Serie A - preview 25. kola

12.02.2011, 09:02, aktualizováno 13.02.2011, 09:45
Previews
Tradičně nabitý nedělní program nám v Itálii přichystal jednu lahůdku. Večer se mohou fanoušci těšit na Derby d'Italia mezi Juventusem a Interem. Zajímavý duel se čeká také po obědě, Palermo hostí Fiorentinou. Od klasických 15 hodin na sebe narazí Sampdoria s Bolognou, Cesena s Udinese a Catania s Lecce. Čtvrté Lazio jede do Brescie, poslední Bari se pokusí porazit Janov a nakonec Cagliari bojuje ve středu tabulky s Chievem.
Città di Palermo - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Jedním z taháků kola bude i souboj Palerma a Fiorentiny, tedy dvou adeptů na evropské poháry. Zatímco v případě Palerma jsou poháry velmi reálným cílem, Viole se poněkud vzdalují, ztráta jedenácti bodů na šesté místo je už veliká.

Palermo pokračuje v dobrých výkonech a nadále atakuje pozice zaručující Ligu mistrů. Aktuálně jsou svěřenci trenéra Delia Rossiho na pátém místě, s dvobodovou ztrátou na čtvrté Lazio Řím. "Ještě zbývá spoustu kol a je zbytečné teď koukat na tabulku. Věci se kdykoliv mohou obrátit k horšímu, a i proto musí mí hráči zůstat soustředění. Máme tým plný talentů, náš osud je v našich rukou," komentoval současnou situaci v Palermu trenér Delio Rossi. Jeho tým v minulém kole opět zvítězil, když přestřílel Lecce na jeho hřišti 2:4. Následující zápas s Fiorentinou bude ale hodně obtížný.

Fiorentina v tomto roce zaznamenala zlepšení, když prohráala pouze v jediném případě s Laziem 2:0. Ovšem i tak je postavení Violy na pováženou. Jedenácté místo je bezesporu zklamáním, nicméně trenér Siniša Mihajlovič nadále věří, že jeho tým je schopen se o poháry ještě poprat. Fiorentina tak trochu i doplácí na střelecký půst Alberta Gilardina. Italský útočník se trefil naposledy 23. ledna do sítě Lecce, ale byla to jeho teprve sedmá branka v sezoně.

"Alberto je pro nás velmi důležitý hráč. Jsem přesvědčen, že vstřelí tak patnáct branek a ukončí střelecké trápení proti Palermu," prohlásil na adresu Gilardina spoluhráč Marco Marchionni, jenž se následně vyjádřil i o druhém útočníkovi Violy Rumunu Mutuovi. "Jsme rádi, že je Mutu zpátky v týmu. Je to mimořádně důležitý hráč, který nám pomůže zpátky dostat se zpátky do hry."

Sicilané se budou muset v domácím prostředí obejít bez zraněných Cassaniho, Pinilly, Goiana, Darmiana, Paolucciho, a vykartovaného Bačinoviče. Kompletní nebude ani Viola, té vedle zraněného Freye bude chybět trio Vargas, Kroldrup, Jovetič.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Muňoz, Andelkovič, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Kurtič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - De Silvestri, Gamberini, Camporese, Pasqual - Montolivo, Donadel, Behrami - Santana, Gilardino, Mutu
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Cagliari Calcio - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na stadionu Sant'Elia přivítá domácí Cagliari fotbalisty Chieva Verony. Hosté už pět kol neprohráli, ovšem ani domácí bilance není špatná. Na Sardinii se tedy očekává vyrovnaná bitva, mírnějším favoritem jsou přeci jenom domácí ostrované.

Sardiňané jsou doma známí tím, že příliš bodů neztracejí. V minulém kole to ale neplatilo, neboť Donadoniho svěřenci ztratili hned body všechny. Paradoxně je popravil jejich bývalý hráč - Alessandro Matri. Tým se teď musí z porážky rychle otřepat a vrátit se do starých kolejích, nejlépe ihned doma porazit Chievo. "Udělali jsme příliš mnoho chyb a to nás stálo draho. Čekali jsme na Juventus, místo toho, abychom hráli svojí hru. Tohle si nemůžeme proti Chievu dovolit. Musíme hrát naší hru od začátku do konce," zlobil se trenér Donadoni.

Chievo se v minulém kole zadařilo. Tým opět neprohrál, a tentokrát obral o body favorizované Lazio Řím. S Biancocelesti Flying Donkeys remizovali 1:1. "Musím své může pochválit. Přijeli jsme hrát proti silnému Laziu a bojovali jsme od začátku až do konce. Vzhledem k výkonu a obětování jsme si bod zasloužili," neskrýval radost nad ziskem bodu trenér Pioli. Další náročné utkání čeká na Pioliho svěřence v neděli, tým totiž cestuje až na dalekou Sardinii, kde se body vozí těžce.

Cagliari bude mít v utkání tu výhodu, že bude naprosto kompletní. Trenér Roberto Donadoni nepostrádá žádného hráče. Totéž se rozhodně nedá říci o Chievu, i když situace není nikterak dramatická. Pro zranění budou chybět Luciano a Marcolini, Fernandes si odpykává karetní trest.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Missiroli - Cossu, Lazzari - Acquafresca
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Cesar, Mantovani, Jokic - Pulzetti, Rigoni, Constant - Thereau, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.85 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - Janov CFC  (neděle 15:00)
Hodně náročný týden za sebou mají v Bari, kde protestovali fanoušci, pak skončil Giampiero Ventura a nahradil ho Bortolo Mutti. Ten má zařídit zázrak a udržet Galletti mezi elitou i pro příští rok. Pro to ale musí v neděli porazit Janov, protože pokud se tak nestane, možná jeho mise skončí dřív, než vůbec začne.

Protesty fanoušků dosáhly takového stupně, že trénink Bari dokonce musela střežit policie. "Jsou to nepříjemné zkušenosti, až se skoro stydím. Není jednoduché trénovat, když jste v takové situaci," přiznal domácí borec Alessandro Parisi, který má v podobě Bortola Muttiho nového kouče. Mutti nahrazuje Venturu, který sice původně skončit nechtěl, ale nakonec se rozhodl, že tak učiní.

Přitom Mutti není nijak zázračný, už loni nedokázal zachránit Atalantu a letos to má v Bari mnohem těžší. Vždyť Galletti ztrácejí na záchranu devět bodů, když vyhráli celkově jen tři zápasy, v posledních šesti pak nezískali ani bod. Mutti při svém debutu nebude moci vsadit na zraněné Barreta, Salvatoreho Masiella, Romera a Kutuzova.

Na Stadio San Nicola přijede Janov, který chce z mizérie soupeře vytěžit co nejvíc. I Grifové totiž potřebují body jako sůl, aby se alespoň trochu vydrápali tabulkou nahoru. Současné třinácté místo se jim totiž určitě nelíbí. Po obrovských lednových přesunech v sestavě to vypadá, že Ballardiniho skvadra si pomalu sedá. V posledních třech zápasech vybojovala čtyři body, naposledy remizovalo s vedoucím Milánem. Navíc má Ballardini k dispozici takřka kompletní kádr. Chybí jen zranění útočníci Boselli s Destrem, takže v útoku by opět měl naskočit Floro Flores s Palaciem.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Glik, Rossi, Parisi - Rivas, Donati, Gazzi, Bentivoglio - Okaka, Rudolf
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Kaladze, Dainelli, Criscito - Konko, Milanetto, Kucka, Rossi - Floro Flores, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 3.10 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Brescia Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio Řím začalo poněkud ztrácet a udržet si čtvrté místo bude ještě hodně těžké. Biancocelesti by teď potřebovali zvítězit, ale ani na půdě o záchranu bojující Brescie to nebude jednoduché. Domácí se totiž po příchodu staronového trenéra zlepšili a pomalu se sápají nahoru.

"Jsem upřímě přesvědčen, že Liga mistrů je mimo náš dosah. Jsou zde týmy, které jsou mnohem více vybaveni na boj o tyto příčky. Pro nás bude zakončení v první šestce úspěchem," hodnotil velice opatrně a skromně situaci Lazia trenér Edy Reja. Lazio v minulém kole totiž jen remizovalo 1:1 s Chievem, a Edy Reja si možná dost dobře uvědomil, že skončit v první čtyřce je prozatím obtížný cíl. Nicméně tento fakt nemění nic na tom, že na půdu Brescie si Lazio jede pro tři body. Vždyť domácí bojují o holé přežití.

Jenomže v minulých kolech Brecia ukázala, že se umí poměřit i s většímy celky. Domácí remizovali v Římě s tamním AS, a pak doma porazili poslední Bari 2:0. "Musíme pokračovat v růstu, jsme na správné cestě. Toto vítězství nám samozřejmě dává velkou podporu do příštích zápasů," prohlásil trenér Mario Beretta. Jeho tým čeká ještě dlohá cesta, ale pokud bude vykazovat stejné výsledky jako proti Římu a Bari, není se čeho obávat.

Mario Beretta musí oželit start Dallamana, brankáře Sereniho a Zambelliho. Hosté z Říma jsou na tom podobně, těm prozměnu chybí Del Nero, Rocchi, Diakité a Radu.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Berardi, Kone, Filippini, Hetemaj, Accardi - Diamanti - Eder
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Scaloni - Ledesma, Matuzalem - Gonzalez, Hernanes, Sculli - Kozak
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.00 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - US Lecce  (neděle 15:00)
Co čekat od duelu Catania - Lecce než tuhou bitvu o přežití. Obě mužstva se po 24 kolech nacházejí těsně nad sestupovými pozicemi a každé vítězství je může přiblížit záchraně. Lecce v posledním zápase přišlo o sérii bez prohry a rádo by znovu zabodovalo, Catania je ale doma nepříjemná.

Nový kouč Diego Simeone zatím nepřišel na to správné složení, hned třikrát ve čtyřech případech prohrál. Problémem Catanie bylo rovněž střílení branek, pod Simeonem se totiž jen jedinkrát trefil Maxi Lopez a hned z toho byla remíza s Cesenou. I v neděli by měl být hlavní útočnou hrozbou.

Jak již bylo řečeno, Lecce naposledy s Palermem přišlo o pětizápasovou sérii neporazitelnosti, což byla nejdelší taková série v nejvyšší soutěži od září 2004. Přitom Lecce po 50 minutách vedlo 2:1, jenže nakonec neustálo tlak soupeře a padlo. Palermo zápas otočilo během pěti minut. Do Catanie sice Lecce jede s cílem zvítězit, ale ani za remízu by se pravděpodobně hosté nezlobili. V případném konečném zúčtování by totiž měli při stejném skóre lepší vzájemný zápas.

Na marodce domácích jsou Potenza, Biagianti, Izco a Bellusci. Za karty pyká Alvarez. Hosté přijedou bez Tomoviče, Di Micheleho, Giuliatta a Ofereho. A nedorazí ani Fabiano, ten je rovněž v trestu.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Schelotto, Silvestre, Spolli, Capuano - Sciacca, Ledesma, Llama - Ricchiuti - Gomez, Maxi Lopez
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Ferrario, Brivio - Munari, Vives, Giacomazzi - Olivera, Mesbah - Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Cesena - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Nedělní souboj dvou týmů, které vyznávají černobílé barvy, se ponese ve znamení zcela opačných příběhů. Cesena byla na podzim velkým překvapením Serie A, když se pohybovala v popředí tabulky, jenže nyní se potýká s velkými sestupovými starostmi. Oproti tomu Udinese v roce 2011 chytlo dech a má aktuálně nejlepší formu v celé soutěži.

Jak rychle nováček z Ceseny vystoupal vysoko, tak také rychle padl. Cavallucci Marini vyhráli v posledních sedmi zápasech jen jediný duel a v závěru sezóny je čeká boj o udržení. Aktuálně na předposledním místě ztrácejí na příčky zajišťující setrvání v nejvyšší soutěži dva body.

Proti domácím se v neděli postaví Udinese, které má skvělý rok 2011, až se dostalo na pohárové příčky. V novém roce zatím neprohrálo, pětkrát vyhrálo a dvakrát remizovalo. Na Stadio Manuzzi však bude možná hostům chybět gólman Samir Handanovič, kterého by případně znovu nahradil Belardi. Mimo jsou určitě Basta, Ferronetti a Angella.

Domácí obrana si bude muset dát největší pozor na smrtící dvojici Di Natale - Sanchez, která je rovněž připravena nastoupit bok po boku. V obraně Ceseny možná nebude Davide Santon, vedle kterého budou možná absentovat také Dellafiore s Fatičem.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Felipe, Lauro - Sammarco, Colucci, Parolo - Rosina, Bogdani - Giaccherini
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.15 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Bologna FC  (neděle 15:00)
Sampdoria Janov přivítá v domácím prostředí nevyzpytatelnou Boloňu a po několika nepříznivých výsledcích potřebuje zvítězit. Janovský celek se propadá tabbulkou a místo evropských pohárů se přibližuje boj o záchranu.

Trenér Domenico Di Carlo je pod palbou kritiky. Sampdorii se totiž vůbec nedaří a sestupové pozice se nebezpečně přibližují. Blucerchiati třikrát v řadě prohráli, příčemž nevstřelili ani gól. Nahradit odešlého Cassana s Pazzinim se zatím nedaří a tým na to evidentně doplácí. Nyní potřebují Di Carlovi hoši proti Boloni nutně zabrat. Případné vítězství by totiž dodalo sebevědomí před středečním, velice prestižním, janovským derby.

"Může být ostatními kritizován, lidé na to mají plné právo, ovšem my našeho trenéra a naše zaměstnance plně podporujeme. Máme dobré hráče, ti, kteří přišli v zimě, se týmu teprve přizpůsobují," zanechával chladnou hlavu prezident Dorie Riccardo Garrone.

Do boje o záchranu se původně tipovala Boloňa, ale tým vedený veteránem Di Vaiem překvapuje. Současně dvanáctá příčka sice není nic zázračného, avšak vzhledem k odečtu bodů je to velmi solidní postavení. V tomto roce navíc Boloňa prohrála jediný ligový zápas, a to ten s obhájcem Interem Milán. Další porážku jim bude chtít přichystat v domácím prostředí Sampdoria Janov, ovšem forma je spíše na straně hostí. Ti v minulém kole vyhráli jedinou branko Portanovy nad Catanií.

Blucerchiati budou bez Semiolliho, Pozziho a vykartovaného Volty. Hosté jsou na tom o něco hůře, když nemohou počítat s Ekdalem, Britosem, Garicsem, a trestaným Della Roccou. Mimochodem, i kdyby byl Britos zdravý, pro karty by nenastoupil.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Poli, Palombo, Guberti - Maccarone, Biabiany
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Cherubin, Rubin - Perez, Mudingayi, Mutarelli - Ramirez - Meggiorini, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.90 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Derby d'Italia - tak zní lahůdka na závěr víkendového programu italské nejvyšší soutěže. Juventus hostí Inter a půjde o všechno. Nerazzurri chtějí potvrdit návrat do boje o titul, Stará Dáma by se ráda vrátila alespoň na pohárové pozice. Jednoznačně nás však čeká velký zápas.

Na poslední domácí zápas s Interem by měli v Turíně vzpomínat v dobrém, jenže vyhraný zápas v poměru 2:1 má dvě tváře. Juventus sice tehdy získal tři body a čekalo se, že se pobije o Scudetto, jenže se stal pravý opak. Od toho zápasu začal konec Cira Ferrary a sezóna nakonec skončila obrovským zklamáním.

V létě se proto v černobílém dresu událo spoustu změn, vyměnili se trenéři, ale zásadnější pokrok to nebyl. Výkony Bianconeri jsou stále hodně vrtkavé, čtyři body z posledních čtyřech zápasů mluví za vše. I proto je Juventus až na osmé pozici, která mu rozhodně nepřísluší. Vše se zlomilo s příchodem roku 2011. Do té doby držel Luigi Del Neri na lavičce třináctizápasovou neporazitelnost, jenže pak se vše zlomilo. V novém roce vyhrálo Juve jen dvakrát a navíc se do konce sezóny zranil Fabio Quagliarella. Klub proto přivedl Lucu Toniho s Alessandrem Matrim, ale zatím to není to pravé ořechové.

Matri se konečně probudil až proti svému bývalému zaměstnavateli. Cagliari nasázel dva góly a dotáhl Starou Dámu k důležitým třem bodům. V lednu přišel do Turína také obránce Andrea Barzagli, jenž by měl začít na stoperu, takže na levý kraj obrany se posune Chiellini. Otazníky panují kolem startu Claudia Marchisia. Jistojistě jsou mimo jen Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella a Traore.

Zatímco pro Juventus přinesl leden s únorem jen to špatné, pro Inter znamenají velké obrození. Trenérovi Leonardovi se na lavičce Nerazzurri nesmírně daří, doposud prohrál jen jediný zápas s Udinese, všechny ostatní vyhrál a mohutně se svým výběrem dotahuje na čelo tabulky. Aby ale Inter potvrdil návrat do boje o Scudetto, musí Juventus v neděli večer porazit. Jenom tak totiž bude před milánským derby na AC ztrácet čtyři body. Ještě před velkým derby ale čeká Inter ve středu Fiorentina, kterou je rovněž třeba porazit.

Body se sice sbírají, ale je tu jedna věc, na které by měl Leonardo rozhodně zapracovat. Je to obrana. Jen jednou se totiž defenzívě Interu podařilo udržet čisté konto a to je málo. V obraně bude obhájce titulu postrádat vykartovaného Chivua a je otázkou, zda ho zastoupí Zanetti nebo Nagatomo. Mimo jsou rovněž oba stopeři Lucio se Samuelem, záložníci Mariga se Stankovičem a útočník Milito.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Sorensen, Bonucci, Barzagli, Chiellini - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Matri, Toni
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Cordoba, Zanetti - Kharja, Thiago Motta, Cambiasso - Sneijder - Eto'o, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 2.85 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Milán - Parma FC  (sobota 18:00)
Na San Siru přivítá AC Milán v generálce na osmifinále Ligy mistrů proti Tottenhamu fotbalisty Parmy. Rossonerri v posledních kolech ztratili, když jenom remizovali, a proto potřebují v tomto duelu zvítězit, neboť konkurenční Inter a Neapol nebezpečně dotahují.

Hodně důležitý týden čeká na milánské AC. Svěřence trenéra Allegriho čeká nejprve domácí ligový duel s Parmou a potom rovněž domácí zápas Ligy mistrů s Tottenhamem. Domácím se v minulých kolech příliš nedařilo, o čemž svědčí bezbranková remíza s Laziem a plichta v Janově. Bodová zaváhání okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé - Inter Milán a Neapol. Nerazzurri se před klíčovým derby dotáhli na svého soka na rozdíl pěti bodů s tím, že mají ještě jedno utkání k dobru.

"Právě jsme v čele pořadí a je normální mít pocit, že jsme favorité na Scudetto. Vždycky jsem věděl, že budeme muset o Scudetto bojovat až do konce. Inter má spousty kvality stejně jako AS Řím a Neapol, ale můj důraz je kladen jedině na Milán a na uzdravení některých našich hráčů,” nechal se slyšet kouč milánského AC Allegri.

Parma toho v tomto roce zatím příliš nepředvádí. Gialloblu sice senzačně vyhráli na Juventusu, ale od té doby je to víceméně špatné. Naposledy si Parma připsala bod za remízu 1:1 s Fiorentinou a teď jí čeká těžké utkání s AC Milán, kde svěřenci Pasquala Marina rozhodně nebudou favoritem. "Nejedeme na San Siro jako oběť. Chceme uhrát dobrý výsledek a potěšit naše fanoušky dobrým výkonem. Tým je schopen předvádět to, co se nám letos povedlo na Juventusu,” prohlásil mistr světa z Německa a aktuálně opora zadních řad Parmy Cristian Zaccardo.

Parma se v Lombardii představí bez Calva, Marquese a Morroneho. Posledně jmenovaného do hry nepustí karetní trest. Domácí Milán má stále velké problémy s marodkou a výčet všech zraněných se příliš nezužuje. I pro tentokrát budou scházet Antonini, Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Strasser, Ambrosini a Legrottaglie.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Oddo, Thiago Silva, Yepes, Bonera - Gattuso, Pirlo, Flamini - Robinho - Pato, Ibrahimovič
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Gobbi - Candreva, Dzemaili, Galloppa - Angelo, Amauri, Giovinco
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.40 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SSC Neapol  (sobota 20:45)
Sobotním šlágrem a jedním ze šlágrů celého kola vůbec bude samozřejmě souboj Říma a Neapole. Hosté se zatím drží na skvělém druhém místě s minimální bodovou ztrátou na vedoucí příčku a své postavení budou chtít v Římě potvrdit. AS se ale nevzdává naděje na titul a doma chce za každou cenu získat tři body.

AS Řím figurovalo ve šlágru kola už v minulý týden, kdy se představilo na San Siru v zápase s Interem. Giallorossi zápas nezvládli a prohráli 3:5, přesto si trenér Ranieri některá pozitiva odnesl. Zvláště když jeho tým i v početní nevýhodě prohrával 1:4 a utkání nakonec zdramatizoval. Římané jsou aktuálně sedmí, se ztrátou deseti bodů na vedoucí AC, ovšem jeden zápas mají k dobru. Nyní Vlci přivítají další tým z italské špičky, přesněji Neapol.

"Ještě zbývá dost zápasů a my se pochopitelně nevzdáváme. Musíme pokračovat v boji a do všech zápasů dát to nejlepší,” neztrácí naději na mistrovský titul střelec Marco Borriello. Prvenství se ale může po tomto kole vzdálit, pokud Římané proti Neapoli neuspějí.

Tým zpod Vesuvu zatím předvádí skvělé výkony a druhá příčka je naprosto zasloužená. I přes úspěchy se však Mazzarri vyhýbá veškerým výrokům, které Neapol favorizují v boji o Scudetto. "Zatím nemáme vytyčený žádný cíl. Jedeme každý týden a pak se uvidí. Nechci aby nás zahrnovali do bojů o Scudetto, protože chceme pokračovat v tomto směru, aniž bychom byli pod tlakem. Jsme realisté a nadále jsme přesvědčení, že Scudetto je bitva mezi klasickými týmy - Interem, Římem, Milánem a Juventusem,” vyhýbal se roli jednoho z favoritů na italský primát trenér Walter Mazzarri.

Vlci budou bez zraněného Adriana a suspendované dvojice obránců Mexes - Nicolas Burdisso. Nijak dramatické to není ani v táboře hostí, kde budou scházet Grava a Vitale.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán24147340:1949
2.SSC Neapol24144638:2246
3.Inter Milán23135544:2744
4.SS Lazio24126630:2242
5.Città di Palermo24124842:3140
6.Udinese Calcio24124839:3040
7.AS Řím23116635:3039
8.Juventus FC24108640:3038
9.Cagliari Calcio24951028:2632
10.Chievo Verona24710726:2331
11.ACF Fiorentina2378823:2429
12.Bologna FC2388725:3029
13.Janov CFC2377919:2228
14.UC Sampdoria2369820:2527
15.Parma FC24681023:3026
16.US Lecce24661224:4324
17.Calcio Catania24581119:3123
18.Brescia Calcio24641420:3122
19.AC Cesena24561317:3121
20.AS Bari24351614:3914
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (368)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele