12. kolo
14.11.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Chievo Verona 0:0

Je to už ohraná písnička, Sampdoria znovu remizovala a opět to bylo 0:0. Spokojenost tak může panovat pouze u hostů, kteří si odvážejí cenný bod.

Znovu se tak nabízí otázka, zda by neměl Antonio Cassano hrát. Jeho absence je totiž vážně cítit. Pojďme však k samotnému zápasu, v prvním poločase, a vlastně i ve druhém dějství toho bylo k vidění pramálo. Guberti se sice snažil o jakési zakončení, ale velké nebezpečí to pro brankáře Sorrentina neznamenalo. Branka v zápase padla, ale nebyla kvůli ofsajdu uznána, Pozzi skóroval, avšak kvůli Pazziniho předchozího postavení mimo hru se kopalo od Sorrentina.

Po změně stran už byl blíže ke vstřelení branky Guberti, avšak netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Brankáře Sampdorie Curciho otestoval až ve druhém poločase Mariano Bogliacino. Byl to zápas, kde dominovaly obrany. Sampdoria se sice snažila, jenže v koncovce byla bezzubá. Skóre se nezměnilo po ráně Fernanda Tissoneho ani Giampaola Pazziniho.

Sampdoria navíc musela dohrávat o deseti, Padalino se totiž zranil a už před tím trenér Domenico Di Carlo vyčerpal veškerá střídání. Chievo ale nebylo vůbec nebezpečné, takže utkání skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele