Serie A - souhrn 23. kola: AC Milán - Juventus 0:0

21.01.2022, 22:43, aktualizováno 23.01.2022, 22:43
Komentáře a souhrny
Marně čekali fanoušci na gól ve šlágru kola, AC Milán remizoval s Juve. Marcu Giampaolovi zhořknul návrat na lavičku Sampdorie, jeho tým prohrál se Spezií. Neapol rozstřílela Salernitanu, Turín se Sassuolem se rozešly smírně. Fiorentina dokázala v Cagliari i v deseti vyrovnat a remizovat. Inter otočil zápas s Benátkami a upevnil si pozici na čele tabulky. Atalanta se rozešla bez gólu s Laziem.

AC Milán - Juventus FC 0:0

23.01.2022 20:45

Góly: -

Litý boj na San Siru vítěze nepoznal. Popravdě řečeno večerní šlágr mezi Milánem a Juventusem příliš fotbalové krásy nepobral a nabídl jen málo zajímavých momentů. Stará dáma dokonce ani jednou nevystřelila na branku.

V neděli večer se na slavném San Siru odehrál očekávaný šlágr mezi dvěma věhlasnými značkami milánským AC a Starou dámou. Reklama na fotbal se ale nekonala a konečný výsledek 0:0 je pro oba týmy víceméně ztrátou. AC Milán pak ztratil také kanonýra Zlatana Ibrahimoviće, který si v průběhu prvního poločasu přivodil zranění.

Pokud se v první půli něco odehrálo, došlo k tomu především před brankou Wojciecha Szczęsnyho. Vidět byl stejně jako v minulých kolech Leão, Portugalec se po individuálním průniku dostal do šestnáctky a přízemní střelou donutil Szczęsnyho k zákroku. Ve 28. minutě došlo na již zmiňované zranění Zlatana Ibrahimoviće a hvězdného útočníka nahradil na hrotu Olivier Giroud. Hra byla z obou stran poměrně tvrdá a v této činnosti vynikal především Sandro Tonali, který pokrýval velkou část hřiště.

Až ve druhém poločase se dostal ke slovu i Juventus a hlavička Moraty po De Scigliově centru si cestu mezi tyče nenašla. O chvíli později to zkusil opět individuálně Leão a znovu zamířil jen do náruče Szczęsnyho.

Juventusu to směrem dopředu vůbec nešlo a naprázdno vyšel i pád Moraty po kontaktu s Messieasem. V 63. minutě se na ofenzivní výlet vydal obránce Theo Hernández a balón schovala do rukavic polská opora Staré dámy. Stejně dopadla i hlavička Girouda a to bylo vše, co se v zápase událo. I když do konce zbývala ještě půlhodina, ani jedna strana nebyla schopná duel rozhodnout. Juventus dokonce ani jednou nevystřelil na branku a s takovou mohl na vítězství jen těžko pomýšlet. Výsledek 0:0 je ztrátou jak pro AC Milán, jehož ztráta na čelo naroste, tak pro Juventus, který bojuje o první čtyřku.

Více informací k zápasu

Empoli FC - AS Řím 2:4

23.01.2022 18:00

Góly: 55. Andrea Pinamonti, 72. Nedim Bajrami - 24. Tammy Abraham, 33. Tammy Abraham, 35. Sérgio Oliveira, 37. Nicolò Zaniolo

Římané znovu předvedli dvě různé tváře, přičemž v první půli jim příznivci mohli skládat ódy, zatímco po změně stran se opět naplno projevil zkrat Vlků. Po poločase nasázeli do sítě Empoli čtyři branky, ale ve druhé půli nebyli daleko od toho, aby dostali tři.

Vlci z hlavního města nastoupili k utkání s Empoli po dvou soutěžních výhrách v řadě a věděli, že by jim další tříbodový zisk mohl zaručit alespoň chvilkový posun v tabulce. A začali pěkně od podlahy. Ve třetí minutě se skácel ve vápně k zemi Zaniolo, ale sudí Fabbri to jako faul neposoudil. Pak se delší dobu nehrál příliš atraktivní fotbal, ale i přesto dokázalo AS dát gól.

Ve 24. minutě vypálil z hranice vápna Portugalec Sergio Oliveira a domácí obrana tečovala jeho ránu jen k nohám Tammyho Abrahama. Ten už snadno dostal míč do sítě a dal svou devátou ligovou branku v novém působišti.

A pak to přišlo. Ve 32. minutě začal několikaminutový výpadek domácí obrany. Nejprve ještě Maitland-Niles pálil po zemi z úhlu jen do brankáře Vicaria. O minutu později už ale ani Vicario nestačil. Po rohovém kopu Oliveiry se k míči propracoval opět Abraham a dostal míč za brankovou čáru, což ještě vzápětí pojistil kapitán Mancini. Gól byl ale nakonec připsán právě Angličanovi - 2:0.

Po pouhých dvou minutách rozjela ofenziva AS další skvělou a rychlou akci, když pravý bek Rick Karsdorp hledal ve vápně Zaniola. Ten ale přepustil míč Sergiovi Oliveirovi, který se štěstím překonal padajícího Vicaria a ve svém druhém startu v lize dal druhý gól.

A to pořád nebylo všechno, neboť pětiminutovku hrůzy z pohledu Empoli završil další brejk. Ve 37. pláchl po patičce Abrahama po křídle Henrik Mchitarjan a předložil míč na vzdálenější tyč, kam si naběhl Nicolò Zaniolo. Italský mladík už bez problému zakončil do protipohybu brankáře Vicaria.

Nicméně AS předvádí skvělé výkony s hrůzostrašnými a ten si vybralo ve druhé půli. Deset minut po začátku druhého poločasu připravil brankáře Patrícia o čisté konto Andrea Pinamonti, k němuž se dostal míč po akci Filippa Bandinelliho. Podobný výpadek v obraně zopakovalo AS ještě dvacet minut před koncem, když se balon od Liama Hendersona dostal k nohám Nedima Bajramiho. Na jeho tečovanou ránu ze střední vzdálenosti už brankář Patrício neměl nárok a kapituloval podruhé.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Salernitana Calcio 4:1

23.01.2022 15:00

Góly: 17. Juan Jesus, 45+4. Dries Mertens (pen.), 47. Amir Rrahmani, 53. Lorenzo Insigne (pen.) - 33. Federico Bonazzoli

Neapol na domácí půdě naprosto deklasovala Salernitanu a nadělila jí čtyři branky, z toho o polovinu se postaraly penalty. Hosté se i kvůli vyloučení Veseliho nedokázali pořádně dostat do tempa a do Salerna se vrací s dalším přídělem.

Salernitana to bude mít v první lize ještě hodně těžké a dnes ochutnala sílu dalšího náročného soka. Představila se na stadionu pojmenovaném po jednom z nejlepších hráčů historie, Diegu Armandu Maradonovi. A domácí Neapol hostujícího nováčka rozhodně nijak nešetřila. Už po osmnácti minutách se Elmasův jemný centr snesl do vápna na hlavu brazilského veterána Juana Jesuse a ten jej usměrnil do sítě.

Po klidnější a nepříliš zajímavé pasáži domácí nepočetné publikum náhle utichlo. Hostům se totiž povedlo skórovat. Perfektní atak po pravé straně vedl k centru, který si ve vápně našel útočník Federico Bonazzoli, jenž patří dlouhodobě k tomu lepšímu, co klub ze Salerna nabízí. A přesnou ranou překonal brankáře Mereta, který se po míči natahoval marně.

Salernitana rozhodně nehrála špatně, ale když už si myslela, že do šaten půjde s vidinou bodu, inkasovala. Ve druhé nastavené minutě totiž obránce Frederic Veseli fauloval ve vápně pronikajícího Elmase a sudí ihned ukázal na pokutový kop. K němu se postavil Dries Mertens a s ledovým klidem proměnil. Dal svůj 144. gól v dresu Partenopei.

Aby té ofenzivní síly nebylo v dresu Neapole málo, tak trenér Spalletti poslal do hry Lorenza Insigneho. A po pouhých dvou minutách Neapol zvýšila. Na rozdíl dvou branek odskočila svému soupeři poté, co Belgičan Mertens centrem oslovil volného obránce Amira Rrahmaniho a ten zblízka dostal míč do sítě.

Tento zápas si obránce Frederic Veseli rozhodně za rámeček nedá. V 51. minutě totiž trefil Insigneho centr rukou a byl sudím po druhé žluté kartě vyloučen. Logicky pak následoval pokutový kop, který opět nekompromisně proměnil brzy se loučící kanonýr Insigne. Salernitana už se nedokázala nadechnout k nějaké větší aktivitě a spíš se modlila, aby sudí konečně pískal závěr jejího trápení.

Ten ale ještě dlouho nepřicházel, sudí Luca Pairetto si dával na čas. K vidění proto byla například akce střídajícího Osimhena nebo tvrdá rána Poláka Piotra Zielińského. S ní si ale brankář Vid Belec nakonec poradil. Salernitana se do konce utkání už ubránila atakům Neapole, ale k dobrému jménu jí hluboce zatažený blok dnes stejně nepomohl.

Více informací k zápasu

Spezia Calcio - UC Sampdoria 1:0

23.01.2022 15:00

Góly: 69. Daniele Verde

Povedené období prožívá Spezia. Před týdnem v nastavení urvala výhru nad milánským AC a tentokrát doma udolala Sampdorii gólem Daniela Verdeho. Závěrečný nápor Námořníků pak zkomplikovalo vyloučení Albina Ekdala.

Spezia tak uniká sestupovým příčkám a je potřeba konstatovat, že dnes měla i velkou dávku štěstí. Sampdoria sice měla v 15. minutě první výraznější šanci, kterou neproměnil Gabbiadini, ale nic dalšího už si nevytvořila. Bezradně vypadali v prvním poločase i domácí, jejichž chvíle slávy přišla až po změně stran.

Po hodině hry ještě zasáhl po střele Caputa Provedel a pak stejný hráč hostí pálil do tyče. Byla to klasická situace "nedáš-dostaneš". Spezia následně podnikla útok a po centru Agudela zakončoval uvnitř šestnáctky nikým neobsazený Daniele Verde a z první napálil balón do sítě!

Sampdorii zbývalo dvacet minut, ale vše z jejich pohledu zkomplikovalo vyloučení. Albin Ekdal uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Pak už to měli Námořníci hodně složité a vyrovnat nedokázali. Spezia už má na Cagliari osmibodový náskok a v příštím kole narazí na Salernitanu. Sampdoria bude potřebovat zabrat, protože boj o záchranu se stává krutou realitou.

Více informací k zápasu

Turín FC - US Sassuolo 1:1

23.01.2022 15:00

Góly: 16. Tonny Sanabria - 88. Giacomo Raspadori

Fotbalisté Turína sice natáhli sérii bez porážky, ale doma se Sassuolem získali pouze bod. Je to pro ně ztráta, protože po celých devadesát minut byli jasně lepším týmem. Kamenem úrazu se ukázalo být proměňování šancí, navíc Sassuolo několikrát zachránila zachránila branková konstrukce.

Turínští hrají v poslední době ve velké pohodě a dobře začali také svůj souboj se Sassuolem. V 16. minutě prodloužil Singo balón na malé vápno, kde ho hlavou dostal do sítě Antonio Sanabria. Rychlá branka domácí povzbudila a ti si následně vytvořili další slibné příležitosti.

Po půlhodině hry vyrazil Sanabriovu střelu Consigli a brankář Sassuola si poradil i s hlavičkou obránce Zimy. Český zadák v minulém utkání chyběl, ale nyní dostal od Ivana Juriće opět důvěru. Turín své vedení v prvním poločase nenavýšil i proto, že Mandragorova pumelenice skončila na tyči. Sassuolo nemělo v první půli prakticky žádnou větší šanci a bylo s podivem, že prohrávalo jen o jeden gól.

Granata byla lepší i po změně stran a v 53. minutě hlavičkoval do břevna Sanabria. Útočník domácích byl hodně vidět a jen on sám mohl vstřelit několik gólů. Smůlu měl ale i v další příležitosti, při které pálil nad. Čtvrt hodiny před koncem zachránila Sassuolo opět branková konstrukce, tentokrát po střele Bremera a v šanci číslo dvě v podání Davida Zimy scházela větší přesnost. Turín šance zahazoval a zahazoval, což se mu nakonec stalo osudným. V 89. minutě našel Berardi ideálním centrem Giacoma Raspadoriho, který vlastně z ojedinělé šance srovnal na 1:1. Domácí to zkusili ještě v nastavení zvrátit, ale Pjacova koncovka nebyla důrazná a Consigli s ní neměl problémy.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 1:1

23.01.2022 12:30

Góly: 47. João Pedro - 75. Riccardo Sottil

Nedělní program italské Serie A začal překvapivou remízou 1:1 mezi Cagliari a Fiorentinou. Hosté nesplnili roli favorita a bod ze Sardinie je pro ně málo. Plány na vítězství jim zkomplikovala branka Joãa Pedra a především pak vyloučení Odriozoly. I v oslabení ale dokázala Viola alespoň vyrovnat, když se trefil Riccardo Sottil.

Fiorentina vstoupila do utkání rozpačitě a domácím nabídla velkou gólovku již v 5. minutě. Katastrofální malou domů totiž vystihl João Pedro a branku trestuhodně minul. O dvě minuty později došlo na důležitý moment i na druhé straně. Odriozola byl v pokutovém území faulován Bellanovou a Fiorentina měla k dispozici pokutový kop. Při absenci Dušana Vlahoviće se k penaltě postavil Cristian Biraghi a Radunović mu jeho střelu doprostřed branky chytil!

Byl to jeden z klíčových okamžiků zápasu, ten další přišel ve 25. minutě. João Pedro v dobré příležitosti napálil břevno a branková konstrukce zvonila i těsně před koncem poločasu, po střílené standardce Marina, kterou Milenković srazil do horní tyče.

Gólů se fanoušci dočkali až po změně stran. Hned z kraje druhého poločasu se prosadil hlavou po rohovém kopu João Pedro a Cagliari nad favoritem vedlo 1:0. Po hodině hry pak mohlo bezzubou Fiorentinu srazit druhým gólem, protože po Odriozolově ruce sudí odpískal penaltu i na druhé straně a navíc nešťastníka vyloučil. João Pedro ale napodobil Biraghiho a v klíčový moment selhal.

Fiorentina prohrávala a byla bez vyloučeného Odriozoly, přesto dokázala čtvrt hodiny před koncem alespoň vyrovnat. Riccardo Sottil předvedl individuální akci po levé straně, když od poloviny hřiště pronikl až do vápna a přízemní střelou k tyči srovnal na 1:1.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Atalanta Bergamo 0:0

22.01.2022 20:45

Góly: -

Už podruhé za sebou se nedokázala Atalanta Bergamo střelecky prosadit a z utkání beze remízu 0:0. Zatímco před týdnem získala bod z domácího zápasu s Interem, tentokrát ho veze z věčného města proti Laziu.

Podobně jako před týdnem i tentokrát zápas sliboval ofenzivní podívanou. Oba týmy hrají útočně a mají ve svém středu rozené střelce. V sestavě Lazia nechyběl kanonýr Ciro Immobile, na druhé straně ale největší útočná esa scházela. Sestavu Atalanty nakonec výrazně poznamenal koronavirus.

První poločas na Stadio Olimpico všechny příznivce calcia zklamal. Lazio hrálo s Atalantou šachovou partii a k vidění nebyla jediná pořádná příležitost. Dokonce se neurodila žádná střela na branku. Maurizio Sarri i Gian Pier Gasperini se rozhodli ponechat stejnou sestavu i do druhého poločasu a tak není příliš divu, že se obraz hry nezměnil.

Teprve v 51. minutě jsme mohli registrovat první střelu mezi tři tyče, avšak nikterak nebezpečnou. Lepší už to bylo v 64. minutě, to se totiž s balónem ve vápně rychle otočil Zaccagni a orazítkoval tyčku!

Byla to dosud největší šance Lazia na vstřelení gólu a o chvíli později přišla další. Tentokrát zkusil střelecké štěstí Mirančuk a branku těsně netrefil. Do branky se nevešla ani Marušićova rána a i když tempo utkání vzrostlo, branka za devadesát minut nepadla.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Venezia FC 2:1

22.01.2022 18:00

Góly: 40. Nicoló Barella, 90. Edin Džeko - 19. Thomas Henry

Obhájce Scudetta Inter Milán se s Benátkami hodně trápil, ale nakonec roli favorita naplnil a získal důležité tři body. Až v 90. minutě o nich rozhodl kanonýr Edin Džeko. Inter potvrdil vedení v tabulce a navýšil náskok na druhý AC Milán.

Měla to být jednoznačná záležitost, ale nebyla. Inter měl sice velkou herní převahu, ale dlouho z ní nedokázal vytěžit to, co potřeboval. Inter dobře věděl, že se musí koncentrovat na celý zápas, tedy do závěrečného hvizdu. Před týdnem jeho městský konkurent AC Milán senzačně nestačil na Spezii, když inkasoval až v 95. minutě a nic takového nechtěli Nerazzurri dopustit.

Jenomže v 19. minutě přišla první komplikace. Po centru Ampadua se ve vzduchu prosadil Thomas Henry a Benátky na San Siru senzačně vedly. Inter nepanikařil, stále měl celé utkání před sebou. Domácí měli po inkasované brance vytrvalou územní převahu, ale nutno podotknout, že Benátky skvěle bránily. Až pět minut před koncem prvního poločasu odcentroval Darmian, načež gólman Lezzerini ještě pohotově zlikvidoval volej, ale na dorážku Barelly byl krátký. Obrana hostů v tomto případě trestuhodně zaspala.

Inter se chtěl po změně stran co nejrychleji prosadit a strhnout vedení na svojí stranu. V 58. minutě se pověsil do vzduchu Edin Džeko, Lezzerinimu vyklouzl balón z náruče a jen se štěstím neskončil v síti. Když to nešlo herně, chtěli si domácí pomoci standardní situací. Po jedné z nich pálil k tyči Dimarco a Lezzerini se skvěle natáhl a vyrazil balón na rohový kop.

Z něho sice nic nebylo, ale Milánští vytrvali a nakonec o vítězství rozhodli v 90. minutě. Dumfries výborně adresoval centr do pokutového území, Edin Džeko se opět skvěle pověsil do vzduchu a tentokrát hlavou k tyči rozhodl. Benátky měly na vyrovnání ještě nastavený čas, ale to už si Inter bez problému pohlídal. Svěřenci Simoneho Inzaghiho si upevnili vedení v tabulce, zatímco Benátky zůstávají sedmnácté.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 0:0

22.01.2022 15:00

Góly: -

Fotbalisté Janova se dál výsledkově trápí. Po odvolání trenéra Shevchenka se kormidla ujal staronový kouč Ballardini a na úvod s ním jenom remizoval 0:0 s Udinese. Grifoni vyslali tři střely na branku, zatímco zebry ani jednu.

Davide Ballardini se vrátil na místo činu a již poněkolikáté se ujal kormidla janovských Grifonů. Jeho cílem je samozřejmě vytáhnout klub ze spodních pater a zachránit Serii A. Jeho obnovená premiéra ale nedopadla ideálně.

Devadesát minut na vstřelení branky zkrátka nestačilo. Nebylo to utkání, ve kterém by se oba celky předháněly v ofenzivních akcích, spíše naopak.

První opravdu velkou příležitost měl v 16. minutě Kelvin Yeboah, který se zjevil před brankářem Silvestrim , ale v klíčový moment mu sjel balón z kopačky. Gólem neskončila ani situace o čtvrthodinu později. Sturarův centr propadl k Destrovi, jenomže ten zazmatkoval a odkrytou branku netrefil. Grifoni měli přeci jenom víc ze hry, ale nedokázali to gólově vyjádřit.

Podobné to bylo i po změně stran. Sturaro v tváří tvář Silvestrimu střílel jen těsně vedle branky. A neuspěl ani Badelj, po jehož stříleném centru předvedl skvělý zákrok Silvestri.

Když už se domácí začali nadechovat k závěrečnému náporu, přišla komplikace. Andrea Cambiaso zasáhl nepříjemně Successe a sudí bez milosti vytasil červenou kartu. Udinese nedokázalo několika minutovou přesilovku využít a zápas skončil bez branek.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Bologna FC 2:1

21.01.2022 20:45

Góly: 38. Gianluca Caprari, 85. Nikola Kalinić - 14. Riccardo Orsolini

Hellas doma brzy prohrával a musel dohánět manko po inkasované brance z dílny Orsoliniho. Díky trefám Caprariho s Kalinićem se mu to ale nakonec přeci jen povedlo a tým z Verony si doma připsal další výhru.

Domácí Hellas byl od začátku utkání aktivnějším týmem. Barák v první šanci utkání neuspěl a sledoval, jak po třech minutách spálil velkou šanci nepřesnou hlavičkou kanonýr Simeone. Ve chvílích, kdy se míč z kopaček domácích hráčů téměř nedostal, však hosté udeřili. Po rychlé kombinaci se míč dostal na vápno, obránce Günter jej hlavou minul a pohotový Riccardo Orsolini napálil balon nechytatelně k tyči!

Domácím inkasovaná branka trochu sebrala vítr z plachet, ale naštěstí pro hru ne úplně. A tak se ke konci poločasu Hellasu povedlo vyrovnat. Na 1:1 srovnal ve 38. minutě Gianluca Caprari, který si na přední tyči naskočil na centr ze strany od Lazoviće a brankář Skorupski chytal jeho hlavičku až těsně za čarou. Caprari si poměrně hlasitě říká o pozvánku do repre, protože dal už osmý ligový gól v sezoně a rád by překonal svůj osobní rekord z Pescary (devět branek).

I druhá půle začala šancí Hellasu. Opět se do vápna přiřítil Simeone, jenže na Skorupskéhho nevyzrál. Jinak se ve druhém poločase zas tak moc věcí nedělo a byla to nuda. Tu ale ukončil v 85. minutě domácí střelec Nikola Kalinić. Lasagna podnikl rychlý výpad po křídle a centrovaným míčem oslovil zkušeného Chorvata, který přesnou hlavičkou strhl vedení na stranu Tudorova týmu!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán22165153:1753
2.SSC Neapol23154443:1649
3.AC Milán23154447:2549
4.Atalanta Bergamo22127344:2643
5.Juventus FC23126534:2142
6.AS Řím23122940:3038
7.ACF Fiorentina22113841:3036
8.SS Lazio23106746:3936
9.Hellas Verona2396843:3833
10.Turín FC2295830:2132
11.US Sassuolo2378839:3829
12.Empoli FC23851037:4729
13.Bologna FC22831129:3727
14.Spezia Calcio23741224:4225
15.Udinese Calcio2259831:3624
16.UC Sampdoria23551329:4120
17.Venezia FC22461220:4018
18.Cagliari Calcio23381222:4417
19.Janov CFC231101220:4513
20.Salernitana Calcio22321714:5310
Bodové odečty
Salernitana Calcio-1 

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (74)

Přidat komentář
Realita

OT: Nevíte, proč na sport2 dávají nějaký slovenský hokej Prešov-Mikulas? Chtěl jsem se dívat na proklamovaný zápas Galatasaray - Trabzonspor, všude to je v programu, a místo toho tam hrajou nějaký maďarský bačové hokej....

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
fRRR

Škoda tý první půle a Giroudovejch šancí. Útok fakt šel formou hodně dolů a je to znát, táhne to tam Leao a do šancí se dostává Giroud, jinak tím to (zvláště proti schopnějším obranám) hasne. Chce to v létě nějakou posilu do útoku, ideálně nějakýho hotovýho hráče, relativně univerzálního (křídlo a AM). Trochu začínám doufat, že Ibra už neprodlouží, mám dojem, že psychicky už tomu týmu neprospívá tak jako dřív (dost těch hráčů už tu jeho mentalitu převzalo) a na hřišti spíš kazí s takovou divnou laxností... šance už taky často neproměňuje.

Tonali mi dělá radost, Kalulu má šanci bejt fakt skvělej. Snad se Bennacer vrátí s formou, Kessiého na AM místo Diaze ať to tam bourá.

Reagovat
Kaka14

Nechápem prečo hraje Messias miesto Alexisa , robí stále to iste a pomaly…. Jedine čo má lepšie je zakončenie…. Keby hral od začiatku Alexis tak podľa mna aj druha strana útoku by slapala….

Reagovat
maras93

Messias byl včera hodně špatnej. Nepamatuju žádnej světlej moment. Mam před očima jednu akci, kde mohl nacentrovat a místo toho našlapoval s míčem na místě asi 30 sekund a pak to poslal dozadu.

Reagovat
fRRR

on by možná fungoval víc jako second striker (to zakončení a řešení finální fáze má prostě dobrý), to křídlo neutáhne a na naše AM je taky pomalý. Sice se tady dost nadává na Brahima, že ztratil formu, ale zas běhá a ty míče vyváží, to Messias prostě evidentně neumí.

Reagovat
Savi

buď jde nesmyslně do dvou hráčů nebo to zpomalí. kdyby občas volil nahrávku a následný náběh, bylo by to efektivnější

Reagovat
GEGE

No nic aspoň, že opět o parník Tonali>Loca

Reagovat
DelPiero137

V druhom polcase uz Tona moc nevladal. Dufam ze sa bude obom darit, kvoli repre aj lige.

Reagovat
maras93

Tonali byl viditelný hlavně v 1. půli, ale celkově předvedl určitě lepší výkon než Loca. Každopádně jak říkáš, ať se daří oběma.

Reagovat
10

on je taky rozdíl, když Tonali může hrát v klidu svojí hru, kombinovat na svojí pozici, a ne hrát víceméně předstopera 30 metrů od vlastní brány

Reagovat
10

Locu dost zbrzdila ta nesmyslná žlutá proti Tonalimu, pak se srovnal...o parníku nemůže být řeč

Reagovat
GEGE

První poločas byl ten rozdíl markantní ke konci druhého už Sandro trochu odpadl, přesto i v druhém vzájemném zápase ten minisouboj jasně vyhrál

Reagovat
Pettirosso

myslím, že sis spletl sekce, tohle poměřování pindíků dělají v PD. Tady s tím neotravuj.

Reagovat
GEGE

Tvůj názor mě nezajímá ty zoufalče

Reagovat
mastakillah

Reagovat
fenixLFC

teraz nerobia, nemaju tam nikoho na porovnavanie

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

Pro Gazzettu samozřejmě žádná penalta, Di Bella chválí, dostal dobrou známku 6

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, ale vždy ma dobre pobaví, keď sa fanúšik Juventusu dokáže sťažovať na výkon rozhodcu. Za všetky tie škandálne rozhodnutia či už v posledných rokoch keď sa Juventusu darilo (strašne veľa krát aj vďaka pomoci rozhodcov) a celkovo za celú históriu toho klubu s hnusným logom by fanúšikovia Juventusu nemali mať právo sťažovať sa na nič čo sa týka zlých rozhodnutí rozhodcov, nech už sú akokoľvek zlé

Reagovat
10

to je fajn, mně zase vždycky "pobaví", když takovou sračku dokáže napsat fanoušek AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som rád, že sme sa obaja pobavili

Reagovat
DelPiero137

bol som v tom ze po poslednom kole (a skvelej diskusii) tieto reci ze sa niektoremu tymu dlhodobo nadrzuje, su prec. Zrejme to bude omielat kazda generacia.

Reagovat
fRRR

Reagovat
maras93

Čím méně reakcí na podobné provokativní příspěvky, tím dříve je to třeba přestane bavit.

Reagovat
GEGE

Marelli taky řekl, že to pencle nebyla takže máme jasno

Reagovat
10

jo, to je jen o něco menší magor než Jose

Reagovat
danko10

Nezahravaj sa s ohnom a nespominaj ho, lebo sa zas respawnuje. Konecne je tu klud...

Reagovat
10

vždyť ho tady minule vyvolávali zpět, že je tady nuda

Reagovat
danko10

Jj, dozvediet sa pravidelne co to o svojej mame je sranda, az ma picha v boku. Ludia dobri...

Reagovat
10

lidi se tak nudí, až se z nich stávají masochisti, toho jsem si všimnul i mimo tohle fórum

Reagovat
danko10

Ano, napriklad ja uz 22 rokov kukam na Rim.

Reagovat
10

tomu se říká masochismus lásky

Reagovat
zurix_new

Reagovat
pastal

Jsem na tom stejně a to už je už co říct že jsme to vydrželi

Reagovat
Baronne

Nejhezčí okamžik? Barca?

Reagovat
danko10

Prva navsteva Olimpica.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
stuff

Reagovat
LesyJePan

https://www.facebook.com/SempreMilanCom/photos/a.285866234796571/4725883514128132/?type=3

Keby to nebolo hned na zaciatku zapasu tak by sa rozoberalo aj o toto.

Reagovat
10

vždyť se to rozebírá...akorát z toho obrázku není vidět, kdy Calabria začal padat, což je pro tu akci dost zásadní

https://twitter.com/Peppe3112_/status/1485352789987504131 tady z toho posledního záběru je to imho docela jasný

Reagovat
LesyJePan

Je to dost hraničné ale nebol pískaný ani faul. Ja talianske media nesledujem, takze som myslel ze sa to nerozoberá tu

Reagovat
10

jak nebol pískaný ani faul? vždyť to by byla ta penalta

Reagovat
LesyJePan

Myslel som, že mysliš, že to bolo mimo pokutove uzemie

Reagovat
Nuno čomes

To snad nemyslíš vážně?

Reagovat
Pipo123

Leao musí zaplatiť Sportingu 16.5 milióna eur + úroky za ukončenie kontraktu Dobrá pálka, takéto niečo platil svojho času Mutu nie?

Reagovat
Kaka14

tato info je tak 2 roky stara a potom bolo ticho .... co sa zmenilo za ten cas ?

inac Mutu musel zaplatir,lebo bral kokain a Leao odisiel lebo nejakym fanusikom preskocilo a tycami napadli treningove centrum .... tak to je podla mna dost velky rozdiel

Reagovat
fRRR

Neuspěl s odvoláním, jde se odvolávat ještě k nejvyššímu soudu... což je jeho poslední naděje.

Reagovat
Kaka14

dik za odpoved

Reagovat
Jajinek

Kurz na titul Interu 1,22... no ty vole. Už nám začínají věřit i bookies...na druhou stranu, když jsem se včera koukal na chvíli na zápas AC - Juve....jestli ten titul v takové konkurenci neobhájíme, bude to ostuda.

Reagovat
Pipo123

Niektoré média špekulujú že Casale prestúpi do Lazia, jednať by sa malo o hosťovanie 5 milionov + 7 povinná opcia v lete. Má to byť Sarriho sen do obrany.

Borca nemám vôbec nasledovaného, no docela sa mi páčia tie špekulácie že Sarri trvá na talianskych posilách, respektívne hráčov čo poznajú ligu

Reagovat
iamek

OT: Neco pro fans interu. True story film - https://www.csfd.cz/film/926998-tygri/prehled/

https://www.transfermarkt.com/martin-bengtsson/profil/spieler/16076

Ve své době údajně ( bylo to ve filmu ) jeden z největších talentu v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Díval ses na to? Stojí to za to?

Reagovat
iamek

Byl jsem v kině a stojí to za to. Pak jsem si o tomhle nasel víc a hodně zajímavý příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tip

Reagovat
Panděvova ofina

Ten Vlahovic do Juve je prý docela blízko a teď čtu, že Gosens do Interu. To našli při údržbě trávníku nějakou před lety zakopanou igelitku s hotovostí, nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlahovič je "jen" o dohodě klubů. V momentě, kdy se dohodnou, tak Morata startuje letadlo do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Gosens velký špatný.. to bude klíčová posila pro budoucí dominanci. Myslel jsem, že je upečený do Newcastlu. Ale 3,5 ročně mu může dát v Itálii 4-5 klubů.

Reagovat
10

bohužel...navíc pokud se jim povede třeba i Scamacca a Frattesi, pak Inter posune kvalitu ještě o úroveň nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Marottu prostě žeru, on je vážně démon

Reagovat
Pipo123

10 ty hodne sleduješ Veronu a celkovo aj iné kluby v SA, je Casale pre Lazio dobrá posila? Vlastne všetci píšu že je hotovo a za 10-12 miliónov príde už teraz v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Frattesi musí domů!

Reagovat
smazaný uživatel

Scamacca podle mě skončí v AC. Maldini musí jít v létě all out po devitce.

Reagovat
10

Hodil by se jim, ale kdy naposledy dalo AC 40m+ za někoho z ligy? Resp. za kohokoliv? Naposledy možná Bonucci před pěti lety, za jinýho vedení i majitele. Podle mě budou zase řešit nějakou low cost variantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale už vyrovnali manko, musi utrácet, kde jde třeba.

Reagovat
10

jenže oni takových postů mají víc...těžko říct, jestli na tom postu vůbec cítí problém, zvlášť když teď přišel ten Lazetić

Reagovat
smazaný uživatel

Každý chce svého Dušana za 4 míče

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

To znie az moc dobre, nakoniec pride nejaky Telles

Reagovat
kris_kros

Zdravim, je tu nejaky fanusik Interu Milano, ktory by vedel sprostredkovat alebo dopomoct k ziskaniu dvoch listkov na milanske derby? Popripade vedel by niekto iny poradit ako ziskat listky?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele