Serie A - souhrn 25. kola

02.03.2021, 22:45, aktualizováno 04.03.2021, 22:47
Komentáře a souhrny
Alexis Sánchez a Ivan Perišić (© AFP)
Inter Milán vyhrál v Parmě a na čele tabulky na městského rivala AC, který remizoval s Udinese, navýšil odstup na šest bodů. Atalanta Bergamo rozstřílela Crotone, úspěšný byl i Juventus, který pro změnu porazil Spezii. AS Řím přivezl tři body z Florencie, zatímco Neapol remizovala se Sassuolem. Cagliari zvládlo důležité střetnutí s Bolognou...

Parma Calcio - Inter Milán 1:2

04.03.2021 20:45

Góly: 71. Hernani - 54. Alexis Sánchez, 62. Alexis Sánchez

Inter už jde do šestibodového trháku! Čtvrteční utkání na hřišti Parmy zvládl díky dvěma gólům Alexise Sáncheze a před druhým AC Milán navyšuje náskok. Domácí tahali za kratší konec a i když v závěru snížili, tak na vyrovnání nedosáhli.

Nerazzurri už před utkáním věděli, že druhý AC Milán jen remizoval s Udinese 1:1, takže zápas na Parmě byl ideální možností jak náskok na čele ještě více navýšit.

Na Ennio Tardini byl k vidění velmi zajímavý první poločas, který sice žádnou branku nepřinesl, zato spoustu šancí ano. Lépe začali hosté, i když nebezpečná byla i Parma. Po Lukakově přihrávce cpal balón před branku Hakimi a Sepe musel poprvé vyrážet. V první opravdu stoprocentní šanci byla Parma. Po centru z pravé strany zblízka hlavičkoval osamocený Jasmin Kurtić a Samir Handanovič předvedl skvělý zákrok. Jeho zásluhou udrželi Nerazzurri nerozhodný stav a Parmu tato nevyužitá příležitost musela mrzet.

Poté Inter zase zahrozil po pravé straně, když nepolapitelný Hakimi naservíroval balón před prázdnou branku Eriksenovi, jenomže ten už byl o krok napřed a přihrávku dostal na paty. O chvíli později neuspěl zblízka ani Škriniar, proti kterému zasáhl Sepe s podobné to bylo i v případě Romelua Lukakua.

Inter se dočkal až po změně stran. Alexis Sánches se dostal za obranu a jeho zakončení už obránce Parmy odkopával za brankovou čarou. Favorit se mohl uklidnit a za chvíli přidat i druhý gól. Romelu Lukaku předvedl jako už několikrát v této sezoně obrovskou sílu i přehled, po sprintu k domácí šestnáctce našel přihrávkou opět Alexise Sánchese, a ten ani na podruhé nezaváhal - 2:0.

Vedoucí tým Serie A mířil za dalšími třemi body, ale Parma ještě neřekla poslední slovo a čtvrthodinu před koncem utkání zdramatizovala. Pezzella už v šestnáctce načechral balón k zadní tyči a tam ho napálil do brány Hernani. Střela sice šla doprostřed, ale Handanovič zasáhnout nedokázal.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:0

03.03.2021 20:45

Góly: 19. Daniele Rugani

Cagliari znovu vítězí a trenér Semplici si dnes připisuje druhou výhru ze stejného počtu duelů. Za oběť mu padla také Bologna, která dnes nedala gól a naopak inkasovala od Daniela Ruganiho.

Bologna sice byla od prvních minut utkání mnohem aktivnější, ale finální fáze jí dělala obrovský problém. Ať to byl Orsolini nebo Mbaye s mladým stoperem Antonovem. A domácí Cagliari trestalo. Po dvaceti minutách zahrávalo roh, na který si nejlépe naskočil mladý obránce Daniele Rugani a hlavou na přední tyči poslal míč do sítě - 1:0.

Bologna chtěla odpovědět a minimálně pokusy Orsoliniho se Sorianem ke konci první půle stály za to, ale brankář Cragno byl dnes nepřekonatelný. Po změně stran, když už pro zranění na hřišti nebyl střelec první a nakonec jediné branky, zkoušel pálit Soriano. Ani on ale neměl správně seřízená mířidla.

Do vápna Felsinei se posléze probojoval Nández, jehož ránu dokázal brankář Skorupski vyrazit. V poslední akci utkání se zjevil Belgičan Radja Nainggolan, který se pokusil o tvrdou ránu. Na ni ale byl brankář Skorupski dokonale připraven.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - FC Crotone 5:1

03.03.2021 20:45

Góly: 12. Robin Gosens, 48. José Luis Palomino, 50. Luis Muriel, 58. Josip Iličić, 85. Aleksej Mirančuk - 23. Simy

Atalanta zase jednou demonstrovala svoji sílu a poslednímu Crotone doma nasázela pět branek. Hosté se dokázali udržet jen v prvním poločase, poté se ofenzivní lavina domácích utrhla a Crotone smetla. Postupně se prosadilo pět různých střelců - Gosens, Palomino, Muriel, Iličić a Mirančuk.

Domácí Orobici opět bojují o účast v Lize mistrů pro příští rok a proto si nesměli v souboji s posledním týmem soutěže dovolit zaváhat. Vše šlo navíc podle plánu. Už ve 12. minutě odcentroval Iličić na hlavu Gosense a ten vstřelil první gól zápasu. Crotone se ještě nepoložilo, naopak se vzedmulo k odporu a poměrně rychle srovnalo. Za obranou Atalanty se zničehonic objevil Simeon Nwankwo a postup na Sportiella zakončil krásným obloučkem do branky - 1:1.

A s Atalantou mohlo být hůře, protože ve 29. minutě se řítil do další velké šance Messias a Sportiello povyběhl a Messiasovi fantasticky balón vyškrábl. Před koncem prvního poločasu neuspěl ani Malinovskyj, který hlavou trestuhodně minul. Poločasová remíza byla jednoznačně úspěchem Crotone, jenž dokonce mohlo vést, kdyby za stavu 1:1 potrestal vyloženou šanci Messias.

Stav 1:1 ale neměl po změně stran dlouhého trvání. Ve 48. minutě rozehrála Atalanta rohový kop, balón propadl na malém vápně a José Luis Palomino vrátil domácím vedení. O dvě minuty později pak vyrobil chybu obránce Golemić, nechal se obrat o balón Murielem a Kolumbijec snadno vstřelil třetí gól. Tím se Atalanta definitivně uklidnila a mohla si s hosty dělat co chtěla.

V 58. minutě se prosadil i Josip Iličić, když si navedl balón na levačku a krásnou střelou k tyči nedal Cordazovi vůbec žádnou šanci. Gólovky Atalanty se množily a množily. Další Iličićovu střelu famózně vyrazil Cordaz. Crotone hrozilo spíše ojediněle. Jednu z mála příležitostí měl Messias, nicméně zuby si vylámal na Sportiellovi.

Každopádně Atalanta ještě neměla dost a pokračovala ve svém útočném snažení. Duván Zapata trefil osm minut před koncem tyč a chvíli na to vstřelil pátou brankou Alexej Mirančuk. Pomohl si přitom o tyč a Cordaz byl znovu bez šance zasáhnout. Atalanta deklasovala poslední Crotone 5:1, přeskočila třetí Juventus a stáhla manko na druhý AC Milán na čtyři body. Situace Crotone zůstává i nadále kritická.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AS Řím 1:2

03.03.2021 20:45

Góly: 60. Jordan Veretout (vl.) - 49. Leonardo Spinazzola, 88. Amadou Diawara

AS Řím v posledních minutách hry urval vítězství nad Fiorentinou v utkání, které mělo zvláštní průběh. Leonardo Spinazzola se totiž trefil do sítě soupeře i do vlastní a dlouho to vypadalo, že si oba týmy body rozdělí.

Fialky chtěly vrátit Římanům poslední prohru stejným způsobem a nasadily k tomu na hrot opět duo Vlahović - Ribéry. Římané udělali oproti prohranému duelu s AC Milán několik změn a do hry se vrátili třeba Diawara nebo Kumbulla. Prvních pár minut AS jasně dominovalo a utvářelo hru přesně podle Fonsecových plánů.

Jenže postupem času se Fialky otrkaly, zjistily, že stačí na AS zatlačit a klub z hlavního města rázem ztrácí většinu své kreativity i schopností. Ve 13. minutě nastala minuta pro uctění památky tragicky zesnulého Davideho Astoriho, který si zahrál v dresu obou dnešních soupeřů a nikde ta minuta nebyla tak emotivní jako právě tady.

Jen byla škoda, že to byl prakticky nejdramatičtější moment první půle. Za zmínku samozřejmě stojí ještě průnik Vlahoviće po nahrávce Francka Ribéryho, který musel López vytahovat mimo. Nebo geniální přihrávka francouzského de Peyraca, na kterou jen těsně nedosáhl talentovaný Castrovilli.

Ofenziva AS naopak naprosto nefungovala a snad jedinou pořádnou akci vymyslel Lorenzo Pellegrini až ke konci první půle, kdy zachytil míč a tvrdě vypálil. Polský brankář Bartłomiej Drągowski ale vytáhl perfektní zákrok a míč vyrazil.

Druhá půle začala mnohem lépe. Po pouhých třech minutách hry totiž Mancini vyslal do šance Leonarda Spinazzolu, který si naběhl před polského strážce tří tyčí a z voleje ho překvapivě prostřelil!

Jenže stejný hráč úřadoval i na druhé straně. Biraghi posílal do vápna AS střílený centr, který si právě Spinazzola naprosto nešikovně srazil do vlastní brány! Poslední slovo ale měli hosté. Diawara rozehrál akci před vápnem na Karsdorpa, ten mu míč vrátil a naprosto nehlídaný Diawara uklidil míč do sítě. Sudí Calvarese sice nejprve gól neuznal pro Karsdorpův ofsajd, ale nakonec jej po opravě VARu odmával - 2:1 pro Vlky.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 1:1

03.03.2021 20:45

Góly: 52. Davide Zappacosta - 77. Lorenzo Tonelli

Chvíli to trvalo, ale nakonec jsme se i ve 105. janovském derby dočkali branek. Po změně stran otevřel skóre Zappacosta, na nějž o necelou půlhodinku později reagoval stejným způsobem Tonelli.

Janovské derby je speciální zápas a dnes jej potřebovali vyhrát oba soupeři. Tempo v prvních minutách tomu ale rozhodně neodpovídalo. Množství krátkých přihrávek bez cíle nebo přesnosti nemohlo se skóre utkání hnout a když už to začalo vypadat nadějněji, finální fáze skončila na špatné komunikaci. Janov se přeci jen postupem času dostával do zakončení častěji, ale nevěděl si v něm rady.

Destro krásný balon od Zappacosty nezpracoval, Šomurodov pálil nepřesně. Velkou šanci měl po třiceti minutách záložník Miha Zajc, jehož střílený pas skončil na tyči Auderovy brány! Janov v tu chvíli mačkal bezradnou obranou Dorie naplno.

Zvyšující se aktivitu dokázal Janov projevit gólově jen sedm minut po změně stran. Davide Zappacosta si obhodil na straně obránce Tonelliho, dostal se do vápna a krásnou ranou překonal brankáře Audera!

Střídající Jakub Jankto předkládal o chvíli později míč Baldému, který ale stejně jako později Silva trefil jen soupeře. Sampdoria znatelně přidala na tempu a nakonec se jí aktivita vyplatila. Antonio Candreva sice ještě mířil mimo, ale deset minut před koncem se Doria dočkala. Po čtvrtém rohovém kopu se nejvýš ve vzduchu dostal obránce Lorenzo Tonelli, který přesnou hlavičkou poslal míč do sítě a odčinil své zaváhání u inkasované branky.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 1:1

03.03.2021 20:45

Góly: 90+7. Franck Kessié (pen.) - 68. Rodrigo Becão

Blízko blizoučko byl AC Milán domácí porážce od Udinese, ale nakonec díky nesmyslné ruce v poslední minutě nastaveného času srovnal z pokutového kopu Franck Kessié. Pro Rossoneri je i plichta ztrátou, která tak trochu dehonestuje víkendové vítězství v Římě.

Rossoneri měli před sebou důležité utkání, po kterém se mohli přiblížit vedoucímu Interu na rozdíl jednoho bodu. Mělo to však háček. V sestavě chyběli výrazné opory jako Zlatan Ibrahimović, Hakan Calhanoglu nebo Ismael Bennacer a bez nich to na hrací ploše hodně dřelo. Do sestavy se každopádně vrátil kapitán Alessio Romagnoli na úkor Fikaya Tomoriho.

Milánští chtěli vstoupit do zápasu aktivně, to se i částečně podařilo, nicméně bez větší příležitosti. Až ve 20. minutě nebezpečně zakončoval Brahim Díaz a dobrý zákrok předvedl Musso. Udinese bylo na hru Milána dobře připraveno, především v defenzívě podalo velmi kvalitní výkon. První poločas nic zásadního nepřinesl, ovšem po změně stran se začaly dít věci.

Udinese mělo hned ve 48. minutě obrovskou šanci jít do vedení. Becao se dostal k hlavičce před prázdnou brankou, ale na brankové čáře spasil Rossoneri jejich kapitán Romagnoli! Hned vzápětí na druhé straně střílel ze střední vzdálenosti Meité a Musso musel vytěsňovat na rohový kop. V 52. minutě se dostal k hlavičce i Franck Kessié a u bližší tyče předvedl další skvělý zákrok Musso.

Vyrovnaná partie se poprvé výrazně přehoupla na hostující stranu po hodině hry. Rodrigo Becao se pověsil ve vápně do vzduchu a hlavou procedil balón za Donnarrumova záda. Brankář AC Milán se zrovna dvakrát nepředvedl. Inkasovaná branka byla pro Milán šokem, ze kterého se vlastně nedokázal vzpamatovat. Po zbytek utkání to byla jedna velká křeč. Stefano Pioli se sice snažil ofenzívu rozhýbat střídáním, ale krom platonického tlaku si druhý tým Serie A nic nevytvořil.

Udine už se vidělo se třemi body v kapse, když v poslední minutě nastavení naprosto zbytečně zahrál v pokutovém území rukou Stryger-Larsen a sudí neměl jinou možnost, než odpískat pokutový kop. Franck Kessié ho znovu proměnil a zachránil AC Milán alespoň bod.

Více informací k zápasu

Benevento Calcio - Hellas Verona 0:3

03.03.2021 20:45

Góly: 25. Davide Faraoni, 34. Daam Foulon (vl.), 50. Kevin Lasagna

Veronský Hellas prožívá skvělou sezonu a další razítko na to přidal v zápase s Beneventem. Hosté na stadionu Cira Vigorita zvítězili po brankách Faraoniho a Lasagny. Jednu branku si nešťastné Čarodějky vstřelily samy.

V minulém kole Hellas obral o body Juventus a tentokrát chtěl naplno uspět na hřišti o záchranu bojujícího Beneventa. Svěřencům trenéra Filippa Inzaghiho se přestalo dařit a v tabulce se nebezpečně přibližují sestupu.

Pro Benevento započaly nesnáze již ve 12. minutě, kdy musel trenér Inzaghi poprvé střídat zraněného Letiziu a zásah do defenzívy je vždycky nepříjemností. Další problém nastal ve 25. minutě, kdy se Hellas dostal do vedení. Lazović se dobře uvolnil na levé straně hřiště a jeho načechraný centr dopravil hlavou do sítě Marco Davide Faraoni. A Hellas byl dál při chuti a ještě v prvním poločase navýšil vedení. Po dalším centru do šestnáctky se snažil Daam Fouloun odvrátit balón, ovšem nešťastně si ho dal hlavou do vlastní branky - Montipó přitom těžko mohl zareagovat.

Hellas tedy položil základy vítězství v prvním poločase a hned na začátku druhého dějství definitivně rozhodl. Kevin Lasagna se dostal přes bránícího hráče do vápna a s přehledem zakončil - 3:0. Nakonec se mohl gólově prosadit i Antonín Barák, ale jeho v tutovce vychytal Montipó.

Bohužel závěrečná fáze zápasu už se jen dohrávala. Šancí ubylo a vlastně jich ani nebylo třeba. Hellas si s Beneventem poradil a domů veze všechny body.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SSC Neapol 3:3

03.03.2021 18:30

Góly: 36. Nikola Maksimović (vl.), 45+1. Domenico Berardi (pen.), 90+5. Francesco Caputo (pen.) - 38. Piotr Zieliński, 72. Giovanni Di Lorenzo, 89. Lorenzo Insigne (pen.)

Když se utká Neapol se Sassuolem, zpravidla z toho bývá hodně zajímavé utkání. Dnešek nebyl výjimkou, protože padlo hned šest branek, z toho dvě penalty v samotném závěru.

Neapol nutně potřebovala opět bodovat, aby aspoň trochu vylepšila vyhlídky trenéra Gattusa na zachování práce. Sassuolo rozhodně nebylo ve formě, ale i přesto s ním je často těžká domluva. Hosté navíc přijeli bez několika opor především v obraně. Tu hodně větral Domenico Berardi a v 15. minutě musel brankář Meret ukázat brilantní reflexy, aby jeho dělovku k tyči vyrazil mimo.

První udeřili hosté. Kapitán Lorenzo Insigne po krásné nahrávce dokázal překonat brankáře Consigliho, jenže po přezkoumání celé situace sudí Marini jeho gól pro ofsajd odvolal. Po půlhodině naopak šlo do vedení Sassuolo. Míč si totiž po Berardiho standardce srazil obránce Maksimović do vlastní brány.

Jenže po pouhých čtyřech minutách se Neapol gólově dotáhla na svého soka, když po rychlé kombinaci dostal Piotr Zieliński míč na střed vápna, přehodil si ho na silnější nohu a propálil brankáře Consigliho - 1:1.

Neapol ale v obraně dělala obrovské chyby a další z nich se dopustil obránce Elseid Hysaj, Minutu před koncem totiž zcela zbytečně a tvrdě zajel do Francesca Caputa a sudí okamžitě pískal pokutový kop. K němu se postavil opět Domenico Berardi a nemýlil se - 2:1.

Krátce po změně stran mohl navýšit vedení Neroverdi Grégoire Defrel, s jehož dělovkou měl Meret problémy. Míč po vyražení musel dohnat až na brankové čáře. Ani další rána Berardiho se neujala, tentokrát spasilo Mereta břevno jeho vlastní brány.

Meretovu pozornost si vyžádala i akce, po níž jej pořádně protáhl Ciccio Caputo. Nedal. A asi ho to bude dost mrzet, protože jen o minutu později Neapol srovnala. Insigne odvedl skvělou práci a po centru ze strany si před bránu naběhl obránce Giovanni Di Lorenzo. Pověsil se do zakončení a nedal Consiglimu šanci - 2:2.

Ani to ale nebylo všechno. Střídající Lukáš Haraslín po lehkém kontaktu s protihráčem dostal svůj celek do nevýhody, protože sudí tento zákrok posoudil jako penaltový, byť tomu hostující hráč hodně pomohl. Podstatné ale je to, že Lorenzo Insigne penaltu proměnil a věřil, že urval pro Neapol tři body.

Ale Sassuolo ještě neřeklo poslední slovo. Na to si nechalo čas až do čtvrté minuty nastavení. Lukáš Haraslín, který jednu penaltu "zavinil", druhou vybojoval. Byl faulován ve vápně a zkušený Francesco Caputo si se štěstím poradil - 3:3.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Spezia Calcio 3:0

02.03.2021 20:45

Góly: 62. Álvaro Morata, 71. Federico Chiesa, 89. Cristiano Ronaldo

Obhájce titulu Juventus nedovolil žádné překvapení a nováčka Spezii nakonec porazil o tři góly. Hosté vzdorovali hodinu, ale pak neuhlídali Álvara Moratu a s dalšími brankami přispěchali Federico Chiesa a obligátně Cristiano Ronaldo. V závěru utkání ještě Spezia neproměnila pokutový kop.

Juventus na první místo ztrácí a tak si nemohl dovolit jakékoliv zaváhání, zvláště proti týmu, který bude hrát o záchranu. Od začátku se dala očekávat převaha domácích, ovšem první velkou šanci měli překvapivě hosté. Po rychlé kombinaci zakončoval uvnitř vápna těsně vedle Marchizza. To byla příležitost, která později musela Spezii mrzet. Kdyby šel nováček do vedení, mohlo se utkání vyvíjet o poznání jinak. Na druhé straně zase v o něco horší pozici střílel vedle branky Chiesa.

Juventus postupně rozjížděl svůj ofenzivní kolotoč a po střele Ronalda zachránila Spezii tyčka. Převaha "Stará dámy" sice byla zjevná, ale gólově se italský šampion prozatím nedokázal prosadit. Nutno Spezii také za pozorné bránění pochválit.

Nicméně Juventus se dočkal po změně stran. Spezia vytrvávala v bránění šedesát minut, pak ale nepohlídala Bernardeschiho přihrávku na přední tyč, kde se objevil Álvaro Morata a ten prostřelil brankáře Provedela. O devět minut později Juventus náskok navýšil, když nadvakrát ve vápně zakončoval Federico Chiesa. Branka opět vyplynula z akce po levé straně hřiště, kde operoval Bernardeschi.

Juventus se definitivně uklidnil a měl pak další šance. Přímák Cristiana Ronalda vytěsnil u tyče brankář Provedel, ale minutu před koncem se hvězdný Portugalec přeci jenom prosadil. Přečíslení tři na jednoho zakončil po přihrávce Bentancura Ronaldo a Spezia už prohrávala o tři góly. Pro Ronalda to byl už dvacátý gól v letošní sezoně Serie A.

Hosté mohli na Allianz Stadium alespoň korigovat, protože po souboji Demirala s Gyasim sudí odpískal pokutový kop. To byla šance pro Galabinova, který se postavil k balónu, jenomže trefil stranu kam skočil Szczęsny. Juventus tak vyhrál s čistým kontem a vytvořil tlak na druhý AC Milán.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán25185262:2559
2.AC Milán25165448:3053
3.Atalanta Bergamo25147460:3249
4.Juventus FC24147348:2049
5.AS Řím25145650:3847
6.SSC Neapol24142852:2844
7.SS Lazio24134738:3243
8.Hellas Verona25108734:2738
9.US Sassuolo2499640:3736
10.UC Sampdoria25941234:3731
11.Udinese Calcio25781027:3429
12.Bologna FC25771132:3828
13.Janov CFC25691027:3727
14.ACF Fiorentina25671226:3825
15.Spezia Calcio25671232:4625
16.Benevento Calcio25671225:4725
17.Cagliari Calcio25561427:4121
18.Turín FC23311933:4120
19.Parma Calcio25291420:4915
20.FC Crotone25331924:6212
Zbývající zápasy
02.03. 18:30SS Lazio - Turín FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (109)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já teď sleduji jen Slovácko a na ostatní ligy nemám čas. Jak je na tom Juve? Je Ronaldo problém? Podle EF má v podstatě na minuty 28zápasu a 27+7. Je problém záloha? A co Pirlo? Jestli se to v nějáké diskuzi už víc řešilo, tak prosím o odkaz.

Reagovat
Shevchenko

Zkus preview

Reagovat
mastakillah

Ti naši obránci jsou fakt banda zoufalců je úplně jedno jestli tam hraje Maksimovič, Manolas nebo Hysaj

Reagovat
Largo

Ve Florencii zatim desna nuda

Reagovat
pistacik11

Ako pozerám zostrih Sassuolo - Neapol, tak tí rozhodcovia už načisto bezkontaktný šport chcú urobiť z toho futbalu. Jediná penalta ktorá by sa mala pisknuť mala byť tá posledná na Haraslina. Ale tie ostatné, jasné kontakt tam bol, ale taký, že tí hráči sa ich fakt len tak jemne dotkli, toto sa predsa nemôže pískať

Reagovat
AngryPrd

Mam pocit, ze aj keby sme hrali 200 minut gol nedame. Zapas k...a! 80 percent zapasu sa hralo iba na jednu branu a aj tak sme nevyhrali, to je na komediu. Stastie ze Stryger je fanusik AC a daroval nam penaltu. :-) To ako hraci Udinese padali na zem za kazdy dotyk a rozhodca im to zozral bol vysmech. Titul sme si sami odsrali.

Reagovat
AngryPrd

k zapasu AC - Udinese

Reagovat
LesyJePan

Boze, ako tu moze byt reč o titule. Vôbec, rozmyslat o tom, to bude tuhy boj medzi nami AS a laziom o LM. A sance vidim uplne vyrovnané.

Reagovat
AngryPrd

Tak dufal som no....

Reagovat
AngryPrd

Som sa presviedcal po zapase s AS, ze sme sa nakopli

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze by sme to v pohode dali ak by sme hrali v zostave ako proti AS

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte kebyže je lepšia konstalacia hviezd a blbý spln nepôsobil na hráčov AC, určite by ste vyhrali.Si ako obohrata platňa.

Reagovat
smazaný uživatel

a este kebyze niesi jebnuty no...

Reagovat
AngryPrd

Mozno, ale dnes to bol vazne blby zapas. Som rad za remizu, ktora bola cely cas aj napriek nasej prevahe a nakoniec sme sa do poslednej minuty bali o vysledok.

Reagovat
AngryPrd

sorry to nemalo byt k tvojmu komentu

Reagovat
maras93

No, Udinese bylo nepříjemnej soupeř už na podzim, kdy ta sestava byla lepší a čerstvější. S dnešní Suicide Squad jsem se trochu problémů obával a ony se naplnily. Nehráli jsme dobře, zase. Výpadky formy jsem očekával už na podzim, takže nejsem tolik překvapenej současnym projevem. Každopádně takto nemůže hrát tým, který je 2. v tabulce a měl by jít do LM. Chybí nám pouze 3 hráči, ale rozdíl je dle mého dost znatelný. Na konci zápasu se týpek smiloval a naštěstí plácnul do balónu, takže aspoň bod. Ale OPĚT nás zachránila penalta, už poněkolikáté letos. To je ostuda.

Jsem zvědav na víkendovej výkon proti Hellasu, kterej je rozjetej. Upřímně nejsem moc optimistickej, že by to mělo být víc bodů než dnes.

Budeme mít co dělat, abychom tu LM ještě vybojovali. S těmito výkony to bude ještě zajímavý. Naštěstí nejsme jediní, kdo letos hraje paralympiádu.

FORZA MILAN!

Reagovat
AngryPrd

pekne si to napisal.

Reagovat
LesyJePan

Tak ja verim ze aspon hra bude lepsia, taky antifutbal ako hraje Udine nehra nikto v lige.

Reagovat
maras93

Tak v posledním zápase, kdy se Hellas dvakrát utrhl na 2:0, tak pak nehráli o nic moc jiného než Udinese.

Reagovat
Eldarion

pri tom "futbale" čo sa rozhodlo Udine hrať sa podobný výkon dal čakať. Nulová kreativita z našej strany. Castillejo, Diaz zbytočný hráči a ako by tam ani neboli, Leao mimo pozíciu ale aj tak tragédia. S dlhšou absenciou Zlatana a Hakana to bude ešte utrpenie.

Reagovat
maras93

Ano, ta nulová kreativita či snaha být kreativní, to mi vadí víc než máme z dnes "jen" 1 bod. Od Diaze jsem upřímně čekal, že se postupem času zvedne a začne se snažit být trochu kreativní jako Hakan, ale moc mě nepřesvědčuje. Asi bych ho v létě ani nevykupoval. Leao byl špatnej a upřímně mě víc překvapí, když se mu nějakej zápas povede.

Co se týká útoku, tak ani nevím, jak bych to momentálně poskládal..

Reagovat
AngryPrd

Mna Hakan v zapase s AS sklamal asi najviac. Bol ako posraty a bal sa vystrelit, co ma pri nom nemilo prekvapilo asi naviac. Ja mam chut vypnut TV ked vidim v zaklade Leao-a. Ale mozno tam fakt nema koho dat. Diaz tam mal strelu na branu aspon a vela sance nedostaval, ak by hral zaklad dlhsie ako zapas urcite by mu to pomohlo. Ja mam ale pocit, ze ta nasa pekna seria a vlna radosti odisla a budeme radi za tu LM. Sice to bol ciel ale aj tak skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nj my ak nehrame so yakladom tak je to bieda a skor o stasti... Sice sme v zime posilnili lavicku ale celkovo tam nemame vela schopnych hracov, ktori vedia zastupit...

Reagovat
maras93

Jj souhlas. Dokud se vezli na vlně, tak to občas někdo z lavice urval, ale ta kvalita tam není. Hlavně ať neprodlužují toho Mandžukiče v létě. Za ty prachy by tam zahrál líp kdekdo.

Reagovat
Jajinek

a když hrajete se základem tak to není bída?

Reagovat
AngryPrd

No dlho to bida nebola, dlho sme boli prvi Teraz to uz bida je.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Eldarion

Reagovat
10

možná nebylo nejchytřejší jít do sezony s jedním útočníkem, kterýmu je navíc 39 let...a v zimě přivést jako jeho alternativu hráče, co skoro 2 roky pořádně nehrál a teď si při vyšší zátěži překvapivě přivodil svalový zranění

Reagovat
QooBo

Haraslínovi sa v Sassuole poriadne lepí smola na päty

Síce má malú minutáž ale len za posledných pár týždňov/mesiacov si vybavujem jeho krásny neuznaný gól proti AS, červenú kartu proti Beneventu, dnes zavinil veľmi pochybnú penaltu ..

Našťastie to odčinil v posledných sekundách keď vybojoval penaltu aj pre svoj tím, tak snáď už smolná séria skončila

Reagovat
Pettirosso

Agnelli’s family are willing to keep Paratici & extend his contract, Fabio will sign the new contract & will keep working with Cherubini & Nedved.

Tady je receno vse, bohuzel..

Reagovat
smazaný uživatel

Radost číst hned ráno dobré zprávy

Reagovat
10

Za tu totální nekompetenci, kterou ukázal v posledních letech si to zaslouží. Agnelli na mě začíná působit jako Babiš, zbyli mu kolem sebe jen pochlebovači, lidí s jiným názorem se zbavil (Marotta).

Reagovat
Zark

zaslouženě kluci, ti ví co dělají přece

Reagovat
LesyJePan

Kolko bodov cca podla bude podla vas stačiť na LM?

Reagovat
10

Tipuju, že rekordní počet, tj. někde kolem hranice 80 bodů.

Reagovat
snuff24

AC dokázalo zvítězit jen ve 4 zápasech ve kterých nekopalo penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

dost trapny argument, kedze vsetky penalty okrem tej s AS boli opravnene. Ale chapem, ze vy jednoduchsi sa nemate o co opret tak vam je dobra hocijaka blbost...

Reagovat
snuff24

Ty seš hroznej střelec

Reagovat
smazaný uživatel

A to chtěli pomýšlet na titul

Reagovat
Jajinek

Já jsem náhodou rád. Bez penalt by se od začátku plácali někde kolem pátého místa a nebyla by to taková sranda. Oni sice někde kolem pátého místa nakonec skončí i s těma penaltama, ale o to větší to bude zábava

Reagovat
smazaný uživatel

zobracik nemas lepsi argument ako penalty, ktore boli opravnene? sa stazuj u protihracov, ze fauluju a maju ruky v 16tky ty tela...

Reagovat
Jajinek

vždyť to říkám

Reagovat
Votas

Vysvětlí mi někdo, jak je možný to, co udělal ten Larsen?

Reagovat
10

podle mě chtěl zasimulovat po tom strčení od Leaa, ale trošku se mu to v hlavě pomotalo...

https://twitter.com/PremierSportsTV/status/1367231120010575875

Reagovat
snuff24

co to kurva je

Reagovat
cresposuper

Tiez si myslim, ale moc mu to teda nevyslo

Reagovat
Votas

Jako asi jo, ale takhle dementně simulovat to je fakt na nějaký zbavení svéprávnosti.

Reagovat
10

ano...nebo na smlouvu v AC

Reagovat
Votas

je fakt, že touto dobou bych už čekal, že bude net plnej jeho fotek v šálách AC z doby před působením v Calciu.

Reagovat
maras93

Být v jeho kůži já a vědět, že zamnou je Leao, tak bych už klidně odešel ze hřiště, protože Leao by to stejně neproměnil.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
ED91

Reagovat
AC.Milan

To není mozny

Reagovat
Eldarion

Reagovat
danko10

Reagovat
ED91

Tiež som si to hovoril, ale na moj vkus tú ruku ťahal až neprirodzene vysoko, až si hovorím, že tú loptu zasiahol úmyselne.

Reagovat
smazaný uživatel

mal podane na remizu

Reagovat
BaggioRoberto

Vsadil barák na remízu. Kdyby se ve fotbale zkoumalo podezřelé chování hráčů jako v tenise, tak si letos už nezahraje. Ale díky za bod guy.

Reagovat
danko10

Semplici urobil za 5 dni viac bodov, nez hipster za 5 mesiacov.

Reagovat
10

https://www.youtube.com/watch?v=y1lH4u3Sc8k

SKY udělalo seriál o Tottim...dojem kazí snad jen to, že Tottiho hraje Mattia Perin

Reagovat
Votas

a proč tam má jako hlavního záporáka Luigiho Di Biagia?

Reagovat
10

jo, Spal se taky povedl

Reagovat
lnterista

Reagovat
BaggioRoberto

To tam neměli někoho podobnějšího? Pro autentičnost docela škoda. Jinak super počin.

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo Lukaku sa tá hra pekne točí. Dnes síce nedal gól, ale za dnešok má 2 asistencie. Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho sa nemilovať nedá A snáď už nebude mať nikdy stopku, lebo jeho duševné zdravie muselo riadne trpieť

https://www.instagram.com/p/CK9L6SfKfII/

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter s odretymi usami bod u marnej Parmy.... Takto by mal hrat buduci sampion? Mate jedine stastie, ze sa vam vyhybaju zranenia inak by ste pozerali na AC s mankom 5 bodov... Uprimne by som bol rad, aby sa Inter nedostal ani do LM, kedze tam robi len hanbu...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo má být šampion - AC po výkonech v La Spezii nebo doma s Bergamem? A zdá se ti, že každý šampion projede suverénně každé kolo? Co třeba takové City - 21 soutěžních výher v řadě ale například s West Hamem se solidně potrápili.

Měl bys to vzdát - nebavíš ani fanoušky svého klubu, ani soupeřovy.

Reagovat
10

Minule odtáhnul, když sem někdo dal odkaz na jeho profil na nějaký seznamce, ne? Ten mongoloidní výraz a kundu na bradě si pamatuju ještě teď.

Reagovat
smazaný uživatel

To (naštěstí) nevím

Reagovat
Panděvova ofina

Jojo, pamatuju. Chtělo by to jí vyvěsit pod každým souhrnem...

Reagovat
danko10

Neodtiahol, len dal prec fotky. Docasne zdochol az potom, co mu Kily dal ban na viacero nickov. Ono to bude zas na spadnutie, vzhladom k jeho prinosu do diskusii. Aj by som mu pomohol, ale do bonzactva nerobim.

Reagovat
10

on si teď dává pozor, předtím tady furt m°°al nečí matku...a jak sám dobře víš, za demenci se tady bany nedávaj

Reagovat
Eichel

Reagovat
10

5 bodů? A není to málo, Antone Pavloviči? Přece jen srovnáváme s přehledem nejlepší tým na světě s týmem, co se trápí na hřišti předposledního.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

kdyby se měl hodnotit herní projev tak hrajete o EL

Reagovat
Lubinterista

A to si představ, ze Inter nebral u marnej Parmy bod, ale hned tři, to ti mrdne, až se to dozvíš ty tele.

Jinak Inter je stále poslední it. klub, který vyhrál evropský pohár nebo byl ve finále evropského poháru (i když to naposled byla “jen” uefa)

Reagovat
smazaný uživatel

keby si netaral co finale Juve - Real tragede?

Reagovat
10

ještě ti to tam napíše do závorky...ale kde nic není

Reagovat
smazaný uživatel

na nejaku EL ti sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

To vidíme, zatím jen štěkáš jak hárající fena.

Reagovat
10

S Babišem jsem si doteď myslel, že dementnější Slovák technicky ani nemůže existovat...ale ty si dost zahráváš, chlapče

Reagovat
smazaný uživatel

preco si si este nezmenil nick na -10 synu?

Reagovat
10

za -10 na konci sezony ještě budeš rád, troubelíne

Reagovat
smazaný uživatel

Juve bude kolko, -20?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

Mě by zajímalo, jestli nám děláš radost naschvál, a nebo nevědomě. Pokud je správná ta druhá varianta, tak ti říkám, že nás moc a moc bavíš a měl by sis to uvědomit. Protože jak si to uvědomíš, nasereš se tak, že ještě přidáš a to už nám pak smíchy praskne céva

Reagovat
JozefJ

Posledné Derby Della Madonina si asi nevidel Ty šampión nikoho si neobohatil tvojím komentárom, tusal si jak voš pod chrastou

Reagovat
smazaný uživatel

posledne derby bolo o prvom gole, vysledok 3:0 vobec neodpovedal tomu co sa dialo na ihrisku, ale vam fanusikom Interu stacia aj omrvinky k stastiu, chapem

Reagovat
JozefJ

A ty vieš o takom niečom že keď nedáš viac gólov ako tvoj súper vyhrať sa nedá Myslím že keď sa niečo deje na ihrisku tak padajú aj góly

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa nerozumies futbalu tak naco diskutujes? zbytocne sa strapnujes...

Reagovat
JozefJ

Zato ty si odborník Borbely sa môže od teba učiť

Si tu jediný čo rozumie futbalu a my ostatný vlastne nevieme čo to futbal je

Reagovat
LesyJePan

Náhodou, Borbély je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

no ked pozeram uroven diskutujucich tak polovica len slepo fandi svojim a mele sracky a dost vela je tu len trapnych deti, ktore o futbale vedia hovno, ale hraju sa na mudrych ako napr 10. Celkovo odbornikov co sa vyznaju tu spocitas na jednej ruke. Preto k tomuto foru pristupujem tak pohrdavo, lebo nema ziadnu uroven...

Reagovat
cresposuper

dakujeme, ze ty tu uroven zdvihas

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

ideš si svojou cestou, drž sa jej. Fandím ti

Reagovat
JozefJ

Tak potom prečo sem chodíš keď nami pohrdas ? Niektorý z nás sa venovali alebo venujú futbalu aktívne a možno vedia viac ako ty . Každý má iný názor na hru , zloženie mužstva atď ., Tak preto je to diskusné fórum že sa sem vymieňajú názory medzi nami fanúšikmi .

Reagovat
DelPiero137

Ty patris medzi tych odbornikov na jednej ruke?

Reagovat
Zark

on bude prostředníček určitě

Reagovat
Stana95

ty ale spadáš do obou polovin

Reagovat
El Cid z City

Pokud by Alexis chytil alespoň částečně bývalou formu,byl by to důležitý střípek k možnému úspěchu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele