25. kolo
13.02.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Brescia Calcio - SS Lazio 0:2

Lazio se nenechalo zahanbit a na půdě Brescie vyhrálo 2:0. Strůjci úspěchu Biancocelesti se stali Alvaro Gonzalez a český útočník Libor Kozák. Římané se tak udrželi na pozicích zaručujících Ligu mistrů.

Diváci si museli na první branku utkání počkat do 18. minuty a vstřelili jí hosté. Po centru Lichtsteinera se prosadil hlavou Alvaro Gonzalez a svojí branku originálně oslavil simulací telefonování, přičemž telefon představovala jeho vlastní kopačka - 1:0 pro Lazio.

Také další velkou šanci měli hosté, brankář Brescie Arcari musel vytáhnou dobrý zákrok. První poločas ale nenabídl příliš gólových situacích, místo toho se na hřišti přiostřilo. Po kontaktu Sculliho s Ederem volali domácí po penaltě, rozhodčí ale nechal hru v poklidu dále plynout. Penaltou zaváněla i ruka Biavy, ale i v tomto případě zůstala píšťalka sudího němá.

Druhý poločas zahájila Brescia velmi aktivně a obrana Lazia se musela mít na pozoru. Zvláště brankář Muslera musel předvést dva dobré zákroky, v prvním případě si poradil s přímým kopem, ve druhém vychytal Lanzafameho. Brescia sice měla aktivní nástup do druhé půle, ovšem byli to znovu hosté, kteří vstřelili branku. Rohový kop zahraný Ledesmou zatloukl do branky hlavou Libor Kozák - 2:0 pro Lazio. Brescia se nevzdávala, ale Lazio nepovolilo vůbec nic. V závěru se ještě předvedl Muslera, když zlikvidoval poslední odpor domácích.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Tomtaf

0:3

Reagovat
Petr325

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák jede

Reagovat
smazaný uživatel

maravek a kozak. myslim ze ti dva sou budoucnost ceskeho fotbalu. kdyz se jim bude darit muzou to dotahnout daleko jako treba nedved nebo smicer :) ma domnenka

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím,hlavně to chce aby na sobě stále pracovali a udrželi si místo v současných klubech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ebola SVK

hoši .....vám tu vyrastá hviezda.....ten Kozák sa nejak rozstrielal hm

Reagovat
smazaný uživatel

Lííííbor Kozak !!! góóĺ ! ALELUJA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

5 gólů ve 12ti zápasech v Serii A a nedostat pozvánku do A týmu reprezentace, to se mi vůbec nelíbí!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tie naše reprezentácie si nikdy nebudú odcudzené

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele