Serie A - souhrn 25. kola

12.02.2011, 19:56, aktualizováno 13.02.2011, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus ve šlágru kola zdolal Inter. V sobotu vyhrály AC Milán a Neapol, na což dnes úspěšně zareagovaly Lazio a Udinese. Palermo doma prohrálo s Fiorentinou, před vlastními fanoušky naopak uspělo Cagliari a po delší době se probudila Sampdoria. Bari remizovalo s Janovem...

Juventus FC - Inter Milán 1:0

13.02.2011 20:45

Góly: 30. Alessandro Matri

Prestižní Derby d'Italia patří Juventusu. Jak tomu již bývá, podobně důležitý a očekávaný duel nepřinesl příliš fotbalové krásy, ale alespoň ten jeden gól fanoušci na vyprodaném Olympijském stadionu viděli. Po půlhodině hry ho vstřelil Matri a rozhodl o výhře Staré Dámy. Inter teprve podruhé v letošním roce padl.

Nerazzurri tak jen potvrdili, že v Turíně se jim nedaří, naposledy tu vyhráli před necelými šesti lety. V úvodu sice zahrozil Giampaolo Pazzini, ale svůj volej špatně načasoval a šanci nevyužil. Na druhé straně chytře patičkou vyslal ve vápně Chielliniho Toni, ale suplující levý bek situaci nevyužil. Alessandro Matri se pak dožadoval penalty za zákrok Cordoby, ale u sudího Valeriho nemohl uspět.

Poprvé to v ochozech zahučelo po střele Aquilaniho, který olízl brankovou konstrukci. Sám na bránu se už chtěl řítit Pazzini, ale opět ho zastavil malý ofsajd. Skóre se nakonec změnilo po třiceti minutách. Miloš Krasič zatáhl míč až k pravému rohu hřiště, vrátil míč zpět na volného Sorensena a ten parádním centrem našel ve vápně Matriho. Toho školácky neuhlídal Cordoba a Matri mohl úplně sám hlavičkovat a následně se radovat z gólu.

Inter se zmohl na nějakou odpověď až po změně stran. Maicon nacentroval a Pazzini prověřil Gigiho Buffona. Ten zůstal nepřekonán. Stoperská dvojice Interu dnes večer nepůsobila vůbec jistě, další centr do vápna totiž opět skončil na hlavě volného Matriho, ale tentokrát se bývalý forvard Cagliari mezi tři tyče netrefil. Ranocchia s Cordobou si měli co vyčinit. Chyby stoperů často hasil pravý bek Maicon. To bylo i po Aquilaniho pasu za obranu, po němž šel sám Matri, ale než si stihl míč zpracovat, zakročil Maicon. Z výsledného rohu hlavičkoval Chiellini, ale mířil vedle.

Leonardo po hodině hry stáhl Kharju a poslal do rozestavení 4-2-3-1 Panděva. Del Neri za pět minut rovněž poprvé střídal, vyčerpaného Toniho nahradil Iaquinta, který se vrátil po dlouhém zranění. Svou šanci měl po špatném Sorensenově odkopu Sneijder, jenže jeho pokus zastavilo množství těl v šestnáctce. Čtvrthodiny před koncem střídal zraněného Felipeho Mela Sissoko, na druhé straně přišel místo Cambiassa Nagatomo. To už se na hřišti pár minut pohyboval také Pepe, který přišel za Marchisia, a tak až do posledních sekund musel na place vydržet Matri, jenž toho měl očividně také dost.

Inter se snažil v závěru vyvinout rozhodující tlak a měl i několik šancí. Proti Eto'ovi předvedl Buffon rychlé reakce. Obrovské štěstí měla Stará Dáma v 89. minutě. To už asi většina hostujících fanoušků zvedala ruce, když Maicon poslal před prázdnou bránu míč na Samuela Eto'a, jenže kamerunský útočník z několika metrů nastřelil břevno. Buffon mimo hru jen sledoval, kam se Eto'o trefí a mohl si oddechnout. Vzápětí měl Eto'o ještě jednu příležitost, ale volej mu nevyšel.

V závěrečných čtyřech minutách už Inter více nedokázal, a tak v mohutném dohánění AC ztratil. Naopak Juventus se vrací do hry o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Chievo Verona 4:1

13.02.2011 15:00

Góly: 19. Daniele Conti, 29. Michele Canini, 43. Nenê, 71. Nenê - 84. Cyril Théréau

Cagliari přejelo Chievo a dalo zapomenout na poslední domácí porážku s Juventusem. Výhru sardinského celku zařídili Conti, Canini a Nené. Hosté v závěru stačili jen snížit, střelecky se prosadil Thereau.

Domácí začali svého soupeře ničit od 19. minuty, kdy padla první branka utkání. V tísni odcentroval Pisano a Conti hlavou překonal brankáře Sorrentina. V další velké šanci domácích byl Robert Acquafresca, Sorrentino se ale činil a pokus vyrazil na rohový kop. Brzy na to ale padla druhá branka Cagliari. Michele Canini se po závaru v pokutovém území ocitl za obranou Chieva a míč dokázal procpat za záda Sorrentina - 2:0 pro Cagliari. Ještě do konce prvního poločasu vstřelili domácí třetí branku. Krásný pas za obranu zužitkoval Nené a stanovil poločasové skóre 3:0 pro Cagliari.

Druhý poločas zahájili pro změnu lépe Veronští. Moscardelli měl dvě tutovky, ale v obou případech si dobrý zákrok připsal Agazzi. Chievo své šance neproměnilo, za to Cagliari se opět trefilo do černého. Střelu Astoriho dorazil do branky Nené - 4:0 pro Cagliari. O výsledku utkání už bylo jasno, přesto v závěru ještě kosmeticky upravil skóre Thereau, jenž vstřelil alespoň čestný úspěch hostů. Útočník Chieva před Agazzim nezaváhal - 4:1.

Více informací k zápasu

AS Bari - Janov CFC 0:0

13.02.2011 15:00

Góly: -

Bari v dnešním duelu víceméně potvrzovalo, proč je na chvostu tabulky, jenže ani Janov nepřijel zrovna v oslnivé formě. Debut se nakonec Bortolovi Muttimu na domácí lavičce vydařil tak napůl, bod za remízu ale asi nakonec brát bude. Remíza to byla bezbranková a na Stadio San Nicola panovala nuda.

Ale nemusela být. Stačilo jen, aby měl po přihrávce Kucky trochu více štěstí v zakončení Rodrigo Palacio, jenž v 9. minutě nastřelil tyč. Z dálky to pak na jedné straně zkoušel Marco Rossi, na druhé Abdel Ghezzal, ale ani jeden nezamířil přesně. V útoku Bari byl viděn jen Okaka, a to ještě většinou nepříliš výrazně. Jednu z přihrávek Rivase směřující na něj obětavě zastavil Dainelli. Mestův pas za obranu znovu našel Palacia, ale ten jeden na jednoho proti brankáři přestřelil.

Jelikož byl Palacio jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Grifů, bylo překvapením, když ho po dvaceti minutách druhé půle Ballardini stáhl a na hřiště poslal Paloschiho. Jenže ten se zatím hledá. Hlavičkou hrozili Kucka s Okakou, ale ani na jedné straně se síť nerozvlnila. V závěru bylo ve finální fázi nebezpečnější Bari. Nejprve Alvarez našel Okaku a ten na čáře prověřil Eduarda. Portugalský gólman tentokrát Janov podržel. V 78. minutě sice za jeho záda dostal míč Okaka, jenže sudí branku neuznal kvůli Castillově faulu na Kaladzeho. V posledních minutách hosté i s Jankovičem tlačili, ale nebyl to takový tlak, jaký by si asi představovali a ani oni už gól nedali.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - SS Lazio 0:2

13.02.2011 15:00

Góly: 17. Álvaro González, 58. Libor Kozák

Lazio se nenechalo zahanbit a na půdě Brescie vyhrálo 2:0. Strůjci úspěchu Biancocelesti se stali Alvaro Gonzalez a český útočník Libor Kozák. Římané se tak udrželi na pozicích zaručujících Ligu mistrů.

Diváci si museli na první branku utkání počkat do 18. minuty a vstřelili jí hosté. Po centru Lichtsteinera se prosadil hlavou Alvaro Gonzalez a svojí branku originálně oslavil simulací telefonování, přičemž telefon představovala jeho vlastní kopačka - 1:0 pro Lazio.

Také další velkou šanci měli hosté, brankář Brescie Arcari musel vytáhnou dobrý zákrok. První poločas ale nenabídl příliš gólových situacích, místo toho se na hřišti přiostřilo. Po kontaktu Sculliho s Ederem volali domácí po penaltě, rozhodčí ale nechal hru v poklidu dále plynout. Penaltou zaváněla i ruka Biavy, ale i v tomto případě zůstala píšťalka sudího němá.

Druhý poločas zahájila Brescia velmi aktivně a obrana Lazia se musela mít na pozoru. Zvláště brankář Muslera musel předvést dva dobré zákroky, v prvním případě si poradil s přímým kopem, ve druhém vychytal Lanzafameho. Brescia sice měla aktivní nástup do druhé půle, ovšem byli to znovu hosté, kteří vstřelili branku. Rohový kop zahraný Ledesmou zatloukl do branky hlavou Libor Kozák - 2:0 pro Lazio. Brescia se nevzdávala, ale Lazio nepovolilo vůbec nic. V závěru se ještě předvedl Muslera, když zlikvidoval poslední odpor domácích.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - US Lecce 3:2

13.02.2011 15:00

Góly: 45. Matías Silvestre, 79. Francesco Lodi, 85. Francesco Lodi - 56. Jeda, 61. Gianni Munari

Na stadionu Angela Massimina byli diváci svědky parádní podívané. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a nakonec se zastavilo na výsledku 3:2 pro domácí Catanii. Tu spasil dvěma povedenými přímými kopy Lodi.

Catania byla odhodlána konečně pod trenérem Simeonem zvítězit, a i proto vstoupila do utkání aktivněji. Rosati musel tlumit zakončení Ricchiutiho. Na druhé straně zahrozil Grossmuler, brankář Catanie dobře zasáhl. Sicilané byli lepším týmem, ale ne a ne vsítit branku. Ta nepadla ani po hlavičce Terlizziho, která šla nad. Domácí se ale do konce prvního poločasu přeci jenom dočkali, standardní situace zahraná Llamou se snesla k Silvestremu a ten poslal před odchodem do šaten domácí do vedení - 1:0 pro Catanii.

Po změně stran se začaly dít věci. Maxi odmítl šanci na zdvojnásobení vedení a Lecce zahozenou šanci domácích ztrestalo. Povedený centr Munariho zatloukl hlavou Jeda a srovnal na 1:1. Záhy přišla Catania i o nerozhodný výsledek, nejprve zachránila Andujara tyčka, jenže k dorážce byl připraven Munari - 2:1 pro Lecce. Sicilané se nechtěli se stavem smířit a hru více otevřeli, tím ale pochopitelně riskovali nebezpečné brejky hostí. Po jednom z nich zachránila Sicilany tyčka.

Domácí tuto šanci přečkali, a pak se nadechli k velkému obratu. Hostující obránci dvakrát faulovali na samotné hraně pokutového území a Catania dvakrát z přímého kopu udeřila. V obou případech ukázal skvělou kopací techniku Lodi - 3:2 pro Catanii. Závěr utkání byl ještě pořádně dramatický, ale domácí už se o další vedení připravit nenechali.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Udinese Calcio 0:3

13.02.2011 15:00

Góly: 41. Antonio Di Natale, 69. Gökhan Inler, 75. Antonio Di Natale

Di Natale svojí velkou formu potvrdil i v dnešním duelu v Ceseně, kde dvěma góly pro Udinese zařídil tři body a pokročení už na páté místo. Třetí gól přidal Inler. Naopak Ceseně se prohra vůbec nehodí, boj o přežití bude náročný.

Hostující kanonýr mohl vstřelit gól mnohem dříve než ve 40. minutě, ale hned v úvodu mu byl jeho samostatný nájezd zrušen kvůli ofsajdu. Po delším hluchém místě přišla až právě 40. minuta, Von Bergenův faul na Sancheze těsně před pokutovým územím a parketa Di Nataleho - trestné kopy. Nejlepší střelec hostů poslal míč do vzdálenějšího horního rohu branky a mohl slavit. Vzápětí mohl po Armerově dlouhém pasu přidat Di Natale další gól, ale jeho parádní volej Antonioli zpacifikoval.

Srovnat se snažil Erjon Bogdani, ale přestřelil. Igor Budan ho napodobil o chvilku později a Handanovič měl u bližší tyče plné ruce práce. Budana pak ve vápně zatahal za dres Domizzi, ale domácí borec se k zemi poroučel až příliš ochotně a u sudího Orsata s penaltovou prosbou neuspěl. Cesena se sice snažila, ale vepředu byla neefektivní a v 69. minutě na to doplatila. Armero obral o míč Ceccarelliho a Di Nataleho ho poslal na hranici vápna Inlerovi, jenž sice proti sobě měl hned čtyři protivníky, ale hravě si s nimi poradil a přesnou ranou zvýšil na 2:0. Definitivní tečku za utkáním udělal čtvrthodiny před koncem Di Natale, když do brány poslal Islův centr.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Bologna FC 3:1

13.02.2011 15:00

Góly: 8. Angelo Palombo, 11. Daniele Gastaldello, 15. Massimo Maccarone - 65. Daniele Paponi

Domenico Di Carlo alespoň pro tentokrát umlčel kritiky, jeho Sampdoria totiž porazila Boloňu 3:1, když o osudu utkání rozhodla první čtvrthodina. Během ní nastříleli Janovští všechny tři branky. Boloňa už ve druhém poločase jenom snížila.

Sampdoria ukázala nástup do utkání jako hrom a během první čtvrthodiny prakticky rozhodla o utkání. První branku tedy velmi záhy vstřelil z přímého kopu Angelo Palombo, na jeho povedený pokus byl Viviano krátký - 1:0 pro Sampdorii. O chvíli později zahrávali domácí rohový kop a hlavičkující Gastaldello zvýšil už na 2:0.

To ale nebyl konec, opět uběhlo pár minut a domácí Tifosi si mohli znovu zakřičet "gól". Útočník Massimo Maccarone uspěl v samostatném průniků a zajistil Blucerchiatti už tříbrankové vedení. Poločasový rozdíl mohl být ještě vyšší, ale Viviano proti tutovce Biabianyho dobře zasáhl. Jedinou šanci Boloni měl na svědomí Di Vaio, jinak střelec k pohledání mířil nepřesně.

Po změně stran domácí svůj výsledek udržovali, ale to se do jisté míry nepodařilo, neboť Boloňa snížila. Paponi překonal Curciho pohledným "padáčkem" a ještě vykřesal hostům naději na bodový zisk - 3:1. Blucerchiatti ale nic dalšího nedovolili a připisují si důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - ACF Fiorentina 2:4

13.02.2011 12:30

Góly: 7. Javier Pastore, 48. Antonio Nocerino - 36. Alberto Gilardino, 70. Michele Camporese, 78. Cesare Bovo (vl.), 88. Riccardo Montolivo

Před hlavní zápasovou porcí si mohli diváci vychutnat předkrm v podobě zápasu Palerma s Fiorentinou a bylo se na co dívat. Hosté vyhráli 4:2, přičemž v zápase dvakrát prohrávali.

Start do utkání se více vyvedl Palermu, to bylo mnohem nebezpečnější a po zásluze šlo do vedení. Josip Iličič přihrál Pastoremu, který načal účet dnešního utkání - 1:0 pro Palermo. Fiorentina zareagovala nebezpečným přímým kopem Mutua, při kterém se musel činit Sirigu. Ten následně zasáhl i proti Camporesemu.

Fiorentina dokázala ještě v prvním poločase vyrovnat. Valon Behrami poslal za obranu Sicilanů lehký oblouček, který dopravil do sítě hlavou útočník Alberto Gilardino - 1:1. Za chvíli zkoušel střelecké štěstí Nocerino, jeho volej však byla nepřesná. Přesnost scházela i při velké šanci Violy, kdy se pověsil do vzduchu Behrami a hlavou těsně minul.

Palermu se podařil vstup i do druhého poločasu. Krátce po úvodním hvizdu dokázal Miccoli odcentrovat přes dva bránící hráče a před hlavičkujícím Nocerinem zívala poloprázdná branka - 2:1. Viola tak mohla zahájit další honbu za vyrovnáním, ale příliš se jí to nedařilo. Montolivo střílel vedle, pak už zase útočili domácí. Nocerino nechal vyniknout Boruce a polský brankář musel zasahovat i proti dorážejícímu Iličičovi.

Dvacet minut před koncem se podařilo Fialkám znovu vyrovnat. Osudným se Palermu stalo bránění rohového kopu, na zadní tyči byl totiž úplně volný Camporese a ten měl dostatek klidu, aby vsítil vyrovnávací branku - 2:2. A Fiorentina málem celý zápas otočila, Montolivo z dálky napřáhl a orazítkoval tyčku. Palermo si varování nevzalo k srdci a Fiorentina trestala. Poté, co Ljajič cpal míč před bránu, si vlastní gól vstřelil obránce Bovo - 3:2 pro Fiorentinu.

Nyní zahájilo svojí snahu o vyrovnání Palermo, Acquah byl ve velké šanci, jenže branku těsně přestřelil. Svěřenci trenéra Rossiho více otevřeli hru a Viole se nabízely brejkové situace. Po jedné z nich vstřelili hosté čtvrtou branku. Ljajič po pravé straně pláchl a předložil přesnou přihrávku Montolivovi - italský reprezentant neomylně zakončil - 4:2. Domácí jakoby opustilo štěstí, při další akci se ozvala Borucova tyčka.

Více informací k zápasu

AS Řím - SSC Neapol 0:2

12.02.2011 20:45

Góly: 49. Edinson Cavani (pen.), 83. Edinson Cavani

Velký krok dnes udělala v Římě Neapol. Nejen, že se jí podařilo v hlavním městě vyhrát poprvé od roku 1993 a ukončila letošní domácí neporazitelnost AS, ale především získala veledůležité tři body a s přehledem drží druhou příčku. Vítězství nemohl zařídit nikdo jiný než Edinson Cavani, trefil se dvakrát.

Poprvé 23 letech se vzájemný duel hrál za situace, kdy se obě mužstva ucházejí o Scudetto, ačkoliv nutno uznat, že po dnešních 90 minutách už ho mají Římané na hony vzdálený.

V úvodu duelu pálil přímo do De Sanctise Mirko Vučinič a na druhé straně se snažil zakončit Maggio, ale na míč nedosáhl. Až po dvaceti minutách ale přišlo první vzrušení, ne však příliš fotbalové. Sudímu Bergonzimu se situace trochu vymkla z rukou, když během dvou minut rozdal tři žluté karty. Nejprve po potyčce Cassettiho s Lavezzim, a pak musel žlutý kartónek tasit za Dossenův loket na Taddeie.

Pak už se zase začal hrát fotbal. Riise na poslední chvíli zastavil pronikajícího Maggia. Z následujícího rohového kopu byl zase blízko Cavani, ale těsně před ním byl míč odvrácen. Trestný kop Gargana vyrazil Julio Sergio, ale Neapol stále stupňovala svůj tlak. Cavani si pak poradil s Juanem, ale přes několik dalších těl svou střelu nedostal. Do poločasu to ještě z dálky zkoušeli Cavani s Maggiem a po Lavezziho standardce také Dossena, ale ani jeden neměl seřízenou mušku.

Druhý poločas hodně divoce. Nejprve nahradit Taddeie Menez, a pak už to směřovalo k prvnímu gólu. Pronikajícího Hamšíka zezadu nepatrně trefil Juan a slovenský záložník se skácel k zemi. Sudí chvíli otálel, ale pak odpískal penaltu. Tu kopal Cavani a míč se od pravé tyče odrazil k levé a ven. Cavani byl však hbitý a míč dorazil do branky. Míč navíc přešel čáru ještě před dorážkou, a tak byly protesty domácích marné.

Římané chtěli reagovat útočením, jenže se jim vepředu nedařilo něco vymyslet. Neapol dostala podruhé míč do sítě po Zunigově centru a nešťastným sražením míče Cassettim do vlastní sítě, ale naštěstí pro AS byl ještě předtím odmáván ofsajd. De Sanctis se na druhé straně dostal do akce až při pokusu Meneze a uspěl. Skvělý zákrok vytáhl také Julio Sergio, když zlikvidoval po dlouhém pasu Aronicy Lavezziho. Nakonec to ale bylo k ničemu. Třináct minut před koncem sice na hřiště přišli Greco s Tottim, ale byla to Neapol, kdo slavil další gól. Lavezzi poslal míč na napravo stojícího Paola Cannavara, hostující kapitán odcentroval a Cavani se štěstím z voleje rozhodl o výhře Neapole, která znamená pojištění druhého místa. Naopak Římané vypadli z pohárových pozic.

Více informací k zápasu

AC Milán - Parma FC 4:0

12.02.2011 18:00

Góly: 8. Clarence Seedorf, 17. Antonio Cassano, 61. Robinho, 65. Robinho

AC Milán seřezal v předehrávce kola Parmu 4:0 a parádně se naladil na osmifinálové střetnutí Ligy mistrů proti Tottenhamu. Výhru AC zařídili Seedorf, Cassano a dvěma brankami Robinho.

První branku Milána vsítil velmi brzy po úvodním hvizdu Clarence Seedorf. Ibrahimovič mu prostrčil míč mezi dvěma obránci a rozeběhnutý Nizozemec obešel brankáře a zavěsil - 1:0 pro AC Milán. Gialloblu se pokusili o odpověď prostřednictvím Candrevy, ten cpal míč před Abbiatiho, který před dotírajícím Amaurim zasáhl. Za chvíli vstřelil druhou branku Rossoneri Cassano, a to poté, co si hezky vyměnil míč s Gattusem - 2:0 pro AC Milán. Rozjetý Milán nadále útočil, Merkel ve vyložené šanci promáchl a Cassano po sklepnutí Ibrahimoviče pořádně vyprášil Miranteho rukavice. O chvilku později nepropálil zblízka Miranteho Ibrahimovič. Závěr prvního poločasu vyplnily dvě nepřesné střely Candrevy.

Rovněž do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Přímý kop Ibrahimoviče zasáhl rukou Valiani, ale rozhodčí to jako penaltový prohřešek neposoudil. Pokud měla Parma nějakou šanci, tak vše vychytal spolehlivý Abbiati, koneckonců to platilo i po nepříjemné ráně Dzemailiho.

Utkání se definitivně rozhodlo ve prospěch Milána po příchodu Robinha. Brazilský "hračička" byl na hřišti sotva dvě minuty, když vstřelil třetí branku AC. Robinho zakončil akci vedenou Cassanem - 3:0. Za chvíli byl Robinho v další šanci, ale přihrávka mu šla na paty. Brazilského útočníka to nemuselo mrzet, neboť zanedlouho dal druhou branku a opět zafungovala kombinace Cassano - Robinho - 4:0. Parma sice sympaticky pokračovala ve snažení, ale Abbiati se překonat nenechal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán25157344:1952
2.SSC Neapol25154640:2249
3.SS Lazio25136632:2245
4.Inter Milán24135644:2844
5.Udinese Calcio25134842:3043
6.Juventus FC25118641:3041
7.Città di Palermo25124944:3540
8.AS Řím24116735:3239
9.Cagliari Calcio251051032:2735
10.ACF Fiorentina2488827:2632
11.Chievo Verona25710827:2731
12.UC Sampdoria2479823:2630
13.Janov CFC2478919:2229
14.Bologna FC2488826:3329
15.Parma FC25681123:3426
16.Calcio Catania25681122:3326
17.US Lecce25661326:4624
18.Brescia Calcio25641520:3322
19.AC Cesena25561417:3421
20.AS Bari25361614:3915
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (645)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Per sempre solo Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia zostava doterajsej sezony....piiiste...podla mna,,,De Sanctis,mexes,thiago silva,p.cannavaro,pastore,thiago motta,inler,sanchez,cavani,ibrahimovic,etoo

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to byla paráda Cassano a Seedorf se předvedli a Robinho ukazal že ma byt v zakladu FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to vidím? AC nás už dobehlo v počte strelených gólov? Hmmm....aha....ale my máme ešte 2 zápasy k dobru ....takže najlepší útok na svete Ibrahimovič, Cassano, Robinho, Pato si môže nechať zajesť chuť

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa kolko ste dostali ty chumaj

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně máme lepší skóre a uvidíme na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

No jo je vidět že i nejlepší útok na světě umí bránit protože ty obdržený goly co má Inter

Reagovat
panca

ty jsi neskutecnej curak a jeste k tomu uplne blbej. Klidne mi dejte ban. Tenhle kokot se neda cist, kdyz nechape, ze utok neni jen o utocnicich, vlastne on nechape vubec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A řekl to snad někde?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme že nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Útočníci AC dali 34 branek v lize z celkových 44, což činí 77,2 % z celkového počtu vstřelených branek

Útočníci Interu dali 23 branek v lize z celkových 44, což činí 52,2% z celkového počtu vstřelených branek

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 krasa ibra robinho cassano seddorf

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pěkný zápas, ustálený výkon po celou dobu... velmi jistá obrana, vepředu se to pěkně točilo, krásné góly. V úterý musíme smést ty slepice !!! Grazie ragazzi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem lepší než jsem čekal, taková překvápka si nechám líbit, nicméně Parma je fakt slabá na svůj skutečný potenciál..., usnadnila nám to. jsem spokojenej, přesně tohle jsme potřebovali..., hrálo se to co bych od nás rád viděl, chemie v útoku fungovala a dalo by se čekat, že už se bude jenom zlepšovat. defenzíva je oproti loňsku k nepoznání. záloze pomáhá - jak už jsem řekl - to stahování útočníků, kteří vypomáhaj s mezihrou. do doby než se daj ostatní do pořádku, jsem určitě pro..., daleko koukatelnější než střed hřiště z obrany jednoduše překopnout a nechat to na Ibrovi, to bylo posledně fakt na pěst. teď teda Tottenham, to už bude jiný kafe.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš ten Tottenham snad jim bude chybět ten Bale a ještě nějáký jejich hvězdy to by mohla bejt šance udělat si na San Siru výsledek a pak v kurníku to nějak dobojovat

Reagovat
Jajinek

doma je musíte zničit...Angličané v Itálii, to nikdy nebyla žádná sláva. Nemají zkušenosti, můžou se sesypat jako proti Interu...a tentoráte nemají Balea, aby vašim obráncům utekl a byl z toho průšvih.

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude chybě i Vaart s Modričem... vubec bych se nezlobil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bez Baleho by to mohli podělat ale jako Italský týmy si to v Anglii taky moc nedávaj hlavně tedkon doma co nejvíc branek jim nasázet

Reagovat
Jajinek

no právě proto musíte budovat náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem chtěl aby Milán hrál první zápas doma právě z tohohle důvodu, udělat si náskok a u nich to nějak dokopat protože neumim si představit že by sme jim v Londýně měli dát takový 2-3 goly není to nemožný ale bylo by to hodně těžký..

Reagovat
smazaný uživatel

nemám je vůbec nasledované, takže se mi to blbě odhaduje, ale žádná sranda to určitě nebude..., navíc bych dnešní výsledek vzhledem k soupeři nepřeceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

NO jestli jim bude chybět Bale tak to bude o něco snadnější je to jejich takovej motor mezi zálohou a útokem a ty jeho únikys po stranách sou fantastický ale bude to hodně těžký Tottenham není jenom Bale ale budeme to mít ulehčený když nebdue hrát to jo, hlavně si myslim že jestli to bude 0-0 nebo 1-1 nebo vyhrajem 2-1 tak u nich to bude hoodně velká fuška musíme je dát 3-0 ale kdo ví jak to bude takhle před tímhle zápasem těžko odhadovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ideání výdledek by byl 3-0 na San Siru

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jim Bale chyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojim sa ale ze Kurky vam nalozia...

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho

Reagovat
Tsigi

Zápas pohledný. Hlavně to nepřeceňovat. Dvě rychlé branky neskutečně pomohly.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ona Parma byla docela neškodná až na rychlího Giovinca a taky ze začátku ten útok Amauri-Crespo-Giovinco byl docela nebezpečnej

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš vypadal ten útok nebezpečně no..

Reagovat
Yanek

Vynikající zápas, první půle uplně naše. Konečně sme hráli ten svůj fotbal, výbornej Seedorf, výbornej Cassano, výbornej Merkel, Ibra jako vždy. Robinho hrál taky svůj vysoký standart poté, co přišel na plac. Čekal sem, že v druhý půli to zabetonujem a budem si to zas ťukat na půlce, ale sem překvapen - příjemně. Nesta je pán.

Sem spokojenej s celým týmem a těším se na Tottenham, tohle byl uplně jiný zápas než ten před týdnem. Sebevědomí máme.

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Díky kluci

Reagovat
terry

Když koukám, jak to Robinhovi střílí a nikdo ho nemá ve fantě, fakt o něm uvažuju.. Jenže se zbavit Milita?

Reagovat
Tsigi

Okamžitě bych to být tebou udělal, Milito už letos nedá ani 5 branek

Reagovat
terry

Jenže je to Milito. Asi to ale budu muset pro záchranu překousnout.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
terry

Ty mu snad věříš?

Reagovat
Jajinek

absolutně ne...jen reaguju na to číslo pět, které je pro mě a Tsigiho ve vztahu k Militovi momentálně zlomové...

Reagovat
Tsigi

10 branek je remíza, pokud se nepletu ?

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
terry

Jo tak.

Reagovat
Shevchenko

Ho fakt nikdo nemá?

Reagovat
terry

Já už si to kontroloval před pár kolama, ale teď do toho jdu.

Reagovat
Jajinek

výborně...ve chvíli, kdy terry, ničící svými telepatickými schopnostmi gólový apetit v celém Calciu prodá Milita, hnedle to bude veselejší...

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

To je fakt super, já si musel brát toho žebráka Caracciola.

Reagovat
Shevchenko

No jo taky jsem se musel zbavit Scullinha.

Reagovat
smazaný uživatel

hej zajtra věřím, že podá super výkon, taky jsem ho šupnul do sestavy

Reagovat
Shevchenko

Už ses rozhodl co s tím Nagatomem?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci děkuju.

Reagovat
Alberto Aquilani

links ?

Reagovat
Slejdy
Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy AS Roma-Napoli ? diky

Reagovat
Shevchenko

Ale myslím že uhádnout sestavu Neapole není žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj je to obdivuhodny jak dokazou odehrat sezonu bez zraneni zatim(klepu na drevo)

Diky .

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde neklopaj

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bolo super vsetci pekne sme si spravili sebavedomie na Tottenham FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sice koukam az od 20. minuty , ale Neapol mi prijde o neco malo lepsi a hlavne aktivnejsi dopredu . Nicmene chvilema dost zbytecny zakroky a tech zlutejch uz je dost . Snad nikdo nepujde ven . Fotbal je to koukatelnej snad padnou nejaky goly idealne do site Romy

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nechápu, co tihle šmejdi dělají na druhým místě. Dossena nejmíň 5 zápasů, hovado. Tenhle tým má herně na 10.-12. místo. Paradoxně pokud bude Bergonzi pokračovat v tom, co předvádí, můžou ti žebráci v Římě klidně vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

šmejdi

Reagovat
mastakillah

sleduješ vůbec jejich zápasy?? hrají jeden z nejlepších fotbalů v Itálii

Reagovat
Francesco Totti AS

no dneska to určitě nepředvedli

Reagovat
FuckT

tak co som videl par zapasov proti AS,tak je to zlozite s nimi hrat,maju dost vybusne povahy a keby mohli stravit cely zapas pri rozhodcovi,asi by im to moc nevadilo XD

+ AS doma je kotol ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda neviem, ja som videl, že Dossena dostal dve žlté karty, jednu za lakeť a druhú na konci polčasu, alebo nie?

Reagovat
Francesco Totti AS

jj..to jsme si taky všiml sudí

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne to by zjistil o polocase .

Reagovat
Francesco Totti AS

to je zase komedie...než došlo k situaci s tím rozdávání karet, tak jsme Neapol prakticky nepustili k míči (nevím čím to je..asi tím jejich rozestavením 3-4-2-1) od té doby jsme šli hodně psychysky dolů , hlavně Taddei, Perrotta, Vučinič, De Rossi, Casetti a dokonce i jinak němá tvář Juan se tam hádá na pomezí jak malé děcko Neapol teď převzala pozici diktování tempa hry, hrajou dobře zatím co my se hádáme o každý aut odmáváný proti nám...zaberme, ta jejich tří členná obrana při dobrém protiútoku nemá šanci...FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi!!! Už mohlo byť vymaľované

Reagovat
cubazi

Nechapem prečo pokutove kopy nekope Marek tak ako minuly rok ...fujto cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

když to umí proměnit, tak proč by to nekopal Cavani

Reagovat
FuckT

tak oni to vedia premenit obidvaja....ale ja mam max v pici,kto to kope,len nech to padne do brany...btw dalo by sa povedat,ze preto,ze minuly rok tam okrem Hamsika nato nikoho ineho nemali + Cavani teraz utoci na najlepsieho strelca Serie A v tak mladom veku,neverim,ze Hamsik mu to nepraje :) vsetci urcite chcu,aby na konci sezony mal Cavani aj 40 golov ;)

Reagovat
Tsigi

Hamšík dal 5 penalt z 9 v lize, možná je čas to nechat kopat někoho jinýho

Reagovat
Shevchenko

Jestli to Neapol zvládne, tak jsou podle mě už jistě v první trojce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí že sa zraní Cavani a budú padať dole a dole....

Reagovat
mastakillah

to se doufám nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Těm haluzákům se už nezraní nikdo.

Reagovat
mastakillah

neřekl bych, že jsou to haluzáci

Reagovat
Shevchenko

Myšleno tím, že se jim nikdo nezraní. Když to porovnáš s AC, Interem, Juve...

Reagovat
mastakillah

tak to souhlas no..v tomhle maj štěstí

Reagovat
10

už zase? je 25. kolo...

Reagovat
Shevchenko

Co myslíš tím už zase? Jinak napsal jsem podle mě, stojím si za tím, že už to nepustí.

Reagovat
10

no minule si v podobným duchu říkal, že Juventus už je ze hry o LM

Reagovat
Shevchenko

Jestli si dobře pamatuju, tak jsem říkal, že vám nevěřím, což je rozdíl. Klidně se do té LM můžete dostat.

Reagovat
10

tak to jsem asi špatně pochopil, to se omlouvám

Reagovat
FuckT

inac ta penalta bola faul ?

Reagovat
smazaný uživatel

CAVANIIIIIIIIIIIIIIIIII 00000000000000:222222222222222222222

Reagovat
mastakillah

Fantastico Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani-dobrá práca

Reagovat
maras93

Cavani letos stříli jak divej.Ten nastřílel přes 50% všech gólů Neapole , že ?

Reagovat
FuckT

tak od toho tam je,ne ? :) a nahravat mu mozu Hamsik,Lavezzi,proste tato trojka luxus

Reagovat
maras93

Tak jasný. Přeju jim 2. flek za AC

Reagovat
One-Real

Cavani parádně, jestli tohle dobře dopadne, tak to budou veledůležité tři body a v té našlapané špičce o to cennější.

Reagovat
terry

Může mi někdo říct, proč se Římané po tý penaltě tak vztekali?

Reagovat
FuckT

neviem,mne sa zdalo,ze sa Hamisk hodil na zem a nikto ho nefauloval :D

Reagovat
FuckT

ale vysvetlenie by mohlo byt aj to,ze Rimane se vztekali cely match za vsetko ...

Reagovat
Slejdy

to nevim,aj kdyby nebyl za carou tak ho tam stejne dorazil..mozna piskl 2x sudi nejak se me zdalo,jinak nevim..

Reagovat
terry

Jednak ten míč byl za čárou i bez tý dorážky. Pak jsem ale nepochopil, proč se Římané zlobili.. nebyl důvod to reklamovat.

Reagovat
FuckT

kurva a bol tam vlastne faul na Hamsika ? :D

Reagovat
Slejdy

kontakt tam asi byl ale piskat to nemusel..ale to je jedno..dneska by se prohralo tak ci tak..

Reagovat
Francesco Totti AS

mě se zdálo že si Hamšík kol do vlastní nohy...ale nevim..pořádně jsme to viděl jen jednou

Reagovat
Slejdy

hlavni je ze sudi sam nevedel co ma pisknout,rozhodl se az po tom ze hamsik zacal mavat rukama...rikam je to ale jedno,dneska to na vitezstvi nebylo z nasi strany,slaby vykon...jsem zvedavy co ukazem se Sachtarem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsi dost starý na to, aby jsi znal pravidla. A Matador už patří Napoli

Reagovat
Yanek

Hm, tak tohle je hodně důležité vítězství pro Neapol.

Reagovat
Shevchenko

Takže Napoli příští rok v LM, nejsem proti. Se svým stylem můžou v ervopě uspět (tj. postup ze skupiny).

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Juve v derby d'Italia

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je ta opce na Cavaniho ?

Reagovat
mastakillah

16 mega ojro

Reagovat
FuckT

dufam,ze De Laurentis setri :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byl blazen kdyby to za nej nezaplatil .

Reagovat
Shevchenko

Strašná škoda, že se Napoli utká už teď s Villarrealem, to bude mega match! To by strčilo do kapsy i některé zápasy LM.

Reagovat
terry

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj ten los EL me taky stve a pak jdou proti sobe tymi ze kterejch neni clovek zvedavej ani na jeden .

Reagovat
Tsigi

Jediný osmifinálový zápas LM, který by to stršilo o kapsy je Kodaň s Chelsea, jinak je letos osmifinále super

Reagovat
Shevchenko

Tak jsem to trošku přehnal, ale takovým zápasům jako Vale - Schalke nebo AS - Šachtar by se to rovnat mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 25-ti kolech má Cavani na kontě 20 kousků, to je hodně dobrá vizitka a to má ještě 13 kol, nedivil bych se, kdyby jich měl 30-35 po sezóně

Reagovat
terry

Já jsem jen strašně zvědavej, jestli tu výkonnost dokáže udržet.

Reagovat
One-Real

28 jich bude

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda hodně zajímá jaká bude jeho budoucnost, aby mu to nestlouplo do hlavy, nebo přestup do nějakého velkého týmu kde by seděl (jen kdyby)

Reagovat
terry

Pokud Neapol skončí do trojky, nemá důvod odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná mi připomínat Ibru- nepostradatelný, góla umí dát prakticky z ničeho

Má před sebou velkou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je ďábel

Reagovat
10

Dva pro mě překvapivý výsledky. Čekal jsem trápení AC a výhru AS, Neapol jede na hodně šťastný vlně

Reagovat
Francesco Totti AS

podle grafiky na Sky sport měli Dossena, Campagnaro, Casetti každý po dvou žlutých kartách a přesto nikdo z nich nebyl vyloučen pan sudí si asi v šatně něco zapoměl...jak už jsme psal výše, hra Neapole mě dneska dost znechutila...strašně to u vlastní šestnáctky zavřeli a bylo obtížné se tam dostat...měli jsme za celý zápas tak 4 střely (nevim přesně)...faul na Hamšíka? nevim, nevim...každopádně si to pojistili...teď jenom doufat že se ten dnešní výkon nepřenese do LM..Rosi mě dneska v zcelku překvapil..Dopředu umí zahrát dobře...Sergio zklamání už delší dobu jede se dál...boj o 4. flek musíme urvat za každou cenu!!! F-O-R-Z-A_R-O-M-A!

Reagovat
Jajinek

Tak to vypadá, že pokud bude mít Neapol tuhle šťastnou zraněními nepronásledovanou vlnu až do konce, tak to třetí místo uhrají. AS jsem před dvěma týdny prorokoval LM bez problémů a začínají solidně ztrácet...ten boj o LM bude sakra zajímavej. ve hře tuna bodů....letos je to prostě zase parádní Calcio

Reagovat
Francesco Totti AS

mohli byste zitra a ve středu ztratit a zdramatizovat to ještě víc

Reagovat
Jajinek

no když ztratíme, tak to moc nezdramatizujem ne?

Reagovat
Francesco Totti AS

jakto že ne?...dotáhne se Juve, popřípadě Udine s Palermem

Reagovat
Jajinek

tak se vší úctou, z LM nás nikdo na 90% nevyšoupne a jediné, kde to můžeme zdramatizovat, je boj o titul, pokud nyní dvakrát ztratíme, AC už bude hodně blízko a bude nuda.

Reagovat
Shevchenko

Ještě budete mít šanci v derby, nuda nebude.

Reagovat
Jajinek

jasný, ale kdyby byla ve středu ztráta řekněmě 4 body ( vyýhra a remíza), bylo by to sakra horký....zápasy s Juve, Udine, AS, Neapolí, Palermem za náma, Lazio doma....no...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to dáme a zapíšeme sa do histórie

Reagovat
Francesco Totti AS

tak ve hře o titul by to nuda asi byla, ale ty jsi napsal "boj o LM"..takže asi tak.

Reagovat
Jajinek

jak píšu, hodně těžkých zápasů už mame za sebou, los celkem přívětivej...boj o LM nějak zdramatizovat nemůžem, páč pevně věřím, že ji na 90% bez problémů uhrajem....

Reagovat
Francesco Totti AS

tak za předpokladu že porazíte Juve a Violu tak určitě...naopak kdyby jste oba prohráli tak to dramatické ještě být může protože nikdy nevíš, jaký soupeř vás pak může překvapit

Reagovat
Jajinek

nikdy nemůžeš vědět nic jistě a já to nechce zakřiknout...ale stojím si za tím, že si myslím, že s LM nebude problém...to by se musel vrátit Rafa...

Reagovat
Francesco Totti AS

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol spokojný aj minulú sezónu

Reagovat
Jajinek

"zase"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi to tak nebo si všichni "jakoby" přejete aby Neapol kosila zranění.

Reagovat
Jajinek

no bylo by to řekněmě spravedlivé, když člověk vidí, jak zranění kosí AC, Inter i Juve...ale samozřejmě, že konkrétní zranění hráčům Neapole nikdo nepřeje....

Reagovat
smazaný uživatel

No ale přeci jenom něco takového vyčítat hraničí s divným uvažováním.

Reagovat
Jajinek

já jim to nevyčítám ani nepřeju, jenom na to poukazuju...nikde jsem nenapsal, ať se Neapoli někdo zraní...

Reagovat
Francesco Totti AS

ok

Reagovat
Francesco Totti AS

sorry... vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Pocity bývají nepřesné.

Reagovat
Tomanatura

Tady si přeje odpadnutí Napoli asi většina, hlavně ze strany černobílých. Nevím proč, pro mě hraje ten tým docela sympaticky. Rozhodně lepší, aby se do LM dostali oni, než Palermo s Laziem.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, co já jsem viděl, tak hrají docela úsporný fotbal. Ale taky nemám nic proti. Myslím si, že by to bylo zajímavé oživení. Asi lepší než Lazio, Palermo k adeptům na LM nepočítám, zdají se mi přeceňovaní. To spíš to Udinese bych viděl jako černého koně, ale ti by v LM určitě shořeli.

Reagovat
Tomanatura

Jasný. Mně se líbí, že hrají to, na co mají a nepoložila je ani EL, kterou vytáhli i díky tomu jejich štěstí. Občas to z jejich strany je hrozná drťka, kdy ten druhý tým neví, kde je (Juventus třeba z těch silnějších) a jednou je to něco hrozného, jako proti Viole. Každopádně ta jejich hra má má něco do sebe, není to fotbal alá Palermo, které těží jen z individuálních výkonů hráčů, ale je to tým. Teďka u mě třeba ještě stoupli v oblíbenosti, jelikož podepsali Mascaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s tím týmem máš pravdu. Taky na mě tak působí. Ukopat to, když se nedaří, to značí soudržnost v týmu. Neapol je určitě jeden z nejvyspělejších týmů Serie A. Třeba konkrétně to srovnání s Palermem je úplně vypovídající. Ti to dokáží úplně zabalit, když se nedaří tahounům.

Reagovat
Jajinek

já Neapoli přeju LM hodně..!!!

Reagovat
Tomanatura

Tak já tím příspěvkem taky nemyslel nikoho konkrétně, že jo. Obecně tu Napoli ale odsuzovaní jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Inter nebyl 3. , Neapol si udrzi formu a mate smulu panacci .

Reagovat
Jajinek

osobně nevěřím, že na prvních dvou místech nebudou milánské týmy...ale máš pravdu, že stát se může všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale preci jen pravdepodobnejsi je ta tvoje verze . Ja jen chtel upozornit ze nelze uz rict ze titul je jen mezi Milanem a Interem .

Reagovat
Jajinek

to samozřejmě ne...je to jen přání, o takovýto přímý a dramatický souboj, kterému naštěstí vše zatím nasvědčuje. Hodně uvidíme po středě, jak to vlastně celé bude.

Reagovat
terry

Nikdy jsem o tom neslyšel, ale je možné, že když se kope penalta, míč trefí brankovou konstrukci, ale brankář se ho nedotkne, nemůže exekutor dorážet?

Reagovat
Francesco Totti AS

gól padl přímo z penalty

Reagovat
terry

Já vím.

Reagovat
Shevchenko

Nemůže, jednou to takhle kopnul Heinz ještě v Baníku. Hodně se to řešilo.

Reagovat
terry

Vidíš. Tak proto se Římané zlobili.

Reagovat
Shevchenko

Aha, no já to neviděl, až teď jsem to skoukl, takže je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart, Bale, Modrič....3 veľké opory sliepok budú asi chýbať...AC musí postúpiť....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ti co nazývali Cavaniho dřevákem se teď musí stydět. Výborný útočník.

Reagovat
Jajinek

ano, stydím se...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda bola, že keď ho naše vedenie chcelo do Interu, tak sa nám všetci vysmievali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda ze hra Neapole je tak stavena ze on je prakticky jediny zakoncovatel a v podstate netocej sestavu . Takze v jinym tymu by mel treba o 1/4 nebo 1/3 golu min . Nicmene opravdu se rozehral dobre .

Reagovat
smazaný uživatel

Na Violu už trio Stankovič, Lucio, Mariga

Reagovat
Jajinek

Hlavně, že bude Deki na Bayern...Kharja potažmo Nagatomo mě děsí...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar-Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu-Motta,Cambiasso,Zanetti-Sneijder,Stankovič-Etoo a dobrý výsledok musíme z Mníchova do Milána priniesť

Reagovat
Jajinek

Musí hrát Panděv...i když je o parník horší než všichni fotbalisté, tak je to útočník...nemůžeme hrát stromeček, tedy rozestavení, které Inter nejméně 5 let nehrál, v tak důležitém zápase...je to neozkoušené, navíc budeme hrát doma, tam prostě musí být na hřišti dva hroti, i kdyby ten druhej neměl nohu...což v případě Panděva bez formy skoro tak je...

Reagovat
mastakillah

ten konec mě docela pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

Kharja vobec nie je tak strasny ako ho tu stale prezentujes

Reagovat
Jajinek

neříkám, že je strašný....spíše průměrný....strach bych měl ale z jeho zařazení na post před Maicona, páč není zrovna typ na zajiš´tování obránce...a pokud by na té straně byl Robben, tak je konec. To není o kvalitách Kharji...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde konkretne o tento zapas s Bayernom,je to myslene vseobecne co si tu pisal po poslednych zapasoch.

Ma vela silnych stranok a pre hru vie byt prinosom

Aj ked nejaky extra rozdielovy superstar hrac to zase nie je..

Reagovat
Jajinek

no ale já jsem psal právě o zápase s Bayernem, tam by mi naháněl hrůzu...v Calciu si svůj standard odvede...

Reagovat
mastakillah

ten konec mě docela pobavil

Reagovat
mastakillah

to němělo byt sem

Reagovat
Francesco Totti AS

po pětadvaceti zápasech Stadio Olimpico padlo! bohužel, nic netrvá věčně

Reagovat
One-Real

Jak tak koukám na sestřih ACéčka, ta k radující se Cassano a Ibra vypadají jak nějaký táta a máma.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia Interu na Juve:

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 55 Yuto Nagatomo, 57 Felice Natalino;

Midfielders: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec.

Ta obrana ma desi Ivan Cordoba je asi najnizsi stoper historie Moze mat vyskok a vyber miesta aky chce,ale 20 cm proti dnesnym hromotlckym utocnikom tazko nahradi..

Este ked si vezmeme kopyta juve vpredu-Toni,Iaquinta..

Reagovat
Jajinek

Cordóba ty centimetry nahradí úplně v klidu, právě díky tomu výskoku...můžeš mi říct zápas, kdy nestačil ve vzduchu???

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas Inter-Reggina 14.3 2008 o pol stvrtej,29 minuta,24 sekunda a 403 stotin sekundy

...

Nie samozrejme ti presne nepoviem,ale pride mi ze v tych hlvickovych subojoch dost straca,navyse aj rychlostne to uz nie je to co byvalo..

Reagovat
Jajinek

ztrácí už ve hře po zemi, občas je zmaten pozičně a trvá mu rozehrávka...ale ve vzduchu fakt neztrácí. I kdyby toho hráče zbořil, tak tu hlavu neprohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok mozno teda len ja mam taky dojem z neho

V dalsom zapase to budem specialne kvoli tebe sledovat a ak prehra hlavicku,nezelaj si ma

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

takovej byl vzdycky akorat cim starsi tak tim je to zretelnejsi ale rozhodne nic proti nemu nemam...takovou rychlost v jeho letech klobouk dolu

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Nastúpi Matri a Toniho si pokryje Andrea.

Reagovat
smazaný uživatel

On Harry třeba mlží. Řekl, že Gareth na Milánu hrát nebude a AC se tím pádem nebude soustředit na něj. No a vualá, Bale v základní sestavě. Ale asi opravdu hrát nebude, je to risk, kór v LM, která je momentálně na 2. koleji a jde o to, si ji užít. Nemáme co ztratit, Milán je favorit, o tom žádná.

Reagovat
terry

200. pro Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Giorgio Kucka

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Do kelu Zápas Juventus vs Inter neuvidím naživo Snáď ma borci potešia, keď kuknem výsledok. Dúfam, že dáme o gól viac ako Juventus-ak áno, tak titul je skoro(!) náš

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tu jsme my

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma opět není nějak ve formě.

Reagovat
alcantara

cavani ma umlcuje kolo co kolo, moze s tym kludne pokracovat do konca sezony potesili ste kluci neapolski, tak, ako je v poslednej dobe vasim zvykom, zelam pevne zdravie najma magickemu trojuholniku hamsik- lavezzi- cavani, je obdivuhodne, ako zatial zvladaju vitazne odohavat zapasy s 13 hracmi do pola, snad to vydrzi co najdlhsie.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tá naša záloha je tak tragická , že keby som proti nim zobral 3 chalnov zo sídliska , prehrali by sme ich v strede poľa aj my !

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo mi Bianco naloží tak 8-0, jestli to bude tímhle stylem pokračovat...

Reagovat
Jajinek

věř v Udinese...v Ceseně by to mohla být plodná dvojka...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, s mým šťestím to bude plichta 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Neapol letos fakt jede. Ale aspon se to na špici vykrystalizovalo a fanoušci AS Řím už tady nebudou vymýšlet fantasmagorie. První trojka je jasná. O 4. místo se porvou oba Římy, Palermo, Udinese a Juventus. Jinak moc se těšim na zápas AC - Neapol, doufám, že Cavaniho umlčíme.

Reagovat
Alberto Aquilani

fantasmagoriu máš v gatiach ....

Reagovat
Francesco Totti AS

my se o tu trojku ještě porvem

Reagovat
smazaný uživatel

To bude mať Zamparini zase hubu plnú kecu o tom ako Rossi nevie brániť Ale to že v obrane musí behať megatragéd Muňoz,lebo iná náhrada nie je(aj keď sú všetci zdravý),to asi nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím po všech stránkách parádní kolo ...tedy až na prohru AS

Reagovat
Tomanatura

Co dodat, reklama na Calcio

Reagovat
Shevchenko

Snad jste si něco nechali na Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

jestli myslis match o pul jedne, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapive Viola ,,,

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoji hráči mě pěkně nas....... Už máš vítězství téměř v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Večer by mohlo Juve rupnout tak 0-2 a pak... (né, že bych vám to přál, tuplem proti Interu, ale hodilo by se)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám ve hře Claudia, Felipeho a Giorgia + Gigiho. Věřím v nulu. 1:0 s gólem jednoho z těch tří v poli by mi stačilo Ale večer mi jde o Juventus ne o fantu Teď už pro mě tohle kolo fanty skončilo

Reagovat
Jajinek

no...na rovinu...že vám nedáme gól není moc pravděpodobný výsledek...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš?! ... Dneska mi jde o 3 body do reality, na fantu už kácim, takže klidně ať dostaneme 6 gólů, když jich 7 dáme (věřím že ty to pochopíš, pro ostatní, je to jen nadsázka )

Reagovat
lnterista

chudak kdo zase kouka na Janov

Reagovat
Tsigi

Rovnou piš chudák terry, pravděpodobně je posledním mohykánem v sledování Janova v této sezoně

Reagovat
lnterista

vem si 3D bryle a uvidis ze to tam je

Reagovat
Tomanatura

On má letos fakt pech

Reagovat
terry

Reagovat
Tigerinho

Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Po 3 měsících konečně výhra venku

Muslera

Gonzales

Kozák

FORZA LAZIO!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kozák - Borec!

Lazio - Borci!

Reagovat
Kucka

Reagovat
terry

Sledovat letošní Janov je fakt bída a utrpení.

Nejen, že pravidelně vidím nejméně gólový zápas z celýho víkendu, navíc se na ten fotbal často ani nedá dívat. A když se neporazí ani dnešní Bari, tak už to je skutečně na pováženou. Jenže já nevím, jak přemýšlí Ballardini. Už několikátej zápas postaví zálohu Milanetto, Kucka, Rossi, Konko, která je absolutně nekreativní. Před ně postaví Palacia, kterej musí všechno kvůli lemplovi Floresovi dělat sám, aby ho pak po hodině stáhl a tím úplně vyřadil veškerou ofenzivní hrozbu.

Jestli nastoupí i v derby stejná sestava, může to bejt slušnej průser. Sampdoria bude po dnešku hodně nakopnutá a body potřebujou oba týmy. Nezbývá, než věřit..

Reagovat
homeles8

tak fanouškům nikdy nezbývá nic jinýho, než věřit

Reagovat
Shevchenko

Genoa zase kazí gólový průměr. To je neuvěřitelné, minulý rok to hlavně oni drželi nad vodou.

Reagovat
homeles8

hej Kozák zase gól

Reagovat
smazaný uživatel

niekoho zainteresovaného by som sa chcel spýtať: ako zatiaľ vyzerá hra Kucku v Janove? Ďakujem.

Reagovat
osobnostx

Minule prý byl v sestavě kola...nevím kdo to hodnotil, jen jsem četl nadpis...

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to novější fotku

Reagovat
homeles8

omg, buď rád, že sem vůbec nějaký fotky dávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježišmárja , toto je fakt vela , zas tam dať toho škraťáka nechutného v pyžame , by som zabíjal !!!!

Reagovat
Jajinek

neboj...večer už tam bude Eto´o...

Reagovat
Dejwa

nebreč..

Reagovat
Shevchenko

Catania za obrat Hodně důležitý.

Reagovat
homeles8

Dneska tu bude chybět robertocarlos

Reagovat
panca

ja myslim, ze vubec

Reagovat
homeles8

jj, určitě jo. By jsme to tu spolu rozjeli njn, škoda že nepočkal třeba až ukončí Javier kariéru.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Náhodou, předtím než zdivočel tu diskuzi neskutečně obohacoval svými postřehy a zajímavostmi. Škoda té jeho vznětlivé povahy

Reagovat
panca

vznetlivou povahu ma hodne lidi a jsou v poho, ale fanaticke prosazovani svoji modrocerne pravdy je neco jinyho

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak ono k tomu pomohlo i velký množství provokací ze strany ostatních. Samotnýho mě štvalo, když nadával na ostatní atd.. On je prostě modročerný až za hrob. Jak tu někdo psal v silvestrovkém souhrnu, má typicky argentínskou povahu.

P.S Já ho opravdu nemám nijak rád, ale znalosti o Calciu měl skvělý.

Reagovat
panca

znalosti neznalosti, ale to mu nedavalo pravo nadavat lidem do blbcu a chovat se jako zabednenec, kterej neuznava jinej nazor

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já ale netvrdím, že bych ho tu chtěl po tý jeho transformaci . Jak píšu výš, před tím to byl jeden z několika mála interistů, kterého jsem respektoval a jeho příspěvky četl s chutí.

Reagovat
panca

pro me to byl fanatik na ranu pesti

Reagovat
Ragazzo d'oro

TO jo, ale já mluvím o časech před tou jeho transformací/radikalizací.

Reagovat
panca

jj ja vim

Reagovat
lnterista

A jakej jsi mel predtim nick? Vubec si na tebe nepamatuji

Reagovat
Shevchenko

Bambino d'oro? Nějak nám vyrostl.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

vim ze se tu nekdo takovej motal ale nic blizsiho

Reagovat
Ragazzo d'oro

jj, to jsem já. Až mi bude 21 tak budu uomo d´oro

Reagovat
Alberto Aquilani

on to je dement ale , má postrehy jak Laco Borbély .....

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

právěže bych ho chtěl v tý formě, co tu psal ke konci

Reagovat
Ragazzo d'oro

TO by bylo až moc velký maso

Reagovat
homeles8

dyť jo

Reagovat
Inzaghi

Má pod nějakým článkem koment na rozloučenou, nebo to prostě jen tak zabalil bez rozloučení? A rozhodl se odejít sám, nebo dostal ban?

Reagovat
Losinho

Kozák Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák parádně, snad bude potvrzovat kvality dlouhodobě a ne jen pár zápasů. Na jaře bych si ho klidně představil v repre, pokud bude hrát v základu pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Do repre bych ho hned nedával, protože pokud bude pan Bílek současným trenérem národního týmu a pokud se hráči mega nezlepší, tak bude lepší když bude ještě na mistrovství 21

Reagovat
Pipo123

to nebude, Reja má iných favoritov

Reagovat
$dolar$

jakto, ze hraje na ukor Zarateho a Floccariho?

Reagovat
Pipo123

Floccari bol zranený a ešte to neni na základ, Zarate je trocha v nemilosti Reju, ale ono ak sa uzdraví Rocchi a Floccari tak KOzák už nebude číslo jeden,

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si udrží produktivitu gol na zápas, tak myslíš, že ho posadí? Já bych řekl, že se mu chtít nebude, pokud nebude mít Kozák slabou chvilku.

Reagovat
Pipo123

sú to univerzálnejší hráči a 8 miliónového Floccariho asi neposadí, + kapitána Rocchiho, to by robilo neplechu. Kozák je síce gólový, ale Reja má rád ked útočníci sa stahuju do zálohy a vypomáhajú aj obrane, to je trocha problém u Kozáka, aj tak má ešte času dosť

Reagovat
joshua

Dal už Kozák gól jinak než hlavou? Co jsem ho viděl v jednadvacítce tak mi přišel takovej ne moc do kombinace, spíš na něj posílat jeden centr za druhým. A ani v 21´ nemá jistý místo v základu.

Reagovat
Pipo123

tak on premenil penaltu, inak hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, má čas. Jen říkám, že se musí nejdříve prosadit dlouhodobě do základu Lazia a až pak se uvidí, co v repre. Ted at se soustředí na základ v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

slovák... co čekat...

Reagovat
Pipo123

čo to má stým spoločne ?

Reagovat
joshua

má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol!

Reagovat
Shevchenko

Zatím bez gólů akorát asistence Ibra, Miccoli, Cossu, Ziegler. Večer snad Matri zasune.

Reagovat
Yanek

Kolik mu je? Podle mě už zasunul...

Reagovat
Shevchenko

Neříkám, že zasune poprvé.

Reagovat
Yanek

Jn

Reagovat
Shevchenko

Zasunul

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Kozák, Morávek a Jiránek mají být dávno v repre. Když kouknu v jakých ligách předvádějí výborné výkony, nechápu proč staví deBílek to, co staví....

Reagovat
soukup

Jiránek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiránek?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tu psal, že nehraje špatně, tak jsem se schválně koukal na pár zápasů Birminghamu a nehrál fakt špatně. Teda nebyl to žádnej supr výraznej stoper světový extratřídy, ale nezaznamenal jsem žádnou jeho výraznější chybu a pokryl si co měl. Navíc hraje teď celkem pravidelně v PL, kde se poměřuje s nej hráčema. Když to srovnám s těma kopytama, co jsou tam teď z druhý německý a turecký na jeho postu

Reagovat
joshua

Víš kolik mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano 31, 2-3 roky na stoperu si ještě může v repre kvalitně odkopat. Na jeho post to neni žádnej věk

Reagovat
soukup

31 na stopera žádnej strašnej věk, to bych u něj viděl jako ten nejmenší problém

Reagovat
joshua

Není to strašnej věk, ale když ho šoupnul vedle Morávka s Kozákem tak mi přišlo, že ho vidí jako nějakýho talenta. Jiránek má svůj zenit už bohužel za sebou a stejně to nikdy nebyl bůhvíjakej stoper i když dělal kapitána Spartaku. Za Birmingham jsem ho viděl jen jednou v poháru a to hrál průměr, jinak stejně nehraje. Snad se vrátí do Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr PL mi příde pořád pro naší repre jako supr výkon Osobně by se mi líbil ve dvojici se Suchým , jeden pomalejší řezník, druhej rychlejší a techničtější :) Jak jsem řikal, on nikdy nebyl výraznej technickej stoper, ale vždycky si svoje spolehlivě odehrál, což si myslim, že by se nám teď hodilo

Reagovat
soukup

ten rychlejší techničtější je Suchý, který v těch dvou zápasech v repre vyrobil s balónem na noze asi spoustu chyb?

Reagovat
soukup

bez asi

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mu nepovedlo, uznávám, ale jinak bych ho i vzhledem ke klubu viděl perspektivně...

Reagovat
soukup

aha takže radši Jiránka, který odehrál za rok 3 zápasy? A to, že Hubník před tímhle zápasem naopak pravidelně podával kvalitní výkony, tak to se jdním přátelákem maže a teď je to kopyto?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak odehrál 3 poslední zápasy Birminghamu. Zpočátku nehrál uznávám, ale teď hrál fakt dobře. Konkrétně semifinále Carling cupu se mu povedlo. Podivej se, kolik toho má odkopáno Sivok, ten byl sice zraněnej, ale nenahrál toho o moc víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, neřikám že by hrál stoprocentně na jedničku, ale když se podiváš v jakym stavu byla momentálně naše stoperská dvojice v uplynulých zápasech, tak je potřeba zkoušet nový hráče a ne čekat, že se rozehrajou stávající...

Reagovat
joshua

Pořád je lepší Hubník se Sivokem než Jiránek. Pak máme ještě Suchýho, který mimochodem právě Jiránka vyšoupnul ze sestavy Spartaku a Rajnocha, který je aspoň mladší než Jiránek.

Reagovat
soukup

jestli je někomu 31 nebo 29 to je fakt důvod jednoho upřednostnit před druhým, pokud se Jiránek probojuje do základní sestavy Brums v PL tak ať je mu třeba 31, copak áčko repre má být přehlídka mladíků místo přehlídky těch nejlepších?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, Hubníkovi se Sivokem taky už táhne na 30. Věk by sem bral v úvahu až u takovýho Řepky, kterýho chce pořád pár lidí v repre :)

Reagovat
joshua

Hubňovi je 26 a Sivokovi 27

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pár tejdnů jo no

Reagovat
joshua

Mně je věk u prdele. Když ten hráč na to bude mít, ať hraje. Ale přijde mi divný mít jako čtvrtýho stopera jednatřicetiletýho hráče, když tam může být někdo perspektivní, čekající na šanci. Jinak jsem myslel, že Rajnoch je mladší, ale čas letí no.

Reagovat
soukup

jestli v té základní sestavě zůstane, tak klidně ať v repre je, ale on odehraje 2 zápasy (ten třetí byl až po repre) a protože v nich neudělá kiks, tak by měl být v repre místo hráčů, kteří se předtím osvědčili? Hubník i Sivok i když je nepovažuju za nějak skvělý hráče, patří co jsou teď v reprezentaci pravidelně k tomu lepšímu, ano teď v Chorvatsku to bylo špatný, ale kdybysme měli nahrazovat hráče v repre kdykoli někomu jeden zápas nevyjde, tak má repre start za chvíli i hráč z okresu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to bylo špatný i před Chorvatskem... Teď jsem čet, že ho trenér chválil a omlouval, že ho nestavěl dřív. Jiránek chce zpátky do Ruska, tak pochybuju, že by zůstal v základu.

Reagovat
soukup

ano to bylo, ale hlavně kvůli Suchýmu, který při záskoku za Sivoka přímo exceloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuckovi sa teda darí?

Reagovat
terry

Jo, probojoval se do základu, chytil se rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

kozak do reprezentacE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák a Morava fakt super,tak hlavní je ,že hrajou hlavně u Kozáka,který předtím nehrál v základu a tedˇ no prostě super!

Reagovat
Votas

neví někdo proč nehrál za Cesenu Santon? jestli zranění nebo byl vážně tak marnej, jak to vypadalo podle highlightů?

Reagovat
terry

Zranění.

Reagovat
Votas

díky

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro

Reagovat
smazaný uživatel

Po Necidovi je Kozák další útočník, který se propracoval do základu velkého klubu. Jen tak dál hoši

Reagovat
smazaný uživatel

velkého klubu? jo a cska je velkej klub?

Reagovat
joshua

není?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vtipálek, podivej se na sestavu a rozpočet CSKA, to je velkoklub jak řemen

Reagovat
smazaný uživatel

podívej se na sestavu al ahli a na rozpočet

Reagovat
smazaný uživatel

vidím vyhaslé hvězdy. Dělej, to dokážeš, aspoň jeden argument, proč CSKA neni velkoklub, stačí malinkej, fandim ti

Reagovat
smazaný uživatel

a jo máš pravdu, cska je věhlasnej velkoklub, kterýmu se rovná snad jen real a barca a ruská liga je společně s anglickou nejlepší na světe

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem tvrdil kde ty rozumbrado?

Reagovat
Shevchenko

Jeden z nejdebilnějších komentů, co jsem tu za poslední dobu četl.

Reagovat
homeles8

Reagovat
joshua

Takže vítěz Poháru UEFA z roku 2005, loňský čtvrtfinalista LM, tým plný reprezentantů (Honda, Love, Doumbia, Akinfejev, Dzagojev, Tošić, González, Oliseh) není velký tým?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dam ti zadarmo jednu radu. Někdy je lepší šoupat nožičkama, než sem psát. Pusť si radši redtube nebo večerníčka a jdi spát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Vždyť ani jeden základ nemá jistej. Oba dva hrají jen proto, že jsou jiní hráči zraněni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Kdybych se měl zapojit do diskuze...CSKA není velkoklub v pravém slova smyslu. Z historického hlediska můžeme za velkokluby považovat tyto : Manchester, Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Bayern, Juventus, AC Milán, Inter a Ajax....

...vzhledek k vývoji fotbalu pak Ajax v tomto uskupení začíná pomalu vytlačovat Chelsea, i když je to takový pseudovelkoklub. Tečka!

Reagovat
smazaný uživatel

This !

Reagovat
joshua

Ja bych CSKA zařadil do takové druhé sorty kam řadím z Ruska ještě Zenit, pak z Evropy Porto, Lyon, OM, Ajax, Valencii, Sevillu, Tottenham ...

Reagovat
homeles8

místo Tottenhamu Benfica Lisabon

Reagovat
smazaný uživatel

A Tottenham řadíš kam? Mezi Malágu a Cagliari?

Reagovat
Tomanatura

Počkej a kam asi tak historicky patří? Rozhodně za Valencii, za Dortmund, za OM a Lyon... Já ho řadím asi někam k Fiorentině, s přivřenýma očima.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho řadím právě mezi takový Schalke, Valencii atd...

Reagovat
lnterista

rekl bych ze ty kluby jsou prece jenom trochu vis

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já si nevšiml slova "historický", ale to na tom nic nemění.

Reagovat
homeles8

Reagovat
rufus

+ Arsenal.

Reagovat
Tomanatura

*velkokluby z Evropy

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha... Každý řadí mezi velkokluby něco jiného, někdo jich vidí na světě 5, někdo jich vyjmenuje 30...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák jen roste

Reagovat
smazaný uživatel

Co má Kozák udělat ještě více? Rozhodně patří do ,,A,, týmu !!! Bílku!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Bílek o něm ví

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dal 5 golů za celou karieru v dospělých, odehrál celkově 13 zápasů a má jít do repre? Když nedokáže vytlačit z U-21 ani Pekharta?

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozor, Pekhart je o kus lepší

Reagovat
smazaný uživatel

a do repre by se mělo nominovat dle aktuální formy a ne dle toho, že byl někdy v roce 2004 nejlepším střelcem na ME (teď to není mířeno proti Barošovi, v Galatasaray se mu obvykle daří, jen mne to napadlo jako první)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle aktuální formy má Pekhart nastříleno 8 golů za posledních 6 zápasů... Navíc je přestávka a až začne sezona, pak se můžeme o tom bavit. Navíc Pekhart prostě válcuje Kozáka v přímém souboji v U-21, proč by měl jít do Ačka, když se tam nedostane ani takový Pekhart?

Reagovat
smazaný uživatel

zeptej se Bílka, proč tam je Necid a né Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Pekhart dává góly v české kaprlize. Jenže Kozák v Serii A za Lazio. Řekl bych, že jeden gól v Itálii se rovná tak 3 gólům u nás. Kozák jich má tedy 15, aby se to dalo porovnávat.

A proč hraje za U21 Pekhart místo Kozáka? Pekhart podává dobré výsledky delší dobu než Kozák. Je už prověřený, každý ví co od něho může čekat. A taky je samozřejmě více na očích. Samozřejmě nejsem žádný odborník, tak můj názor berte s nadhledem, ale mě se daleko více líbí Kozák.

Reagovat
panca

kdo da dnes prvni gol? juve nebo inter? pro trosku vzruseni na to vsadim

Reagovat
homeles8

0:0

Reagovat
panca

po pvni minute ale

Reagovat
panca

r

Reagovat
homeles8

možná i po druhý :-)

Reagovat
10

84. minuta Alessandro Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Shevchenko

89

Reagovat
10

dobře teda

Reagovat
panca

tak jsem dal na juve krasic nahraje a matri uz se o to postara

Reagovat
panca

tak se mi do toho vlozil sorensen, ale i tak jsou penizky doma . Forza matri

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že by si Kozák zasloužil nominaci do repre (třeba místo Necida)

Reagovat
smazaný uživatel

proč zrovna Necida?

Reagovat
smazaný uživatel

"třeba" takže klidně i místo nějakého útočníka z naší ligy...

Reagovat
Tsigi

Rozhodně by si zasloužil místo Hubníků a Rezků, kteří to na mezinárodní úrovni nikdy nepotáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pray,eat vitamins and believe in yourself....rada majstra Hogana pred dnešným zápasom s Interom ... ..ale naozaj, snád vyhráme...ide nám o veľa...Forza Juve !

Reagovat
joshua

Zaujalo mě, že se Kozák neradoval z gólu. Na to, že hrál v Brescii jen jednu sezónu, tak zajímavá reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nechtěl, aby mu zas někdo rozpáral dres .

Reagovat
joshua

To mě nenapadlo. Pravda, pokud si je schovává po každým gólu, tak je logický, že je nechce mít roztrhaný

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si to představ. Jsi začínající mladý hráč, co nedávno přešel z béčka. Plat dostáváš nuzný, ale sypeš tam jeden gól za druhým. Pořád platíš nějaké zápisné jak debil a teď ti spoluhráč samou láskou rozpáře dres. "Ses posral, ne? Kde na to mám brát? Víš co takovej dres stojí?"

Reagovat
homeles8

Ještě 10 minut!

Reagovat
smazaný uživatel

Viete nejaké linky na stream Juve vs Inter ? Okrem betu....

Reagovat
Ragazzo d'oro
Reagovat
smazaný uživatel

Díky...

Reagovat
mastakillah

Dneska to Juve urve..věřím jim

Reagovat
homeles8

j, hrajem vyrovnaně proti Interu! (ťuk ťuk )

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

400. pro Toniho v Janově.

Reagovat
smazaný uživatel

na ten inter se tak hezky kouka

Reagovat
Tomanatura

Tak jestli toto Inter vyhraje, tak fakt klobouk dolů. Stoperská dvojice Interu je asi ta nejhorší, co může být, v meřítku ligovém těžce těžce průměrná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje na stoperu? Materazzi s Rannochiou?

Reagovat
slavik38

Cordobba a Rannochia

Reagovat
smazaný uživatel

Canini, Lodi, Cavani, Di Natale, Robinho....tak proč zamračenej Kozák s pihou????????

Reagovat
smazaný uživatel

fyziologicky humorný, že Cordoba válcuje Toniho ve vzduchu...

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic proti tomu, když po zápase Spara-Real uveřejnili fotku hlavičkového souboje Jiřího Jarošíka a Roberta Carlose. Na fotce byli oba ve výskoku a hlavy měli stejně vysoko. Jarošík má 190 cm a velmi dobrý výskok, Carolos má 169 cm a výskok...netřeba komentovat.

Reagovat
Shevchenko

Pokud se řekne Roberto Carlos a bránění, tak se mi automaticky vybaví tohle: http://www.youtube.com/watch?v=3NKvKOSOYrU

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal, kde je, kde udělal tu chybu při souboji s Henrym. On do toho souboje vůbec nešel .

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší je, že on vůbec nezměnil postoj, furt tam stojí opřený o kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol dokonca jan koller a jeho 202 cm

Reagovat
smazaný uživatel

nežeru, že se Inter pro tenhle zápas vrátil k mourinhovskému stylu, jak nakousli komentátoři..., držení míče a pár dalších prvků dokazuje, že chtějí hrát po leonardovsku, ale Juventus je dnes jednoduše lepším týmem..., až nezvykle organizovaný a soustředěný..., zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

huhuhuh

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Matri sam na malym vapne Tomu se rika obrana.

Reagovat
10

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatri

Reagovat
Ragazzo d'oro

Milanista

Reagovat
smazaný uživatel

sranda jak tam byl volnej, 2 metry kolem neho nikdo

Reagovat
Yanek

jojojojojojoojojojo

Reagovat
homeles8

Dobře!

Reagovat
Shevchenko

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATRI

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATRI

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATRI

Reagovat
Tomanatura

Výborně Cordoba, ve 34 neumět hrát pozičně, to je umění

Reagovat
Dejwa

no nic Samuraj za marnýho Kharju a Zanetti do zalohy, neni co ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím docela pěkná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

nežeru, že se Inter pro tenhle zápas vrátil k mourinhovskému stylu, jak nakousli komentátoři..., držení míče a pár dalších prvků dokazuje, že chtějí hrát po leonardovsku, ale Juventus je dnes jednoduše lepším týmem..., až nezvykle organizovaný a soustředěný..., zatím.

Reagovat
homeles8

zatím Juve vede zaslouženě, Inter si ani neškrt! FORZA JUVE!

Reagovat
cresposuper

Hrozné, najmä Wes.

Reagovat
smazaný uživatel

it is not gonna work like this

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajeme velmi soustředěně dozadu velmi zodpovědně. Konečně vidím prvky starého dobrého Juventusu. Dnes obrana brání zatím parádně, zvlášť ofsajdová past skvěle zvládnutá, vždycky vystoupí jako jeden muž, v lajně. Chce to teď se neunáhlit a pokračovat v přístupu. Ještě by tam mohl aspoň jeden kousek spadnout, ale pokud to zůstane takto, zlobit se nebudu. Takže jedeme páni

Reagovat
DelPiero137

da sa na tu hru pozerat. Tej obrane preskupenie pomohlo, stred pola vyborne a utok konecne pripomina utok(podrzi loptu, nieco vymysli a je nebezpecny).

Reagovat
10

trefný

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Swarley

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Reagovat
DelPiero137

huste

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pipo123

čudujem sa že Toni ešte nevzlietol pri tom ako máva rukami ...

Reagovat
cresposuper

To čo nedal Pazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Inter jsem letos pod Leonardem ještě neviděl , Eťák přikovaný k lajně není moc dobrý nápad , je pak poloviční .

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím ako môže nejaký komentátor tak zhodiť toto obrovské derby, Mr. Minarík, od dnes ste pre mňa len neskutočným idiotom...

Zatiaľ som spokojný, treba hrať tak ako doteraz a snažiť sa poistiť výsledok....Miloš ešte stále dopláca za to filmovanie, rozhodcovia ho strašne prísne posudzujú...Sandro je pán samozrejme, ale pozdáva sa mi aj Toni...vybojoval dosť cenných faulov, snád šupne aj gol...Forza !

Reagovat
Shevchenko

Pokud chcete ty nejkvalitnější přenosy, tak sledujte Ruské kanály přes sopcast, to je super!

sop://broker.sopcast.com:3912/106036

Reagovat
terry

Stoperská dvojice Interu je skutečně směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe Matri, škoda

Reagovat
Dejwa

ty krávo uff

Reagovat
SqueeZy

Matriiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon hasí co může.

Reagovat
Shevchenko

To jsou komedianti však jebem na Matriho

Reagovat
10

už to mělo být 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Už 3:0

Reagovat
Shevchenko

Lucio už bude na Violu, co? To je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako vy, ale ja by som tam Lucu nechal......

Reagovat
smazaný uživatel

Luca toho měl plný zuby, stačilo se podívat, jak byl vyřízenej, když dosedl na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved už na konci polčasu sa potil viac než obvykle....tak neviem či zranenie alebo len únava...

Reagovat
Yanek

Sissoko do hry, to bude prdel

Reagovat
DelPiero137

ale nieeeeeeeeeee

Melo to odkrivkal k postrannej, Momo sa uz vyzlieka. Dufam ze Melo to rozdycha, je klucovy v strede pola.

A chcem pocut Alessandro DelPiero OLEEEEEE

Reagovat
Dejwa

byt tam ted Forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Drbne ma...chudák Sandro....

Reagovat
smazaný uživatel

nevite kolik dal Kozák minulou sezonu v Brescii golu?

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám, že Melovi nic není.

Reagovat
Shevchenko

Brrrr udržte to!

Reagovat
smazaný uživatel

Začli jsme hrát pozdě. Špatný, když neporazíme ani Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se mi dnes zamlouva chiellini

Reagovat
10

nedělj scény, Javčo

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 to melo byt

Reagovat
Yanek

Zakřičme si - Samueeeeeeeeeel

Reagovat
Yanek

neměla byt reakce

Reagovat
10

to je na zabití Pepe!!

Reagovat
Pinturicchio

Právě se mi zastavilo srdce.

Reagovat
10

myslím, že nás bylo víc

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

kdyby jenom to...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek neskutečně hraje do karet Neapoli a Laziu.

Reagovat
Shevchenko

Vůbec ne.

Reagovat
Dejwa

bez komentáře toto..

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne, jak to můžou nedat

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

to je Eto'o podle mého gusta...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné

Reagovat
terry

Maxi jak přes kopírák.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme neskuteční hňupi

Reagovat
Mr.Jindros

Eťák síla.

Reagovat
10

Msgoo, tady máš ten rozdíl 10 mega ročního platu...tohle by Sorensen dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

A navíc, jak jsem měl z těch soubojů Sore x Eto strach, tak ho Frederik prakticky vymazal.

Reagovat
Jajinek

ani jednou na něj nebyl sám...Samy byl vymazán, ale spíše tím, že jste se na něj výborně připravili...

Reagovat
lnterista

to jo no..Etak to nemusi dat a priste bude stejne hrat

Reagovat
SqueeZy

Byl by celkem luxus nechat 10,5 mega sedět na lavičce..

Reagovat
Shevchenko

Eto'o

Reagovat
SqueeZy

A já myslel že tohle umí jenom Matri..

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o mi v tomhle zápase nápadně připomíná Eto'a z minulý sezony a to se mi teda vůbec nelibí......

Reagovat
10

JE TO TAAAAAAM!!!!!!!!!! GRAZIEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Juve výborně ted ještě Viola a Inter je tam, kde má být

Reagovat
SqueeZy

Tohle si zaslouží mega FORZA JUVE a minimálně 20 palců! Ať se všichni třeba pose*ou !

Reagovat
GEGE

Zápas sice nic extra ale aspoň výsledek potěšíl.Matri

Reagovat
Pinturicchio

Tak za dnešní zápas jsem zestárnul o dobrých pár let. Dneska parádní výkon a řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě. ( Ale štěstí jsme měli taky, ne, že né ).

Forza Juve ! ! !

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle nám může strašně pomoct... teď půjde o ta zranění... bez Matriho a Mela by to bylo zlé.

Reagovat
smazaný uživatel

díky klucí turínský

Reagovat
Yanek

FORZAAAA JUVE! Pro dnešní den jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Super vždy ma neskutočne poteší výhra nad Interom Bratislava....ale ten fantastický pocit mi skazil ten koniec, fakt sme mali viac šťastia než rozumu...ale aj tak, FORZA JUVE !

Reagovat
Shevchenko

Grazie ragazzi!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
DelPiero137

kusisko stastia, Matriho nepremenene sance a obrovske chyby niektorych hracov (nastastie nepotrestane).

Parada, LM zije.

FORZA JUVE!!!!

Reagovat
Tomanatura

Tak co, Juventini? ten "nekopa" Matri vám vykopal 6 bodů a drží vás v naději na LM.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo tady o něm mluvil jako nekopovi?

Reagovat
smazaný uživatel

presne... Matri mel u me respekt uz v Cagliari...

Reagovat
Tomanatura

Jeho příchod se nelíbil Pavlíčkovi, italovi, Moggimu...

Reagovat
Pinturicchio

Ale nekritizoval se jeho příchod, ale ta opce , alespon co si pamatuju.

Reagovat
Tomanatura

Ale samozřejmě, viz "Amauri není horší".

Reagovat
Pinturicchio

Asi takhle, já ho dřevákem nenazval, za jeho příchod jsem byl rád a obhajoval jsem ho. To mi naprosto stačí.

Reagovat
Tomanatura

Tak já jsem taky nemířil na nikoho přímo, že jo. prostě obyčejná otázka.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, však jasně, v pohodě. Určitě byly hlasy proti, ale i pro. Hlavně, že se chytil.

Reagovat
10

mě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbil , důvod jsem napsal a ten zatím stále platí . Amauri měl taky fantastický první půlrok . Jinak si ale nevzpomínám že bych někdy krom slova nelíbím napsal něco co ty píšeš .

Reagovat
Tomanatura

Vždyť jsem tebe a ty další vzpomenul jen v souvislosti s líbivostí...

Reagovat
Mr.Jindros

Vepředu Matri s Tonim a zbytek hráčů se je bude snažit trefovat... já říkám proč ne.

Reagovat
DelPiero137

Matri je fajn, ale ta cena za uplatnenie opcie.

Ale ked to tak bude pokracovat dalej, tak by som ho aj vykupil. Ale co potom s Quagliarellom? Sak neostanu peniaze a este je tu Aqua...

Reagovat
Mr.Jindros

Aqua pokud se nezraní tak je tutovej, Matri s Fabiem to bude hodně těžké. Zkusit snížit cenu.

Reagovat
SqueeZy

přivádí mi často infarkty ale určitě to v sobě má a rád bych ho u nás viděl dál(což nebude zrovna lehký)

Reagovat
homeles8

Se štěstím, ale zaslouženě, Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinku tak přece jen budete muset nad Fiorentinou vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

come godo!!!! GRANDE JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!! PER SEMPRE NEL CUORE!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
lnterista

Gratulace Juve rekl bychzaslouzene se stesim

dneska den blbec

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Na San Siru děkujeme Juventusu .. a Etoovi

Reagovat
Lubinterista

Remíza na dosah, ale bohužel. Juventus měl ve druhém poločase po pár výletech za půlku taky nebezpečné šance. Výhru víceméně úspěšně ubránil. Gratulace k obdrženým třem bodům.

Reagovat
cresposuper

Neskutočné, čo všetko sme zahodili. Prvý polčas do gólu nuda, ani jeden tým príliš nechyboval, po góle sme šli uplne do sračiek až do polčasu. V druhom polčase už sme hrali lepšie , ale finálná fáza fakt hrozná. Škoda, kľudne sme tu mohli vyhrať Juventus lepší nebol. Každopádne súperovi gratulujem

FORZA INTER!! S Violou musíme vyhrať!

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra sa pravdepodobne opijem ako delo...Juve

Reagovat
DelPiero137

ani sekundu nemusim rozmyslat o najhorsich hracoch na ploche : Cenzo, Momo, Pepe

Ten diametralne odlisny vykon Toni-Iaquinta, to sa ani neda popisat. Cenzovi vy som upravil zmluvu : kolko metrov nabeha, tolko eur dostane.

Ked si predstavim kde by sme boli bez Matriho, Toniho a Barzagliu v novom roku, nechcem ani vediet. Ani pomysliet natom nechcem akoby to bolo s utokom Cenzo-Amauri tento rok.

Uz nikdy nebudem pochybovat o Marottovych nakupoch, nikdy!

Reagovat
Pinturicchio

Andrea si to dává dost slušně.

Reagovat
homeles8

jj, zrovna ti 3, co přišli z lavičky. Chtělo by to kvalitnější lavičku, hlavně ten střed

Reagovat
panca

chiellini na te leve strane nejak ozil

Reagovat
GEGE

hlavně je prdel ho sledovat když se snaží utočit

Reagovat
panca

takovej snazivej brouk pytlik, ale dnes semi libil

Reagovat
DelPiero137

tak tak, Giorgio a snazi sa kluckovat a tvorit

Reagovat
Mr.Jindros

Tak on občas vybíhá dopředu i na stoperu.

Reagovat
10

ta technika síly náhodou docela funguje

Reagovat
cresposuper

A ešte niečo by som dodal; čo dnes predvádzal Wesley , to je vážne hrôza. Vo Fiorentine chcem mať v základe Coutinha.

Reagovat
Tomanatura

Vůbec, ve Viole prostě musí nastoupit Sneijder, to je zápas přesně pro něj. Stejně tak Pazzini.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Yanek

Pryč už s Kozákem - Matri!

Reagovat
Shevchenko

Jj Matri na hlavní stranu!

Reagovat
homeles8

pro zlepšení nálady Interistů: http://www.youtube.com/watch?v=Ktpbrf7EIoQ

Reagovat
smazaný uživatel

Pche.. Už jsem byl připravenej, že tu prohru v pohodě skousnu, ale ten konec mi fakt dal, to je jak výsměch..

Stoperská dvojice opravdu unikátní hra dneska, takový fatal errory jsem teda fakt nečekal, i když jsem věděl, že to s nima nebude terno.. Dál jsem tak nějak počítal s tim, že Pazzo bude marnej a neviditelnej, což dokonale (bohužel) naplnil , ale že i Eto'o nedokáže nic vymyslet, ani se prosadit a pak na konci to takhle zesere, s tim jsem fakt nepočítal..

Kharju mam zápas od zápasu čim dál tim víc nerad, ale když jsem viděl, že místo něj jde Pandev, říkal jsem si, že to asi neni ideální volba.. A samozřejmě, kdyby tam totiž Kharja zůstal místo příchozího Pandeva, bylo by to bezpochyby ku prospěchu (a to už je co říct), protože Pandev tentokrát nejenže tam byl opět jako patnáctý kolo u vozu, ale v několika momentech si snad ani nebyl jistej za jakej tým hraje

No nic, gratulace Juve, viděl bych to, že vyhrál lepší tým..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
cresposuper

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

A dej tam, prosííím, místo Kozáka Matriho

Reagovat
juveforever

trio Buffon-Matri-Chiellini dneska zahrali parádne ale bojovný výkon podali všetci a v závere bol aj kus obrovského šťastia. len tak ďalej. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o Eto'o Eto'o L'hanno visto con le rose, con le rose nel metròòòò

Reagovat
DelPiero137

na koho sa da silne spolahnut tuto sezonu : Gigi, Chielo, Melo, Aqua, Alex. Zacinaju sa pridavat Matri, Barzaglia a Frederik.

Reagovat
homeles8

Barzagli A Sorensen bude hodně dobrej ! A Matriho jsem předtím moc neznal, ale i když by moh dávat víc, tak je docela gólovej, i když, jen 3 zápasy jsem viděl ho hrát :-) Uvidíme.

Reagovat
panca

chudak storari

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Hej! O no to ještě jde! jen 3 body nás dělí od předkola LM a ještě zbývá 13 kol. Musíme to ukopat Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na tý fotce furt ta žába?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si žába.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvak

Reagovat
homeles8
Reagovat
smazaný uživatel

ALe ten Sorensen si to tam zrovna nedal... ale jinak hrál skvěle byla by škoda kdyby to Etoo dal asi by to šlo na něj

Reagovat
homeles8

jj, ale naštěstí je to Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jestli to tam někdo posral, tak to byl Pepe...mohl posrat celej zápas

Reagovat
DelPiero137

Pepemu vobec nevysiel zapas a spravil obrovitansky kix.

Reagovat
Tsigi

unbelievable epic miss

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Na to bych se mohl dívat celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dobre, že som ten zápas nevidel Takú šancu nedať, to je niečo neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dobre, že som ten zápas nevidel Takú šancu nedať, to je niečo neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Si bol na rande?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslo?Bude z toho pani msgoova?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom potom

Reagovat
smazaný uživatel

Potom jajinka volaj za svedka

Reagovat
smazaný uživatel

Si robíš srandu ?

Reagovat
homeles8

Reagovat
One-Real

Matri, Cossu, Pastore, Gila, Palombo dneska dobrý fanta den

Reagovat
smazaný uživatel

Etoo spálil tutovku? To je vôl Mohla byť remíza A takto sú tri body v Turíne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
10

ty seš stejně bystrej kluk...

Reagovat
smazaný uživatel

Bod hore-dole,mozme obsrat

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde len o bod, ale o ten pocit, že sme prehrali s rivalmi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, ale tak hlavně že skončíme před nima

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že Etoo zvedl před spánkem hodně lidem náladu

Reagovat
panca

525 krat vyssi plat nez obrance a neda z malyho vapna mozna je to chyba v matrixu

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Etoo kurs 3.8 na 0-1 gol je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus 1 strela na bránu? No to sa Cesar teda "narobil" (ak livesport má pravdivú štatistiku)

Reagovat
homeles8

jj, je to tak. Zbytek byl těsně vedle (Matri ) a nebo doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Že Cordoba bol 2.najhorším hráčom ...ešte že sa držal Ranocchia, čo som pozeral štatistisky plus Nagatamo bol v pohode....to je dobre, že mlaď sa drží

Reagovat
10

1:3 na bránu, 8:5 mimo bránu...ale hlavně 1:0 na góly, draku

Reagovat
smazaný uživatel

slušný luck

Reagovat
10

koukni se na zápas a pak tady breč

Reagovat
smazaný uživatel

omg...ja tu neplačem ako ty po zápasoch....len som napísal, že ste mali šťastie, že jedna strela na bránu=gól

Reagovat
10

neměli jsme spíš smůlu v tom, že ty střely vedle neskončily gólem? hodnotit zápas podle statistiky můžeš vážně jen ty

Reagovat
smazaný uživatel

proste najprv som napísal, že ste mali len jednu strelu na bránu, čo je pravda a nikde som nepísal, že sme boli lepší....potom si začal byť drzý.... takže sa s tebou nejdem baviť, keďže sa slušne a na úrovni nevieš rozprávať...čaw

Reagovat
homeles8

600.pro Alessandra Del Piera a Matriho

Reagovat
smazaný uživatel

del piero ti zvítězil nad Backehem?

Reagovat
Darren Fletcher

vidim, ze v taliansku boli pekne vysledky. spoko

Reagovat
smazaný uživatel

cele kolo na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalý trojnásobný nejlepší fotbalista světa Ronaldo se rozhodl ukončit kariéru. Čtyřiatřicetiletý útočník Corinthians to prohlásil v rozhovoru v brazilském listu Estado de Sao Paulo.

Reagovat
Jajinek

Děs, děs, děs....jak říkám, jediné štěstí, že AC remizoval v Janově a tenhle zápas se nemusel vyhrát. Vytvořli jsme na sebe ale tlak, protože budem muset vyhrát ve Florencii. Ta je nyní rozjetá a bude to sakra těžké.

No k zápasu...Juve byl možná o trochu lepší, ale byl to hnus, stejně jako všechny velká zápasy Interu letos. Jak si v těchto mačích Mou vytíral se soupeři, tak teď je ztrácíme. Obdobný průběh mělo derby na Mezze, Madonnina, a nyní...šancí pomálu, děsná holomajzna a když už, tak tu jednu důležitou využije soupeř. Celý zápas se mohl odvíjet jinak, kdyby Pazzo v druhé minutě dal tu svoji tutovku...sám ve vápně, stačilo trefit pořádně míč...pak už to byla křeč a co se stalo v závěru opravdu nepochopím.... Těžko to můžeme Samymu nějak hodně vyčítat, nebýt něj, máme možná dvě třetiny bodů...ale tohle prostě musí uklidit v klidu do sítě ne to naprat vší silou, jak má ve zvyku.

Juve hodně bojoval, v první půli byli podle mě lehce lepší, hned po změně stran i oni měli nějaké šance (na rozdíl od první půle)...pak úplně odešli (hlavně kvůli zranění Matriho) a toho chtělo využít...jenže...

Jsem tady za debila, když kritizuju Kharju za jeho nedůraznost v soubojích a obecnou herní průměrnost, jsem tady za debila, když kritizuju Ranocchiu za špatou poziční hru a totální zmatky. Jsem tu za debila, když kritizuju Wesovu totální nekreativnost, jsem tu za debila když kritizuju Pazziniho za jeho nulový přínos pro mezihru....ALE SAKRA VIDELI JSTE TO DNES??? Kharja ztrácel míče jak jen to šlo (pod pro Lea za jeho brzké stažení), stoperská dvojice opravdu hrůzustrašná, zejména nepokryla centry z prava (jediné nebezpečí od Juve)...kdyby hrál Lúcio se Samuelem nešlo tento zápas prohrát. Wes stále vše cpal středem (tak jak vloni proti Palermu) a Pazzo se snad kromě spackané střely v pvní půli a hlavičky ve druhé nedotkl míče. Takhle prostě nemůžeme uspět...když navíc Juve zvolilo správně taktiku a u Samyho a Maicona byly neustále dva borci (MOTM jednoznačně Chiellini, který napravil všechny selhání stoperů a zastavil tak 16 našich akcí)...prostě to nešlo.

Gratulace Juventusu k výhře, letos tady ty zápasy, kdy sice nejsou nějak opticky lepším týmem a není to nějaký válec, celkem zvládají. I když tedy dnes na konci při nich stály všichni svatí nebi.

My se musíme hlavně poučit z chyb...Ranocchiu s těžkým srdcem posadit, a doufat v návrat pevného zdraví pro Dekiho a Milita...pak budeme konkurence schopní. Jenže to bude těžké. Na zápas přijel přítel má kamárádky z itálie, rozenej Interista a lámanou angličtinou mi vysvětloval svoje pocity (mezi tunama chorálů)...a dospěl k názoru, vše svalová zranění mohou být i v psychice...což se sice nechce věřit, ale klidně by to mohlo být i možné.

No nic, bodů je ve hře ještě hodně a pokud vyhrajeme ve Florencii je to 5 bodů a výrazně lehčí los. Dostali jsme další kopanec, snad se hráči hecnou...ono to bude asi hodně o hecu, protiže o nějakém Leově taktickém majstrštyku už si iluze fakt nedělám...bohužel. Co se týče Juve...že by mě nějak extra přesvědčili, že to LM uhrají...to se říci nedá. Ale rozhodně je neodepisuju.

FORZA INTER!!!!!!

Reagovat
lnterista

To mas pravdu jenze to by jsi musel posadit i Cordobu. Ranocchia je u me jeste hajenej

Mourinho u nas zkousel na kridla a Leo si rekl dam si jeste tezsi ukol a budu hrat ofenzivne, jenze s tema hracema co ma na vyber to proste nejde...mezi tema kopytama v zaloze je asi nejkreativnejsi Cambiasso tak ho porad cpe nekam dopredu Jestli Leo chce pokracovat s takovym stylem tak proste musime koupit na Cambiasso misto nejake poradneho hrace a musi se vratit na svoje misto. Vcera bylo vsechno spatny...celkove bych rekl ze fotbal docela o nicem...Skoda Etaka tohle musi davat ale stane se no

Forza Inter

Reagovat
fantomas

OT: Ronaldo dneska oficiálně potvrdí, že končí s kariérou.

Reagovat
lnterista

sice mam na nej svuj nazor ale byl to borec a v tech 17ti jsem ho zral

Reagovat
Tomanatura

To je tak zku*vený fotbal

Reagovat
homeles8

?

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Camporese..., objev ? zatím parádní známky, i když to oni dávaj radi těmhle mladým s pár zápasy na kontě. ještě jsem ho neviděl, je o co stát ?

Reagovat
Tomanatura

Talent má, je jistý, docela vyspělý, nezaostává snad v ničem. Otázkou je, jak velký potenciál má, zatím hral jen ve zmatkující obraně, kteoru ani nepodporuje záloha a držel se, no otázkou je, jak se mu bude hrát v jisté obraně, kde bude každá chybička trnem v oku.

Reagovat
CubONE

mohli by ste ten obrazok Kozaka vymenit za nejaky vhodnejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn Kozák má i lepší fotky

Jako je fakt že Di Natale nebo Cavani by tam mohli bejt spíš ale de jenom o foto

Reagovat
terry

Výsledky Fanty zpracovány a mě zase zbývají oči pro pláč!

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE !!! VĚŘIL JSEM JIM, ALE TOHLE JSEM OPRAVDU NEČEKAL !! HODNĚ JIM TO MOHLO ZVEDNOUT SEBEVĚDOMÍ, DOUFÁM ŽE TAK BUDOU POKRAČOVAT, KDYŽ JIM TO TEĎ TAK NEŠLO...

Reagovat
Francesco Totti AS

OT:Útočník Neapole Ezequiel Lavezzi a obránce AS Řím Aleandro Rosi dostali stop na tři zápasy. Oba si trest vysloužili za své chování v sobotním zápase, v jehož průběhu jeden druhého počastovali plivancem. Jejich prohřešky odhalily televizní záběry.

pro koho je to větší ztráta?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě do fanty sakraaaaa, to je v loji

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Slejdy

Reagovat
terry

Reagovat
Alberto Aquilani

no stopku má aj Cassetti , a aj Mexes , čiže nastúpi bud Loria , alebo mladý Burdisso na stoperovi a nico pojde na pravo ,a lebo tam dá trebars Castelliniho :D

Reagovat
Francesco Totti AS

Mexés už by měl hrát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Loria je borec, ten to utáhne, ještě dá i gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele