25. kolo
03.03.2021 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Daniele Rugani (© AFP)

Cagliari zase vítězí! Tentokrát obralo o body Bolognu

Cagliari znovu vítězí a trenér Semplici si dnes připisuje druhou výhru ze stejného počtu duelů. Za oběť mu padla také Bologna, která dnes nedala gól a naopak inkasovala od Daniela Ruganiho.

Bologna sice byla od prvních minut utkání mnohem aktivnější, ale finální fáze jí dělala obrovský problém. Ať to byl Orsolini nebo Mbaye s mladým stoperem Antonovem. A domácí Cagliari trestalo. Po dvaceti minutách zahrávalo roh, na který si nejlépe naskočil mladý obránce Daniele Rugani a hlavou na přední tyči poslal míč do sítě - 1:0.

Bologna chtěla odpovědět a minimálně pokusy Orsoliniho se Sorianem ke konci první půle stály za to, ale brankář Cragno byl dnes nepřekonatelný. Po změně stran, když už pro zranění na hřišti nebyl střelec první a nakonec jediné branky, zkoušel pálit Soriano. Ani on ale neměl správně seřízená mířidla.

Do vápna Felsinei se posléze probojoval Nández, jehož ránu dokázal brankář Skorupski vyrazit. V poslední akci utkání se zjevil Belgičan Radja Nainggolan, který se pokusil o tvrdou ránu. Na ni ale byl brankář Skorupski dokonale připraven.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele