12. kolo
14.11.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Bari - Parma FC 0:1

Hůře to snad pro Bari ani skončit nemohlo. I po 12. kole jsou Galletti jediným mužstvem, které má jednociferný počet bodů, ale horší je to, jakým způsobem dnes odehrálo zápas s Parmou. Nejen, že Candreva celý zápas rozhodl nádhernou ranou, ale Bari ještě dokázalo zahodit penaltu a v závěru si nechalo vyloučit dva hráče.

Parma dnes potvrdila, že se jí na Stadio San Nicola daří a po čtyřech výhrách z poslední sedmi zápasů zvítězila i dnes. V základní sestavě se objevil i veterán Crespo a měl tu čest jako první vystřelit, po Marquesově centru ale hlavou netrefil. Na druhé straně Nico Pulzetti rovněž netrefil. K dalekonosným střelám se pak odhodlali Caputo a Donati, ale gól přišel až ve 33. minutě.

Z levé strany nacentroval Marques, Crespo nechal míč proletět až na Candrevu a ten nádherným volejem poslal Parmu do vedení. Candreva měl sice hodně těžkou pozici, ale jeho pravačka byla přesná jako chirurgova ruka. V nastaveném čase prvního dějství dostalo Bari snadnou příležitost ke srovnání skóre. Paci s Dzemailim ve vápně seslali k zemi Barreta a sudí nařídil penaltu. Ačkoliv Dzemaili možná jako první zasáhl míč. Vzápětí si ale mohl oddechnout, protože Parisi domácí fanoušky zklamal, trefil jen břevno a do šaten se šlo za stavu 0:1.

Smůla domácích pokračovala i po patnáctiminutové pauze. Barreto se dobrou individuální akcí dostal až k zakončení, ale teč zařídila, že míč skončil na tyči. A aby to bylo pro Bari ještě horší, v 59. minutě hřiště právě Barreto se zraněním opustil. Zdravotní problémy Galletti se tedy prohlubují.

Domácí borci už asi byli značně frustrovaní a dvacet minut před koncem na to doplatil Andrea Masiello. Ten z ruky sudího Brighiho viděl po faulu na Marquese přímou červenou kartu. Přesto ještě mělo Bari v 79. minutě šanci na vyrovnání. Donati našel rohovým kopem Raggiho, ale ten zblízka přestřelil. A zkázu Galletti dokonal tři minuty před koncem Donati, když za protesty dostal druhou žlutou kartu a na cestě do kabin sudímu ještě zatleskal. Ani v devíti to sice ještě Bari nevzdalo, ale už bylo pozdě. Mirante Belmonteho pokus chytil a Parma zvítězila 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je tam videt ta skola juve... minule gol Bojinov, dneska Candreva... oba sice hrali v juve kratce, ale Parma je dobre koupila... nejsmpatictejsi tym po juve v serii A pro me xP

Reagovat
smazaný uživatel

jo a este Mirante abych nezapomel vybornej brankar mladej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele