23. kolo
23.01.2022 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Daniele Verde (© AFP)

Spezia navázala na výhru z Milána a porazila i Sampdoii

Povedené období prožívá Spezia. Před týdnem v nastavení urvala výhru nad milánským AC a tentokrát doma udolala Sampdorii gólem Daniela Verdeho. Závěrečný nápor Námořníků pak zkomplikovalo vyloučení Albina Ekdala.

Spezia tak uniká sestupovým příčkám a je potřeba konstatovat, že dnes měla i velkou dávku štěstí. Sampdoria sice měla v 15. minutě první výraznější šanci, kterou neproměnil Gabbiadini, ale nic dalšího už si nevytvořila. Bezradně vypadali v prvním poločase i domácí, jejichž chvíle slávy přišla až po změně stran.

Po hodině hry ještě zasáhl po střele Caputa Provedel a pak stejný hráč hostí pálil do tyče. Byla to klasická situace "nedáš-dostaneš". Spezia následně podnikla útok a po centru Agudela zakončoval uvnitř šestnáctky nikým neobsazený Daniele Verde a z první napálil balón do sítě!

Sampdorii zbývalo dvacet minut, ale vše z jejich pohledu zkomplikovalo vyloučení. Albin Ekdal uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Pak už to měli Námořníci hodně složité a vyrovnat nedokázali. Spezia už má na Cagliari osmibodový náskok a v příštím kole narazí na Salernitanu. Sampdoria bude potřebovat zabrat, protože boj o záchranu se stává krutou realitou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dělá si book prdel????? 2,78-3,12-2,6?????? ?

Reagovat
smazaný uživatel

2,79-3,12-2,58 ?

Reagovat
smazaný uživatel

2,75-3,03-2,85 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele