Serie A - preview 25. kola

02.03.2021, 08:52, aktualizováno 04.03.2021, 09:25
Previews
Stadio Ennio Tardini (© AFP)
AC Milán ve středu jenom remizoval s Udinese a to je velká příležitost pro konkurenční Inter. Svěřenci Antonia Conteho mají skvělou formu a tentokráte se představí na půdě trápící se Parmy, v případě výhry budou mít na čele tabulky už šestibodový náskok...
Parma Calcio - Inter Milán  (čtvrtek 20:45)
Ideální příležitost zvýšit náskok na čele tabulky bude mít Inter. Svěřenci trenéra Antonia Conteho cestují do Parmy a pokud zvítězí, odskočí druhému AC na rozdíl šesti bodů. Parmě se vůbec nedaří, nevyhrála už v patnácti zápasech za sebou a v lize jí patří předposlední místo. Dokáží se Ducali vybičovat k dobrému výkonu a obrat lídra o body?

Momentálně nejlepší formu v Itálii má Inter Milán, který od desátého ledna neprohrál a v tuto chvíli dokonce drží sérii pěti výher v řadě. Nerazzurri letos cítí, že by mohlo být Scudetto jejich, zvláště když Juventus klopýtá, stejně jako městský konkurent AC Milán. Ten ve včerejším zápas v nastavení zachránil remízu 1:1 proti Udinese Calcio.

Inter o víkendu bez problému porazil Janov 3:0 a opět k tomu přispěl přesným zásahem Romelu Lukaku. Urostlý Belgičan má formu jako hrom a branky střílí doslova jak na běžícím páse. V letošní Serii A už jich dal osmnáct a na vedoucího Ronalda ztrácí jen dva zásahy. Inter může ve čtvrteční dohrávce přidat šesté vítězství za sebou, ale i když je Parma předposlední, bude to těžký úkol.

Kde jinde by mohli Ducali zlomit negativní sérii, než doma na Ennio Tardini. Parma bude mít s Interem o motivaci postaráno a přeci jenom body do tabulky potřebuje, pokud se chce zachránit. Poslední dvě kola byla pro Parmu velmi smolná. Jak proti Udinese, tak i proti Spezii vedl D'Aversův tým o dva góly, ovšem pokaždé výhru ztratil a remizoval 2:2. Herně se tedy domácí lepší, ale bude to na Inter stačit? Připomeňme, že série Parmy bez výhry trvá už patnáct zápasů! Klub naposledy vyhrál na konci listopadu loňského roku, když udolal v Janově Grifony 2:1.

Přesto má Parma proti Interu šanci. Vzájemná bilance posledních let není z jejího pohledu špatná. Za pět let vyhrál Inter jen dvakrát, ale pokaždé na Ennio Tardini. Parma zvítězila jednou, paradoxně v Miláně na San Siru. A mimochodem říjnový duel na půdě Interu skončil remízou 2:2.

Co se týče absencí, jednoznačně jsou na tom lépe v Miláně. Trenér Antonio Conte bude postrádat jen Sensiho, zatímco jeho protějšek Roberto D'Aversa pětici hráčů, jmenovitě chybějí Caviglia, Pellé, Gervinho, Zirkzee a Cornelius.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Busi, Osorio, Valenti, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtić - Kucka, Karamoh, Mihaila
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Hakimi, Barella, Brožović, Eriksen, Perišić - Lukaku, Lautaro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.90 - 5.86 - 1.29
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - SSC Neapol  (středa 18:30)
Neapol je pořád dost daleko od míst, kam by chtěla patřit. Může za to mimo jiné forma venku, kterou se teď pokusí rázně zlepšit. Příležitost k tomu dostala při dalším výjezdu do Reggio Emilia, kde jej čeká Sassuolo.

Sassuolo touží po tom, aby dokázalo zopakovat první letošní střet s Neapolí, který překvapivě snadno zvládlo. V rámci 6. kola Serie A se podívalo pod Vesuv na stadion tehdy ještě zvaný San Paolo a vedlo si velmi dobře. Neroverdi totiž udrželi útočníky Neapole na uzdě, nedostali ani jednu branku a ve druhé půli naopak díky Locatellimu s Lopezem zasadili oslabené domácí skvadře dva zásahy.

To bylo ale ještě v dobách, kdy se Sassuolo vyhřívalo na příčkách zajišťujících Ligu mistrů. A ty doby jsou dávno pryč. Tým trenéra De Zerbiho po brilantním začátku ztratil tempo, úvod trochu přepálil a teď se musel smířit až s devátou příčkou. Má ale zápas k dobru, protože poslední ligový duel s Turínem kvůli nákaze koronavirem v týmu soupeře neodehrál.

Po vítězství nad Crotone (které ukončilo šňůru šesti soutěžních duelů bez výhry) se Sassuolo opět vrátilo ke ztrácení bodů, protože s Bolognou remizovalo 1:1. A to přesto, že hosté hráli 70 minut bez vyloučeného Hickeyho. Sassuolo spasil Caputo a domácí se díky tomu střelecky prosadili už ve 13. ligovém utkání v řadě, což je v rámci první ligy jejich rekord.

Oba týmy trápí rozsáhlá marodka. Domácí půjdou do boje bez hráčů jako Boga, Bourabia, Chiriches nebo Romagna, zatímco Neapol postrádá Osimhena, Koulibalyho, Petagnu nebo Manolase s Lozanem.

A taky postrádá schopnost navazovat na dobré výkony. Je to v jejím případě jako na houpačce a každou výhru v poslední době následuje porážka. V rámci ligy navíc Partenopei nevyhráli venkovní duel už od 10. ledna!
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Müldür, Marlon, G. Ferrari, Rogerio - Magnanelli, Locatelli - Berardi, Djuričić, Traoré - Caputo
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Rrahmani, Maksimović, Mario Rui - Fabián Ruiz, Bakayoko - Politano, Zieliński, Insigne - Mertens
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.55 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Bologna FC  (středa 20:45)
Cagliari v minulém kole po velmi dlouhé době okusilo, jaké to je vyhrát. Zopakovat by to chtělo ve vloženém kole, které mu dá výhodu domácího prostředí. Na Sardinii zavítá Bologna, která má za sebou velmi cenný skalp.

Trochu to vypadalo jako odstřelení bývalého trenéra. Sotva vedení po opravdu bídných výkonech odvolalo kouče Di Francesca a jmenovalo jeho nástupce (kupodivu to nebyl Claudio Ranieri), Cagliari vyhrálo. Premiéru na lavičce sardinského celku prožil trenér Semplici proti Crotone, jeho tým nedostal ani jednu branku a po gólech Pavolettiho s Pedrem slavil vítězství.

Aktuálně stále až 18. celek Serie A vyhrál poprvé od začátku listopadu. Ve vítězném zápase ale také Sardiňané přišli o distancovaného Lykogiannise a vedle něj budou chybět i Sottil s Rogem.

Hostující Bologna přijede bez karetního hříšníka Danila a zraněných hráčů jako Baldursson, Faragò, Hickey, Santander nebo Tomiyasu. Za sebou má ale skvělé představení v minulém kole, v němž si tým trenéra Mihajloviće poradil s Laziem! Nedostal od něj ani branku, dvě mu dal a v tabulce se posunul na průběžnou 11. příčku.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Ceppitelli, Godin, Rugani - Nández, Marin, Duncan, Asamoah - Nainggolan - Pavoletti, Pedro
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - De Silvestri, Antov, Soumaoro, Mbaye - Svanberg, Dominguez - Orsolini, Soriano, Sansone - Barrow
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.40 - 2.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - FC Crotone  (středa 20:45)
Splnit povinnost a získat tři body. To je hlavní úkol středečního večera pro Atalantu Bergamo. Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho bojují o Ligu mistrů a jakékoliv zaváhání může znamenat sešup mimo tyto příčky.

Atalanta už zase šlape a v Serii A vyhrála tři zápasy v řadě. Díky tomu se posunula na čtvrté místo o dva body před AS Řím, avšak boj o Ligu mistrů ještě slibuje pořádné drama. Bergamaschi mají také velkou šanci si ještě polepšit, vždyť na třetí Juventus ztrácejí jen tři body a ani manko šesti bodů na druhý AC Milán se nejeví neřešitelně. O víkendu Atalanta zvítězila v Janově nad Sampdorií 2:0, když se o branky podělili Ruslan Malinovskyi a Robin Gosens.

Proti Crotone se budou Orobici spoléhat na silné týmové pojetí a skvělou ofenzívu. Pětapadesát vstřelených branek představuje druhou nejlepší palebnou sílu v celé soutěži po Interu Milán. Atalanta má s Crotone výrazně lepší vzájemnou bilanci, musí se však vyvarovat jakémukoliv podcenění. První zápas v Crotone jí dal zabrat, avšak výhru 2:1 uhájila.

Crotone nebude mít v Bergamu co ztratit, ale je si dobře vědomo nutnosti začít sbírat body. Poslední tým soutěže už ztrácí na nesestupové pozice osm bodů a to má Turín dva zápasy k dobru. Situace není dobrá a tak není divu, že se vedení rozhodlo pro změnu a trenéra Stoppu nahradil Serse Cosmi. Ten bude mít jediný úkol - záchranu.

Gian Pier Gasperini se v tuto chvíli musí obejít bez zraněných Hateboera, Sutala a Lammerse. K dispozici nebude ani suspendovaný De Roon. Také hostující strana hlásí absence, konkrétně se jedná o Djidjiho a Benaliho.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Gollini - Toloi, Romero, Djimsiti - Maehle, Freuler, Pessina, Gosens - Malinnovskyi, Muriel, Pašalić
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Pereira, Golemić, Magalla - Reca, Molina, Cigarini, Vulić - Messias - Ounas, Di Carmine
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.72 - 23.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AS Řím  (středa 20:45)
Fiorentina se utápí v beznaději herní a především výsledkové, což ji odsoudilo k pádu do vod nebezpečně blízko sestupovým příčkám. A aby toho na Prandelliho svěřence nebylo málo, musí se ve středu večer popasovat s naštvaným AS Řím.

Fialky zatím své fanoušky rozhodně potěšit nemohou, protože jejich forma je na hony vzdálená představám majitele Rocca Commissa. Ten je i podle slov trenéra Prandelliho z poslední tiskovky před duelem s AS hodně naštvaný z výkonů v probíhající sezoně, byť neztrácí optimismus a chuť do práce.

A není divu, že se italsko-americký miliardář hodně zlobí. Fialky jsou až na 15. místě, což je prostě pro takový klub absolutní pohroma. Pouhých šest zápasů ze čtyřiadvaceti Viola vyhrála a jinak ztrácí bod za bodem. I minule se musela spokojit s porážkou, protože všechny tři body bralo Udinese.

Kromě Bonaventury s Kouamém má trenér Prandelli všechny hráče k dispozici, což trenér Fonseca rozhodně říct nemůže. Jeho tým postrádá Zaniola, Ibaneze, Santona, Calafioriho a také Džeka, který se zranil v minulém utkání Evropské ligy.

To AS zvládlo bez potíží a poradilo si s Bragou i podruhé. Liga už je horší. Římané opět potvrdili fobii z větších týmů, které zpravidla AS porážejí. Přitom mnoho gólů připravuje obrana AS soupeřům sama vlastními chybami či zkraty. Jako třeba v minulém kole, které pro AS skončilo porážkou od AC Milán. Proto AS kleslo až na 5. příčku, což movitým majitelům AS rozhodně nestačí.

K utkání řekl své i Roberto Pruzzo, který působil v obou klubech. "Fiorentina nemá žádného lídra, žádného tahouna, který by strhl ostatní k dobrému výkonu a v těchto složitých časech dokázal dostat tým do hry. Nejhorší je podle mě záložní řada, která přitom před sezonou byla chybně považována za jednu z nejlepších v lize. AS Řím zase opakuje hloupé chyby a nedokáže reagovat na změnu v zápase. Nicméně si myslím, že nás čeká hodně zajímavý duel."
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Milenković, Pezzella, Martinez Quarta - Malcuit, Amrabat, Pulgar, Castrovilli, Biraghi - Vlahović, Ribéry
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mancini, Cristante, Kumbulla - Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola - Mchitarjan, El Shaarawy - Mayoral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.99 - 3.67 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - UC Sampdoria  (středa 20:45)
Ve středu večer jde do boje také nejstarší italský klub, CFC Janov. A bude to hodně důležité utkání, protože na řadě je Derby della Lanterna, tedy souboj na život a na smrt se Sampdorií. A oba mají co napravovat.

Janovští Grifové v poslední době derby hrát umí. V posledních dvou duelech jednou vyhráli a jednou si se soupeřem rozdělili body. Pokud by se jim povedlo neprohrát ani ve středu večer, připsali by si na konto tři neprohry v řadě, což se jim povedlo naposledy v roce 2009!

A Janov rozhodně nemá špatnou formu ani nyní. V minulém kole sice dostal tři branky v jednostranně hraném utkání s Interem, ale byla to jeho porážka po sedmi ligových utkáních bez prohry! Léčba trenérem Ballardinim zkrátka zřejmě účinkuje, jak to u něj bývá dobrým zvykem.

Tentokrát nebude mít k dispozici dva mladíky, Rovellu s Pellegrinim. Hosté "přijedou" bez Torregrossy, ale jinak má trenér Ranieri kompletní kádr.

Kádr, který potřebuje nutně najít svého ofenzivního hrdinu. Tím nemyslím jen nestárnoucího Quagliarellu, kohokoli. Protože Ranieriho celek dal za posledních pět duelů jen tři branky. Pouze Crotone a Benevento jsou na tom za těchto pět zápasů hůř. Doria měla trochu smůlu na soupeře, protože po Laziu vyfasovala Atalantu. Přesto má pořád o čtyři body víc než Grifové. Vylepší si skóre ve 103. městském derby?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Masiello, Radovanović, Criscito - Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra - Destro, Šomurodov
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Yoshida, Colley, Augello - Candreva, Ekdal, A. Silva, Damsgaard - Keita, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Udinese Calcio  (středa 20:45)
AC Milán má před sebou další důležité utkání a ve středu večer se bude muset na San Siru popasovat s Udinese Calcio. Rossoneri se o víkendu přesvědčili, že vyhrávat nezapomněli a pokud chtějí zpátky do Ligy mistrů, s týmy ze druhé poloviny tabulky by neměli ztrácet.

Výhra v Římě 2:1 byla pro aktuálně druhý tým tabulky nesmírně důležitá. Neježe tím AC napravilo předchozí zaváhání, ale ještě si upevnilo druhé místo před Juventusem a zůstalo v kontaktu i s prvním Interem, který má na čele čtyřbodový náskok. Po Interu a Římu teď čeká Pioliho svěřence papírově slabší soupeř Udinese, ovšem pozor! "Zebry" od konce ledna nevypadají vůbec špatně a neprohrály čtyři z pěti posledních zápasů. Navíc je tak trochu známé, že AC je schopné s týmy z dolní poloviny ztrácet.

Milán má před sebou klíčovou fázi sezony. Prioritní zůstává kvalifikace do Ligy mistrů z ligové soutěže, ovšem lákavé jsou vyhlídky i v Evropské lize. Rossoneri mají ve čtvrtfinále těžkého soupeře v podobě Manchesteru United, ale pokud by se podařilo přes anglického giganta přejít, pak se může stát cokoliv.

Udinese cestuje na San Siro s cílem bodovat, koneckonců v historii se mu to podařilo několikrát. Naposledy sice vyloupilo San Siro v roce 2016, ale zápas co zápas svádí se slavnějším sokem vyrovnanou partii. Už první zápas letošní sezony v Dacia Aréně nabídl vyrovnanou hru, kterou až v závěru rozhodl akrobatickým kopem Ibrahimović. Udinese o víkendu udolalo Fiorentinu 1:0 a v tabulce se vyhouplo na dvanácté místo.

Bohužel Stefano Pioli se bude muset obejít bez Ibrahimoviće, který zápas v Římě nedohrál, stejně jako Çalhanoğlu. Zdravotní potíže mají i Bennacer, Mandžukić nebo mladý Maldini. Oporu v ofenzivě bude postrádat i trenér Luca Gotti, konkrétně se jedná o zranění Deulofeua. Španělský křídelník v Miláně chvíli působil a je velká škoda, že se na San Siru nepředstaví. Se zraněním laborují i Forestieri, Jajalo a Pussetto.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Tonali, Kessié - Castillejo, Brahim Díaz, Rebić - Leao
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Becao, Bonifazi, Nuytinck - Stryger Larsen, De Paul, Arslan, Pereyra, Zeegelaar - Llorente, Néstorovski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.60 - 5.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Benevento Calcio - Hellas Verona  (středa 20:45)
"Čarodějky" z Beneventa už dva měsíce nevyhrály a přerušit sérii mohou doma proti nebezpečnému Hellasu. Veronskému celku se letos daří, což znovu potvrdil o víkendu remízou 1:1 s Juventusem a v tomto zápase bude mírným favoritem.

Hellas bude v Beneventu plnit roli favorita, ale jednoduché to mít určitě nebude. Vzájemná bilance je vzácně vyrovnaná. Od roku 2016 se oba celky potkaly sedmkrát, přičemž každý vyhrál třikrát a jednou se zrodila remíza.

Každopádně současná forma hovoří pro Hellas, který o víkendu obral o body Juventus zásluhou trefy Antonína Baráka. Od začátku nového roku 2021 zaznamenal Hellas patnáct bodů do tabulky a bezpečně se vyhřívá na skvělém osmém místě. O evropských pohárech se ve městě Romea a Julie zatím nemluví i proto, že ztráta na šestou Neapol činí osm bodů.

Jiné starosti má Benevento, které se už propadlo na šestnáctou příčku. Náskok na nesestupové pozice činí sedm bodů, což ale není vzhledem k aktuální formě "Čarodějnic" zrovna hodně. Víkendovou porážkou v Neapoli prodloužili svěřenci trenéra Filippa Inzaghi své čekání na vítězství už na osm zápasů.

Beneventu bude nadále chybět dlouhodobě zraněný Iago Falqué a Inzaghi nemůže počítat ani s potrestaným Barbou. Obdobná situace panuje i v Hellasu, kde chybějí Ruegg, Kalinić a Colley.
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Montipó - Depaoli, Glik, Caldirola, Letizia - Hetemaj, Ionita, Viola - Insigne, Caprari - Lapadula
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Dawidowicz, Gunter, Magnani - Faraoni, Tameze, Veloso, Lazović - Barák, Zaccagni - Lasagna
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.38 - 3.38 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Turín FC  (úterý 18:30)
Lazio v poslední době trochu ztratilo páru a po jeho několika zaváháních se římský celek začal vzdalovat od Ligy mistrů. Slabší formy se pokusí využít turínské FC, které naopak v minulých týdnech ukazuje jasné zlepšení.

Jedno ligové kolo skončilo a v rozmezí pouhých dvou dní začíná nové. Vložené kolo s číslem 25 zahájí duel ve Věčném městě, kde se domácí Lazio pokusí napravit upadající reputaci. Tým trenéra Inzaghiho totiž v minulých týdnech rozhodně nezáří. Od Bayernu dostal čtyři branky a postup do další fáze Ligy mistrů je daleko. Ale to se trochu dalo čekat.

Co se ale příznivcům Lazia polyká jen hodně těžko, to jsou ligové výkony. Po porážce od Interu Lazio po nepříliš pohledném utkání se štěstím urvalo body proti Sampdorii, ale v minulém kole se opět vrátilo k porážkám. Po velmi špatném výkonu si na biancocelesti vyšlápla Bologna, která soupeři nedovolila ani jednu branku a sama se trefila dvakrát.

A to má přitom trenér Simone Inzaghi prakticky kompletní kádr. Chybí mu z něj jen dvojice Radu a Luiz Felipe. Davide Nicola musí být mnohem napjatější. Situace v Turíně je velmi známá, několik hráčů má koronavirus a posledních několik dní hráči prakticky netrénovali.

Poslední duel, který Býci odehráli ještě před nucenou karanténou, bylo kolo 23. Zápas se Sassuolem byl ligovým vedením odložen až na půlku března. Aktuálně tedy Turín táhne sérii už šesti duelů bez porážky, z nichž pětkrát bral bod. A tato série ho prozatím zachránila od posledních tří míst, neboť Býci jsou před duelem s Laziem na 17. místě a mají ještě jedno utkání k dobru. Otázka je, co epidemie koronaviru udělá s jejich fyzičkou.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Patric, Hoedt, Acerbi - Lazzari, Milinković-Savić, Lucas Leiva, Luis Alberto, Marušić - Correa, Immobile
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, Lyanco, Rodriguez - Vojvoda, Mandragora, Rincon, Lukić, Ansaldi - Verdi, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.55 - 7.85
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Spezia Calcio  (úterý 20:45)
Remíza ve Veroně byla pro Juventus jednoznačnou ztrátou a nic takového nechtějí v Piemontu opakovat. "Stará dáma" přivítá nováčka Spezii Calcio, pro kterou je zápas s italským hegemonem velkým svátkem. Spezia si nedávno vyšlápla na AC Milán, tak proč nedokázala obrat o body i Juventus.

Juventus dál pokračuje v nepřesvědčivých výkonech a jeho útok na čelo tabulky se zatím odkládá. Remíza 1:1 ve Veroně je ztrátou, kterou okamžitě využil vedoucí Inter. Ten má na čele čtyřbodový náskok na AC Milán a už desetibodový právě na Juventus. "Stará dáma" má sice ještě jedno utkání k dobru, ale i tak je manko značné.

Domácí čeká klíčový březen, během kterého se rozhodne, zdali bude pokračovat v Lize mistrů či nikoliv. První zápas v Portu Pirlovi svěřenci prohráli 1:2 a v odvetě budou odvracet hrozící vyřazení.

V úterý večer bude Juve plnit roli favorita v souboji se Spezií, ovšem musí si dát dobrý pozor a soupeře nepodcenit. Své by o tom mohli vyprávět hráči AC Milán, kteří tehdy jako vedoucí tým Serie A se Spezií prohráli. Překvapil nejen samotný výsledek, ale především hra. Spezia slavného soupeře totiž jasně přehrála. Výkon už ale nedokázala zopakovat a ve Florencii padla 0:3 a výhry se nedočkala ani o víkendu v domácím zápase s Parmou (2:2).

Pro Spezii je zápas na Allianz Stadium velkým svátkem a výzvou zároveň. Oba kluby se v historii potkaly jen třikrát a světe div se bilance je vyrovnaná. Spezia jednou v Turíně vyhrála, konkrétně v roce 2007, tedy v době, kdy Juventus hrál kvůli korupční aféře nižší soutěž. Naposledy došlo na vzájemné střetnutí v listopadu a byla z toho hladká výhra Juventusu 4:1.

Juventusu bude chybět zkušená stoperská dvojice Bonucci - Chiellini a k dispozici nebudou ani Cuadrado, Arthur a Dybala. Ani tým trenéra Italiana není kompletní. V Turíně nebudou hrát Rafael, Pobega, Mattiello a Saponara.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Demiral, De Ligt, Danilo - Chiesa, Ramsey, Rabiot, McKennie, Alex Sandro - Kulusevski, Ronaldo
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Ferrer, Terzi, Erlić, Bastoni - Estevez, Leo Sena, Maggiore, Gyasi - Nzola, Verde
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.20 - 12.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán24175260:2456
2.AC Milán24164447:2952
3.Juventus FC23137345:2046
4.Atalanta Bergamo24137455:3146
5.AS Řím24135648:3744
6.SSC Neapol23141849:2543
7.SS Lazio24134738:3243
8.Hellas Verona2498731:2735
9.US Sassuolo2398637:3435
10.UC Sampdoria24931233:3630
11.Bologna FC24771032:3728
12.Udinese Calcio24771026:3328
13.Janov CFC24681026:3626
14.Spezia Calcio24671132:4325
15.ACF Fiorentina24671125:3625
16.Benevento Calcio24671125:4425
17.Turín FC23311933:4120
18.Cagliari Calcio24461426:4118
19.Parma Calcio24291319:4715
20.FC Crotone24331823:5712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (203)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teď se Pirlo nasere, prečte si příručku o trénování, zjisti že může hrát bez Rabiota, Ramseye a Berny a vyhraje všechny zápasy do konce sezóny

A začne hned dneska

Reagovat
10

dneska večer v základu Rabiot, Ramsey i Bernardeschi na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si vážně myslel, že už ho to nebaví a chce zpátky na vinici

Reagovat
smazaný uživatel

McKennie dneska bude vedle žabožrouta a stoupy za hvězdu

https://pbs.twimg.com/media/Evc8DwtXYAIisGz?format=jpg&name=large

Reagovat
Nuno čomes

Kulusevskiho nelze prohodit s chiesou?

Reagovat
10

vedle nich vypadá jako Zidane...přitom je to černej Sturaro

Reagovat
Fairplay

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Tak Lazio-Turín zřejmě dopadne kontumací ve prospěch Lazia, protože liga nepovolila odklad utkání. S tím, že se Cairo odvolá a zřejmě po vzoru Neapole vyhraje.

Takže výsledkem bude opět přeložení zápasu, tentokrát jen s tím rozdílem, že se to rozhodne u soudu. Člověk by čekal, že když se stejná situace řešila a vyřešila v případě Neapole s Juve, vedení ligy se poučí. Fakt šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Předem se omlouvám za spam.

Prosím všechny čtenáře o hlasy pro SK Sokoleč:

https://nymbursky.denik.cz/fotbal-kraj/anketa-kdo-ovladne-b-skupinu-i-a-tridy-dotahnete-svuj-klub-na-vrchol.html

Díky všem.

Reagovat
Shevchenko

Dal jsem hlas Slovanu Poděbrady.

Reagovat
Zark

jasnej Slovan

Reagovat
10

na srdce jsou Poděbrady, nechci si to u nich posrat, až dostanu infarkt z Rabiota a Ramseyho...2 hlasy pro ně

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, hoši, co taky jiného čekat od fanoušků Juve Forza Inter!

Reagovat
FORZAMILAN

Nic mi neříká ani jeden........

Reagovat
Melchior

Stejně dodnes nechápu proč jsme ty viditelný mezery nezalepili v lednovým mercatu...

Reagovat
10

studánka vyschla a očividně nejen Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo za 3 roky zhrabol 100 melkov. To ste si mohli radsej kupit 3-4 hracov.

Reagovat
10

no shit, Sherlock...k tomu můžeš přičíst 55 mega hrubého ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Část platí Adidas a za druhý tolik gólů za 3 nikdo jiný nedal

Reagovat
Allianz_Arena

Ty argumenty s počtem gólů jsou dost mimo

Reagovat
smazaný uživatel

mimo jseš ty

Reagovat
stuff

Reagovat
Kily

nastává doba práce s mládeží

Reagovat
10

s mládeží, Rabiotem, Ramseym, Bernardeschim a tak, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Že Juve začne pracovat s mládeží a začlení ji do prvního týmu, je pravděpodobné asi jako ligový titul do Neapole. Nuuuuuuula nula nula.

Reagovat
Kily

kolik zaměstnanců ještě může propustit Fiat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik, kolik bude mít pan prezident trpělivosti se svými dvěma nohsledy. Za posledních 20 let se v klubu uchytili dva mládežníci, resp. jeden. Na druhou stranu, hráčů, kteří prošli dál na hostování, vyrovnání prodejů výměnou nebo mou tehdy oblíbenou formou částečného vlastnictví práv, bylo dost, ale byla z nich "drobná" eura. Vykopat zahraniční vyžírky a rádoby wannabe hvězdy a třeba to i půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jsou ty auta hnusný a nic nevydržeji

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pharrell

dneska Juventus možná vydřeně vyhraje o 1-2 góly

Reagovat
Pharrell

** velmi vydřená výhra (možná)

Reagovat
M11

Dnes me ke stesti bude stacit, kdyz uvidim aspon trochu snahy a nejakeho zdraveho nastvani..

Reagovat
10

Chiesa a McKennie hrajou

Reagovat
10

Jinak u Spezie to uvidíš určitě, takže budeš určitě štěstím bez sebe

Reagovat
Benesse

20:25De Ligt se zranil během rozcvičky

Juventus hostí Spezii a z jeho sestavy na poslední chvíli vypadl Matthijs de Ligt, nizozemský obránce se zranil během rozcvičky a jeho místo zaujme Gianluca Frabotta.

tak to je paráda

Reagovat
M11

Proc tam neda Dragusina

Reagovat
Benesse

Reagovat
10

Takhle v létě odejde do toho Lipska...

Reagovat
M11

Ani se mu nemuzem divit.. ostudna prace s mladezi

Reagovat
10

Pak se na něj budeme dívat v LM jako na Keana s Comanem

Reagovat
ED91

Lebo na to ešte nemá?

Reagovat
10

Komplet obrana v prdeli...4 z 5 out

Reagovat
smazaný uživatel

stejně těch zraněných je strašně moc! Něco dělaji v tréninku blbě

Reagovat
10

Dělají, ale už se tam vyměnilo tolik různých trenérů, že to asi nebude jen tím...

Reagovat
JuventusFC1897

Lemcaju to Pirlove vino a podla toho vyzeraju nase zapasy.

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Pri takto nahustenom programe je to asi skôr normálne.

Reagovat
PP

to máte bývalý medical team z Arsenalu ne? Ten u nás úřadoval desetiletí snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdou se nějaký masochisti co na to budou koukat?

Reagovat
Benesse

Frabotta aspoň ďalší zápas nebude hrať

Reagovat
JuventusFC1897

Aspon nejake pozitivum. Inak to je strasna Slabotta.

Reagovat
M11

Je neskutecne jak muze ve velkoklubu hrat v zakladu takovy hrac jaky je Rabiot.. ktery zapas co zapas predvadi takove vykony.. facka vsem fanouskum

Reagovat
To som ja

Rabiot hra stred zálohy a do 20 minúty mal 1-krát loptu,tak ako sa ve on zašívať...

Reagovat
10

Spezia podle předpokladů fotbalovější a lepší...Juventus po půl hodině hry tradičně bez střely

Reagovat
10

To, co ten tým aktuálně předvádí, je horší než pod Delnerim a Ferrarou, tam není absolutně nic. A to bohužel pro Andreu neomluví vůbec nic, ani složení týmu, záloha, nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže strela na bránu by bola. A stihli to do polcasu progres jak sviňa

Reagovat
Benesse

Mám rád keď Ronaldo po každej akcii zostane pre istotu najbližšiu minutu v offside aby sa nemohol potom zapojiť do hry a keď náááhodou môžeme ísť do predu nemajú komu nahrať.. Tuto sezonu mu kvôli tomu bol minimálne už 10x pískaný offside...

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
To som ja

Človek už ani nemá chuť nič písať,nemá to význam tak ako napísal 10 týmto "výkonom"prekonali aj obdobie temna za Del Neriho a Cira.Z toho mužstva necítiť nič,možno tak zápach tych sračiek čo z nich vychádzajú.HANBA!!!

Reagovat
Pettirosso

Me na tom nejvic desi fakt, ze Pirlo s Nedvedem jsou BFs Agnelliho...

Reagovat
10

Ronaldo pálí neuvěřitelný věci...

Reagovat
stuff

Pozitivom tohto zapasu su rozohravky brankara Spezie. Neskutocne krasne to dava priamo na hracov.

K juve uz bolo vsetko povedane

Reagovat
M11

MORATA !!!

Reagovat
10

Neuvěřitelný, Fede asistenceeeeeeeee

Reagovat
10

To je víc než 10. Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Ronalda by mal stiahnuť dole.

Reagovat
M11

CHIESA !!!

Reagovat
10

Fede prolomil prokletí teď už ho v cestě za Zlatým míčem nezastaví nic

Reagovat
To som ja

Reagovat
10

Tak neprolomil asi, oni mu tu druhou asistenci neuznají, bylo to u dorážky

Reagovat
Kincl

DOtaz to Lazio bude kontumace nebo se to odehraje jindy?

Reagovat
ED91

Aj aj

Reagovat
10

Teď jestli Ronaldo netrefí zeď, tak jsme tuhle sezonu překonali všechno

Reagovat
CR7RONALDO

Netrafil

Reagovat
10

Yes!!! ono to půjde, ne že ne!

Reagovat
kaja900

Reagovat
ED91

Ideme si pre titul!!!

Reagovat
M11

Co se to deje dnes.. Fede dve acka.. Ronaldo prekopl zed

Reagovat
smazaný uživatel

Ma len jedno áčko.

Reagovat
10

Tohle Inter úplně rozmrdá na sračky, Scudetto je víceméně naše

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Nuno čomes

Zítra bych pošetřil Barellu a Bastoniho kvůli kartám, Lukaku a Brozovic to musí nějak zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

AC zase v starych kolajach s kopou zranenych: Calabria, Tomori, Benacer, Hakan, Mandzukic, Ibrahimovic, Rebic (ale ten sa udajne stihol dat do kopy a bude hrat). A potom hraj o titul ked zakladna 11 nastupila tak v 3-4 zapasoch z 24... A potom sem pride nejaky dezolat a bude pisat ake ma AC statsie...

Reagovat
10

90% příspěvků uplakaných výmluv na zranění (přitom AC z konkurence nemá zdaleka nejvíc), zbylých 10% rádoby urážky na úrovni prvního stupně základní školy, ty dezoláte

Reagovat
LesyJePan

Mas nejaku statistiku ohladom tých zranených či si to len tak z brucha tresol? Ja len, že mám pocit, že čo sa týka zranenych tak je to tento rok extrem aj ked vezmem v uvahu narocnost, ze sa hraje kazde 3 dni.

Reagovat
cresposuper
Reagovat
LesyJePan

Chcel som skor nejake porovnanie (tabulku) kto mal v sezone najviac zranenych, takto si to musim pozerat sam, na to som moc lenivý

Ale dík.

Reagovat
10

Samozřejmě, že je tahle sezona totální extrém. Nejen v tom, že se hraje každý 3 dny, ale taky v tom, že nebyla pořádně letní příprava, ještě v srpnu se dohrávala minulá sezona, pak byla pauza následovaná repre srazem, týmy se sešly komplet někdy kolem 8. září, odehráli 1-2 přáteláky a už se hrála liga. Do toho covid, karanténa.

Porovnat si absence můžeš sám:

https://www.transfermarkt.com/as-rom/ausfallzeiten/verein/12

https://www.transfermarkt.co.za/juventus-turin/ausfallzeiten/verein/506

https://www.transfermarkt.it/ac-mailand/ausfallzeiten/verein/5

Jedinej, komu se zásadní zranění vyhýbají je Inter, jim hráč ideálního základu chyběl jen 8x v sezoně, polovina z toho ještě kvůli Covidu. O tom se Juventusu nebo AC ani nezdá - když budu brát čistě jen nějakou "ideální základní sestavu", tak Juventusu z ní chyběl kvůli zranění hráč 60x, AC 48x.

Reagovat
cresposuper

Ja som teda napocital 23 (9 LM, 14 liga) u Interu, ale na pointe to samozrejme nic nemeni.

Reagovat
10

Počítal jsem jen ligu, jen čistě zranění a tuhle sestavu:

Handanovic

Skriniar, De Vrij, Bastoni

Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic

Martinez, Lukaku

Reagovat
cresposuper

Ok, pocital som Sensiho a Younga

Reagovat
LesyJePan

Díky za vyčerpavajucu odpoveď

Práve ten Inter som si všímal, že majú v tomto dosť sťastie, naopak Juve ma prekvapilo.

Reagovat
10

Juventus tady nemá žádnýho Joseho, kterej by se na to vymlouval v každým příspěvku.

Jinak u Interu to není primárně o štěstí, tam dělá strašně moc osoba Antonia Pintuse (https://crpiemonte.medium.com/antonio-pintus-il-sergente-piemontese-che-esalta-il-real-madrid-fca29753cb29).

Reagovat
smazaný uživatel

maju retarda teba

Reagovat
Kaka14

Calabria a Tomori nie su zraneni, len ich Pioli setri na zapas s Veronou, kedze hrame kazde 3 dni ... lebo posledny zapas vyplinuli vraj zranenia z unavy, tak to Pioli musi viacej rotovat ..

Reagovat
snuff24

tak máte mít lepší výběr v hráčích a nebo lepší lékaře co chceš slyšet ? opět je to jen a jen problém AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu sa to podarilo 12x a ešte jeden gól a bude mat 13 sezón po sebe s minimálne 20 gólmi...to kto tam pise tie bludy...

Reagovat
Milan.B

Messi tu nikeho nezajima kamarat

Reagovat
LesyJePan

Som chcel napísať, to isté ale som sa na to vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím...

Reagovat
Milan.B

Na take veci sa nemozes vysrat

Reagovat
Kaka14

AC Milano :

(4-2-3-1): Donnarumma G; Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Castillejo, Brahim Diaz, Rebic; Leao

Dufam, ze Zlatan bude na stadione ich burcovat, nech hraju s nasadenim ako proti Rimu a nie niekde cely tyzden na festivale v San Reme si vyspevovat, lebo s Udine sa stale nadreme

FORZA MILAN

Reagovat
Eldarion

Česi majú jedno krásne slovo, a to "holomajzna". Bohužiaľ presne ono ma napadá pri tej zostave ale snáď to nejak ukopeme a na Veronu aj s Tomorim, Calabriom. Tonali už začína tiež podávať podstatne lepšie výkony, snáď v tom bude pokračovať.

Reagovat
Kaka14

No hlavne keď tam vidím Castillejo, tak budeme zase hrat len 10

Reagovat
Eldarion

presne, ale aj Leao zas vyzerá posledné zápasy ako Niang.

Reagovat
1899-1995

Dnes nic jiného než 3 body nepadají v úvahu. Jakýkoliv jiný výsledek absolutně dehonestuje výhru nad AS. Forza MILAN!

Reagovat
FORZAMILAN

No, kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mastakillah

Tak tohle offside nebyl

Reagovat
FuckT

Ked po tomto zapase ten dany rozhodca nebude okamzite zbaveny licencie, tak uz asi nikdy nikto. Neviem ci za cely zapas urobil jedno dobre rozhodnutie na oboch stranach. Clovek sa uz ani nedokaze hnevat.

Reagovat
Eldarion

Hlavne tá ne-penalta na Politana, nechápal som prečo to neodpískal, ešte aj pri VAR-e

Reagovat
FuckT

Tam bolo toho tolko, ze ani neviem presne ktory moment myslis.

Reagovat
M11

Ruga

Reagovat
cresposuper

Gosens ma za 21 zapasov bilanciu 9+4. Najlepsi lavy bek ligy

Reagovat
smazaný uživatel

hernandez siel riadne dolu

Reagovat
cresposuper

To si uplne nemyslim, tie jeho slabiny boli podla mna vidiet uz v minulej sezone. Ale stale je to skvely hrac.

Reagovat
Deki

Toho chci už 2 roky, ale Atalanta přímo konkurenci neprodává a četl jsem, že by chtěl spíš do BL no...

Reagovat
cresposuper

To si zas nemyslim, predali Gagliardiniho, Kessieho, Contiho, Manciniho, Cristanteho, Kulusevskeho, Bastoniho. Ale pre nas by bol asi momentalne pridrahy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluby, kam je prodávaly, nebyly v té době pro Atalantu přímá konkurence.

Reagovat
10

spolu s Auoarem a Locatellim moje vysněná posila na léto

Reagovat
Yzemi

Kéž by to vyšlo!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

To je príšerná nuda... obávam sa, že to takéto bude do konca sezóny.

Reagovat
Stana95

snad aspoň v té EL uděláme díru do světa

Reagovat
Alberto Aquilani

vypadneme už teraz s tým Sachtarom

Reagovat
Stana95

já si naopak myslím, že jak Fonseca znal Bragu a ten dvojzápas byl relativně v pohodě, tak teď bychom taky mohli ještě přelézt dál. Myslím si ale, že Šachtar nám zatopí o dost víc (a i tak je to celkem haluz, že jsme chytli tyhle dva bývalý Fonsecovy týmy)

Reagovat
Largo

Proti současnýmu Šachtaru se nechytáme, ten tým na rozdíl od nás přesně ví, co a jak hrát...

Reagovat
Maritazzi

Já se nedivím, že seš takhle nasranej na Pellegriniho. Ale když na to koukám, jde to celý za Fonsecou, oba s Mikim absolutně utopení. Nemáme výstavbu hry, Pellegrini je jednou vlevo, podruhý si jde pro míč, že přehání Mancinimu, ale my prostě nedokážeme otevřít prostor. Mayoral párkrát podržel slušně balon, ale nestačí to a pohybem absolutně nepomůže zbytku. Naší taktiku co nejrychleji na Spinazzolu už nám všichni prokoukli a Bruno je Bruno.

Člověk se během covidu může těšit možná tak na fotbal, naivně se fakt každej fotbal těšim, že mi to zvedne náladu a pak člověk vidí tuhle nesystematickou sračku.

Reagovat
Stana95

a nejhorší na tom je to, že ten fotbal je každý 3 dny

Reagovat
Alberto Aquilani

Pellegrini hral včera, najmä v druhom polčase, OK. Ale u neho mám takú averziu, čo som už písal viackrát, že na ňom proste nič nevidím a radšej by som to vyriešil už teraz, ako mať ďalšie sklamanie z kapitána futuro futuro futuro

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini zas jede svoji hru lokty, za mě červená, dobře věděl kde je Ribery.

Reagovat
Stana95

co tohle bylo jako za návrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra chybí hodně

Reagovat
maras93

To jo. To je horší než když jsme si kopali tenkrát za barákem.

Reagovat
Jajinek

Ten souboj mezi AC a AS o ligu mistrů bude celkem napínavý. Mírně favorizuju AC, nicméně bude důležité udělat alespoň šňůru třeba 3 výher v řadě, což může být pro oba týmy problém.

Reagovat
smazaný uživatel

AS bude rádo, když nebude hrát Konferenční ligu.

Reagovat
Maritazzi

Nás bez Veretouta moc dobře nevidím.

Reagovat
Kaka14

este treba pocitat aj s Neapolom, najma ked zmenia trenera a Lazio by som tiez este neodpisoval

Reagovat
1899-1995

Když nepřehrajou obranu Udine, co chcou dělat v LM, nedej bože přemýšlet nad Scudettem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Larsen AC ma celkom stastie na takychto tragedov

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace AC k dalšímu penaltovemu bodu

Reagovat
smazaný uživatel

měli celkem smůlu, byli jen jednu penaltu od výhry..

Reagovat
smazaný uživatel

sa dosmejes ked nevyhrate titul neboj

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nejlepší italský fotbalista ever bude na netflixu https://objektivus.cz/p/roberto-baggio-se-objevi-na-netflixu

Reagovat
Kaka14

super

Reagovat
DelPiero137

to boli moje prve MS, tu penaltu si bude pamatat navzdy

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Parma!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastně, oni tyhle sračkový týmy co nehrají žádné poháry, hrávají ligu klidně ve čtvrtek nebo v pohárovém týdnu, v pondělí...

Reagovat
smazaný uživatel

Holt si v pohárech užijete o dva zápasy víc než my. Co se dá dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Inter dneska rozstřílí Parmu

Reagovat
10

Takovýhle penalty už jsem viděl pískat, třeba Juve s Neapolí...

Reagovat
cresposuper

pritom to bol faul na Barellu

Reagovat
10

v držení míče byl Man

Reagovat
cresposuper

Lenze Barella ho vobec nekopol, on mu proste napalil do nohy

Reagovat
10

při bránění ve hře snad musíš protihráče i kopnout?

Reagovat
cresposuper

Nie, lenze Man kopol Barellu

Reagovat
10

Dobře, tak jinak - při šlapáku taky ten faulovaný hráč kopne do protihráče a je to faul. Nemůžu najít nikde opakovačku, ale přišlo mi, že tam Barella bez míče Manovi zablokoval nohu při střele.

Reagovat
cresposuper

Lenze podla mna proste Barella neurobil nijaky intezivny pohyb, pre ktory by to mohol byt faul, naopak Man ho nakopol, aj ked smolne. Slapak by som do toho netahal, to je uplne vynimocne, kedze aj ked trafi hrac loptu, tak vlastne fauluje.

Reagovat
cresposuper

Kazdopadne ak najdes zaznam, tak prosim hod

Reagovat
10

Přetočil jsem si přenos, za mě penalta, Barella se mu postavil do střely, zablokoval mu nohu bez držení míče... ale uvidíme, co k tomu zítra napíšou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak jsem čekal, že ji pískne

Reagovat
lnterista

kombinace dresu docela neprehledny

Reagovat
cresposuper

Hrozny vstup do zapasu

Reagovat
10

škoda, že má Parma zraněných všech svých 16 útočníků, tohle by Pellé, Inglese, Zirkzee uklízeli do brány

Reagovat
cresposuper

Eriksen dole omg, ten je zas vo svojej forme

Reagovat
smazaný uživatel

Úroveň dnešního zápasu zdá se mi poněkud nevalná

Ztratit v Parmě by byla velká škoda. Věřím, že to 'nějak' urveme.

Reagovat
10

Kucka hraje výborně...až do finální přihrávky teda

Reagovat
10

Dennis Man hodně zajímavej, na tom imho Parma udělá velkou raketu. Ten by se hodil i mnohem lepším týmům, včetně Juve, AC nebo AS...

Reagovat
cresposuper

Sanci tam nakoniec nebolo malo, ale aj tak je to uplne hrozny vykon. Hlavne teda Eriksen a Brozo su uplne mimo realitu.

Reagovat
10

Lukaku, Barella, Brozović a Bastoni jsou v karetním ohrožení na Parmu...tak schválně

Reagovat
10

°na Atalantu

Reagovat
Votas

vtipný je, že Brozović v karetním ohrožení odehrál už 10 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Parma úvodních 10 minut druhé půle solidní chaos ...

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to ty kurvy nakonec urvou nějakou haluzi nebo pentli

Reagovat
lnterista

zklidni to

Reagovat
Inter Eterno Amore

Daj si tabletku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Proč tam teď stopli ten záběr s čárou a dali tam ten další?

Reagovat
Mihal

Lebo to ani nebol gol

Reagovat
10

To snad ani technicky možné není, ta gólová technologie je bezchybná, ale nechápu tu produkci teď...

Reagovat
10

Tak teď

Reagovat
Mihal

Z tych zaberov, co ukazovali ako prve, by som nikdy nepovedal, ze bola celym objemom

Reagovat
10

Tjn

Reagovat
lnterista

ty jsi to nevidel?

Reagovat
10

Až teď, předtím se ten záběr zastavil a dali tam ten další za bránou, kde to vidět taky nebylo

Reagovat
lnterista

ja to taky videl az jsem to odeslal

Reagovat
Koubinhor

to bylo o chlup starý damy...

Reagovat
10

Parma hrozně naivní, škoda

Reagovat
Lubinterista

Dva krásný góly

Reagovat
Koubinhor

sančíz jede

Reagovat
Inter Eterno Amore

Daj tam D'Artagnana

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitý 3 body, teď se zaměřit na Atalantu. Bude to boj!

Reagovat
smazaný uživatel

No, vzhledem k tomu, že Juventus v následujících 2 zápasech neporazí ani Lazio ani Neapol, tak je o titulu pro merďáky asi jasno...

Reagovat
ED91

Nechápem prečo nám prehustili program tou dohrávkou s Neapolom. Nemohli počkať kým vypadneme z LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Však tou dobou už budete z Ligy Mistrů pryč

Reagovat
el Principito

Reagovat
ED91

Môže byť. Ide o to, že hráme pomaly každý 3. deň a nebyť toho vloženého kola mohli sme mať konečne nejakú normálnu pauzu medzi zápasmi. A dohrávku mohli vklude posunúť o dva, tri týždne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele