13. kolo
21.11.2010 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AC Cesena - Città di Palermo 1:2

Palermo zvládlo utkání na půdě Ceseny a díky brankám Iličiče a Miccoliho zvítězilo 2:1. Sicilanům patří aktuálně sedmé místo tabulky, Cesena je s jedenácti body předposlední.

Hostům ze Sicílie vyšel start utkání velmi dobře. Obránce Balzaretti poslal do pokutového území načechraný centr, který Iličič zasáhl kopačkou a vstřelil úvodní branku utkání - 1:0 pro Palermo. To mělo zanedlouho další gólovku, Pastore i Miccoli na brankáře Antonioliho nevyzráli. Ve 24. minutě zaútočila Cesena a hned z toho byla vyrovnávací branka. Nagatomo přesně našel Bogdaniho a ten neměl těžkou práci s dopravením míče do sítě - 1:1.

The Sea Horses, jak se mimo jiné Ceseně, přezdívá mohli záhy skóre otočit. Nikým nehlídaného Appiaha vychytal až Salvatore Sirigu. Touto akcí také skončil první poločas.

Po změně stran strhli Sicilané vedení opět na svojí stranu. Fabrizio Miccoli vše krásně načasoval a parádní brankou dal na 2:1. Podíl na brance měl rovněž Mattia Cassani. Cesena to pak měla složité, Palermo hrálo přesně to, co potřebovalo a výsledek už do konce utkání nepustilo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele