25. kolo
13.02.2011 15:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Di Natale opět řádil, Udinese porazilo Cesenu 3:0

Di Natale svojí velkou formu potvrdil i v dnešním duelu v Ceseně, kde dvěma góly pro Udinese zařídil tři body a pokročení už na páté místo. Třetí gól přidal Inler. Naopak Ceseně se prohra vůbec nehodí, boj o přežití bude náročný.

Hostující kanonýr mohl vstřelit gól mnohem dříve než ve 40. minutě, ale hned v úvodu mu byl jeho samostatný nájezd zrušen kvůli ofsajdu. Po delším hluchém místě přišla až právě 40. minuta, Von Bergenův faul na Sancheze těsně před pokutovým územím a parketa Di Nataleho - trestné kopy. Nejlepší střelec hostů poslal míč do vzdálenějšího horního rohu branky a mohl slavit. Vzápětí mohl po Armerově dlouhém pasu přidat Di Natale další gól, ale jeho parádní volej Antonioli zpacifikoval.

Srovnat se snažil Erjon Bogdani, ale přestřelil. Igor Budan ho napodobil o chvilku později a Handanovič měl u bližší tyče plné ruce práce. Budana pak ve vápně zatahal za dres Domizzi, ale domácí borec se k zemi poroučel až příliš ochotně a u sudího Orsata s penaltovou prosbou neuspěl. Cesena se sice snažila, ale vepředu byla neefektivní a v 69. minutě na to doplatila. Armero obral o míč Ceccarelliho a Di Nataleho ho poslal na hranici vápna Inlerovi, jenž sice proti sobě měl hned čtyři protivníky, ale hravě si s nimi poradil a přesnou ranou zvýšil na 2:0. Definitivní tečku za utkáním udělal čtvrthodiny před koncem Di Natale, když do brány poslal Islův centr.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele