29. kolo
11.03.2011 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Brescia Calcio - Inter Milán 1:1

Brescia v předehrávce kola remizovala s Interem 1:1 a zatímco pro ni je to úspěch, pro obhájce nikoliv, zvláště když ještě pět minut před koncem Nerazzurri vedli. Samotný závěr byl hodně nervózní, neproměněná penalta a vyloučení na obou stranách.

Domácí začali nebojácně a v prvních deseti minutách zaměstnávali brankáře Cesara, ten sice nemusel vytahovat nijak složitý zákrok, přesto se zapojoval do hry více než Arcari. Po deseti minutách hry konečně Inter převzal iniciativu. Sneijderova rána šla vedle a zakončení Japonce Nagatoma zneškodnil Arcari. V 18. minutě tlak Interu vyvrcholil, rohový kop Sneijdera hlavou zasáhl Ranocchia a před brankou ještě Eto’o, od kterého skončil míč v síti - 0:1. Úvodní branka jakoby hru přibrzdila a další šanci prvního poločasu měl až Caracciolo, který ve snaze přehodit Cesara přestřelil branku.

Caracciolo pokračoval ve svém snažení i ve druhém poločase a několikrát byl blízko vyrovnání. V jednom případě de facto postupoval sám na Cesara, ale brankář Interu si vyběhnutím poradil. V 55. minutě předvedl parádní kopací techniku Sneijder a Brescii uchránila před druhou brankou branková konstrukce! Za dalších osm minut se zjevil před Arcarim Goran Panděv, jenže brankář domácích opět skvěle zasáhl. Čtvrthodiny před koncem byl v dobré palebné pozici Sneijder ale hradbu clonících těl nedokázal prostřelit.

Vedení Interu bylo stále jenom jednobrankové a Brescia pochopitelně vycítila šanci na bodový zisk. Ještě než došlo k senzačnímu vyrovnání, zahodil další tisíciprocentní tutovku Goran Panděv, sám před Arcarim si znovu poradil velmi zle a Inter na to později doplatil. Pět minut před koncem to přišlo, rohový kop se snesl na hlavu Caracciola a ten vyrovnal na 1:1.

V tu chvíli se zdálo být o výsledku rozhodnuto, jenže do konce se ještě udály pořádně zajímavé věci. Poté, co Cordoba fauloval v pokutovém území Edera, měli domácí možnost pokutového kopu a tudíž rozhodnout celé utkání. Caracciolo ale nabídnutou příležitostí pohrdl a vyloučený Cordoba si mohl oddychnout. Naopak domácí společně s trenérem Iachinim si mohl vlasy urvat. V nastavení obdržel nešťastník Caracciolo druhou žlutou kartu a i on byl "předčasně" vyloučen. Inter remizoval v Brescii 1:1 a Scudetto se mu po tomto kole nejspíše opět vzdálí.

Autor: Ondřej Linhart / footabll-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prosiim zavahajte

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bude šetřit síly na Bayern a Brescia si připíše další překvapivý bod....1:1

Reagovat
tulen

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bude šetřit a dopadne to 2:6 těšim se proti bayernu jak Interu nastoupi Diego Milito po boku Samuela Etaa proti bayernu dopadne 1:4 pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Come on INTER!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vždycky když se obeví v zápase Matterazzi tak nevyhrajou!!!!Taky už mi to vedení přijde jak navedený at už ho pošlou někam i když jsem ho měl rád když byl mladej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele