Serie A - souhrn 12. kola

13.11.2008, 22:36, aktualizováno 16.11.2008, 22:26
Komentáře a souhrny
AS Řím vyhrál v derby nad Laziem. Milánské AC těsně porazilo Chevio a dostalo se pouhý bod za vedoucí Inter, který již v sobotu vyhrál v Palermu. Juventus si smsl na Janovu, shodně 3:2 dopadla střetnutí Sampdorie s Lecce a Catanie s Turínem. Fioretina překvapivě prohrála na Cagliari, stejně tak Udinese doma s Regginou a Neapol na hřišti Atalanty. Jediná remíza se zrodila mezi Sienou a Bolognou.

Juventus FC - Janov CFC 4:1

13.11.2008 20:30

Góly: 6. Zdeněk Grygera, 26. Amauri, 85. Vincenzo Iaquinta, 90+2. Sokratis (vl.) - 89. Diego Milito (pen.)

Juventus i nadále pokračuje v dobrých výkonech a po výhře 3:1 nad Janovem se posunul na druhé místo ligy, se stejným počtem bodů jako vedoucí Inter Milán. Ovšem jedná se o předehrávku 12. kola, takže ostatní soupeři mají svá utkání před sebou.

Stará dáma zahájila utkání velice dobře a už po šesti minutách hry se dostala do vedení zásluhou českého reprezentanta Zdeňka Grygery. Pravý obránce Juventusu využil dobrého míče od Alessandra Del Piera a dostal míč za záda překvapeného Rubinha - 1:0. Za hosty se pokoušel zakončit dobře se rozbíhající akci Raffaele Palladino, ovšem vše pokazil zvednutý praporek asistenta rozhodčího. O chvíli později hlavičkoval vedle Matteo Ferrari a Juve stále vedl 1:0, vyrovnat na 1:1 mohl Diego Milito, ten se ocitl ve velké příležitosti v 19. minutě, když velice nebezpečně a překvapivě zakončil mezi dvěma stopery Juventusu.

Stav 1:0 vydržel jen do 25. minuty, kdy na rozdíl dvou branek zvyšoval tradiční střelec Juventusu v letošní sezoně, Brazilec Amauri. Někdejší hráč Palerma proměnil hlavou přesný Grygerův centr - 2:0. Janovští převážně hrozili útočnými akcemi po stranách, což dělalo Juventusu problémy, ovšem žádný z hráčů Janova nedokázal poslat přesnou přihrávku do pokutového území domácích. Juventus po poločase vedl 2:0.

Janovští vstoupili do druhé půle s cílem vstřelit co nejrychlejší kontaktní branku. Hostům se sice podařilo domácího favorita přitlačit, ale žádná akce neskončila pořádným zakončením. Nebezpečí pro obranu Staré dámy znamenal především Argentinec Diego Milito, ten je ve skvělé formě a i tentokrát měl dobré příležitosti na skórování. Jeho nebezpečná střela zpoza pokutového území skončila nad. Janov držel od pohromy brankář Rubinho, jenž si poradil s pokusem Amauriho a stejně neúspěšný byl i Momo Sissoko.

Pět minut před koncem utkání zvýšil už na 3:0 Vincenzo Iaquinta. Tomu přinesl branku doslova na zlatém podnosu výtečný Del Piero. V závěru již téměř rozhodnutého zápasu se ještě děly věci, v 89. minutě zahrál v pokutovém území rukou Legrottaglie a Diego Milito promněněnou penaltou vykřesal maliou naději na zvrat. Ten se ale nekonal, naopak Juventus svého soupeře dorazil i čtvrtou brankou, tečku za utkáním udělal Sokratis Papastathopoulos, jenž si vstřelil vlastní gól po přihráce Maura Camoranesiho. Juventus vyhrál jednoznačně 4:1.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Inter Milán 0:2

15.11.2008 20:30

Góly: 46. Zlatan Ibrahimović, 62. Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimovič v sobotním večerním utkání zařídil na hřišti Palerma dvěma brankami vítězství pro svůj Inter a zároveň Nerazzurri osamostatnil na čele tabulky.

První poločas toho příliš nenabídl. Po 20 minutách navíc vzbudil vzrušení prezident domácího celku Maurizio Zamparini, jenž odešel na menší procházku ze stadionu. Pravdou ovšem je, že o nic nepřišel. Největší šanci měl ve 28. minutě Ibrahimovič, ale brankář Fontana jeho pokus kryl. Největší příležitosti na straně domácích měl Fabrizio Miccoli, ale pokaždé pálil nepřesně.

Doslova raketový start měl ale druhý poločas. Hned po 23 sekundách se totiž měnilo skóre. Zlatan Ibrahimovič si po rozehrávce vzal míč, obešel Balzarettiho a z přibližně 25 metrů překvapivě napřáhl. K ještě většímu překvapení všech míč skončil v síti a švédský kanonýr poslal Inter do vedení.

Po deseti minutách hrozil opět aktivní Ibrahimovič, ale tentokrát se mu střela příliš nevyvedla a Fontana míč chytil. Nakonec ale přeci jenom přidal druhou branku, v 62. minutě. Byla to opět střela z větší vzdálenosti, tentokrát z trestného kopu asi z dvaceti metrů. Ibrahimoviča střela našla skulinku v domácí zdi a prostřelila také brankáře Fontanu. Švédský reprezentant si tak připsal sedmý přesný zásah v sezoně.

Ibrahimovič byl blízko hattricku, když pálil z podobné pozice jako při první brance, ale tentokrát předvedl excelentní zákrok Alberto Fontana. Ani to ovšem nepřekazilo Ibrahimovičovi nárok na ocenění za nejlepšího hráče utkání. Inter se po tomto vítězství posunul do čela tabulky, kde má tříbodový náskok před Juventusem Turín, svým příštím soupeřem.

Více informací k zápasu

AC Siena - Bologna FC 1:1

16.11.2008 15:00

Góly: 22. Abdelkader Ghezzal - 45+2. Marco Di Vaio (pen.)

Siena doma nedokázala porazit nováčka z Bologni a zůstala na třinácté pozici, Bologna sice po druhé v řadě s trenérem Mihajlovičem neprohrála, ovšem bod za remízu 1:1 jí k opuštění sestupových vod nestačil.

Siena se dostala do vedení ve 22. Minutě zásluhou Ghezzala, který si naběhl na centrovaný míč a přesnou střelou nedal Antoniolimu šanci - 1:0. V další šanci se objevil veterán Massimo Maccarone ale neporadil si v zakončení dobře. Ve 45. minutě přiřknul hlavní rozhodčí Bologni penaltu, Adaulton byl přidržen Del Grossem a Marco Di Vaio neměl s penaltou žádné problémy - 1:1.

Siena se mohla dostat znovu do vedení ve druhém poločase, ale křižná střela Houssina Kharjy šla mimo a navíc zde nebyl nikdo, kdo by střelu do branky usměrnil. Brankář Antonioli pak musel zlikvidovat pokus střídajícího Calaia, jenž střílel levou nohou a následně nevstřelil svojí druhou branku Ghezzal, jenž zamířil hlavou vedle. Hlavní rozhodčí poté nařídil další penaltu, když byl Lanna přidržen Calaiem, jenomže samotný postižený penaltu neproměnil. Branka v utkání už nepadla a to tak skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Turín FC 3:2

16.11.2008 15:00

Góly: 8. Giuseppe Mascara, 39. Giuseppe Mascara, 80. Giuseppe Mascara - 6. Riccardo Colombo, 50. Nicola Amoruso (pen.)

Catania znovu ukázala, že je v domácím prostředí velice silná. Ze Sicílie odchází s nepořízenou turínské FC, které tu domácí Catanii podlehlo v přestřelce 3:2. Hattrickem se zaskvěl Giuseppe Mascara.

Pro Catanii se přitom utkání nevyvíjelo zrovna dobře, už po šesti minutách hry šokoval domácí fanoušky Riccardo Colombo, který využil průniku Sabata a po přihrávce Mattea Rubina pohodlně otevřel skóre utkání. Odpověď na sebe nenechala příliš dlouho čekat, za dvě minuty totiž bylo srovnáno. Giuseppe Mascara trefil ze vzduchu míč od Michela Palucciho, čímž nekompromisně vyrovnal.

Turín mohl poté jít znovu do vedení, tentokrát však Simone Barone stál v rozhodující moment v postavení mimo hru. Neúspešný byl i pokus Roberta Stelloneho hlavou. Ve 40. minutě dokonale otočil průběh utkání Giuseppe Mascara, který se nádherně trefil z volného přímého kopu - 2:1, ještě předtím však Catania ztratila Martineze, jenž si poranil sval.

Ve druhém poločase jako první zahrozil Plasmati, rozhodčí však odmával ofsajd. V 50. minutě bylo opět vyrovnáno, Cristian Terlizzi fauloval v pokutovém území Colomba a rozhodčí odpískal pokutový kop, který následně proměnil Nicola Amoruso - 2:2. Giuseppe Mascara dokončil hattrick deset minut před koncem utkání. Tedesco poslal míč na hranici značky pokutového kopu, kde zrovna operoval právě Mascara - 3:2. Catania už výsledek uhlídala a především díky hattricku Mascary zvítězila 3:2.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Lecce 3:2

16.11.2008 15:00

Góly: 11. Gennaro Delvecchio, 14. Antonio Cassano, 60. Marius Stankevičius - 55. Simone Tiribocchi, 82. Simone Tiribocchi

Antonio Cassano oslavil svůj 200. start v Serii A brankou a podílel se tak na vítězství Sampdorie nad Lecce. Domácí si připsali velice důležité vítězství a v tabulce předskočili právě dnešního soupeře, kterému nepomohly ani dvě branky z kopačky Tiribocchiho.

Sampdoria do utkání vstupovala s vědomím, že další případná ztráta nepřipadá v úvahu, protože sestupové vody byly nebezpečně blízko. Domácí si to vzali k srdci a hned po jedenácti minutách vedli. Gennaro Delvecchio využil velké chyby soupeřovy obrany a z pár metrů naprosto osamoceně hlavičkou překonal brankáře Benussiho. Než se Lecce dokázalo vzpamatovat z úvodní branky, Antonio Cassano jim uštědřil další ránu a ve 14. minutě již na světelné tabuli svítilo skóre 2:0.

Lecce mohlo rychle odpovědět, ale v domácí brance se povedeným zákrokem vytáhl Luca Castellazzi. Také jeho protějšek Benussi si připsal dobrý zásah proti střele Delvecchia. Pár minut před přestávkou nejprve museli domácí vystřídat, když se zranil Padalino, ale následně mohli víceméně rozhodnout o osudu utkání, jenomže nováčka soutěže ve hře udržel skvělým zákrokem Benussi, když zlikvidoval Bellucciho střelu.

Po deseti minutách druhého poločasu vstřelilo Lecce branku a zároveň bylo znovu o co hrát. Daniele Cacia našel přesným centrem na zadní tyči Tiribocchiho, jenž se hlavičkou nemýlil. Radost hostů ovšem netrvala dlouho, přesněji pouhých šest minut. V 61. minutě totiž parádní hlavičkou zvýšil na 3:1 Marius Stankevičius.

Lecce se přesto nevzdalo a bojovalo až do konce. Blízko snížení bylo při trestném kopu Fabia Caserty, ale míč jen těsně minul branku. Nakonec se hostům přeci jenom podařilo snížit, ale už bylo příliš pozdě, branka totiž přišla až v 82. minutě. Navíc branka padla za kontroverzních okolností, kdy se míč po řadě tečí dostal až k Tiribocchimu, jenž následně přesně zakončil. Domácí se ovšem dožadovali odpískání útočného faulu. Nic to ovšem nezměnilo na tom, že Sampdoria zvítězila v poměru 3:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 1:0

16.11.2008 15:00

Góly: 31. Robert Acquafresca (pen.)

Fiorentina prohrála v Cagliari a v tabulce si značně pohoršila. Jedinou branku utkání vstřelil ve 30. minutě ze značky pokutového kopu Robert Acquafresca. Fialky jsou nyní až na devátém místě, Cagliari poskočilo na dvanácté.

Jubilejní 300. start v Serii A si v dnešním zápase připsal brankář hostí Sebastian Frey, jenž musel hned v úvodu likvidovat nebezpečnou střelu Nelsona Jedy. Poté se hra přesunula na druhou stranu, kde nejprve střelou z voleje minul branku Stevan Jovetič a následná branka Alberta Gilardina nebyla uznána pro ofsajdové postavení.

Po půlhodině hosty z Florencie pořádně rozčílil hlavní sudí Gava, jenž nařídil za Gamberiniho atak na Acquafrescu penaltu. K ní se postavil sám italský reprezentant do 21 let a otevřel skóre.

Další gól mohl vstřelil Michele Fini, jenž se řítil sám na branku, jenomže byl zastaven zdviženým praporkem čárového sudího, který se podle opakovaného záznamu mýlil. Na druhé straně musel proti Jovetičově střele zasahovat brankář Marchetti.

Fiorentině se směrem dopředu příliš nedařilo a do druhého poločasu místo Jovetiče naskočil Giampaolo Pazzini. Štěstí poté pokoušel z úctyhodných třiceti metrů Montolivo, jenž nakonec jen díky skvělému zákroku brankáře domácích nevstřelil branku. Marchetti musel poté likvidovat další nebezpečný pokus, tentokrát z kopačky Zdravka Kuzmanoviče, pro něhož utkání skončilo o pár desítek sekund později, když byl nechtěně udeřen do obličeje.

Střídající Sergio Almiron se uvedl dobrým pasem na Gilardina, jehož hlavičku ovšem opět chytil Marchetti. Domácí zahrozili z rohového kopu, ale z nepřehledné situace v pokutovém území nakonec vyšel s míčem v rukavicích brankář Frey. Gilardino pak v závěru ještě předvedl zoufalý tah, když spadl po kontaktu s Matheuem v pokutovém území, ale od sudího si vysloužil jen žlutou kartu za filmování.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 3:1

16.11.2008 15:00

Góly: 62. Adriano Ferreira Pinto, 89. Thomas Manfredini, 90+1. Sergio Floccari - 73. Marek Hamšík (pen.)

Neapol venku opět bodovat nedokázala. Nad její síly dnes byla Atalanta, která díky skvěle zvládnutému závěru si na konto připisuje další tři velmi cenné body.

Minulý rok skončil zápas v Atalantě divokou výhru domácího klubu 5:1 a také dnes diváci viděli zajímavé střetnutí. Všechny čtyři góly ovšem padly až v závěrečné třicetiminutovce. Mnohem lépe do zápasu vstoupila Neapol, která již v úvodních minutách díky útočníku Lavezzimu pořádně vystrašila gólmana Coppola. Argentinský útočník ale pálil nad břevno. Následně nebezpečně hlavičkoval Maggio. Hosté sice hráli v první půli aktivněji, ale proti kvalitně bránící obraně Atalanty recept nenašli.

Po přestávce měli velké šance konečně také domácí fotbalisté, ale Neapol pokaždé podržel gólman Lezzo, který například skvěle zlikvidoval nebezpečnou hlavičku Floccariho. V 63. minutě už ale svůj tým neubránil. Tvrdou střelou se prezentoval Pinto a propasíroval míč až do sítě. Situaci Neapoli moc neulehčil ani o tři minuty později útočník Marcelo Zalayeta, který viděl červenou kartu po ataku na Leonarda Talamontiho.

I v deseti lidech ale dokázala Neapol vyrovnat. Po faulu Tomase Manfrediniho na Lavezziho zahrával pokutový kop slovenský reprezentant Marek Hamšík a nemýlil se. Už to vypadalo, že zápas dospěje do nerozhodného stavu, Atalanta ovšem dala v závěru o sobě opět vědět. V poslední minutě normální hrací doby dostal domácí do vedení obránce Manfredini, jenže už za minutu viděl tentýž hráč červenou kartu a musel předčasně do sprch. Neapol i přes oslabení ještě jedním gólem odrovnal Floccari a rozhodl tak o třech bodech pro Atalantu.

Více informací k zápasu

AC Milán - Chievo Verona 1:0

16.11.2008 15:00

Góly: 15. Kaká (pen.)

AC Milán pokračuje v dobrých výkonech a po vítězství 1:0 se vrátil na druhé místo tabulky s bodovou ztrátou na vedoucí Inter. Nejtěsnější výhru nad Chievem Verona zařídil už po čtvrthodině hry z pokutového kopu Kaká.

Milánští museli už v páté minutě řešit nepříjemnou situaci, ale Abbiati včasným vyběhnutím akci soupeře zmařil. O čtyři minuty později zkoušel z přímého kopu štěstí Ronaldinho, brazilská hvězda trefila pouze dobře postavenou zeď. Po čtvrthodině hry byl v pokutovém území držen za dres Kaká a hlavní sudí okamžitě odpískal pokutový kop. Střelu z hranice jedenácti metrů nekompromisně proměnil sámotný postižený, tedy Brazilec Kaká - 1:0. Rossoneri mohli vzápětí svoje vedení navýšit, jenomže Kaladze Seedorfovu střelu do branky neusměrnil, stejně si pak vedl i po přiťuknutí Inzaghiho autor první branky Kaká. Hostující Chievo během prvního poločasu prakticky branku Milána neohrozilo. Ke konci poločasu ještě zkoušel technickou střelou překvapit Sorrentina Ronaldinho, brankář Chieva jeho střelu vyrazil. Milán tedy vedl po prvních pětačtyřiceti minutách zcela zaslouženě 1:0.

Do druhého poločasu vcházeli hráči Chieva s odhodláním svého soupeře zaskočit, v 59. minutě musel Christian Abbiati vyrazit velmi nebezpečnou střelu Simona Bentivoglia a o chvíli později si obrana Rossoneri oddychla podruhé, když tentýž hráč netrefil po rohovém kopu odkrytou branku Milána. To už bylo ze strany Chieva vše a tempo utkání znovu udával domácí AC. V 71. minutě odcentroval kapitán Gennaro Gattuso přesně na Marka Jankulovského, ten střelou v pádu branku netrefil. O deset minut později vyslal do další šance domácích Ronaldinho Pata a mladičky útočník střelou z první nechal vyniknout Stefana Sorrentina. Ke konci zápasu mohl vstřelit pojišťovací gól Marek Jankulovski, český zadák měl hned dvě příležitosti. Nejprve si vylámal zuby na Sorrentinovi z přímého kopu, a poté ani v nastaveném čase střelou nezvýšil. Nicméně Milán zcela zaslouženě vyhrál, byť jen 1:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Reggina Calcio 0:1

16.11.2008 15:00

Góly: 60. Franco Brienza

Reggina šokovala Udinese, když na Stadio Friuli zvítězila 1:0. Jedinou brankou utkání vstřelil v 60. minutě Franco Brienza. Udinese tak po porážce s předposledním týmem tabulky kleslo až na šestou pozici.

Oba celky se střetly již podruhé během několika dní. Ve středu se totiž jejich cesty sešly v Coppa Italia a byl to skutečně zajímavý duel. Utkání skončilo 0:0 a nedohrála ho vyloučená dvojice Belardi, Quagliarella. Emil Hallfredsson navíc neproměnil penaltu. Zápas tedy dospěl až k pokutovým kopům, v nemž se dlouho čekalo na vítěze. Až po dvaceti penaltách bylo rozhodnuto, Udinese zvítězilo 8:7.

Před dnešním samotným výkopem se ještě na stadionu držela minuta ticha na památku zesnulému Regisu Genauxovi, bývalému hráči Udinese, který zemřel ve věku 35 let na infarkt. Poté již bylo vše připraveno k výkopu.

V úvodních minutách byla překvapivě lepším týmem Reggina, která do utkání vstoupila s novým rozestavením, které obětovalo Bernarda Corradiho. Ten seděl pouze na lavičce. Nejaktivnějším mužem byl v úvodu Franco Brienza, jehož střela byla nejprve zblokována na roh a následný trestný kop orazítkoval tyč.

Friulani se probudili až v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky, kdy z trestného kopu pálil nad branku Simone Pepe a Maurizio Domizzi napálil míč do boční sítě. Případná branka by ale stejně nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení Pepeho.

Skóre se otevřelo až po hodině hry, kdy se volejem parádně trefil Franco Brienza a poslal outsidera z Regginy do vedení. Hráči Udinese se sice snažili srovnat, ale kýženou branku se jim nedařilo vstřelit. Floro Flores D'Agostinův centr pouze zdvihl nad branku a Quagliarellův akrobatický pokus lapil brankář Campagnolo. Na druhé straně z trestného kopu nastřelil břevno Barreto a Barillovi chyběly centimetry, aby dosáhl na Vigianiho centr. Zkázu Udinese v nastaveném čase ještě dokonal trenér Pasquale Marino, jenž se nechal vykázat na tribunu.

Více informací k zápasu

AS Řím - SS Lazio 1:0

16.11.2008 20:30

Góly: 50. Júlio Baptista

Prestižní římské derby zvládlo lépe AS. Jedinou brankou Julia Baptisty porazilo Lazio 1:0 a alespoň částečně vylepšilo složitou situaci, ve které se Giallorossi nacházejí. V utkání byly k vidění dvě červené karty, za Lazio nedohrál Ledesma a za rivala AS Simone Perrotta.

Celé utkání se hrálo ve velmi útočném tempu. Ve 22. minutě se ozvalo Lazio, hlavičku Zarateho zablokoval obránce Panucci. Mauro Zarate byl nejaktivnější můžem Biancocelesti na hřišti, jeho další pokus po půlhodině hry v pohodě lapil Doni, a když o pár minut později neuspěl z otočky Rocchi, na řadě byl AS Řím. Ve 42. minutě nepřesně vystřelil Baptista, a tak první poločas skončil 0:0.

Divácí sice branku v první půli neviděli, ovšem s utkáním mohli být spokojeni. V 50. minutě vypukla mezi fanoušky římského AS obrovská radost, jejich miláčci totiž vstřelili úvodní branku utkání, konkrétně Julio Baptista, jenž přesně hlavičkoval ke vzdálenější tyči - 1:0. Lazio mohlo okamžitě vyrovnat, ve vyložené šanci se ocitl hlavičkující Mauro Zarate, toho výtečně vychytal brankář Doni. V 65. minutě se opřel do rány Goran Panděv a jeho střela jen těsně minula branku. Klíčový moment přišel o minutu později, po faulu na Julia Baptistu obdržel druhou žlutou kartu Ledesma a musel předčasně do sprch. Biancocelesti sice hráli o jednoho muže v poli oslabeni, ovšem i nadále se snažili o vyrovnání. Dvacet minut před koncem zápasu zakroutil míč těsně nad branku Tommaso Rocchi, o pět minut později vychytal nadvakrát Panděva Doni. Šanci na zvrat v utkání udržel i Carrizzo, jenž si poradil s nájezdem Menéze. V 87. minutě se početní stav vyrovnal, Simone Perrotta obdržel za ostrý skluz červenou kartu. V nastaveném čase mohl vyrovnat Lichtensteiner, ale po centru Zarateho hlavou minul.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1283119:727
2.AC Milán1282217:826
3.Juventus FC1273217:824
4.SSC Neapol1272317:1123
5.SS Lazio1271421:1322
6.Udinese Calcio1263319:1021
7.Calcio Catania1263314:1121
8.Janov CFC1262419:1420
9.ACF Fiorentina1262414:1020
10.Atalanta BC1252513:1217
11.Città di Palermo1251615:1716
12.Cagliari Calcio1241712:1513
13.AC Siena123459:1213
14.UC Sampdoria1134410:1513
15.US Lecce1226412:1512
16.Turín FC1232712:1711
17.AS Řím1132611:1811
18.Bologna FC1222810:218
19.Reggina Calcio122289:238
20.Chievo Verona121386:196

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (145)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA CHIEVO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ANTI JUVE!!!

Reagovat
Slejdy

!! Forza AS !!

Reagovat
smazaný uživatel

forza AC

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že sme dostali ten gol pohled na tabulku mohl být ještě krásnější ale i tak spokojenost,jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda nebývá často na přední straně

Reagovat
M11

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon jak Juve, tak Zdeněk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 12. kolo, první penalta.Je to docela zajímavá statistika... Co se týče výkonu, není prakticky co vytknout. Bylo poznat, že se na pravou stranu vrátil hráč, který tam má svoje místo. Hned byla daleko nebezpečnější než v posledních zápasech. Jinak příliš kazil Marchioni, připadá mi, jako by byl nervózní z toho, že mu Mauro šlape na paty. Když byl Mauro zraněný, hrál daleko líp. Je možné, že tohle byl na dlouhou dobu poslední zápas, který hrál od začátku. Co mě taky v poslední době trošku zaráží, je Amauri. Zdálo se mi, že je jiný něž Trezeguet, ale v posledních zápasech hraje, jako by měl za úkol, studovat jeho hru na videu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

super jen tak dál skvěle Zdeněk a Pavel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter, škoda Genoa, tante prego Chievo...

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo zas nějak vypadlo ze sedla...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter moh' vyhrát ještě více. Palermo mě zklamalo, věřil jsem mu... Miccoli první poločas bomba, v druhém k němu nepřišla jediná přihrávka a Fontana je ementál

Reagovat
smazaný uživatel

To snad Josému musel volat sám velký Mancini, že to takhle postavil . Každopádně v této sestavě mají šance na titul hodně slušné. Ibracadabra .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by jenom zajímalo, kdo dokáže trenérovi vnuknout rozum po 10.-11. kole. Každopádně jsem doufal, že se nevzpamatuje ani jeden a oni najednou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by spíš zajímalo, co teď bude s Quaresmou a Mancinim. ti totiž přišli vyloženě do toho jeho 4-3-3 a pochybuju, že se k němu bude chtít José po dnešku vracet...

Reagovat
smazaný uživatel

na kraj zalohy pri 442 ...a az si udelame naskok zase se k nemu vrati...jinak by uz bylo vsechno rozhodnuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj hral Ricardo Quaresma???

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozna na PS3 doma

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na to těším...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli si to pamatuješ, ale říkal jsem ,že budu strašně rád, když koupí Quaresmu a bude hrát 4-3-3, protože tím utopí největší přednosti Zlatana. Pořád doufám, že to ještě bude zkoušet. Jinak ti dva přesně zapadají do Morattiho kauflandu.

Reagovat
smazaný uživatel

moratti nechtel quaresmu

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale zapadá, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jak svina :o) skoda z eja do toho nezapadam..taky bych si chtel nahrabat a vubec bych se nestydel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem doufal, že Mourinho bude ještě chvilku natvrdlej. Aspoň do příštího týdne. Takhle se budeme muset snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem doufal, že Mourinho bude ještě chvilku natvrdlej. Aspoň do příštího týdne. Takhle se budeme muset snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

A mimochodem, když už to poznal Moratti...

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný. já, abych pravdu řek, jsem viděl to jejich 4-3-3 ze začátku docela nadějně..., pak jsem ale naštěstí zjistil, že to byla mýlka. Quaresma na Inter nemá, Mancini je jako vyměněnej. bohužel se Mourinho až příliš brzo probral. jediná šance je (jak píšeš), že se José nevzdá a bude za svůj styl v dalších kolech bojovat..., doufá v to téměř celá Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě Moratti straší s Agüerem. Cruz je sice hodně dobrý, ale dvojice Zlatan- Agüero v Interu by byla smrtelná...

Reagovat
smazaný uživatel

to už by jsme asi nerozchodili no, ale naštěstí to působí hodně nereálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Neitalského hráče, ještě k tomu útočníka...za 60 mil. eur...Moratti je klasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, uvidíme . Jestli se ti dva rozehrají, tak to bude paráda, al ezatím tragédie. Co včera ten Mancini nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Himmel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim vas daju sa niekde pozriet goly co dal Ibrahimovic???

Reagovat
smazaný uživatel

youtube.com

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moooc

Reagovat
smazaný uživatel

Trewinne a ako to mam tam vyhladat?? neviem tooo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mourinho... co koupí, to posere. Nějakou šanci dávám aspoň Muntarimu

Reagovat
smazaný uživatel

A ricardovi preco nie? Quaresmovi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodí se do systému Interu a ani do Serie A...

Reagovat
smazaný uživatel

Sak aj to je to.. a ja ze sa tam chyti ale niic mooc

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by podla teba mohol hrat?? co taka Chelsea?? asi nie ze? alebo Barcelona...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

to skoro vypadá, jako by Tě to mrzelo. Quaresma byl jasnej od začátku, akorát Mancini mě trošku překvapil. jedinej Muntari vypadá nadějně no. spíš by mě ale, jako interistu sralo, jak se tam pod Josém topí Balotelli...

Reagovat
smazaný uživatel

skoro no... Muntariho mám rád, ale líbil se mi víc jako Bianconero.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky. a stejně tak Chivu se Samuelem jako vlci, nebo Maicon jako kníže...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... musim s tebou souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne goly dal... fandim mu sice je dost nervak ale co uz je dobry klobuk dole!

Reagovat
M11

gratulace Interu Zlatan no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo Zlatan to tam 2x nádherně poslal:-) snad se nám uz konečne zase rozstříli...Jinak opravdu by me zajmalo co bude delat Ricardo a Mancini... protoze Inter nehrál vůbec spatne... nebo urcite hral líp nez kdyz hraje 4-3-3

Reagovat
M11

jinak Palermo zklamalo.. necekal jsem zazraky.. ale neco vic urcite

Reagovat
smazaný uživatel

první půli hráli vyrovnanou partii..., dalo by se i říct, že byli lepší. bohužel to v druhý zlomil Zlatan no...

Reagovat
M11

skoda.. myslel jsem si ze by tam mohly ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter! Doufám že se zlatan zase chytí a bude takhle skorovat každej match

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc dát přímák přímo do středu brány a ještě tak že je z toho gól, no co dodat IBRAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

no co dodat - FONTANA

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale byla to rána...jak říkáš, jako tvá pravačka...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud na Serii A nesnášim něco stejně tak jako ty ultras magory, co se chodí na stadiony rvát a zabíjeta hajlovat, pak je to Inter.

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, zasraná italská Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně to tam Zlatan narval, ale ten přímák měl Fontana chytit. Taky vám Migliaccio připomíná Vina Diesela?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně . už jsem to tu chtěl kolikrát napsat...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pinzi , co to teď jako zkoušel ?

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE RICARDOOO KAKAAA' !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no nic moc. jak jsem řek, že s výkony proti Napoli a Lecce bych se o scudetto nebál, tak s dnešním na něj můžem zapomenout. přetaktizovanej výkon, bez vůle chtít soupeře výrazněji přehrát a zajistit si pohodlné vítězství (i když na slabé Chievo i tohle stačilo vcelku s přehledem). aspoň máme konečně za sebou nováčky..., s každým z nich to byly nervy. 3 body jsou doma a věřím, že se hra pro příště zlepší. slabší týmy už totiž potkávat nebudem a to beru v našem případě jako dobrou zprávu...

FORZA MILAN ! GRAZIE RAGAZZI !

Reagovat
Shevchenko

To byla hrůza. Ale Marek dneska nejlepší výkon ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ze dnešku jen remíza. Jen nechápu proč střídal Massima za dřeváka Calaia? Aby nasimuloval penaltu a vzápětí jí nedal? Divadlo ať hraje někde jinde, když ho neumí dokončit...Ze záznamu bylo vidět, jak Max naštvaně kopl do do stěny v tom tunelu...(MASSIMO, Ty jsi 1 di no :-))

Pravá strana se mi hodně líbila, Zuniga má skvělou techniku, po výpadu ho vzádu doplnil Simone, vepředu to předal Ghezzalovi. Na druhé straně se mi nezamlouval Galloppa. Nebyl ve své kůži. Jeho spolupráce s Maccaronem byla špatná. Codrea S obranou jsem spokojen, faul Del Grossa na hráče Bologni...stane se no

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

To bol jednoznačne náš najhorší výkon za posledné dva roky

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria

Antonio Cassanoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Lazio nevyhraje, tak máme po delší době kompletní "trojici šlechticů" na prvních třech místech

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

dneska vám přeju

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhrajem, ta tabulka vypadá z pohledu AS hrozně, navíc výhra v derby by nás mohla nakopnout, i když to se říkalo i po zápase s Chelsea a hned v dalšim kole remíza s Bolognou...

Reagovat
smazaný uživatel

bude taky záležet na rozestavení. na gazzettě tipujou 4-1-4-1 s Cassettim a Vučiničem na křídlech..., celkem zajímavý. dodatečnej faktor by měl jinak samozřejmě dodat Totti...

Reagovat
smazaný uživatel

i když ono to bude nakonec nejspíš stejně zase 4-2-3-1. Brighi se bude těžke pohybovat jinde, než na středu vedle vedle De Rossiho...

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi by měl hrát, asi s tou bandáží na ruce nebo jak se tomu říká, něco jako má Gattuso.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassetti ať hraje radši v obraně. Na tu pravou zálohu dát Cicinha. Hrál bych radši na 2 hroty, někde jsem tady psal, jak bych to postavil, ale tak to stejně nebude. Docela mě štve, že vůbec nehraje Menez, hráč za takové peníze na lavičku je v podání AS fakt luxus...

Reagovat
smazaný uživatel

s tak ofenzivními beky, jako jsou Cicinho, Tonetto, Cassetti, Riise a koneckonců i Panucci by jste se mohli v podstatě na nějaké křídla vykašlat a přejít na systém 4-3-1-2, kde by jste se dočkali těch vašich dvou útočníků a beci by měli dostatek prostoru pro útočení, jelikož by je jistili defenzivní záložníci (podobně, jako třeba v AC). šlo by to třeba takhle:

Doni - Cicinho (Panucci, Cassetti), Mexes, Juan, Tonetto (Riise) - De Rossi, Aquilani, Perrotta (Brighi) - Totti (Baptista) - Baptista (Totti), Vučinič

když by systém proti případnému soupeři neklapal, byli by na lávce připraveni Taddei s Menezem, kteří jsou ideální pro opětovnou změnu rozestavení...

Reagovat
smazaný uživatel

To nezní špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle hráli Italové na EURO proti Španělům - Aquilani vykrýval pravou stranu a Ambro levou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle hraje i Siena...taktika není špatná no

Reagovat
smazaný uživatel

Curci - Del Grosso, Portanova, Ficagna, Zuniga (Rossettini) - Galloppa, Codrea, Verassola - Kharja - Maccarone, Ghezzal (Frick, Ghezzal, Calaió, Forestieri)

Reagovat
smazaný uživatel

Ghezzala odstranit ze závorky...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to je? Jinak když se podíváš na Serii A, tak takhle tam hraje polovina týmů. Tříobráncový systém je opět silně na ústupu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo hraje vlastně momentálně na 3 obránce ? Genoa, Napoli, Sampdoria..., ještě někdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

My všichni ve fantacalciu Teda já sem jednou zkusil 4-3-3, ale byla to katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím tak, že až budu ke konci silně u dna..., začnu stavět libera, před ním ještě 4 obránce, zálohu poskládám výhradně z defenzivních záložníků a na hrot Bianchiho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vše, ještě to občas hraje Reggina.

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž AC v posledních zápasech maj stromek, pro mě celkem nepochopitelné hrát s 1 útočníkem na tyhle slabší týmy...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, holt musí hrát Dinho i Kaka'..., pod nima Rino, Pirlo, Seedorf (když není nikdo zraněnej). z těchto hráčů nemůže nikdo sedět. ale není to zas tak špatnej systém, když je na hrotu dobrej, silnej hlavičkář (Borriello). i když bych radši viděl naši klasickou 4-1-2-1-2..., jenže to by si musel sednout Dinho...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho zápasu Juve vs. Janov, hosté se mholi ještě trochu víc poprat a favoritovi to zkomplikovat. Ale měli to těžké, na půdě Juventusu. Jinak moc pěkný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas trošku posral i rozhodčí Rocchi, který píská zrovna dnešní derby. Budu na něj zvědav nó.

Reagovat
smazaný uživatel

"V další šanci se objevil veterán Massimo Maccarone ale neporadil si v zakončení dobře."

Jaký veterán proboha, vžyť má 29 let

Reagovat
smazaný uživatel

5 let stará fotka

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, měl tam být Mascara

Reagovat
-Kopy-

Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE TABULKA VYPADA TAK JAK BYCH CHTEL

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Tohle se hrubě nepovedlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC jsem dnes viděl jen první poločas, a teda ten Kaká, to se na mne nezlobte, ale to přihrál hodně okatě. Rozhodčí patrně podlehl tlaku, těžko říct, jestli byl faul, nějaký kontakt snad, ale penalta dle mne určitě ne...Pro nás dobře, že ztratila Viola a Neapol, ač mi jinak oba jsou sympatičtí...Jinak Gennaro - Il Capitano, a jak mu to slušelo

Reagovat
madridcan

Julio Co slubil to splnil

Reagovat
M11

Konecne AS

Reagovat
Slejdy

spokojenost...julio .. ledesma byl jasny hned jak dostal zlutou ze pujde driv...perrotta si to mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre,ze ji Simone dostal protoze:1)Nebude hrát což je vlastně posila protože nebudeme hrát v 10.

2)Nebude porad kecat a mozna hrat

3)Budou hrat hraci kteri neco umi a ne jako Simone ktery vykryva prostor jako pohovka v obyvacim pokoji

Reagovat
Slejdy

pravda no,neni vubec ve forme posledni dobou...v lecce jasne 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace vlkům . Lazio zas potřebovalo usměrnit...

jinak čekal jsem, že se tady bude víc slavit po vítězným derby

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všetci Romanisti sú v Prahe na zraze . A oslavujeme na inom portále a na Našom fóre

Reagovat
smazaný uživatel

tak příjemný oslavy vy jedni vypelichanci

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!!

Reagovat
fantomas

Že Baptista řikal, že chce sestřelit Lazio? Chlapák...

Reagovat
Zoso

taky sem si na to vzpoměl, když sem koukal, že dal gol

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

kto neskace ten je lazioli HOP HOP HOP .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bestieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ou jééé .

Gratuluji .

Reagovat
smazaný uživatel

Som vedel že AS to zvládne... ,Babtista je špecialista na derby...

Reagovat
Slejdy

jojo spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle!

Reagovat
M11

Wolfsburg se zajima o De Ceglieho

Reagovat
One-Real

Wolfsburg začíná vykupovat italskou ligu Zaccardo, Barzagli, těd chce De Ceglieho ....

Reagovat
smazaný uživatel

V létě chtěli i Brienzu, ale Reggina je poslala do prdele, Juve udělá to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

nech si hladaju v nemecku kuy zhorene

Reagovat
smazaný uživatel

"de la Roma, gola numero diciannove Júlio...Baptistaaaaaaaaaaaaaaa"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele