21. kolo
25.01.2014 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SSC Neapol - Chievo Verona 1:1

Další nepříjemnou ztrátu si na své konto připisuje Neapol, která jenom remizovala doma s Chievem 1:1. Napolitáni ale mohli být nakonec rádi, že uhráli alespoň bod. Dvě minuty před koncem zápasu ho zachránil Raúl Albiol.

V brance domácích chyběl zkušený Pepe Reina a místo v brance tak zaujal Rafael, který nejspíš sám netušil, že bude poprvé lovit míč ze své sítě v 17. minutě. Sardo si krásně vyměnil míč s Théréauem a jeho následné zakončení rovněž nemělo chybu. Sardo napálil míč z první rovnou do šibenice a Fly Donkeys se ujali překvapivého vedení. Odpověď Neapole na sebe nemusela nechat dlouho čekat. Callejón připravil stoprocentně čistou gólovku pro Higuaína a kanonýr Neapole trestuhodně netrefil prázdnou branku. Zahozená šance vypracovaná bývalými hráči Realu Madrid musela domácí později pořádně mrzet.

Neapoli se totiž rázem ne a ne se podařit vyrovnat. Mertensovu střelu vyrazil Puggioni a na začátku druhého poločasu Chievo odrazilo příležitosti Hamšíka, znovu Mertense a Higuaína. Obrana hostí odolávala co to šlo a po hodině hry jí dokonce zachránila tyč, kterou orazítkoval nikdo jiný, než aktivní Mertens.

Tlak Benitezových svěřenců rostl. Pět minut před koncem zápasu přestřelil branku Insigne, ale jen o tři minuty později byl už konečně úspěšný sváteční střelec Raúl Albiol. Defenzíva Chieva nedokázala odvrátit nebezpečí z rohového kopu a následný centr do vápna propadl k Albiolovi, jenž překonal nešťastného Puggioniho. Brankář hostů si na míč sáhl, ale zabránit vyrovnání nedokázal.

Neapol ještě vycítila šanci na zvrat a v konečné tři body, ale Chievo už další zásah nedovolilo. Remíza 1:1 je pro Naples velkou ztrátou, naopak pro Chievo vítaným ziskem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip HX.

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:0

Reagovat
scr

skoda, ze Chievo nevydrzelo , ale i tak super..kazda ztrata se pocita..ted jeste aby Juve padlo v Rime :) Bych nikdy nerekl, ze budu prat vyhru Laziu :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele