29. kolo
13.03.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - ACF Fiorentina 0:1

Fiorentina vykradla stadion Bentegodi a nadále pomýšlí na evropské poháry. Jedinou branku víceméně vyrovnaného duelu obstaral Juan Manuel Vargas! Chievo mělo své šance, ale Boruce nepřekonalo.

Do utkání vstoupili o něco aktivněji domácí. Po hezké kolmici se mohl prosadit Thereau, ale byl mu odmáván těsný ofsajd. Největší šanci prvního poločasu si vypracovali hostující Fialky. Mario Alberto Santana postupoval sám na Sorrentina, překonal ho, ale trefil jen tyčku! To bylo v prvním poločase vše.

Fiorentina se prosadila krátce po změně stran. Volný přímý kop Vargase brankáře Sorrentina zcela překvapil - Viola vedla 1:0. Chievo mohlo odpovědět, ale ze závaru před Boruce nic nevytěžilo. Polský brankář navíc předvedl pohotový zákrok na brankové čáře. Boruc byl v plné pohotovosti i po krásné střele Jokiče.

Snažení Chieva bylo marné, Viola si výsledek hlídala a v nastavení měla možnost vstřelit pojistku. Na branku Chieva se řítili dva hráči, navíc brankář Sorrentino byl z branky, hosté ale takovouhle situaci nezvládli. Mrzet je to nemuselo, neboť hubený výsledek uhájili až do konce.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina ze ma jednu vyhru venku?? to se zmeni po tomto zapase..pribyde druha..tip 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele