13. kolo
21.11.2010 12:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Janov CFC - Juventus FC 0:2

Davide Ballardini utrpěl u janovského kormidla první porážku. Grifové nestačili na Juventus, který využil slabého výkonu domácích v prvním poločase, vstřelil dvě branky a pak vítězství kontroloval. Janovu nestačil ani zlepšený výkon ve druhém dějství.

Nový trenér domácích překvapil, když proti Staré Dámě nasadil jen tři obránce, ačkoliv v předchozích zápasech praktikoval klasickou hru se čtveřicí vzadu. A tento tah se mu nevyplatil. Bianconeri byli jasně lepší a v 17. minutě vše přetavili v úvodní gól. Pravdou však je, že pro Janov hodně smolný. Marchisiova nepříliš povedená rána se totiž odrazila od nohou Dainelliho, zamířila do tyče a od ní se míč odrazil od hlavy padajícího Eduarda do brány.

Za pět minut lovil portugalský brankář míč ze sítě znovu a opět bude vina ležet částečně na něm. Nicméně velkou chybu udělal také Criscito, jenž na pravé straně vůbec nepokryl Krasiče, který se pustil do vápna a vystřelil. Eduardo sice ránu rukavicí tečoval, ale míč se od zadní tyče odrazil za čáru. Janov pak mohl z ničeho nic snížit, když se po rohovém kopu dostal vysoký míč ke Criscitovi a ten ho parádním volejem poslal do břevna. Storari jen sledoval, kde míč skončí. Po prvních 25 minutách tak bylo zřejmé, že Juventus měl dobře postavené tyče, na obou stranách.

Ještě do poločasu opět prošel obranou Krasič a nacentroval na Iaquintu, jehož zakončení scházely centimetry. Další šanci na snížení měli domácí, Criscito poslal do ohně nepříjemný míč, Rossi na něj sice nedosáhl, ale Storari měl plno práce, aby ho vyrazil na roh. O poločase Ballardini stáhl Ranocchiu a Mesta, poslal na hřiště Destra s Kharjou a přeskupil rozestavení na klasické 4-4-2 a Janov byl hned o poznání nebezpečnější.

Šest minut po změně stran se předvedl Aquilani, vystřelil, ale branku netrefil. Dosáhnout na míč se ještě snažil Iaquinta, ale bez úspěchu. Na druhé straně centroval Rafinha, ale hlavičkující Toni přestřelil. Kharjův příchod byl výrazným oživením hry, což bylo dokumentováno čtvrthodiny před koncem, kdy domácí záložník vypálil a po teči Sissoka měl Storari co dělat, aby míč vytěsnil nad bránu. Další šanci si janovští připravili při spolupráci Toniho s Destrem, ale mladý útočník prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Pak se znovu ukázal Kharja, v 83. minutě však proti Grifům znovu stálo břevno. Kharja ze střední vzdálenosti napřáhl a stadionem Luigiho Ferrarise to jen zadunělo. A když Storari nebyl překonán ani v nastavení, kdy pálil Destro, zvítězil Juventus 2:1.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

janov 1.

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
cresposuper

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

2:6

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

co to zase psalo za magora stačí mi ten konec že juve vyhrál 2:1 a mam dost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele