12. kolo
14.11.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Janov CFC 0:1

Cagliari sice dnešnímu zápasu dominovalo, jenže faktor Davide Ballardini opět zafungoval a nový kouč Janova zažívá nejlepší start svého působení. V zápase s Cagliari jeho tým několika dobrými zákroky podržel Eduardo a v závěru rozhodl o výhře Grifů Andrea Ranocchia.

Přitom pro Eduarda zápas nezačal vůbec dobře. V úvodu ho totiž nechtěně kopl do hlavy Astori a portugalský gólman se musel chvíli oklepávat. Pak už hned čelil akcím Cagliari. Matri na něj šel sám, ale Eduardo dobře vyběhl a zastavil ho. Vzápětí musel vyrážet další Matriho pokus. Na druhé straně se na rozhodčího vyzývavě díval Luca Toni, když ho Ariaudo držel za dres, ale penaltu nedostal. Pak už zkušený útočník předvedl něco z fotbalového soudku, po Velosově centru olízl míč po jeho pokusu břevno.

Hře ale dominovali domácí. Daniele Conti se ocitl před bránou úplně sám, ale neuvěřitelně přestřelil. Perica v další příležitosti zradilo zpracování, Alex Pinardi vyhořel na Eduardovi.

Po přestávce musel střelu Miguela Velosa likvidovat Agazzi. Na druhé straně stál nadále nepřekonatelný Eduardo. Nepřemohl ho Nene a ani v další dobré pozici Cossu. Druhá půle už byla vyrovnanější než za první, ačkoliv Cagliari bylo aktivnější. Proto byla 83. minuta pro Stadio Sant'Elia šokem. Ranocchia si naběhl na rohový kop a hlavičkou zavěsil, čímž zařídil důležité tři body pro Janov. Cagliari po dnešku rozhodně nemůže být spokojeno, mělo brát minimálně bod, ne-li tři.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele