25. kolo
13.02.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov své fanoušky opět nepotěšil, v Bari jen remizoval

Bari v dnešním duelu víceméně potvrzovalo, proč je na chvostu tabulky, jenže ani Janov nepřijel zrovna v oslnivé formě. Debut se nakonec Bortolovi Muttimu na domácí lavičce vydařil tak napůl, bod za remízu ale asi nakonec brát bude. Remíza to byla bezbranková a na Stadio San Nicola panovala nuda.

Ale nemusela být. Stačilo jen, aby měl po přihrávce Kucky trochu více štěstí v zakončení Rodrigo Palacio, jenž v 9. minutě nastřelil tyč. Z dálky to pak na jedné straně zkoušel Marco Rossi, na druhé Abdel Ghezzal, ale ani jeden nezamířil přesně. V útoku Bari byl viděn jen Okaka, a to ještě většinou nepříliš výrazně. Jednu z přihrávek Rivase směřující na něj obětavě zastavil Dainelli. Mestův pas za obranu znovu našel Palacia, ale ten jeden na jednoho proti brankáři přestřelil.

Jelikož byl Palacio jednoznačně nejnebezpečnějším hráčem Grifů, bylo překvapením, když ho po dvaceti minutách druhé půle Ballardini stáhl a na hřiště poslal Paloschiho. Jenže ten se zatím hledá. Hlavičkou hrozili Kucka s Okakou, ale ani na jedné straně se síť nerozvlnila. V závěru bylo ve finální fázi nebezpečnější Bari. Nejprve Alvarez našel Okaku a ten na čáře prověřil Eduarda. Portugalský gólman tentokrát Janov podržel. V 78. minutě sice za jeho záda dostal míč Okaka, jenže sudí branku neuznal kvůli Castillově faulu na Kaladzeho. V posledních minutách hosté i s Jankovičem tlačili, ale nebyl to takový tlak, jaký by si asi představovali a ani oni už gól nedali.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Janov do toho nebojte sa ničoho veď sú to len trpaslíci trénovaní v kukurici.Kucka pokús sa vystreliť aj z dvadsiatich metrov ale nech to budú prízemné streli ale zato silné a na roh bráni snaž sa lebo ja verím že tvoj tým vyhrá nad AS Bari.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nedávajú zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
šolim

Ty jsi fakt magor!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Veselac

zkusim jedničku....1:0....nové koště dobře mete

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele