13. kolo
21.11.2010 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Brescia Calcio - Cagliari Calcio 1:2

Vypadalo to, že se Robertovi Donadonimu premiéra na lavičce Cagliari úplně nepovede, když se svým novým mužstvem hodinu prohrával v Brescii, ale pak díky Matrimu a Contimu Cagliari během tří minut stav otočilo a veze si tři body.

Na Stadio Rigamonti byl hodně těžký a podmáčený terén, což nevyhovovalo nikomu. Alessandro Matri se po pár minutách dostal do šance a Sereni musel u bližší tyče nohou zasahovat. Na druhé straně měl po rohu skórovat Eder, ale volejem na zadní tyči zklamal. Po dvaceti minutách fauloval Caracciola Biondini a sudí Celi odpískal penaltu. Sám Caracciolo míč bezpečně napálil do sítě a poslal Brescii do vedení.

Eder málem zvyšoval na 2:0, když prošel obranou a vypálil na Agazziho, ale gólman byl připraven. Hostující brankář musel zasahovat i v další akci, kdy se na něj řítil Kone. Brescia v tu chvíli zápasu dominovala, další Koneho akce už skončila střelou, dokonce olízla brankovou konstrukci. Po Nainggolanově chybě měl šanci pro změnu Eder, ale nedokázal z toho příliš vytěžit.

V 63. minutě se však do protiútoku vydalo Cagliari a překvapilo soupeřovu obranu. Andrea Cossu prostrčil míč na Matriho, který utekl strážcům a přesným zakončením vyrovnal. Hosté sice byli prakticky celý dosavadní průběh zápasu pod tlakem, ale jen tři minuty po srovnání udeřili podruhé. Daniele Conti se neostýchal, napálil míč z dobrých 30 metrů a překvapil Sereniho. Domácí na to reagovali nasazením Diamantiho, jenž odpočíval po reprezentační premiéře, ale dnes Brescii nepomohl. Otočení navíc nabudilo Cagliari, které si již v závěru zápasu vítězství pohlídalo. Za domácí hrozil v posledních minutách už jen střídající Possanzini, ale toho na poslední chvíli ve skluzu zastavil Canini.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele