23. kolo
22.01.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zmar Mattii Destra (© AFP)

Janov CFC se ani pod Ballardinim výhry nedočkal

Fotbalisté Janova se dál výsledkově trápí. Po odvolání trenéra Shevchenka se kormidla ujal staronový kouč Ballardini a na úvod s ním jenom remizoval 0:0 s Udinese. Grifoni vyslali tři střely na branku, zatímco zebry ani jednu.

Davide Ballardini se vrátil na místo činu a již poněkolikáté se ujal kormidla janovských Grifonů. Jeho cílem je samozřejmě vytáhnout klub ze spodních pater a zachránit Serii A. Jeho obnovená premiéra ale nedopadla ideálně.

Devadesát minut na vstřelení branky zkrátka nestačilo. Nebylo to utkání, ve kterém by se oba celky předháněly v ofenzivních akcích, spíše naopak.

První opravdu velkou příležitost měl v 16. minutě Kelvin Yeboah, který se zjevil před brankářem Silvestrim , ale v klíčový moment mu sjel balón z kopačky. Gólem neskončila ani situace o čtvrthodinu později. Sturarův centr propadl k Destrovi, jenomže ten zazmatkoval a odkrytou branku netrefil. Grifoni měli přeci jenom víc ze hry, ale nedokázali to gólově vyjádřit.

Podobné to bylo i po změně stran. Sturaro v tváří tvář Silvestrimu střílel jen těsně vedle branky. A neuspěl ani Badelj, po jehož stříleném centru předvedl skvělý zákrok Silvestri.

Když už se domácí začali nadechovat k závěrečnému náporu, přišla komplikace. Andrea Cambiaso zasáhl nepříjemně Successe a sudí bez milosti vytasil červenou kartu. Udinese nedokázalo několika minutovou přesilovku využít a zápas skončil bez branek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele