Serie A - souhrn 13. kola

20.11.2010, 19:54, aktualizováno 21.11.2010, 22:42
Komentáře a souhrny
Juventus dvěma góly v rozmezí pěti minut rozhodl o své výhře v Janově a na třetím místě střídá AS Řím, který včera doma porazil Udinese. Římany předstihla díky výhře nad Bolognou i Neapol. Dvě příčky před turínským klubem je AC Milán, který vyhrál nad Fiorentinou a i po tomto kole bude na čele tabulky. Do karet mu hrají porážka Interu a remíza Lazia. Pazzini hattrickem odstřelil Lecce.

SSC Neapol - Bologna FC 4:1

21.11.2010 20:45

Góly: 2. Christian Maggio, 37. Marek Hamšík, 48. Marek Hamšík, 74. Edinson Cavani - 68. Riccardo Meggiorini

Marek Hamšík vystoupil ze stínu Lavezziho s Cavanim a v dnešním duelu dotáhl Neapol k jasné výhře nad Bolognou. Ze čtyř gólů dal dva, před ním se trefil Maggio a po něm Cavani, za hosty korigoval Meggiorini. Partenopei tak udrželi třetí příčku.

Bologna do zápasu vstupovala v nepříliš dobrém rozpoložení. Ať už kvůli tabulkovému postavení nebo výplatám, který klub hráčům dluží a může kvůli tomu přijít o tři body. Když pak ve druhé minutě Maggio otevíral skóre, nemohlo to být s hosty horší. Lavezziho rohový kop se dostal právě k Lavezzimu a ten hlavičkou poslal Azzurri do vedení. Kuriózní na jeho brance je to, že se trefil už ve třetím domácím zápase s Bolognou v řadě.

Aby ale všechno nehrálo jen pro Neapol, musel hřiště ve 23. minutě opustit Paolo Cannavaro. Domácí kapitán se sice snažil rozběhat svalové zranění, ale nešlo to a na hřiště musel Cribari. Aktivní Lavezzi se pak snažil dvakrát přelstít gólmana Viviana, ale neuspěl. Po více než půlhodině hry to mělo být už 2:0. Matteo Rubin chtěl hrudí sklepnout míč Vivianovi, jenže si vůbec neuvědomil, že vedle něj stojí ještě Cavani, ale ten gólmana překonat nedokázal. Vzápětí mohl Viviano vše pokazit, když na deštivém terénu poslal míč na Cavaniho, ale na následující zakončení Lavezziho stihl zareagovat.

Neapol nakonec podruhé udeřila ve 37. minutě. Cavani obešel Britose, poslal zpětnou přihrávku na Hamšíka, jeho střelu ještě tečoval Britos a míč se pak dostal přes bezmocného Viviana.

Do druhé půle vyslali Rossoblu Meggioriniho a Siligardiho, jenže už za dvě minuty prohrávali o tři branky. Cavani svou střelou vybojoval roh. Po něm dostali míč k Hamšíkovi Campagnaro s Pazienzou a slovenský záložník doklepával. Na 4:0 mohl opět zvýšit Cavani, ale skvělý zákrok Viviana byl proti. Pak se opět předvedl Ezequiel Lavezzi. Nejprve jeho volej olízl brankovou konstrukci, pak po spolupráci se Sosou trefil boční síť.

V 68. minutě sice snižoval chytrou hlavičkou, která od země přeskočila De Sanctise, Meggiorini, ale to byla pro Bolognu slabá útěcha. Navíc když jen o šest minut později na konečných 4:1 upravil Cavani.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Cagliari Calcio 1:2

21.11.2010 15:00

Góly: 20. Andrea Caracciolo (pen.) - 63. Alessandro Matri, 66. Daniele Conti

Vypadalo to, že se Robertovi Donadonimu premiéra na lavičce Cagliari úplně nepovede, když se svým novým mužstvem hodinu prohrával v Brescii, ale pak díky Matrimu a Contimu Cagliari během tří minut stav otočilo a veze si tři body.

Na Stadio Rigamonti byl hodně těžký a podmáčený terén, což nevyhovovalo nikomu. Alessandro Matri se po pár minutách dostal do šance a Sereni musel u bližší tyče nohou zasahovat. Na druhé straně měl po rohu skórovat Eder, ale volejem na zadní tyči zklamal. Po dvaceti minutách fauloval Caracciola Biondini a sudí Celi odpískal penaltu. Sám Caracciolo míč bezpečně napálil do sítě a poslal Brescii do vedení.

Eder málem zvyšoval na 2:0, když prošel obranou a vypálil na Agazziho, ale gólman byl připraven. Hostující brankář musel zasahovat i v další akci, kdy se na něj řítil Kone. Brescia v tu chvíli zápasu dominovala, další Koneho akce už skončila střelou, dokonce olízla brankovou konstrukci. Po Nainggolanově chybě měl šanci pro změnu Eder, ale nedokázal z toho příliš vytěžit.

V 63. minutě se však do protiútoku vydalo Cagliari a překvapilo soupeřovu obranu. Andrea Cossu prostrčil míč na Matriho, který utekl strážcům a přesným zakončením vyrovnal. Hosté sice byli prakticky celý dosavadní průběh zápasu pod tlakem, ale jen tři minuty po srovnání udeřili podruhé. Daniele Conti se neostýchal, napálil míč z dobrých 30 metrů a překvapil Sereniho. Domácí na to reagovali nasazením Diamantiho, jenž odpočíval po reprezentační premiéře, ale dnes Brescii nepomohl. Otočení navíc nabudilo Cagliari, které si již v závěru zápasu vítězství pohlídalo. Za domácí hrozil v posledních minutách už jen střídající Possanzini, ale toho na poslední chvíli ve skluzu zastavil Canini.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Bari 1:0

21.11.2010 15:00

Góly: 83. Christian Terlizzi

Až branka Christiana Terlizziho zajistila tři body ve prospěch Catanie. Výsledek 1:0 pak prohlubuje krizi Bari, to zůstává nadále na posledním místě.

Diváci by nemuseli na jedinou branku utkání čekat dlouho, kdyby během první minuty Rossi fauloval Maxiho Lopéze. Ten byl v obrovské šanci a Rossi se mu riskantně vrhl pod nohy, vše ale vyřešil čistě. Další šance domácích měli na svědomí Silvestre a Gomez, oba rozvlnili boční síť. Mnohem blíže ke vstřelení branky byl Giuseppe Mascara, jeho hlavičku lapil pozorný brankář Gillet. Bari si v prvním poločase nevytvořilo žádnou velkou příležitost a i díky tomu byl výsledek po první pětačtyřicetiminutovce nerozhodný.

Po změně stran měl Gillet opět plné ruce práce, především střela Gomeze byla hodně nebezpečná. Vůbec Gomez byl hodně vidět, v 64. minutě ho zastavil až s vypětím všech sil obránce Parisi.

Snaha domácích pokračovala, Bari se víceméně jenom bránilo. Ricchiutiho střelu vyrazil Gillet na rohový kop. Bohužel Sicilané si zápas zkomplikovali vyloučením. Maxi Lopéz vehementně protestoval a dostal žlutou, Maxi mu za to následně zatleskal a rozhodčí mu za odměnu ukázal další žlutou, a to znamenalo jediné - vyloučení. Bari ale bylo v tomto zápase hodně špatné a ani přesilovka mu nepomohla. Naopak v 82. minutě mu zasadil definitivní úder Christian Terlizzi, parádním centrem se přitom odprezentoval Llama.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Città di Palermo 1:2

21.11.2010 15:00

Góly: 24. Erjon Bogdani - 11. Josip Iličić, 51. Fabrizio Miccoli

Palermo zvládlo utkání na půdě Ceseny a díky brankám Iličiče a Miccoliho zvítězilo 2:1. Sicilanům patří aktuálně sedmé místo tabulky, Cesena je s jedenácti body předposlední.

Hostům ze Sicílie vyšel start utkání velmi dobře. Obránce Balzaretti poslal do pokutového území načechraný centr, který Iličič zasáhl kopačkou a vstřelil úvodní branku utkání - 1:0 pro Palermo. To mělo zanedlouho další gólovku, Pastore i Miccoli na brankáře Antonioliho nevyzráli. Ve 24. minutě zaútočila Cesena a hned z toho byla vyrovnávací branka. Nagatomo přesně našel Bogdaniho a ten neměl těžkou práci s dopravením míče do sítě - 1:1.

The Sea Horses, jak se mimo jiné Ceseně, přezdívá mohli záhy skóre otočit. Nikým nehlídaného Appiaha vychytal až Salvatore Sirigu. Touto akcí také skončil první poločas.

Po změně stran strhli Sicilané vedení opět na svojí stranu. Fabrizio Miccoli vše krásně načasoval a parádní brankou dal na 2:1. Podíl na brance měl rovněž Mattia Cassani. Cesena to pak měla složité, Palermo hrálo přesně to, co potřebovalo a výsledek už do konce utkání nepustilo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 2:1

21.11.2010 15:00

Góly: 29. Sergio Pellissier, 82. Davide Moscardelli - 90. Samuel Eto'o

Krize Interu bude, zdá se, větší, než by se předpokládalo. Obhájce titulu se nedokázal vzchopit po posledních mizerných výkonech a dnes prohrál i v Chievu. Nejen, že na čelo nyní ztrácí už devět bodů, ale nejspíš na několik zápasů přijde o Samuela Eto'a, který zopakoval kousek Zinedineho Zidana z finále mistrovství světa z před čtyř let.

Úvod zápasu byl hodně otevřený, šance byly na obou stranách. Po čtyřech minutách se z 20 metrů napřáhl Cyril Thereau a Luca Castellazzi musel míč vytahovat nad břevno. Goran Panděv byl na druhé straně ještě mnohem blíže první brance. Po Eto'ově přihrávce utekl obraně, obešel brankáře, jenže z velkého úhlu nedokázal odkrytou branku trefit, střelu zastavila branková konstrukce. A Chievo ve 29. minutě toto zaváhání soupeře potrestalo.

Sergio Pellissier, který se vrátil do hry po třech zmeškaných duelech, vystoupal nejvýše, dostal se před Santona a tvrdou hlavičkou poslal k radosti domácích fanoušků Lecce do vedení. Ten gól jde jasně na vrub zkamenělého Santona. Vzápětí málem Pellissier zasadil další hřebíček, ale jeho zakončení po Thereauově centru nakonec Lúcio tečoval na roh.

Kolem 38. minuty to začalo na Stadio Bentegodi pořádně vřít. Samuel Eto'o se dostal do rozmíšky s Cesarem a opakovaný záznam chvilku nato ukázal, jak ho kamerunský útočník udeřil hlavou do hrudi. Vše se stalo mimo dozor všech čtyřech rozhodčích, ale jelikož incident zachytily televizní kamery, čeká na Eto'a pravděpodobně dlouhý distanc.

Ve druhé půli mohlo Chievo opět navýšit vedení. Po rohovém kopu doklepával Rigoni, ale nakonec stihl zakročit Stankovič. Pak Stankovič sám zakončoval akci Interu, ale Sorrentino jeho pokus vytáhl. A vzápětí domácí promarnili snad největší dosavadní šanci. Constantův volej Castellazzi pouze vyrazil k Fernandesovi, který si však nejspíše myslel, že byl v ofsajdu a branku vůbec netrefil. Nadále se hrála otevřená partie, Eto'a opět vychytal Sorrentino.

Nerazzurri chtěli očividně vyrovnat, ale zapomněli, jak moc je Chievo dobré v protiútocích. Jeden takový vedl Rigoni, doběhl skoro až k lajně, nacentroval na Moscardelliho a ten v 82. minutě zvýšil vedení domácích na 2:0. Interu se sice ještě podařilo skrze Eto'ovu přesnou střelu snížit, jenže to přišlo až v nastaveném čase a bylo už pozdě.

Více informací k zápasu

US Lecce - UC Sampdoria 2:3

21.11.2010 15:00

Góly: 72. David Di Michele, 83. Souleymane Diamoutene - 8. Giampaolo Pazzini, 40. Giampaolo Pazzini (pen.), 88. Giampaolo Pazzini

Hodně chaotický zápas byl k vidění v Lecce, diváci se dočkali pěti branek, hattricku a jedné červené karty. Hrdinou zápasu nemůže být nikdo jiný, než Giampaolo Pazzini.

Dlouhé čekání Dorie na branku ukončil už v 8. minutě Giamapolo Pazzini, brankář Rosati se nedohodl s obráncem a toho Pazzini dokonale využil ke vstřelení branky - 1:0 pro Sampdorii. Další rána postihla domácí fotbalisty ve 38. minutě, Chevanton neudržel nervy na uzdě, když se dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčího zřejmě zasypal natolik urážlivými slovy, že si za to vysloužil rovnou červenou kartu. Až do vyloučení bylo Lecce lepším týmem.

Uběhly dvě minuty od vyloučení a Sampdoria zasadila domácím další ránu. Giacomazzi v pokutovém území fauloval a nařízenou penaltu proměnil Giampaolo Pazzini - 2:0 pro Sampdorii. Hosté tak měli skvěle nakročeno k zisku tří bodů, ovšem ve druhém poločase se začaly dít pořádné věci!

V 58. minutě totiž došlo na dlouhou dobu k poslednímu světlému okamžiku Sampdorie, zvýšit vedení už na 3:0 mohl Guberti, brankář Lecce však jeho střelu vytěsnil na rohový kop. Blucerchiatti si pak mysleli, že už se jim nemůže nic stát, ale to se hrozivě zmýlili. Čtvrthodiny před koncem se Di Michele elegantně zbavil obránce a pak přesně zakončil - 2:1. Snížení vlilo domácím do žil novou krev a Sampdoria si dlouho koledovala o vyrovnání.

V 83. minutě se vyrovnání stalo skutečností. Souleymane Diamountene si naskočil na přesný centr a hlavou vyrovnal na 2:2. Pro Sampdorii a trenéra Domenica Di Carla to byl obrovský šok. Nicméně šok utrpěli i domácí, neboť za šest minut vrátil vedení na stranu Blucerchiatti třetí brankou Giampaolo Pazzini. Útočník hostů si před brankářem Lecce v pohodě poradil a zkompletoval hattrick - 3:2 pro Sampdorii. Utkání bylo napínavé až do závěrečného hvizdu, Sampdoria ale další vyrovnání nedovolila.

Více informací k zápasu

Parma FC - SS Lazio 1:1

21.11.2010 15:00

Góly: 23. Hernán Crespo - 45. Sergio Floccari

Pouze bod za remízu 1:1 si odváží ze hřiště Parmy druhé Lazio. Všechny branky padly v prvním poločase, kdy na Crespovu hlavičku odpověděl v nastaveném čase prvního poločasu Floccari.

Lazio se chtělo ujmout rychlého vedení, avšak Floccari byl v rozhodující chvíli odzbrojen. Poté následovaly nepřesné střely Brocchiho a Hernanese. Na první pohled se může zdát, že Lazio jasně dominovalo, jenže tak tomu nebylo. Hrála se vyrovnaná partie a byla to Parma, která se ujala vedení. Ještě než se tak stalo, musel opustit hrací plochu zraněný Morrone, na plac se dostal Angelo.

A právě nový hráč na hřišti poslal přesný centr na hlavu Crespa a Parma vedla 1:0. Lazio si nenechalo nic líbit a vrhlo své síly do útoku. Kapitán Mauri ale dlouho váhal s koncovkou. Domácí obraně zatápěli především Zarate a Hernanes. Druhý jmenovaný vypálil a míč směřující do branky nakonec obrana Parmy odvrátila. Lazio se vyrovnání přeci jenom dočkalo, v nastaveném čase prvního poločasu si naskočil na rohový kop Floccari a s pomocí Antonelliho překonal Miranteho - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Ve druhé půli bylo Lazio mnohem aktivnější a domácí jasně přehrávalo. Zarate po sérii kliček vypálil, Mirante jeho pokus vyrazil a Hernanes z dorážky minul. Parma si ale cenou remízu hlídala, a to se jí nakonec podařilo, utkání dospělo do remízového konce.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 0:2

21.11.2010 12:30

Góly: 18. Eduardo (vl.), 23. Miloš Krasić

Davide Ballardini utrpěl u janovského kormidla první porážku. Grifové nestačili na Juventus, který využil slabého výkonu domácích v prvním poločase, vstřelil dvě branky a pak vítězství kontroloval. Janovu nestačil ani zlepšený výkon ve druhém dějství.

Nový trenér domácích překvapil, když proti Staré Dámě nasadil jen tři obránce, ačkoliv v předchozích zápasech praktikoval klasickou hru se čtveřicí vzadu. A tento tah se mu nevyplatil. Bianconeri byli jasně lepší a v 17. minutě vše přetavili v úvodní gól. Pravdou však je, že pro Janov hodně smolný. Marchisiova nepříliš povedená rána se totiž odrazila od nohou Dainelliho, zamířila do tyče a od ní se míč odrazil od hlavy padajícího Eduarda do brány.

Za pět minut lovil portugalský brankář míč ze sítě znovu a opět bude vina ležet částečně na něm. Nicméně velkou chybu udělal také Criscito, jenž na pravé straně vůbec nepokryl Krasiče, který se pustil do vápna a vystřelil. Eduardo sice ránu rukavicí tečoval, ale míč se od zadní tyče odrazil za čáru. Janov pak mohl z ničeho nic snížit, když se po rohovém kopu dostal vysoký míč ke Criscitovi a ten ho parádním volejem poslal do břevna. Storari jen sledoval, kde míč skončí. Po prvních 25 minutách tak bylo zřejmé, že Juventus měl dobře postavené tyče, na obou stranách.

Ještě do poločasu opět prošel obranou Krasič a nacentroval na Iaquintu, jehož zakončení scházely centimetry. Další šanci na snížení měli domácí, Criscito poslal do ohně nepříjemný míč, Rossi na něj sice nedosáhl, ale Storari měl plno práce, aby ho vyrazil na roh. O poločase Ballardini stáhl Ranocchiu a Mesta, poslal na hřiště Destra s Kharjou a přeskupil rozestavení na klasické 4-4-2 a Janov byl hned o poznání nebezpečnější.

Šest minut po změně stran se předvedl Aquilani, vystřelil, ale branku netrefil. Dosáhnout na míč se ještě snažil Iaquinta, ale bez úspěchu. Na druhé straně centroval Rafinha, ale hlavičkující Toni přestřelil. Kharjův příchod byl výrazným oživením hry, což bylo dokumentováno čtvrthodiny před koncem, kdy domácí záložník vypálil a po teči Sissoka měl Storari co dělat, aby míč vytěsnil nad bránu. Další šanci si janovští připravili při spolupráci Toniho s Destrem, ale mladý útočník prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Pak se znovu ukázal Kharja, v 83. minutě však proti Grifům znovu stálo břevno. Kharja ze střední vzdálenosti napřáhl a stadionem Luigiho Ferrarise to jen zadunělo. A když Storari nebyl překonán ani v nastavení, kdy pálil Destro, zvítězil Juventus 2:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - ACF Fiorentina 1:0

20.11.2010 20:45

Góly: 45. Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovič rozhodl další zápas ve prospěch AC Milán, a ten si zároveň pojistil vedení v tabulce. Milán byl v zápase proti Viole lepším týmem, avšak prosadit se dokázal jen jednou. Červenou kartu dostal pár sekund před koncem Kroldrup.

Neuběhla ani minuta a Milán hostům pořádně zatopil. Po zhruba asi padesáti sekundách vytasil po parádní ráně Bonery těžký zákrok brankář Boruc. Za chvíli přidal další střelecký pokus Robinho, ale narozdíl od Bonery vůbec netrefil branku. Také Abbiati v brance AC se musel činit, zvláště po přímém kopu D’Agostina předvedl famózní zákrok. Brankář Milána se zaskvěl i v 18. minutě po hlavičce Kroldrupa.

Ljajič měl dvakrát solidní příležitost, ani v jednom momentu se však neprosadil. Pěknou střelu předvedl i Clarence Seedorf a Boruc opět skvěle. Pět minut před koncem prvního poločasu padla první branka, Robinho byl ale v rozhodující moment v ofsajdu a branka nebyla správně uznána. Rossoneri to nemuselo nijak zvlášť mrzet, neboť těsně před odchodem do šaten vstřelil krásnou branku Ibrahimovič. Švédský útočník si ukázkově zády k obránci zpracoval míč, a pak jakými si polo-nůžkami překonal Boruce - 1:0 pro AC Milán. Tímto výsledkem také skončila první polovina dějství.

Milánští pokračovali ve větší aktivitě i ve druhém poločase. Seedorf minul branku jen o milimetry a Nesta v jasné gólovce hlavičkoval jen do míst, kde byl připravený polský brankář. Domácí borci se také dožadovali pokutového kopu, a právem! Do Flaminiho přihrávky totiž sáhl rukou jeden z bránících hráčů, nicméně rozhodčí nic neviděl. Okamžik na to vypálil těsně vedle Thiago Silva a to samé Ibrahimovič.

Šance Fiorentiny na vyrovnání přišla v závěrečné desetiminutovce, Gilardino pláchl Nestovi, a pak do jasné šance přihrál Ljajičovi, Milán zachránil až dobrým zákrokem Abbiati. Na posledních pět minut se na hřiště dostal i Ronaldinho, avšak navýšení skóre to nepřineslo, a jelikož Viola nic nevymyslela, skončilo utkání vítězstvím Milána 1:0. Hosté pár sekund před závěrečným hvizdem přišli o obránce Kroldrupa, jenž uviděl po faulu na Ibrahimoviče druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 2:0

20.11.2010 18:00

Góly: 24. Jérémy Ménez, 56. Marco Borriello

Fotbalisté římského AS potvrdili výtečnou formu a doma porazili dvěma brankami Udinese Calcio. Hostům v závěru nepomohlo ani vyloučení Burdissa, v nastaveném čase jim také nebyla uznána regulérní branka.

Zápas nabídl hodně šancí na obou stranách. Francesco Totti se odhodlal k dalekonosné ráně z přímého kopu a jen těsně přestřelil. I na druhé straně se postarala o rozruch klubová ikona, Antonio Di Natale prověřil Sergia a vybojoval rohový kop. Další zákrok si brankář Sergio připsal po pokusu Flora Florese. Vlci pak zvýšili nápor a výsledkem byla nepřesná rána Meneze a dva střelecké pokusy stopera Juana. Brazilský obránce nejprve dorážel vyraženou střelu Tottiho, poté sám z individuální akce namířil míč jen do náruče Handanoviče.

Udinese se ale nakonec neubránilo, francouzský reprezentant Jéremy Ménez prošel mezi třemi hráči a pak i v pohodě zakončil - 1:0 pro AS Řím. Vše přitom vypadalo tak jednoduše.

Vyrovnání mohlo přijít záhy, Di Natale se ocitl za obranou Giallorossi, ale Sergio i díky vyběhnutí italskému střelci ztížil úlohu, Di Natale pak netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Zachytal si ještě Handanovič, Tottiho pokus o přehození mu nadělal poměrně velké starosti. První poločas další zajímavé situace nepřinesl, takže domácí Řím vedl po brance Méneze 1:0.

Ve druhém poločase se podařilo Římu skóre navýšit. Ménez ještě netrefil, ale o chvíli později se mohl spolu s týmem radovat. Borriello, ačkoliv zuby nehty bráněn, mimo jiné i držen za dres, se dokázal střelecky prosadit - 2:0 pro AS Řím. Po hodině hry tak měli Římané pohodlný náskok. Trenér Claudio Ranieri na to zareagoval střídáním útočníků. Méneze nahradil Baptista a brazilský útočník hned po pár vteřinách pobytu na hřišti nastřelil břevno. Vzrušení však bylo marné, neboť byl pískán útočný faul.

Udinese mělo dobré příležitosti, zejména Floro Flores se stejně jako v prvním poločase natlačil do šance, opět mu však chyběla trocha štěstí. To potřeboval i jeho spoluhráč Sanchez, po jehož ráně zazvonila tyčka. Zhruba deset minut před koncem přišli domácí o obránce Nicolase Burdissa, ten strčil do jednoho z hostujících hráčů a vysloužil si za to červenou kartu. Giallorossi tedy dohrávali o deseti, což ještě mohla být šance na zvrat. Bianconeri dokonce snížili, branka ale nebyla v nastaveném čase uznána. Bylo to však chybné rozhodnutí, neboť o ofsajd se v žádném případě nejednalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1392222:1129
2.SS Lazio1382316:1026
3.SSC Neapol1373322:1424
4.Juventus FC1365225:1323
5.AS Řím1364317:1522
6.Inter Milán1355314:920
7.Città di Palermo1362522:1820
8.UC Sampdoria1347214:1119
9.Chievo Verona1354413:1119
10.Calcio Catania1345411:1117
11.Udinese Calcio1352613:1417
12.Janov CFC1352610:1317
13.ACF Fiorentina1343613:1415
14.Parma FC133649:1115
15.Cagliari Calcio1335513:1214
16.Bologna FC1335512:1914
17.US Lecce1333710:2512
18.Brescia Calcio1332811:1711
19.AC Cesena133289:1711
20.AS Bari132389:209

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (465)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele