23. kolo
23.01.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Antonio Sanabria slaví gól (© AFP)

FC Turín se rozešel se Sassuolem smírně

Fotbalisté Turína sice natáhli sérii bez porážky, ale doma se Sassuolem získali pouze bod. Je to pro ně ztráta, protože po celých devadesát minut byli jasně lepším týmem. Kamenem úrazu se ukázalo být proměňování šancí, navíc Sassuolo několikrát zachránila zachránila branková konstrukce.

Turínští hrají v poslední době ve velké pohodě a dobře začali také svůj souboj se Sassuolem. V 16. minutě prodloužil Singo balón na malé vápno, kde ho hlavou dostal do sítě Antonio Sanabria. Rychlá branka domácí povzbudila a ti si následně vytvořili další slibné příležitosti.

Po půlhodině hry vyrazil Sanabriovu střelu Consigli a brankář Sassuola si poradil i s hlavičkou obránce Zimy. Český zadák v minulém utkání chyběl, ale nyní dostal od Ivana Juriće opět důvěru. Turín své vedení v prvním poločase nenavýšil i proto, že Mandragorova pumelenice skončila na tyči. Sassuolo nemělo v první půli prakticky žádnou větší šanci a bylo s podivem, že prohrávalo jen o jeden gól.

Granata byla lepší i po změně stran a v 53. minutě hlavičkoval do břevna Sanabria. Útočník domácích byl hodně vidět a jen on sám mohl vstřelit několik gólů. Smůlu měl ale i v další příležitosti, při které pálil nad. Čtvrt hodiny před koncem zachránila Sassuolo opět branková konstrukce, tentokrát po střele Bremera a v šanci číslo dvě v podání Davida Zimy scházela větší přesnost. Turín šance zahazoval a zahazoval, což se mu nakonec stalo osudným. V 89. minutě našel Berardi ideálním centrem Giacoma Raspadoriho, který vlastně z ojedinělé šance srovnal na 1:1. Domácí to zkusili ještě v nastavení zvrátit, ale Pjacova koncovka nebyla důrazná a Consigli s ní neměl problémy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele