12. kolo
16.11.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Siena - Bologna FC 1:1

Siena doma nedokázala porazit nováčka z Bologni a zůstala na třinácté pozici, Bologna sice po druhé v řadě s trenérem Mihajlovičem neprohrála, ovšem bod za remízu 1:1 jí k opuštění sestupových vod nestačil.

Siena se dostala do vedení ve 22. Minutě zásluhou Ghezzala, který si naběhl na centrovaný míč a přesnou střelou nedal Antoniolimu šanci - 1:0. V další šanci se objevil veterán Massimo Maccarone ale neporadil si v zakončení dobře. Ve 45. minutě přiřknul hlavní rozhodčí Bologni penaltu, Adaulton byl přidržen Del Grossem a Marco Di Vaio neměl s penaltou žádné problémy - 1:1.

Siena se mohla dostat znovu do vedení ve druhém poločase, ale křižná střela Houssina Kharjy šla mimo a navíc zde nebyl nikdo, kdo by střelu do branky usměrnil. Brankář Antonioli pak musel zlikvidovat pokus střídajícího Calaia, jenž střílel levou nohou a následně nevstřelil svojí druhou branku Ghezzal, jenž zamířil hlavou vedle. Hlavní rozhodčí poté nařídil další penaltu, když byl Lanna přidržen Calaiem, jenomže samotný postižený penaltu neproměnil. Branka v utkání už nepadla a to tak skončilo remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Larrondo už hraje, dnes dal gól Pise...primavera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele