29. kolo
13.03.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

US Lecce - Bologna FC 0:1

Všechny tři body si ze hřiště Lecce odváží Boloňa. Hrdinou se tentokrát nestal Di Vaio, nýbrž Ramirez, který zakončoval do prázdné branky. Lecce sice vyrovnalo, ale branka nebyla uznána, přestože míč byl s velkou pravděpodobností už za brankovou čarou.

Lecce mělo jednoznačně lepší start do utkání, Daniele Corvia prověřil brankáře Boloni z volného přímého kopu a Viviano se musel činit i po velice nebezpečné hlavičce Jedy. K čemu to bylo platné, když do vedení šla Boloňa. Di Vaio sice Mutarellliho přihrávku nedokázal zužitkovat, ale míč se dostal z nenadání k Ramirezovi, který jej pohodlně uklidil do branky - 0:1 pro Boloňu.

Před koncem poločasu došlo k neuvěřitelnému okamžiku. Střela Corvii totiž skončila od břevna v brance, jak později ukázal opakovaný záznam, míč nejspíše překročil celým objemem brankovou čáru. Znovu se tak bude spekulovat o zavedení videorozhodčího. Nicméně branka nebyla uznána a Boloňa šla do šaten za jednobrankového vedení.

Ve druhém poločase se toho příliš nestalo. Boloňa bránila pozorně a Lecce si nevědělo rady. Čtvrthodiny před koncem došlo ke střídání brankářů, boloňský Viviano se zranil při rohovém kopu a místo přenechal Lupatellimu. Ten do konce zápasu nemusel nikterak výrazně zasahovat a mohl se s týmem radovat z nejtěsnějšího vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele