21. kolo
26.01.2014 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - Udinese Calcio 1:0

Fotbalisté Parmy natáhli svojí neporazitelnost už na deset kol a v dnešním zápase proti Udinese si připsali čtvrté vítězství v řadě. Zápas rozhodla jediná branka, kterou po půlhodině hry vstřelil zkušený Brazilec Amauri.

Udine v týdnu vyřadilo z poháru AC Milán a věřilo si i proti Parmě, která do té doby devět kol neprohrála a třikrát v řadě si připsala plný počet bodů. Zápas ale Guidolinovým svěřencům nevyšel a všechny body zůstaly na Stadio Ennio Tardini.

Utkání začalo pořádně zostra. Sudí Peruzzo během dvanácti minut rozdal hned tři žluté karty a až pak se začal konečně hrát fotbal. Acquah napřáhl a Brkič musel tasit pohotový zákrok. Ve 35. minutě padla jediná branka utkání. Povedený centr dopravil Amauri hlavou za Brkičova záda a bylo to 1:0 pro Parmu. Udine už bylo v té době bez Douglase Santose, který si přivodil zranění a místo musel přenechat střídajícímu Pinzimu.

Druhý poločas začalo lépe Udine, Widmer nebezpečně vypálil a Mirante musel vytěsňovat. Parma ale byla aktivnější a měla více ze hry. Amauri mohl zvýšit, stejně jako Biabiany, ale Brkič další střelu za svá záda nepropustil. V nastaveném čase byli opět lepší domácí, ale stav 1:0 se už nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele