25. kolo
12.02.2011 18:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

AC Milán - Parma FC 4:0

AC Milán seřezal v předehrávce kola Parmu 4:0 a parádně se naladil na osmifinálové střetnutí Ligy mistrů proti Tottenhamu. Výhru AC zařídili Seedorf, Cassano a dvěma brankami Robinho.

První branku Milána vsítil velmi brzy po úvodním hvizdu Clarence Seedorf. Ibrahimovič mu prostrčil míč mezi dvěma obránci a rozeběhnutý Nizozemec obešel brankáře a zavěsil - 1:0 pro AC Milán. Gialloblu se pokusili o odpověď prostřednictvím Candrevy, ten cpal míč před Abbiatiho, který před dotírajícím Amaurim zasáhl. Za chvíli vstřelil druhou branku Rossoneri Cassano, a to poté, co si hezky vyměnil míč s Gattusem - 2:0 pro AC Milán. Rozjetý Milán nadále útočil, Merkel ve vyložené šanci promáchl a Cassano po sklepnutí Ibrahimoviče pořádně vyprášil Miranteho rukavice. O chvilku později nepropálil zblízka Miranteho Ibrahimovič. Závěr prvního poločasu vyplnily dvě nepřesné střely Candrevy.

Rovněž do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Přímý kop Ibrahimoviče zasáhl rukou Valiani, ale rozhodčí to jako penaltový prohřešek neposoudil. Pokud měla Parma nějakou šanci, tak vše vychytal spolehlivý Abbiati, koneckonců to platilo i po nepříjemné ráně Dzemailiho.

Utkání se definitivně rozhodlo ve prospěch Milána po příchodu Robinha. Brazilský "hračička" byl na hřišti sotva dvě minuty, když vstřelil třetí branku AC. Robinho zakončil akci vedenou Cassanem - 3:0. Za chvíli byl Robinho v další šanci, ale přihrávka mu šla na paty. Brazilského útočníka to nemuselo mrzet, neboť zanedlouho dal druhou branku a opět zafungovala kombinace Cassano - Robinho - 4:0. Parma sice sympaticky pokračovala ve snažení, ale Abbiati se překonat nenechal.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0 Ibra,Pato,Robinho FORZA MILAN!!! Musimeee

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
cresposuper

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan 2-0 Parma(Pato,Ibrahimovic)

Věřím že Parmu porazíme, sice nemá formu, ale může kdykoliv překvapit proto se nesmí soupeř podcenit...

Reagovat
Ranoth

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ne Boneru prosím!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

moje přání bylo vyslyšeno a tady je nominace na dnešek

BRANKA: Abbiati, Amelia

OBRANA: Antonini, Didac Vila, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes

ZÁLOHA: Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedof, Van Bommel

ÚTOK: Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

legrottaglie zraněnej

Reagovat
-Pato-

je v nominaci i na ofi stránkách takže je možné že nastoupí

Reagovat
-Pato-

www.acmilan.cz ?

Reagovat
smazaný uživatel

4 2

Reagovat
smazaný uživatel

acmilan.cz informace o ofic nominaci bere z www.acmilan.com -

viz.

At the end of the session, coach Allegri named his squad for tomorrow's match:

Called up: Abbiati, Amelia; Antonini, Didac Vilà, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopulos, Thiago Silva, Yepes; Emanuelson, Flamini, Gattuso, Merkel, Seedof, Van Bommel; Cassano, Ibrahimovic, Pato, Robinho

Reagovat
milanista9

Krásná hra, krásné goly, prostě paráda. Forza AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele