Serie A - preview 12. kola

13.11.2008, 13:57, aktualizováno 16.11.2008, 09:24
Previews
Inter a Juventus vyhrály, na tahu jsou nyní jejich konkurenti. AC Milán doma přivítá Chievo a očekává se jeho jasná výhra. O něco složitější to bude mít Neapol, která cestuje do Bergama. Kolo zakončí šlágr, v tradičním římském derby změří síly AS a Lazio...
Juventus FC - Janov CFC  (čtvrtek 20:30)
Juventus se veze na vítězné vlně, pátá ligová výhra v řadě ho může katapultovat až na první místo tabulky o skóre před Inter. Soupeřem Staré dámy bude Janov.

"Vždycky je pěkné dát gól a vyhrát zápas. Vždy je důležitá výhra a já jsem rád, že se mi daří k tomu přispívat," raduje se ze současné situace Alessandro Del Piero, který o víkendu na hřišti Chieva předvedl další parádní trestný kop.

Juventus v Serii A vyhrál již čtyřikrát v řadě a posunul se na šesté místo, na první Inter ztrácí jenom tři body. "Čeká nás další těžký zápas proti soupeři, který má vynikající formu. Našemu sebevědomí by ještě pomohlo, kdybychom se bodově dotáhli na Inter," řekl dále Del Piero.

Juventusu se začala vyprazdňovat marodka. Hrát již brzy budou Poulsen a Marchisio, proti Janovu je připraven Camoranesi a zpět do základní sestavy se vrátí o víkendu odpočívající Nedvěd. I nadále chybí Andrade, Zanetti, Zebina, Trezeguet, Buffon, Knezevic, Salihamidzic.

Janov je v tabulce sedmý o bod za Juventusem. Klub sbírá body doma, kde vyhrál všech šest zápasů, naopak venku bodoval jenom dvakrát. Ten druhý uhraný bod na hřišti soupeře mu ale hodně pomohl, Janov si totiž nedávno odvezl bod z Udinese.

"Do Turína pojedeme s cílem vyhrát. S tímto cílem jdeme do každého zápasu," řekl kanonýr Diego Milito, který o víkendu třemi góly popravil Regginu a s devíti zásahy je nejlepším střelcem ligy.

Janov přicestuje do Turína bez čtveřice Paro, Milanetto, Mesto, Modesto.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Manninger, Grygera, Chiellini, Legrottaglie, Molinaro, Camoranesi, Sissoko, Tiago, Nedvěd, Amauri, Del Piero.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho, Biava, Ferrari, Criscito, Rossi, Motta, Jurič, Sculli, Gasbarroni, Milito, Palladino.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - Inter Milán  (sobota 20:30)
Milánský Inter, vedoucí celek tabulky, se vydá bojovat o svou první pozici na Sicílii, kde jej přivítá US Città di Palermo. Sicilané jsou pověstní svým tuhým domácím prostředím a pekelnou atmosférou. Nerazzurri tedy nečeká žádná odpolední vycházka.

José Mourinho si je dobře vědom vlivu sicilské atmosféry a očekává velmi těžký boj. Jeho svěřenci se teprve v minulém kole dostali do čela tabulky, kde vystřídali městského rivala AC. Posun na první místo jim zajistila hubená výhra 1:0 nad rozjetým Udinese. Portugalec nyní doufá, že se jeho svěřencům podaří navázat na výsledkové úspěchy kol minulých a na Sicílii si připíší třetí po sobě jdoucí vítězství.

"Jsme přesvědčeni, že dokážeme získat dobrý výsledek, přestože Palermo je na svém vlastním hřišti nesmírně těžký soupeř. Z mého pohledu není žádné utkání důležitější, než jiné. V tuto chvíli je však nejdůležitější a nejtěžší právě souboj s Palermem," řekl portugalský stratég. Na Inter se totiž bodově dotáhla konkurence v boji o titul - Juventus Turín. Milánští v čele s Mourinhem tedy jasně myslí na separaci na čele tabulky.

"The special one" je opět velmi záhadný, co se sestavy týče. Několik změn v sestavě proběhne, to je zřejmé. Bývalý trenér Chelsea však naznačil, že v záloze by se měl objevit Sulley Ali Muntari na úkor Francouze Vieiry. V útoku pak zřejmě nastoupí Julio Ricardo Cruz, neboť Portugalec Ricardo Quaresma dostal od svého krajana volno a k utkání nebyl ani nominován.

Záložník domácího celku, Fábio Simplício, odhalil, že jeho celek má ze souboje s Interem obavy. Orli totiž po nadějném začátku klesli až na desáté místo a nyní nutně potřebují body, chtějí-li pomýšlet na evropské poháry. Nicméně Rosanerri mají za sebou nelichotivou sérii zápasů. Pouze jediná výhra z posledních pěti utkání je pro domácí dostatečně varujícím signálem.

"Celý tým musí v sobotu na hřišti vypustit duši. Předvést výkon, jako např. proti Janovu nebo AS Řím. Můžeme Interu značně ztížit pozici, pokud budeme dostatečně rychlí. Připravujeme se na velké utkání a dobře víme, že stojíme proti týmu šampiónů. Nehodláme mu však nic dát zadarmo. Nemáme strach z nikoho konkrétního, Interu se obáváme jako celku," prohlásil Fábio Simplício pro oficiální klubové stránky.

Trenér domácího celku, Davide Ballardini, bude muset udělat jednu nucenou změnu v sestavě. Suspendovaného Antonia Nocerina nahradí v záložní řadě Marco Bresciano. Nocerino si odpykává trest za červenou kartu, kterou obdržel minulý víkend v prohraném utkání s Turínem. Branář Marco Amelia je stále zraněný, a tak je opět připraven veterán Alberto Fontana. Na marodce je také stále Andrea Raggi.

José Mourinho má vcelku početnou marodku. Cristian Chivu, Hernan Crespo, Luis Figo, Luis Jimenez a Nelson Rivas jsou stále zraněný, zatímco útočník Adriano má údajně mít chřipku. Každý však dobře ví, jak situace kolem něj vypadá...
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Alberto Fontana - Mattia Cassani, Morris Carrozzieri, Césare Bovo, Federico Balzaretti - Giulio Migliaccio, Fabio Liverani, Marc Bresciano - Fábio Simplício - Fabrizio Miccoli, Edison Cavani
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Júlio César - Douglass Maicon, Iván Ramiro Cordóba, Walter Samuel, Maxwell - Esteban Cambiasso, Sulley Ali Muntari, Javier Zanetti - Dejan Stankovič - Julio Ricardo Cruz, Zlatan Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.10 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Bologna FC  (neděle 15:00)
Souboj ze druhé poloviny tabulky bude k vidění na stadionu Artemia Franchiho, kde domácí Siena přivítá Bolognu. Oba celky se relativně trápí, Siena naposledy prohrála vysoko s Laziem, Bologna zase remizovala 1:1 s dalším římským klubem AS.

V minulém kole Siena celkem snadno podlehla Laziu Řím 0:3 a v tabulce zaujímá až třinácté místo. Siena střídá úspěchy s neúspěchy, letos dokázali Bianconeri porazit třeba AS Řím či Fiorentinu, jenomže pak dokáží ztratit body s relativně snažšími soupeři jako například s Lecce (1:1). Nyní čeká Sienu velice důležité utkání s Bolognou, jelikož nováček letošní Serie A zaujímá v tabulce nižší postavení než Siena, pro domácí to bude honba za třemi body. "Jsme připraveni Bolognu porazit a získat doma všechny tři body. Naše morálka je po vítězném derby s Fiorentinou stále vysoká," prohlásila před utkáním hvězda domácího výběru Houssine Kharja.

Hosté mají novou zbraň, a to konkrétně trenéra Sinišu Mihajloviče, jenž vedl Bolognu poprvé v minulém kole a hned si připsal úspěch. Jeho tým totiž dokázal obrat o body trápící se AS Řím až v poslední minutě utkání. Mihajlovič nahradil neúspěšného Daniele Arrigoniho. Bologna je sice až osmnáctá, což znamená sestup, ovšem na svém kontě už má vítězství ze hřiště AC Milán a bod proti Římu. Oba soupeři se naposledy potkali v sezoně 2004/2005, tehdy obě utkání skončila 1:1.

Sienu trápí rozsáhlá marodka, ze hry je hned několik hráčů jako Dimitrios Eleftheropoulos, Nicola Belmonte, Daniele Ficagna, Packer, Larrondo, Brandao a Lorenzo Del Prete. K tomu všemu je suspendovaný Luca Rossettini. Hostující Bologna je na tom lépe, Mihajlovič se musí obejít bez Christiana Amorosa a Luigiho Lavecchia.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Gianluca Curci - Juan Zuniga, Cosmin Moti, Daniele Portanova, Cristiano Del Grosso - Simone Vergassola, Paul Codrea, Daniele Galloppa - Houssine Kharja - Mario Frick, Massimo Maccarone
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Francesco Antonioli - Cristian Zenoni, Claudio Terzi, Vangelis Moras, Salvatore Lanna - Adailton, Davide Marchini, Sergio Volpi, Gaby Mudingayi, Francesco Valiani - Marco Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - Turín FC  (neděle 15:00)
Čtrnáctý celek soutěže, FC Turín, zajíždí do Catanie, ta je doma velice silná, což dokázala v minulém kole proti Cagliari. Dařilo se i Turínu, ten nejtěsnějším výsledkem zdolal sicilské Palermo 1:0.

Catania výhrou 2:1 nad Cagliari odčinila dvě porážky proti Udinese a Laziu Řím a znovu se přihlásila do boje o evropské poháry. Na domácím stadionu Angela Massimina se zatím Catanii daří, vyhrát tady dokázalo pouze Udinese. Domácí navíc ve svém prostředí inkasovali pouze tři branky. V klubu tedy zatím vládne spokojenost a spokojený je i trenér Zenga. "Když se podívám na tabulku mohu být pyšný a šťastný s prací mých hráčů."

Turínští zatím neprožívají dobré období, potácejí se na čtrnáctém místě, což je vzhledem ke kvalitě kádru jasný propad. Svěřenci trenéra De Biasiho se sice teď trochu zvedli po výhrách nad Atalantou a Palermem, jenže na svém kontě mají pouze tři výhry. V klubu se během týdne odehrála jedna událost a to sice, že byl brankáři Matteu Serenimu prodloužen kontrakt na další dva roky. 33letý brankář byl samozřejmě potěšen a vedení poděkoval. "Prezident klubu Urbano Cairo mi dal skvělý dárek a já se mu pokusím stejně jako fanouškům odvděčit." Turínští naposledy porazilo Palermo 1:0 a nyní se pokusí bodovat proti dalšímu celku ze Sicílie.

Trenér Walter Zenga má k dispozici kompletní kádr, kdežto jeho protějšek De Biasi se musí obejít bez Dominiqua Malongy, Ignazia Abateho, Eugenia Coriniho a Cesara Nataliho.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Albano Bizzarri - Cristian Silvestri, Matias Silvestre, Lorenzo Stovini, Pablo Alvarez - Mariano Izco, Pablo Ledesma, Marco Biagianti - Giuseppe Mascara - Jorge Martinez, Michele Paolucci
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Matteo Sereni - Aimo Diana, Marco Di Loreto, Marco Pisano, Angelo Obgonna - Riccardo Colombo, Blerim Dzemaili, Simone Barone, Matteo Rubin - Nicola Amoruso, Roberto Stellone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.80 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
UC Sampdoria - US Lecce  (neděle 15:00)
V utkání mezi Sampdorií a Lecce čeká jedno velké jubileum Antonia Cassana. Italský útočník se totiž chystá ke svému 200. startu v Serii A. Cassano by si určitě jako dárek přál vítězství, protože Sampdoria je jen těsně nad sestupem a na nedělního soupeře ztrácí dva body, tabulkový rozdíl jsou ovšem čtyři místa.

Cassano svou kariéru začal v rodném městečku Bari a do světa velkého fotbalu poprvé vkročil v 17 letech. Jeho den přišel při zápase Bari - Inter. "Nebýt zápasu Bari - Inter, pravděpodobně bych se stal zlodějem nebo násilníkem - prostě delikventem," píše Cassano ve své autobiografii, která vyjde 19. listopadu. "Plno lidí, co jsem znal, je nyní za mřížemi. Fotbal a můj talent mě od tohoto hrozného života odvlekl."

Od menší odbočky se vraťme zpět k zápasu, který se zdá být pro Sampdorii klíčový. Domácí totiž mají po deseti kolech shodný počet bodů a jsou pouhá dvě místa nad sestupovým pásmem. Pokud by ovšem nováčka z Lecce porazili, mohli by se vyhoupnout až na 12. pozici.

Do domácí sestavy se vrací útočná dvojice Cassano, Bellucci, která odpočívala v zápase Coppa Italia. Připraveni jsou již také v pohárovém duelu opomenutí Hugo Campagnaro, Mirko Pieri, Luca Castellazzi a Daniele Franceschini.

Trenérovi Lecce Mariu Berettovi bude chybět suspendovaný Guillermo Giacomazzi.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Campagnaro, Gastaldello, Accardi - Padalino, Delvecchio, Sammarco, Franceschini, Pieri - Bellucci, Cassano
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benussi - Polenghi, Stendardo, Diamoutene, Esposito - Munari, Zanchetta, Ardito, Ariatti - Castillo, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.45 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Fiorentina v posledním kole po dvou škobrtnutích znovu vyhrála. Nyní ji čeká Cagliari, které nebude mít na domácím stadionu proti silnému soupeři co ztratit. V Cagliari ovšem vědí, že každý bod by byl zlatým, protože sestupové pásmo je nebezpečně blízko.

Proti svému bývalému týmu nastoupí v dresu Fialek Massimo Gobbi, jenž své spoluhráče nabádá, aby se zápasu nebáli. "Nedělní duel bude velice těžký. Pro mě osobně to bude speciální zápas, proti bývalému klubu. Mám zde stále mnoho přátel, ale pokud budu na hřišti, budu myslet pouze na Fiorentinu," hlásá Gobbi. "Cagliari dokáže před domácími fanoušky hrát výborný fotbal a my nesmíme nic podcenit. Nesmíme se bát."

Oproti poslední vítězné sestavě se v základní jedenáctce fialových udělají dvě změny. Na levém obránci po zranění nastoupí Juan Vargas a Franca Semioliho nahradí Santana. Zranění do hry nepustí Martina Jorgensena a Adriana Mutua.

Trenér Cagliari Massimiliano Allegri byl značně zklamán posledním prohraným zápasem s Catanií a zdůraznil, že jeho svěřenci musí v sestupových bitvách vítězit, pokud nechtějí sestoupit. "Jsem zklamaný a zároveň naštvaný kvůli tomu, jakým stylem se prohrálo," řekl trenér Cagliari, které je pouhé tři body nad sestupem. Přesto ovšem Allegri udělá v základní sestavě pouze jednu změnu. Po trestu se vrací záložník Davide Biondini, jemuž udělá místo Andrea Lazzari. Na marodce stále zůstávají Michele Canini a Francesco Pisano.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Matheu, Lopez, Bianco, Agostini - Fini, Conti, Biondini - Cossu - Acquafresca, Jeda
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Kroldrup, Gamberini, Vargas - Kuzmanovic, Felipe Melo, Montolivo - Santana, Gilardino, Jovetic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.00 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta BC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Neapol se bude chtít udržet na nejvyšších příčkách tabulky, k čemuž bude ve 12. kole potřebovat porazit Atalantu. Ta v posledních zápasech tápe a propadla se až na jedenáctou pozici. Trenér Naples Edy Reja má ovšem v paměti stále loňskou porážku, tehdy na Stadio Atleti Azzuri d'Italia Neapol prohrála 1:5.

"Stále jsme nezapomněli na to, co se stalo minulou sezonu," narazil Reja právě na drtivou porážku. "Víme, že na Atleti Azzurri d'Italia je velice těžké hrát, my tu nemáme příliš dobrou bilanci. Velké porážky vám ovšem pomohou se zlepšovat, a proto doufám, že jsme se z našich chyb poučili a v neděli předvedeme dobrý výkon."

Příznivci Neapole zatím mohou být na výsost spokojeni. Jejich klub totiž zatím v dosavadním průběhu prohrál jen dvakrát a drží skvělou třetí pozici a kouč Reja chce v podobném duchu nadále pokračovat. "Stále věřím, že se můžeme dále zlepšovat," dodal.

Atalanta v posledních pěti zápasech získala pouhé dva body a potřebuje zabrat. I po poslední porážce s Fiorentinou ale není trené Gigi del Neri nijak znepokojený. "Proti Fiorentině ukázal můj tým charakter a odhodlání. Nakonec ale měly Fialky štěstí a zvítězily."

Domácí určitě budou chtít stavět na dobré domácí bilanci, letos na domácím stánku prohráli jen jednou. Navíc již může trenér Del Neri počítat s obránci Manfredinim a Talamontim, kteří se vrací po zranění. Jednozápasový trest si odpykává Tiberio Guarente. Neapol cestuje k utkání v plné síle.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Coppola - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Ferreira Pinto, De Ascentis, Padoin, Cerci - Doni - Floccari
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Iezzo - Santacroce, Cannavaro, Contini - Maggio, Blasi, Gargano, Hamšík, Vitale - Denis, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.00 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Chievo Verona  (neděle 15:00)
AC Milán bude chtít napravit zaváhání z minulého kola proti Lecce, kde Rossoneri přišli o jednobrankové vedení až ve třetí minutě nastavení zásluhou Andrey Esposita. Proti Chievu by to měl být jednoznačný zápas, hosté se totiž potácejí v sestupových vodách a navíc je zužuje špatná forma.

Milánští díky remíze s Lecce ztratili vedoucí pozici v tabulce, kde je předskočil městský rival Inter. Rossoneri se nacházejí ve skvělé formě a proti Chievu by to měli potvrdit, i když jejich letošní bilance proti nováčkům ligy není dobrá. Hned na úvod prohráli svěřenci Carla Ancelottiho domácí utkání s Bolognou 1:2 a body ztratili i v již zmiňovaném duelu s dalším nováčkem Lecce. AC Milán drží už devítizápasovou sérii bez porážky a k tomu se mu daří i na evropské scéně, kde vede svojí skupinu Poháru UEFA.

Chievo neprožívá dobré období. Tým se potácí v sestupové oblasti a vůbec se mu nedaří získávat potřebné body. Hosté sice vyhráli úvodní utkání Serie A, ale od té doby to šlo z kopce. Deset utkání v řadě bez vítězství a navíc nejmenší počet vstřelených branek řadí Chievo mezi nejhorší celky ligy. V klubu však zůstavají optimisty a složitou situaci nevzdávají. "Jedeme do Milána hrát naší hru, nic není nemožné. Nyní všichni myslíme jen a jen na práci. Jsem si jistý, že tým má odvahu, charakter a všechno, co je potřeba k vyřešení naší situace," nechal se slyšet středopolař Chieva Michele Marcolini.

Milánští před dvěma lety proti Chievu uspěli hned dvakrát, v domácím utkání Rossoneri zvítězili 3:1 a ve Veroně 1:0. Celková bilance vzájemných utkání vyznívá lépe pro mnohem slavnější AC Milán.

Milán ještě stále nemůže počítat s Andreou Pirlem, ten už sice s týmem trénoval, ovšem na utkání nebyl nominován. Chybět budou také Alessandro Nesta, Paolo Maldini, Massimo Ambrosini, Luca Antonini a čerstvě Marco Borriello, ten si při posledním tréninku poranil stehení sval. Chievo nemá tolik rozsáhlou marodku jako Milán, ovšem i jeho ztráty jsou značné. Neúčast Erjona Bogdaniho a Brazilce Kerlona je jistě velmi citelná.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Christian Abbiati - Gianluca Zambrotta, Daniele Bonera, Giuseppe Favalli, Marek Jankulovski - Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Mathieu Flamini - Kakà, Ronaldinho - Alexandre Pato
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Stefano Sorrentino - Marco Malagò, Davide Mandelli, Mario Yepes, Andrea Mantovani - Giampiero Pinzi, Simone Bentivoglio, Michele Marcolini - Mauro Esposito, Antonio Langella - Sergio Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Reggina Calcio  (neděle 15:00)
Rozejté Udinese přivítá na svém Stadio Friuli poslední celek Serie A - Regginu Calcio. Udinese bude chtít odčinit nešťastnou prohru s Interem a Reggina je k tomu ideální cíl. Kalabrijsému celku se vůbec nedaří a krčí se na samém dně tabulky.

Bude se jednat o druhé střetnutí obou celků během jednoho týdne. Naposledy se utkaly v rámci Coppa Italia a jednoznačný favroit ze severu Itálie měl velké problémy. Do dalšího kola postoupil až na pokutové kopy. "Nejobtížnější zápasy jsou proti týmům, kteří bojují o záchranu. Reggina udělá vše proto, aby získala co nejlepší výsledek. Musíme být opatrní a hrát nejlépe, jak umíme," řekl brankář Samir Handanovič.

"Bude pro nás důležité získat v období od teď do Vánoc co nejvíce bodů. Chtěli bychom přezimovat na nejlepší možné pozici. Obvykle, pokud dáte do zápasu vše, jste po zásluze odměněni," dodal slovinský brankář. Pasquale Marino, trenér Friuliani, jmenoval stejné složení hráčů, které bojovalo minulý víkend proti Interu. Nicméně v základní sestavě dojde na dorobné změny.

Útočník Antonio Floro Flores začne na lavičce náhradníků, neboť v týdnu utrpěl mírné nakopnutí do kotníku. Jeho místo převezme perspektivní chilský mladík Alexis Sanchez. Marino stále postrádá kapitána Antonia Di Nataleho, jenž se připojil k Fernandu Tissonemu na marodce.

Záložník hostí, Luca Vigiani, je přesvědčen, že se jeho tým dokáže ze složité situace dostat a získá své první venkovní body právě na půdě Udinese. "Pečlivě jsme se připravovali na utkání s Udinese a chceme využít zklamání z předchozích utkání, abychom se opět zvedli. Přestože jsme ve středu nakonec prohráli, předvedli jsme dobrý výkon. Hráli jsme soudržně a také mladí hráči předvedli, že mají nesporné kvality," řekl Vigiani.

"Očekávám, že oba celky nastoupí v neděli s pozměněnou sestavou. Udinese se navrátí ke své původní jedenáctce, což pro nás nebude lehké. V této první fázi sezóny ukázali Bianconeri, jak jsou dobře organizovaní, technicky vyspělí a velmi fyzicky zdatní. Jejich hlavní síla je v rychlém přechodu do ofenzívy," dodal záložník kalábrijského celku.

Navzdory debalku 0:4, který Reggině uštědřil Janov, hodlá trenér Nevio Orlandi udělat pouze jednu změnu v sestavě. Antonio Barilla nastoupí v základní sestavě místo suspendovaného Andrey Costy. Na marodce Regginy stále přebývají Emmanuel Cascione, Antonio Giosa, Maurizio Lanzaro a Christian Puggioni.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Samir Handanovič - Damiano Ferronetti, Andrea Coda, Maurizio Domizzi, Aleksandar Lukovič - Gökhan Inler, Gaetano D'Agostino, Mauricio Isla - Simone Pepe, Fabio Quagliarella, Alexis Sanchez
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Andrea Campagnolo - Bruno Cirillo, Carlos Valdez, Gleison Pinto Dos Santos, Antonio Barillà - Pablo Menéndez Alvarez, Edgar Barreto, Carlos Carmona, Luca Vigiani - Francesco Cozza - Franco Brienza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.20 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - SS Lazio  (neděle 20:30)
Program dvanáctého kola Serie A nám přináší první Derby della Capitale v letošním roce. V posledních několika letech je souboj AS Řím s Laziem velmi vyrovnanou partií. Podaří se konečně letos jednomu celku naplno ovládnout Řím?

Nastoupí Francesco Totti? To je momentálně nejfrekventovaněji pokládaná otázka v hlavním městě Itálie. Kapitán římských Vlků totiž vynechal čtvrteční trénink kvůli rekonvalescenci poraněného kolena, které jej neustále čas od času pobolívá. Po navrácení Giallorossi k dřívějšímu hernímu systému s dvěma klasickými útočníky tak zřejmě bude muset obstarávat branky opět sám Černohorec Vučinič.

"Udělám všechno, jen abych nezklamal naše fanoušky. Do utkání vstoupíme s negativním obdobím za zády. Musíme se tak správně koncentrovat a ukázat naši nejlepší stránku," prohlásil černohorský forvard. Římané mají na kontě hrůzostrašných osm bodů z třiceti možných! Díky těmto úspěchům jim tedy náleží až sedmnáctá příčka, tedy příčka, která je branou do sestupového pásma.

Pro tým, který v loňské sezóně sváděl ukrutný souboj s Interem o mistrovské Scudetto, je současná pozice bezesporu velkým zklamáním. "Nyní jsme čtrnáct bodů za Laziem. Musíme se pokusit tuto propast zredukovat. Začínáme tento víkend. Remíza pro nás není dobrým výsledkem," zakončil Mirko Vučinič. Příznivci AS doufají, že se Vučinič zaskví skvělým výkonem jako proti Chlesea.

V souboji s anglickým gigantem přispěl dvěma brankami k vítězství 3:1 a byl ústřední postavou utkání, ve kterém byl po dlouhé době k vidění "starý dobrý" Řím. Pak však následovala smolná remíza s Boloňou. Římský celek byl lepším týmem i proti nováčkovi, ale nedokázal vyzrát na jeho dokonale propracovaný hluboký defenzivní val. Boloňa tak nakonec vydřela remízu 1:1.

Naopak situace v táboru Lazia je o poznání lepší. Biancocelesti jsou na páté příčce a na čelo tabulky ztrácejí jen dva body. Hosté nastoupí na vyprodané Stadio Olimpico s třemi po sobě jdoucími výhrami za sebou, odhodláni prodloužit krizi svého konkurenta. Výhra Lazia v římském derby by mohla znamenat pád Giallorossi do sestupového pásma a tedy i možný konec Luciana Spallettiho.

Navzdory obrovské útočné síle, kterou Lazio disponuje, zůstávají hosté opatrní. "Špatná forma Říma neznamená v tomto utkání vůbec nic. Zápas trvá devadesát minut a na minulost se neberou ohledy," prohlásil kapitán Lazia Tommaso Rocchi. Přestože si to hosté nechtějí připustit, tak by se měli Giallorossi jejich ofenzívy obávat. Trio Rocchi, Panděv a Zárate má již na svědomí 15 branek a je nejlepším útokem v lize.

Trenér Delio Rossi také hodlá postavit proti odvěkému rivalovi svůj útok v plné parádě. Celé ofenzívě bude velet nejlepší střelec týmu, Mauro Zárate. Na straně domácích přišly z marodky dobré zprávy ohledně brankářské jedničky a defenzivního štítu. Alexander Doni se stačil zotavit a postaví se tak mezi tři tyče a klíčový záložník, Daniele De Rossi, se také zotavil ze svého zranění ruky, které si uhnal v týdnu. Ovšem David Pizarro nemůže nastoupit kvůli disciplinárnímu trestu.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alexander Doni - Max Tonetto, Juan, Philippe Mexes, Christian Panucci - Daniele De Rossi - Marco Cassetti, Simone Perrotta, Matteo Brighi, Julio Baptista - Mirko Vučinič
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo Carrizo - Stephan Lichtsteiner, Sebastiano Siviglia, David Rozehnal, Stefan Radu - Christian Brocchi, Christian Daniel Ledesma, Stefano Mauri - Goran Panděv, Mauro Zárate, Tommaso Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1173117:724
2.SSC Neapol1172216:823
AC Milán1172216:823
4.SS Lazio1171321:1222
5.Udinese Calcio1163219:921
6.Juventus FC1163213:721
7.Janov CFC1162318:1020
8.ACF Fiorentina1162314:920
9.Calcio Catania1153311:918
10.Città di Palermo1151515:1516
11.Atalanta BC1142510:1114
12.US Lecce1126310:1212
13.AC Siena113358:1112
14.Turín FC1132610:1411
15.Cagliari Calcio1131711:1510
16.UC Sampdoria102447:1310
17.AS Řím1022610:188
18.Bologna FC112189:207
19.Chievo Verona111376:186
20.Reggina Calcio111288:235

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
M11

ocekavam zapas jak bic ale taky ze 3 body zustanou doma.. Janov je venku polovicni.. FORZA JUVE

Reagovat
georgeo

taky si myslím, že to Juve zvládne, ale pozor, Diego pálí ostošet

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Slejdy

tezky zapas...nevim no...1:0 ??

Reagovat
M11

klido pido

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Paolo a Del Skéro tomu daj na kakáč a bude.

Tipuji 3:1

Reagovat
Tomanatura

Je pěkné, že 1. - 8. tým dělí od sebe 4 body. Snad ten 8. bude zanedlouho 1.

Reagovat
Slejdy

sand ten 17. to dotahne aspon na uefu

Reagovat
Tomanatura

Snad ten 17. se nakopne už v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Genoa

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrteční calcio, paráda . atraktivní remíza by vůbec nevadila. jinak tenhle zápas by moh dost napovědět, jestli to myslí v Juventusu s útokem na špičku vážně. Genoa to bude mít hlavně bez křídelních Mesta, Modesta těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

exAmaranti... Škoda, zápas by byl zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Palladina, proti svejm bývalejm

Reagovat
smazaný uživatel

snad se předvede a začne konečně pravidelněji hrát. mám ho totiž na soupisce ve fantacalciu a docela jsem s ním počítal na levou zálohu..., takhle je mi ale celkem k ničemu .

Reagovat
smazaný uživatel

a co to vlastně je, to vaše fantacalcio ???

Reagovat
smazaný uživatel

taková hra přes net. draftuješ 25 hráčů z různých klubů Serie A, před každým kolem stanovíš sestavu 11 hráčů + 7 náhradníků, po každým kole vezmeš známky z gazzetty (výkon, góly, asistence, karty atd.) a dostaneš jistý bodový ohodnocení...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá dobře .. dáš link ??

Reagovat
smazaný uživatel

není moc na co. založili jsme si forum a tam to hrajem podle pravidel fantacalcia..., ta originální stránka je v italštině, takže tam bys z toho pravděpodobně moc neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

ahá .. no to máš pravdu, italštinu neovládám ..

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíš, že bych se mohl připojit? i když do rozjeté sezóny to bude nanic asi

Reagovat
smazaný uživatel

teď už to bohužel nepůjde, protože je po draftu (hráči rozebráni), navíc už máme za sebou pár kol, takže je to rozjetý no. kdyžtak asi příští sezonu...

Reagovat
M11

jeste neni vsem dnum konec

Reagovat
smazaný uživatel

po nadějným startu začínám nějak klesat, to se mi vůbec nelíbí . v podstatě mě teď táhne jenom Gila...

Reagovat
M11

minuly tyden si mi to sam rikal ze je jeste temer zacatek a nekolikrat se to protoci.. kdyby minule kolo nedal Zarate tu sibu a Dinho se neprojel po ritce tak su v palu

Reagovat
smazaný uživatel

ja klesam od zacatku :o)

Reagovat
M11

tak u tebe se probudi zlatan a jsi zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemáš kam klesat..., od začátku ses neodlepil od dna

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ZDENEEEEK RETE

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera

Reagovat
Tomanatura

Grygera

Reagovat
smazaný uživatel

ZDEEENDA! krásne propálil

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeno

Reagovat
smazaný uživatel

Palladino mě zatím moc nepřesvědčil v Janově.

Reagovat
Slejdy

zdeeeena grygera tu du tu dududu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

ty draku

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jedes

Reagovat
smazaný uživatel

BIAVA..., jen se předveď

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera asistence

Reagovat
smazaný uživatel

A kdopak ho má v obraně?

Reagovat
M11

gol + asistence + dobra znamka.. hmm

Reagovat
smazaný uživatel

CARVALHO AMAURI! zdenda opět

Reagovat
M11

AMAURIIIII

Reagovat
Slejdy

skooooors

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu za offside, ten Diego mě děsí....

Reagovat
smazaný uživatel

ale opět to ofsajd nebyl

Reagovat
M11

tj teda

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa nasadí v podstatě 4 stopery a dostanou do půl hoďky 2 kousky. zatím pro mě zklamání, ale Juventus hraje fakt dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

AVE JUVE-podme borci , udelejte mi radost

Reagovat
smazaný uživatel

už jseš doma z výcviku ?

Reagovat
smazaný uživatel

VINCENZO LAQUINTA! suveréní vítězství dokonáno

Reagovat
M11

VINCENZOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

sice po jasný ruce ale podělaná penalta to skore kazí, no škoda.... ale myslel jsem si že když už tak nám dá Diego gól.... i tak ale FORZA JUVE!

Reagovat
M11

Sokratis to je strelec

Reagovat
smazaný uživatel

SOKRATIIIIS! tak zas hezčí skore, sice vlastenec ale počítá se MURO GERMAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Supr výsledek dobře hrál i Janov a je to pro ně trošku kruté ale buďme rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas, Motta už zase láme kosti .

Reagovat
smazaný uživatel

dominantní vítězství staré dámy, gratulace . očekával jsem od griffonů něco víc, ale to bylo bez již dříve zmíněné dvojice Mesto-Modesto možná trošku naivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráli vůbec špatně i tak.Měli trošku smůli v zakončení+neuznanej gol Milita!Jinak jako zasloužené vítězství pro Juve ale trošku kruté pro Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, hráli slušně..., ale čekal jsem, že by vás mohli víc potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je pravda,čekal sem těsnější výsledek taky no..

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo-Inter 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavu na dnešek vidí stejně jako redakce, myslím, že nejepším řešením bude 4-4-2. Cruz s Ibrou jsou dostatečně kvalitní,. aby zápas rozhodli pro nás, a místo chodícího a lhostejného Vieiry aspoň bude makat Muntari a Stankovič, který letos nehraje zatím vůbec špatně. Nadšen jsem z obrany, duo Samuel-Córdoba podle mne nedovolí inkasovat. Škoda en že chybí Chivu, i když Maxwell je srovnatelně kvalitní. Gól by znovu po delší době mohl dát Ibra, o Cruzovi nemá cenu mluvit, ten to nakonec rozhodne . Těším se na návrat Figa, doufám že tak za 2 týdny by už mohl hrát, jeho centry a kombinační schopnosti nám viditelně chybí, neboť jeho potenciální náhrady - Mancini, Quaresma, nehrají nic...Palermo je sice kvalitní soupeř, avšak my musíme porážet každého, nevídaná kvalita kádru se konečně musí začít odrážet v herním představení i výsledcích...Tip: 0-2, 0-3. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, vyšel mi tip

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo by mohlo uhrát remízu, tipuju 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (8.Bovo - 96.Cruz)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni sestava pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

For InteristaCZ:

Dneska nezabudni sledovať UFC

Reagovat
One-Real

V současné době by se hodil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio se tím fotbalem na Sicílii baví

Reagovat
smazaný uživatel

FABRIZIO!!! šoupni tam 2 kosuky

Reagovat
smazaný uživatel

Moris jak se do toho opřel

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Hodťe ten balón Miccolimu a o zápase je rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli zatím hraje velmi dobře. U nás opět velklá mezera mezi útokem a zálohou, prostě chybí tvůrce hry, Cambiasso je až moc stažený. Výborně hraje Zanetti a oba stopeři Maxwell nějak není ve své kůži...

Reagovat
smazaný uživatel

DORIA DORIA DORIA

Už je najvyšší čas...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

haluz...ale hlavne ze je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Budan , jemu bych přál trefit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra konečně hraje to, co bych od něj čekal

Reagovat
smazaný uživatel

jj skoda ze tak nehraje aspon casteji

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Ibra Fontana je nějakej tuhej...

Reagovat
smazaný uživatel

Patrick Roy by to chytil

Reagovat
smazaný uživatel

lapačkou

Reagovat
smazaný uživatel

124 km/h

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako moje pravačka, která jednou přistála drzému pánovi pod okem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta musela kousat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

důležité 3 body jsou v Miláně

Reagovat
smazaný uživatel

tak gratulace Internazionale. škoda..., zápas byl vyrovnanější, než ukazuje skore.

Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

no videl jsem to od druhyho polocasu a palermo si zaslouzilo jeste tak dva goly...a oni nemeli snad ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

druhej poločas už jste byli lepší no. všechno to nastartoval ten brzkej Zlatanův gól..., do něj jsem věřil v remízu, případně

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný výkon obrany, potvrzují se má slova. S příchodem Samuela a definitivním návratem Córdoby to je jiná káva. Maicon je jistota, Maxwell včera dopředu nic moc, ale v obraně jistý. Cambiasso jako vždy dobře, Vieora se mi moc nelíbí, Zanetti perfektní jako vždy. Ibra fenomenální, Cruz potvrdi, že je vhodný jako náhradník, Muntari dle mne na zklad nemá, možná časem...Škoda, že Córdoba nebude moct hrát s Juventusem, ale já věřím, že jsme se zvedli a doma vyhrajem. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

AS - Lazio jasna 0!!!! musi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

-Juan Zuniga, Cosmin Moti, Daniele Portanova, Cristiano Del Grosso-

Krom PORTANOVY to tam pěkně rozjíždí nováčci.... , ale i tak defensíva Roburu zahraje dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje radši Rossi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zuniga i Del Grosso maj formu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty dva jsem právě nemyslel, ti si základ zaslouží. nepasuje mi tam Moti, kterýho jsem ještě ani neviděl (co jsem se mrkl, tak má odehraných nějakých 22 minut).

Reagovat
smazaný uživatel

A koho místo něj? Ficagna a Belmonte mají zranění. Rossettini vykartovaný...

Mě přijde Cosmin takový rázný, už od první minuty, kdy byl na hřišti ukazoval, že bránit umí.

Reagovat
smazaný uživatel

nj..., tak koneckonců proč ne, když to říkáš

Reagovat
One-Real

Neapol si dneska jede pro tři body .

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, tri body su dneska povinnosťou, pokial chceme premýšlať o poharovej europe

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou...

Reagovat
One-Real

Já myslím že ano, venku jsme sice slabší než doma, nýbrž venku jsme naposledy smolně prohráli s AC a porazili Lazio...

Reagovat
smazaný uživatel

Bergamasce se rozpadl střed (Cigarini, Guarente). přesto doufám, že aspoň potrápí...

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, Bohyně vám je nedá.

Reagovat
One-Real

I ty makarone , od bohyně pomoct nepotřebujeme, vystačí nám náš kádr...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohyně, tak se Atalantě přezdívá. ... si piš, že vám nepomůže...

Reagovat
One-Real

Pomoct nepotřebujeme , zvládneme to, bez vaší pomoci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tipuju 0-2 (Floccari vlastní, Doni vlastní).

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Doni vás stříská penaltami!!!!

Reagovat
One-Real

Ani náhodou, možná nás zfauluje a bude se kopat penalta to je tak vše....

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky možné, při Doniho zkratu

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti zase nelíbí, vždyť jsi sám psal, že útočníci jsou od toho, aby dávali góly .

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten tvůj hobit z Turína? Zase sedí

Reagovat
smazaný uživatel

přitom je v záloze býků jedinej, kdo dokáže něco vymyslet . De Biasiho nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, máš recht. To samé Giovinco...

Reagovat
Tsigi

Začínám být rád, že mi ho mere vyfoukl

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA! Věřím, že Totti nastoupí v základní sestavě, aspoň na gazzettě ho tam mají, ale třeba Taddei není ani na lavičce, přitom je k zápasu nominovaný (kdyby vůbec nenastoupil, tak by mi to nevadilo, byl bych dokonce rád). Já bych zákl. sestavu postavil: Doni - Cassetti, Mexes, Juan/Panucci, Tonetto - De Rossi, Brighi - Cicinho, Menez - Totti, Vucinic.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

Rocchi co 60 minut to gol dobrej průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati - Bonera, Favalli, Kaladze, Jankulovski - Flamini, Gattuso(c), Seedorf - Kaka', Dinho - Inzaghi

bude zajímavý sledovat souhru dvou levonohých stoperů...

Reagovat
panca

co je s borriellem??

Reagovat
smazaný uživatel

zranil se na tréninku..., chybět by měl 2-4 týdny.

Reagovat
Tsigi

Hlavně ať dáme ještě nějakej nechi číst, jak sme vyhráli golem z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

to si stejně počtem, pokud vyhrajem

Reagovat
Shevchenko

Achjo zas penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

GHEZZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Inzaghi

Tak Ronaldinho za 35. min. nic moc. Snaží se,ale tentokrát se nedaří. Nebál bych se do druhýho poločasu druhýho útočníka. Nejlepší zatím asi Seedorf.

Reagovat
panca

ale myslim ze dnes lepsi nez kaka a pipo. dal bych misto pipa pata

Reagovat
Inzaghi

Každopádně bych očekával za poločas proti Chievu víc šancí. Pato musí jít v průběhu na plac,o tom žádná. Klidně bych dal šanci i Shevchenkovi,ta ofenziva mi přijde dneska bezzubá.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hodně taktickej zápas z naší strany, ale i když je Chievo v podstatě neškodné, chtělo by to větší aktivitu v ofenzívě..., snahu o přidání pojistky. nelíbí se mi, jak chladně hrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

cau na akej stranke pozeras zapas ?????????????

Reagovat
smazaný uživatel

v televizi na Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Další penalta proti Sieně, už 3.? Proč ji nemůžem mít i my někdy....

Reagovat
panca

zatim slabota aby to nedopadlo jak pred tydnem se sienou!!! at uz tam posle toho pata ten to rozhybe aspon nejak

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
panca

coco melu?? tobe se libi jak hraje milan?? vykon o nicem

Reagovat
Tsigi

Minule se hrálo s lecce.....

Reagovat
panca

aha sory! omy

Reagovat
Tsigi

Dneska Jankul

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten jedinej se mi dneska líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

no nic moc. jak jsem řek, že s výkony proti Napoli a Lecce bych se o scudetto nebál, tak s dnešním na něj můžem zapomenout. přetaktizovanej výkon, bez vůle chtít soupeře výrazněji přehrát a zajistit si pohodlné vítězství (i když na slabé Chievo i tohle stačilo vcelku s přehledem). aspoň máme konečně za sebou nováčky..., s každým z nich to byly nervy. 3 body jsou doma a věřím, že se hra pro příště zlepší. slabší týmy už totiž potkávat nebudem a to beru v našem případě jako dobrou zprávu...

FORZA MILAN ! GRAZIE RAGAZZI !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Napoli skoda... Ale musim uznat ze si Atalanta vyhru asi zaslouzila. Jinak se mi dneska vykon moc nelibil (hodnotim ale jen druhou puli prvni sem nevidel) Lavezzi se snazil a vybojoval penaltu ale jinak nic extra Hamsik to same. Ale nejvic me dneska vytacel Vitale...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ty góly ani neodnesu . Napoli .

Reagovat
smazaný uživatel

já začínám lámat hůl. jedinej gól Ferreira Pinto, přičemž si ale musel samozřejmě hned připsat žlutou..., zbytek týmu 0. a to si ještě kartu neodpustil Maggio. Amoruso musel samozřejmě trefit, když jsem ho nepostavil. jinak Handanovič už by mohl taky pomalu začít sbírat čistý štíty...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám smůlu s Tiribocchim, teď snad abych si přál, aby se nedal dohromady Francesco. Ale to ne, to by nebylo to pravé derby . Jinak smolař kola je určitě ital, kterýmu Calaiò nedal penaltu a naopak Acqua i Di Vaio dali, navíc Zalayeta čk.

Reagovat
smazaný uživatel

ital si to může při svém průměru dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Šak se ti trefil Mascara 3x, Brienza, Hamsik, Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

+ Cassanova

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, však nejsem nasraný .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tu plácej Tiribobocchiho...grrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

dělá si z nás prdel..., nejradši bych ho do ní nakop

Reagovat
smazaný uživatel

Mám naopak depku, že jsem na draftu vzal Marcoliniho místo oblíbence Santany, asi jsem byl z toho hodně unavenej. Jinak pro vás dobrá zpráva - asistence Ferreira Pinto a Cozza .

Reagovat
smazaný uživatel

Ciccio ... Cozzaaaaaaaa Brienzovi co

Reagovat
smazaný uživatel

Prý "gran gol", se těším .

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem viděl na youtube, Cozza je bůh, takový dloubáček....SupeR duo.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň něco, heeergot...

Reagovat
smazaný uživatel

Mascara dal za jedno kolo stejně gólů jako mí útočníci...

Reagovat
smazaný uživatel

forza max

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom, že mě ten k... připravil o body do Fantacalcia, ale taky o 3000. Jinak tentokrát jsem strikery vybral opravdu tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě jen Flocca...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele