21. kolo
26.01.2014 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Bologna FC 1:1

Sampdoria sahala po třech bodech, ale nakonec se musela smířit s konečnou remízou 1:1. Tu přitom zařídil až v nastaveném čase proměněnou penaltou Diamanti.

První poločas utkání mezi Sampdorií a Boloňou rozhodně nebyl dobrou pozvánkou na druhou půli. Šance k vidění nebyly a diváci v ochozech stadionu Luigi Ferraris se nudili. Jediný vzrušivý moment se udál až na samém sklonku první pětačtyřicetiminutovky. Rolando Bianchi postupoval sám na branku, ale Gastaldello mu na poslední chvíli míč perfektním skluzem vypíchl.

Až po změně stran se konečně začalo něco dít. Soriano našel Krstičiče, ten vypálil ale hostující obrana takřka jistý gól zablokovala. Za chvíli byl sám před Curcim Soriano. Curci vyběhl a zmenšil Sorianovi střelecký uhel. V 62. minutě vstřelila Sampdoria první branku zápasu. Eder vlétl do vápna, naservíroval míč Gabbiadinimu a ten poslal domácí do vedení - 1:0.

Pokud chtěla Boloňa bodovat, musela svojí aktivitu zvýšit a to se vlastně nedělo. Devět minut před koncem zazdil tutovku Eder a tato nevyužitá šance musela domácí pořádně mrzet. Kdyby Eder vstřelil gól, bylo by takřka jistě rozhodnuto. Jenomže osud to chtěl jinak. Gastaldello v devadesáté minutě fauloval Christodoulopoulose a jelikož to bylo ve vápně, pískala se penalta. Tu bezpečně proměnil Alessandro Diamanti a s výsledkem 1:1 se už nic nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje nějaká penalta kterou Diamanti nedal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele