13. kolo
21.11.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Inter Milán 2:1

Krize Interu bude, zdá se, větší, než by se předpokládalo. Obhájce titulu se nedokázal vzchopit po posledních mizerných výkonech a dnes prohrál i v Chievu. Nejen, že na čelo nyní ztrácí už devět bodů, ale nejspíš na několik zápasů přijde o Samuela Eto'a, který zopakoval kousek Zinedineho Zidana z finále mistrovství světa z před čtyř let.

Úvod zápasu byl hodně otevřený, šance byly na obou stranách. Po čtyřech minutách se z 20 metrů napřáhl Cyril Thereau a Luca Castellazzi musel míč vytahovat nad břevno. Goran Panděv byl na druhé straně ještě mnohem blíže první brance. Po Eto'ově přihrávce utekl obraně, obešel brankáře, jenže z velkého úhlu nedokázal odkrytou branku trefit, střelu zastavila branková konstrukce. A Chievo ve 29. minutě toto zaváhání soupeře potrestalo.

Sergio Pellissier, který se vrátil do hry po třech zmeškaných duelech, vystoupal nejvýše, dostal se před Santona a tvrdou hlavičkou poslal k radosti domácích fanoušků Lecce do vedení. Ten gól jde jasně na vrub zkamenělého Santona. Vzápětí málem Pellissier zasadil další hřebíček, ale jeho zakončení po Thereauově centru nakonec Lúcio tečoval na roh.

Kolem 38. minuty to začalo na Stadio Bentegodi pořádně vřít. Samuel Eto'o se dostal do rozmíšky s Cesarem a opakovaný záznam chvilku nato ukázal, jak ho kamerunský útočník udeřil hlavou do hrudi. Vše se stalo mimo dozor všech čtyřech rozhodčích, ale jelikož incident zachytily televizní kamery, čeká na Eto'a pravděpodobně dlouhý distanc.

Ve druhé půli mohlo Chievo opět navýšit vedení. Po rohovém kopu doklepával Rigoni, ale nakonec stihl zakročit Stankovič. Pak Stankovič sám zakončoval akci Interu, ale Sorrentino jeho pokus vytáhl. A vzápětí domácí promarnili snad největší dosavadní šanci. Constantův volej Castellazzi pouze vyrazil k Fernandesovi, který si však nejspíše myslel, že byl v ofsajdu a branku vůbec netrefil. Nadále se hrála otevřená partie, Eto'a opět vychytal Sorrentino.

Nerazzurri chtěli očividně vyrovnat, ale zapomněli, jak moc je Chievo dobré v protiútocích. Jeden takový vedl Rigoni, doběhl skoro až k lajně, nacentroval na Moscardelliho a ten v 82. minutě zvýšil vedení domácích na 2:0. Interu se sice ještě podařilo skrze Eto'ovu přesnou střelu snížit, jenže to přišlo až v nastaveném čase a bylo už pozdě.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
cresposuper

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No snad už inter nasolí nějaký pořádný gólový rozdíl, hlavně né remízu..

Reagovat
smazaný uživatel

prohral 2-1 nemate remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Che Sarà Che Sarà di questa Inter chi lo sa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Aspoň jednoho dá Goran

Reagovat
smazaný uživatel

delí nás len 6 priečok ale ambície su diametrálne odlišné ... chcem vidieť akékoľvek víťazstvo hoci aj vydrete 0-1 proste už to musí vyjsť ... FORZA INTER !

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

neviem sa dočkať až zas uvidim spolupracu deki cuchu

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodov strata nesmie ostať to už by bolo moc moc

Reagovat
smazaný uživatel

no co bude Moratti říkat po dnešku...

Reagovat
smazaný uživatel

nemam co říct k součastnému Interu,bohužel ,ale hlavní důvod je Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Inter!! beniteze jsem si oblibil dost vam to k*rví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potom co zničil liverpool,zničí nás njn hrajeme jak slavie

Reagovat
smazaný uživatel

vystoupal nejvýše, dostal se před Santona a tvrdou hlavičkou poslal k radosti domácích fanoušků Lecce do vedení.... zajímavé že hráč Chieva pošle Lecce do vedení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele