Serie A - souhrn 12. kola

13.11.2010, 19:56, aktualizováno 14.11.2010, 22:43
Komentáře a souhrny
AC Milán v derby nejtěsnějším rozdílem porazil Inter a vede ligu. Lazio vyhrálo nad Neapolí, Juventus se doma rozešel smírně s AS Řím. Fiorentina porazila Cesenu a i nadále stoupá tabulkou, v neděli odpoledne se hattrickem blýskli palermský Pastore a Di Natale z Udinese.

Inter Milán - AC Milán 0:1

14.11.2010 20:45

Góly: 5. Zlatan Ibrahimović (pen.)

Derby della Madonnina ovládl AC Milán! Svůj bývalý celek popravil jedinou trefou z pokutového kopu Zlatan Ibrahimovič. Místy bylo derby hodně vypjaté, Ignazio Abate byl dokonce po hodině hry vyloučen, ale Inter půlhodinovou přesilovku nevyužil. AC se vrátilo do čela soutěže.

Začátek slavného derby vyšel lépe hráčům Rossoneri, neboť už v 5. minutě jasně fauloval v pokutovém území Materazzi Zlatana Ibrahimoviče a rozhodčí odpískal pokutový kop. Někdejší útočník Interu Ibrahimovič se chopil míče a nekompromisně zahranou penaltou poslal AC do vedení - 1:0 pro Milán.

Ibrahimovič byl při chuti, po společné kombinaci s Robinhem obraně Nerazzurri pořádně zatopil. I další gólový okamžik obstaral švédský forvard, parádní volejí těsně minul branku. Inter toho v prvním poločase příliš nepředvedl, nebezpečný byl akorát volný přímý kop Wesleyho Sneijdera. Poločas městského derby tedy dopadl lépe pro AC.

Inter zahájil druhou půli s větším odhodláním, ovšem defenzíva Rossoneri je do blízkého zakončení nepouštěla. Abbiati tak musel kontrolovat většinou dalekonosné pokusy, jeden z nich po přímém kopu s potížemi vyrazil. Druhý klíčový okamžik zápasu přišel po hodině hry. Abate dohrál souboj s Panděvem, přičemž horkokrevný Makedonec se na milánského mladíka obořil a povalil jej na zem. V tuto chvíli jasná červená pro Panděva, jenže ono to bylo naopak, červenou kartu dostal Abate.

Benítezovi svěřenci tedy měli možnost více než půlhodinové přesilovky. Jenže Inter se do blízkosti Abbiatiho nedostával, zdálky znovu pokoušel štěstí Sneijder, ale neúspěšně. Utkání nedohrál ani penaltový hříšník Marco Materazzi, ten si po ostrém souboji s Ibrahimovičem odnesl zranění a musel být střídán.

Pojistku mohl vstřelit zkušený Seedorf, útok Rossoneri opět táhl aktivní Ibrahimovič a Seedorf po jeho přihrávce těsně minul pravou tyč. Závěrečný nápor Interu se nedostavil, loňský mistr sice častěji držel míč na svých kopačkách, ale na to se pochopitelně nehraje.

Více informací k zápasu

AS Bari - Parma FC 0:1

14.11.2010 15:00

Góly: 33. Antonio Candreva

Hůře to snad pro Bari ani skončit nemohlo. I po 12. kole jsou Galletti jediným mužstvem, které má jednociferný počet bodů, ale horší je to, jakým způsobem dnes odehrálo zápas s Parmou. Nejen, že Candreva celý zápas rozhodl nádhernou ranou, ale Bari ještě dokázalo zahodit penaltu a v závěru si nechalo vyloučit dva hráče.

Parma dnes potvrdila, že se jí na Stadio San Nicola daří a po čtyřech výhrách z poslední sedmi zápasů zvítězila i dnes. V základní sestavě se objevil i veterán Crespo a měl tu čest jako první vystřelit, po Marquesově centru ale hlavou netrefil. Na druhé straně Nico Pulzetti rovněž netrefil. K dalekonosným střelám se pak odhodlali Caputo a Donati, ale gól přišel až ve 33. minutě.

Z levé strany nacentroval Marques, Crespo nechal míč proletět až na Candrevu a ten nádherným volejem poslal Parmu do vedení. Candreva měl sice hodně těžkou pozici, ale jeho pravačka byla přesná jako chirurgova ruka. V nastaveném čase prvního dějství dostalo Bari snadnou příležitost ke srovnání skóre. Paci s Dzemailim ve vápně seslali k zemi Barreta a sudí nařídil penaltu. Ačkoliv Dzemaili možná jako první zasáhl míč. Vzápětí si ale mohl oddechnout, protože Parisi domácí fanoušky zklamal, trefil jen břevno a do šaten se šlo za stavu 0:1.

Smůla domácích pokračovala i po patnáctiminutové pauze. Barreto se dobrou individuální akcí dostal až k zakončení, ale teč zařídila, že míč skončil na tyči. A aby to bylo pro Bari ještě horší, v 59. minutě hřiště právě Barreto se zraněním opustil. Zdravotní problémy Galletti se tedy prohlubují.

Domácí borci už asi byli značně frustrovaní a dvacet minut před koncem na to doplatil Andrea Masiello. Ten z ruky sudího Brighiho viděl po faulu na Marquese přímou červenou kartu. Přesto ještě mělo Bari v 79. minutě šanci na vyrovnání. Donati našel rohovým kopem Raggiho, ale ten zblízka přestřelil. A zkázu Galletti dokonal tři minuty před koncem Donati, když za protesty dostal druhou žlutou kartu a na cestě do kabin sudímu ještě zatleskal. Ani v devíti to sice ještě Bari nevzdalo, ale už bylo pozdě. Mirante Belmonteho pokus chytil a Parma zvítězila 1:0.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Brescia Calcio 1:0

14.11.2010 15:00

Góly: 58. Marco Di Vaio

Boloňa udolala jedinou brankou Marca Di Vaia Brescii a opustila sestupové pozice. Tam naopak spadla právě Brescia. Na porážce nic nezměnilo ani vyloučení Mudingaye.

Především útočník Marco Di Vaio se staral o rozruch před hostující brankou. V první nebezpečné situaci si s boloňským střelcem brankář Arcari ve spolupráci se Zebinou poradili. Na druhé straně prověřil pozornost Viviana záložník Alessandro Diamanti. O chvíli později tentýž hráč opět zaměstnal boloňského brankáře. Před koncem prvního poločasu byl blizoučko vedoucí trefě Andrea Caracciolo, ten svojí hlavičkou překonal Viviana, avšak Rubin na brankové čáře zachránil.

Boloňa se ujala vedení ve druhém poločase, přesněji v 58. minutě. Marco Di Vaio asi z dvaceti metrů nachytal na švestkách brankáře Arcariho. Zanedlouho musel strážce hostující svatyně opět zasahovat, střídající Antonio Busce měl políčeno na branku, jenže Arcari byl proti.

O vyrovnání se pokoušel především Diamanti, dvakrát se neúspěšně pokoušel zakončit. Sedm minut před koncem přišli domácí o Mudingaye, ten obdržel druhou žlutou kartu a musel logicky do sprch. Závěrečných pár minut přežila Boloňa bez úhony a připsala si veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Janov CFC 0:1

14.11.2010 15:00

Góly: 83. Andrea Ranocchia

Cagliari sice dnešnímu zápasu dominovalo, jenže faktor Davide Ballardini opět zafungoval a nový kouč Janova zažívá nejlepší start svého působení. V zápase s Cagliari jeho tým několika dobrými zákroky podržel Eduardo a v závěru rozhodl o výhře Grifů Andrea Ranocchia.

Přitom pro Eduarda zápas nezačal vůbec dobře. V úvodu ho totiž nechtěně kopl do hlavy Astori a portugalský gólman se musel chvíli oklepávat. Pak už hned čelil akcím Cagliari. Matri na něj šel sám, ale Eduardo dobře vyběhl a zastavil ho. Vzápětí musel vyrážet další Matriho pokus. Na druhé straně se na rozhodčího vyzývavě díval Luca Toni, když ho Ariaudo držel za dres, ale penaltu nedostal. Pak už zkušený útočník předvedl něco z fotbalového soudku, po Velosově centru olízl míč po jeho pokusu břevno.

Hře ale dominovali domácí. Daniele Conti se ocitl před bránou úplně sám, ale neuvěřitelně přestřelil. Perica v další příležitosti zradilo zpracování, Alex Pinardi vyhořel na Eduardovi.

Po přestávce musel střelu Miguela Velosa likvidovat Agazzi. Na druhé straně stál nadále nepřekonatelný Eduardo. Nepřemohl ho Nene a ani v další dobré pozici Cossu. Druhá půle už byla vyrovnanější než za první, ačkoliv Cagliari bylo aktivnější. Proto byla 83. minuta pro Stadio Sant'Elia šokem. Ranocchia si naběhl na rohový kop a hlavičkou zavěsil, čímž zařídil důležité tři body pro Janov. Cagliari po dnešku rozhodně nemůže být spokojeno, mělo brát minimálně bod, ne-li tři.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Calcio Catania 3:1

14.11.2010 15:00

Góly: 33. Javier Pastore, 47. Javier Pastore, 85. Javier Pastore - 46. Christian Terlizzi

Sicilské derby se původně mělo obejít bez domácí hvězdy Javiera Pastoreho, ale argentinský záložník nakonec nastoupil a všechny přesvědčil o tom, že kdyby nehrál, přišli by fanoušci o hodně. Vždyť Catanii nastřílel tři góly a sám rozhodl o výhře Palerma.

Catania ale nezačala špatně. Munoze v úvodu obral o míč Maxi Lopez a olízl svou střelou brankovou konstrukci. Na druhé straně se sice trefil Iličič, ale gól nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení. Ve 21. minutě měla Catania velkou příležitost k otevření skóre. Nejprve se ke střele dostal Gomez, ale vychytal ho Sirigu a Maxi Lopez v dorážce zklamal.

Miccoliho trestný kop našel Migliaccia, ale ten hlavičkoval vedle a do šance šli opět hosté. Další střela Maxiho Lopeze se znovu otřela o branku, chvilku před ním neuspěl ani Martinho. A ve 33. minutě Catania za neproměněné šance zaplatila. Balzaretti vybídl svého spoluhráče centrem z levé strany a Pastore hlavou přesně zakončil. Andujarovi sice možná bránil ve výhledu Iličič, ale díky Potenzovi nebyl v ofsajdu.

Náladu hostujícím tifosi zlepšil pár sekund po změně stran Terlizzi, jenž vyrovnal po rohovém kopu. Jako někdejší hráč Palerma odmítl branku slavit. A ani neměl příležitost, protože Palermo okamžitě udeřilo, jen deset sekund po rozehrávce! Pastore zakombinoval s Miccolim a na konci prostřelil Andujara, který si však mohl vést mnohem lépe.

V 64. minutě nahradil Miccoliho Maccarone a okamžitě mohl skórovat. Nejprve šel sám na brankáře, ale Andujar jeho lob vystihl. Pak využil Potenzovy chyby a ocitl se v další dobré střelecké pozici, ale bránu netrefil. A Big Mac pálil za chvíli i do třetice, ale Andujar znovu připraven. Catania zahrozila čtvrthodiny před koncem, když rychle rozehrál standardku Ricchiuti a Izco trefil břevno. Klid do palermských řad nakonec až v 85. minutě vnesl Pastore, kterému po dlouhé přihrávce Iličiče připravil základ na hattrick Maccarone.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Chievo Verona 0:0

14.11.2010 15:00

Góly: -

Je to už ohraná písnička, Sampdoria znovu remizovala a opět to bylo 0:0. Spokojenost tak může panovat pouze u hostů, kteří si odvážejí cenný bod.

Znovu se tak nabízí otázka, zda by neměl Antonio Cassano hrát. Jeho absence je totiž vážně cítit. Pojďme však k samotnému zápasu, v prvním poločase, a vlastně i ve druhém dějství toho bylo k vidění pramálo. Guberti se sice snažil o jakési zakončení, ale velké nebezpečí to pro brankáře Sorrentina neznamenalo. Branka v zápase padla, ale nebyla kvůli ofsajdu uznána, Pozzi skóroval, avšak kvůli Pazziniho předchozího postavení mimo hru se kopalo od Sorrentina.

Po změně stran už byl blíže ke vstřelení branky Guberti, avšak netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Brankáře Sampdorie Curciho otestoval až ve druhém poločase Mariano Bogliacino. Byl to zápas, kde dominovaly obrany. Sampdoria se sice snažila, jenže v koncovce byla bezzubá. Skóre se nezměnilo po ráně Fernanda Tissoneho ani Giampaola Pazziniho.

Sampdoria navíc musela dohrávat o deseti, Padalino se totiž zranil a už před tím trenér Domenico Di Carlo vyčerpal veškerá střídání. Chievo ale nebylo vůbec nebezpečné, takže utkání skončilo 0:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Lecce 4:0

14.11.2010 15:00

Góly: 10. Antonio Di Natale, 24. Antonio Di Natale, 40. Antonio Di Natale, 55. Antonio Floro Flores

Udinese snad dalo nadobro zapomenout na bídný začátek sezóny a dnes si smlslo na Lecce. Další dobrou zprávou je také probuzení spícího střelce Antonia Di Nataleho, který poslal do kolen soupeře svými třemi góly už v prvním poločase. V tom druhém na něj navázal čtvrtým gólem Floro Flores.

První souboj Rosati - Di Natale sice vyhrál hostující gólman, ale o pár desítek sekund později, kdy běžela 10. minuta, už byl Di Natale úspěšnější. Domácí kapitán na pravou stranu objel Rosati a poslal míč do odkryté klece. Rosatiho pak prověřil Asamoah, vybojoval roh. Udinese soupeře absolutně nepouštělo do hry a ve 24. minutě podruhé udeřilo.

Alexis Sanchez s míčem doběhl až k čáře, aby zpětným pasem mohl hledat Di Nataleho, jenž se nijak nerozpakoval a tvrdou ranou prostřelil všechno, co mu stálo v cestě - 2:0. Lecce sice reklamovalo předchozí aut, ale sudí byl neoblomný. Odpočinek, který ve středu Di Natale dostal, mu očividně prospěl, protože pět minut před přestávkou to byl zase on, kdo řádil. Floro Flores mu posunul míč a Toto se další nekompromisní ranou postaral o pohodlné vedení Udinese 3:0. V nastavení ještě mohl přidat čtvrtý gól, ale nakonec těsně minul.

Ani druhý poločas nepřinesl pro Lecce nic dobrého. Naopak po deseti minutách hry dokonal jeho zkázu Floro Flores. Armero poslal míč skrze obranu a po Di Nataleho asistenci poslal Floro Flores míč od břevna do brány. Za stavu 4:0 už Bianconeri trochu zvolnili tempo a v 68. minutě se poprvé dostal do akce také domácí brankář Handanovič. Di Michele ho ale jeho ranou nezaskočil. Čestnou branku mohlo Lecce vstřelit v úplném závěru, kdy byl faulován Jeda a Di Michele kopal penaltu, jenže nedal a potvrdil nepovedené odpoledne hostů.

Více informací k zápasu

SS Lazio - SSC Neapol 2:0

14.11.2010 12:30

Góly: 15. Mauro Zárate, 61. Sergio Floccari

Lazio napravilo předchozí porážky a díky výhře 2:0 opět stanulo v čele Serie A. Tam může, ale i nemusí setrvat, záležet bude na výsledku milánského derby. Hrdinou utkání se stal Mauro Zarate, jenž první branku vstřelil a na druhou nahrál Floccarimu. Neapol doplatila na velké spalování šancí.

Začátek zajímavého utkání mezi Laziem a Neapolí vyzněl lépe pro domácí celek, neboť už v 15. minutě umlčel kritiky Mauro Zarate. Argentinský útočník obdržel od kapitána Mauriho skvostný pas a parádním pokrytím a zakončením otevřel skóre utkání - 1:0 pro Lazio.

Neapol s odpovědí neotálela, ovšem Marek Hamšík nedokázal trestuhodně trefit prázdnou branku. Nepřesný byl v koncovce i Edinson Cavani. Kolem 26. minuty si vytvořila Neapol obrovský tlak, jehož výsledkem bylo nastřelené břevno z kopačky Ezequiela Lavezziho.

Na druhé straně se dožadoval pokutového kopu Sergio Floccari, ovšem pád byl v jeho podání příliš okatý. Ještě v průběhu prvního poločasu přišli domácí o Brocchiho, ten se zranil a byl nahrazen Matuzalemem. O poslední nebezpečný moment se v první půli postaral Lichtsteiner, obránce Lazia se u rohového praporku elegantně zbavil Gravy, a pak zkoušel překvapit polo-vyběhnutého Morgana De Sanctise - neúspěšně.

Lazio začalo ve druhém poločase náporem, jenže Ledesma a Floccari vůbec netrefili branku. V 61. minutě se domácí dočkali druhé branky a znovu v ní měl prsty Zarate. Tento útočník byl po posledním utkání v Ceseně kritizován za sobeckost, ale tentokrát se o míč podělil s Floccarim, jenž po jeho přihrávce zvýšil na 2:0. Neapol se rozhodně nepoložila, měla velké množství šancí, jenže jí nebylo přáno.

Zejména Edinson Cavani se ocitl v čisté gólové šanci hned několikrát. V ofenzivně laděném utkání už další branka nepadla, po Zarateho střele se otřáslo břevno a Cavani dnes neměl svůj den. Lazio zvítězilo 2:0 a minimálně do večera zase vede Serii A.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 1:1

13.11.2010 20:45

Góly: 35. Vincenzo Iaquinta - 45. Francesco Totti (pen.)

Sobotní šlágr mezi Juventusem a AS Řím skončil remízou 1:1. Všechny branky padly už v prvním poločase, kdy na Iaquintovu trefu odpověděl z pokutového kopu Francesco Totti.

Zraněními decimovaný Juventus zvolil pro utkání s Římem poněkud netradiční variantu dresů. Místo klasických černobílých proužkovaných dresů si oblékl čistě bílé dresy, AS Řím nastoupil ve svých typických barvách.

Pojďme však k samotnému zápasu. První nebezpečnější střelu vyslal na branku soupeře Fabio Quagliarella, měl to ale těžké, neboť byl ve složité pozici. Předvést se mohl i druhý "snajpr" Staré dámy Vincenzo Iaquinta, ten postupoval na Sergia úplně sám, jenomže brankář Giallorossi pohotově vyběhl, čímž zmenšil střelecký uhel, navíc sám Iaquinta se dostal do ostrého uhlu, takže akce skončila "jen" rohovým kopem.

Řím poprvé zahrozil až prostřednictvím Francouze Meneze, jeho ránu Storari úspěšně vytěsnil. O chvíli později pak pálil vedle Riise.

Další šanci měl znovu Juventus, Aquilani nikým neatakován v poklidu odcentroval a Quagliarella hlavou míč do branky nedostal. Ve 35. minutě už Juventus vedl, znovu byl klíčový Aquilaniho centr, ale to, co předvedl Iaquinta, bylo doslova fantastické. Útočník Juve trefil Aquilaniho centr rovnou bez přípravy a krásnou brankou poslal Juventus do vedení - 1:0. Odpověď Říma přišla na pořad dne až v závěru prvního poločasu. Už předtím se dožadoval pokutového kopu Mexes, jehož Chiellini nemilosrdně, avšak čistě připravil o míč, takže v tomto případě se penalta kopat neměla. Nicméně ve druhém případě už se penalta zahrávala, to když Tottiho volný přímý kop zasáhl ruku jednoho z hráčů ve zdi. Samotný kapitán penaltu bez problému proměnil a vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase udávali tempo především domácí. Pepeho hezký centr našel Marchisia, jemuž na zadní tyči chyběl kousíček. Pepe byl i u dalšího gólového momentu, po kombinaci s Quagliarellou byl druhý jmenovaný ve stoprocentní příležitosti, avšak Mexes na poslední chvíli výtečným obranným zákrokem zachránil remízový stav. Skóre 1:1 se nezměnilo ani po dalším minisouboji Quagliarelly se Sergiem, brankář Říma byl zkrátka úspěšnější.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Cesena 1:0

13.11.2010 18:00

Góly: 58. Alberto Gilardino

Pro Fiorentinu je v současné chvíli nejdůležitější vyhrávat a je většinou jedno, jakým se to děje způsobem. Příkladem budiž dnešní duel s Cesenou, který Viola rozhodla jediným gólem Alberta Gilardina. Už v první půli přišla o zraněného Adriana Mutua, což zisk tří bodů poněkud kalí.

Ještě než Mutu těsně před poločasovým hvizdem opustil hřiště, předvedl divákům trochu svého umění. Nejprve posílal přihrávku na Cerciho, ale ten levačkou netrefil. Poté si se spoluhráčem vyměnil role a po jeho asistenci šel na bránu sám, ale Antonioliho nepřekonal. I v další akci domácích měl prsty aktivní Rumun. Trestný kop ale napálil do zdi.

Před přestávkou zastavil těsně před Gilardinem Vargasův centr Antonioli. Pak už všichni sledovali, jak Mutua píchlo ve stehně a domácí útočník si okamžitě zažádal o střídání. Na hřiště přišel Ljajič a byl to právě on, kdo by snesl jako jeden z mála v konečném zúčtování přísnější hodnocení.

V úvodu druhého dějství Viola tlačila a Cesena toho využívala rychlými brejky. Giaccheriniho útěk zakončoval halfvolejem Jimenez, ale netrefil. Benalouane se po další akci dožadoval penalty, když ho za dres držel Gamberini, ale u sudího neuspěl. Chvilku nato Fiorentina otevřela skóre. Běžela 58. minuta, na pravé straně zakombinovali Ljajič se Santanou, připravili míč pro Gilardina a ten se v zakončení nemýlil. Cesena okamžitě odpověděla Parolovou střelou, ale ta se neujala. Navíc to mohlo být 2:0, když se Ljajič vyhnul vyběhnutému Antoniolimu a nahrál D'Agostinovi, jenže střídající záložník neuvěřitelně minul. D'Agostino částečně své zaváhání napravoval rohovým kopem, který posadil na hlavu Comotta, ale míč olízl břevno. V závěrečných minutách se musela Fiorentina vypořádat s menším tlakem soupeře, ale Cesena gól dát nedokázala a odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán1282221:1126
2.SS Lazio1281315:925
3.SSC Neapol1263318:1321
4.Juventus FC1255223:1320
5.Inter Milán1255213:720
6.AS Řím1254315:1519
7.Città di Palermo1252520:1717
8.Udinese Calcio1252513:1217
9.Janov CFC1252510:1117
10.UC Sampdoria1237211:916
11.Chievo Verona1244411:1016
12.ACF Fiorentina1243513:1315
13.Calcio Catania1235410:1114
14.Parma FC123548:1014
15.Bologna FC1235411:1514
16.US Lecce123368:2212
17.Cagliari Calcio1225511:1111
18.Brescia Calcio1232710:1511
19.AC Cesena123278:1511
20.AS Bari122379:199

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (803)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Cerci asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Gila. Klasik.

Reagovat
Tomanatura

Další hrozný výkon, ve kterém potěšil až Ljajić, ze kterého fakt jednou něco bude. Pro příští zápasy bych ho postavil do základu, klidně bych kvůli němu změnil taktiku, nebo ho nacpal na pravou stranu, ale on prostě hrát musí.

Reagovat
One-Real

Gila . Hezkej začátek fanty .

Reagovat
maras93

Co to je ta fanta ?

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR !!! Caneo.blog.cz je PODVOD !!!

Reagovat
Slejdy

ok berem na vedomi

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

novější fotku nemáte tahle je ještě z minulý sezony

Reagovat
Ferguson6

Po dnesku ide Juve aspon na par hodin na 2. miesto

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

bod je ztrata

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

bod nic moc neresi..su zvedavy na zitrek

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak bod z Juve dobrý ne?

Reagovat
Slejdy

jako jo,zbytek zapasu ukaze jakou ma vahu

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc...

Reagovat
Pinturicchio

Jsme před Interem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

nice

Reagovat
smazaný uživatel

my na super nejlepší tým se super nejlepšíma fotbalistama ztrácíme jen bod

Reagovat
Shevchenko

A tak to už zůstane.

Reagovat
Pinturicchio

No, ale zase ztrácet na vás už šest bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

nene, inter se dneska posune o bod před juve

Reagovat
smazaný uživatel

hezky pohled po tech letech..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

AS trošku větší držení míče ale na šance jasně Juve a to je to hlavní! škoda ale nic se neděje,hlavně že Juve neprohrává to j edobrý předpoklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal se hraje na goly, tak tu furt neryčte jak děcka

Reagovat
10

Madonnina zítra plichta a bude to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecna ztrata bodu pro juve zbytecna penalta... juve na hristi jasne lepsi... dobra obrana, skvely protiutoky... az bude na hristi idealni sestava tak bude juve nezastavitelna

--------------------Buffon--------------------

Motta--Bonucci--Chiellini--De Ceglie

---------------------Melo---------------------

Krasic--------------------------Marchisio

------------------Aquilani-------------------

Iaquinta--------------------Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz storari chyta vyborne a ten novy Sorensen taky vypada slibne x) hlavne pristi sezonu zapojit Giovinca toho fakt potrebujem

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pinturicchio

No nic, jdu zapít ty dva ztracené body. Doufám, že se moc neopiju, abych tady pak ještě nedělal rošambó . Zatím se tu mějte, ciao

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to aby som zajtra fandil prvy krat v živote interu aby neprehralo ,lebo AC by uz moc odskocilo...DAJE ROMA....

Reagovat
smazaný uživatel

AS hrálo na míči Juve na neskutečně rychlé brejky s šancema,takže Juve mělo vyhrát AS za celej zápas nevím o šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Jajinek

To je teda děs, že Juve doma zaleze a hraje jen na brejky. Sice pak byl nebezpečnější, ale to držení míče by takovéto doma být nemělo. Otázkou je, jestli to byla taktika (a nutno podotknout, že správná, páč obrana Juve hrála na jedničku a hosty k ničemu nepustila) nebo to, že prostě Juve na Romanisty ve středu hřiště neměl. Když jsem viděl to množství zkažených přihrávek, tak možná i to druhé. Marco měl být v sestavě od začátku, ten útok Romaistů byl strašný. Prostě jsem se moc nebavil. Snad to bude v neděli lepší.

Reagovat
Alberto Aquilani

Já si tiež myslím , že vstrede poľa sme boli lepší , to len Juventíni hovoria že ich stred Nás k ničomu nepustil .

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nepobavíš ani v něděli

Reagovat
M11

taky jsem se nebavil

Reagovat
Pinturicchio

Taktika to byla. Obrana hrála výborně, Římani marní. Prostě jsme Římany nechali vyblbnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak se mě zdá že popisuješ druhý poločas a ne celý zápas . Řekl bych že v prvním poločase jsme měli střed lepší . Melo dobře odebíral , no je pravda že často ztrácel . Alberto byl ale vynikající , jak v def. tak v of. . Myslím že to byl jeho nejlepší poločas v dresu Juve . Juve napadalo i na jejich půlce , tým byl hladový po třech bodech . Já jsem se první poločas bavil . AS první poločas útočilo klasicky po Ranierovsku ve dvou pak 20 m nikdo . Totti byl špatný , chodil si pro míče dost hluboko , protože střed AS to prostě nemohl inteligentně dát . Ale i tak má zásluhu na 3 bodech . Druhý to už byla jiná , tak jak popisuješ .

Reagovat
Mr.Jindros

No, chválím bojovnost i projev v některých zápasech, ale po dvanácti kolech musím konstatovat, že to zatím nestačí a musí přijít další zlepšení. 5 výher a 7 nevýher je poměr, který nám Ligu mistrů nezařídí. Hlavně se slabšími musíme sbírat body s železnou pravidelností.

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby takhle zahrála obrana proti těm slabším pokaždé, tak bych se o ty body nebál ( hlavně, aby tam pak padlo něco vepředu ).

Zlepšovat se snad budem, už aby byl zpátky Miloš.

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR !!! Caneo.blog.cz je mega podvod !!!

Reagovat
Francesco Totti AS

kolikrát to sem ještě napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Už předtím se dožadoval pokutového kopu Mexes, jehož Chiellini nemilosrdně, avšak čistě připravil o míč, takže v tomto případě se penalta kopat neměla

ahahah

Reagovat
Francesco Totti AS

néé to bylo čisté....on sice nohy Mexésa ale prvni vzal míč

Reagovat
Francesco Totti AS

néé to bylo čisté....on sice nohy Mexésa ale prvni vzal míč

Reagovat
Francesco Totti AS

*vzal nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady psal o to že neví o šanci Římanů? Není to třeba tim že Juve bránilo v 9 lidech na svojí půlce? A k šancím Juventusu, před prvnim golem ste měli šanci jedinou,když Iaquinta byl sám před Sergiem. Během druhý půle se karta obrátila a víc na balonu byl Juventus. Tohle byl prostě čistě remízovej zápas.

Reagovat
Pipo123

no já teraz pozerám ten zostrih a tá ruka bola jasná, včera som to nepoznal po tých pivách, alebo som bol moc zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdálo, že jsi byl včera smyslů zbavený. Tak teď to uvadí v pravý světlo to pivko

Reagovat
scr

remizku beru....forza roma!!!

Reagovat
Pipo123

tak 3 body zostávaju doma velmi pekný zápas, záver druhého polčasu, tam sa lámal celý match, Napoli nás bilo ale nedali gól, druhý polčas jasná naša hra dneska Zarate muž zápas, dal gol, po jeho famoznej akcii pridal asistenciu a dal brvno FORZA LAZIO !!!

Reagovat
GEGE

Sakra proč dává dneska bet Samp-Chievo takový nuda zápas místo Cagliari-Janov?

Reagovat
terry

Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon derby tam je

Reagovat
smazaný uživatel

DI NATALE HATTRICK, cha. Ještě, že Pinilla hrát dneska nebude, zatím tři útočníci 5 gólů.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

další dvaja sú kto ? nemal si FLoccu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Flocca a Gila, no. A teď koukám, že Pastore dal hattrick, jebat.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Pastore 2x, Gila 1x, Candreva 1x (na lávce ) --> začíná to slibně

Reagovat
One-Real

PASTOREEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

pastore je nejlepší hráč světa

Reagovat
Filipow

To ani náhodou, ale je to frajer, dokázal bych jsi ho představit v Barce, jako náhradu za Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

madonna mia

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na lavičce vydra?

Reagovat
smazaný uživatel

nee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gege zatím na body 4+0, čistý konto u Handanoviće, já 5+1, všichni obránci čistý konto, vypjatý střetnutí, večer v derby se rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

v tý Serii C máte zajímavé zápasy

Reagovat
GEGE

Celkem pešek,že hrajem zrovna spolu kohokoliv jiného by jsme rozsekali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jestli remizujeme tak 4-4, tak to bude slušnej provárek pro obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě grande Toto' Di Natale , Udine mi dělá radost.

Reagovat
Pipo123

toto kolo bolo pekné sledovať trojicu Pastore, Zarate, Di Natale, to len podtrhuje kvalitu Serie

Reagovat
M11

Klobouk jak se Udine zvedlo

Reagovat
Pinturicchio

Dneska jsem na pochybách. Za normálních okolnosti bych přál AC, na druhou stranu, ideální je dnes remíza ... ale zase přát byť jen bod Interu?

Reagovat
Jajinek

ale přát všechny body AC je pro Juventina úplně normální...

Reagovat
Pinturicchio

Mě "příručky" typu "Tomu můžeš přát a tomu ne" nezajímají. Já se řídím vlastním rozumem.

Reagovat
Jajinek

však jasně...jenže tady od internetu se to vnímá jinak, než třeba na stadionu...

..já ale taky v zápasech Juve - AC vždy fandím hnusné remíze 0:0 i když v Miláně by asi nikdo Juve bod nepřál...

Reagovat
Pinturicchio

Vidím to tak, že budu přát "pěkné" remíze 2:2, dejme tomu. Hlavně, at je na co koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta, jasná věc

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Tak si nepraj ani remízu ani výhru AC a fandi Interu. A máš vyriešenú dilemu.

Reagovat
Pinturicchio

To už by z toho Juventus musel mít "minimálně" scudetto, abych já kdy přál Interu.

Reagovat
Jajinek

tak pokud se nestane nic zvláštního, tak bude Cordóba na pravém beku, Matrix vedle Lúcia, v záloze Obi, Panděv na lavičce a rozestavení 4-3-1-2. Z toho všeho chválím jen to rozestavení...

Jako posilovat obranu, když AC také nebude hrát na křídla a navíc není Pato mi přijde zbytečné...střed Lúcio, Cordóba by to vzládnul. Matrix letos ještě nehrál a taktika nasadit ho na Zlatana možná nemusí přinést ovoce, ale jsme na to dost zvědavej.

AC podle všeho se "strarší" kardou, tedy bez Prince a Flaminiho, což si myslím, že je zase jejich chyba. Snad Obi nebude panikařit a tu roli přetlačovatele v záloze zvládne. To bude další kámen úrazu. O dvojici Milito - Eto´o strach nemám, pokud to budou zkoušet hodně ze stran a ne středem.

Štve mě, že jsem nemohl jet...ale tak byl jsem na Juve a snad se povede na jaře LM...dnes bude fantastickáý atmosféra. Snad už se nebude moc protestovat proti Tesseře a bude i choreo.

Těším se nejvíc, až se v noci budu koukat. Musíme vyhrát, nedá se nic dělat, vše jiné je ztráta.

FORZA INTER!!!!!!

Reagovat
Pipo123

prečo neni na pravo Santon ?

Reagovat
Jajinek

protože se Rafa bojí ho tam postavit...

Reagovat
terry

Protože je levák.

Reagovat
Jajinek

teď si opravdu nejsem jist, jestli to myslíš jako vtip či ne...

Reagovat
terry

Jsem se spletl, no.

Reagovat
Jajinek

v pohodě...

Reagovat
terry

Nebo ne?

Reagovat
Jajinek

čistokrevný pravák...

Reagovat
Pipo123

terry jak to vyzerá v Janove ? Bala našiel v hodnú taktiku ?, dve výhry sú ako tak pozerám, ale góly až v závere

Reagovat
terry

Zatím má spíš víc štěstí než rozumu. Dneska Cagliari jasně lepší, i bod by byl zlatej, ale nakonec tři, no. Čekám, jak to postaví, až se vrátí všichni zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno jestli pravák či levák, Davide je full-back, zahraje ti zprava i zleva

Reagovat
panca

jestli budou hrat "dedkove" plus dinho, tak sazim na inter

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

tak Dinho hrát asi nebude, ale ta záloha bude asi klasická no.

Reagovat
panca

ja bych to dnes dal bez pirla. No jsem na to hodne zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

choreo prý bude..., něco proti Ibrovi.

Reagovat
Votas

prý se chystá nějaký super spešl choreo proti Zlatanovi...on je ale takovej sígr, že jak na něho budou pískat, tak bude hrát o to líp a víc se snažit...podle mě bude ofenzíva červenejch jenom o něm

Reagovat
Jajinek

jo no...nejlepší by byl, kdyby si ho divácí vůbec nevšímali

Reagovat
lnterista

ale Matrix by si do nej mohl aspon jednou kopnout, kdyz to nestihl Chiellini

Reagovat
Pipo123

dneska ako inak fandím Interu

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Fantu.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
DelPiero137

Zapas som bohuzial nevidel, ale ako citam a pozeram statistiky tak sme boli nebezpecnejsi na branu. Akurat AS malo castejsie loptu na kopackach ale to nic neznamena dokial nie su sance.

Fakt skoda tej remizy. Ako hrali hraci? V Gazette som videl ze Melo nic moc vykon. Ako hral Quaglia?

Tesim sa uz na plnu zostavu Krasic, Martinez, Grygera... Forza Juve

Reagovat
Pinturicchio

Melo, Fabio měli docela nízké známky, měli mít určitě vyšší, hráli dobře. Vincenzo dal jen ten gol, pak zahodil ještě dvě docela tutovky.

Celkově to bylo včera dost dobré. Sorensen zahrál napravo dobře, Zdenda to nebude mít lehké ( pokud ho ( Sorensena ) bude Luigi stavět dál napravo )

Reagovat
M11

Trezegol opet gol

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Mr.Jindros

No jo... bylo evidentní, že je ve formě.

Reagovat
10

se zdravým Trezou bysme teď reálně měli tak o 6 bodů víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo možná nenastoupí (Allegri nechce riskovat po tom jeho zranění). to by znamenalo jednoho z dvojice Mad Dog & Ghetto Kid.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo pravděpodobně na lavičce, Cesar nejistý...

Reagovat
smazaný uživatel

FORMAZIONI UFFICIALI

INTER: Castellazzi, Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu, Zanetti, Stankovic, Obi, Sneijder, Eto'o, Milito

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho

FORZA MILAN !

Reagovat
lnterista

to je tragedie ta sestava

Reagovat
lnterista

jinak si jeste dovolim lavicku

Inter:

A disposizione: 1 Julio Cesar, 19 Cambiasso, 27 Pandev, 29 Coutinho, 39 Santon, 40 Nwankwo, 88 Biabiany

AC:

1 Amelia, 21 Pirlo, 25 Bonera, 27 Boateng, 76 Yepes, 77 Antonini, 80 Ronaldinho.

Reagovat
panca

mate nahodou normalni sestavu. Nenito tak hrozny, jak to vypadalo

Reagovat
lnterista

co dela Cordoba na pravo? Radeji bych tam videl Santona...Rafa je na nej zasedlej nebo je asi fakt tak marnej

Reagovat
panca

tak ten jedinej no. Asi bude hlidat robinha

Reagovat
lnterista

kua ja jsem nerovozni...ale krasne nervozni

nejlepsi derby na svete za hodinu zacina

Forza Inter

Forza Derby della Madonnina

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Derby della Madonnina

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

dneska Millito rozhodne derby

Reagovat
lnterista

aby to nerozhodla nase leva strava...Matrix,Chivu to jsou rychlici

Reagovat
panca

ibra hatrick

Reagovat
Dejwa

to je sestava

Reagovat
Shevchenko

30 minut !!!

Reagovat
GEGE

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už, aby to začalo! nemůžu se dočkat. FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

čo máme vlastne s toho že celý den čaká človek na jeden zápas a zožiera si tolko nervov ?

Reagovat
lnterista

nekdo den nekdo uz tyden

Reagovat
smazaný uživatel

někdo měsíc

Reagovat
cresposuper

Niekto celý život

Reagovat
lnterista

ty ses mesic nervozni pred derby??hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, ale věřím, že určitě nějací fanoušci jsou.

Reagovat
Alberto Aquilani

vidíš , kašli na to , aj tak sa Láziu neoplatí fandiť .

Reagovat
smazaný uživatel

derby čistá X

Reagovat
Rssa

Tak jsem zvědavý, krásný přenos, tak snad bude i krásný fotbal s vítězstvím AC

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě kde to sleduješ?

Reagovat
Rssa

sop://broker.sopcast.com:3912/90521

Reagovat
smazaný uživatel

digisport

Reagovat
smazaný uživatel

chlapy ..mate linka na derby?? Ď

Reagovat
FORZAMILAN

třeba livescorehunter.com..........

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Reprezentace Itálie - Prandelliho nominace proti Rumunsku

Portieri: Mirante (Parma), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna);

Difensori: Astori (Cagliari), Balzaretti (Palermo), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Criscito (Genoa), Gastaldello (Sampdoria), Ranocchia (Genoa), Santon (Inter);

Centrocampisti: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Diamanti (Brescia), Ledesma (Lazio), Marchisio (Juventus), Mauri (Lazio), Pirlo (Milan);

Attaccanti: Balotelli (Manchester City), Gilardino (Fiorentina), Pazzini (Sampdoria), Quagliarella (Juventus), Rossi (Villarreal).

Reagovat
Pipo123

Ledesma

Reagovat
smazaný uživatel

Přípravný zápas no, zkouší nové tváře.

Reagovat
Pipo123

tak ale on by zrovna mohol v zálohe pomôcť, síce je to docela nenápadný hrač, ale veľmi platný

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, že dal Cesare čas na doléčení Chiellinimu a povolal opět celkem mladou a nadějnou obranu. Navíc Alberto zpět a Diamanti si řekl taky celkem slušně o flek. Jedině dobře Ledesmu nemusím, ale pokud se předvede v dobrém světle, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

on mě četl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA ROSSONERI.................

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA !!!

Reagovat
Shevchenko

PENALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle!

Reagovat
GEGE

Matrix dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Materazzi

Reagovat
Pipo123

Ibra no fuj

Reagovat
FORZAMILAN

JOOOOOOOO IBRAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Shevchenko

MEEEEEEEEEEERDAAAAAAAAAAAAAAAAAAHIMOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
panca

tak jeste dva

Reagovat
smazaný uživatel

panco máš icq?keď ano tak by som poprosil ,alebo si ma pridaj: 642450852 .už sme 6 tak aby sme sa dohodli na tom drafte

Reagovat
smazaný uživatel

Interista teba tiež by som poprosail

Reagovat
panca

icq mam, ale zrovna dnes mi klekl muj pocitac. Ted nejsem na svym. Ale mam zapsany tvoje , takze jak budu zase na svym, pridam si te

Reagovat
panca

ale muzu prakticky kazdej vecer...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře AC

Reagovat
Mr.Jindros

Matrix zábavný jako vždy...

Reagovat
Rssa

Ibra má gule

Reagovat
smazaný uživatel

Doma s futsalu, dneská zahul, ale makal jsem za AC

FORZA AC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Inzaghi

Výraz roberta - k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Docela bych stál o momentku - foto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra esteee jedeeen

Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to nebo inter az na etoa vubec nevi...

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago už 2x namazal...

Reagovat
Pipo123

Abate dneska redka, už to vidím

Reagovat
Slejdy

taky si myslim

Reagovat
Shevchenko

Červenat se bude jeden nejmenovaný stoper Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

TUTTI PAZZI PER MATERAZZIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

kdy ten robinho trebi branku...aby to byl gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je kral.

Reagovat
smazaný uživatel

aby nas to nemrzelo

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je TRAGIKOMICKEJ.

Reagovat
Shevchenko

Ibra není syn boží, Ibra je BŮH !

Reagovat
smazaný uživatel

„Zdravim Vas...ponukam profesionalne tipy pre stavkarov, tipy su overene a su od svetovych bookmakerov. Viac info na profi-tipy@azet.sk”

Reagovat
Slejdy

ok

Reagovat
smazaný uživatel

tesi ma to!

Reagovat
Rssa

Ibra by měl přestát být takový dobrák a zakončovat sám, Robinho mu to tam kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra se dnes vyloženě dobře vyspal

Reagovat
Rssa

Joga Bonito

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hraje parádně, chce častěji stříet a zazdít tam toho Castellaziho

Reagovat
smazaný uživatel

2 žluté ve 20ti minutách, obě pro hráče ve stejném prostoru..., kurva bacha !

Reagovat
10

jestlipak kouká Herbage, co to dneska "kopyto" předvádí

Reagovat
10

*co to "kopyto" dneska předvádí

Reagovat
Tomanatura

Jediná cesta pro Inter je přes Eto´a, že někoho vykartuje. Jinak není šance.

Reagovat
Mr.Jindros

Ibra mě fakt děsí jaký je strašný žoldák....

Reagovat
SqueeZy

žádná novinka...

Reagovat
Shevchenko

škoda

Reagovat
GEGE

To by nebyl Gattuso aby nedostal žlutou v derby hned v prvním poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

aby kur.a byla jen jedna

Reagovat
mike.84

proč sedí esteban a julio ? ja ted inter vubec nesledoval tak ......

Reagovat
mike.84

dík za příp. reactión

Reagovat
smazaný uživatel

Oba po zranění.

Reagovat
mike.84

díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

oba jsou po zranění

Reagovat
Shevchenko

Atalanta je dneska strašně marná.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

zase trošku pokory, víš jak to je

Reagovat
Tomanatura

Může si to dovolit, když loni vyhrála vše.

Reagovat
Pinturicchio

Však si vybrala na dlouho dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

docela zajimavej presing ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu seprojel na kole

Reagovat
smazaný uživatel

gattuso si zahrava.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasné tělo ale...

Reagovat
10

tjn, v hokeji čistý...

Reagovat
smazaný uživatel

ale já tam žádný šlapák, koleno nebo ruce jak udeřili Lucia neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso dneska redka jak vysita .

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso dneska redka jak vysita .

Reagovat
panca

rino okamzite dolu

Reagovat
Tomanatura

Komu myslíte, že fandí přihlížející Balotelli?

Reagovat
SqueeZy

atraktivnímu fotbalu bezpochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Milanista každým coulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucio odletěl od Gattusa. ten dneska dostane Rino

Reagovat
smazaný uživatel

pánové,jak slavil gol Ibrahimovic?

Reagovat
Shevchenko

Nějaká interácká merda svítila na Ibru při penaltě laserem.

Reagovat
10

kdo asi...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je na San Siru?

Reagovat
Pipo123

Inter nevie vôbec čo má hrať, nech prejdu na 4-3-1-2 lebo toto je len čakanie na to čo vymyslí Eto

Reagovat
smazaný uživatel

Ať pokračujou v tom co hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

může mi prosím někdo zodpovědný prozradit co se dělo v prvních 30ti minutách---te¨ˇd jsem přišel po 5ti kouscích..Děkuji

Reagovat
Rssa

Inter - Ibra 0:1

Reagovat
Pinturicchio

Benitez se šel radši rovnou schovat

Reagovat
Dejwa

zase svalový zranění? to už si dlá p*del ne? at jde někam..

Reagovat
Shevchenko

RINOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe teď mě zatlo..., Rino OUT, Prince IN

Reagovat
Tomanatura

Tagliavento

Reagovat
smazaný uživatel

sundejte toho gattusa do pice fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

už měl jit ven Rino.

Reagovat
Pinturicchio

Uplakaní a užalovaní Interisti

Reagovat
smazaný uživatel

ten ivAN ven pujde..

Reagovat
10

Tagliavento je jasnej Interista

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí má strach

Reagovat
Tsigi

Gattusa střídatnebo to dopadne špatně

Reagovat
GEGE

Doufám,že Allegri o poločase vystřídá Gattusa...

Reagovat
Pipo123

redka do prdele

Reagovat
Shevchenko

Už jsem ho tam viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo o infarkt

Reagovat
panca

kuvaaaa vymen ho

Reagovat
Shevchenko

Už nám derby jednou posral (společně s Jankulem).

Reagovat
smazaný uživatel

ale abate dobre

Reagovat
FORZAMILAN

Abate bravo

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný rozdíl mezi Ambrem a Rinem letos..., všechno čistě, bez faulu, na míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vylejte na Gattusa o pauze kýbl s ledovou vodou. Hrát takhle se žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

gattoso měl jít jasně ven, sudí se bohužel posral.

Reagovat
smazaný uživatel

rozpaky..do 20.minuty dobry, pak jsme se na to vy.rali a inter si tam hral hazenou..ivan musi jit ven, ani clarence se mi nelibi, zdrazuje hru, naopak abate celkem s prehledem...az se robinho nauci poradne trefovat mic bude tot dobry

Reagovat
Dejwa

doufám, že si rozhodčí o poločase vymění trenky

Reagovat
panca

ibra abate se mi moc libi! rino si slusne zahrava. Prvnich 20 minut jsme byli jasne lepsi. Pak jsme chvilema nechali inter zbytecne hrat.

Reagovat
cresposuper

Tagliavento opäť ukazuje svoje kvality. Gattusa mohol vylúčiť najmenej trikrát.

Reagovat
DelPiero137

Zdalo sa mi alebo ked kopal Zlatan 11-ku tak svietil na neho lasser, taky zelen obraz mu behal po hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdalo.

Reagovat
GEGE

Zatím spokojenost.Až na pár brejků,které mohli vyřešit líp.Inter je marný nedostal se prakticky k ničemu...Jediný na koho je třeba dát si pozor je Etoo...Do druhé půlky tam snad pošle Boatenga nebo Gattuso je zas přehecovaný a furt fauluje...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Tomanatura

Jako pardon, ale nemět ANI JEDNU ŠANCI proti TAKTO HRAJÍCÍMU AC je na pováženou. Ten tým potřebuje na lavičce někoho, kdo bude řvát na celý stadion, kdo bude motivovat hráče, někoho, z koho budou mít hráči strach. Co z toho má tlustý Rafa? Nic. Navíc ten paskvil, co tam postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ich chod trenovat ty s tvojim facom urcite vystrasis vsetkych k smrti. :P

Reagovat
DelPiero137

Uz dlhsie sa mi zda ze Benitez nejavi moc velky zaujem o svoje muzstvo. V mediach je neviditelny, bez vacsich vyhlaseni, posobi akoby ho nic netrapilo. Ako keby tam bol z donutenia, prisiel si toto angazma odsediet s tym, ze uspech pride sam. A ked nie po sezone odide a najde si iny klub.

Mne nesedi Rafa teraz ako trener Interu. Velmi laxne oproti ostatnym trenerom, hlavne v mediach nebojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ufff..., dobře bráníme, kromě Rina, který dnes jede všechno s faulem. jeho musí Max bezpodmínečně stáhnout a doživotně ho zabanovat pro derby. nelíbí se mi to množství nakopávaných míčů, Ibra jich sice dost vybojuje, ale mám to radši po zemi. Allegri se rozhodl urvat to na sílu, což není špatný nápad..., loni jsme s Interem 2x zhynuli na krásu, navíc být techničtější než Inter není těžký ani v tomhle složení. druhý poločas stejně pozorně vzadu a pokud možno nebezpečněji vepředu, přestože je to na šance vyrovnané.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

no, z poločasovýho highlightu máme i těch šancí víc, ale stejně bych to radši pojistil

Reagovat
Shevchenko

Tak Inter tam měl jen ten přímák, jinak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

a ťukes Wese, Sammyho a Coutinha, kterej stačilo lépe zakončit...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Rino, i když mu neupírám bojovnost, tak jde primárně s faulem do skoro každýho souboje v každým zápase. Nejen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste pojistku a budu spokojen

Reagovat
Shevchenko

Je až neskutečné, jak se Abate oproti minulému roku zlepšil.

Reagovat
cresposuper

Tiež si myslím, dnes ho Etoo dal iba 4-krát.

Reagovat
GEGE

Reagovat
DelPiero137

To Calcio by sa malo zbadat, tolko prestarnutych hracov za zenitom co tam beha po ihrisku a mlady vysedavaju na lavickach.

Materazzi nikdy nebol spicka, v Interi uz mal skoncit a dat sancu mladym. Ale takyto hraci sa najdu v kazdom musztve a bohuzial je ich dost.

Reagovat
FORZAMILAN

........Inter ještě netrefil bránu............

Reagovat
Tomekcz

Rafa Benitezu uz zacina potapet Inter

Reagovat
Inzaghi

Neuvěřitelnej rozdíl na obou stranách od loňských derby. My hrajeme zodpovědně vzadu a Inter za poločas 0 šancí. Strašně se mi poslední dobou líbí náš přechod do útoku, za těch prvních 20 minut jsme šli 3x 2 na 1, vždycky chyběl krok ke gólu - škoda, líp by se dýchalo. Chci druhej, aby Inter nějak nezahaluzil. Tohle derby musí být vítězný. Jinak samozřejmě Rino dolů, nahoru radši Boateng, než Pirlo.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

+ Jeden poznatek: Coutinho je asi nejhůře bránící hráč na světě. (vím samozřejmě, že to není jeho primární zaměření, ale zaujalo mě to)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s 50ti kily a 165 cm se brání těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev za Milita. A Milito jako hrál?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Cassana

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

300 pro scudetto do Turína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Beton

Reagovat
Pinturicchio

Nejsi náhodou Bennesův brácha?

Reagovat
smazaný uživatel

On fandí Interu ne? To spojení by nešlo. A ty druhej pruhovanej pšššt

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, Interista. Byste měli pravou italskou domácnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mimon

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý..., aspoň Pirlo.

Reagovat
10

Reagovat
Shevchenko

Pirlo

Reagovat
DelPiero137

Mne sa nezda ze by bolo jedno z muzstviev vyrazne lepsie. AC je natom lepsie ale nie je to ziadna slava. Nie je to taka kvalita ako kedysi ked AC stacil aj 60% vykon a vyhrali skoro nad kazdym. Ale na nekoncetrovany Inter so zraneniami to staci. Coutinho to trochu rozhybal, ale pokial Inter nebude mat Snajdera, Milita a Eta v 110% forme tak bude mat problem si vytvarat sance. Velmi vidno na hracoch Interu ze su nervozny, frustrovany a nejde im to.

Samotny futbal ma celkom dobre tempo ale velmi chudobny na pekne fut.myslienky. Inter same centrovane lopty z boku, AC dalekonosne prihravky dopredu na osamotenych utocnikov. Ale tak hraje cele Calcio a ked pride konfrontacia s EU, tak sme v pecku.

Prispevok pisem ako nezaujaty divak.

Reagovat
Pinturicchio

AC si koleduje, s tím, jak nechává hrát Inter.

Reagovat
panca

jj

Reagovat
panca

robinho si nezaslouzi hrat v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

to rikam od zacatku...

Reagovat
smazaný uživatel

bitkaa

Reagovat
smazaný uživatel

a ku.va

Reagovat
Pinturicchio

Abate ven

Reagovat
smazaný uživatel

vydrbana ohava, co si dovoluje

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...

Reagovat
Shevchenko

Mám dost.

Reagovat
Shevchenko

A Pandev nic?

Reagovat
Pinturicchio

A Panděv měl jít zrovna tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ku va

Reagovat
Tsigi

Mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

červená především pro toho zmrda interáckýho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mel mu Abate aspon jednu strelit, byla by ta CK aspon opravnena.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

makedonská svině

Reagovat
smazaný uživatel

prdele. kdo to tay říkal? Pirlo ještě jak mu tam domlouva ach Ignazio

Reagovat
GEGE

To si dělá prdel ne debil Panděv do něho žduchne a Abate dostane redku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jim zlute. Abate mel uz druhou ne?

Reagovat
Pinturicchio

jj

Reagovat
10

...navíc Abate ho strčil první

Reagovat
smazaný uživatel

jj..ale oba měli mít redku rovnou, vše navíc začal Panděv!

Reagovat
Pinturicchio

Ale Panděvovi ji mohl střelit z fleku. ( Kdyby Abate zůstal ležet )

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že je po fotbale, ted zacnou jatka. Něco jako Inter - Doria na jaře.

Reagovat
Pinturicchio

A tankista zrovna tak, já už jsem na tu jeho rozeplou helmu alergický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

TANKISTA

Reagovat
DelPiero137

tankista jak z Tankoveho praporu

Reagovat
Shevchenko

Komedie fakt, asi kompenzace. Ale příště někdo střelte toho makedonce.

Reagovat
10

zdá se mi to, nebo tady není jedinej fanoušek Interu?

Reagovat
Votas

ale je...

Reagovat
smazaný uživatel

matrix ochutnal svoju vlastnu medicinku

Reagovat
smazaný uživatel

sry, nemala byt reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

spíš, nikdo z místních milanistů tam nejel, jak je na první pohled vidět.(samozřejmě bez jajinka a roberta, je to tady jednostranny)

Reagovat
panca

nemam slov. Idiot rozhodci idot abate ze vstane a strci do nej

Reagovat
FORZAMILAN

kokot Abate,ví,že má kartu a jde se tam strkat s tím provokatérem...............

Reagovat
DelPiero137

Tak toto bude este husty zapas. Tagliavento je fakt idiot! Stankovic ho jasne vyprovokoval, ako prvy do neho isiel fyzicky zhodil ho dole a on vyluci Abatteho. Dobre vie ze Stankovic je provokater, nervak.

Toto je velky kix jak svina a ostatny asistenti nic nepovedia hlavnemu. Abatte mu ukazavola slovne vysvetloval a henten psychos dostal skrat. Vyslo mu to narmane, rozhodca to zhltol aj s naviakom.

Reagovat
smazaný uživatel

Panděv chytře no...

Reagovat
Dejwa

nevim co řešíte, oboum dal žlutou + podle mě i kompenzace za Rhina

Reagovat
Pinturicchio

S kompenzacema jdi víš kam

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych časem sundal Clarence za Boatenga

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten kok.t vyloučil Ignazia a ne tu Balkánskou svejni?

Reagovat
10

taekwondo

Reagovat
smazaný uživatel

až v 65.minutě ?

Reagovat
GEGE

IBRA

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
$dolar$

Zlatan jasna cervena...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prober se troubo

Reagovat
10

kdyby ho trefil, tak jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ani bych se nedivil kdyby to Matrix uplne cele nahral magor je na to dost

Reagovat
FORZAMILAN

ted' to ale Ibra s tím kung-fu přehnal

Reagovat
Shevchenko

Na ten zákrok bych se díval celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
Rssa

Tak Ibra si teď chytře Matrixe nakousl, ten mu to bude chtít vrátit a dostane redku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Černej pás je černej pás.

Reagovat
Tomekcz

100% redka

Reagovat
Pinturicchio

Za zákrok na Matrixe?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak Ibra nakonec z toho souboje uhybal.Nesel tam s cilem to do nej napalit.Zluta zaslouzena ,ale s cervenou dete nekam

Reagovat
Pipo123

Zlatan Pandev

Reagovat
Pinturicchio

Vychcaný zmetek

Reagovat
Pipo123

všetko pre remízu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 30 minut výbornej ale pak jsme začli hrát stejný houvno jako inter a teď už to bude asi jen údržba po tom co se předvedl rozhodčí.

Reagovat
10

rozhodčímu můžete děkovat, že nehrajete v deseti už od 35. minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Že je Gattuso letos na červenou kartu každej zápas dobře vim, nevim proč ho furt staví, každej jeho zákrok letos je faul, holt zarputilost mu zůstala, ale nohy už má pomalé a je tam vždy pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo taaaaaaaak tesne

Reagovat
smazaný uživatel

ZLATAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si někdo zaslouží takový zákrok, tak on. Pokud chcete použítet blijíci smajlíky, doporučuju videa na youtube s jeho zákroky

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra se měl jít sprchovat

Ale sudí určitě přivřel oko a možná se i zlomyslně uchychtl, když viděl, koho to Zlatan sundal

Reagovat
Pinturicchio

Matrix ted řekne Ibrovi, že má velké nohy a půjde ven taky.

Reagovat
Dejwa

Matrix už je out

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, všiml jsem si, až jsem to odeslal. To bylo po tom zákroku od Ibry?

Reagovat
Dejwa

jojo..

Reagovat
Pinturicchio

Tak zranění jsem mu nepřál. ( Jen aby ten zákrok pořádně cítil )

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Zlatane co to mělo být ?

Reagovat
RickNash

kde sledujete? mě se všecko seká

Reagovat
smazaný uživatel

bet365

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf má dost..., ještě Prince za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

díky Maxi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vidím pár minut, ale hrají to, jak kdyby šlo o život

Reagovat
smazaný uživatel

To budou nervy ještě

Reagovat
10

Lúcio dá víc konstruktivních ofenzivních přihrávek, než Sneijder

Reagovat
Tomanatura

To už bývá pravidlem...

Reagovat
Shevchenko

Prince na plac.

Reagovat
GEGE

SEEDORF! Dneska zase super

Reagovat
smazaný uživatel

Je Zlatan normální????? Teď tam zatáhnul asi Antonini míč po levej straně, chtěl to dávat do vápna ale tam nikdo a Zlatan stojí kousek od vápna a jenom kouká, co to mělo znamenat? A v první půli odflákl tu přihrávku když šli 2 na jednoho, bejt ta nahrávka o trochu delší tak to musel bejt gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl se vysrat na cely nahravani v tom brejku, bud mel jit jeste kousek, nebo mu měl odskočit utočnik dozadu, a obrance by proběhl, a ten by zasouval. Spatne reseny. Ale Zlatanovi to za vinu bych nedaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini mohl zkusit střelu a vybojovat aspoň roh

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to mohla bejt krásná šance, kdyby nebyl Ibra línej se hnout, nemůžem už jen bránit, navíc od ofenzivy je tam právě on a zraněnej neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Mohla...ale i tak měl raději zkustit střelu, třeba by to tam spadlo, než tam jen stát

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Panděv zakopnul a dal si kolikama do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

AMBRO !

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

bojovnik jak cyp

Reagovat
Pinturicchio

Nechci se dotknout Milanistů ani Interistů, ale zatím derby zklamání, docela holomajzna a štouchání ve středu pole.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, měli bychom to otevřít...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepe az vylouci ibru

Reagovat
Pinturicchio

Já chápu, že udržujete, jen je škoda, že vám tam nepadlo ještě něco / Inter nevyrovnal. ( Z pohledu nezaujatého diváka )

Reagovat
Tomanatura

Divák, který se chtěl dívat na ofenzivní fotbal, měl ten zápas ve 4. minutě vypnout.

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý to bylo do doby, dokud hrál fotbal alespon AC

Reagovat
10

náboj tohle nahrazuje...

Reagovat
Pinturicchio

To zase jo, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
Shevchenko

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

už je asi pozdě, ale i tak jsem to za šušňu zkusil

Reagovat
Shevchenko

To si mě nepotěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

sázím dle rozumu a ne srdce. Samozřejmě, že jsem fandil vám a to na plnej knedlík. Inter mi byl nezkutečně zhnusen robertem a Mouřenínem (ono to jedno jest ...)

Reagovat
Pinturicchio

Ta Robertova arogance a chování tu moji nenávist ještě o dost prohloubily.

Reagovat
Dejwa

pome to tm padne

Reagovat
Pipo123

vie vlastne Snejder nahrať technicky, alebo všetko napaluje stále zo silou

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle by meli ibrovi nafackovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze kdo si na nej troufne :)?

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je BEST

Reagovat
smazaný uživatel

než se mi načte bwin, tak bude kus v bráně.

Reagovat
Rssa

zkus toto: sop://broker.sopcast.com:3912/90521

Reagovat
smazaný uživatel

A další akci Zlatan zazdil, jdou 2 na 3 a on běží jak posr.nej a pak ještě blbě přihraje.

Reagovat
panca

pirlo uz potreti ztratil zbytecne balon

Reagovat
Shevchenko

Stojí mi to za ty nervy?

Reagovat
Dejwa

to se uvidí zhruba za 10min

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu vidět toho Panděva na hřišti, to je jako když si veme v pokeru někdo rebuy.

Reagovat
panca

ambro je fakt super

Reagovat
Rssa

To je zámek...Vydržať AC, vydržať.

Reagovat
smazaný uživatel

vyděržaj pijaněr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim vyloučením rozhodčí zápas úplně zabil, stalo se přesně čeho jsem se bál, trenér vyměnil útočníka za obránce, možnost protiútoků končí u Zlatana, fotbal už se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí ale přece nemůže koukat, jak bude vypadat fotbal po vyloučení. Pokud ta situace na vyloučení byla (nevím, neviděl jsem), tak není o čem.

A že si redku nejspíš zasloužil i Ibra, o tom se nebudeme ani snad bavit.

Reagovat
10

to nebylo na červenou, Ibra uhnul, netrefil ho...kdyby jo, tak se teprve nemáme o čem bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Na vyloučení to bylo, ale vyloučeným měl bejt Panděv, ne Abate. Pak by se fotbal hrál.

Reagovat
panca

proc nepiska konec?

Reagovat
Shevchenko

Nevím.

Reagovat
Rssa

Ibra bojuje jako statný lev

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ten jediný je tam na procházce.

Reagovat
Rssa

Však za lvi pokud se nemýlím loví samice, proto se tam může Ibra procházet Ale v prvním poločase to byl jeho zápas

Jinak, co udělal CR s Gijonem, že je tam ta dlouhá diskuze?

Reagovat
smazaný uživatel

po tom, co dostal za faul na něj soupeř rudou, tak tam děla takový gesta, který měli ještě víc vyprovokovat diváky. Ani nevím, co to mělo znamenat, ale pochopit Krystýnu jsem se nikdy nesnažil.

Reagovat
Rssa

Aha, takže klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod'me , udržíme !!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné bago Ibra + Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zase zkoušeli u praporku 6 minut před koncem (i s nastavením). Proč sakra nenacentruje Pirlo do vápna na druhýho góla? Nejlepší obranou je útok!!

Reagovat
10

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráčům, kteří tam měli být. To že nebyli je další chyba, hrajem o deseti a vedem, ale dá se to dovést k vítězství i jinými způsoby než rezignovat na jakékoliv ohrožení branky soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt' tam nikdo nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Nic ve zlým, tohle se musí už pouze ubojovat. Hrajeme o 10, tak nečekej nějakou hitparádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Inter musíme přehrávat i v 7. Navíc když ty kun.y nám loni dali na 2:0 taky o deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

A 4-0 proti deseti

Reagovat
smazaný uživatel

ACčka bojují jak psi. Tímhle je udolal Juve. Je vidět, že ti "dědci" vědí, jak se hraje derby.

Reagovat
Rssa

Perlička. V Interu je největší koncetrace srostlých obočí v profesionálním fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

vypiš je!

Reagovat
Rssa

Lucio, Samuel, Panděv (u něho nevíš kde končí obočí a začínají kotlety) atd...

Reagovat
Tsigi

i Zanetti

Reagovat
Rssa

Javča si obočí nechává vytrhávat

Reagovat
Rssa

To je v Lize mistrů, určitě na hřišti soupeře, on věří jen šikovným italským ručičkám

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel?

Reagovat
Rssa

díky zranění má více času navštěvovat salón krásy, tak teď už je upravený

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, niekto má srostlé obočí, niekto nemá žádné (Kuyt) ... Každý sme nejaký ... Ale u Waltera sa mi to nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

super, už vím, kam půjde Payet :))

Reagovat
Rssa

a Bosingwa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mali by sa premenovať na KSO Milan (Klub srostlých obočí)

Reagovat
10

7 hráčů v řadě příjde políbit Nestu

Reagovat
GEGE

Zasloužil si to je to borec

Reagovat
Mr.Jindros

No žádné magické vítězství, ale o to cennější pro AC... Inter po letech není suverénní... liga bude zajímavá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

- nevyhráváme velký zápasy

- nedáváme góly

- máme nejhorší standartky na světě

Ciao Rafa.

V lednu chci v Interu vidět Ranocchiu a Cassana.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
alcantara

druhe najhorsie, nekorunovanymi "kralmi" standartiek sme my

Reagovat
Rssa

Barca na standartky nehraje, skórovat z nich je moc snadné

Reagovat
smazaný uživatel

rafa je dement on zato nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom by se mu mělo dařít. Se slabyma klubama to uměl. S Valencii vyhral titul, s Live LM... nevim kde v Interu vězí teda nyní problem

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!!!

MILAN PER SEMPREEEE, PER SEMPREEEE, PER SEMPREEEEE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo , je to tam. Chtěl bych vidět xicht roberta

Reagovat
panca

nesta za jednu hlalvicku 3 p usinky

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
panca

kurva je to tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Silva + Nesta = jediná možná cesta k budoucím úspěchům AC!

Reagovat
Pipo123

tak už je aj na FB anit skupina proti Benitezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Matrix konečně dostal, co si zaslouží.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nemyslel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FORZAMILAN

graaaaaaaaaazie rossoneri..................

Reagovat
Tomekcz

Benitez to vede do zahuby vas potopi jak Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

stim se počitá..

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto bude mít dnes ohromnou radost

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, Zlatan jedinej gól z penalty, to nasere... ani ten jeho laser nezabral.

Reagovat
Tomanatura

Gratulace AC. Jinak, nemůžu si pomoct, ale ti budou muset taky hodně zapracovat, potenciál mají na něco trošku jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

náš fotbal je celkově jen lehce nadprůměrný, žádná sláva..jenže prostě zatím se nám podařilo urvat papírově lehčí zápasy..(díky faktoru Ibra)

Reagovat
smazaný uživatel

Dekuju, dekuju moc za tu bojovnost co kluci dneska predvedli. GRAZIE RAGAZZI!

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN

Reagovat
lnterista

gratulace AC uplne zaslouzene

porazka na vsech frontach

Forza Inter

Reagovat
Votas

smutné, že o domácí rekord v neporazitelnosti přijdeme zrovna s AC, ale prohrála nám to asi podivná Rafova úvodní jedenáctka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem zase tak škodolibej. Ale někteří mají teď asi hodně protáhlý ksichty.

Zlatý 3 body. Po dlouhých letech je Milan 6 bodů pře Interem.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Shevchenko

MILAN SIAMO NOI! PER SEMPRE! FORZA MAGICO MILAN !!!

Reagovat
Tsigi

Na Inter 6 bodů

Reagovat
Pipo123

Snejder by nemal kopať ani volné kopy ani rohy

Reagovat
Inzaghi

Konečně po dlouhé době orgasmus z vyhranýho derby. Ibrův gól Abateho vyloučení Ibrovo kung-fu Ziřejší zážitky interistů FORZA MILAN!! (Že by to scudetto přišlo už vážně letos? )

Reagovat
smazaný uživatel

AC zaslouženě

Reagovat
Inzaghi

A ta fotka....

Reagovat
GEGE

Krása Skvělá bojovnost od všech hráčů...Ibra je neskutečný.Žeru ho čím dál víc.

FORZA GRANDE MILAN!!GRAZIE RAGAZZI!

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ibru ti ostane nakoniec len sklamanie,nenechaj sa takto hned zlakat.

Reagovat
panca

jestli odejde a vykope nam titul, tak mu podekuju, ale nebudu tady brecet a nadavat mu

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo pekne,ale jeho styl je iny:vystriela titul a potom ti vrazi noz do chrbta pobozkanim kluboveho loga rivala,akoby to bola vobec ta najbeznejsia vec na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

♥ ZLATAN ♥

Reagovat
panca

pokud beres tyhle pozy vazne, tak nemas rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Ok nemam rozum...

Samozrejme nejde tam cisto o ten jediny"akt"pobozkania loga,je to myslene obrazne so suvisom so vsetkym,ako sa celkovo sprava

Citim k nemu negativne pocity a nemam dovod sa im branit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda toho,ale neda sa vyhravat donekonecna,treba chvilku nechat aj inych.

Ked sa vratia zraneni forma pojde hore.verim ze vitazstva opet pridu.Moznosti na reparat bude este v sezone vela.

INTER

Reagovat
smazaný uživatel

WAU, Dneska dva hattricky - Di Natale a Pastore

Reagovat
smazaný uživatel

uzasny pohlad na 5. inter

Reagovat
panca

tak po 3 letech milan odjezdil zapas po zadku jinak inter vepredu sla´bej jak caj? hral milito vubec?

Reagovat
blaugrana

Najkrajšie na tomto zápase bolo zostrelenie toho smrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaam, 6 bodů náskok na Inter to je dobrý základ! Konečně udržené čisté konto v důležitém zápase, bravoo

Reagovat
smazaný uživatel

Velká vítězství se vyhrávají srdcem

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram AC fans hned vystriekani,uzite si to chlapci..

Reagovat
smazaný uživatel

U Sneijdera se opakuje situace z Realu - dobrá první sezona, skvělé mistrovství a skandální druhá sezona. Do Manchesteru s ním?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto přesně, ale jen blázen by ho koupil. těžká averze na tohoto hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nedal ani jeden gol největším rivalum. Dvě porážky a jedna remiza.

RAAAAAAAAAAAAFA BENITEZ

Reagovat
tomasinho

In Rafa we trust!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Rafa knows best

Reagovat
blaugrana

Zaslúži si pochvalu, aspoň nie je zo Serie A po dlhých rokoch jasná záležitosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ted to bude ve Spanelsku nakej cas jasna zalezitost.

JOOOOOOOOOOOOOOOOSE MOURINHO

Reagovat
blaugrana

Zas nepreháňaj.

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem rád, že ten idiot neskončil u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak ste vubec v Turině spokojeni s Luigim ?

Reagovat
10

rozhodně

Reagovat
10

...rozhodně jsme

Reagovat
Mr.Jindros

Jo, akorát by to chtělo kvalitnější hráčský materiál.

Reagovat
Pinturicchio

Luigi je super, mě si získal tím, jak dokáže lepit sestavu i s tím, co má momentálně k dispozici. Jsem zvědavý, jak si povede s prvotřídní kvalitou na všecho postech.

FORZA LUIGI !

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, já vám to říkal.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Mne sa tiez zapacil, ma charizmu, myslienku. Vidno ze vie co chce, neskusa kazdy zapas nieco ine ako jeho predchodcovia. Vie hracov uistit, namotivovat. Verim ze to uz bude len lepsie ked pridu posili.

Jediny cierny puntik ma ze este nedal moc sanci mladasom. Teraz pocas tejto marodky by to mohol skusit, hlavne v papierovo slabsich zapasoch. Sorensen vyzera nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Kolko metrov nabehal Ibra? Ma nejaky problem s kondickou? Ked Antonini potial loptu skoro k brane a cakal kto mu nabehne tak Ibra asi 5 sekund pozeral na neho a stal. Ani sa nerozbehol... to bola haluz.

Reagovat
Yanek

Ibra běhal celej zápas nahoru dolů jestli sis nevšim

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na nej cumel,co to ma znamenat.Ale tak rozhodl derby.Takze hrichy mu budou zapomenuty.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při množství soubojů, které podstoupil (kde ho okopávali jak psa a vlastně se dost divím, že mu neujeli nervy víc) toho už měl asi dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, kdo rozhodl zapas?

Reagovat
Rssa

Matrix

Reagovat
DelPiero137

Nehovorim ze Ibra podal zly vykon ani ze nebehal ale na konci to tam naozaj odchodil. Asi som mal len pocit ze Ibra vacsiu kondicku. Bojoval vsetko ako mal, ale ten zaver, keby chcel poisti vytazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna se v nem prece jen objevilo kousek citu a nostalgie a Inter setril

Reagovat
DelPiero137

ani ze tej penalty sa az tak netesil a hned ako ju premenil sa pozrel smerom k fanusikom nad branu (akurat neviem ktory tabor tam mal fanusikov )

Reagovat
smazaný uživatel

Zvedl ruce jen, a dival se do dalky.Jako vždycky...To je jakoby chtěl rict...Dal sem gol, a co jako, mam vas v piči.

Reagovat
DelPiero137

Tak takato moznost ma nenapadla ale pri Ibrovom egoizme je to velmi pravdepodobne

Reagovat
smazaný uživatel

NERVY ! takhle jsem nás už dlouho neviděl..., bylo to zvláštní, ale hezké, vidět jak tam borci nechávají duši. ubojované vítězství, což bohužel od jisté doby nešlo jinou cestou a to můžeme být rádi, že se Tagliavento slitoval nad Rinem. defenzivní složka dnes neskutečná, stačí si uvědomit, ke kolika se Inter dostal příležitostem (nevybavuju si jedinou loženku). vyzdvihnout musím Thiaga, co by nejlepšího stopera světa a především AMBRA, protože co ten vnesl po návratu do týmu, to nám strašně moc chybělo - duši. máme za sebou nejtěžší zkoušku podzimu, 6 bodů náskok na Inter a relativně jasno o herním stylu (4-3-1-2 se silnou zálohou). mínusem je fakt, že máme do zimy prakticky 3 útočníky, z nichž jediný je typický: Ibru, Robinha a Dinha, který je pod Allegrim momentálně trochu v nemilosti, páč absolutně nezapadá do týmovějšího pojetí, které se začalo formovat v několika posledních zápasech. no uvidíme, taková tragédie to zase není. moc se těším na další zápasy, tohle vypadá nadějně...

Derby della Madonnina je doma, Milán oblékl červenočerné barvy.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
panca

dnes psali o matrim. Jako nahradnika bych ho celkem uvital.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri, Paloschi a podezřele vypadá návrat Borriella..., to jsou levnější varianty. poté mediální návrhy Benzema, Forlán, nějací borci z latinské Ameriky a - Crouch

Reagovat
Inzaghi

Z těch možností jednoznačně nejlepší Matri a ani by mu nemuselo vadit krýt záda Ibrovi.

Reagovat
panca

paloschi ted na milan si myslim nema a marco bude mit strach, ze si pres ibru nekopne. Toho matriho bych zkusil. Crouche jedine, kdyz da kazdej zapas 3 goly tema jeho nuzkama

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho vzal už jen pro ten jeho robo dance

Reagovat
smazaný uživatel

co do momentálního stavu věcí asi Matri no, jako Ibrovu náhradu klidně..., co do potenciálu hlasuju pro Paloschiho, který má podle mě v sobě něco víc. jenže to něco je nám k ničemu, pokud bude věčně zraněný a nepředvede to ani v Parmě.

Reagovat
Francesco Totti AS

doufám že Borriello zůstane u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro je válečník, naše srdce! Dále bych vyzdvihl Ibru, který neskutečně bojoval a určitě si odnesl plno šrámů.

Mohl by Dinho hrat na pozici trequartisty?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, těžko. V rozestavení 4-3-1-2 nemá Dinho podle mě místo. Jako útočník jen v nouzi a jako trequartista vlastně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě ten problém..., zahraje tam, ale neodbrání a to je obrovský rozdíl mezi ním a Seedorfem, který rozhoduje ve prospěch Clarence.

Reagovat
Yanek

Chtěl sem udělat zhodnocení také, ale to nemá cenu, vystihls to. FORZA MILAN, NAVŽDY!

Reagovat
smazaný uživatel

pruser by tedka docela byl kdyby se nedej boze zranil,vykartoval Ibra nebo Robinho

btw. jak je na tom Paloschi hraje v Parme?

Reagovat
smazaný uživatel

je do konce listopadu zraněnej..., strašně skleněný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máte pravdu, serie A se nehraje na krásu, ale na body, vydržte kluci, bojujte dál, až do konce května. MY CHCEME TITUUUUUUUUUUUUUUULLLL!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Merdazurri :D

Reagovat
Yanek

Trochu mě mrzí, že Abate je teď považovanej za kluka kerej se neumí chovat, ale kdo by v tak vyhecovaným zápase s takovou motivací neragoval? Navíc to co udělal Panděv bylo hnusné a zákeřné, MERDA INTER!

Reagovat
Inzaghi

Na jednu stranu nezodpovědnost, jít do toho se žlutou, ale šel bych do toho taky. Panděv měl jít ven s ním, když už chtěl rozdávat karty.

Reagovat
Shevchenko

Nebelvír - Zmijozel 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

dobro - zlo 1:0

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

co Interisti na Ibru?

Reagovat
lnterista

Ibra je mi uradenej od nej takove chovani ocekavam a navic jsem ho nikdy nemel rad..spis me sral Ronaldo nezdal se a takova ku.da

Reagovat
panca

presne tak u zoldaku to je putna

Reagovat
smazaný uživatel

spíše jsem myslel reakci ultras atp.

Reagovat
lnterista

tak jenom nazor z davu no...co rika ultras nevim

Reagovat
smazaný uživatel

nazor sa vobec nezmenil,stale je tu nepublikovatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rádi ho viděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Milanu. A zdravím na dálku i roberta, který si derby určitě náramně užil.

Reagovat
Yanek

jak já se dnes bavím

Reagovat
smazaný uživatel

Díky hoši, za týden nás čeká Viola, žádná sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

601. komentářů, a každý z nich by měl poslat Robertovi jeden kapesníček do Milána. Jistě ho bude potřebovat

Reagovat
panca

ani ne, on se pak sem prijede vyblinkat

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si přiveze dres Zlatana v červenočerné kombinaci. Nebo Abateho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pro něj, že sem dnes nemůže přispívat. Tipoval bych to na hodně rychlej a asi i dlouhej ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Radsi at se tu vybleje a ma na měsic ban, nez aby byl jen dva dny pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda.

Reagovat
Yanek

Má ho tu někdo rád? Povahou se hodí k Interu...

Reagovat
domingo

Já docela jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

mně

Reagovat
smazaný uživatel

teď spíš bude potřebovat panáky

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa bude krasne spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak, ako najvacsie chyby interu cez toto leto vidim 1: neprivedenie ziadnej posily 2: nepredaj Maicona 3: nepredaj Sneijdera

Reagovat
panca

inter ma hodne slusnej kadr. Do jake rady by sis posilu predstavoval?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne utok (rozpravalo sa o kuytovi) + nahrada za Balloteliho

Reagovat
panca

mate otooa milita pendeva a ja nevim co vsechno! nikdo dalsi hvezdnej uz se tam nevejde

Reagovat
smazaný uživatel

kuyt > pandev, tu snad ani nieje o com

Reagovat
panca

najednou? Pred rokem, kdyz k vam prisel a par zapasu radil, tak ho tady tady kazdej vynasel do nebe. A Uz vidim jak kuijt vytlaci ze sestavy milita nebo etooa. Ani nahodou

Reagovat
lnterista

Milito je v krizi a mam strach aby to nebyla uz dozivotni, Etak se mi nejvic libi na kridle, Pandev zadne neni a Coutinho je jeste dite...ja bych to nepodcenoval

Reagovat
panca

kuijt taky neni zadnej center forward. Pobiha vsude mozne a spis vic bojuje a kdyz das etaka na kridlo, tak zas nemas nikoho ve vapne. Kuijt na tohle nema. K torresovi idealni partak ale k etooovi nevim nevim

Reagovat
lnterista

vsak ja bych chtel i hrotaka

obrance,kridlo,hrotak

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nikdy v zivote nepovazoval Pandeva za extra triedu

Reagovat
smazaný uživatel

Po nejuspesnejsi sezone v historii klubu neprodas zaraz dvě nejvetsi opory nejuspesnejsi sezony v historii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

presne takto sa spravalo AC v 2007, vyhrali sme LM a tak si vedenie myslelo, ze vsetko je tip-top

Reagovat
lnterista

Maicon hral pod zranenim tak si namlouvam ze bude okej plus na jare hral vetsinou lepe. Do obrany by se mi libil Ranocchia a nejake kridlo(cosi se psalo Affelay nebo jak se pise)a nejakeho hrotaka(to vubec nevim).

tajny sen je poradne AMC a Sneijdera do zalohy

Reagovat
panca

dobry cenove dostupny am je jedine horvat

Reagovat
lnterista

do mrtvych se nekope

Reagovat
panca

v jeho forme by si ted v interu mozna i zahral

Reagovat
smazaný uživatel

Po boji je kazdy general..

Tiez som bol za predaj Maicona,ale suma od Realu bola dost nizka,asi 25 mega.Hlavne kridlo a aj utocnik sa zhanal,ale nic sa nakoniec na trhu vybavit mepodarilo.Takze sa musi hrat s tym,co je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tisic milion vymluv.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko je o manazmente, pozri co AC vycarovalo v tomto prestupovom obdobi

Reagovat
smazaný uživatel

AC nevyhralo preto,lebo bolo lepsie,ale jednoducho mali momentalne menej problemov s kadrom ako Inter,takze by som tu vyhru tak strasne neprecenoval.

Reagovat
Yanek

taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

k tebe len tolko:skoda ze si vtedy neskocil tym oknom...

Reagovat
Yanek

balkónem...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to výhra v derby a to se počítá. A opravdu nikoho na konci sezony nebude zajímat, jetli jste měli 1 nebo 5 zraněných hráčů. 3 body z derby mají vždy cenu zlata

Reagovat
smazaný uživatel

Ale su to stale len 3 body do tabulky,staci ked AC zakopne v nejakej diere na juhu,Inter tam vyhra a je to stale nastejno

Reagovat
panca

vratte nam msgooa pls

Reagovat
domingo

klid, zítra se vrací z výjezdu

Reagovat
panca

byl na derby?

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně hoďmě to zase na kádr ...myslím že problém byl někde jinde, ne těch 30 min co hráli proti 10ti ale za celou dobu tam nebyla od Interu jediná tutovka (a ve složení Wes,Eto´o,Milito...což není zrovna nejslabší, to jsou přece ti hrdinové co to loni všechno vyhráli nepletu-li se)

Reagovat
smazaný uživatel

3 hraci tim nerobia,aj ked su najviac vidiet a zlizli smotanu Hru robi 11 hracov,aby mohli individuality vyniknut.

Navyse Milito absolutne nema formu,ja ho nespoznavam Wes v Serii A celkovo nic moc,jedini Etoo hra dobre,ale sam na vsetko nestaci.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale dneska ten tým měli dělat oni 3 protože půl hodiny tlačili a nic (nehledě na to že tam byli Coutinho a Biabiani, kteří hrají skoro od začátku a poslední dobou hrají pořád, takže v tom nevidím problém (v útoku))

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho a Biabiany su mladici,prvy rok vo velkoklube a nemaju este na to Inter sami potiahnut,hlavne proti dobre organizovanej skusenej obrane AC,to ide tazko.

Proti slabsim timom,ktori musi dotahovat a tym padom maju priestor presadit sa,vedia vymysliet akciu,ale proti prehustenej obrane,kde sa nakopava,nie su velmi uzitocni.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak pokud nemají na to hrát proti silnému soupeři, tak to inter na křídla nemá nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou kecy.... minuly rok to bylo zase naopak a nikdo si z ac nestezoval ze ma 5 hracu na marodce po derby

Reagovat
lnterista

nazval bych to tak ze mame krizi, spatna forma zraneni, a o rok starsi a bez nejake poradne posily...snad se toho brzo oklepem a prezijem do zimy a Moratti neco pusti

Reagovat
$dolar$

Koukam, ze fanousci AC maji orgasmus, ze porazili zranenim devastovany tym...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si vitaztsvo v derby uzivam, bolo by zle, ak by som sa z netesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ale jo, ja to chapu, jen bych to zas tak neprecenoval

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Výmluvy, výmluvy.. Na to se nikdo neptá, lídr ligy jsme my a body z derby máme taky my.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tjn, přitom fanoušci Interu brali na tyhle aspekty vždycky ohledy a nemachrovali

Reagovat
Yanek

Tady ale nikdo nemachruje, jen má každý správný fanoušek radost z toho, že se Allegrimu daří vracet nás tam kam patříme a Berlusconi pochopil, že bez posil to nepůjde...

Reagovat
Yanek

Fandím AC dost dlouho, prožil jsem si Istanbul, Atény, 4:0 minulej rok a určitě nejsem jedinej, proto mám neskutečnou radost...

Reagovat
10

já to myslel samozřejmě ironicky...jen když si vzpomenu na minulou sezonu

Reagovat
Yanek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

mají mít adekvátní náhradu za zraněné (je to velkoklub na tohle by se nemělo vymlouvat) a ne nějaké Benitezovy pokusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

a Cordoba za ten sprint(doufam ze se Maicon dival)

Reagovat
Votas

Reagovat
domingo

Interisti, nechcete Bastose? V Lyonu ho to očividně nebaví, hraje jak ponocnej, je horší než Pied i Kolodzieczak...

Reagovat
$dolar$

Urcite by se do Interu hodil a klidne i Baros

Reagovat
domingo

No bylo by to asi nejlepší pro všechny.. :)

Reagovat
DelPiero137

V sucasnosti najlepsi hrac Interu Eto a u mna boduje aj Coutinho, ale nema s kym hrat.

Eto si zasluzi aj pochvalu, hraje Fair Play, nehada sa s rozhodcami aj ked neodpisakaju jasny faul na neho, nereklamuje offside, beha pre lopty a pod. Celkovo, tento zapas, tuto sezonu velmi slusny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna to bude tim, ze neumi italsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
lnterista

jj Etak je vybornej...ja vzdycky myslel ze je to namyslena svine co nemakam a musim rict ze maximalni opak (aspon teda na hristi)

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš přichází čas zařadit Flamstra definitivně na Gattusovo místo..., je šílený jak moc si Rino pomáhá fauly, tímhle stylem ho každej vnímavější kouč vykartuje na rychlejším hráči. Flamini konečně hrává pravidelně a dostává se do pohody, je nenápadnější a to je dobře, ty Ringhiovy one-man show mě občas baví, ale občas (jako třeba dnes) při nich trpím. za tu jeho bojovnost a spjatost s Milánem bude pro mě vždycky nejoblíbenější a stejně si zahraje dost, jenže tím spíš nechci vidět, aby byl AC na obtíž, těžké zápasy už asi nejsou pro něj.

Reagovat
Yanek

Flamstr mi přišel první půli trochu mimo, druhou už to bylo lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

Věk se bohužel nedá zastavit ani u takového borce, jako je Rino.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso hrál dobře proti nám, hodně vám pomohl. A taky je otázka, co s Flaminim udělá pravidelný základ, který si zatím nebyl schopný vybojovat. Vždy něco přijde - zranění, karty, trenér ho posadí... Fakt mě štve, že u vás aspoň někdy nehraje toho beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Rino měl letos dost dobrých zápasů, to každopádně..., ale pak prostě příjde tohle a já z něj mám nervy na dranc. Flamini dostal 3 zápasy za sebou a odehrál je slušně, jasným králem zálohy je momentálně Ambro, takže se Flamster veze a je ve stínu, ale pořád lepší, než dnešní Gattuso. jak říkám - stejně si dost zahrajou všichni z té party Gattuso, Flamini, Ambro, Pirlo a Boateng..., jen bych si dával příště setsakramentský pozor na to, do kterých zápasů Rina stavět.

co se týče toho beka - Flamini si za to může sám, odmítl tam hrát, přitom zrovna tam by měl nejjistější místo v sestavě a relativně slabou konkurenci (přestože Abate roste).

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, v těch důležitých zápasech vždycky trnu co udělá, příjde mě vždycky o 100% víc namotivovaný než ostatní, snaží se bojuje, ale je to o hubu

Reagovat
Tsigi

Celkově ta situace se zálohou bude dost zajímavá Ambrovi a Seedorfovi končí smlouvy, Boateng na hostovačce. Osobně mám ale takový pocit, že zůstanou všichni

Reagovat
panca

forza milan dobru a cervenocerny sny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti ste fakt na hlavu...sťažovať sa na zranenia...čo máme hovoriť my dpč? Inak som vždy rád ked AC porazí tie merdy,takže gratulácia k tomu správnemu tímu z Milána...:)

Reagovat
Yanek

Mimochodem můj tajný sen byl, že Ibra rozhodne derby della Madonnina stejně jako před rokem El Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak taky sem si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Msgoo?

Reagovat
lnterista

spi...v pondeli chodi do druziny pred skolou

Reagovat
smazaný uživatel

márne som hladal jeho príspevky teda..škoda, musím vymyslieť dačo iné na pobavenie

Reagovat
smazaný uživatel

stači dať ctrl+f a nemusíš ani hladať, do políčka napíšeš samozrejme v tomto prípade môj nick, to jest MSgoo a dáš enter

Reagovat
smazaný uživatel

to vážne? normálne žasnem

Reagovat
smazaný uživatel

aby ti náhodou od úžasu nepovypadávali obidve oči, pán hľadač príspevkov

Reagovat
smazaný uživatel

nespím

Reagovat
lnterista

ty jsi zlobidlo

Reagovat
smazaný uživatel

si ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

700. Forza Inter

Reagovat
Komat

Zápas Interu jsem viděl a pro fanouška Interu to nebyla hezká podívaná. S komentářem k zápasu souhlasím až na část "nespravedlivého vyloučení Abateho". Abate byl ve strkanici s Pandevem aktivní, nechal se vyprovokovat a oba hráči po zásluze vyfasovali žlutou kartu. Smůla pro Abateho, že už jednu předtím měl, proto ta červená. Jinak měl jít ze hřiště ven už po půlhodině hry Gattuso a nestalo se tak jen díky benevolenci a dobrému srdci rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty ... tak ako toto čo sa deje... no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Jestwe jednou diky!!!!

Reagovat
Jajinek

Takže asii takto. Tohle bylo jedno z nejhorších derby v historii, kde...a teď pozor, NEMEL ANI JEDEN TYM ZA 90 MINUT VYLOZENOU SANCI!!!

(a ted bych se nerad pletl, možná jsem něco nepostřehl) ale VITEZ ANI JEDNOU NEVYSTRELIL NA BRANU

Horsi holomajznu jsem tedy nevidel.

1) Problem cislo jedna - penalta hne na uvod. Ja bych ji tedy rozhodne nevidel jako jasnou...v první fazi se Ibra kacel bez jakehokoli doteku Matrixe, pak tedy Matrix dojizdel tou druhou nohou a tou ho asi zasahl, proto se nedivim, ze ji sudi piskl. To byla skoda.

2) Rozestaveni po penalte. Inter nastoupil se sestavou, ktera mela hodne defensivnich ukolu, meli jsme drzet pozice v bloku, hodne mit tlaku na mic. Cordoba na beku, 3 stazenejsi zaloznici. AC se melo nechat vyblaznit, tak jak tomu bylo v drivejsich derby a pak vstrelit gol a hlidat zapas. Tuto taktiku jsem Rafovi schvaloval, preci jen v mynulosit prinesla mnohe uspechy. jenze kdyz dostanete v uvodnich minutach gol, tak se to cele zhrouti jako domecek z karet. Ta sestava nebyla vubec uspusobena na natlakovy fotbal a forma nekterych hracu uz vubec ne.

3) Milito se za prvni polocas tedy vubec nedostal do hry. Ja ho velice pozorne sledoval a moc bych mu toho nevycital. Behal co to slo, jenze Inter do zraneni Obiho utocil jen ve 3 lidech. Wes mel mic, Samy si naběhl k lajně a Milito si musel hledat prostor mezi 4mi branicimi hraic...to snad ani neslo. Dva doteky s micem za polocas, jedno dobre sklepnuti do stredu, jedno zkazene.

4) Samy z kridla tam vsechny vetral, jakmile se v druhe puli presunul do stredu, zase to stalo za nic. Milito tam mel proste zustat a Samy posilat centry.

5) Gattuso mohl klidne jit pod sprchy uz o polocase, ty derby hraje strasne vyhecovane

6) Souboj Abate - Goran...nejdrive Abate zbytecne nakopl Gorana, vletel do souboje i kdyz uz bylo piskano. Goran pak do nej strcil...jasna zluta a taky ji dostal. Kdyby pak Abate prestal, mozna by si sudi nevsiml ani toho, ze to cele zacal...ale kdyz se chtel dal stouchat, zaslouzena zluta. Milanisti, opravdu nevim co resite.

7) Pak uz to bylo jen o bezmyslenkovite hazene. Wes sice tvorivou prihravku neda, ale jako jediny se snazil, behal, strilel, mel 2 strely na branu + te VK z prvniho polocasu. V postate jediny nebezpecny hrac

8) Coutinho????? nejhorsi na place. Jestli si nekdo vsiml byt je jedineho jeho povedeneho doteku s micem, at mi napise minutu a situaci, rad si to pustim znovu. Tohle byla parodie na fotbalistu. Jasne, vischni hrali spatne. Ale on proste potvrdil, ze na takoveto zapasy proste jeste nema.

9) Famozni Nesta a T. Silva (hlavne 2. polocas)

10) To, ze Inter neni schopen v tomto slozeni a forme proste dat gol ani proti deseti mi bouzel bylo jasne, chybelo tam snad vse. To, ze mi to bylo jasne je ale strasne smutne, takhle to proste dal nejde. Muzeme si rikat, ano, chybelo nam oproti lonske jizde v podstate 5 hracu zakladni sestavy...ale bylo by to s nimi lepsi? Kdyz hraci abolutne nemaji formu, tak nic nepomuze

11) Rafa neni kouc pro Italii...v priprave taktiky na zapas a nauceni hracu urcite kombinace a narazecky je sice lepsi nez Jose...ale Jose je proste muz, ktery dokaze zblaznit race do jednoho, presvedcit je o sve pravde, cimz padem je organizace hry na stoprocentni urovni. A s timhle se ted zapas dalo vyhrat. Uz jen jednoducha gesta...Rafa cele derby jen sune ruku v pred. José si při derby u Chi non salto prostě poskočil...to je prostě kouč!

na závěr. Inter si rozhodně nezasloužil v tomhle utkání ani bod. ale AC prostě bylo jen štěstnějším mužstvem, že jim osodu seslal tak brzkou penaltu. Protože bez střely na bránu vyhrát zápas, to prostě není o fotbalovosti. (jinak samozřejmě poklona za bojovnost, ta byla vynikajici a na uplny zaver GRATULACE AC k vyhre)

Reagovat
Tsigi

Jsem rád, žes vypíchl toho Coutinha. Skoro se mi zdálo, že si toho nikdo nevšimnul

Reagovat
Rssa

Objektivní

Jen 2 věci:

1) Ibra si míč zasekával, takže zásadně měnil pohyb. Jeho pád před kontaktem s Matrixem rozhodně nebyl

2) mynulost? wow

Reagovat
10

amen...

Reagovat
DelPiero137

Podla mna ta 11-ka celkom jasna. AC malo hlavne v prvej pol hodine zopar dobrych brejkovych sanci. Ok neboli to strely na branu, ale nebezpecne sance to boli. Aj Inter mal jednu dobru kombinaciu na hranici 16-ky v prvom polcase, ale tusim Ambrosini stihol Obimu zmensit strelecky uhol-vytlacit ho.

Inter nastupil s velmi zlou takitkou-aspon prvych 30min. Zdalo sa mi ze sa viat tlacil dopredu, resp. obrana ostala osamotena a odrazena od zvysku. AC potom stacilo poslat dlhu prihravku dopredu na Ibru, Robinha a Seedorfa a bola z toho nebezpecna sanca. Ibra mal cas si spracovat prihravku atd...

Smutne je ze v Taliansku sa vyhravaju zapasy bez myslienky, peknych futbalovych momentov. Bojovnost tam bola, pacilo sa mi to, ale stale to nie je ono. Hlavne hraci bez lopty malo behaju, neponukaju sa. Dalasi fakt ktory svedci o slabom futb. mysleni je, ze skoro kazde muzstvo ked ziska loptu posiela dlhu prihravku dopredu. Nevyvaza loptu, nekombinuje a dlhaa lopta do stratena..

Sorry za kritiku, ale potom muzstva vyhravaju tituly takymto stylom, pride LM, EL a Calcio dostane na frak

Reagovat
smazaný uživatel

Neřešte blbosti, důležité je, že Lazio si výhru pohlídalo! AC mělo z prdele kliku, je to škoda, že tento šupácký klub porazil slavný Inter (i když nutno dodat, že se štěstím). Já to letos vidím jasně.

1.Lazio

2.Inter

.

.

.

.

.

.

18.Juvehnus

19. Ten haluzácký klub z Milána

20. Merda AS Roma

Reagovat
kubys

Reagovat
Yanek

Nemůžeš spát, co? Vem si prášek

Reagovat
smazaný uživatel

Spaní mám v pohodě, byl jsem na noční a nebylo do čeho píchnout. Tak jsem popíchl Vás a potrefené husy se ozvaly.

Reagovat
maras93

Nějaká ti nedala , vid' ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem pravda kamaráde, ale nic nového, to je pořád samá migréna, pak zas, že je unavená. No zasvěcení ví

Reagovat
Pinturicchio

Ten svůj nick máš podle - http://www.linkon.cz/ogrdg ...? Odpovídalo by to, taky máš plnou hlavu hov*n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

převelice vtipné, nad tím si musel dlouho přemýšlet, viď??

Reagovat
Pinturicchio

Odpoved na úrovni mateřské školky, tleskám.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

bych snad i věřil tomu, že z tebe lezou pruhovaný modročerný hovna...

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od tebe, svou stolici nestuduji.

Reagovat
Slejdy

ti si co zac ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera mě překvapil Zanetti , tolik minut na půlce soupeře nestrávil za celou minulou sezónu . Jinak asi se to dalo čekat při současném zranění Interu a to jakou mají klíčoví hráči formu . Myslím že Rafa už vyhlíží mercato .

Reagovat
smazaný uživatel

1. No Ibra se určitě bez dotyku nekácel jak se tak znovu dívám chtěl hrát pořád míč zastavil si ho a udělal ještě krok, aby zastavil a v tom ho popotáhnul (Matrix ani neprotestoval,protože to bylo jasné)

2. Bez střely na bránu to určitě nebylo 20´Ibra z voleje celkem nebezpečná střela, 2.poločas Seedorf minul o centimetry... a pokud jde o Inter tak to byly 2 přímáky a asi 2 střely (celkem slabota)

3.Abate nakopl míč a ven měl jít Panděv

Reagovat
smazaný uživatel

Sry to měla být reakce na Jajinka a mimochodem dnes jsem se opravdu krásně vyspal! FORZA MILAN!!!

Reagovat
Jajinek

už jen přinejmenším body 2 a 3 jsou blbost...ale tak snahu o obejktivitu nečekám no...jenom doporučuju naštudovat v nějaké fotbalové příručce, co je to střela na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je někdo detailista ok říkejme tomu "šance(pokus?)" ...myslím, že jsme byli v 2.poločasu blíž brance než Inter

Reagovat
Jajinek

o tom jsem ale nikde nepsal, já psal, že AC vyhrálo bez střely na bránu a bez vyložené šance, což je pravda...takže vůbec nevím, proč si na mě reagoval...

Reagovat
smazaný uživatel

no "bez vyložené šance" tak akce kdy zakončoval Seedorf podle mě byla vyložená

Reagovat
Pinturicchio

Ta Seedorfova střela a "van bastenovská" Ibrova volej byly sakra nebezpečné

Reagovat
Jajinek

ano

Reagovat
Pinturicchio

"bez vyložené šance" a s tímhle mým komentem souhlasíš?

Reagovat
Jajinek

to nebyly střely z vyložené pozice, ale v krásně trefené a sakra nebezpečné. Ale stále nevím, proč se tady vede tato diskuze. Já přeci AC nic neupírám. Tou statistikou střel na bránu jsem jen naznačil, jak hrozný ot byl zápas a že byl o bojovnosti. Že jsme si ten bod nezasloužili jsem taky několikrát napsal.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=2CwqwFilBD0

Tady je sestřih. Říkat, že minimálně Ibrova pozice nebyla nebezpečná, mi přijde jako zaujatost ( ostatně i ta Seedorfova, stál sám skoro na 16-tce a měl moře času zamířit ) + tam byly další nebezpečné situace ( Seedorfova hlavička, cca 3 minuta, centr do vápna, na poslední chvíli odvracel Zanetti )

Reagovat
Jajinek

nepotřebuju sestřih, mám to nahrané a už viděl 2x. Polemizovat o jednotlivých pozicích tu s tebou nebudu, ani na to nemám čas páč vím, že jsi nepřesvědčitelný jedinec. Ty pozice byly nebezpečné, střely výborné, ale vyloženou šanci si holt představuju jinak. Co se týče Matrixe trefil ho až tou druhou nouhou a o tom, že to sudí písknout neměl taky nic nepíšu. Dál to asi nemá cenu řešit, nejsem herbage. Jedu do města. Chápu, že budeš mít jiný názor. Já napsal svůj rozsáhlý na zápas, z pozice Interisty si myslím, že celkem objektivní, vysvětlil jsem tu následně co se dalo a tím to pro mě končí. tak tu nevytvářejmě vlákno.

Reagovat
Pinturicchio

Nehraj si na mě ( Já s Tebou souhlasím, s tím Tvým dlouhým souhrnem a rozebírat ty šance nemá smysl, protože je to moc subjektivní )

Reagovat
Pinturicchio

Jinak s tím, že Ibra padal u toho zákroku už předem, podle mě taky nemáš pravdu, Matrixova kosa. ( Který nechápu, co nacvičoval, co jsem na to koukal, tak mi přišlo, že ho Ibra do hlavy vůbec netrefil )

Reagovat
smazaný uživatel

A pardón, že jsem si v diskusi dovolil něco napsat a reagovat

Reagovat
DelPiero137

Ok, strely na brany tam asi neboli. Ale nebezpecne sance tam boli nie? To hadam uznas ze AC ich malo o 1-2 viac nez Inter. Mna by skor trapilo/tesilo ze si moje muzstvo vobec nejake sance vytvorilo. Aj keby to neboli zrovna strely na branu ale nebezpecne prilezitosti.

Aj tak v konecnom dosledku je vysledok dolezity.

Reagovat
Jajinek

ale já jsem nikde nenaznacil, že AC nebylo lepší, že nemělo více ošemetných situací...zkuste si ten první koment trochu přečíst. Opět opakuji, já jen napsal, že AC vyhrálo bez střely na bránu a bez vyložené šance, což je pravda. Tu jejich výhru nesnižuji, páč jsem také napsal, že Inter si nezasloužil ani bod, uznal jejich bojovnost a pogratuloval k výhře. Jestli mě tady s APN FIA nebo jak chcete dál psát, jak si s námi AC vytřel zadek a jak jste měli hezké spaní, tak v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

čtu si to znovale, ale když vidím napsané 1) "a za tím" Problém číslo jedna myslím, že tu většina lidí chápe co je 1)

Reagovat
Jajinek

já se nedivím, že ji sudí pískl, to udělal patrně správně, jak jsem psal. Spíš byl problém pro naši herní stránku, že nastala už tak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

hodláš slovíčkařit a považovat (příklad) slabou střelu ze střední vzdálenosti doprostřed brány za větší příležitost, než Ibrův volej těsně nad bránu, nebo Seedorfovu střelu těsně mimo tyč jen proto, že se Ti to hodí jako argument do krámu ?

Reagovat
Jajinek

vůbec ne!

Reagovat
smazaný uživatel

pak nevím, proč jsi použil jako nějaký opěrný argument to, že Milán vlastně nebyl vůbec nebezpečný, protože (!?!) neměl střelu NA bránu.

Reagovat
Jajinek

ale já nikde nepíšu, že Milán vůbec nebyl nebezpečný. Byl rozhodně nebezpečnější než Inter. Ale musíš uznat, že ty dvě střely nebyly z nějakých vyložených pozic a šlo jen o to, že to ti hráči krásně trefili. A prostě za normálníhc okolností by tohle na výhru v Derby nestačilo. Jenže soupeř byl ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsou normální okolnosti? že bysme hráli v 11?

Reagovat
Jajinek

podívej se na derby tak 4 roky zpátky..v každém z nich by na výhru ať už jednoho či druhého celku nikdy nestačila penalta, dvě nebezpečné sřely a pár závarů. Jen se nsažím říct, že ten včerejší zápas mě jako derby zklamal a že to nebylo moc o fotbalovosti. Tím ale myslím globální pohled. AC bylo rozhodně fotbalovější, ale i tak to nebyla žádná sláva. Nevím, jestli se špatně vyjarřuju nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se shodnem na bodech 8 a 9

Reagovat
smazaný uživatel

to beru tak napůl..., hodnotíš totiž výkon AC, které hrálo půl hodiny o 10ti a vedlo nejtěsnějším možným rozdílem. nemůžeš nás vinit za to, že jsme se v takové situaci nedostávali kdovíkolikrát ke koncovce. pokud bychom brali za bernou minci první poločas, kdy se hrálo ve stejném počtu, máme myslím relativně objektivního vítěze.

chápu tvou pointu, derby kvůli tomu za moc nestálo - souhlasím, když si odmyslím tu euforii, kterou jsem prožíval z nasazení našich borců..., ale buď k nám trochu fér a podívej se na okolnosti.

Reagovat
Jajinek

jasný, já zase chápu tvůj point. Ale koukni, co jsme napsal kousek nahoře. Je jasné, že jste hráli, to co jste potřebovali, což jste ale mohli díky té penaltě, která v aktuální rozpoložení rozhodla zápas. Což je ale naše chyba, páč Matrix tam šel fakt debilně. Ale když si vezmu příklad z lońska, tak jsme hráli o desíti skoro dvakrát tolik času a za tu dobu měl oborvskou šanci Milito, Panděv nastřelil tyč a dal druhý gól. To vše za stavu 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda..., řekněme, že jste měli lepší zámek . přesněji - měli jste Josého, který si s náma pravidelně vytíral zadek.

Reagovat
Pinturicchio

Taková situace je voda na mlýn Mourinhovskému fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

měl z penalty

Reagovat
DelPiero137

Vcera bol na zapase aj Baloletti, komu fandil podla Vas?

Reagovat
Pinturicchio

Sobě a ještě se přitom okukoval v zrcátku.

Reagovat
smazaný uživatel

po odchodu ze stadionu prý zpíval "Ibraaa, Ibraaa, Ibraaa"

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu se zbavit dojmu, že Gazzetta známkuje podle výsledku zápasu a ne podle toho, jak který hráč opravdu zahrál na place.

Reagovat
Pipo123

táto sezóna je zaujímavá a určite ešte aj bude, tá špička je strašne vyrovnaná a bude to bo, já len dúfam a docela verím tomu že skončíme na Lige majstrov, tých 25 bodov neni náhoda a ani štastie

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutný, ale Chelsea za to nemůže. Je to sázení.

Pokud jsem dobře počítal, tak mohla bejt výhra 4700, což není zas tak vysoká částka.

Reagovat
Slejdy

5k presne,jeste bonifikaci jsem tam mel...neda se no..

Reagovat
smazaný uživatel

jo to bylo tvoje ...

No, příště se ti to třeba povede.

Reagovat
Slejdy

to nevim,nedari se,moc pojeb vysledky nekdy byvaji...

Reagovat
Pinturicchio

Každý víkend několik překvapení v každé lize, strašně na hovn* je to momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Ma nakroceno AC

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sice nic moc, ale ten stadion, město, ta atmosfére, chorea a všechno to byla prostě nádhera...

Musím přiznat že z venku je San Siro hezčí a zajimavější než Nou Camp, ikdyž vevnitř je zase krasnější Nou Camp

Super výjezd, sem rád že jsem se na ten zápas dostal, snad se někdy dostanu i na El Clásico...

Gracie Inter ...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Shevchenko

V létě jsem byl na Nou Campu, z venku to vypadá na normální stadion, ale zevnitř... úžasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zevnitř je to nádhera a hlavně pohled zdola od střídaček při Nou Camp tour - to je něco neskutečného

Reagovat
smazaný uživatel

800. PER JUVE *27*

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele