25. kolo
13.02.2011 15:00 CET
4 : 1
(3:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Chievo Verona 4:1

Cagliari přejelo Chievo a dalo zapomenout na poslední domácí porážku s Juventusem. Výhru sardinského celku zařídili Conti, Canini a Nené. Hosté v závěru stačili jen snížit, střelecky se prosadil Thereau.

Domácí začali svého soupeře ničit od 19. minuty, kdy padla první branka utkání. V tísni odcentroval Pisano a Conti hlavou překonal brankáře Sorrentina. V další velké šanci domácích byl Robert Acquafresca, Sorrentino se ale činil a pokus vyrazil na rohový kop. Brzy na to ale padla druhá branka Cagliari. Michele Canini se po závaru v pokutovém území ocitl za obranou Chieva a míč dokázal procpat za záda Sorrentina - 2:0 pro Cagliari. Ještě do konce prvního poločasu vstřelili domácí třetí branku. Krásný pas za obranu zužitkoval Nené a stanovil poločasové skóre 3:0 pro Cagliari.

Druhý poločas zahájili pro změnu lépe Veronští. Moscardelli měl dvě tutovky, ale v obou případech si dobrý zákrok připsal Agazzi. Chievo své šance neproměnilo, za to Cagliari se opět trefilo do černého. Střelu Astoriho dorazil do branky Nené - 4:0 pro Cagliari. O výsledku utkání už bylo jasno, přesto v závěru ještě kosmeticky upravil skóre Thereau, jenž vstřelil alespoň čestný úspěch hostů. Útočník Chieva před Agazzim nezaváhal - 4:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele