Serie A - souhrn 13. kola

20.11.2010, 19:54, aktualizováno 21.11.2010, 22:42
Komentáře a souhrny
Juventus dvěma góly v rozmezí pěti minut rozhodl o své výhře v Janově a na třetím místě střídá AS Řím, který včera doma porazil Udinese. Římany předstihla díky výhře nad Bolognou i Neapol. Dvě příčky před turínským klubem je AC Milán, který vyhrál nad Fiorentinou a i po tomto kole bude na čele tabulky. Do karet mu hrají porážka Interu a remíza Lazia. Pazzini hattrickem odstřelil Lecce.

SSC Neapol - Bologna FC 4:1

21.11.2010 20:45

Góly: 2. Christian Maggio, 37. Marek Hamšík, 48. Marek Hamšík, 74. Edinson Cavani - 68. Riccardo Meggiorini

Marek Hamšík vystoupil ze stínu Lavezziho s Cavanim a v dnešním duelu dotáhl Neapol k jasné výhře nad Bolognou. Ze čtyř gólů dal dva, před ním se trefil Maggio a po něm Cavani, za hosty korigoval Meggiorini. Partenopei tak udrželi třetí příčku.

Bologna do zápasu vstupovala v nepříliš dobrém rozpoložení. Ať už kvůli tabulkovému postavení nebo výplatám, který klub hráčům dluží a může kvůli tomu přijít o tři body. Když pak ve druhé minutě Maggio otevíral skóre, nemohlo to být s hosty horší. Lavezziho rohový kop se dostal právě k Lavezzimu a ten hlavičkou poslal Azzurri do vedení. Kuriózní na jeho brance je to, že se trefil už ve třetím domácím zápase s Bolognou v řadě.

Aby ale všechno nehrálo jen pro Neapol, musel hřiště ve 23. minutě opustit Paolo Cannavaro. Domácí kapitán se sice snažil rozběhat svalové zranění, ale nešlo to a na hřiště musel Cribari. Aktivní Lavezzi se pak snažil dvakrát přelstít gólmana Viviana, ale neuspěl. Po více než půlhodině hry to mělo být už 2:0. Matteo Rubin chtěl hrudí sklepnout míč Vivianovi, jenže si vůbec neuvědomil, že vedle něj stojí ještě Cavani, ale ten gólmana překonat nedokázal. Vzápětí mohl Viviano vše pokazit, když na deštivém terénu poslal míč na Cavaniho, ale na následující zakončení Lavezziho stihl zareagovat.

Neapol nakonec podruhé udeřila ve 37. minutě. Cavani obešel Britose, poslal zpětnou přihrávku na Hamšíka, jeho střelu ještě tečoval Britos a míč se pak dostal přes bezmocného Viviana.

Do druhé půle vyslali Rossoblu Meggioriniho a Siligardiho, jenže už za dvě minuty prohrávali o tři branky. Cavani svou střelou vybojoval roh. Po něm dostali míč k Hamšíkovi Campagnaro s Pazienzou a slovenský záložník doklepával. Na 4:0 mohl opět zvýšit Cavani, ale skvělý zákrok Viviana byl proti. Pak se opět předvedl Ezequiel Lavezzi. Nejprve jeho volej olízl brankovou konstrukci, pak po spolupráci se Sosou trefil boční síť.

V 68. minutě sice snižoval chytrou hlavičkou, která od země přeskočila De Sanctise, Meggiorini, ale to byla pro Bolognu slabá útěcha. Navíc když jen o šest minut později na konečných 4:1 upravil Cavani.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Cagliari Calcio 1:2

21.11.2010 15:00

Góly: 20. Andrea Caracciolo (pen.) - 63. Alessandro Matri, 66. Daniele Conti

Vypadalo to, že se Robertovi Donadonimu premiéra na lavičce Cagliari úplně nepovede, když se svým novým mužstvem hodinu prohrával v Brescii, ale pak díky Matrimu a Contimu Cagliari během tří minut stav otočilo a veze si tři body.

Na Stadio Rigamonti byl hodně těžký a podmáčený terén, což nevyhovovalo nikomu. Alessandro Matri se po pár minutách dostal do šance a Sereni musel u bližší tyče nohou zasahovat. Na druhé straně měl po rohu skórovat Eder, ale volejem na zadní tyči zklamal. Po dvaceti minutách fauloval Caracciola Biondini a sudí Celi odpískal penaltu. Sám Caracciolo míč bezpečně napálil do sítě a poslal Brescii do vedení.

Eder málem zvyšoval na 2:0, když prošel obranou a vypálil na Agazziho, ale gólman byl připraven. Hostující brankář musel zasahovat i v další akci, kdy se na něj řítil Kone. Brescia v tu chvíli zápasu dominovala, další Koneho akce už skončila střelou, dokonce olízla brankovou konstrukci. Po Nainggolanově chybě měl šanci pro změnu Eder, ale nedokázal z toho příliš vytěžit.

V 63. minutě se však do protiútoku vydalo Cagliari a překvapilo soupeřovu obranu. Andrea Cossu prostrčil míč na Matriho, který utekl strážcům a přesným zakončením vyrovnal. Hosté sice byli prakticky celý dosavadní průběh zápasu pod tlakem, ale jen tři minuty po srovnání udeřili podruhé. Daniele Conti se neostýchal, napálil míč z dobrých 30 metrů a překvapil Sereniho. Domácí na to reagovali nasazením Diamantiho, jenž odpočíval po reprezentační premiéře, ale dnes Brescii nepomohl. Otočení navíc nabudilo Cagliari, které si již v závěru zápasu vítězství pohlídalo. Za domácí hrozil v posledních minutách už jen střídající Possanzini, ale toho na poslední chvíli ve skluzu zastavil Canini.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Bari 1:0

21.11.2010 15:00

Góly: 83. Christian Terlizzi

Až branka Christiana Terlizziho zajistila tři body ve prospěch Catanie. Výsledek 1:0 pak prohlubuje krizi Bari, to zůstává nadále na posledním místě.

Diváci by nemuseli na jedinou branku utkání čekat dlouho, kdyby během první minuty Rossi fauloval Maxiho Lopéze. Ten byl v obrovské šanci a Rossi se mu riskantně vrhl pod nohy, vše ale vyřešil čistě. Další šance domácích měli na svědomí Silvestre a Gomez, oba rozvlnili boční síť. Mnohem blíže ke vstřelení branky byl Giuseppe Mascara, jeho hlavičku lapil pozorný brankář Gillet. Bari si v prvním poločase nevytvořilo žádnou velkou příležitost a i díky tomu byl výsledek po první pětačtyřicetiminutovce nerozhodný.

Po změně stran měl Gillet opět plné ruce práce, především střela Gomeze byla hodně nebezpečná. Vůbec Gomez byl hodně vidět, v 64. minutě ho zastavil až s vypětím všech sil obránce Parisi.

Snaha domácích pokračovala, Bari se víceméně jenom bránilo. Ricchiutiho střelu vyrazil Gillet na rohový kop. Bohužel Sicilané si zápas zkomplikovali vyloučením. Maxi Lopéz vehementně protestoval a dostal žlutou, Maxi mu za to následně zatleskal a rozhodčí mu za odměnu ukázal další žlutou, a to znamenalo jediné - vyloučení. Bari ale bylo v tomto zápase hodně špatné a ani přesilovka mu nepomohla. Naopak v 82. minutě mu zasadil definitivní úder Christian Terlizzi, parádním centrem se přitom odprezentoval Llama.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Città di Palermo 1:2

21.11.2010 15:00

Góly: 24. Erjon Bogdani - 11. Josip Iličić, 51. Fabrizio Miccoli

Palermo zvládlo utkání na půdě Ceseny a díky brankám Iličiče a Miccoliho zvítězilo 2:1. Sicilanům patří aktuálně sedmé místo tabulky, Cesena je s jedenácti body předposlední.

Hostům ze Sicílie vyšel start utkání velmi dobře. Obránce Balzaretti poslal do pokutového území načechraný centr, který Iličič zasáhl kopačkou a vstřelil úvodní branku utkání - 1:0 pro Palermo. To mělo zanedlouho další gólovku, Pastore i Miccoli na brankáře Antonioliho nevyzráli. Ve 24. minutě zaútočila Cesena a hned z toho byla vyrovnávací branka. Nagatomo přesně našel Bogdaniho a ten neměl těžkou práci s dopravením míče do sítě - 1:1.

The Sea Horses, jak se mimo jiné Ceseně, přezdívá mohli záhy skóre otočit. Nikým nehlídaného Appiaha vychytal až Salvatore Sirigu. Touto akcí také skončil první poločas.

Po změně stran strhli Sicilané vedení opět na svojí stranu. Fabrizio Miccoli vše krásně načasoval a parádní brankou dal na 2:1. Podíl na brance měl rovněž Mattia Cassani. Cesena to pak měla složité, Palermo hrálo přesně to, co potřebovalo a výsledek už do konce utkání nepustilo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 2:1

21.11.2010 15:00

Góly: 29. Sergio Pellissier, 82. Davide Moscardelli - 90. Samuel Eto'o

Krize Interu bude, zdá se, větší, než by se předpokládalo. Obhájce titulu se nedokázal vzchopit po posledních mizerných výkonech a dnes prohrál i v Chievu. Nejen, že na čelo nyní ztrácí už devět bodů, ale nejspíš na několik zápasů přijde o Samuela Eto'a, který zopakoval kousek Zinedineho Zidana z finále mistrovství světa z před čtyř let.

Úvod zápasu byl hodně otevřený, šance byly na obou stranách. Po čtyřech minutách se z 20 metrů napřáhl Cyril Thereau a Luca Castellazzi musel míč vytahovat nad břevno. Goran Panděv byl na druhé straně ještě mnohem blíže první brance. Po Eto'ově přihrávce utekl obraně, obešel brankáře, jenže z velkého úhlu nedokázal odkrytou branku trefit, střelu zastavila branková konstrukce. A Chievo ve 29. minutě toto zaváhání soupeře potrestalo.

Sergio Pellissier, který se vrátil do hry po třech zmeškaných duelech, vystoupal nejvýše, dostal se před Santona a tvrdou hlavičkou poslal k radosti domácích fanoušků Lecce do vedení. Ten gól jde jasně na vrub zkamenělého Santona. Vzápětí málem Pellissier zasadil další hřebíček, ale jeho zakončení po Thereauově centru nakonec Lúcio tečoval na roh.

Kolem 38. minuty to začalo na Stadio Bentegodi pořádně vřít. Samuel Eto'o se dostal do rozmíšky s Cesarem a opakovaný záznam chvilku nato ukázal, jak ho kamerunský útočník udeřil hlavou do hrudi. Vše se stalo mimo dozor všech čtyřech rozhodčích, ale jelikož incident zachytily televizní kamery, čeká na Eto'a pravděpodobně dlouhý distanc.

Ve druhé půli mohlo Chievo opět navýšit vedení. Po rohovém kopu doklepával Rigoni, ale nakonec stihl zakročit Stankovič. Pak Stankovič sám zakončoval akci Interu, ale Sorrentino jeho pokus vytáhl. A vzápětí domácí promarnili snad největší dosavadní šanci. Constantův volej Castellazzi pouze vyrazil k Fernandesovi, který si však nejspíše myslel, že byl v ofsajdu a branku vůbec netrefil. Nadále se hrála otevřená partie, Eto'a opět vychytal Sorrentino.

Nerazzurri chtěli očividně vyrovnat, ale zapomněli, jak moc je Chievo dobré v protiútocích. Jeden takový vedl Rigoni, doběhl skoro až k lajně, nacentroval na Moscardelliho a ten v 82. minutě zvýšil vedení domácích na 2:0. Interu se sice ještě podařilo skrze Eto'ovu přesnou střelu snížit, jenže to přišlo až v nastaveném čase a bylo už pozdě.

Více informací k zápasu

US Lecce - UC Sampdoria 2:3

21.11.2010 15:00

Góly: 72. David Di Michele, 83. Souleymane Diamoutene - 8. Giampaolo Pazzini, 40. Giampaolo Pazzini (pen.), 88. Giampaolo Pazzini

Hodně chaotický zápas byl k vidění v Lecce, diváci se dočkali pěti branek, hattricku a jedné červené karty. Hrdinou zápasu nemůže být nikdo jiný, než Giampaolo Pazzini.

Dlouhé čekání Dorie na branku ukončil už v 8. minutě Giamapolo Pazzini, brankář Rosati se nedohodl s obráncem a toho Pazzini dokonale využil ke vstřelení branky - 1:0 pro Sampdorii. Další rána postihla domácí fotbalisty ve 38. minutě, Chevanton neudržel nervy na uzdě, když se dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčího zřejmě zasypal natolik urážlivými slovy, že si za to vysloužil rovnou červenou kartu. Až do vyloučení bylo Lecce lepším týmem.

Uběhly dvě minuty od vyloučení a Sampdoria zasadila domácím další ránu. Giacomazzi v pokutovém území fauloval a nařízenou penaltu proměnil Giampaolo Pazzini - 2:0 pro Sampdorii. Hosté tak měli skvěle nakročeno k zisku tří bodů, ovšem ve druhém poločase se začaly dít pořádné věci!

V 58. minutě totiž došlo na dlouhou dobu k poslednímu světlému okamžiku Sampdorie, zvýšit vedení už na 3:0 mohl Guberti, brankář Lecce však jeho střelu vytěsnil na rohový kop. Blucerchiatti si pak mysleli, že už se jim nemůže nic stát, ale to se hrozivě zmýlili. Čtvrthodiny před koncem se Di Michele elegantně zbavil obránce a pak přesně zakončil - 2:1. Snížení vlilo domácím do žil novou krev a Sampdoria si dlouho koledovala o vyrovnání.

V 83. minutě se vyrovnání stalo skutečností. Souleymane Diamountene si naskočil na přesný centr a hlavou vyrovnal na 2:2. Pro Sampdorii a trenéra Domenica Di Carla to byl obrovský šok. Nicméně šok utrpěli i domácí, neboť za šest minut vrátil vedení na stranu Blucerchiatti třetí brankou Giampaolo Pazzini. Útočník hostů si před brankářem Lecce v pohodě poradil a zkompletoval hattrick - 3:2 pro Sampdorii. Utkání bylo napínavé až do závěrečného hvizdu, Sampdoria ale další vyrovnání nedovolila.

Více informací k zápasu

Parma FC - SS Lazio 1:1

21.11.2010 15:00

Góly: 23. Hernán Crespo - 45. Sergio Floccari

Pouze bod za remízu 1:1 si odváží ze hřiště Parmy druhé Lazio. Všechny branky padly v prvním poločase, kdy na Crespovu hlavičku odpověděl v nastaveném čase prvního poločasu Floccari.

Lazio se chtělo ujmout rychlého vedení, avšak Floccari byl v rozhodující chvíli odzbrojen. Poté následovaly nepřesné střely Brocchiho a Hernanese. Na první pohled se může zdát, že Lazio jasně dominovalo, jenže tak tomu nebylo. Hrála se vyrovnaná partie a byla to Parma, která se ujala vedení. Ještě než se tak stalo, musel opustit hrací plochu zraněný Morrone, na plac se dostal Angelo.

A právě nový hráč na hřišti poslal přesný centr na hlavu Crespa a Parma vedla 1:0. Lazio si nenechalo nic líbit a vrhlo své síly do útoku. Kapitán Mauri ale dlouho váhal s koncovkou. Domácí obraně zatápěli především Zarate a Hernanes. Druhý jmenovaný vypálil a míč směřující do branky nakonec obrana Parmy odvrátila. Lazio se vyrovnání přeci jenom dočkalo, v nastaveném čase prvního poločasu si naskočil na rohový kop Floccari a s pomocí Antonelliho překonal Miranteho - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Ve druhé půli bylo Lazio mnohem aktivnější a domácí jasně přehrávalo. Zarate po sérii kliček vypálil, Mirante jeho pokus vyrazil a Hernanes z dorážky minul. Parma si ale cenou remízu hlídala, a to se jí nakonec podařilo, utkání dospělo do remízového konce.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Juventus FC 0:2

21.11.2010 12:30

Góly: 18. Eduardo (vl.), 23. Miloš Krasić

Davide Ballardini utrpěl u janovského kormidla první porážku. Grifové nestačili na Juventus, který využil slabého výkonu domácích v prvním poločase, vstřelil dvě branky a pak vítězství kontroloval. Janovu nestačil ani zlepšený výkon ve druhém dějství.

Nový trenér domácích překvapil, když proti Staré Dámě nasadil jen tři obránce, ačkoliv v předchozích zápasech praktikoval klasickou hru se čtveřicí vzadu. A tento tah se mu nevyplatil. Bianconeri byli jasně lepší a v 17. minutě vše přetavili v úvodní gól. Pravdou však je, že pro Janov hodně smolný. Marchisiova nepříliš povedená rána se totiž odrazila od nohou Dainelliho, zamířila do tyče a od ní se míč odrazil od hlavy padajícího Eduarda do brány.

Za pět minut lovil portugalský brankář míč ze sítě znovu a opět bude vina ležet částečně na něm. Nicméně velkou chybu udělal také Criscito, jenž na pravé straně vůbec nepokryl Krasiče, který se pustil do vápna a vystřelil. Eduardo sice ránu rukavicí tečoval, ale míč se od zadní tyče odrazil za čáru. Janov pak mohl z ničeho nic snížit, když se po rohovém kopu dostal vysoký míč ke Criscitovi a ten ho parádním volejem poslal do břevna. Storari jen sledoval, kde míč skončí. Po prvních 25 minutách tak bylo zřejmé, že Juventus měl dobře postavené tyče, na obou stranách.

Ještě do poločasu opět prošel obranou Krasič a nacentroval na Iaquintu, jehož zakončení scházely centimetry. Další šanci na snížení měli domácí, Criscito poslal do ohně nepříjemný míč, Rossi na něj sice nedosáhl, ale Storari měl plno práce, aby ho vyrazil na roh. O poločase Ballardini stáhl Ranocchiu a Mesta, poslal na hřiště Destra s Kharjou a přeskupil rozestavení na klasické 4-4-2 a Janov byl hned o poznání nebezpečnější.

Šest minut po změně stran se předvedl Aquilani, vystřelil, ale branku netrefil. Dosáhnout na míč se ještě snažil Iaquinta, ale bez úspěchu. Na druhé straně centroval Rafinha, ale hlavičkující Toni přestřelil. Kharjův příchod byl výrazným oživením hry, což bylo dokumentováno čtvrthodiny před koncem, kdy domácí záložník vypálil a po teči Sissoka měl Storari co dělat, aby míč vytěsnil nad bránu. Další šanci si janovští připravili při spolupráci Toniho s Destrem, ale mladý útočník prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Pak se znovu ukázal Kharja, v 83. minutě však proti Grifům znovu stálo břevno. Kharja ze střední vzdálenosti napřáhl a stadionem Luigiho Ferrarise to jen zadunělo. A když Storari nebyl překonán ani v nastavení, kdy pálil Destro, zvítězil Juventus 2:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - ACF Fiorentina 1:0

20.11.2010 20:45

Góly: 45. Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovič rozhodl další zápas ve prospěch AC Milán, a ten si zároveň pojistil vedení v tabulce. Milán byl v zápase proti Viole lepším týmem, avšak prosadit se dokázal jen jednou. Červenou kartu dostal pár sekund před koncem Kroldrup.

Neuběhla ani minuta a Milán hostům pořádně zatopil. Po zhruba asi padesáti sekundách vytasil po parádní ráně Bonery těžký zákrok brankář Boruc. Za chvíli přidal další střelecký pokus Robinho, ale narozdíl od Bonery vůbec netrefil branku. Také Abbiati v brance AC se musel činit, zvláště po přímém kopu D’Agostina předvedl famózní zákrok. Brankář Milána se zaskvěl i v 18. minutě po hlavičce Kroldrupa.

Ljajič měl dvakrát solidní příležitost, ani v jednom momentu se však neprosadil. Pěknou střelu předvedl i Clarence Seedorf a Boruc opět skvěle. Pět minut před koncem prvního poločasu padla první branka, Robinho byl ale v rozhodující moment v ofsajdu a branka nebyla správně uznána. Rossoneri to nemuselo nijak zvlášť mrzet, neboť těsně před odchodem do šaten vstřelil krásnou branku Ibrahimovič. Švédský útočník si ukázkově zády k obránci zpracoval míč, a pak jakými si polo-nůžkami překonal Boruce - 1:0 pro AC Milán. Tímto výsledkem také skončila první polovina dějství.

Milánští pokračovali ve větší aktivitě i ve druhém poločase. Seedorf minul branku jen o milimetry a Nesta v jasné gólovce hlavičkoval jen do míst, kde byl připravený polský brankář. Domácí borci se také dožadovali pokutového kopu, a právem! Do Flaminiho přihrávky totiž sáhl rukou jeden z bránících hráčů, nicméně rozhodčí nic neviděl. Okamžik na to vypálil těsně vedle Thiago Silva a to samé Ibrahimovič.

Šance Fiorentiny na vyrovnání přišla v závěrečné desetiminutovce, Gilardino pláchl Nestovi, a pak do jasné šance přihrál Ljajičovi, Milán zachránil až dobrým zákrokem Abbiati. Na posledních pět minut se na hřiště dostal i Ronaldinho, avšak navýšení skóre to nepřineslo, a jelikož Viola nic nevymyslela, skončilo utkání vítězstvím Milána 1:0. Hosté pár sekund před závěrečným hvizdem přišli o obránce Kroldrupa, jenž uviděl po faulu na Ibrahimoviče druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Udinese Calcio 2:0

20.11.2010 18:00

Góly: 24. Jérémy Ménez, 56. Marco Borriello

Fotbalisté římského AS potvrdili výtečnou formu a doma porazili dvěma brankami Udinese Calcio. Hostům v závěru nepomohlo ani vyloučení Burdissa, v nastaveném čase jim také nebyla uznána regulérní branka.

Zápas nabídl hodně šancí na obou stranách. Francesco Totti se odhodlal k dalekonosné ráně z přímého kopu a jen těsně přestřelil. I na druhé straně se postarala o rozruch klubová ikona, Antonio Di Natale prověřil Sergia a vybojoval rohový kop. Další zákrok si brankář Sergio připsal po pokusu Flora Florese. Vlci pak zvýšili nápor a výsledkem byla nepřesná rána Meneze a dva střelecké pokusy stopera Juana. Brazilský obránce nejprve dorážel vyraženou střelu Tottiho, poté sám z individuální akce namířil míč jen do náruče Handanoviče.

Udinese se ale nakonec neubránilo, francouzský reprezentant Jéremy Ménez prošel mezi třemi hráči a pak i v pohodě zakončil - 1:0 pro AS Řím. Vše přitom vypadalo tak jednoduše.

Vyrovnání mohlo přijít záhy, Di Natale se ocitl za obranou Giallorossi, ale Sergio i díky vyběhnutí italskému střelci ztížil úlohu, Di Natale pak netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Zachytal si ještě Handanovič, Tottiho pokus o přehození mu nadělal poměrně velké starosti. První poločas další zajímavé situace nepřinesl, takže domácí Řím vedl po brance Méneze 1:0.

Ve druhém poločase se podařilo Římu skóre navýšit. Ménez ještě netrefil, ale o chvíli později se mohl spolu s týmem radovat. Borriello, ačkoliv zuby nehty bráněn, mimo jiné i držen za dres, se dokázal střelecky prosadit - 2:0 pro AS Řím. Po hodině hry tak měli Římané pohodlný náskok. Trenér Claudio Ranieri na to zareagoval střídáním útočníků. Méneze nahradil Baptista a brazilský útočník hned po pár vteřinách pobytu na hřišti nastřelil břevno. Vzrušení však bylo marné, neboť byl pískán útočný faul.

Udinese mělo dobré příležitosti, zejména Floro Flores se stejně jako v prvním poločase natlačil do šance, opět mu však chyběla trocha štěstí. To potřeboval i jeho spoluhráč Sanchez, po jehož ráně zazvonila tyčka. Zhruba deset minut před koncem přišli domácí o obránce Nicolase Burdissa, ten strčil do jednoho z hostujících hráčů a vysloužil si za to červenou kartu. Giallorossi tedy dohrávali o deseti, což ještě mohla být šance na zvrat. Bianconeri dokonce snížili, branka ale nebyla v nastaveném čase uznána. Bylo to však chybné rozhodnutí, neboť o ofsajd se v žádném případě nejednalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1392222:1129
2.SS Lazio1382316:1026
3.SSC Neapol1373322:1424
4.Juventus FC1365225:1323
5.AS Řím1364317:1522
6.Inter Milán1355314:920
7.Città di Palermo1362522:1820
8.UC Sampdoria1347214:1119
9.Chievo Verona1354413:1119
10.Calcio Catania1345411:1117
11.Udinese Calcio1352613:1417
12.Janov CFC1352610:1317
13.ACF Fiorentina1343613:1415
14.Parma FC133649:1115
15.Cagliari Calcio1335513:1214
16.Bologna FC1335512:1914
17.US Lecce1333710:2512
18.Brescia Calcio1332811:1711
19.AC Cesena133289:1711
20.AS Bari132389:209

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (465)

Přidat komentář
smazaný uživatel

As má parádní ty černý límce

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, "AS"

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš tu šálu, kterou má Menez na sobě?.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tu. Považoval jsem to za nějakej nákrčník Přijde mi to perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme třetí

a dokonce máme už i aktivní skóre

Reagovat
GEGE

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

FIORENTINA: Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual; Donadel, D'Agostino, Marchionni, Ljajic, Cerci; Gilardino.

Dobrá sestava akorát bych radši místo Gattusa viděl Boatenga.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie AS ROMA spocchiosa romanita

Reagovat
Shevchenko

Dilema: Jít ven nebo zůstat věrný ACM?

Reagovat
smazaný uživatel

věrný.

Reagovat
GEGE

Ty soboty jsou na hovno no taky bych šel nejradší někam kalit ale chci to vidět mám s toho dobrý pocit,že to bude pěkný fotbal.

Reagovat
Pinturicchio

Zůstat věrný a pak zapít případné vítězství ( Taky to tak dělám, po fotbale ještě není tak pozdě někam zajít )

Reagovat
Shevchenko

Možná jo.

Reagovat
Radin

jednoduše,jít do hospody na fotbal :-)

Reagovat
Shevchenko

Není kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď jste nezadaní, nebo máte hodně tolerantní partnerky. Ať tak nebo tak, závidím

Reagovat
Mr.Jindros

Ven.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!! 3 body su doma, 7 zapas v rade bez prehry už sme aj inter predbehli

Reagovat
smazaný uživatel

snad to nebude jen do zitrka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pěkný match

France vypadá, že ho to zase začlo bavit, dlouho sem ho neviděl tak při chuti. Marco 3 góly ze 4 zápasů a Jeremy letos konečně ukazuje, čím si vysloužil přezdívku FenoMenéz

Castellini s Grecem u nás nemají co dělat. Simplicio dneska slabý, stejně jako Adriho hororová dvacetiminutovka O dalším tragikomickém výkonu Baptisty ani nemluvě...

btw: už jste to tu asi zmiňovali dřív, ale letos nám jdou rozhodčí celkem naproti

Branka Udine naprosto regulérní..

Reagovat
GEGE

Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nedá D'agostino ve FM ani jeden kloudnej přímák a tady trefí skoro šibenici

Reagovat
FORZAMILAN

...........Abiatti......

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pánové, pokud by si někdo z vás chtěl nadělit předčasný vánoční dárek, v podobě výjezdu na AC-AS, tak mám v autě ještě 2 volná místa. Odjezd z Prahy, náklady na cestu minimální.

A pokud bychom se domluvili na pravidlech, byl bych ochoten vzít i fandu AC

Reagovat
smazaný uživatel

děláte často takový výjezdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidelně ne. Většinou to závisí na tom, jak se skloubí finance a volný čas. Ani jednoho moc není

Teď je v plánu to AC a v únoru Inter nebo Janov. Takže pokud bys měl zájem, určitě dej vědět

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že ale jezdíte samý venkovní zápasy, já bych raději na nějaký domací zápasík. Ale chápu, že je to o nějaký ten kiláček dál

Reagovat
smazaný uživatel

Před vánocema by to asi nešlo, ale na ten únor už bych to viděl i celkem reálně, máš něco jako icq nebo skype abychom si o tom kdyžtak mohli říct víc?

Reagovat
lnterista

Flaminy jeste navyky z anglie

Reagovat
lnterista

Flamini boha jeho

Reagovat
Shevchenko

Pěkná šipka.

Reagovat
panca

robinho se snazi ale je to nejak k nicemu

Reagovat
Mihal

Flamini už mal byť vonku

Reagovat
GEGE

Za čistý zákrok na míč?

Reagovat
Mihal

a za simulovanie

Reagovat
GEGE

ty máš dost.

Reagovat
Mihal

trošku objektivity, ten sklz na takomto teréne bol na žltú, za to fimovanie asi správne nedal ale mohol

Reagovat
panca

sice prvni mic, ale jasnej faul, kdyz ho mu pak da kosu jako prase

Reagovat
panca

ma nejakej tym vic okartovanou zalohu nez ac?

Reagovat
panca

na co to ma fiorentina reklamu na dresech?

Reagovat
10

Save the children...nemají sponzora, tak mají charitu, jako Barcelona s Unicefem...

Reagovat
panca

myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistej

Reagovat
Shevchenko

Robsone krok si ještě mohl počkat.

Reagovat
panca

pokud vim tak silvio ma metr zaplacenej, tak co piska!!!!

Reagovat
Shevchenko

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Tomanatura

Kur*a

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOL Ibraaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastico !!!!IBRA!!!!!!!!!!

Reagovat
panca

ty pi......

Reagovat
Tomanatura

Gattuso

Reagovat
10

kde by byl Milán bez Ibry...

Reagovat
Shevchenko

Dneska jde vidět, kde jsme bez Pata.

Reagovat
panca

to pak bude valec s patem

Reagovat
smazaný uživatel

Pato je skvely, ale Ibra je jednoznacne najvacsia hviezda AC ...

Reagovat
Shevchenko

Neříkejte mi, že si to udělal při tom výskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA

Reagovat
smazaný uživatel

ten gattuso je fakt vysinuty

Reagovat
Shevchenko

Jen tak mimochodem, Jak jsem v týdnu hral PES za AC proti Viole, tak se mi s Ibrou povedl podobný kousek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Ibra se zraní při oslavě gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Shevo, ty shmejde

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
panca

dnes vsichni ibra abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAA skvely gol

Reagovat
sansiro

Ibra

Reagovat
lnterista

asi dalsi rok kdy bude misto tymu napsano Scudetto Ibrahimovic

Reagovat
smazaný uživatel

taktika je: stačí koupit Ibru...Scudo zaručené...

Reagovat
lnterista

ta italie je bohuzel tak trapne marna ze to staci asi

Reagovat
panca

tak i v barce dal hafol golu

Reagovat
lnterista

v Barce bych striel i ja ale jasne je to vyborny utocnik o tom zadna

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to trochu tjapné no...

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A mu sedi, to sa neda upriet

Reagovat
lnterista

jak se nebeha tak mu to sedi no

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to tak od sezony 2003-04 tak v kazdem tymu, kde byl, tak meli titul, i když je Juventinum pak strhli

Reagovat
Tomanatura

Viola zatím ne vůbec špatně, což je takový malý zázrak. Na dvojce D´Agostino - Ljajič se dá stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

ibra, paradni gol,sice zpusobenej obrovskou chybou obrance, ale stal na spravnym miste

Reagovat
Shevchenko

OT: Koukněte na Barcu.

Reagovat
Mihal

najvyrovnanejšia liga na svete

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

jsem to vypl asi v 10 minute, kdy nebylo co resit

Reagovat
smazaný uživatel

To seš teda dobrej týpek. Se na ten fotbal ani nemusíš dívat, když máš za stavu 0:0 hotovo.

Reagovat
FORZAMILAN

Někteří z nás jsou dnes na tomhle zápase,že? GATTUSO,..........

Reagovat
lnterista

fakt?

Reagovat
Shevchenko

Spíš bych řekl, že někde kalí.

Reagovat
FORZAMILAN

Dvě tři kola nazpátek tady psal,že nad tím vážně uvažuje,ještě s někým,se zájezdem z acmilan.cz,každopádně nám bude dneska scházet jeho pozápasové shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevis jestli jel s ofiko fanclubem AC,( protoze ja jo) nebo sam?

Reagovat
Mihal

AC bez Ibrahimovica by bolo asi tam ako Inter bez Etooa, cize v ()

Reagovat
FORZAMILAN

Barca , Messi hattrick,po tom zápase ve středu,který odehrál celý a rozhodl.To by naši zdechli

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to chodci no...messiho bysme potřebovali

Reagovat
FORZAMILAN

toho by potřeboval každej

Reagovat
Al Capone

AS zase pohnojený start a na jaře bude zase bojovat o titul, snad jim to tentokrát vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím jim, 2. místo by mohlo být a bude (Ranieri).

Reagovat
Mr.Jindros

To nejsou dobré zprávy pro Juve tohle.

Reagovat
Shevchenko

No Rino...

Reagovat
GEGE

Jasná pentle...

Reagovat
Shevchenko

Viola ale taky mohla kopat.

Reagovat
panca

se tesim, az to jednou silvovi vyjde

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
sansiro

Sandro

Reagovat
GEGE

Reagovat
FORZAMILAN

Siniša,to býval plajer,ty jeho přímáky

Reagovat
sansiro

http://www.youtube.com/watch?v=oheIboyW9hc na ten si pamatuju, bylo to předkolo a postoupili

Reagovat
FORZAMILAN

jo dobrý , tady je takový sestřih.......

http://www.youtube.com/watch?v=DE2U31EB7-s&feature=related

Reagovat
sansiro

Reagovat
Shevchenko

100 pro MILAN !!!

Reagovat
Shevchenko

Obrana v druhém poločase funguje parádně, ale chtělo by to gól, aby se neopakoval Capuano nebo Bačinović.

Reagovat
panca

tak jsi to malem zakril!! nesta zaspal

Reagovat
Shevchenko

No tu ku*vo

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati

Reagovat
sansiro

Alessandro teď slušně propadl....

Reagovat
GEGE

Dinho na to,že je po draku slušný sprint.

Reagovat
smazaný uživatel

šup konec

Reagovat
smazaný uživatel

to byla zase přestřelka.. ale 3 body sou hlavní

Reagovat
GEGE

Čekal jsem snadnější výhru proti zdecimované Fiorentině nakonec celkem drama.Díky opět skvělému Abbiatimu za skvělé zákroky Ibra fantastický gol Celkem potěšil i Robinho,který byl hodně vidět.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati dnes AC zachránil naopak Nesta se me zda pomalej a začíná dělat vice a více chyb

Reagovat
Shevchenko

GRAZIE MILAN! Dneska to skřípalo především v útoku, ale zafungoval factor Ibra. Obrana super, ale stačila jedna chyba (Nesta v 85. minutě) a všechno mohlo jít do kytek. Abbiati jako vždy skvěle! Teď stvrdit postup v Auxerre a hurá do Janova. FORZA MILAN!

Reagovat
Tomanatura

Viola slušný výkon, na šance 2:2. Hlavně škoda té Ljajičovi, to měl být gól Docela se mi to líbilo, AC bylo chvilkami horším týmem

Reagovat
Shevchenko

Hlavně první poločas Viola hrála dobře, ve druhém si to AC hlídalo, až na tu šanci Ljajiće teda.

Reagovat
panca

Abbiati MOTM

Reagovat
Yanek

Nebýt rozhodčího neodpískané penalty. U Flaminiho bych to ještě jakž takž bral, ale ruka uplně jasná to se pískalo. Gattusova žlutá taky docela nepochopitelná. Jinak Abbi skvělé, obrana až na kiks Nesty nepřekonatelná. Záloha průměr, potěšil Flamstr, Clarence zahrál taky dobře. Ibra je hráč, který rozhoduje zápasy a to potvrdil i dnes a Robinho se snažil, takže taky +.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

AS znova predvadza stihaciu jazdu , len dufam ze tento rok to bude uspesne a vystupia na vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A je Ibrova liga. Pohled na tabulku už hezkých pár let nebyl tak krásnej. Zítra snad všichni hlavní konkurenti kromě Neapole hrajou venku, tak by taky něco mohli ztratit.

Reagovat
Alberto Aquilani

OT : Kde sledujete známky hráčov z gazzetty ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://magic.gazzetta.it/magiccampionato/10-11/free/statistiche/

Ale za 13.kolo tam budú až niekedy v pondelok

Reagovat
cresposuper

Zajtra musíme bezpodmienečne vyhrať, 9-bodový nádskok, to už by naozaj ťažko doháňalo. Tá nominácia nevyzerá bez tých zranení najlepšie. Dal by som asi takúto zostavu: Castelazzi,- Natalino, Cordoba, Lucio, Santon,- Zanetti, Cambiasso , Stanković,- Sneijder,- Etoo, Pandev

Reagovat
Votas

ta nominace je vážně hrůzostrašná...když už musí být povolán i Rivas...ale vyhrát se už musí, žádná omluva nebude dostatečná...já bych to viděl radši Luca- Santon, Lucio, Cordoba, Zanetti- Stankovič, Cambiasso- Biabiany, Wes, Eto'o- Panděv, ale čertví jak to bude, jestli třeba Nwankwo neumí zahrát levýho beka jako nouzovku než někdo z Primavery...su zvědavej, co Rafa vymyslí, aby si udobřil fanoušky

Reagovat
cresposuper

Tak na krídla by som nerád hral. Chievo bude hrať defenzívne, krídla budú mať málo priestoru, zvlásť Biabiany je v tomto zápase nepoužiteľný.

Reagovat
Votas

tak já bych se soustředil na to, že je zdravý a už má něco odkopáno...prakticky doteď se napravo nepotkal se Santonem, tak by jim to třeba mohlo jít líp, než když se tam motal Maiconovi...Chievo se může snažit využít oslabení naší zálohy a vysunout obranu, aby zmenšili hřiště a aby se to víc mlelo ve středu a už by se jednou Jonáš mohl úspěšně rozběhnout...zase je pravda, že pokud by přišel na unavenou obranu, mohl by jim spíš utéct, ale to se zas nestane, když budem v závěru tlačit do plných...jako říkám, su zvědavej na Rafu, jak to pojme

Reagovat
FORZAMILAN

Tak zase o jeden krůček blíže k vysněnému scudettu........GRANDE MILAN......

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra ...AC => Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan + AC = Scudetto , platí podmienka : AC > Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

SERIE A

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Krásný pohled na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

i ty lichotníku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Může být i líp

Reagovat
Pinturicchio

Pevně věřím, že i bude.

Reagovat
10

ani ne

Reagovat
Pinturicchio

Když to vydrží, tak v téhle fázi sezony ( začátek, zranění, atd. ) bych řekl, že i jo. . Jinak samozřejmě půjdeme ještě výš, o tom žádná

FORZA JUVE !

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

ztratili jsme zbytečný body, na druhou stranu máme 4 body ze San Sira, s kterýma nikdo moc nepočítal, takže celkem spokojenost...teď už půjdeme jen nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

nějak vám narostli křidélka

Reagovat
10

vůbec ne, ty máme od začátku sezony

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

což to je pravda. Jinak kdyby jsme přičetli AS zbytečně stracené body (2 body s Cesenou, 2 body s Bolognou a 3 body s Brescii) a i kdyby jsme odečetli ten jeden šťastně získaný s váma, tak je AS taky jinde

Reagovat
Pinturicchio

( Na ty body si vzpomenu vždycky, když koukám na tabulku. Klidně jsme mohli být i pvní, škoda Sampdorie ( ale tam jsme mohli zrovna tak i prohrát ), Brescie a hlavně Bologně )

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ztráty s Římem a Bari

Reagovat
Pinturicchio

S Římem se taky mělo vyhrát. Bari jako ztrátu nepočítám, tam jsme byli naprosto nuloví.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je první a to je hlavní

Reagovat
rufus

Reagovat
homeles8

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Stanković 4 nepřesné přihrávky ze 4 pokusů.

Reagovat
M11

je stoprocentni

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič

Reagovat
smazaný uživatel

klička alá Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

INTER

Reagovat
smazaný uživatel

RAFA BENÍTEZ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to blíží Rafo.

Reagovat
Pipo123

stratené body

Reagovat
lnterista

fotbal spatnej aspon ze uz vyjde GT5

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

GIAMPAOLO PAZZINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter letos vybojuje příčku zajišt'ující Pohár Evropy ?

Reagovat
Hafna

něuvěřitelné jak dokázal Benítez za pár měsíců zdemolovat fungující tým...

Reagovat
Jajinek

Takže si pojďme říci, co všechno udělal rafa špatně, co měl udělat jinak a co jeho okmažitý nástupce udělá jinak.

Já začnu

1) rafa není motivátor a nedokáže hráče přesvědčit o své pravdě, jako třeba José, nedokáže je vyhecovat. I když v úvodu sezóny hráli hráči jeho fotbal a šlapalo to, bylo to kombinační, v tempu, v pohybu. Zranili se hráči a ve chvílích, kdy se to muselo urvat bojovností, se to prostě neurvalo. Prostě hráči nešli do brány na krev a i kdyby míč měli sežrat, tak měli dát gól. A z křeče špatných výsledků se nedokázal dostat ven. Když ale vše klapalo a hrál se fotbal, tak se mi to pod Rafou líbilo.

2) Spekulativní, ale počet zranění může být dílem náhody, náročného programu, přetížení po minulé sezóně či opravdu dílem Rafových tréninků, ale to se my asi nedozvíme.

Mohl Rafa vůbec v těžkých chvílích dostat z týmu to nejlepší a jak? Základní sestavu nikdy nevolil, postavil to, co zbylo. Střídat v podstatě nikdy nemohl. A zvracet a otáčet zápasy mu měli hráči jako Obi, Kwankwo, Alibec, Biabiany či Coutinho, kteří na Inter zatím nemají.

Hráči nemají formu...jedná se o tři hlavní jména. Milito, Wes, Maicon. U kteríého z nich za to může Rafa? Za to, jak na tom jsou nemůže ani u jednoho, spíše je jeho vinna, že je za celé jaro nedostal zpět. Milita zničil Maradona na MS a pauza po něm. Wes hraje úplně stejně jako podzim vloni, stejně tak Maicon. José je dostal do formy na jaře. Nyní je otázkou, jestli na to Rafa bude mít čas. Zase, jeto všechno o jeho povaze a o otm jak působí na hráče.

Ten fotbal pod Rafou není chaotický, naopak, je daleko běhavější a kombinačnější než pod Josém. Ale neumí se vypořádat s těžkými chvílemi. V úvodu to všechno šlo, ale přišla zranění a zápasy, kdy se muselo otáčet a Rafa nenašel na tohle recept. A když mu hráči zazdí co mohou, tak to ani nejde.

Inter měl 4 roky poměrně stabilní výkonnost, nyní přišla velká krize, ze které se ale sám dostane. Ten kádr je kvalitní a ti fotbalisté hrát nezapomněli, stejně jako Rafa není žádný břídil. Do Interu se moc nehodí, ale není břídil. Samozřejmě, že bych u kodmidla ráději viděl Dungu, Capella, nebo Hiddinka. Ale to je v téhle fázi nereálné. Podle mě by daleko větší paseku napáchalo Rafovo propuštění. Horší už to být nemůže. ( I když Eto´o asi dostane trest za tu sprostou halvičku). Já prostě nevidím řešení v okamžité výměně trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Rafa určo za všechno nemůže a že není motivátor se vědělo dopředu, ale zase se vědělo, že má být výborný taktik a to já v té hře prostě nevidím... hodně často dostáváme první gól, navíc kolem čtvrthodiny hry a to by se dle mě nemělo při pořádné taktické přípravě stávat, je pravda, že záloha není schopná tolik obráncům vypomoct, ale i tak si myslím, že by se to stávat nemělo, i vzhledem k tomu, že stabilní pilíře obrany byly do Walterova zranění víceméně zdravé

Reagovat
Jajinek

ale podívej, z čeho ty góly padají. S nesouladu zálohy a obrany (které byla celou sezónu způsobena ztrátou všech CM...páč na začátku roku měl Inter nejlepší obranu) a individuelními chybami. Ano, Inter hraje špatně...ale až v moměntě, kdy přijde do křeče a máí otáčet. Ale s tím, že Santon mu individuelním soubojem zavinní 2 góly běhěm dvou zápasů a Panděv netrefí 2x prádznou bránu Rafa prostě nic nenadělá. Jeho pochybení je pak v tom, že nedokáže hráče přinutít jako José, z té křeče následné uplést bič a zápas otočit. Prostě se nehodí do Itálie, ale není to debil.

Reagovat
Pinturicchio

To já Ti říkám od začátku - neříkám, že je Benitez tragéd ( no, trochu jo ), ale že to není kouč pro Itálii - Takže co se podle Tebe vyřeší tím jeho setrváním a proč si myslíš, že Dunga není reálný?

Reagovat
Jajinek

No co se vyřeší..? Ten tým se dřív nebo později dá časem do sebe, vrátí se zranění, přijde forma, hráči se kousnou. Páč ten kádr není takový jak dřív, že v něm jsou díry, je nešikovně poskládaný atd jak v roce 2004. ten kádr nebude hrát o 5-6. flek. Až se CM dostanou zpět do hry. Bude se moct trochu volit sestavu, začnou se dávat góly a všichni ti mladíci budou hrát až za rozhodnutých stavů a ne zápasy otáčet, tak se prostě najede na ten Rafův klidový systém, který prostě bude šlapat, páč on mužstvo přirpavit dovede. Jen k tomu musí mít určitý prostor. Prostě neumí pracovat ve ztížených podmínkách. Ale ten tým nepotřebuje radikální řez, jen takové poštouchnutí. Kdybych věděl, že jsme schopni sehnat Dungu nebo někoho takového, tak prostě mluvím jinak. Ale neznámí kluči nejsou prezidentův styl a velkou rybu v listopadu prostě nemůžeš přivést...to by byl zázrak. Nikdo ti pokusy do Itálie po Benitézovi s haldou zraněných dělat nepůjde.

Reagovat
Pinturicchio

"Prostě neumí pracovat ve ztížených podmínkách" - S takovým trenérem ale nemůžete myslet na nejvyšší příčky. Ty si to zase idealizuješ ( což chápu, když jde o Tvůj klub ) - všem hráčům se forma vrátit nemusí, atd., atd.

S tím, že máte kvalitní kádr určitě souhlasím a s tím malým poštouchnutím taky - v podobě vhodnějšího trenéra. A pokud by Moratti měl šanci přivést Dungu, tak by byl hlupák, kdyby to neudělal.

A ještě jedna věc - nový trenér by měl určitě lehčí pozici než Benitez. ( Momentální situace, díky které může jen překvapit. Ne jako Benitez, který přišel a čekalo, že treble vyhraje znovu )

Reagovat
lnterista

souhlasim s tebou...podle nejnovejsich informaci nej kandidat Leonardo,Spaletti,Zenga

Reagovat
Pinturicchio

Leo si myslím, že je nereálný ( řekl, že chce vést jen dva týmy - AC a Brazílii, jedině, že by se chtěl pomstít Berlusconimu ). Spaletti je prý v Petrohradu dost spokojený a odcházet nechce.

Já mám takový blbý pocit, že Morattimu se povede udělat Dungu ( to je dvojsmysl, panečku )

Reagovat
Jajinek

Spalettimu se nebude chtít ocházet. Leonardo se mi do Interu vůbec nehodí a na Zengu je ještě čas. Opravdu nevím, co by tito pánové měli změnit či přinést nového.

Reagovat
lnterista

treba novy impuls...Benitez je tutan co tam jen stoji a cumi...to muze jit na tribunu...jinak je pravda kdyz se nam "darilo" tak se mi fotbal pod nim libil

Reagovat
Jajinek

promiň, ale nechápu jak zrovna ty mi tady můžeš říkat něco o idealziaci. Navíc ve stejném duchu jak píšu já jsem tu něco zahládl od Gattusa či jiných Milanistů. A jak píšu. nový trenér by měl možná lehčí pozici, ale v listopadu ho prostě neseženeš. Jinak s tím trenérem pro krizové situace, to že jím není, přeci neznamená, že s ním nikdo nemůže udělat úspěch. Sice rafovi taky dlouhodobě nevěřím, ale tento ročník bych ho nechal dohrát. Pak bych případně soudil.

Reagovat
Pinturicchio

"promiň, ale nechápu jak zrovna ty mi tady můžeš říkat něco o idealziaci" - To, si občas věci idealizuju ( pokud máš na mysli třeba ty příspěvky "Scudetto do Turína", tak to bych idealizací rozhodně nenazýval ) neznamená, že Ti to nemůžu "vytknout" - zvlást, když si to idealizuješ mnohem víc, než jsem si cokoliv idealizoval já, co se Juventusu týče.

Já s Tebou v podstatě souhlasím a být v takové situaci Delneri, asi bych byl taky pro setrvání ( minimálně do zimy ). Chyba byla ale už na začátku - to, že jste Beniteze vůbec přivedli.

Reagovat
Jajinek

zvlást, když si to idealizuješ mnohem víc, než jsem si cokoliv idealizoval já, co se Juventusu týče.

Tohle má být urážka, provokace a nebo jsi opravdu myslel vážně. Pokud třetí možnost, tak bychom asi už neměli dále diskutovat.

(já, kterému tady 5 let vyčitají, že jsem na svůj tým příliš tvrdý)

Reagovat
Pinturicchio

A můžeš mi říct, jak to spolu souvisí? Idealizuješ si to, že se všem vrátí forma, atd. - To nemá s kritickým přístupem k týmu co dělat.

Ale máš pravdu, tady to můžem ukončit, protože na tyhle Tvé ubrečeně-arogantní příspěvky nemám náladu.

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
Jajinek

jinak sám víš, že jsem Rafu do Interu nechtěl a nemám ho rád. Jen se mi nelíbí ta histerii, která se zase semlela.

Reagovat
DelPiero137

Inter tahala k uspechu stvorica : Milito, Snejder, Maicon a Zanetti (este Gambiasso podaval slusne vykony) - vtedy hrali na 120% svojich moznosti. Ja si myslim ze ani Jose by nedokazal tychto hracov znovu nakopnut ani na tych 100%. To co dokazal Jose s Interom a s hracmi ktorych mal k dispozicii sa stane raz za cas. Netvrdim ze su to slabi hraci, ale pri standardnych vykonoch nedokazu tahat muzstvo akym je Inter. Skratka k tomu potrebuju inych(mozno lepsich) spoluhracov a iny system. Vytazstva Interu sa rodili tak ze kazdy hral nad svoje moznosti, vsetko coho sa dotkli vychadzalo a hlavne v klucovych zapasoch.

Inter ak bude chciet vyhravat, musi zmenit system a ziskat inych hracov, hlavne do utoku. Novych mladikov moc nepoznam, okrem Sneijdera, Eta a Milita neviem kto by dokazal vymysliet nieco smerom dopredu. Navyse tito hraci maju vstepenu silnu disciplinu, nie je to hrava Barca, Real.

Inter ma individuality, ale co z toho ked to nie je spravne poskladane, ked ta hra nefunguje. Primomina mi to Real z predchadzajucich rokov ked mali individuality ale celkovo to nebol fungujuci system. Hviezdy sa trapili a stracali sa v zapasoch.

Na Jose uz treba zabudnut, treba prejnst na iny system nez vytazit z 3-4 hracov 120% vykon. Takyto styl je sebevrazda hlavne v dlhodobom meritku. Chce to fungujuci stroj kde to slabe aj "na slepo" ked zrovna nemaju hraci 120% formu.

Neberte to ako kritiku, vycitanie, je to len nazor.

Reagovat
Votas

dneska to bylo Santonovo, u Oliveiry měl být myslím spíš Chivu, ale to je jedno, ty individuální selhání tam jsou a je pravda, že ta záloha je vybrakovaná, ale zase nehrajeme proti tak supr týmům, aby je Esteban s Dejanem neměli být schopní pokrýt a většinou se aspoň ti dva stabilní záložníci do zápasu našli...mně jde o to, že ta hra obránců, která byla minulej rok jako galakocert je teď stejně chaotická, jako útok do plných...to bych mimochodem rafovi taky vytknul, že hráče nedokázal zatím naučit něco nového, čím by ten obranný val překvapili, ikdyž jsou z formy... ale tak dneska už si vzal na lavičku Baresiho, tak ten mu třeba poradí nějaký Josého trik. prostě já v tom našem aktualním stavu nevidím jenom Rafovo selhání, ale štve mě, že ve hře nevidím, ani to jediné, co jsem čekal, že od Rafy uvidím(ehm, to je věta ).

Reagovat
Jajinek

Já myslím, že i ten Olivera byl Santonův...ale to je jedno. V úvodních zápasech jsem právě viděl ten Rafův rukopis a byly tam góly, šance, pohyb...jenže jak se přestalo dařit, tak se i ty šance začaly zahazovat a bylo po srandě. A s tím, co v posledním měsici tlačilo na uzavřené obrany by nic nevykouzlil žádný kouč na světě. Jak chceš po Obim, Kwankwovi, COutinhovi, Biabianym či Alibecovi, aby ti otáčeli zápas? To prostě nejde. Jeidný, kdo něco dokáže je Eto´o, a Dejan, když chvilku po zranění může hrát. Až se do kodice dostane Cuchu, Milito odehraje třeba tři zápasy po sobě atd atd a pořád to nepůjde, řeknu ano, Rafo, tohle jsi posral. Ale podívej se jakou měl rava volbu při sestavování týmu a při střídání v těch posledních zápasech. Samo, dělá vinna leží i na něm a to velká. Ale ten vyhazov by byl unáhlený.

Reagovat
Votas

v zásadě souhlasím, zejména co se toho vyhazovu týká, ale i přesto si myslím, že objektivní odpovědnost bez možnosti vyvinění je na Rafově triku dosti značná

Reagovat
Jajinek

pan kolega se chce pouštět do liberace při odpovědnosti za škodu?

Reagovat
Votas

teď se seru s kolizí při určování otcovství, tak ani nevím, jak mě to napadlo...radši do toho víc zabředávat nebudu

Reagovat
Jajinek

už po škole nebo v rámci studia?

Reagovat
Votas

třeťák v Brně

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ma inter tolik zranenejch, rafa se ma na co vymlouvat.

to ze se nebavi s hracema, hraje svuj system bez ohledu na jejich schopnosti a potreby a jeho tym nema dusi se vytrati za tim, ze holt moc zranenejch. nedej boze, ze s interem zazije nejakej uspech, pak bude mit volnou ruku.

ve spanelsku mam v oblibe atletico, pocitam ze pristi jeho zastavka bude tam

Reagovat
Jajinek

hraje stejný systém který hrál José se stejným káderm + Coutinho. A když měl aspoň trochu možnost, tak ho proti AC změnil. A kdyby měl nějaká zdravá CM udělal by to určitě dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

aha myslel jsem ze hraje utocneji

kdyz nad tim premyslim, v atleticu by mi vadil min nez v liverpoolu a interu, vlastne jen kvuli tomu ze ho moc nemusim, jinak pro ne by nemusel bejt spatna volba

Reagovat
Jajinek

já Rafu osobně taky nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak btw. vas prezident prave velkou trpezlivostou neoplyva pametam casy ked pocas prestupoveho obdobiea prislo 10 hracov a tolko slo von a o trenerech ani nehovorit............

Reagovat
smazaný uživatel

óléé ole ole ole ole intéér intér

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez je trenérská žumpa, což předváděl už v Liverpoolu. Nějak stále nemůžu pochopit angažmá, které získal v Miláně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že Benítez dokáže zlikvidovat to, co José vybudoval tak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Čekal jsem průser, ale takhle rychle opravdu ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Merda Inter líbí se mě,kde jsou nyní Forza AS ROMA, Spocchiosa Romanita

Reagovat
Pinturicchio

Na takovéhle příspěvky je tady zvědavo pramálo lidí.

Reagovat
lnterista

honiči vylizaj z der

Reagovat
Pinturicchio

Jako neříkám, mám taky radost, že Inter prohrál, ale "merda" a podobné věci jsou mi docela proti srsti.

Reagovat
lnterista

no u rimanu to je folklor

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viz třeba roberto

Reagovat
smazaný uživatel

Inter krása

Reagovat
lnterista

takovej krasnej nick a ...

Reagovat
Mr.Jindros

Super... Ale byl bych ještě radši, kdyby Lazio přestalo dělat herečku a šlo konečně do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

▒▓██ J █ U █ V █ E █ N █ T █ U █ S ██▓▒

Reagovat
homeles8

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhraje ligu někdo z trojice AC, Inter nebo Juve, budu spokojen .

Reagovat
10

Reagovat
SqueeZy

tobě stačí málo ke štěstí viď

Reagovat
Pinturicchio

To máš docela dobrou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálie nemám vyhraněného oblíbence. Jinak je to samozřejmě jasné: Real Madrid, Chelsea, Bayern a Sparta Praha.

Reagovat
Pinturicchio

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý vkus, samé nenáviděné kluby

Reagovat
Pinturicchio

200. pro Turínské scudetto

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
lnterista

Etak 2-4 zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka Pazziniho je taka negativistická

Reagovat
lnterista

loni ho tam AS pekne soupnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

jj..loni vykopal Interu titul

Reagovat
Pinturicchio

Zranený brankár Juventusu Gigi Buffon, ktorý sa zotavuje po operácii platničky odmietol všetky špekulácie o odchode do Man U resp. Man City: "Je normálne, že vždy moje meno spájajú prestupoví špecialisti s prestupom a vždy to zaplňuje titulky novín. Myslím, že by bolo bláznivé odísť z Juve. V týždni sa môžem konečne vrátiť do Vinova a trénovať so spoluhráčmi."

Reagovat
terry

Jsem si říkal, s Tsigim bych mohl hrát aspoň trochu vyrovnanou partii. Teď kouknu na jeho sestavu a hop, už má tři střelce. Mě jedinej sedí na lavičce.

Reagovat
Tsigi

Tak zas seš doma, takže to bude docela blízký, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Pohled na tabulku je pořád hezčí a hezčí. Jenom vydržet kluci! Příští kolo na Dorii, bral bych asi i bod. Zbylé 4 zápasy do poloviny soutěže je ale třeba vyhrát - s Bresciou, v Bologni, s AS a s Udinese. Když se to povede, přestanu mít strach, že pouze sním. Bože, je to už tak dávno, co jsme vedli ligu déle než 1 kolo. Forza AC!

Reagovat
Shevchenko

S Udinese se hraje až po Vánocích, navíc předtím ještě hrajem v Cagliari. Jinak souhlas, do zimní pauzy 10 bodů a jsem maximálně spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš recht, to Cagliari mi vypadlo, já vim, že Udine až po Vánocích, ale myslel jsem půlku sezony podle počtu kol, ne podle pauzy.

Reagovat
smazaný uživatel

bude to těžké, Ibra je unavený, už si na to stěžoval, zatím odkopal úplně všechno, prý proti Viole posledních 15 minut nedával. do zimy máme do útoku krom něj jen Robinha s Ronaldinhem, což v podstatě nejsou útočníci. proti Auxerre musí Zlatan hrát a v lize taky nejsme kdovíjak za vodou, abychom si mohli dovolit stavět Robinha na hrot. navíc zatím Galliani nevypadá zrovna žhavý do posilování..., argument "vždyť se v lednu vrátí Pato" mě pobavil, uvidíme.

Reagovat
Shevchenko

Toho se hodně bojím, hrát bez něj nemůžeme, jenže ty poslední zápasy jsou dost náročné, v zimě někdo přijít musí, Galliani snad klasicky mlží.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem na tuzemských neoficiálních stránkách, že Galiani právě do útoku nikoho přivést nechce, což by podle mě mohl bejt problém. Piippo je ze hry úplně, Pato bejvá zraněnej dost často, Zlatan si chce odpočinout, aspoň na hostování by to někoho chtělo. A vůbec nechápu, proč řekne, že považuje Marca za prodanýho AS, je tam na hostování a já bych ho bral zpátky hned!

Reagovat
GEGE

Proč nezkusí Allegri nějakého útočníka s primavery?Takový Verdi se jevil v přípravě slušně a těd když nejsou útočníci tak je to jedinečná možnost.Nějak sešlo s toho "posouvání" hráčů s primavery do áčka...Samozřejmě nevím jak na tom momentálně třeba zrovna takový Verdi je ale přece Ibra odehrát všechno nemůže a je zarážející,že má tým jako ACM na lavičce jednoho útočníka a to ještě Dinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Verdi je v první řadě SS, ten by nám tolik nepomohl, podobný snajpr jako byl loni Zigoni letos v juniorce není, často jsou v ráži Ganz s Berettou, ale to je ročník 93', respektive 92'. nemyslím, že by tam byl momentálně borec, který by nám výrazně pomohl..., snad na pozdní vystřídání Ibry, pokud by byl příznivý výsledek, případně je posílat do slabších zápasů, ale to je riziko. s posouváním hráčů z Primavery do áčka nesešlo, je tady Oduamadi se Strasserem, v plánu jsou další 3, nejspíš právě Verdi, k němu tipuju Merkela s Albertazzim, dále nově příchozí a nadějní Fossati, nebo Carmona, ale ti mají taky ještě čas. ten plán tady je, ale zaprvé chce čas a zadruhé nemůžem přece posílat juniory do zápasů, ve kterých se láme chleba. na lavičku klidně, ale jako náhradu za Ibru ? uvidíme, jestli dostanou šanci aspoň v Coppě.

Reagovat
GEGE

Tak Verdi hrál v Emirates cupu klasického útočníka ne?A šlo mu to dobře.Však tak sem to myslel né hned do základu ale za rohodnutého stavu je tam na chvilku poslat...Jako nečekal sem,že se začne dávat odchovancům nějak moc šancí kor v zaloze a v obrane kde je přetlak...Ale v útoku kde je nedostatek hráčů je těď ideální čas vzít někoho aspoň na lávku...

Reagovat
smazaný uživatel

hrál vedle Borriella, second strikera..., navíc je malý, na hrot není stavěný. jako taky bych byl samozřejmě rád, kdybychom ty odchovance více zapojovali, ale momentálně tam fakt nevidím žádného, který by tu šanci moh dostat. nejlepší jsou Merkel, Odu a Verdi (Strassera nepočítám, ten je podle mě přeceňovanej a nemá na to), přičemž pro Merkela je v záloze přetlak, Odu není do systému 4-3-1-2, i když umí AM a Verdi není typová náhrada za Ibru. jo kdyby naskočil vedle něj do nějakýho lehčího zápasu, jsem určitě pro, ale bavíme se o někom, kdo by moh nahradit unaveného Ibrahimoviće a někdo takový podle mě v Primaveře neběhá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale běhá v AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

A když ne Marca tak Addyaha stáhnout z hostování, ten by se teď hodil

Reagovat
smazaný uživatel

ten pořádně nehraje ani v Reggině..., navíc taky není hrot.

Reagovat
Francesco Totti AS

Pazzini mě pěkně nasral remíza by byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To fandíš Lecce nebo CFC Genoa?

Reagovat
Francesco Totti AS

AS....to není poznat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to poznať...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nicku ano, ale nevím proč tě štve vítezství Dorie.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ťa nasral...ked fandíš Rome...? Nemôžeš mu zabudnúť minulú sezónu,ked obral Romu o titul...???

Reagovat
Francesco Totti AS

to že obral AS o titul taky ...ale hlavně Doria je silný tým a remíza z Lecce by byla akorát...měli by o 2 body míň a tudíž větší ztrátu na čelo

Reagovat
minoLFC

vie niekto z Rossoneri, či už sa Rafova rodina presťahovala do talianska? nerad by som, aby ho to ťahalo späť...

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze milanisti spehujou rivala jo

Reagovat
minoLFC

jo jako ja neviem, ktorí sú ktorí ...tak teda interisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz parádně ....

tohle kolo je výsledkově příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon. Jiný okno.

Reagovat
Pinturicchio

Akorát jsem se chtěl zeptat. ( A použít úplně stejná slova )

Reagovat
cresposuper

Proti Twente sa snaď konečne prebudíme. Hlavne dúfam, že prestaneme hrať nezmyselné 4231 a prejdeme na diamant. snáď už s Juliom, Maiconom, a ďalšími....

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

vim ze pod tim hrajem lepe ale neni tohle rozestaveni uz out? Tim nechci rict ze radeji budu hrat 4231 a prohravat nez 4312

Reagovat
cresposuper

S týmto rozostavením máme na to, dosiahnuť tie najvyššie ambície. Tento tým je priamo stavaný na diamant. Motta, Stanković, Cambiasso, Zanetti , na lavičku Mariga, Obi, Muntari. Jednoznačne to ukazuje našu silu, ktorá je v zálohe. Máme tam pozične perfektných hráčov, na svojich postoch extratriedy. Keď hráme proti tímom typu Chieva, je zbytočné hrať na krídla s hráčmi ako Pandev a Biabiany, ktorých zatiahnutý súper ľahko ubráni. Toť asi vsio.

Reagovat
lnterista

jasne ale na jaky utocniky chces hrat?Nikoho nemame

Reagovat
cresposuper

Dlhodobo tam je Etoo a Milito. Proti twente bude hrať Asi iba Etoo, proti Parma pre zmenu asi iba Milito.

Reagovat
cresposuper
Reagovat
Jajinek

tyhle řeči mě na něm nejvíc vadí...

Reagovat
Mr.Jindros

Vím, že je to mírná provokace a předem se omlouvám, ale nedá mi nevypíchnout, že Inter má stejně bodů na prvního jako na sestup.

Reagovat
cresposuper

Dosť hanba

Reagovat
Jajinek

jo no...

Reagovat
M11

tohle jsme poslouchali od roberta celou sezonu.. tak si taky muzem uzit

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lnterista

takze jste uplne stejni

Reagovat
Shevchenko

Hlavně se podívej, jakou formou to Jindros napsal. "Vím, že je to mírná provokoace a předem se omlouvám,..." a teď si to srovnej s Robertem.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

jako me to neva v poho...uzij te si to po tech x letech kralovani je to pro vas urcite skvela zmena ale vymlouvat se na roberta? To vam porad tak lezi v krku?

Reagovat
SqueeZy

další provokace : no určitě těch x let jak píšeš je míň než vašich x let čekání na trofej před calciopoli

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Shevo, ten náš souboj bude asi remíza.

Reagovat
Shevchenko

Vypadá to tak no, jsem si to zkoušel spočítat, kolik bych mohl mít a vyšlo mi kolem 80.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, jak dlouhý distanc dostane Eto´o

Reagovat
smazaný uživatel

Když se daří tak se daří.

Benitez zachvíli odchází.

Forza AC

Reagovat
FORZAMILAN

.........FORZA ROSSONERI.........

Reagovat
mike.84

roberto carlos..eště pořad tomu nerozumím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini is back.

Reagovat
smazaný uživatel

lecce

Reagovat
didosh

Krásný výsledek ve Veroně

Reagovat
didosh

Pazzini Tenhle hráč se mi líbí už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

mě zase delší dobu trochu sral...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

moc dobře znám

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZINI

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nehral Alex? dyt už byl nachystanej do hry ne? aj u lahny byl...

Reagovat
homeles8

btw. do Italský diskuze se zase vrací pohoda a přátelství :-) přečtěte si třeba anglickou (pod souhrnem) ale hlavně španělskou

Reagovat
Yanek

Reagovat
Pinturicchio

"do Italský diskuze se zase vrací pohoda a přátelství "

O to tady nikdo nestojí! There must be war

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

show must go on

Reagovat
Pinturicchio

A nikdy jinak ( Však on to tady roberto zase oživí )

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ten co začíná na h- a končí -erbage...nikdo nevíte že, tak je to ok

Reagovat
Pinturicchio

Herba asi trefilo po té domácí porážce AFC od Tottenhamu.

Reagovat
homeles8

peace ♥

Reagovat
alcantara

maggio!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Internet Magio

Reagovat
smazaný uživatel

Květen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi si tam Portanovu trochu povodil...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak to zazdil přihrávkou, možná i neúspěšná střela?

Reagovat
smazaný uživatel

no... něco takového. Cavani by to jinak v poho zavěsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiphamsh

Reagovat
Mr.Jindros

▒▓██ J █ U █ V █ E █ N █ T █ U █ S ██▓▒

Taky jsem si to musel zkusit.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to je sproste ukradena moje sala, kterou jsem poctive hledal nekolik hodin

▒▓██ N █ U █ F █ C ██▓▒

Reagovat
Mr.Jindros

Já si jí zkopíroval do texťáku, takže si zvykej, že jí tady budeš potkávat často.

Reagovat
M11

je to hrube

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že se nedá odolat. Je parádní a nepůsobí jako spam.

Reagovat
10

stejný barvy, to se toleruje

Reagovat
smazaný uživatel

Juve mam rád, takže toleruje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát jsem nevěděl, že je to šála, jsem myslel, že po těch krajích lítají straky .

Reagovat
smazaný uživatel

"Děkuju"?

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro

Reagovat
smazaný uživatel

Giampaolo Pazzini G R A Z I E

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík, Cavani, Lavezzi, parádní výkon dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Kharja...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik -> Man City

Reagovat
smazaný uživatel

At tahne.

Reagovat
smazaný uživatel

uvedom sa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, nevíte, jestli měl Lavezzi alespon nějakou asistenci?

Reagovat
terry

Vypadá to, že ne. Každopádně bodů by měl mít o trochu víc, hrál dobře. Ale štve mě to, zrovna všechno musí udělat ostatní. I když ten první roh, po kterym dal Maggio gól, kopal on.

Reagovat
Pinturicchio

No, uvidíme, snad by mu mohli započítat alespon ten roh. Každopádně Ibra nerozhoduje jen calcio, ale i Fantu. . Díky.

Reagovat
Tsigi

rohy jako asistence nepočítaj

Reagovat
Pinturicchio

A jsem v pr...li

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Super, alespon něco. Asistence je za polovic, co gol?

Reagovat
Shevchenko

Gól za 3, asistence za 1.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Samuel Eto'o ve včerejším utkání srazil hlavou Boštjana Cesara z Chieva a útočníkovi Interu Milán tak hrozí dodatečný trest. "Ze záběrů je patrné, že první úder dostal Eto'o, pak se nechal vyprovokovat ve složité situaci. Na hřišti byli čtyři rozhodčí. Jestliže Eto'a nepotrestali, nebyl k tomu důvod," míní trenér Interu Rafael Benítez.

Reagovat
10

E'too dostane minimálně 3 zápasy, Cesar možná za provokaci taky něco...každopádně tučňák je mimo realitu, omlouvat to tímhle způsobem

Reagovat
asskicker

Co spravil pocas zapasu Cesar?

Reagovat
Pinturicchio

No právě, nejde mi do hlavy, jak takovouhle stoupovinu může pustit do novin.

Reagovat
Jajinek

jeho komunikace s novináři je jak od permanentně zhuleného...za celý rok tam nevypustil nic rozumného...

Reagovat
Pinturicchio

Já jeho prohlášení nesleduju, takže celý rok soudit nebudu, ale tohle je mimo mísu pořádně.

Reagovat
Tsigi

Snad jo. Sice ho mám ve fantě, ale 3 zápasy bez něj by mohly Interu definitivně srazit vaz

Reagovat
10

je to oficiální minimum za tenhle typ prohřešku, je možný, že dostane víc

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže ho nepotrestali, nebylo kvůli čemu ...

Pragmatismus v nejčistší formě.

Tenhle víkend byly asi nějaké skvrny na Slunci - jeden do druhýho bouchá hlavou, další zase protihráče pokouše jak čoklík ...

Reagovat
Pinturicchio

Nuda rozhodně nebyla. Mimochodem, Jiří, je pravda, že se Classico bude hrát až v pondělí? ( Nevíš případně v kolik? 21 / 22:00? )

Reagovat
smazaný uživatel

je to v pondělí v devět. Osobně je mi ten termín vcelku ukradenej. Podle mě by to mohl být jeden z nejsledovanějších fotbalovejch zápasů v historii. Přecejenom nemá ten mač v tenhle termín žánou podstatnější konkurenci a fotbalový fandové by si ho pustit měli.

Reagovat
smazaný uživatel

í

Reagovat
Pinturicchio

Já bych radši, kdyby to teda bylo o víkendu, ale budiž. Díky

Reagovat
DelPiero137

Ja vam budem velmi fandit ale tento rok to budete mat velmi tazke. Real vyzera velmi silne. Aj ked zatial este nenarazil na supera ktory by ich prevetral poriadne.

Uz by sa zisla aj prehra Realu, nech Jose nema take dobre statistiky

Reagovat
Pinturicchio

Real > Barca. Doufám, že Madrid s Barcou zamete.

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit Realu proti Barce je jako fandit Interu proti AC.

Reagovat
Pinturicchio

To byl chabý pokus . Já mám prostě Real radši, hru i hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl pokus, ale pravdivý přirovnání

Jj, co člověk, to názor. Byť ve Tvém případě špatnej názor.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, jasně, Jirko

Reagovat
Tsigi

Já třeba loni byl v pokušení víc přát Realu. Přece jenom Ricky je pro mě nejoblíbenější fotbalista ve Španělsku (Piqué hned v závěsu). Letos Ricky nehraje. Přidali duo těch dvou Němců a Mourinha. Letos opravdu nebudu mít problém přát Barceloně

Reagovat
Shevchenko

K Barce mám fakt dobrý vztah, což se o Realu říct nedá.

Reagovat
Tsigi

Tak po letošku, kdy nám prakticky Barca zaručila největší šanci na titul za posledních x let, tak k ní musí mít dobrý vztah každý kdo fandí AC

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbilo 4:4 klidně i výšší remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doma jsou silní. Venku zas tolik ne. Vyhrajeme.

Reagovat
Pinturicchio

Btw, včera se zase mazalo?

Reagovat
Tsigi

Jestli má někdo odsud fotky z výjezdu, o který by se chtěl podělit, tak napište na icq 210264480, protože jsem zjsitil, že já jsem fakt mizernej fotograf

Reagovat
smazaný uživatel

ja jich mam ze stadaku asi 30+nějaký videa, ale taky nic moc kvalita

Reagovat
Jajinek

Byli jste na Viole?...hezký Pošli mi na ICQ taky nějaký fotky, rád bych se mrknul, dík

Reagovat
cink

cely den cekam na zpravu, ze benitez odstupuje nebo byl vyhozen a vono nic

Reagovat
Tsigi

Ten nepujde. Minimálně do konce roku ho tam nechají. Trenéři jako Benitéz se nevyhrazují po 13. kolech v lize

Reagovat
smazaný uživatel

v klubu, který nevede Moratti, bych věřil, že ho nevylejou. S ním v čele si nejsem jistej.

Reagovat
cink

Reagovat
cink

on mozna i vyckava, pac nema kym ho nahradit. Dunga je podle me z blata do louze, Spaletti asi nepujde a jinak vsichni treneri schopni trenovat inter jsou pod smlouvama. ted me tak akorat napadl ancelotti, ktery ma nejake problemy s abramovicem (jsem ted cetl)

Reagovat
Tsigi

Třeba Lippi taky dostal sezonu a pak ho vylil po prvním zápase v další, pokud se nepletu, takže je pravda že se dá očekávat leccos

Reagovat
smazaný uživatel

400. Forza Miloš!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mě včera ale nejvíc uchvátil Frederik .

Reagovat
Pinturicchio

Frederik byl parádní. Ve hře tělem, odebírání míčů ( i ta přihrávka / rozehrávka se mi zdála lepší, než v zápase s Římem ). Doufám, že mu Luigi bude dál dávat šanci v základu a pokud by byl schopný si udržet takovou výkonost dlouhodobě, tak bych si ho napravo uměl představit nastálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dánský Thuram by se z něho mohl vyklubat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cresposuper

Odkial vlastne prišiel? Vy ho vlastníte , alebo iba hosťuje? Lebo príde mi, že by mohol bojovať o základ, určite talentovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostuje z Lyngby. Je to zatím hostovačka. Ale jestli tam je opce nevím. Každopádně ho Marotta rozhodně nenechá odejít zpátky, ale vykoupí ho, tím si jsem více než 100% jistý.

Reagovat
10

20 000 eur za hostování, 130 000 eur opce...to se vážně povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé Beppe je pěkný lišák

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je paráda, dík za info

Reagovat
cresposuper

To je 1.dánska liga , však? Inač tá cena, určite sa vyplatí, má skvelý fyzický fond, keď získa skúsenosti, môže z neho niečo byť.

Reagovat
Shevchenko

Benitéz má prý důvěru Morattiho, v Miláně a v Turíně se zase opět spekuluje o Matrim, toho bych bral hned.

Reagovat
Tsigi

Už jsem četl dva rozhovory s Gallianim, kde říkal, že nikdo do útoku nepřijde a docela mu v tomhle věřím.

Reagovat
Shevchenko

Taky jsem to četl, no. A nelíbí se mi to. Nedovedu si představit, jak bychom mohli půl roku hrát pouze s Patem a Ibrou, navíc když Pato půlku promarodí.

Reagovat
smazaný uživatel

A nějací borci z Primavery, Verdi, Odu, Berreta nevím jestli Zigoni ?

A podle mě by byla Matriho škoda, jasně zahrál by si, ale příští sezónu by ho byla škoda na lávce

Reagovat
Shevchenko

Verdi je SS, Odu křídlo, Berreta je ještě moc mladý a Zigoni je v Genoy.

Reagovat
Shevchenko

Beretta*

Reagovat
smazaný uživatel

Paloschi byl taky moc mladý...a dal dva goly...kdy jindy je chce Max využít

Reagovat
Jajinek

Výsledky fanty, Série C, na foru

Reagovat
smazaný uživatel

Děs

Reagovat
Pinturicchio

No to teda jo, nesnáším Zlatana

Reagovat
Tsigi

já ho začínám mít dost rád

15. září - Milán-Auxerre 2-0 - 2 branky

22. září - Milán-Lazio 1-1 - Gol

25. září - Milán-Janov 1-0 - Gol

28 září - Ajax-Milán 1-1 - Gol

16. října - Milan-Chievo 3-1 - 2 asistence v Pato

25. října - Napoli-Milan 1-2 - Gol

30. října - Milan-Juventus 1-2 - Gol

3. listopadu - Milán-Real Madrid 2-2 - Inzaghi Assist

7. listopadu - Bari-Milán 2-3 - Assist Flamini

10 listopadu - Milán-Palermo 3-1 - Gol

14. listopadu - Inter Milán-0-1 - Gol

20 listopadu - Milán-Fiorentina 1-0 - Gol

Reagovat
Pinturicchio

To se nedivím. ( Alespon ted o víkendu si ho mohl odpustit, toho gola )

Reagovat
Pinturicchio

Jediný bod mi chyběl k remíze se san sirem, venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, já venku plichtil 4:4 když už dám pořádný nářez gólů, tak z toho je plichta.

Reagovat
Pinturicchio

Útočníci úplně jaloví, jediný hráč mi nedal gol ( respektive dva, ale jeden byl na lavičce až jako druhý a Crespo nebyl ani na ní ).

No, uvidíme, v příští kolem venku Interista, toho musím roznést.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo hattrick, Marekario 2 góly, Cavani gól+asistence, Ilicic gól a je z toho 6 vstřelenejch gólů, tak se mi to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

sedum

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

máš rekord

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, mám za sebou ve fantě jen jediné kolo, ale můžu říct, že jsem rád, že jsem začal hrát. Parádní zábava

Reagovat
sansiro

Tak pod to se podepisuji. Teď v souboji jsem byl jen šťastnější. Ať se daří.

Reagovat
Pinturicchio

Bylo to hodně těsné, Ibra klasicky rozdílový hráč . Děkuju, Tobě taky hodně štěstí v dalších kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si na icq?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcel by si Palomba za De Rossiho?Palombo stojí menej tak by si si aj finančne polepšil

Reagovat
sansiro

Na ICQ budu až večer. De Rossiho si chci určitě nechat. Rád bych se zbavil Ledesmy, pokud nemáš zájem. Teď mi došlo, že jsem udělal pár chyb při draftu

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesma má zatím lepší známky než De Rossi...

http://www.fantagazzetta.com/statistiche_centrocampisti.asp?ord=fm

Reagovat
sansiro

Hm, to je pravda. Zálohu jsem ale postavil na Hernanesovi. Při pohledu na svůj draft mě napadlo, že dalšího hráče ze stejného klubu (a to ještě z Lazia) na stejný post není třeba. Není lepší mít kvalitní záložníky z různých manšaftů? :-) Poraď jako zkušený hráč :-)

Reagovat
smazaný uživatel

to máš úplně jedno, ze kterých jsou klubů. pokud hrávaj oba a oba dostávaj dobré známky, klidně je oba stavěj.

Reagovat
sansiro

OK, dík.

Reagovat
panca

to jo! Sice to mam uplne blbe vybrany, ale pro pristi sezonu uz vim jak na to.

Reagovat
Pinturicchio

Nemáš to poskládané zle, letos sbíráme zkušenosti.

Reagovat
panca

vzal jsem zbytecne drahyho druhyho brankare a maicona/ asi nejvetsi pruser, nevedel jsem, ze se vyplati hrat na 3 obrance/ a pak mi nezbylo dost penez na dalsiho utocnika

Reagovat
Pinturicchio

U Maicona je průser skrz ty jeho známky. Jinak, i když hraješ na čtyři a máš je dobře hodnocené ( obránce ), tak to není špatné. ( + Když jsou třeba schopní sem tam dávat gol ze standardek ).

Já to měl u bránkářů usnadněné Gigiho zraněním, díky kterému stál jen 4 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Že jo,tiež ma to strašne baví.Inak pozerám že si sa s tým týmom pekne pohral,veľmi pekné Ja som sa nakoniec vydal iným smerom

Reagovat
Pinturicchio

Děkuju, taky musím pochválit. ( Jinak pořád to ještě není hotové )

Reagovat
smazaný uživatel

Melo: Krasić je pro nás jako Ibrahimović pro AC .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je parádní poklona

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně řekl: Je to náš Ibrahimović .

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že vedení trkne srovnání Diego-Krasič a vezme si z toho ponaučení pro další posilování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Můríňův kult je skutečně zábavný .

Reagovat
Pinturicchio

Samuel Eto'o dostal dodatečný trest na tři zápasy za svůj kousek z nedělního zápasu proti Chievu. Útočník Interu Milán mimo souboj o míč udeřil hlavou do hrudi obránce veronského klubu Boštana Cesara. Rozhočí tento jeho prohřešek při utkání nepostřehli, kamerunský fotbalista byl dodatečně potrestán na základě videozáznamu.

Yes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele