodařilo vstřelit Tottenhamu branku a po výsledku 0:0 jde dále anglický klub.

"Stále jsme ve hře o ligový titul i pohár, takže od nynějška se musíme soustředit na zisk těchto dvou trofejí," prohlásil Zlatan Ibrahimovič na webových stránkách Milána a následně se vyjádřil i o svém působení v Miláně. "Jsem tady šťastný. Liga mistrů není nejdůležitější věcí, pro mě je zásadní cítit se dobře na hřišti i mimo něj a tady v Miláně se cítím dobře."

Bari poputuje na San Siro s tím, že nemá vůbec co ztratit. Všichni si jsou vědomi, že situace Bari je kritická, a aby se zabránilo sestupu, je potřeba velká porce štěstí. Ale i přesto, proč se o body nepoprat?

Milánu bude nadále chybět mozek hry Andrea Pirlo, vedle něj jsou zranění Inzaghi, Jankulovski, Ambrosini i Boateng. Poslední tým soutěže se na milánském San Siru představí bez Barreta, S. Masiella, Kutuzova, Raggiho a Parisiho. Vykartovaný je Gazzi.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Gattuso, Van Bommel, Merkel - Robinho - Pato, Ibrahimovič
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Belmonte, Rossi - Almiron, Codrea, Bentivoglio - Huseklepp - Ghezzal, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SS Lazio  (neděle 15:00)
Bezesporu nejsledovanější utkání kola! Římské derby patří vůbec k těm nejatraktivnějším a nejinak tomu bude i tentokrát. AS Řím usiluje o návrat do první čtyřky, jenže do Ligy mistrů má blíže konkurenční Lazio.

První letošní derby vyhrálo AS, stalo se tak ještě pod vedením trenéra Claudia Ranieriho, nyní vede tým Vincenzo Montella, který proti Laziu sehrál několik vyhrocených derby jako hráč, ovšem jako trenér zažije ostrou premiéru. Giallorossi se pod jeho vedení trochu zvedli, ale stále to není ono.

Velkým propadákem se stalo vyřazení z Ligy mistrů, Šachtar Doněck měl být rozhodně hratelným soupeřem, jenomže Ukrajinci předvedli skvělý dvojzápas a suverénně postoupili do další fáze. Římané přesto mohou získat ještě trofej, a to sice Italský pohár.

Trofej může získat i Lazio. To si v lize vede obstojně a zatím drží čtvrtou pozici, která jako poslední zaručuje Ligu mistrů, navíc Biancocelesti pokračují i na domácí pohárové scéně.

"Pokud půjde vše dobře, můžeme zvýšit svůj náskok před Římem na osm bodů. Pro nás existuje jediný možný výsledek, a to vítězství. Chceme se udržet na čtvrtém místě a kdybychom vyhráli, mohli bychom se dokonce dostat na třetí místo. Jsme si naprosto vědomi důležitosti tohoto derby," rozpovídal se argentinský útočník ve službách Lazia Mauro Zarate.

Lazio naposledy bez problémů porazilo Palermo 2:0, AS Řím zase na poslední chvíli urvalo tři body proti Lecce. Vlci budou postrádat Cassettiho a potrestané Brighiho s Rosim. Lazio zase nastoupí bez zraněných Rocchiho, Diakitého a Diase.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - N. Burdisso, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta, Vučinič - Totti
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Stendardo, Biava, Radu - Ledesma, Matuzalem - Sculli, Hernanes, Zarate - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Důležitý záchranářský duel čeká na Catanii a Sampdorii. Blucerchiatti jsou na tom v tabulce o něco lépe, přesto si nemohou dovolit další ztrátu. Oba týmy jsou namočeny v sestupu až až, a proto potřebují nutně bodovat. Premiéru si na lavičce Sampdorie odbude nový trenér Cavasin.

Catania letos změnou trenéra prošla, ale příliš se jí to nevyplácí. V minulém kole prohrál Simeoneho tým ve Fiorentině 0:3 a od sestupu už jej dělí pouhý bod. Sicilanům se vůbec nedaří na hřištích soupeře, jako jediný tým z celé ligy venku ještě nevyhráli a v tabulce venkovních zápasů jsou poslední. V domácím prostředí je to přeci jenom o něčem jiném, Catania tu dvakrát po sobě vyhrála, nyní bude proti Sampdorii usilovat o třetí domácí tříbodový zisk v řadě.

Domenico Di Carlo neustál špatné výsledky Sampdorie a z pozice hlavního trenéra týmu se poroučel. Prezident klubu Riccardo Garrone pak jmenoval bývalého taktika Fiorentiny či Brescie Alberta Cavasina. Jeho úkol bude jasný, co nejrychleji si s týmem zajistit záchranu. Vždyť Sampdoria z posledních deseti zápasů vyhrála jeden jediný. Naposledy doma prohrála s rovněž sestupem ohroženou Cesenou 2:3.

Bilance vzájemných zápasů je poměrně vyrovnaná, o čemž svědčí i poslední duely sehrané v Janově - oba skončily nerozhodným výsledkem 1:1, respektive 0:0.

Catania se musí smířit s poměrně rozsáhlou marodkou, Capuano, Bellusci, Sciacca, Biagianti a Martinho jsou zranění. Na druhé straně se na hřišti neobjeví zranění Lucchini, Semioli, Pozzi a Palombo, Gastaldello je suspendovaný.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Marchese - Carboni, Lodi, Gomez - Ricchiuti - Bergessio, Maxi Lopez
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Volta, Martinez - Mannini, Dessena, Tissone, Poli, Laczko - Guberti, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cagliari Calcio - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Přímý souboj o evropské poháry bude k vidění na Sardinii. Cagliari má reálné šance dostat se do Evropské ligy, Udinese dokonce do Ligy mistrů. Pro hosty je šance o to větší, že minimálně jeden z římských celků v tomto kole ztratí.

Cagliari pokračuje ve střídavých úspěších a drží si deváté místo. Prioritou číslo jedna je zajistit si předem záchranu, prioritou číslo dvě je pokusit se zapojit do bojů o evropské poháry. Což není nemožné, neboť Cagliari ztrácí na šesté AS Řím sedm bodů. Domácí si naposledy před vlastními poradili s Laziem 1:0 a tento výsledek potvrdili na hřišti nepříjemné Boloni, kde se zrodil nerozhodný výsledek 2:2. Na stadionu Sant’Elia se teď představí rozjeté Udinese.

Netřeba nijak zdůrazňovat, kdo jsou hlavními tahouny Udinese. Antonio Di Natale a Alexis Sanchéz představují neuvěřitelnou údernou sílu a na tu bude trenér Guidolin spoléhat i na Sardinii. Zejména jejich branky znamenají, že je Udine na pátém místě a po delší době se opět může kvalifikovat do Ligy mistrů. "Jsme skvělý tým a budeme dělat všechno možné, abychom udrželi stávající pozici. Osud je v našich rukou, skončit po sezoně do šestého místa by bylo pro nás skvělým výsledkem," prohlásil obránce Udinese Juan Cuadrado.

Udinese drží skvělou sérii neporazitelnosti, v jedenácti zápasech v řadě pokaždé bodovalo, z toho třikrát remizovalo a zbytek vyhrálo. Bianconeri si v posledním kole poradili s posledním Bari a ačkoliv nepřesvědčili, tři body zůstaly doma.

Cagliari bude bez klíčového ofenzivního hráče Neneho, který laboruje se zraněním. Hrát nebude ani druhá veledůležitá postava domácích Davide Biondini, jenž si spolu s Ariaudem odpykává karetní trest. Ani v táboře hostí se to neobejde beze ztrát, i když jejich klíčoví hráči jsou v pořádku. Chybět bude Basta, Ferronetti a Angella.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Missiroli, Conti, Nainggolan - Cossu - Lazzari, Acquafresca
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inlej, Asamoah, Armero - Di Natale, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.95 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Janov s Palermem hýřily před sezonou pohárovými ambicemi, jenže ty utrpěly v průběhu sezony značné šrámy. Zatímco Palermo je se špičkou jakžtakž v kontaktu, janovští Grifové jsou dvanáctí a na šesté místo ztrácejí propastných jedenáct bodů.

Grifové pokračují v bídné sezoně a nadále se plácají ve druhé polovině ligové tabulky. Naposledy janovský celek nezvládl vystoupení proti Catanii a Interu a v tabulce mu patří dvanácté místo. Domácí budou o nápravu usilovat proti Palermu, které se poslední dobou výkonnostně trápí.

Palermo vyměnilo trenéra, Rossiho nahradil Cosmi, ale prezident klubu Maurizio Zamparini nemohl být po Cosmiho premiéře spokojen. Sicialné totiž prohráli na půdě Lazia a podle slov prezidenta bylo dívání se na zápas utrpením: "Mí hráči neměli žádné nápady, žádnou myšlenku, prostě nic. Pokud budeme nadále takto pokračovat, obávám se, že prodloužíme smutnou sérii."

Domácí mají s Palermem vyrovnanou bilanci a i nyní se čeká velice vyrovnaný duel. Na podzim se radoval sicilský klub, který vyhrál díky jediné brance Pinilly 1:0.

Oba mančafty jsou v plné zbroji, na domácí straně bude chybět pouze Destro, na té hostující zase Goian. Janovský trenér Davide Ballardini se může těšit z návratu Criscita a Miguela Velosa, kteří v minulém kole pro karetní trest nehráli.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Rafinha, Veloso, Kucka, Rossi - Palacio, Floro Flores
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muñoz, Bovo, Migliaccio - Cassani, Bačinovič, Nocerino, Balzaretti - Pastore - Hernandez, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.91 - 3.30 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Lecce - Bologna FC  (neděle 15:00)
Také zápas Lecce s Boloňou slibuje zajímavou podívanou. Domácí bojují o záchranu a v posledních týdnech dokázali vybojovat několik dobrých výsledků, Boloňa zase předvádí dobré výkony po celou sezonu. Netřeba dodávat, že jí střelecky táhne Marco Di Vaio.

Lecce je před tímto kolem osmnácté, nicméně souboj o záchranu bude ještě hodně napínavý. Až do minulého kola se svěřencům trenéra De Cania dařilo, výhra nad Juventusem a remíza v Brescii dodaly týmu patřičné sebevědomí a samozřejmě důležité body. Blízko bodovému zisku byli fotbalisté Lecce i minulý týden, to hráli před domácím publikem s AS Řím, jenže o výsledek je připravila penalta ze závěru utkání. Lecce prohrálo 1:2 a proti Boloni bude usilovat o nápravu.

Boloňa také nemá nic jistého. Podle nejrůznějších výpočtů by mělo Boloni stačit čtyřicet bodů. To je totiž hranice, která by znamenala setrvání v nejvyšší italské soutěži. "Chceme se tam dostat co nejrychleji, protože to by nám umožnilo hrát ve zbývajících kolech s klidem. Neznamená to ale, že bychom se potom vzdávali. Tento tým bude bojovat až do konce sezony," nechal se slyšet obránce Boloni Daniele Portanova. Boloňa má na kontě třicet šest bodů.

Jihoitalskému celku budou scházet Giuliatto, Di Michele, Ofere a Ferrario, u všech je na vině špatný zdravotní stav. U Rispoliho se jedná o karetní trest. Kompletní rozhodně nebude ani Boloňa, ta se v Lecce objeví bez Ekdala, Espostia, Cherubina a Garicse.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Gustavo, Fabiano, Brivio - Munari, Giacomazzi, Vives, Olivera - Corvia, Jeda
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Casarini, Portanova, Britos, Morleo - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez, Meggiorini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Tři zápasy neporažená Fiorentina bude usilovat o prodloužení série na stadionu Bentegodi, kde je domácím týmem Chievo. Fly Donkeys stále nemají nic jistého a tři body by se jim jistě hodily.

Chievo po třech porážkách konečně bodovalo, byť po domácí remíze 0:0 s Parmou. "Jsem spokojený s bodem, alespoň jsme zastavili bodové krvácení. Nyní musíme udělat vše, abychom se zase vrátili na vítěznou vlnu," nechal se slyšet po utkání s Parmou trenér Stefano Pioli. Veronský celek dělí od sestupu čtyřbodová propast, takže další domácí ztráta by znamenala notnou komplikaci. Na stadionu Bentegodi se proti Chievu postaví Fiorentina, která letos rozhodně neoslňuje.

Až v posledním měsíci se Fialky výsledkově zvedly a hodně jim k tomu dopomohl rumunský útočník Adrian Mutu. Například v zápase s Catanií se prosadil dvakrát a měl lví podíl na tříbodovém zisku.

"Fyzicky na tom ještě nejsem úplně stoprocentně, ale zlepšuji se a za chvíli budu v optimální kondici. Teď se musíme soustředit na získání dobrých výsledků a stoupat pořadím. Ještě se hraje hodně kol a já nevidím důvod, proč bychom nemohli skončit v první šestce," prohlásil s optimismem útočník Adrian Mutu. K tomu, aby Fiorentina skončila v první šestce, je potřeba sbírat body zvenku, ve Veroně se jí v posledních letech daří, ale snadná práce se rozhodně neočekává.

Výhodou domácího Chieva je kompletní kádr, na marodce není nikdo, pouze Fernandes si odpykává karetní trest. Ještě donedávna čítala marodka Violy pěknou řádku jmen, teď je ale situace jiná. Chybět budou už jen Kroldrup, Jovetič, Frey a Donadel, který je v trestu.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Andreolli, Cesar, Mantovani - Sardo, Rigoni, Guana, Jokič - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Natali - Pasqual, Behrami, Montolivo, Vargas - Santana - Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.00 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Fotbalisté Parmy bojují o záchranu, a proto potřebují body jako sůl. Jenomže na stadion Ennio Tardini zavítá třetí Neapol, ta v předchozích kolech dvakrát ztratila a nyní si chce odvézt všechny tři body.

Parma stále nemůže prolomit výsledkovou krizi a už sedm zápasů v lize nevyhrála. Naposledy remizovala ve Veroně s Chievem 0:0, ale její situace zůstává složitá. Gialloblu mají před sestupovými pozicemi k dobru pouze bod a teď je doma čeká silná Neapol. "Neapol je skvělý tým, takže nehrozí, že bychom je měli podceňovat. Doma jsme ztratili jen pár zápasů, takže věřím, že můžeme vyhrát," prohlásil před utkáním prezident Ghirardi.

Velké rozčarování panuje po posledním kole v Neapoli. Třetí tým soutěže hrál s Brescií bez branek, jenže kdyby rozhodčí odpískal penaltu, mohlo být vše jinak. "Byla to jasná penalta a penalta může všechno změnit," zlobil se trenér Walter Mazzarri. Lodivod Neapole nebude moci vést svůj tým z lavičky, neboť byl potrestán za špatné chování v kontroverzním zápase s Brescií.

"Neměli bychom se stydět za třetí místo. Vždycky jsem říkal, že naším cílem je skončit na pátém místě. Náš projekt roste postupně, nesmíme totiž zapomínat, že jsme v Serii A teprve poslední čtyři roky," nechal se slyšet prezident Aurelio De Laurentiis. Neapol chce po dvou kolech konečně naplno bodovat a proti trápící se Parmě má ideální příležitost.

Gialloblu nastoupí bez Calva a Amauriho, oba jsou zranění. Paletta s Gobbim pro změnu vykartovaní. Třetí tým soutěže se zase musí obejít bez Gravy, Campagnara a suspendované dvojice Dossena, Aronica.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli - Valiani, Morrone, Dzemaili, Modesto - Candreva - Crespo, Bojinov
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Ruiz - Maggio, Pazienza, Yebda, Zuniga - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 2.95 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Cesena - Juventus FC  (sobota 20:45)
Fotbalisté o záchranu bojující Ceseny doma změří síly s Juventusem, kterého trápí výsledková krize. Nováček si v posledních dvou kolech připsal plný počet bodů a na úspěchy bude chtít se Starou dámou navázat.

Takhle se bojuje o záchranu! Nebylo to tak dávno, co se Cesena krčila na předposledním místě tabulky, jenže nyní je všechno jinak. Vše odstartovala nadějná remíza 2:2 na půdě Parmy a následné dvě výhry nad Chievem a Sampdorií. "Poslední dvě výhry nad Sampdorií a nad Chievem nám dodaly sebevědomí. Já osobně se cítím skvěle, teď chci jít dál a obětovat vše pro úspěch týmu,” prohlásil Caserta, jenž se následně vyjádřil i k zápasu s Juventusem: "Bude to těžký zápas, přijíždějí k nám po třech porážkách v řadě, tudíž tu chtějí vyhrát.”

Juventus se ne a ne vyhrabat z krize. Už minulá sezona byla pro fanoušky utrpením a nejinak je tomu i v letošním ročníku. Atak na pozice zaručující Ligy mistrů nevychází, a tak to znovu vypadá pouze na Evropskou ligu, i když pozor! Juventusu aktuálně patří sedmé místo a na šestý AS Řím ztrácí pět bodů. Trenér Delneri se ale netají tím, že se chtějí jeho svěřenci dostat do Evropské ligy a ještě se zkusit poprat o čtvrté místo, které zaručuje Ligu mistrů.

"Každý klub může projít krizí, ale pokud budete tvrdě pracovat a tvrdě trénovat, můžete se přes ní dostat. Můžeme si za to sami, a tudíž se musíme sami psychicky zvednout,” okomentoval nastávající situaci Juventusu jeho záložník a tahoun Miloš Krasič.

Cesena bude bez zraněných Fatiče, Budana, Felipeho a Sammarca. Krize Juventusu je i úzce spojená s početnou marodkou. Trenér Luigi Delneri musí každý týden počítat absentované, pro zápas s Cesenou nemůže počítat s Tonim, Grossem, Salihamidžičem, De Cegliem, Melem, Rinaudem, Sissokem a Quagliarellou.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Santon, Pellegrino, Von Bergen, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Giaccherini, Jimenez - Bogdani
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Traoré - Krasič, Marchisio, Aquilani, Pepe - Matri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 2.95 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brescia Calcio - Inter Milán  (pátek 20:45)
Inter Milán nastoupí ke svému zápasu již dnes, a to z důvodu blížící se náročné odvety osmifinále Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov. Také v italské lize pocestují Nerazzurri na venkovní půdu, přesněji do Brescie, která bojuje o bytí nebytí.

Brescia je sice předposlední a její situace se zdá být kritická, ovšem poslední výsledky tomu tolik nenasvědčují. Tří kola v řadě zůstávají svěřenci trenéra Iachiniho neporažení, dokázali totiž vybojovat bod na půdě Udinese i Neapoli a doma rovněž remizovali s Lecce. Také v dalším kole se Iachiniho hoši představí proti silnému celku, navíc Inter cestuje do Brescie s jednoznačným cílem zvítězit. "Budeme potřebovat uhrát dobrý výsledek a štěstí bude hrát důležitou roli," nechal se slyšet brankář domácích Michele Arcari.

Obhájce prvenství Inter si nemůže proti Brescii dovolit ztratit. Manko na vedoucí AC činí pět bodů, a pokud by toto utkání nezvládl, dost možná by se jeho ztráta navýšila, neboť Rossoneri hrají doma s posledním Bari. Forma Interu se zdá být dobrá, naposledy totiž zvítězil nad janovskými celky.

"Mí hráči jsou na zápas s Brescií plně motivováni, což je dobré znamení. Pro nás je zásadní zvítězit, ale nebude to snadné," prohlásil před zápasem na stadionu Maria Rigamontiho trenér Leonardo. Inter má svému soupeři co oplácet, ještě pod trenérem Benítezem s Brescií doma remizoval 1:1.

Domácí se proti Interu musí obejít bez zraněných Dallamana, Zanettiho a Filippiniho. Hrát nebude ani vykartovaný Accardi. Beze ztrát zápas to neobejde ani v táboře Nerazzurri, trenér Leonardo musí oželet starty Samuela, Milita a Cambiassa.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Mareco, Zoboli - Zambelli, Kone, Vass, Hetemaj, Berardi - Diamanti, Caracciolo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Thiago Motta, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.70 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán28187350:2061
2.Inter Milán28175654:3156
3.SSC Neapol28165741:2553
4.SS Lazio28156735:2351
5.Udinese Calcio28155850:3050
6.AS Řím28137843:3946
7.Juventus FC28118941:3541
8.Città di Palermo281241244:4540
9.Cagliari Calcio281161135:3039
10.ACF Fiorentina28910932:2937
11.Bologna FC28109931:3636
12.Janov CFC28981127:3235
13.Chievo Verona287111028:3032
14.UC Sampdoria287101125:3231
15.Parma FC286111127:3829
16.Calcio Catania28781324:3829
17.AC Cesena28771423:3828
18.US Lecce28771431:5028
19.Brescia Calcio28671522:3525
20.AS Bari28371815:4216
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (929)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele