25. kolo
13.02.2011 15:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Bologna FC 3:1

Domenico Di Carlo alespoň pro tentokrát umlčel kritiky, jeho Sampdoria totiž porazila Boloňu 3:1, když o osudu utkání rozhodla první čtvrthodina. Během ní nastříleli Janovští všechny tři branky. Boloňa už ve druhém poločase jenom snížila.

Sampdoria ukázala nástup do utkání jako hrom a během první čtvrthodiny prakticky rozhodla o utkání. První branku tedy velmi záhy vstřelil z přímého kopu Angelo Palombo, na jeho povedený pokus byl Viviano krátký - 1:0 pro Sampdorii. O chvíli později zahrávali domácí rohový kop a hlavičkující Gastaldello zvýšil už na 2:0.

To ale nebyl konec, opět uběhlo pár minut a domácí Tifosi si mohli znovu zakřičet "gól". Útočník Massimo Maccarone uspěl v samostatném průniků a zajistil Blucerchiatti už tříbrankové vedení. Poločasový rozdíl mohl být ještě vyšší, ale Viviano proti tutovce Biabianyho dobře zasáhl. Jedinou šanci Boloni měl na svědomí Di Vaio, jinak střelec k pohledání mířil nepřesně.

Po změně stran domácí svůj výsledek udržovali, ale to se do jisté míry nepodařilo, neboť Boloňa snížila. Paponi překonal Curciho pohledným "padáčkem" a ještě vykřesal hostům naději na bodový zisk - 3:1. Blucerchiatti ale nic dalšího nedovolili a připisují si důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / footabll-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

6:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele