12. kolo
14.11.2010 15:00 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Udinese Calcio - US Lecce 4:0

Udinese snad dalo nadobro zapomenout na bídný začátek sezóny a dnes si smlslo na Lecce. Další dobrou zprávou je také probuzení spícího střelce Antonia Di Nataleho, který poslal do kolen soupeře svými třemi góly už v prvním poločase. V tom druhém na něj navázal čtvrtým gólem Floro Flores.

První souboj Rosati - Di Natale sice vyhrál hostující gólman, ale o pár desítek sekund později, kdy běžela 10. minuta, už byl Di Natale úspěšnější. Domácí kapitán na pravou stranu objel Rosati a poslal míč do odkryté klece. Rosatiho pak prověřil Asamoah, vybojoval roh. Udinese soupeře absolutně nepouštělo do hry a ve 24. minutě podruhé udeřilo.

Alexis Sanchez s míčem doběhl až k čáře, aby zpětným pasem mohl hledat Di Nataleho, jenž se nijak nerozpakoval a tvrdou ranou prostřelil všechno, co mu stálo v cestě - 2:0. Lecce sice reklamovalo předchozí aut, ale sudí byl neoblomný. Odpočinek, který ve středu Di Natale dostal, mu očividně prospěl, protože pět minut před přestávkou to byl zase on, kdo řádil. Floro Flores mu posunul míč a Toto se další nekompromisní ranou postaral o pohodlné vedení Udinese 3:0. V nastavení ještě mohl přidat čtvrtý gól, ale nakonec těsně minul.

Ani druhý poločas nepřinesl pro Lecce nic dobrého. Naopak po deseti minutách hry dokonal jeho zkázu Floro Flores. Armero poslal míč skrze obranu a po Di Nataleho asistenci poslal Floro Flores míč od břevna do brány. Za stavu 4:0 už Bianconeri trochu zvolnili tempo a v 68. minutě se poprvé dostal do akce také domácí brankář Handanovič. Di Michele ho ale jeho ranou nezaskočil. Čestnou branku mohlo Lecce vstřelit v úplném závěru, kdy byl faulován Jeda a Di Michele kopal penaltu, jenže nedal a potvrdil nepovedené odpoledne hostů.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele