12. kolo
14.11.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Brescia Calcio 1:0

Boloňa udolala jedinou brankou Marca Di Vaia Brescii a opustila sestupové pozice. Tam naopak spadla právě Brescia. Na porážce nic nezměnilo ani vyloučení Mudingaye.

Především útočník Marco Di Vaio se staral o rozruch před hostující brankou. V první nebezpečné situaci si s boloňským střelcem brankář Arcari ve spolupráci se Zebinou poradili. Na druhé straně prověřil pozornost Viviana záložník Alessandro Diamanti. O chvíli později tentýž hráč opět zaměstnal boloňského brankáře. Před koncem prvního poločasu byl blizoučko vedoucí trefě Andrea Caracciolo, ten svojí hlavičkou překonal Viviana, avšak Rubin na brankové čáře zachránil.

Boloňa se ujala vedení ve druhém poločase, přesněji v 58. minutě. Marco Di Vaio asi z dvaceti metrů nachytal na švestkách brankáře Arcariho. Zanedlouho musel strážce hostující svatyně opět zasahovat, střídající Antonio Busce měl políčeno na branku, jenže Arcari byl proti.

O vyrovnání se pokoušel především Diamanti, dvakrát se neúspěšně pokoušel zakončit. Sedm minut před koncem přišli domácí o Mudingaye, ten obdržel druhou žlutou kartu a musel logicky do sprch. Závěrečných pár minut přežila Boloňa bez úhony a připsala si veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele