13. kolo
21.11.2010 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Parma FC - SS Lazio 1:1

Pouze bod za remízu 1:1 si odváží ze hřiště Parmy druhé Lazio. Všechny branky padly v prvním poločase, kdy na Crespovu hlavičku odpověděl v nastaveném čase prvního poločasu Floccari.

Lazio se chtělo ujmout rychlého vedení, avšak Floccari byl v rozhodující chvíli odzbrojen. Poté následovaly nepřesné střely Brocchiho a Hernanese. Na první pohled se může zdát, že Lazio jasně dominovalo, jenže tak tomu nebylo. Hrála se vyrovnaná partie a byla to Parma, která se ujala vedení. Ještě než se tak stalo, musel opustit hrací plochu zraněný Morrone, na plac se dostal Angelo.

A právě nový hráč na hřišti poslal přesný centr na hlavu Crespa a Parma vedla 1:0. Lazio si nenechalo nic líbit a vrhlo své síly do útoku. Kapitán Mauri ale dlouho váhal s koncovkou. Domácí obraně zatápěli především Zarate a Hernanes. Druhý jmenovaný vypálil a míč směřující do branky nakonec obrana Parmy odvrátila. Lazio se vyrovnání přeci jenom dočkalo, v nastaveném čase prvního poločasu si naskočil na rohový kop Floccari a s pomocí Antonelliho překonal Miranteho - 1:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Ve druhé půli bylo Lazio mnohem aktivnější a domácí jasně přehrávalo. Zarate po sérii kliček vypálil, Mirante jeho pokus vyrazil a Hernanes z dorážky minul. Parma si ale cenou remízu hlídala, a to se jí nakonec podařilo, utkání dospělo do remízového konce.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

parma musi doma zbirat body,jinak hrozi 2 liga.

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze 1:0 parma se lepsi a ac musí odskocit laziu

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele