Serie A - preview 13. kola

20.11.2010, 08:48, aktualizováno 21.11.2010, 08:16
Previews
Lazio hraje v Parmě a bude chtít odpovědět na sobotní výhru AC Milán. Stejné plány má Inter, který cestuje do Verony. Janov doma po obědě hostí Juventus, do Brescie zavítá Cagliari, poslední Bari hraje v Catanii. Kolo pak zakončí večerní zápas Neapole s Bolognou...
Janov CFC - Juventus FC  (neděle 12:30)
Davideho Ballardiniho čeká na lavičce Janova první opravdu těžká zkouška. Změna trenéra zatím měla na Grify požadovaný blahodárný výsledek, alespoň co se výsledků týče, ale nyní musí šestačtyřicetiletý Ballardini své mužstvo připravit na Juventus, což bude jiný kalibr.

Bývalý kouč Lazia nebo Cagliari zatím Janov vedl ve dvou zápasech a pokaždé zvítězil. Bolognu i Cagliari porazil 1:0. Výkony Rossoblu sice ještě nebyly zdaleka ideální, ale tři body jsou teď důležitější. Na herní stránce má Ballardini čas zapracovat. Doposud se mu podařilo jen změnit rozestavení, ale to asi bude pro Grify klíčové. Z Gasperiniho 3-4-3 se přešlo na 4-3-3 a zatím to nese ovoce.

Domácí si uvědomují síly Juventusu, a tak Ballardini nechtěl ponechat nic náhodě a týmu v týdnu naordinoval speciální program. Zápas se totiž hraje už od půl jedné, a tak kvůli tomu byly přizpůsobeny i tréninky, aby si hráči zvykli.

Jediné, co bude Ballardini v zápase postrádat, je útočná síla. Nadále chybí zranění Jankovič, Palladino, Palacio a Sculli a všichni jsou zvědaví, jak si se vším nový trenér poradí, až bude mít tyto borce k dispozici. Absentuje také obránce Chico.

Juventus jede do Janova s jasným úmyslem, po dvou remízách chce konečně vyhrát. Další ztráta by byla nepříjemná, protože na vedoucí AC Milán nyní Stará Dáma ztrácí šest bodů. Nicméně Del Neri po úvodních nezdarech našel v rozestavení 4-4-2 solidní jedenáctku, která už od čtvrtého kola neprohrála a jelikož je boj o titul letos více než otevřený, musí se s Juve počítat. Navíc mají Bianconeri nejlepší útok v lize a venku dostali jen tři góly, takže pro Janov to bude hodně těžké.

Poslední vzájemné zápasy Janova a Juventusu však vždy nabídly pro diváka hodně zajímavou podívanou, ve čtyřech poslední duelech vždy padlo pět branek.

Jediné, co Juventusu v současné chvíli komplikuje život, jsou zranění. Až do konce kalendářního roku byl ze hry vyřazen Amauri. Kvůli kartám chybí záložník Pepe, zranění pak zastaví i Martineze, De Ceglieho, Grygeru, Legrottaglieho a Rinauda.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Rafinha, Ranocchia, Dainelli, Criscito - Rossi, Milanetto, Veloso - Rudolf, Toni, Mesto
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Aquilani, Felipe Melo, Marchisio - Quagliarella, Iaquinta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Brescia Calcio - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Roberto Donadoni teprve ve středu nastoupil jako nový kouč Cagliari a už v neděli ho čeká hodně důležitý souboj. Se svými novými svěřence je do Brescie a půjde o záchranářský boj. Oběma celkům se vůbec nedaří a výhra by byla jako pokropení živou vodou.

Brescia měla po sérii několika porážek zajímavě nakročeno, když dokázala remizovat s Interem i Juventusem, ale pak vše pokazila porážkou v Bologně. Proto čeká na vítězství už od čtvrtého kola a propadá se tabulkou. Přitom úvod sezóny byl pro nováčka neuvěřitelný. Tři výhry ze čtyřech zápasů ale vzaly rychle za své.

Příliš to nejde ani Cagliari, a proto se rozhodlo klubové vedení odvolat Bisoliho a na jeho místo dosadilo Roberta Donadoniho, bývalého kouče italské reprezentace, ačkoliv poslední Donadoniho zkušenost v Neapoli není příliš ideální. Nicméně očekávání jsou velká a Donadoni by potřeboval minimálně bodovat.

Očekává se, že prozatím zůstane u rozestavení 4-3-1-2, které před ním praktikovali Allegri i Bisoli. Karty staví mimo hru Alessandra Agostiniho, kterého by měl zastoupit Ariaudo. Po zranění se již sice do tréninku vrátil Ragatzu, ale ještě nejspíš nenastoupí.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zambelli, Zebina, Martinez, Daprela - Baiocco, Cordova, Vass - Kone, Eder - Caracciolo
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Ariaudo - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu - Acquafresca, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.05 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - AS Bari  (neděle 15:00)
Catania přivítá ve svém svatostánku Angela Massimina aktuálně poslední tým soutěže AS Bari. Jak Sicilané, tak i Bari mají po minulé neděli co napravovat, zvláště hostující celek, který nevyhrál již sedm kol.

Průměrně si zatím v průběhu letošního ročníku Serie A vede tým Catanie. Svěřenci trenéra Giampaola jsou na třináctém místě, avšak jejich forma je jakási proměnlivá. Elefanti porazili doma Udinese, ale výhru v dalším kole nepotvrdili a s Palermem prohráli 1:3. Teď budou mít Sicilané skvělou možnost opět zvítězit, na jih Evropy totiž zavítá poslední tým soutěže Bari.

O tom, že Bari prožívá těžké chvíle, není pochyb. V týmu je početná marodka a hlavně po psychické stránce na tom není mančaft dobře. Naposledy Bari prohrálo s Parmou, před domácím publikem ho popravil ve 33. minutě Candreva. "Moji hráči nemohou v průběhu utkání dělat takovéto naivní chyby. Platíme za ně vysokou cenu a to se musí změnit, nebo budeme ve velkých potížích. Musíme v nás zase probudit vítězství, ale nemůžeme prostě dělat žádné chyby," nešetřil kritikou trenér Ventura.

Oba celky mají poměrně rozsáhlou marodku, pojďme si nejprve říci, kdo bude chybět domácím - sicilský celek se tedy bude muset obejít bez zraněných Augustyna, Spolliho, Capuana, Pesceho, Bellusciho a Carboniho. Dobře na tom není ani Bari, zde budou absentovat zranění S. Masiello, Castillo, Rivas, Barreto a Ghezzal. Tím však výčet nekončí, hned tři fotbalisté jsou v karetním trestu, jmenovitě Almiron, A. Masiello a Donati.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez - Biagianti - Gomez, Izco, Ledesma, Mascara - Maxi Lopez
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Belmonte, Rossi, Parisi - Galasso, Pulzetti, Gazzi, D'Alessandro - Alvarez, Caputo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Javier Pastore minule pro Palermo vystřílel důležité vítězství v derby s Catanií a teď se musí se svými spoluhráči zaměřit na Cesenu, kde by měla přijít další výhra. Pokud chtějí Rosanero bojovat o evropské poháry, předposlední Cesena by neměla být překážkou.

Výhra nad Catanií byla pro Palermo přínosem hned v několika důvodech. Palermo totiž svého největšího rivala neporazilo už od srpna 2008, takže se konečně dočkalo odplaty a navíc tři body potěšili prezidenta Maurizia Zampariniho, jehož snad opustí myšlenky od prodeje klubu. A v neposlední řadě se Palermo dostalo na sedmou pozici, kde to je k pohárovým příčkám nejlbíže.

V Ceseně budou hosté pravděpodobně postrádat zraněnou trojici Liverani, Hernandez, Pinilla.

Cavallucci Marini jsou po 12 kolech předposlední, nováčkovská sezóna jim zatím příliš nevychází. Přitom kolikrát Cesena přichází o body nešťastně, jako naposledy s Fiorentinou. "Je to škoda, že hrajeme celý zápas na stejné úrovni jako Fiorentina, ale nedokážeme to potvrdit," říkal po prohře 1:0 trenér Massimo Ficcadenti, jemuž stále nepomohou Igor Budan a Fabio Caserta. Karetní trest čeká na Benalouaneho.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Nagatomo - Appiah, Colucci, Parolo - Jimenez, Bogdani, Giaccherini
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Miggliaccio, Bacinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.20 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Inter Milán  (neděle 15:00)
Posledních několik sezón byl Inter neohroženým vládcem Apeninského poloostrova, jenže letos už tomu tak zdaleka není. To by se totiž Nerazzurri nemohli po dvanácti kolech nacházet až na pátém místě, s šestibodovou ztrátou na prvního. Co se stalo? Snad jen to, že odešel José Mourinho.

Jeho nástupci Rafovi Benítezovi to zatím nejde podle představ a prezidentovi Massimu Morattimu již prý dochází trpělivost. Moratti byl rozzloben po prohře v prestižním milánském derby. Ona samotná porážka tak překvapivá nebyla, protože AC Milán se potýká s poněkud lepší formou než jeho největší nepřítel, ale udivující byl spíše způsob, jakým Nerazzurri zápas ztratili.

Inter podal jeden z nejhorších výkonů za poslední sezóny. V záloze byli Rossoneri jasně lepší, Inter prakticky vůbec nic nevytvořil a na Benítezovu hlavu jde především to, že nedokázal mužstvo pro takový zápas nabudit. Nebylo tak překvapením, když se v médiích objevily zprávy o možném ultimátu, kdy by Benítez v příštích dvou zápasech hrál o svoje křeslo. Nicméně Moratti celou situaci uklidňuje: "V Beníteze plně věříme, jak jsem již říkal. Nemůžete se ale divit, že jsem byl naštvaný po takovém zápase. Rozhodně to však nemění klubové plány."

Pro Nerazzurri je teď hodně důležitý duel v Chievu, kde potřebují naladit zpátky vítěznou notu. Přeci jen v lize čeká Inter na tři body už tři zápasy. Navíc se musí potýkat s rozsáhlou marodkou. Mimo hru jsou Chivu, Julio Cesar, Muntari, Maicon, Thiago Motta, Obi, Samuel a možná také Coutinho s Marigou.

Přesto nemůže být o ničem jiném než třech bodech řeč. Chievo má po dvanácti zápasech solidních 16 bodů s vyrovnanou bilancí čtyřech výher, čtyřech remíz a stejného počtu porážek. Stefano Pioli odvádí v klubu dobrou práci, ačkoliv je Chievo kritizováno za příliš nudné pojetí hry. Poslední tři remízy 0:0 hovoří za vše. Domácí bude v zápase chybět pouze křídelník Luciano.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Rigoni, Constant - Bogliacino - Thereau, Pellissier
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Santon, Lucio, Cordoba, Zanetti - Stankovič, Cambiasso - Biabiany, Sneijder, Panděv - Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.35 - 3.30 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
US Lecce - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Doposud nedobytý stánek Via del Mare bude čelit dalšímu náporu, tentokrát v podání Sampdorie Janov. Jenže loni čtvrtému celku jaksi zvlhl prach, už čtyři soutěžní utkání totiž nedokázal vstřelit branku. Bude dobývání tvrze Lecce úspěšné?

Černou neděli zažili minulý týden fotbalisté Lecce. Na půdu Udinese cestovali s vidinou možného bodového zisku, jenže vše se změnilo v noční můru. Udinese nováčka vůbec nešetřilo a po zásluze zvítězilo drtivým rozdílem 4:0. Pro Lecce to byl už čtvrtý nevyhraný zápas v řadě, paradoxem je jediná remíza s Interem Milán. Lecce se tak propadlo na dostřel sestupových pozic, k dobru má jen jeden jediný bod.

Lecce má totiž strašlivou bilanci, co se týče venkovních zápasů. Doma na stadionu Via Del Mare tým trenéra Di Cania ještě neprohrál, venku však zase ještě nevyhrál, pouze v jednom případě remizoval a to je žalostně málo. "Doma tvrdě bojujeme a vždy uděláme vše pro dobrý výsledek. Musíme v tom pokračovat, protože pro nás jsou domácí zápasy hodně důležité. Musíme ale také zlepšit výsledky mimo domácí půdu, pokud chceme pomýšlet na záchranu v Serii A," apeluje na svůj tým brazilský střelec Jeda.

Také ve 13. Kole se Lecce představí doma, soupeřem bude v poslední době zcela neproduktivní Sampdoria Janov. Už čtyři soutěžní zápasy čeká Sampdoria na vstřelení branky. Tuto žalostnou sérii odstartovali Blucerchiatti zápasem Evropské ligy s Metalistem Charkov (0:0) a vše jakoby se přeneslo i na scénu Serie A. Následovaly bezbrankové remízy s Catanií a s Chievem, mezitím dokonce Sampdoria prohrála s Parmou 0:1.

"Vytváříme si šance, jenže nedokážeme je proměnit. Štěstí momentálně není na naší straně, nicméně musíme pokračovat v práci a pokusit se věci zvrátit," prohlásil zklamaně brankář Sampdorie Janov Gianluca Curci.

Domácím bude scházet trio Reginiussen, Ferrario a Olivera. První dva mají zdravotní potíže, v případě Olivery se jedná o karetní trest. Na bídnou ofenzivní produktivitu Dorie se jistě podepsalo i vyřazení Antonia Cassana, ten už si ale v modrém dresu nezakope. Mimo něj budou pro zápas s Lecce chybět Zauri, Semioli, Palombo, Padalino a Obiang.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Fabiano, Sini, Giuliatto - Giacomazzi, Vives - Piatti, Jeda, Mesbah - Corvia
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Koman, Tissone, Poli, Guberti - Pazzini, Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.00 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Druhé Lazio Řím se pokusí snížit náskok vedoucího AC Milán na jediný bod, potřebuje však k tomu uspět na půdě Parmy. Gialloblu se ale zvedají a proti Laziu budou chtít zvítězit.

Parma příliš branek nedává, ale zatím jí to nemusí tolik mrzet, zvláště pak v posledních týdnech, kdy dvakrát zvítězila nejtěsnějším rozdílem. Gialloblu nejprve udolali Sampdorii a pak také Bari. "Proti Bari i Sampdorii jsme sehráli fantastické zápasy. Myslím si, že hráči konečně ukázali svojí skutečnou hodnotu. Doufejme, že takto budeme pokračovat i nadále," chválil vystoupení svých svěřenců trenér Pasquale Marino.

Situace severoitalského celku se rázem výrazně zlepšila, neboť tým už neokupuje sestupové pozice, nýbrž čtrnácté místo, což by ale na konci k uspokojení klubových cílů rozhodně nestačilo. Další výzvou bude zápas s dobře hrajícím Laziem Řím. Lazio před týdnem zvládlo přetěžký zápas s Neapolí a výhrou 2:0 odčinilo předchozí dvě zaváhání. I tak to na první místo nestačilo, neboť AC Milán rovněž zvítězil.

Hrdinou zápasu s Neapolí se stal argentinský forvard Mauro Zarate, který jednu branku vsítil sám a na druhou přesně přihrál. Laziu se také vyplácí angažování trenéra Rejy, ten v únoru letošního roku nahradil odvolaného Davida Ballardiniho a klub nyní uvažuje o prodloužení jeho smlouvy. "Uvažujeme o prodloužení jeho smlouvy, jsem si jistý, že vše proběhne bez problému," vyjádřil se k celé situaci prezident klubu Claudio Lotito.

Samotný kouč se pak netají vysokými cíly, a proč by taky jo, vždyť jeho Laziu se povedl start do sezony a aktuálně má před třetí Neapolí náskok čtyř bodů. "Máme konkurenceschopný tým, určitě budeme bojovat až do konce, chceme skončit na předních pozicích," prohlásil Edy Reja.

Zajímavá je vzájemná bilance těchto kdysi veleúspěšných klubů, v loňském roce například zvítězil vždy hostující celek, pokud by to takto dopadlo i nyní, Lazio by se jistě nezlobilo. Parmě budou nadále chybět Paloschi, Galloppa, Valiani a suspendovaný Paletta. Tým trenéra Rejy je na tom lépe, na marodce jsou pouze Meghni a Quadri.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli - Morrone, Dzemaili, Candreva - Crespo, Gobbi, Giovinco
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Ledesma, Matuzalem - Hernanes, Floccari, Mauri - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.05 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (neděle 20:45)
Neapol v minulém kole padla na hřišti Lazia. Přesto nadále drží třetí pozici. V neděli večer přivítá na domácí půdě Bolognu a konečně by svým fanouškům ráda předvedla dobrý výkon. Doma jsou totiž Azzurri nečekaně jedni z nejhorších.

Mnohem víc se letos Neapoli daří venku, prohra s Laziem byla vůbec první. Zato na Stadio San Paolo to dře. Pouhých sedm bodů z pěti zápasů, to se musí zlepšit. S Laziem se navíc hrálo o druhou příčku, takže je porážka dvojitým zklamáním.

Domácí doufají, že se opět rozstřílí Edinson Cavani, který byl ve většině zápasů s Lavezzim největším tahounem. V posledních dvou zápasech je ale bez zásahu. Naopak Lavezzi zachraňoval v posledních sekundách výhru v Cagliari. Proti Bologně bude Partenopei chybět Aronica a Lucarelli, po trestu se vrací Gargano a po zranění Dossena.

Bologna v posledním měsíci střídá výhru s prohrou a pokud to tak má pokračovat dále, měla by přijít porážka. Naposledy totiž Rossoblu porazili Brescii. Body ale potřebují sbírat neustále, protože od sestupových příček je dělí jen pár bodů. Venku ale zatím Bologna na vítězství čeká. Navíc hosty trápí i mimofotbalové záležitosti. Vedení prý dluží hráčům výplaty a pokud se vše nestihne včas, hrozí Bologně bodový odpočet.

V neděli zatím budou mít body všechny, ale ne tak zraněného Pereze a vykartovaného Mudingayiho. V záloze by tak mohl naskočit Rene Krhin, který patří Interu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Campagnaro - Zuniga, Gargano, Pazienza, Dossena - Hamšík, Cavani - Lavezzi
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Britos, Portanova, Rubin - Della Rocca, Krhin, Ekdal - Busce, Gimenez - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.65 - 6.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Ještě před několika týdny tomu tak nebylo, ale dnes už se Udinese pohybuje v první polovině tabulky. Svůj velký vzestup chce potvrdit v Římě, kde hraje s AS. Nicméně Giallorossi mají rovněž formu jako hrom, a tak nám může první víkendový duel přinést zajímavou podívanou.

Naposledy sice Římané remizovali, jenže to hrál s Juventusem, navíc na jeho půdě a bod se jednoznačně počítá. Předtím dokázali svěřenci kouče Ranieriho porazit i v té době vedoucí Lazio, Janov nebo Fiorentinu, a tak mají na kontě šest zápasů bez prohry.

Problémem však v sobotu pro domácí bude absence De Rossiho. Klíčový muž záložní řady má lví podíl na úspěších Vlků, když se dostával do své největší formy. Bez něj to půjde o poznání hůře, navíc o něj možná AS přijde i v Lize mistrů.

Proto nejede Udinese do hlavního města bez větších ambic. Bianconeri dokázali během dvou měsíců překonat převýšení dvanácti míst, když ze sedmi zápasů pětkrát vyhráli a nyní jsou osmí. V posledním zápase se navíc konečně probudil nejlepší střelec loňské sezóny Antonio Di Natale, jenž svým hattrickem sestřelil Lecce. Loni jasný vládce střeleckých tabulek se doposud hledal, ale třemi góly v prvním poločase dal najevo, že se s ním ještě musí počítat.

Vedle De Rossiho navíc bude možná chybět i stoper Mexes a levý bek Riise. Udinese postrádá Zapatu, Bastu a Ferronettiho, Pasquale je v trestu.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Castellini - Simplicio, Pizarro, Greco - Totti - Borriello, Vučinič
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Domizzi - Isla, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez - Di Natale, Flores
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.45 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Vedoucí AC Milán odstartuje náročný týden těžkým zápasem proti ambiciózní Fiorentině. Viola se po zpackaném úvodu zvedá, ale na San Siru to bude mít hodně náročné, dlouhodobě se jí tu nedaří.

Po dvanácti odehraných kolech vévodí italské lize AC Milán, rozhodlo o tom vítězné derby proti Interu Milán, který Rossoneri zvládli díky švédskému kanonýrovi Zlatanu Ibrahimovičovi. Milánský útočník popravil svého bývalého zaměstnavatele po pár minutách proměněnou penaltou. Výhra 1:0 pak katapultovala Rossoneri do čela o bod před Lazio Řím.

AC Milán ale ještě nemá vyhráno, to je pochopitelné. Kromě domácí soutěže musí pořádně zabrat v milionářské Lize mistrů, kde je sice na druhém postupovém místě, avšak k dobru má jen jediný bod. Rossoneri si to o postup rozdají s Ajaxem a Auxerre, a právě na půdě francouzského soupeře se představí v úterý. Ještě než se tak stane si Milánští změří síly s Fiorentinou, se kterou neprohráli pět let.

Nejtěsnějším rozdílem vyhrála v minulém kole i Fiorentina, ta doma udolala jedinou brankou Alberta Gilardina nováčka Cesenu. Právě pro italského reprezentačního útočníka bude zápas na San Siru něčím zvláštním, neboť v týmu AC působil a vyhrál s ním i Ligu mistrů. Zápas ale rozhodně nebude procházkou růžovým sadem, Viola se sice zvedá, ale AC je jak se zdá v dobré formě.

"Víme, že uhrát pozitivní výsledek bude v Miláně obtížné. Lidé říkají, že jsme outsideři, ale ať si říkají co chtějí. Věříme v naše schopnosti, jsme tým, který dokáže znepříjemnit život každému soupeři," nechal se slyšet trenér Siniša Mihajlovič.

Milánu chybí dva útočníci, dlouhodobě to bude veterán Inzaghi, kratší dobu pak mladíček Pato. Absentovat budou i krajní obránci Oddo a vykartovaný Abate. Hosté z Florencie na tom rozhodně nejsou lépe, hrát nebudou opory jako Frey, Montolivo, Jovetič, Zanetti, Felipe a Mutu, kterému sice vypršel dlouhodobý trest, avšak rumunský útočník se vzápětí zranil.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Ambrosini, Pirlo, Flamini - Seedorf, Ibrahimovič - Robinho
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual - D'Agostino, Donadel - Santana, Ljajič, Cerci - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1282221:1126
2.SS Lazio1281315:925
3.SSC Neapol1263318:1321
4.Juventus FC1255223:1320
5.Inter Milán1255213:720
6.AS Řím1254315:1519
7.Città di Palermo1252520:1717
8.Udinese Calcio1252513:1217
9.Janov CFC1252510:1117
10.UC Sampdoria1237211:916
11.Chievo Verona1244411:1016
12.ACF Fiorentina1243513:1315
13.Calcio Catania1235410:1114
14.Parma FC123548:1014
15.Bologna FC1235411:1514
16.US Lecce123368:2212
17.Cagliari Calcio1225511:1111
18.Brescia Calcio1232710:1511
19.AC Cesena123278:1511
20.AS Bari122379:199

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (895)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele