Primera División - souhrn 37. kola

17.05.2015, 21:07, aktualizováno 17.05.2015, 21:07
Komentáře a souhrny
Barcelona veze tři body ze hřiště Atlética Madrid a může slavit zisk titulu. Real si sice zastřílel na hřišti Espanyolu, avšak kolo před koncem ztrácí na katalánský celek čtyři body. Villarreal porazil Málagu a drží se na pohárových příčkách, tři body mají rovněž Sevilla, Bilbao, Deportivo, Granada a Rayo. Na hřištích Getafe a Valencie jsme se vítěze nedočkali...

Getafe CF - SD Eibar 1:1

17.05.2015 19:00

Góly: 33. Fredy Hinestroza - 36. Borja

Možná to tak na první pohled nevypadá, ale Eibar v nedělní večer udělal důležitý krok směrem k záchraně, a to přesto, že na půdě Getafe pouze remizoval 1:1. Díky sérii dalších výsledků a příznivému losu oproti nejbližší konkurenci se v posledním kole mohou Baskové odpíchnout ze dna tabulky a svou historicky první účast v Primera División prodloužit ještě o jeden rok.

Bod z Madridu ostatně také přerušil eibarskou sérii šesti porážek v řadě, což jistě značně otestovalo charakter hráčů drobného klubu, který navíc i v tomto zápase po trefě Hinestrozy musel dotahovat. Hned záhy se však prosadil Borja, a tak Eibar neodjíždí s prázdnou. V posledním kole čeká ligového nováčka již jistojistě sestupující Córdoba, což značí, že lepšího soupeře si Baskové vybrat ani nemohli. Zvláště v kombinaci těžkých zápasů Almérie, Granady i Deportiva La Coruňa tak Eibar má jedinečnou šanci uhájit si prvoligový status čistě vlastním přičiněním.

Úvod zápasu mělo s přehledem lepší Getafe, které má již záchranu po tomto kole definitivně zajištěnu. Úvodní tlak madridského klubu přinesl jediný gól, když Pedro León poslal do vápna nebezpečný centr, který skvěle zužitkoval Hinestroza hlavičkou z bezprostřední blízkosti. Po půlhodině hry se tak domácí ujali zaslouženého vedení.

Místo toho, aby Eibar podobný průběh zápasu dostal do kolen, však baskický nováček zareagoval příkladně ještě před změnou stran. V šestatřicáté minutě totiž z rohového kopu skóroval na 1:1 Borja přesným hlavičkovým pokusem. Po změně stran pak měli hosté štěstí, neboť Rodríguezova střela trefila pouze brankovou konstrukci. Nakonec si však oba celky rozdělily bod, což jim ostatně stačí.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Madrid 1:4

17.05.2015 19:00

Góly: 73. Cristhian Stuani - 59. Cristiano Ronaldo, 79. Marcelo, 83. Cristiano Ronaldo, 90. Cristiano Ronaldo

Co na tom, že se Cristiano Ronaldo zase utrhl z řetězu a hattrickem zařídil Realu Madrid výhru 4:1 na půdě Espanyolu, když se mezitím v Madridu samotném rozhodlo o držiteli letošního titulu. Barcelona totiž uhrála klíčové vítězství na půdě Atlética Madrid, a tak se stala ligovým šampionem již s předstihem závěrečného kola.

Pro Real to znamená, že letošní sezonu zakončí opravdu neslavně. Po nedávném vypadnutí z Ligy Mistrů nyní přichází druhá rána v pořadí, neboť mistrem Primera División je nyní Barcelona, což znamená další uplynulý ročník bez ligového titulu, již šestý z posledních sedmi. Jen těžko odhadovat, zda tento nedostatek letošních trofejí vyústí v odvolání trenéra Carla Ancelottiho, jenž nedělnímu utkání přihlížel pouze z tribuny kvůli dvouzápasovému trestu za kritické gesto vůči rozhodčím po zápase s Valencií.

Poslední drobnou útěchou může být Bílému baletu individuální úspěch Cristiana Ronalda, jenž se po tomto zápase dostal na kulatých pětačtyřicet gólových zásahů. Vítězství hostů se přitom nerodilo lehce, neboť na úvodní Ronaldovu trefu z osmapadesáté minuty dokázal zareagovat vyrovnáním Christian Stuani. Závěrečná čtvrthodina však byla pevně v režii Realu, jenž dvěma góly portugalské megastar spolu s bekem Marcelem definitivně strhl zápas na svou stranu.

Stuaniho vyrovnání si madridská obrana rozhodně za rámeček nedá, a to včetně brankáře Keylora Navase. Kostarický brankář totiž svým nedůrazem nechal vyniknout Abrahama a beci Realu nechali prostor Stuanimu bezpečně doklepnout míč do sítě. Poté však madridští znovu zapnuli směrem dopředu a zásluhou Marcelovy narážečky i přesného zakončení si brzy vedení opět přivlastnili. A tentokrát jej už ani nepustili.

V samotném závěru pak roztrhal domácí obranu na cucky ambiciózní Ronaldo, kterému pomohl k druhému zásahu přesnou přihrávkou Javier Hernández, přičemž poslední trefa večera přišla až v nastavení, kdy držitel Zlatého míče na zadní tyči uklidil míč pohodovou hlavičkou. Důvodů k oslavě však v tu chvíli bylo pramálo a nejspíš také v nejbližší době (ne)bude.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Celta Vigo 1:1

17.05.2015 19:00

Góly: 71. Nicolás Otamendi - 8. Pablo Hernández

Valencia nakonec jen remizovala s Celtou Vigo a bod jí nejspíš nestačí. Celta Vigo se dostala do vedení už po osmi minutách, když se trefil Pablo Hernandez. Nakonec to však nebyla jediná branka utkání, protože dvacet minut před koncem utkání srovnal Nicolas Otamendi.

Valencia byla jasným favoritem dnešního utkání a bylo to znát i na úvodní sestavě. Diego Alves v bráně, před ním čtveřice Barragán, Mustafi, Otamendi a Gayá. O ofenzivní stránku hry Netopýrů se starali útočníci Feghouli, Alcácer a Piatti. Celta Vigo poslala do hry Larriveye, Nolita či Orellanu. Alvareze bránili Mallo, Cabral, Fontás a Castro.

Valencia si sice chtěla zjednat pořádek hned od prvních minut. Po sérii několika rohových kopů se dostal k míči mladý útočník Nolito, který našel přesně ve vápně hlavu Pabla Hernándeze. Ten hlavičkoval na zadní tyč, od níž se míč odrazil přímo do brány! Lídr prohrával na vlastním stadionu o jeden gól. Bylo to možná hodně překvapivé, ale určitě zasloužené.

Na opačné straně hřiště se Sofiane Feghouli probíjel do vápna, jenže byl o míč včas připraven. Valencia se snažila hrát co nejlépe a často posílala před soupeřovu bránu centry. Minimálně pokusy od obou obránců Barragána a Gayy stály za to. Jenže ani na jeden z nich nereagovali jejich spoluhráči tak, jak by to bylo potřeba. Hodně aktivním hráčem byl portugalský záložník Andre Gomes, který dvakrát vypálil zpoza vápna. Ani jedna z jeho střel však brankáře Alvareze nepřekonala.

Naneštěstí pro Valencii se právě aktivní Gomes po třiceti minutách sesul k zemi a musel střídat. Na jeho místo se postavil nově příchozí Enzo Pérez. Pět minut před koncem první půle zahrozil Nolito, který prošel středem hřiště a tvrdě vypálil. Mířil těsně nad bránu! Nástup do poločasu druhého se povedl mnohem lépe domácím, kteří se dvě minuty po příchodu hráčů ze šaten dostal do zajímavé šance. Po volném přímém kopu se dostal k hlavičce Shkodran Mustafi, jehož hlavičku ale zastavilo břevno!

Deset minut po změně stran se dostal do hodně zajímavé šance čerstvý Rodrigo De Paul, jenž mířil do připraveného brankáře hostí. Po rohovém kopu se následně dostal do šance Paco Alcacer, který ale mířil hodně vysoko nad bránu. Volný přímý kop v podání Valencie taktéž brankáři Alvarezovi mnoho práce nenadělal. V rámci posílení útoku se na hřišti objevil útočník Alvaro Negredo, který vystřídal zkušeného obránce Shkodrana Mustafiho.

Dvacet minut před koncem, když tlak Valencie narůstal, se domácí konečně dočkali! Javi Fuego rozehrál volný přímý kop naprosto skvěle, brankář Alvarez jeho ránu s obtížemi vyrazil. Jenže ji vyrazil jen k nohám obránce Nicolase Otamendiho, který poslal míč hned zpátky do sítě! Valencia konečně srovnala a hnala se do dalšího útoku.

Deset minut před koncem utkání Krohn-Dehli parádní střelou zpoza vápna vystrašil brankáře Diega Alvese, míč mířil nakonec těsně vedle. Pět minut před koncem se na hřišti objevil Charles, který svými čerstvými silami hodně zlobil obranu Valencie. Připsal si také svou první ránu, kterou vystrašil brankáře Diega Alvese. Ten nakonec zasahovat nemusel a míč skončil těsně nad bránou. Valencia je nyní 4., tři body za Atléticem Madrid. Celta Vigo je aktuálně jedenáctá.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - UD Almería 2:1

17.05.2015 19:00

Góly: 65. Vicente Iborra, 71. Vicente Iborra - 30. Thievy Bifouma

Sevilla sice začala utkání s Almeríou špatně, ale nakonec si dokázala poradit. Ve výtečné střelecké formě se nacházel především útočník Vicente Iborra, který se dnes trefil dvakrát.

Sevilla byla jasným favoritem dnešního zápasu proti Almeríi. Brankář Rico měl před sebou Figueirase, Arribase, Kolodziejczaka a Navarra. O ofenzívu se starali Suárez, Iborra, Reyes. Jediným střelcem byl Kevin Gameiro. Almería vyrukovala na tým trenéra Unaie Emeryho s Espinosou, Silvou, Zongem či Bifoumou.

Těsně před vápnem byl faulován Zongo, kterého poslala k zemi obrana domácích trochu neopatrně. K přímému kopu se postavil Corona, který však napálil jen místa, která strážil brankář Rico. Almería byla až překvapivě aktivní, Zongo pálil ze střední vzdálenosti. Dubarbierův centr byl nepřesný, stejně tak jako pokus Dos Santose. Po patnácti minutách se musel poroučet ze hřiště zraněný Ximo Navarro, jehož nahradil Angel Trujillo. K tyči mířil domácí Gameiro, Rubén se ale přiblížil hodně rychle a míč vyrazil.

Po třiceti minutách se hosté dostali poměrně nenapádně k míči, doběhli do útoku a z levé strany se míč snášel na vápno. Tam doběhl Thievy Bifouma a krásně dopravil míč do sítě - 1:0 pro Celtu Vigo!

Po centru se míč dostal k M'Biovi, který pálil těsně vedle. Následný volný přímý kop od Corony také nenalezl svého adresáta. Espinosa poslal centr do šestnáctky, ale M'Bia míč odvrátil poměrně snadno. Další pas od Josého Antonia Reyese odvrátil Zongo. Stejný hráč se probíjel do šance také po změně stran, ale byl o míč připraven. Zongo další ránu umístil do nejbližšího protihráče. Stejný hráč se položil do přesného centru a krásnou ranou z voleje napálil tyč!

Sevilla sice ani úvod do druhého poločasu nevyšel, jenže ani to nevadilo. Sevilla se totiž po hodině hry dostala do skvělé šance a využila. Po dlouhém pasu a centru z pravé strany míč propadl Dos Santosovi až k za ním stojícímu Vicentemu Iborrovi. Pro něj nebylo žádným problémem poslat míč zblízka do brány a bylo srovnáno!

Dvacet minut před koncem se Seville vyplatila chytrost a schopnost potrestat i malé zaváhání. Iago Aspas potáhl míč po straně, odeslal jej přesným centrem do šestnáctky a sledoval, co se stane. Obránci Celty Vigo si s míčem nedokázali poradit podle představ a po několika tečích se dostal balon opět k Vicentemu Iborrovi. Ten si připsal druhý gól v zápase a otočil vývoj zápasu.

Celá věc se pro Celtu Vigo hodně zkomplikovala patnáct minut před koncem. Angel Trujillo totiž zastavil pronikajícího Kevina Gameira a sudí ho rovnou vyloučil! Almería se z toho už nedokázala dostat a nakonec se Sevillou prohrála. Sevilla je nyní na pátém místě.

Více informací k zápasu

Córdoba CF - Rayo Vallecano 1:2

17.05.2015 19:00

Góly: 56. Luso - 21. Raúl Baena, 78. Adrián Embarba

Hráči Córdoby se při posledním domácím zápase před odchodem do druhé ligy vítězně nerozloučili. Podlehli Rayu 1:2 a musí skousnout třiadvacátou porážku v sezóně. V dresu madridských se trefili Baena a Embarba, jediným střelcem Córdoby byl Luso.

Zelenobílí nastoupili do zápasu odhodlaně, vysoko napadali rozehrávku Blesků a zdáli se být aktivnějším celkem. Jako v předchozích zápasech jim ale scházel klid v zakončen. Střela domácího Borjy Garcíi z 11. minuty byla sražena. Za Blesky se první střelou na bránu prezentoval v 18. minutě Aquino, gólman Saizar byl však na místě. Stejně jistě si už ale domácí brankář nepočínal o tři minuty později. Saizar neudržel v rukavicích Licův přízemní pokus a k odraženému balónu se dostal Baena. Ten se s ničím nerozpakoval a napálil míč do sítě - 0:1!

Hráči Córdoby tak museli jako ve většině zápasů znova dotahovat manko. To se jim mohlo podařit krátce po rozehrávce, jenže po přihrávce Andoneho skončila střela Fede Vica jen na tyči! Podobně nešťastně skončila i obrovská šance zelenobílých v závěru první půle. Domácí šli v situaci dva na jednoho, jenže jakoby se nenadálé šance zalekli a akce skončila jen sraženou střelou Andoneho a následným nepřesným pokusem Fidela.

Velkou šancí začal i druhý poločas, ovšem v podání hráčů Raya. Licá nacentroval před bránu Córdoby, kde se přes obránce prosadil Fedor, trefil však jen dobře postaveného Saizara. Vallecanos šli za pojišťující brankou, v 54. minutě se ale v další šanci neprosadil Insúa, který se vřítil do vápna domácích a zkusil to na přední tyč. Fantastický zákrok ale vytáhl gólman Saizar a kopal se rohový kop. Neproměněné příležitosti mohly hosty mrzet v 57. minutě. Po narychlo rozehraném rohovém kopu vykouzlil parádní ránu přes hlavu Luso. Svou přesností dokonale překvapil všechny hráče na hřišti i gólmana Toňa - 1:1!

Córdoba vrhla všechny síly do útoku ve snaze potěšit hrstku stále věrných fanoušků. Domácí se však nevyvarovali chyb a po jedné takové mohl v 64. minutě vrátit vedení hostům Aquino, bleskovou akci ale zastavil dalším dobrým zákrokem Saizar. Rayo se postupně dostávalo opět do hry a v závěrečné fázi zápasu znova diktovalo tempo utkání. Jejich aktivita byla oceněna vítěznou brankou v 78. minutě. To si za obranu domácích naběhl Embaraba, zasekávačkou se zbavil obránce a přesnou střelou na zadní tyč prostřelil Saizara - 1:2!

Domácí byli v závěru blízko remíze. V 85. minutě mohl skórovat hlavou střídající Serrano, místo toho však jen zazvonilo břevno. A v poslední šanci zápasu vychytal zcela osamoceného Héldona bravurním tygřím skokem Toňo. I bez Paco Jémeze na lavičce tak dokázalo Rayo znova zvítězit, nyní mají Blesky devětačtyřicet a drží sympatické desáté místo.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Granada CF 0:3

17.05.2015 19:00

Góly: 74. Youseff El Arabi, 79. Robert Ibañez, 88. Rubén Rochina

Fotbalisté Granady bojují o záchranu jako lvi. Dnes porazili Real Sociedad na jeho hřišti jasně 3:0 a konečně se vymanili ze sestupových pater tabulky. Gólová nadílka Andalusanů přišla v rozmezí mezi 74. a 88. minutou, když se postupně trefili El Arabi, Ibaňez a Rochina.

Domácí přitom nezačali špatně. Prvních dvacet minuty byli na hřišti pány a dostali se do několika zajímavých příležitostí. Největší z nich měl ve 14. minutě Carlos Vela, jenž pálil z voleje těsně vedle. Granada zvedla hlavu, když se do dobré šance prodral v 19. minutě Lass, při své střele na přední tyč však mířil nepřesně. Lass měl prsty i v další velké šanci hostů 34. minutě, když prošel okolo obránce a předložil míč El Arabimu, jehož ránu ale obrana modrobílých vytlačila nad břevno. Těsně před přestávkou zahrával hostující Juan Carlos nebezpečnou standardku, gólman Zubikarai však míč na poslední chvíli vyškrábl z branky.

Realu scházela lehkost a k vidění byly mnoho nepřesností, které bránily plynulosti hry. Granada. vytrvale čekala na další chybu svého soupeře, aby udeřila z protiútoku. To se jim povedlo v 74. minutě. Střídající Ibaňez s El Arabim šikovně vyšachovali ze hry domácí obranu. Ibaňez předložil míč přesně na nohu marockému útočníkovi a ten pohodlně doklepl míč do odkryté sítě - 0:1!

Ibaňez zůstal při chuti a minuty na hřišti si hodně užíval. Dvaadvacetiletý záložník zkusil dokonce v 79. minutě ohrozit bránu střelou z poza vápna, míč nešťastně tečoval De La Bella a Zubikarai už nestihl na dokonalý oblouček zareagovat - 0:2!

Favorit utkání se tak ocitl v úzkých, naopak Granada byla na koni. Poslední desetiminutovka rychle utíkala, ovšem Andalusané ještě měli jedno eso v rukávu. Nevydařený večer brankáře Zubikaraie podtrhl v 88. minutě Rochina, jenž překvapivou ranou téměř z půlky nachytal domácího gólmana na švestkách a nádherným obloučkem stvrdil vítězství Granady - 0:3!

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 0:1

17.05.2015 19:00

Góly: 65. Lionel Messi

Barcelona to dokázala. Na hřišti Atlética Madrid vybojovali Katalánci vítězství 1:0 a zaslouženě zvedli nad hlavu trofej pro vítěze Primera División. Symbolicky tak převzali žezlo od minulého mistrovského celku. Jedinou branku utkání vstřelil v druhé půli Lionel Messi.

Zápas byl od začátku vyrovnaný. Jako první zahrozili domácí., když v 8. minutě přeskočil Griezmann Rakitiče a hlavičkou donutil Brava k výtečnému zákroku. Barcelonští si drželi drtivou převahu na míči dosahující až 75 %. Katalánci se ale příliš často k ohrožení domácí brány nedostávali. Rojiblancos si pečlivě hlídali Messiho, jenž tak dlouho nemohl naplno ukázat svůj talent. Ve 20. minutě argentinský forvard hlavičkoval v pokutovém území do ruky Juanfrana, ale píšťalka sudího zůstala k nespokojenosti hostů němá.

Klasické obléhání soupeřovy svatyně v podání Barcy pokračovalo po celý zbytek první půle. Skvěle takticky připravení Atleti do ničeho většího hosty nepouštěli a o zbytek se postaral spolehlivý Oblak. V 33. minutě měli hosté k dispozici standardní situaci, Messi ale zamířil těsně nad břevno. Poslední dobrý pokus první půle přišel v podání vedoucího celku tabulky ve 45. minutě. Alves to zkoušel tvrdou ranou pětadvaceti metrů, ale na slovinského gólmana si nepřišel.

Po změně stran domácí přidali, ale charakter hry se více méně nezměnil. V 55. minutě mířil Torres v tísni jen do Brava. V 65. minutě však z ničeho nic udeřili Blaugranas. Kdo jiný než Lionel Messi si ve vápně Atlética narazil s Pedrem a s velkým přehledem zakončil na zadní tyč - 0:1!

Obrovskou šanci při protiútoku v 71. minutě zahodil Neymar, když ve vyložené pozici po pasu Messiho nepochopitelně poslal míč někam do patnácté řady. Barca kráčela za titulem a Simeone reagoval nasazením Mandžukiče, jenž vystřídal Turana. Ani to ale domácím moc nepomohlo. V další dobré šanci se ocitl Pedro, když se krásně uvolnil na hranici šestnáctky a levačkou jen těsně minul vzdálenější tyč.

Minuty rychle ubíhaly a domácí působili, jakoby jim Messiho branka podlomila vůli. V 82. minutě si hostující Xavi vychutnal potlesk na otevřené scéně, když nastoupil k jednomu ze svých posledních vystoupení v barcelonském dresu. Katalánci svého soupeře v poslední desetiminutovce přehrávali a často se pohybovali v nebezpečném prostoru okolo velkého vápna. V 90. minutě mohl dát Messi konečné razítko na výhru Barcy z přímého kopu, Oblak ale vytáhl exkluzivní zákrok. Na výsledku se už nicméně nic nezměnilo a Luis Enrique mohl při své první sezóně na lavičce katalánského velkoklubu slavit se svými svěřenci mistrovský titul!

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Levante UD 2:0

17.05.2015 19:00

Góly: 21. Alberto Lopo, 80. Juanfran

Deportivo La Coruňa si příkladně poradilo na domácí půdě s Levante a po výhře 2:0 se přiblížilo k záchraně. Vedení dal galicijskému klubu po dvaceti minutách obránce Albert Lopo, jehož po změně stran v samotném závěru doplnil Juanfran. Depor tak slaví vůbec první vítězství v posledních patnácti ligových kolech.

A že to bylo vítězství důležité: nyní se Deportivu podařilo odpoutat ze sestupových vod na vzdálenost dvou bodů. Vzhledem k tomu, že poslední zápas sezony jej čeká na horké půdě čerstvého šampiona z Barcelony, bude třeba spíše spoléhat na zaváhání druhých než na vlastní výkon. Paradoxně byl konečný výsledek příznivý i pro Levante, které navzdory prohře definitivně získalo jistotu záchrany, neboť jeho soupeři Almería s Eibarem své zápasy neproměnili ve vítězství.

Deporu stačilo k výhře pouze třikrát trefit prostor mezi tyčemi, avšak to ještě neznamená, že by si snad výhru nezasloužil. Ba naopak, ze strany domácích šlo o velmi dominantní výkon, který mohutně podporovali také rozdovádění fanoušci. Ti dokázali zaplnit celý stadion i díky tomu, že se klub uvolil na závěr sezony snížit cenu lístků až na deset euro.

Hrdinou posledních kol se stává bek Lopo. Ten nejprve v minulém týdnu během samotného nastavení trefil hlavičkou cennou remízu na půdě Athleticu, a nyní skóroval i do sítě Levante. Na zadní tyči jej totiž přesně našel nákop Lucase Péreze a svěřenci Víctora Sáncheze del Ama rázem vedli 1:0. Pérez poté mohl skórovat sám, jenže krátce po změně stran jeho zakončení kvalitní individuální akce pokulhávalo, neboť vysoko přestřelil.

V samotném závěru pak přidal pojišťující druhý gól Juanfran, jeden z nejlepších hráčů na hřišti. Záložník Deportiva se dostal k míči na hranici pokutového území soupeře a levačkou zakroutil svůj střelecký pokus na zadní tyč, od níž se míč odrazil do sítě.

Více informací k zápasu

Elche CF - Athletic Bilbao 2:3

17.05.2015 19:00

Góly: 32. Jonathas, 45. Jonathas - 80. Ager Aketxe, 87. Mikel San José, 90. Iñaki Williams

Užuž se zdálo, že naděje Athleticu na možnou účast v příštím ročníku Evropské Ligy berou za své. Na půdě Elche totiž Baskové brzy prohrávali o dva góly kvůli zásahům nezastavitelného útočníka Jonathase, avšak tři góly v poslední desetiminutovce rázem všechno otočily.

V osmdesáté minutě se trefil Ager Aketxe, tři minuty před koncem základní hrací doby vyrovnal Mikel San José a v nastavení pak trefil vítězný obrat Iňaki Williams. Díky tomu, že Malaga zaváhala proti Villarrealu a Espanyol podlehl Realu Madrid, se tak Baskové z Bilbaa rázem dostali do role jednoznačného favorita v boji o kvalifikaci do evropských pohárů. Jedno kolo před koncem činí jejich náskok dva body a domácí zápas s Villarrealem.

Elche si již vše podstatné ze svého pohledu odbylo před dvěma týdny, nyní si jen mohlo odbýt zápas se ctí pro potěchu fanoušků. Nutno dodat, že přesně takto domácí i začali a Athletic nevěděl, kde mu hlava stojí. Už v sedmé minutě Jonathasův střílený centr prosvištěl těsně okolo tyče a v průběhu první půle se také málem prosadil Víctor Rodríguez, avšak trefil pouze brankovou konstrukci. Přesto se po dvaatřiceti minutách hry domácí i tak dočkali. Fajr vybídl k zakončení Jonathase a brazilský šutér napálil míč suverénně za gólmana Herrerína.

Jednoznačně nejlepší hráč Elche v celé letošní sezoně pak záhy přidal i gól číslo dvě. Těsně před odchodem do kabin totiž Jonathas zblízka dorazil míč do sítě po dobré práci Adriana Gonzáleze, jenž chytrou rozehrávkou přímého kopu nachytal obranu hostí na holičkách. Po změně stran pak dlouho nenasvědčovalo tomu, že by se s dělbou bodů mělo ještě nějak míchat, ovšem deset minut před koncem se Adurizovi povedlo přihrát do velké šance Aketxemu, jenž napálil svou ránu z hranice pokutového území do sítě skrze bezmocného Tytoně.

Když pak sedm minut nato skóroval i San José a bylo vyrovnáno, vzniklo ze zápasu neočekávané drama. Střelec druhého gólu Basků dokonce zvládl přidat i gól číslo tři, avšak kvůli domnělému faulu byla jeho radost záhy utnuta ze strany rozhodčích. Přesto Athletic smutnit nemusí, San Josého totiž ještě stihnul nahradit Williams ranou z voleje.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Málaga CF 2:1

17.05.2015 19:00

Góly: 82. Gerard Moreno, 87. Gerard Moreno - 90. Sergi Darder

Villarrealu se podařilo vyhrát nad Málagou a jeho postavení zůstává nezměněné. Naopak pro Málagu je to obrovská škoda, protože přišla o kontakt s místy v Evropské lize a předskočilo ji Bilbao. Dlouho to na stadionu El Madrigal vypadalo na remízu, ale v posledních deseti minutách se s góly roztrhl pytel.

Za domácí Villarreal nastoupil od začátku Luciano Vietto, velký talent a zároveň tahoun týmu. Toho podporovali Campbell, Trigueros, Soriano a Costa. O ofenzívu Málagy se starali Amrabat, Horta, Castillejo, kteří měli zásobovat dlouhými pasy jediného vysunutého hráče Javiho Guerru.

Castillejo posílal míč do vápna, kde ale nebyl ani jeden z jeho spoluhráčů v dobré pozici. Po šesti minutách se do obrovské šance dostal Javi Guerra, který svou rychlostí dělal protihráčům obrovské problémy. Guerra těsně před vyběhnutým Juanem Carlosem vystřelil, jenže mířil těsně vedle tyče! Po deseti minutách Roberto Rosales posílal míč do vápna, jenže tam nebyl ani jeden ze spoluhráčů.

Po patnácti minutách se dostal do šance Giovani dos Santos, který dokonce upaloval sám na brankáře, byl však zastaven v poslední možné chvíli. Nordin Amrabat posouval míč do běhu na Sergiho Dardera, který pálil mimo. Zajímavou ranou zpoza vápna se prezentoval Samuel Castillejo, který pálil mimo. O chvíli později se dostal do šance Giovani dos Santos, který se prodral do vápna a střelou na přední tyč trefil jen brankovou konstrukci!

Centr ze strany od Torrese zakončoval pohotovou hlavičkou Javi Guerra. Brankář Juan Caros zasahovat nemusel, ale dobře mu asi nebylo. S tvrdou ránou neuspěl ani Roberto Rosales, který pálil těsně vedle. Málaga ale dnes rozhodně nepotvrzovala pověst ambiciózního týmu, který by snad chtěl bojovat o poháry. Spíše jsme byli svědky boje o míč a každý metr hřiště. Ani Villarreal tempo hry moc nezvyšoval a čekal spíše na rychlé protiútoky.

Do druhé půle už v barvách domácího Villarrealu nenaskočil hbitý útočník Joel Campbell, kterému se dnešní utkání moc nepovedlo. Vidět nebyl, žádnou velkou příležitost sám neproměnil a ani k ní moc nepomáhal spoluhráčům. Proto byl do druhého poločasu povolán Moisés Gómez. Sergi Darder dostal míč do dobré palebné pozice a jeho pravačka poslala míč těsně vedle tyče. Rukavina poslal po pěti minutách hry ve druhé půli do vápna hodně zajímavý míč, který nikdo z jeho spoluhráčů nestačil zasáhnout.

Deset minut po změně stran se zastřeloval Javi Guerra, který si skvěle naběhl do vápna a zakončil centrovaný míč neméně podařenou hlavičkou, jenže mířil až příliš vysoko nad bránu! Sergi Darder patřil k nejlepším hráčům na ploše a velmi často pálil ze všech možných úhlů, jenže poměrně často jeho rány postrádaly přesnost. Razantní sice byly, ale přesné nikoli. Když se pak řítil do zajímavé šance opět aktivní Javi Guerra, už to vypadalo, že bude skórovat. Byl však zastaven praporkem pomezního rozhodčího.

Po faulu se k volnému přímému kopu postavil kapitán domácích Bruno Soriano a zkoušel zaskočit svého soupeře v bráně, jenže balon napálil mimo. Až deset minut před koncem vstřelil domácí konečně branku. Krásnou akci začal srbský reprezentant Antonio Rukavina a zakončil ji střídající talent Gerard Moreno. Stejný hráč se stal hrdinou domácích poté, co vystihl špatnou nahrávku brankáře Kameniho a pohodlně zakončil do prázdné brány! Ani branka, kterou měl na svědomí Sergi Darder minutu před koncem utkání nestačil hostům na to, aby získali nějaké body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona373034108:1993
2.Real Madrid372926111:3589
3.Atlético Madrid37238667:2977
4.Valencia CF372111567:3074
5.Sevilla FC37227868:4373
6.Villarreal CF371612948:3360
7.Athletic Bilbao3714101338:4152
8.Málaga CF371481540:4550
9.Espanyol Barcelona3713101445:4849
10.Rayo Vallecano371541844:6449
11.Celta Vigo3712121344:4248
12.Real Sociedad3710131440:4943
13.Elche CF371171935:6240
14.Getafe CF371072030:5737
15.Levante UD37991934:6736
16.Deportivo La Coruña377131733:5834
17.Granada CF377131729:6434
18.SD Eibar37882131:5532
19.UD Almería37882133:6129
20.Córdoba CF373112322:6520
Bodové odečty
UD Almería-3za dluh za přestup hráče

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (850)

Přidat komentář
puji
Reagovat
oli9

Reagovat
monty25

MISTŘI

CAMPEONES

Reagovat
Aldeano

Gratulace Barce. Příští rok už Real titul dá

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tak nějak píšete rok co rok.

Ale jestli jste na Barcu někdy měli, tak papírově letos. Příští rok od toho týmu čekám větší sehranost a od útoku ještě divočejší gólové hody.

Reagovat
Kenneth

Jo takže letos. Já myslel že Real dle tvých slov odchody AdM a Xabiho neskutečně oslabil.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas - na poslední chvíli jste si to strašně zesrali.

Ale po konci loňské sezony jste měli našlápnuto na dlouhou dominanci. A o tom píšu já.

Popravdě nevím, co s tím chcete dělat v létě, protože vy prostě musíte přivést DM. A tím zase přijdete o dominanci ve hře. Uvidíme.

Reagovat
king23

Tak odchod Xabiho byla noční můra a byl jsem hodně nasranej, ale na druhou stranu on nebyl žádnej mladík a dřív nebo později ho někdo nahradit musel. Jsem ale přesvědčenej, že kdyby byl Modrič celou sezonu fit, tak by naše hra ve středu hřiště vypadala jinak a po příchodu DM by nikdo tak neprahl.

Reagovat
smazaný uživatel

taky je to možné, no ...

každopádně i s Modrićem je ten střed nevyváženej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se ukazalo v prvnim Clasicu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš proti záloze, která od tý doby už nenastoupila ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak takhle to je...

Reagovat
Ángel di María 22

To je jeho argument na příštích 100 let

Reagovat
smazaný uživatel

"argument"

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejný, jako ten váš - hráli jeden těžký mač a vy to prostě berete jako konstantu, že se jim povede každý těžký mač.

Ten můj argument je lepší v tom, že nefunkčnost té naší středové dvojky, která proti vám nastoupila, prokázal i Lucho dalším NEnasazováním ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden tezky a x dalsich, ktery probehly uplne hladce, hlavne ty venkovni, ktery se rozhodly behem prvnich polocasu. By me zajimalo, v cem je treba vas "nastupujici" stred vyvazenejsi. Uz jen odchodem GB -> trvalou zmenou rozestaveni -> silnou pravou stranou s Jamesem je ten prostor pro zlepseni obrovskej.

Reagovat
smazaný uživatel

jaké další těžké zápasy proběhly hladce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tezky asi zadny, mozna tak Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

takže žádný ... O to mi šlo. Vy se tady vysmíváte mému "argumentu", ale že ten váš ARGUMENT je ještě víc na vodě, vůbec nevidíte. Nebo asi vidíte, ale nechcete si to přiznat, aby se vám ta vaše pohádka nerozpadla úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

Obcas pusobis jak solidni retard.

Reagovat
Aldeano

Přesně. Zpětně vzato to byl dobrý krok. Ale jeho, protože odešel na vlastní žádost

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je DM? diego maradona?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Xabiho dřív nebo později někdo musel nahradit, ale nejlepší by bylo, aby na to měli třeba celý léto.. a ne že Xabi 5 dní před koncem přestupáku přijde a řekne, že jde do Bayernu. To prostě byla strašná kudla nebo minimálně hrozně debilní načasování.. kdyby to řekl dřív, tak stopro dotáhli nějaký DM už loni v létě.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

nemusi prave, bohate jim bude stacit, kdyz odpali balea, bez nej vyhravali

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je to možné.

Každopádně já vidím v Barceloně (možná neobjektivně) větší šanci na zlepšení, než v Realu.

Každopádně - u nás budou volby, takže čert ví, jestli bude Lucho pokračovat. V Realu možná Carla taky držet nebudou ... To jsou velké neznámé.

Já se na MSN od začátku sezony těším hrozně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú už kandidáti do volieb vlastne?

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo hodne brutalni, kdyby lucho pripadne uhral treble a nasledne nepokracoval

Reagovat
Aldeano

V nové sezoně nejspíše velká brankářská jistota. Zdvojený post v obraně zejména pravého obránce, kterého nám můžete jen závidět. Kroos,Isco,James,Varane.. Tam vidím velký potenciál růstu. Problém je jen Bale a střed zálohy. Širší kádr na ofenzivních postech.

Reagovat
Aldeano

Viděl jsi semifinále LM? Xabi jeden z nejhorších. S Pirlem a Balem. Nebo loňské Clásico. James možná i předčil AdM a je daleko perspektivnější. Krom toho, jak Xabi, tak AdM odešel protože chtěl odejít/chtěl moc velký plat...

Reagovat
Aldeano

Nemyslím si. Vycházíš z toho, že může být jen lépe. No, zajimavý předpoklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tak nějak nevím, co by nasvědčovalo o tom, že by mělo být hůř. Ten tým je na klíčových postech v nejlepších letech. Víceméně by nám mohlo uškodit jen neangažování Daniho, ale to už je snad dořešeno.

Kde vidíš nějaký útes, na který by ten tým měl narazit?

Reagovat
Aldeano

V listopadu jsem u Realu taky nehledal maják, ale útes se našel...

Xavi a Iniesta jsou s otazníkem. U jednoho možný odchod u druhého letošní forma. Rakitice mam rád, ale v těžkých zápasech taky vždy nepřesvědčí. A pak zranění jednoho z NMS. Když si vzpomeneš na některé vaše letošní zápasy (1. Clásico,San Sebastian,Celta) nebo to, jak to loni Messi odchodil... Letošní spekulace o možném odchodu Alvese a Pedra...

Reagovat
smazaný uživatel

Treba určite doriešiť posty Iniestu a Xaviho. A hlavne, ak sa podarí tento rok všetko vyhrať, bude treba v rámci motivácie nájsť niekoho kto bude pritápať Suarezovi a zbytku aby sa neuspokojili. Ale je to viacmenej bežné a v zime sa dá čakať väčšie meno do útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě čekám větší posílení víceméně všech řad. Ale blbý je, že v zimě nakupuješ jen u týmů, které nebyly v LM.

Reagovat
Aldeano

Nákup v létě a hostovačka bez možnosti hrát LM samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, dohodnú to v lete, niekam pôjde na 0.5 roka hosťovať, s tým, že ten klub ho nesmie dať na ligomajstrovú súpisku

Reagovat
CubONE

A kto by do takeho kroku isiel? Barca by musela riadne priplacat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to bych se hádal ... To, že Carlo nerotuje, se vědělo už napodzim. Zranění byly jen logickým vyústěním situace.

Iniesta nemůže hrát hůř než letos. Odchod Xaviho beru - to by mohl být problém velkej. Raketa je naopak jeden z hlavních důvodů, proč jsme tam, kde jsme. On spousty oběhá, odmaká a odbrání. A navíc umí i vymyslet a zakončit. Prostě kompletní hráč.

Zranění jednoho z MSN by problém samozřejmě byl, ale beru to tak, že ani jeden z nich není náchylný na zranění a Lucho umí pracovat s minutáží hráčů.

Dani je snad vyřešený. Odchod Pedra by problém byl, ale já nevěřím, že bychom prodávali Pedra s vědomím, že ještě půlrok nemůžeme nakupovat. To by byli šílenci.

Reagovat
Aldeano

Takže když to sečtu, tak tvoje prognóza toho, že může být už jen lépe vychází z toho, že Iniesta už nemůže hrát hůř, z MSN není nikdo náchylný na zranění. Dani je snad vyřešený. Odchod Pedra by problém byl..

Reagovat
smazaný uživatel

ne, moje prognóza vychází z toho, že Pique se zvednul (před sezonou byl na ručník), Mathieu je skvělá posila (před sezonou to tak nevypadalo), Mash se zvednul neskutečně (před sezonou jsem ho prodával) - to ze slabé stoperské formace dělá jednu z opor týmu. Odcházel Vicky jako legenda - nikde nemohl čekat, že se podaří tak dobře nahradit ... Bravo i Ter Stegen budou v týmu druhý rok, takže můžou být ještě sehranější ...

Raketa bude zase o rok sehranější. Luis bude zase sehranější a navíc od začátku sezony. Neymar má za sebou dosud životní sezonu a nic nenasvědčuje, že by měl někam upadat.

Podle mě těch argumentů PRO zlepšení oproti situaci loni je strašně moc.

Reagovat
Aldeano

Ale to jsou jen ničím nepodložené přání.

Piqué může mít zase stejný podzim, Mash i Mathieu hrát jako letos nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak ničím nepodložená přání ...

Stejně můžu napsat, že Bale vyhraje Pichichi. Stejný systém ...

Prostě mají ti hráči nějaký vývoj a nevím, proč by se u nich měly výkony nějak lámat do záporných hodnot.

Reagovat
Aldeano

A proč se to tedy dělo u Piquého a Iniesty?

Reagovat
smazaný uživatel

Pique klesal asi 3 sezony. To byl konstantní vývoj, kterej otočil až letos Lucho.

Iniesta se nepotkal se nepotkal se systémem, ale zvyká si. Tam zase nevidím důvod, proč by se to mělo najednou zlomit.

Reagovat
Aldeano

A podzim? To se podle tebe jen sehrávalo? Nevím, no. Barca bude samozřejmě příští rok těžký soupeř, ale vůbec ne nehratelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nepsal, že by měla být Barca nehratelný soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezonu už s Vermalenem.

Co víc chceš? Jasně že bude lépe

Reagovat
Aldeano

Nemám co říct. Možná jen to, že duo Vermaelen(bez herní praxe) a Piqué (je to Piqué) může být někdy zajimavé.

Reagovat
blaugrana

Aj napriek tomu, že má Barca najlepšiu obranu, tak sa tu má niekto do nej stále potrebu navážať...Neuveriteľné.

Reagovat
Aldeano

Myslel jsem, že s Bolou jen vtipkujeme, ale teď nevím

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

5 titul za posledných 7 rokov, 7 titul za posledných 10 rokov...7 titul v PD pre LEA..naprosta dominancia ..BARCA !

Reagovat
smazaný uživatel

Ako povedal Guardiola: "nie je to moja éra, je to Messiho éra." Proste Barca s Messim najlepsi tim v novodobej historii futbalu

Reagovat
raduinho

Nejlepší tým v historii fotbalu s nejlepším fotbalovým hráčem historie

Reagovat
smazaný uživatel

zico, pelé > messi

Reagovat
kubys

Reagovat
valloire

Reagovat
raduinho

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rssa

I ŠVancaru tam hoď

Reagovat
Spalovač šancí

Sice jsou na to dva, ale stejně si myslím, že by je v souboji 2 na 1 Messi porazil s prstem v nose

Reagovat
PP

Ale jenom proto, že to jsou Brazilci a Messi Argentinec.

Reagovat
valloire

Reagovat
raduinho

Zdravím pisoára !

Reagovat
smazaný uživatel

smiech cez slzy ze? neboj, to sa casom spravi, alebo si najdi lepsi klub na fandenie..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to obdobie určite, ale minulá a predminulá sezóna to bolo dno toho obdobia, hlavne herne. Súhlas?

Reagovat
smazaný uživatel

od kedy je Messi pevnou sucastou Barcy...Barca ovladla LA Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

ee, tohle není pravda. Barca ligu ovládá už 25 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smát se můžeš, ale čísla mluví jasně.

Jen připomenu, že za těch 25 let vyhrála Barca titul 13x, což je víc, než všichni ostatní dohromady. Nevím, co k tomu psát dál ...

Reagovat
Kluivert9

Směje se jen svoji demenci

Reagovat
smazaný uživatel

to působí jako by v té lize byla sama .)

Reagovat
Aldeano

Podle toho jakou si určíš hranici. Po roce 1990 Barca vyhrála 4x za sebou titul. Předtím 5x za sebou Real...

Reagovat
smazaný uživatel

já nastavil hranici jasně. Tamten se tomu vysmál bez špetky znalostí. Toť vše.

Ty si nastav hranici třeba na 30 let.To je tvoje věc. Většinou se to tak nějak posuzuje na dekády. Teda devadesátky atd.

Reagovat
smazaný uživatel

sám víš, že jsi napsal demagogii

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

to znamená, že překrucuješ fakta tak, aby působily, že podporují tvůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jen dodal ,že máme víc titulů než Real už od roku 1980 , takže nevím o jakém překrucování tady mluvíš? Ty údaje jsou pravdivé! A hlavně! Jeden z nich máme zrovna dnes!!!! Visca el Barca! Ó , jak to neunáším!!

Reagovat
Aldeano

A od roku 1975? Pořád dokola...

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu. Jak překrucuju fakta? Někde jsem nějak lhal? Napsal jsem něco nepřesně?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť ti to všichni vysvětlují

Reagovat
smazaný uživatel

kdo "všichni". Ty jsi nenapsal k tomuhle nic. Aldeano též nic. Nikoho jinýho nevidím.

Ale jestli to chceš jinak, tak v devadesátkách byla úspěšnější Barca, 2000 - 2010 Barca a v téhle dekádě je úspěšnější ... ehm ... zase Barca.

Já prostě nevím, kde vidíš demagogii. Tady totiž není žádná potřeba. Tady je to prostě o parník jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

v 90. rokoch? ty sa zobud konecne zo sna.

1 LM v roku 1994, my 98, 00, ostatne tituly nehovoriac. Vam sa dari viac od roku 2006 ale nikde sa v oficiálnych statistikach nespomina tvojich posledných par rokov co mas vylepene pod Messiho plagatom ale rozdiel 32 - 23 liga, 10 - 4 LM atd.

Reagovat
roman1978

baví se o lize. ne o lize mistrů. to jsi nepochopil? a jasně napsal rozmezí, které komentoval.

je tam jasně napsáno, že za posledních 25 LET, má barcelona víc titulů, než všechny ostatní týmy dohromady. to je nevyvratitelný fakt. není k tomu možné napsat cokoli, co by to vyvracelo.

Reagovat
smazaný uživatel

snad už mu to docvakne

Reagovat
patas92

Primera Division ☑

Copa del Rey ☐

Champions League ☐

¡¡Visca el Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace Barceloně no, byla to fakt sezona naprosto zrcadlových půlek pro oba týmy.. s tím, že Realu chyběl podstatnou část sezonu klíčový záložník, zatímco Barceloně se tohle vyhlo, což byl imho ve finále ten klíčový faktor, který rozhodl. S zdravým Modričem by to bylo možná všechno jinak, bůhví.. snad se Karel do příští sezony poučí nebo ještě líp přitáhne někoho, komu bude v takovým případě na 100% věřit (= Verratti).

Tak snad za rok.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

takhle nějak si budu pamatovat letošní ligu. Nádhera. Fakt ohromná hrdost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky mam pocit, ze tenhle titul je proste jiny nez ostatni. Asi nejsilnejsi a nejdominantnejsi Real co pamatuju, meli velmi dobre naslapnuto k dominanci, hralo pro ne spoustu okolnosti (hlavne bordel v nasem vedeni a na to navazujici ostatni problemy), ale i pres haprujici pulrok jsme se dali dohromady a od krizoveho zapasu s Atleticem to teda byla jizda, fakt nadhera. Jsem neskutecne rad, ze i pres krizi ve vedeni klubu dal Lucho ten mancaft tak dohromady a dokazali jsme, ze jsme opravdovy TYM. To se mu myslim povedlo hlavne diky Messimu, ktery odhodil cast sveho ega a vymenil ho za tymove uspechy. Diky, kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči to jsou výborní, ale jinak solidní panoptikum :)

Reagovat
vladis271

To sa im vyhráva, ked majú v útoku toto.

Chcel by som ich vidieť, čo by písali, keby im začínal na hrote Balloteli a ako náhradník by z lavičky mohol prísť Borini alebo Lambert.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného máme v béčku a bohužel to vypadá na sestup ze Segundy

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

vravis, ze ste dobre investovali ?

Reagovat
smazaný uživatel

A vari je to chyba Barcelony, že Liverpool až na pár výnimiek je posledné roky na prestupovom poli jalový?

Reagovat
smazaný uživatel

A koho je to chyba? Liverpool mal balík, ktorý využil ako amatérsky klub...čo amatérsky, aj chlapci z EF by nakupili lepšie

Reagovat
vladis271

a ja vám volačo vyčítam? To bolo skôr fiendly fire, než niečo iné. Zas nebudte vzťahovační.

Reagovat
Diego2

Reagovat
Dr. Admess

Už jsou na ploše.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za inspiraci. Mám je tam taky.

Reagovat
roman1978

už několik týdnů. i v mobilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mi tam jednoznačne chýbal Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

stoprocentně. I včera se ukázalo, co pro ten tým dělá. Bez něj je to bez přehánění bezkrevný. Messi je myslitel, Neymar bavič, ale bez beranidla to nejde.

Reagovat
king23

Všechny čest, hlavně Suarez Čekal jsem, že zapadne do průměru jako Villa, ale pár zápasů Barcy jsem poslední dobou viděl a to co on předváděl, klobouček...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Riviera Kid

Vyhrali jste titul, ale ty se stejne zajimas jen o to jak urazit real či Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je urážka? Ronaldo vždy chcel byť najlepší na svete a ostať na tróne čím dlhšie, normálka.

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
smazaný uživatel

akorat je ten obrazek nepresny, protoze messi ma jednu ruku celou pokerovanou...

Reagovat
Kenneth

Příští týden si dá opičák snad poslední zápas a definitivně zmizne.

Reagovat
Kenneth

Dneska opět nejhorší.

Reagovat
Kokesh

Ono je to ale opravdu komické, kolik lidí má i při titulu Barvy a finále v Cdr a LM potřebu se strefovat do Crise nebo RM. Asi se vám Mou vryl do paměti více, než si dokážete přiznat. Nebo je těžký uznat, že i přes názory na nejlepšího hráče letošní sezóny je ještě někdo další, kdo ho opět dokáže prestrilet. Čest vyjimka, kteří dokáží slavit se svým týmem a ne u toho urážet rivaly. Tak jako tobposledne ukázal Mou a většina se mu tu za to smála.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, všichni jsme rádi, že Ronaldo pichichi vyhrál a v Realu tak zavládla spokojenost. Přejeme rivalu úspěch!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
PP

až na tu jednu karikaturu je tady jenom chvála na Barcu a komenty o tom, jak byl Real na podzim dominantní.. Stačí se umět naučit trochu číst a ne jen klikat na obrázky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je typická madridská reakce po úspěchu Barcelony - zchladit si žáhu na místních fanoušcích. Ber to tak, že čím víc tohohle tady je, tím víc je ten titul štve.

A to je dobře.

Reagovat
PP

Každý, dokonce v koutku své temné duše i Valloire či CHONG, se musel kochat Barca triem a jejich předvedeným fotbalem.. Já i přes nechuť k CR sem zíral na jeho podzim a co předváděl..

Za jaro si to FCB zasloužila a hledat chyby na zranění, nerotaci či Baleovi? Je to fotbal...

Reagovat
valloire

kochat se Barcelonou jo?

Reagovat
PP

přesně tak.. V opačném případě nerozumíš fotbalu. Tak si vyber..

Reagovat
king23

Do řitě Valencia prohrála, to je zlé. Příší kolo musí vyhrát na hřišti Eibaru, který bojuje o záchranu, takže se bude sakra snažit Bylo by to zbyzečné, kdyby to nakonec Valencia pohnojila a PD měla "jen" 4 zástupce v LM. počítám, že Sevilla tu Evropskou ligu vyhraje, tak by taky mohli mít rozum a poslední zápas vypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hristi Almerie, ne Eibaru.

Reagovat
king23

Almerie? Tak to jsem se špatně podíval. V tom případě by to měli vyhrát. Almería je už jistý sestupující

Reagovat
Phillipinho

Neni. Ty 3 body by jim nakonec odecist nemeli. Takze maji porad sanci se zachranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už im to nezrušili náhodou?

Reagovat
smazaný uživatel

španielské súdnictvo kým o tom rozhodnú bude koniec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkom blbé že skončí sezóna a nebude sa vedieť či zostupujú alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

takisto Elche nesplnilo určité finančné podmienky a nevie sa či im udelia 1.ligovú licenciu, takže sezóna skončí a ozaj nebudeš vedieť kto zostúpi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze tahle tabulka neni pravdiva, Almeria ma ve skutecnosti 32 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

odvolali sa a súd ešte o tom nerozhodol, nejak 25 či kedy má padnúť rozhodnutie (nejak do 2 týždňov)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to bude jeste zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

tak som to trochu prehľadával a že športový súd má o tom rozhodnúť 20.mája (údajne aj to je len neoficiálna informácia)

Reagovat
smazaný uživatel

meli by to nechat az po poslednim kole, at je poradny drama

Reagovat
Phillipinho

Co se tam v tech poslednich 10 minutach stalo? . Timhle obratem jste si dost mozna zajistili ucast v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Neumim to moc dobre vysvetlit Elche nejak prestalo hrat...a to nam jeste cca v 90. minute neuznali regulerni gol San Joseho

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo byť šialenstvo, fajn že sú oficiálne zostrihy z každého zápasu na Youtube, čeknem to určite

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Bilbao dnes riadna otočka ty vole Sevilla tiež za pár minút otáčala. A San Sebastian trošku výbuch doma Celta je pre mňa herne špička ligy, mali strašne dlhé obdobie kde sa trápili a nevedeli nieže vyhrať ale dať gól, ale inak - kedy som ich videl, tak vždy zahrali fantastický zápas s obrovským množstvom šancí a rôznorodých akcií, väčšinou to bolo doma ale zlepšili sa už aj vonku.

Reagovat
Phillipinho

Socky hrajou od prichodu Moyese stejny houno jako predtim. V nekolika zapasech meli stesti, jinak se klidne mohli zamotat do boje o sestup. Athletic si myslim, ze tou otockou urval pro sebe to 7. misto, ale nechci to zareknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Svym regionalnim kamosum moc nepomohli, ale snad to Eibar stejne urve

Reagovat
Elliasson

To Sevilla neudělá. Byla by jejich blbost podcenit Dněpr.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca titul a Ronaldo pichichi. Obě strany spokojeny, co více si přát. Chtěl bych pogratulovat klukům už teď k úžasné sezoně.

No nic, já si jdu dát nohy na stůl, zapálím si doutník a dám si k němu whiskey. Vím, že to není tak drsné jako mít nohy na pracovním stole a v růžovém dresu popíjet růžové víno, ale každý slaví jak umí.

Tak a teď ty dvě finále. Jak by řekl klasik Filda, je to dobře rozehraná sezona

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
CHONG

Vysmívat se tak delikátnímu nápoji, jako je kvalitní růžové víno

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tomu nevysmívám. Naopak jej často kupuji, třeba tchýni, přítelkyni, sestře, mamce nebo tetě

Reagovat
CHONG

Humor prostinký jak studánka v lesích, dokonce i ty máš na víc

http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/ruzove-vino

Reagovat
smazaný uživatel

A v příštím díle vám Elton John vysvětlí, že měřit si teplotu análně je cool.

Reagovat
CHONG

Od člověka, který studuje psychologii bych omezenost typu barva nápoje = sexuální orientace nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

To není omezenost, jen jdu s davem bez nějakého většího zamyšlení, jelikož nemám důvod. Růžovou opravdu shledávám dost kontroverzní barvou a pokud bych vycházel jen ze svých zkušeností, tak oblibu v oblečení této barvy má v nějakých devíti z deseti případů latentní homosexuál, ale o tomhle nikdy žádný seriózní výzkum neproběhne a je to tedy jen jeden názor.

Co se týče toho vína jako takového, tak není špatné, ale není to ani žádný zázrak. Pokud nejde o vážně kvalitní růžové víno z asi jen dvou tří vinic ve Francii, pak se jedná o patoky srovnatelné s brusinkovým friscem. Takové kvalitní růžové víno ale nestojí 75, v Albertu, což si kupuje drtivá většina lidí a pak se olizuje, jak že to není super. Je to relativně nové víno a mimo Francii se jeho výroby nechytilo žádné věhlasné vinařství. To je zatím dobrá ukázka toho, jak super asi je. Nevím, přijde mi divné se tím opakovaně chlubit.

Reagovat
CHONG

To samozřejmě není pravda, velmi kvalitní růžové víno se vyrábí v Jižní Americe a je možné jej za rozumnou cenu (kolem 800,- Kč za láhev) bez větších problémů u nás sehnat. Navíc, já se jeho konzumací nijak nechlubím, jednou jsem tady prohlásil, že ho mám rád a od té doby je to opakovaně a nepochopitelně terčem posměchu, takže ten nápoj pouze bráním.

Co se týče růžové barvy, tak je to prostě ničím nepodložená hloupost, je to barva jako každá jiná, nic víc, nic míň.

A nezlob se na mě, ale jít s davem bez nějakého většího zamyšlení, jak říkáš, to je právě ta omezenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Značku ,,velmi kvalitní'', jak jsem si všiml, dává v ČR cena. Vyšší cena kvalitu neznamená.

A ne, barvy jako takové jsou v psychologii velmi důležité a i blbost jako nejoblíbenější barva, nejoblíbenější barva očí nebo oblečení řekne o člověku hrozně moc. Proto se při sezeních psychologové a psychiatři často zaměřují při sezením na detaily, hlavně barvy.

Jednou z věcí například je, že růžová narušuje vztah k realitě a vědomě odvádí pozornost od vážných věcí v našich životech. Je to barva zdrženlivé elegance, sentimentálních citů nebo slavnostních nálad. Je to vážně jen pár věcí z celku, ale latentní homosexualita jde z toho cítit na sto honů.

Není to omezenost. Omezené je spíše přemýšlet nad blbostmi, které pro mě nemají smysl. Pokud by to téma padlo v nějaké diskuzi, popřemýšlel bych nad tím a rozhodně bych to hrál na tu latentní homosexualitu, ale dokud se mě to nijak netýká, nemusím nad tím vůbec přemýšlet. Růžová se mi nelíbí, nevezmu si jí a nemám potřebu ani pít růžové víno. To je podstatné, nepotřebuji hledat důvody proč.

Reagovat
CHONG

Je prostě hloupost ztotožňovat růžovou barvu a homosexualitu, znám homosexuály, kteří na sobě snad růžovou nikdy neměli a naopak heterosexuály, kteří snad ani jinou barvu nenosí.

Co se týče té vyšší ceny, tak zrovna v případě vín ta přímá úměrnost cena, kvalita celkem platí a ne jenom u nás, navíc 800,- Kč za láhev není kdoví jaká závratná částka, ale to víno je prostě chutné, žádný tebou zmiňované brusinkové frisco.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to hloupost. Ty barvy mají určitý řád, který je podle něčeho nastaven a je nastaven podle většiny. Navíc, růžová dokonale sedí k latentní homosexualitě, ne homosexualitě jako takové. Latentní homosexualita se určuje těžko, protože někdo se tak projevuje a někdo to v sobě celý život dusí a nikdy nezíská okolí ani náznak pochybností. No a na to tu máme podvědomí, máme tu barvy, které říkají to skryté, to co vědomí neví, nezná nebo si neuvědomuje. Podvědomě tělo vždy dá najevo, kde je pravda, ale na světě je max pět lidí, kteří dosahují stejné a vyšší úrovně, jako hlavní hrdina v seriálu Mentalista a umí dokonale v lidech číst. My obyčejní šulini s obyč diplomem a doktoráty se chytáme barev a jak jsem už napsal, devět z deseti.... devět z deseti.

Možná ano, možná ne, ale není nic šokujícího, že alkohol, obzvláště ten z pro nás exotických oblastí u nás podraží o 100-600%. Beru v úvahu jen pořizovací cenu v okolí místa, kde se to víno vyrábí. Hlavně čtu ale kde co a nikdy jsem nečetl žádné pochvalné články o vinařstvích mimo Francii, která mají opravdu oceňovaná růžová vína. Mluvím ale o stálicích. Neberu za kvalitní vinařství to, kde je jedno víno špičkové a dalších osm k ničemu. Jinak se dá najít kvalitní růžové víno i z Californie, Washingtonu atd. No a 800,- za láhev moc není, ale 800,- za láhev růžového vína ano. Nedávno jsem četl článek o deseti nejlepších růžových vínech minulého roku a devět z nich bylo v rozmezí 16-40 dolarů za láhev. Třeba přítelkyně dostala k narozeninám růžové víno Chateau d'Esclans 2007 pořízené přímo v Provence. Je to jedno ze tří nejluxusnějších růžových vín a přesto se cena pohybuje do dvou tisíc za láhev. Novější ročníky jsou sehnat i za pět až osm stovek.

Je to prostě lidové víno, které se do chuti buď trefí nebo ne, ale rozhodně nejde o žádný zázrak.

Reagovat
hornito

Moc dlouhý

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusim te, ale vis jake vino je dobre, takze pro tentokrat

Reagovat
bayern987

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ruzove vino je nejlepsi, to ti rekne kazdy kdo vinu rozumi

Reagovat
raduinho

Tak to asi vítr, růžové víno je největší kekel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak rikam, ten kdo vinu rozumi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 95% vinařství na světě vínu nerozumí, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas svuj svet, ale ja to beru. Jak se rika, ze kazda parta ma svojeho cipa, tak i kazdy tym ma takoveho fanouska

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 95% vinařství na světě vínu nerozumí, ok.

Reagovat
raduinho

Ruzove vino je nejlepsi, to ti rekne kazdy kdo vinu rozumi ..To ti řekli na poznávácím zájezdu v Lednici když se potřebovali zbavit růžáku ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

každé víno se hodí k něčemu jinému, proboha. Je jasné, že k tmavému masu se hodí více nějaké silnější červené, ke světlému a rybám spíše bílé... růžové víno je dle mě skvělé k osvěžení a je dobrou alternetivou pro ty, pro které je červené moc silné a bílé moc trpké. A říkat o někom, že má jinou sexuální orientaci podle chuti, to je na pováženou.

Reagovat
raduinho

Pojd pouč mě ještě o vínu, napiš mi ještě něco co už dávno vím... A proč píšeš mně to s tou sexuální orientací ?

Reagovat
raduinho

Pojd pouč mě ještě o vínu, napiš mi ještě něco co už dávno vím... A proč píšeš mně to s tou sexuální orientací ?

Reagovat
CHONG

Znalec promluvil

Reagovat
LAM

Nejkvalitnější jsou červený vína.

Reagovat
raduinho

Čínan z Prahy mi tady bude rozumbradovat o vínu

Reagovat
CHONG

Já nejsem Asiat a jsem původem z jižní Moravy, ale jako pokus dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Tomio? Jsi to ty?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
roman1978

Reagovat
PP

leda hovno.. Tak pro ženské.. V zimě červené těžké, přes léto bílé suché..

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas tchyni a pritelkyni? A vi o te pritelkyni manzelka?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen otázka několika měsíců a tchyně to pro mě byla už po měsíci. Tak moc jsem si tím byl jistý

Reagovat
Hokaido

to může fakt jen neinteligentní ocas

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

to se nemůžete radovat normálně? To musí každej věnovat minimálně půlku postu vysmíváním se? Tohle fakt nikdy nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně se raduji.... normálně, ne na internetu.

Reagovat
Miguel19

Takže Lucho dobrý nebo po sezoně furt pryč?

Reagovat
smazaný uživatel

Furt dobrý.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Rssa

Za mě byl dobrý po celou sezónu, ale pár lidí přesvědčil asi až poslední dobou. Je to velké překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvá trofej v kapse, ale my chceme treble!

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze o tyzden to eibar doma da proti cordobe kedze la coruna a granada hraju vonku u top superov.

Reagovat
smazaný uživatel

to samy Almeria

Reagovat
LAM

PARÁDA

5 titul z posledních 7 let.Na jaře jsme hráli prostě parádně a to hlavně kvůli Messimu.Ten hraje celý jaro parádně

Bravo letos vytvořil takovej rekord v odchytanejch zápasech s nulou že to bude jen těžko překonávat.

Pro Xaviho to byl 8 titul

Pro Messiho už 7 v 27 letech Tohle je prostě jeho doba.Díky Leo za to že hraješ za nás

Teď se ještě připravit na další dvě finále a udělat z týhle sezony další nezapomenutelnou

Reagovat
smazaný uživatel

koniec ligy :

Najlepsi hrac sezony ?

Najlepsi trener

Najvacsie prekvapenie

Naj obranca :

Zostava sezony :

Najlepsi zaloznik

Sklamanie sezony

Naj branar :

Reagovat
king23

Zklamání sezony je Bale... i když poslední zápasy by se tam dal zařadit i Ancelotti, protože ten co při tom (ne)koučování předváděl, to zůstával rozum stát.

Reagovat
Dr. Admess

Messi

Enrique

Gayá/D. Suárez

Piqué

Asenjo - Alves, Piqué, Otamendi, Alba/Gayá - Rakitić, Kroos, Modrić/Trashorras - Messi, Ronaldo, Neymar/Griezmann.

Modrić nebýt zranění, takhle asi bych zvolil Trashorrase.

Vela

Bravo

Reagovat
Dr. Admess

V nej.. sestavě mělo začít: Bravo/Asenjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo prostě ... Jako čísla mluví nejjasnější možnou řečí ...

Reagovat
Phillipinho

Ale uspesnost zakroku hovori pro Alvese. Ja bych byl spis pro nej, ale je to tezky.

Reagovat
Dr. Admess

Ale jo, pravda. Jen zase Asenjo byl letos taky parádní. Tak bylo mi líto ho neocenit.

Reagovat
aither

Místo Kroose bych dal Jamese, ale jinak celkem (a nej brankáře dáš Brava a do sestavy Asenja )

Reagovat
smazaný uživatel

3 mesiace bol out

Reagovat
aither

No ok, ale stejně bych tam necpal Kroose, viděl jsem jen pár zápasů Realu, ale mě nějak nepřesvědčil natolik, aby se vešel do sestavy ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Kroosova 1 chyba tento rok bol Ancelotti .

Reagovat
smazaný uživatel

naj stoper musi byt Otamendi a brankar Aves . O Denisovi nemoze byt ani rec . Pretoze nepatril medzi klucovych hraocov Sevilly . Skor Gaya / Castillejo .

Reagovat
LAM

Alves chytal parádně,ale Bravo má už asi 25 nul.To je taky dobrej argument

Reagovat
Phillipinho

Davat jako nej stoper nekoho jinyho nez Otamendiho proste a jednoduse nejde. Byl jednoznacne nejlepsi i v takovy konkurenci jako Godin, Pique nebo Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamanie aj celkom Rodrigo .

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Enrique

Gaya

Piqué

Bravo - Pique, Godin, Marcelo - Nolito, Modric, Griezmann, Ronaldo - Messi, Neymar, Suarez

Modric

Bale

Bravo

Reagovat
Phillipinho

Nej hrac: Messi

Nej trener: Lucho

Nej prekvapeni: Jonathas

Nej zklamani: Negredo

Nej obrance: Alves

Nej zaloznik: James

Nej utocnik: Ronaldo

Alves- Pique Godin Otamendi- James Parejo Kroos Neymar- Griezmann Messi Ronaldo

Reagovat
Phillipinho

Jezisi . Nej golman: Alves a nej obrance: Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

naj hráč Messi

tréner Lucho

prekvapenie Gaya

sklamanie tak tu neviem, Negredo čo sa týka štatistiky gólov, ale herne sa mi páčil

obranca Godin

záložník Parejo

útočník Ronaldo

Alves - Otamendi Godin Ramos - Parejo - Gaya, James, Isco - Neymar, Messi, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Jémez

Torres

Ramos

Casillas - Juanfran, Ramos, Godín, Marcelo - Modrič, Kroos, Koke - Messi, Ronaldo, Griezmann

Modrič

Bale

Casillas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Objektivita hadr!!

Reagovat
roman1978

tak určitěěě

Reagovat
bayern987

Reagovat
Leo Rekordman

Messi

Enrique

D. Suárez

Piqué

Bravo,Alves,Pique,Mathieu,Alba- Sergio,Iniesta,Rakitic - Neymar,Suarez,Messi

Iniesta

Bale

Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

nie že by to nebola recesia z tvojej strany, ale INIESTA

Reagovat
smazaný uživatel

Naj hráč: Leo

Naj tréner: to je ťažké, ja by som to dal trénerovi, ktorý najviac pozdvihol ten klub oproti minulej sezóne/obsadil so svojím klubom výrazne lepšie miesto ako sa čakalo pred sezónu.

- Espirito Santo (vytiahol Valenciu zo 8.miesta na 4., aj keď mu k tomu dosť pomohli peniaze Lima)

- Javi Gracia (vytiahol Málagu z 11.miesta na 8., pričom mu predali Caballera, Antunesa, Gámeza, Santa Cruza, Elisuea,...a vytiahol niekoľko neznámych hráčov + odchovancov, ktorí išli výrazne výkonnostne nahor)

- Sergio González (vytiahol Espanyol zo 14.miesta na 9., hrali super útočný futbal a až traja ich útočníci boli kanoniermi - Stuani (11 gólov), García (13), Caicedo (9).

Pre mňa Naj - Gracia, ten exodus hráčov v Málage bol veľký, pričom takmer nič neinvestovali do kádra a držali sa celú sezónu okolo 6-8.miesta s dosť oslabeným kádrom a ešte stále sa môžu dostať do EL.

Naj prekvapenie: klub Málaga, hráč Jonathas

Naj obranca: Otamendi

Naj záložník: James Rodríguez

Naj brankár: Bravo

Sklamanie sezony: Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší hráč : Messi

Najlepší tréner : Luis Enrique

Najlepší brankár : Bravo

Najlepší obranca : Otamendi

Najlepší záložník : Kroos

Najlepší útočník : Messi

Zostava sezóny : Bravo - Carvajal : Otamendi : Piqué : Gayá - Kroos : Rakitič : James - Neymar - Messi - Ronaldo

Reagovat
I am Mancunian

campeones

Reagovat
CHONG

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská gratulace Barceloně k titulu.

Reagovat
Kokesh

Atleti loni slavili titul na NC, Barca letos na VC. Není co dodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to musí bolet, ne?

Reagovat
Rssa

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej obrat, o polocase jsem to vypnul Jsem si rikal, ze se nikomu nechce kratit si dovolenou kvuli predkolu, ale nakonec jsme paradne zabojovali

nevi nekdo, co rozhoduje poradi v Trofeo Zarra pri rovnosti golu?

Reagovat
Ángel di María 22

Pocet zapasu/minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem se dívat a hrál jsem WoT... Ronaldo tak asi získá zlatou kopačku, 1 kolo před koncem a má náskok 4 góly jestli se nepletu... Neříkám že Messi nemůže dát 5 gólu...

Reagovat
LAM

Ten má letos jiný priority,za dva tejdny finále poháru a pak LM

Reagovat
smazaný uživatel

Keď porovnám úlohy Messiho v tejto sezóne, resp to kde sa pohyboval a ako dirigoval celú hru Barcelony, tak je len dôkaz jeho geniality a výnimočnosti, že je tak blízko Ronaldovi. Obaja sú fantastickí

Reagovat
smazaný uživatel

titul vyhratý vo veľkom štýle, perfektné načasovanie formy, Luis Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzeny titul pro barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Real je největší klub světa. Fanoušci Barcelony ho řeší více než vlastní titul. Eurofotbal i fan stránky budiž důkazem. Měli by si uvědomit, že velikosti Realu nikdy nedosáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Pět lidí na EF budiž důkazem. To je skoro 87% z několik stovek milionů fanoušky Barcelony.

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

neboj příště třeba taky vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa nam zakomplexovane divaju na zada uz desatrocia, pokial nezabludili v hmle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Barce k titulu, to útočný trio bylo tuto sezónu opravdu famózní :) Za mě aspoň jedna radost , Ronaldo králem střelců.

Reagovat
smazaný uživatel

Real si titul zasloužil víc, Barcelona těžila jenom z naší smůly na zranění a z toho, že se nám nedařilo na Atlético, jinak žádné extra výkony nepředváděla a v EC taky dominantní nebyla. Nevadí, příští sezonu budou třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je rozhodnuto před sezonou ,a potom ,že se v Madridu zákulisně neintrikuje.

My to neunááááššššímeeee! Visca el Barca!

Reagovat
Hokaido

jaký smůly? Tohle není smůla, tohle je prostě naprosto normální vyústění

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyústění smůly, ani

Reagovat
smazaný uživatel

*ano

Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEOOOOOOOONES CAMPEOOOOOOONES

Reagovat
roberos

A Real předváděl extra výkony? kolikrát Real přehrával celek ze středu tabulky a Real vyhrál díky štěstí !

Reagovat
tunkic

Reagovat
Ed_Hazard

Šťastie a smolu nikdy neovplyvníš, my sme ten titul prehrali hlavne kvoli Carlovej priposratosti točiť zostavou a samozrejme aj tými zraneniami (čo spolu čiastočne súvisí). Za jarnú časť si ten druhý flek zaslúžime, Barca titul zaslúžene. Na jar im tá ofenzívna trojka hrala perfektne, to treba oceniť

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dodám, že jsem tu viděl jak někdo píše 10 let a 7 titulů. To je ale 11 let a 7 titulů. Mezi tím vyhrál Real 3x a jednou Atleti.

Reagovat
herbage

Gratulace Barceloně k zaslouženému titulu. Jak jsem tu na podzim po El Clásicu psal, že Barcelona herně na Real nemá a že tenhle tým nemá budoucnost, tak jsem nemohl být víc vedle. Lucho i celý tým mi ukázali, že byť jiným stylem než v minulosti, stále dokáží vyhrát nejen ligu, ale možná i španělský pohár a Ligu mistrů a já bych jim to moc přál

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Dík, starý pardále.

Reagovat
Imago

Reagovat
alcantara

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CFOwGxGWMAE-u4E.jpg:large

Suárez kouše Masche radostí do ucha!!!

Reagovat
LAM

už to nemohl vydržet

Reagovat
smazaný uživatel

příšerná dieta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Billy McClane

Madridisti, posledne minuty finale Europskej ligy:

http://www.livesportstream.tv/en/main

Dnes to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam i Florentino.. a prej je samej úsměv a srandičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšlo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

With 23 club trophies, Xavi equals the Spanish record of Paco Gento

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Messi má jen o jednu trofej míň.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Rusáci dostávají strašný kapky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít Kanada v týmu Uplakánka, tak bych jim byl schopný přát.

Reagovat
Hokaido

na druhou stranu, okrem něj je ten tým neskutečně sympatickej

Reagovat
misinho7

krasa..kanada je proste inde

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, tohle je začátek nové éry.

Reagovat
CHONG

Kanada je prostě fantastická

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rssa

Kloubou dolů, jak Enrique dokázal vyladit formu na rozhodující jarní část sezóny. Z Barcelony se stal válec.

Teď už se teším na LM, kde narazíme na další válec. Jsem víceméně optimistický, ve finále většinou neprohráváme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímala věc, kterou se asi nikdy nedozvíme. Byla to od začátku Luchova nějaká vize, která se začala plnit, anebo se Lucha od ledna budí otázka, kde se to v tom týmu vzalo, a jak to, že hraje tak dobře ...

Reagovat
garruklol

Misto toho, abys ocenil trenera, se kterym vas deli 2 vitezstvi od treblu, tak porad hledas zpusoby, jak ho shodit. Doporucuju ti podivat se na zapasy pod Rourou nebo Martinem, snad si tehle sezony a Lucha budes vic vazit.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to tak působí, tak se musím Luchovi omluvit, protože si mě získává.

Reagovat
garruklol

Myslim si, ze si zaslouzi vic respektu. Rozhodne ta jarni forma neni nahoda.

Reagovat
Dr. Admess

Hele, tohle je už fakt moc.

Reagovat
Rssa

Určitě práce Enriqueho. Není náhodou, že jsme se stali válcem na jaře. Tomu odpovídá výtečná a vyladěná letní příprava na fyzičku. Změna systému byla jasná už na podzim, akorát ještě haprovala sehranost a forma.

No a samozřejmě mu hraje do karet i Messi a jeho skoro až zázračná proměna.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě na tom má velkou zásluhu.

Já si jen nepřipouštím, že by to měl být další Pepek a tak. Na to prostě zatím nemá. Pepek byl kometa a bylo od začátku jasné, kdo je v tom týmu šéf a kdo za to může. To u Lucha mám pocit, že on (hodně citlivě a pozitivně) nechal hrát ty nejlepší hráče hrát svůj nejlepší fotbal a jen se (trochu nezúčastněně) kochal.

Reagovat
Aldeano

"jen se (trochu nezúčastněně) kochal" Aha

Reagovat
Rssa

Třeba to nebude další Pepek a bude schopný aktivně reagovat. Našlápnuto má dobře, vedení je jasně viditelné, stejně tak systém.

Reagovat
smazaný uživatel

lucho neví, co dělá, těží z týmového ducha. Ale to holt dějiny neřeší

Reagovat
Hokaido

já nevím, jestli je to tolik o Enriqeuem, jak si myslíte. Tohle je prostě z 95 procent práce Lea. Když chytne formu, jako má, nezastaví ho vůbec nic a povznese výkon celýho mužstva na jinej level.

Reagovat
LAM

Přesně tak.Navíc už je schopnej ty vytvořený šance proměňovat,ale Lucho má taky velký uznání

Reagovat
Billy McClane

Basketbalove OT:

JOOOOO je to tam! Tak do tretice vsetko dobre, Real je kralom Europy! Po poslednych troch neuspesnych finale sme to konecne dokazali a symbolicky prave proti Olympiacosu prebral Real poziciu najsilnejsieho muzstva Europy poslednych rokov. Navyse na domacej pode, proste krasa

Tak este ligu a mali by sme tak vsetky 4 basketbalove tohtosezonne trofeje. Nakoniec aj madridisti si dnes mozu zakricat CAAAAAAAMMMMMPPPPEEEEOOOONNNNEEEESSS!!!!!

Reagovat
LAM

Aspoň ti něco zbylo

Reagovat
Dr. Admess

Gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak křečovité ...

Reagovat
Billy McClane

No nech ti praskne zilka

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě to - po dnešku? Fakt nepraskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak čtu tak po dnešku ti možná praskne žalud

Reagovat
smazaný uživatel

žalud ne, ale míchačka stojí ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já.

Reagovat
CHONG

Moc pěkné, když jsme byli s bratrem v dubnu v Madridu na basketu, tak jsem mu říkal, že to letos už určitě klapne

Reagovat
misinho7

Reagovat
Rssa

Gratulace kluci.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo uz sedmy hattrick v lize letos si fakt jedou s messim svoji ligu

Reagovat
misinho7

Reagovat
Hokaido

Jinak doba Lea vs. CR je fajn, ale už se zase těším na dobu, kdy bude víc hvězd, Zlatej míč nebude jen o nich a třeba až hattrick zas nebude znamenat samozřejmost, ale nejlepší hráč ho bude schopnej dát max 2x za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak se to vrátí do normálu, ale blbé je to, že po Messim se prostě ty rekordy budou překonávat strašně těžko. Málokdy se najde něco, co by v nějaký normální době bylo někomu z hráčů nadosah.

Reagovat
misinho7

po Messim ako keby Ronaldo nemal ziadne rekordy ...

Reagovat
smazaný uživatel

no ved tych zopar este prekona Leo a potom uz nebude mat ziadne

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
roman1978

skoro všechny má messi, nějaké drobky se nepočítají

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jestli se nebude spíše mluvit o horším období, protože ti dva nastavili laťku sakra vysoko.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

já se bavím při těch kecech, že "to byly časy, když hrál Ronaldinho", "... Zidane", "... Nesta" atd. atd. atd.

Prostě v době, kdy můžou lidi vidět hrát Messiho, si stěžovat, že předtím to bylo lepší ...

Reagovat
misinho7

v dobe Messiho, ty si snad neuznas ze tu je aj Ronaldo

Reagovat
LAM

Messi je fotbalově vejš.To snad uznáš sám.Na jaře je to opět neuvěřitelně kompletní hráč.

Reagovat
misinho7

ale povedat v dobe Messiho ked Ronaldo 3 krat za tu dobu vyhral zlatu loptu je trufale jasne na jar je lepsi , ale Crsitiano sa zviecha...na jesen to bude stary dobry CR

Reagovat
LAM

Tak koho je to doba.Messi daleko víc titulů,jedině on je srovnávanej s Maradonou a Pelem a pokuď hraje ve formě tak na něj nemá nikdo.CR je fantastickej útočník,ale Leo je o kus vejš

Reagovat
Aldeano

Kompletní? To jako, že má ruce a nohy?

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

neni

Reagovat
LAM

Tak dobře co by měl ještě díl zvládat?

Reagovat
smazaný uživatel

kopat penaldy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
misinho7

no ja sa natu dobu netesim.... pametam si casy ked dakto dal hattrick a bolo to nieco uzasne , nevidane a teraz Messi ci Ronaldo hattrick v kazdom druhom kole neskutocni hraci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty budes tyct z Messiho JR, tak jaky pak netesim..

Reagovat
misinho7

este nech stihne zahrat s Ronaldom zeby sa to konecne naplnilo..Ronaldo Messi spolu ....

Reagovat
Aldeano

Přesně. Je potřeba si to užívat dokud hrají.

Reagovat
Aldeano

Jako Di Stéfano

Reagovat
smazaný uživatel

tak a Moyes by uz snad mohl vypadnout

Reagovat
Phillipinho

On po svym prichodu neprinesl zadny zlepseni. Podprumerna hra. On urcite zustane. Uvidime, jak mu to pujde az si privede v lete nejaky svoje posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadnej progres necekam a bojim se, co si tam nataha za svoloc, aby se spis pristi sezonu nehralo o zachranu. Jeho angazma nedava od zacatku vubec smysl, ale je jasny, ze ho vedení podrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery, abys to nepřehlídnul. Jaké další těžké mače proběhly lehce?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na hokej.

Reagovat
Elliasson

Tak jo, gratuluji Barce. Loni nás nedokázala porazit a my slavili titul na Nou Campu, letos jsme zas všechny soutěžní zápasy s nimi prohráli a oni slaví titul na Calderoně. Škoda. Teď to jenom před Valencií uhájit, ať nemusí být žádné nervy ve 4.předkole LM.

Reagovat
garruklol

Bohuzel, letos rozhodlo o titulu nacasovani formy a lavicka tymu bojujicich o titul. Stejne jako byl na podzim fenomenalni Real, tak na jare je uzasna Barca. Jako by se to vse zlomilo tim zapasem na Anoete, kde Real Sociedad porazil Barcu 1:0. Od te doby sli Katalanci jen nahoru a Real stagnoval. Modric se zranil na podzim, James v unoru a slo to z kopce, zvlast, kdyz Carlo neveril nahradnikum. Ilarovi neveri od odvety s Dortumundem, Lucas Silva dostal 6 zapasu a pak uz se do hry prakticky nedostal, Khedira si nekopnul vubec a v lete pujde pryc, Jese byl po tezkem zraneni a nedokazal se dostat zpet do formy a Chicharita bohuzel zacal nasazovat az se zranenim Benzemy. Kapitola sama pro sebe je Bale. Rekl bych k tomu jen, aby odesel do ManU a snad mu tam bude darit vice. Jsem vdecny za to, ze dal gol ve finale Copy a LM, ale herne to byla celou dobu bida a nebyl velkym prinosem pro tym, coz dokazuje statistika zapasu s nim a bez nej. Skoda, ze Carlo nebyl odvaznejsi a neposadil ho. Kdyby to trenoval Mourinho, tak Bale sedi (viz Kaka). Vice nez liga me mrzi odveta s Juventusem, kde bylo vse pod kontrolou a jednou nedusledne odbranenou standartni situaci se vse zlomilo, Juve si pak postup pohlidalo. Ten vyrovnavaci gol ten tym zlomil stejne jako gol Suareze v El Clasicu, nebylo pak dost mentalnich sil na otoceni zapasu. Snad v lete prijdou posily do zalohy, zustane Chicharito a pristi sezonu bude Real opet nejlepsi!

Reagovat
LAM

No opět.Z posledních 7 let vyhráli jen 1

Reagovat
smazaný uživatel

lavička Barcy teda určite nerozhodla, by som povedal že Barca mala najslabšiu lavičku z tria Real, Atletico, Barca.

Reagovat
CHONG

Tak máme po sezóně, tak Madridisti, jaké jsou vaše prognózy na léto, odchody, příchody, Carletto?

Já to vidím následovně (čistě, co si myslím, že se stane, bez emocí, co bych přál nebo nepřál):

Odchody: Keylor, Sami, Illara, Fábio, Hrášek a Gareth.

Příchody: Danilo, DDG, Casemiro, Morata a jeden z dvojice Veratti / Pogba.

Carletto zůstane.

Reagovat
Hokaido

myslíš, že se Morata fakt vrátí?

Reagovat
CHONG

Myslím, že jo.

Reagovat
LAM

Casemiro,Morata. Klasický přestupy Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevrati

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím taky. Minimálně on sám bude moc chtít.

Reagovat
misinho7

bohuzial chcel by som pre jeho dobro ale Gareth neodide... a ak by nahodou odisiel este si pripis k tym prichodom nejake kridlo napr Reus ale inac suhlas zo vsetkym, aj ked ten Morata asi sa nebude chciet vratit

Reagovat
smazaný uživatel

a to je co by si si prial alebo co si myslis ze sa stane ?

Reagovat
CHONG

To, co si myslím, že se stane.

Reagovat
LAM

Já od Peréze čekám brutální léto Tak 200 mega euro aspoň.Dle mě k Danilovim přijde ještě DDG a útočník,záložník obránce.

Reagovat
garruklol

Podle me odejde spis Iker nez Keylor. Dale ocekavam odchod Alvara, prichod leveho obrance a prodej Casemira. Snad prijde ten Veratti.

Reagovat
Aldeano

Jesé ještě nejspíše odejde.

Reagovat
Ángel di María 22

Přání?

Carletto zůstat. Odchod Arbeloa, Bale, Illarra a Odegaard na hostování někam. Chicharito ukončení hostování. Příchod Danilo (ten už je hotovej), Morata a na rozšíření kádru 2 varianty - buď někdo za Balea...Reus a poctivý DM. Nebo někdo na rozšíření kádru zálohy - Verratti.

Realita?

Odvolání Carletta. Ponechání Balea s ještě delšíma vlasama a teplejší čelenkou. Příchod DDG, což asi bdue posílení, ale vadí mi to trochu kvůli Ikerovi - i když ten už bude legenda navždy. No a pak nějakej Perézův drahej ústřik, toho se bojim.

Uvidíme. Je se na co těšit

Reagovat
Ángel di María 22

Ještě jsem zapomněl odchod Khediry, ten je jasnej.

Reagovat
LAM

Reus je ale daleko lepší z leva.Na pravo by to nebylo ono.Ten by měl smysl jen kdyby odešel Ronaldo,ale to by bylo lepší pro vás přivést Hazarda.

Reagovat
Ángel di María 22

MArco se často pohybuje všude, Ronaldo taky mění pozice zprava doleva. Ten čas je třeba 70/30 % a to nedělá Reusovi problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja furt nechapu, na co takovyho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

realita

Prichod Pogby 100 mega odchod Modrica

Reagovat
misinho7

neblazni s tym Modricom

Reagovat
CHONG

Tomu sám nevěříš, že bychom pustili Luku.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne v kludne by pustil Perez modrica . Ani by Carlo nemal na vyber. ( koho zo zakladnej 11stky odpisat ) .

Reagovat
CHONG

Tak padlý na hlavu, aby pustil našeho naprosto klíčového hráče, není ani Florentino.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tie prachy by siel Pogba rovno do zakladu . James stal 80 . Tak cierneho kona by dostal jeden z dvojice Kroos - Modric .

Reagovat
smazaný uživatel

V takovém případě , máme o tohoto fanouška Barcelony zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

podľa mňa pôjde preč skôr Isco ako Modrić

Reagovat
smazaný uživatel

Modric v najlepsich rokoch nezobere lavicku . Ci pozicu 12steho hraca

Reagovat
CHONG

No, bude to jistě zajímavé léto

Reagovat
smazaný uživatel

Odchody víceméně souhlas, u gólmanů bych to viděl 50 na 50 a myslím, že Bale nikam nepůjde.. za to Jesé jo. Příchody.. Danilo, DDG se taky dá brát jako jasný, LB za Fábia, záložník (přání Marek, realisticky Pogba), ještě jeden záložník, když se nevrátí Case a Lucas se pošle na hostování. Dál ofenzivní hráč.. když umět i hrot, tak má plus.. když ne, tak ještě hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi zbytocne mat tak siroky kader Carlo ich nevyuzije a backup za Karima bude mat v zime rovnaky problem ako Chicha , Morata

A 6 zaloznik ani nehvoorim .

Reagovat
Pinturicchio

Realisticky Pogba? V čem je Pogba reálnější než Verratti?

Reagovat
smazaný uživatel

že se vám do toho pletu - taky si myslím, že to tak je - zaprvé a hlavně - z Juventusu se nakupuje určitě lehčeji, než z PSG. A zadruhé - okolo Pogby se vytvořila taková raketová aura, že když tam Florentino pošle stomegovou nabídku, tak se nad tím nikdo moc nepozastaví, ale když by poslal něco podobného za Verrattiho, tak si plno lidí bude klepat na čelo.

Reagovat
Pinturicchio

To bych právě neřekl, že z Juve se nakupuje snadněj než z PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak to je asi jen osobní pocit.

Reagovat
Pinturicchio

No, není, vypíšu v bodech.

1) Juventus nemusel prodávat už před touhle sezonou a v téhle se už před SF s Realem udělaly příjmy kolem 300 milionů eur, které půjdou ještě výš.

2) Juventus je ekonomicky zdravý klub, bez dluhů, všechno v souladu s FFP.

3) Pogba podepsal novou smlouvu.

4) O neprodejnosti hráčů Juve, pokud je Juve sama nechce prodat, jsme tady dokonce bavili spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to píšu o sobě. My jsme totiž v Paříži zkusili nakupovat několikrát. Nabízeli jsme zajímavé cifry, ale vždycky nás ten jejich šejk poslal ... no ... do oněch míst. Dokonce se vyjádřil, že jestli ještě jednou bude Barca lanařit jejich hvězdy, tak on bude lanařit Messiho ...

To Juve tak striktní není a navíc máte teď s Realem společnýho Moratu a nejspíš i docela dobrý zákulisní vztahy.

1. Neříkám, že by Juve MUSEL prodávat, ale když někdo nabídne za hráče 100 mega, tak si myslím, že je to škoda nevzít. Když to teda není nikdo stěžejní.

2. O tom nepochybuju.

3. To může jeho cenu jen zvednout, ale prodejný je stejně.

4. Souhlas, ale jsem si jist, že za 100 byste ho pustili. Obejdete se bez něj v pohodě. Nahradíte ho v pohodě. A ještě vyděláte.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, asi souhlas.

Takže Real ať si veme Verrattiho nebo basta.

Reagovat
smazaný uživatel

vyššia cenovka

Reagovat
smazaný uživatel

No tady jsem to myslel tak, že Florentino bude spíš chtít Pogbu než Verrattiho, protože to je blyštivější jméno. Do debaty, jak moc reálný bude, že ho opravdu dotáhne, se pouštět nehodlám, protože tu perspektivu Juve fakt neznám.. Vycházím jen čistě z toho laickýho pohledu, který podporují všelijaký světový média tím, že spojují Pogbu s nějakejma 4-5 klubama.

Reagovat
Pinturicchio

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Messi za necelych 10 sezon s Barcou ziskal:

7x la Ligu

2x* Copa del Rey

3x* Champions League

6x Spanielsky superpohar

2x MS klubov

2x Europsky superpohar

Ak dobre pocitam tak za poslednych 10 sezon zatial 22 trofeji, moze ich byt za 3 tyzdne uz 24. O tom ze je Barcelona s Messim najlepsi tim v modernej futbalovej historii, teda odkedy sa futbal nehra s koženou loptou, je snad nepopieratelne

Reagovat
LAM

Pokuď byl někdy nějakej hráč nenahraditelnej,tak právě on.

Reagovat
smazaný uživatel

11 sezon*

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý specifikování toho, kdy se fotbal stal moderním...líbí se mi, jak si lidi dokáží určit kritéria tak, aby podle nich bylo nejlepší co, zrovna chtějí...

Reagovat
smazaný uživatel

necakal som ze sa prave tohoto niekto chyti... V roznych sportoch sa da povedat ze ide o starsie ery a moderne ery. V hokeji bola podla mna stara vtedy, ked brankari nemali masky, v basketbale vtedy, ked este neexistovala trojkova ciara, vo futbale je to pre mna doba, ked sa este "hralo s kozenou loptou", ale skor vtedy, ked sa zrusila mala domov brankarovi a vznikol mrtvy ofsajd. Vsetky tieto zmeny velmi ovplyvnili zmienovane sporty a pre mna prave toto bol vznik ich modernych er. V buducnosti mozno budu ludia hovorit, ze moderna era futbalu bude vtedy, ked sa zavedie do futbalu kamera... Uvidime za 20-30 rokov

Reagovat
LAM

Proto je lepší říkat že je Leo nejlepší hráč v 21 století

Reagovat
vladis271

Reagovat
Aldeano

Reagovat
roberos

Hráč jako Messi tady nikdy nebyl a asi nikdy nebude.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ale no.

Reagovat
valloire

Mongolský hordy dostanou ještě do držky, pár gólů a potáhnou zase zpátky za Ural. Svět je zase v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona pěknej titul, trochu mi připadá, že se zapomíná na velkej přínos Enriqueho při současných úspěších Barcelony. Ve srovnání s minulými roky měl ten tým v záloze a v obraně slabiny, ovšem to dokázal Enrique vynahradit kvalitní trenérskou prací. Doposud nebyl nijak výjimečným trenérem, ale tady se ukázalo, jak funguje, když někdo dlouho v tom týmu působil a zná jeho fungování a "kulturu." Přesně to Barcelona potřebuje.

Reagovat
valloire

Debakl mongolů jest dokonán.

Reagovat
smazaný uživatel

Mongolsko na MS nehraje.

Reagovat
valloire

hraje, právě teče 0-6

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra - těch 0:2 budeme možná ještě brát jako úspěch ...

Reagovat
valloire

1-2

Reagovat
CHONG

On to taky je úspěch, Kanada je úplně jinde než zbytek světa.

Reagovat
smazaný uživatel

ve finále sněma měli být švédové. Důstojnější soupeř než rusáci

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
LAM

škoda že ten blbeček neuznal náš jasnej gol na 1:2.V třetí třetině by to vypadalo jinak.

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Tomu nevěř, Kanada by přepnula na vyšší rychlostní stupeň a stejně by nás převálcovali.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Kanada

Reagovat
valloire

goooooooooooool canada

Reagovat
smazaný uživatel

Bude 10?

Reagovat
Switchback

určitě ne, rusko ještě zdramatizuje

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš čekám, že tam někoho zmastí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

vidíš, ruský peklo začíná

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ruský peklo začalo se zahajovacím hvizdem zápasu ...

Reagovat
Switchback

Pískej konec voleeeeee ... aspoň že ta barca dnes

Reagovat
valloire

Konec ještě není. Musí dostat pořádně naloženo.

Reagovat
Switchback

Comeback, pojďmeeeeeeee

Reagovat
CHONG

Reagovat
Switchback

Reagovat
CHONG

Fandí ruské špíně a na mě obrací oči v sloup

Reagovat
valloire

pakáž bolševická

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback

nech mě bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nefandíš Rusům?

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo další hattrick, on je opravdu neskutečný

Reagovat
valloire

Ještě by mohli ty mongoly pořádně seřezat, aby byla potupa SSSR kompletní.

Reagovat
Switchback

Tichučko

Reagovat
valloire

je vidět, že jsi ještě mladej kluk a nezažil jsi SSSR V životě bys jim nemohl fandit.

Reagovat
Switchback

valloire, prosím

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co mají tihle mladí kluci společného s SSSR? Na Němce taky bliješ? Korunovanej kretén, opravdu.

Reagovat
kubys

Reagovat
valloire

Rusák zůstane Rusákem a nezáleží na zřízení nebo na tom, jak se to momentálně jmenuje. Tam odsaď nevzešlo nikdy nic dobrýho. Brežněv nebo Putin, jedna svoloč. Možná za to nemůžou, ale reprezentujou to. V 1969 za to taky nemohli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stařecká demence?

Reagovat
valloire

Od 40 vejš asi nenajdeš nikoho, kdo by se mnou nesouhlasil. Teda jestli to není bejvalej bolševik.Je smutný, že dneska mladý už tohle nevidí. Potřebujete zase nějakou facku z východu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám Rusáky za okupaci rád, ale na druhou stranu - tohle bys mohl vyčítat i Němcům za válku (vlastně obě ...), Rakušákům na R-U, Polsku za to, že nám vzalo Kladsko, Slováky za to, jak se k nám během války postavili zády a založili si vlastní nacistický štát, atd. atd. atd. Těch historických křivd bylo a je ... Buďme rádi, že žijeme v době, kdy na tohle všechno můžeme jen vzpomínat.

Jak jsem už psal - rád je nemám, ale na druhou stranu je ber jako protiváhu těch námi vyznávaných hodnot. Putin to tam teď drží pevně v rukou. Až se ho zbaví, tak třeba i samotní Rusové projdou katarzí a uvědomí si, že krást území cizích států a chrastění zbraněma není ta správná cesta.

Reagovat
valloire

O tu okupaci jde i nejde. Především jde o to, že jsem od mala koukal na to, jak vyhrávaj jeden titul za druhým a defakto jedinej jejich soupeř byla Kanada. Mohl by sis možná pamatovat atmosféru při každým MS. Nemuselo se zrovna vyhrát, ale porazit CCCP bylo malý Nagano. Koukali na to všichni. Já si už pamatuju MS 74 a těch 7-2. Krása. Kdo tu dobu zažil má i dnes radost, když někdo Rusáky porazí. A když je sestřelí tak, že soupeři pomalu nepodaj ruce a naštvaně zmizí, o to je to sladší. Ale je fakt, že teď ty mistrovství takovej náboj už nemaj i díky PO systému. Škoda. Co se týče toho chrastění a krádeže cizích území, obávám se právě, že tohle si Rus neuvědomí nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako všechno bych pochopil, ale jak může člověk jako ty fandit Realu Madrid?

Vždyť víceméně všechno, co na jedný straně nenávidíš, na druhý straně miluješ a argumentuješ tím.

Ty jsi fakt zvláštní.

Reagovat
valloire

Dost nechápu o čem teď mluvíš? Jak jsi zase dokázal do diskuze o rusech narvat Real?

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak, Real vyhrával nejvíc svých trofejí v době, kdy jsi musel sledovat ty nezastavitelný a neporazitelný Sověty. Takže mi vychází, že jsi proti jednejm nezastavitelnejm strašně bojoval a druhým jsi začal fandit. Docela nekonzistentní ...

Reagovat
valloire

Real vyhrával nějaký trofeje v 80. letech? Už jsem to tu psal, že v době, kdy jsem začal fandit, nevyhrál 4 roky ligu a pohár UEFA taky ne. V PMEZ prohráli taky s Liverpoolem. Začal se mi líbit jenom jejich fotbal a s rudou mašinou to přece nemá nic společnýho. Tam jde o jiný věci. Tenkrát jsme ani o nějakým Francovi, jestli ti o to jde, neměli ani páru. Mně se prostě líbilo, jak smetli doma Anderlecht a otočili tím vývoj dvojutkání. A abych nezapomněl, vypadli i se Spartou Takže žádná nezastavitelná mašina. V tý době kraloval Liverpool, Juventus, pak AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeš, že si pamatuješ Sověty z roku 1974 ...

... Real vyhrál ligu 1975, 76, 78, 79, 80 ...

Že se ti líbil jejich fotbal? A hokej Rusů se ti nelíbil? Vždyť to byl neskutečný válec ...

Že jsi o Francovi nevěděl tehdy, tě neomlouvá za to, že se těma titulama jsi schopen kasat dneska, kde už o Francovi víš ...

Celkově mi tenhleten tvůj přístup přijde úplně protikladný.

Reagovat
valloire

Jirko Jirko. Čti to pořádně. Začal jsem Realu fandit po tom Anderlechtu, to je rok 84....Předtím se 4 roky nevyhrálo a myslím 2x se rozhodovalo v posledním kole pro Sociedad nebo Bilbao. V 82 se mi líbil jejich stadion (dodnes jsou ty přenosy z Bernabeua nejlepší), nejfotbalovější stadion světa. Rusáci můžou hrát jako včera Kanada, ale fandit jim nejde ne. V životě by mě nenapadlo, že se tohle bude vysvětlovat. Fandit Tichonovcům... Byl bys určitě jedinej fanda v republice, politbyro ÚV nepočítám. No a Franco? Tenkrát mi to samozřejmě nezajímalo, ale dneska vím, že to jsou barcelonský žvásty, jak omluvit pomalu 20 let bez titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

vale, vale ... kličkuješ jak zajda.

Ale už tě nechám být. Jen mě práskl do očí ten protiklad. Nic osobního, dědku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Jirko nechcem nejak prudit, ale u teba je to to iste. Jak mozes fandit Sparte a Barce, to mi hlava nebere. Jak to vidim ja napr. : Real, Sparta, Bayern, Chelsea/Man U, Juve vs. Barca, Slavia, BVB, Arsenal, AC/Inter.

Reagovat
Billy McClane

To si akoze vypisal najlepsie timy a druhotne timy v danych krajinach?

Reagovat
Leo Rekordman

druhotny ste momentalne akurat vy,a to tak,ze doslova

Reagovat
Billy McClane

Historia hovori nieco ine

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to vlastně aktuálně sleduješ,když Real je stále nejlepší a první,i když je druhý. Věnuj se něčemu jinému ,třeba to za X let bude mít pro tebe ten pravý náboj,ale když takový jeden letošní titul nic neznamená......

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru a ten rozpor jsem si začal uvědomovat. Proto to ber tak, že Spartě nefandím, ale spíš už jen přeju ze starýho "přátelství".

Reagovat
vladis271

Teraz príde s fašistickým Francovym Španielskom, ktorý tlačil Real.

Čo sa ale dosť bije s týmto "aky nemám Rusáky za okupaci rád, ale na druhou stranu - tohle bys mohl vyčítat i Němcům za válku (vlastně obě ...), Rakušákům na R-U, Polsku za to, že nám vzalo Kladsko, Slováky za to, jak se k nám během války postavili zády a založili si vlastní nacistický štát, atd. atd. atd."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

Není problém že to mladí nevidí, spíše je prostě Rusko už nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to problém - člověk by měl znát historii. Na druhý straně žít jen historií (a to je valloireho klasika) se žít nedá. Každej si v tom musí najít nějakej svůj balanc.

Reagovat
valloire

Možná na ní dávám větší důraz než by bylo zdrávo, ale vidíš to sám. Lidé zapomínají. Takže to na škodu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to moc nechápu - jen proto, že lidi zapomínají, ty na ni dáváš větší důraz? To mi přijde jako úplný nesmysl. Ale dobře.

Reagovat
valloire

Proč by to byl nesmysl. Připomínat se musí. V historii často najdeš odpověď pro to, co se děje dneska. To ty ale víš. Ve svým okolí a vrstevnících bych třeba asi nenašel nikoho, kdo by fandil Rusům v hokeji. Protože ví.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale je něco jinýho historii připomínat, a historií žít a řídit se jí. A ty děláš to druhé.

Ale samozřejmě souhlas, že v historii často najdeš spousty odpovědí.

Reagovat
valloire

Zase tohle špatný není. Když o nich nevíš, znamená to, že je klid.

Reagovat
j_mrazik

Já bych neřekl. Oni jsou prostě pořád ti Rusáci takoví zvířata. Chovají se jak kreténi.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Sorry, ale to su strasne zaostale predsudky. Vedla nas byvala ruska rodina, pretoze ich otec sluzil na nedalekej leteckej zakladni. Moj otec bol antikomunista a aj napriek tomu si s rusakmi padli do oka. Oni chodili k nam, my k nim a pamtam si, ze ked ich odvolali domov, tak ten rus, obrovsky chlap, pri luceni plakal... To nie je o narodnosti a politike, ale o intelekte a cnostiach. Narodis sa v state s debilnym rezimom a neurobis s tym nic.

Reagovat
valloire

Možná, já přece netvrdím, že všichni. Ale obecně patří spíš do Asie. Hlavně k nám neměli jezdit dočasně s tankama.

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

sme najlepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Switchback

Kanada moc lucky, snad příště no

Reagovat
Switchback

jo a Ovechkin je stejně nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, Barca, Báááááárca!!!

Reagovat
valloire

Kanada Pěkně tý ruský pakáži naložili a poslali je tam, kam patří - do prdele.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

Díky chlapi, že jste to nenechali u nás vyhrát tu ruskou špínu

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Barce gratulace, Realu to prohral Carlo a to Barce jeste pul roku nehral Suarez, jinak by to bylo o mnohem vic bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

jak pán...ale Douglas je ještě větší - odehrál v Evropě dva zápasy, nikdo ho neznal a má titul!

Reagovat
Kenneth

Technicky vzato ten titul nema ne? Neudeluje se to vzdy po urcitych odehranych zapasech?

Reagovat
smazaný uživatel

titul mají snad všichni hráči na soupisce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

titul ma kazdy hrac zo supisky, aj treti brankar napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

to má logiku. Kdyby to bylo tak, jak říká Kenneth, tak by titul neměl vlastně ani Ter Stegen, ne ...

Reagovat
Dr. Admess

Neměl, no. Ale tuším v PL to tak je daný, že hráč musí odehrát min. 5 zápasů, aby dostal medaili například.

Reagovat
smazaný uživatel

v PL musi hrac odohrat 10 zapasov na titul tusim, ale su tam vynimky, ako druhy brankar, alebo trebars pred rokmi Macheda..

Reagovat
LAM

očekávám že poslední kolo nějakou minutu dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já se normálně komentátorům nesměju, ale to, že jsou hráči z NHL DALEKO kvalitnější, než hráči z KHL, se neukázalo až v tomhle finále. To ví každé malé hokejové dítě.

Reagovat
Spalovač šancí

Titul jde ukopat se třemi hráči, to by mohli zkusit ve Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda MVP ... Trochu úlidba pořadatelům, ale jinak je to moc hezká rozlučka. Jardovi patří velký dík nejen za tenhle šampionát.

Reagovat
valloire

Úlitba vole. Jáááárda

Reagovat
LAM

Jinak Valloire docela znalec.

valloire pod článkem o propuštění Zubizarety

Tak teď už se definitivně vrátili na tu správnou kolej. Rozloží se vnitřně, jako vždycky. O těch pár letech co jim to šlo, budou fandové FCB vyprávět svým dětem. Se slzou v oku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Taková paralela s tebou a týmem USA, viď?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

I vlastní blbosti? Ale ano. Ty ano.

Reagovat
valloire

Ne, ty hlavo. Směju se tomu, jak to vytáhl. Náhodou se nerozložili, ale tohle psalo spoustu lidí, protože tomu nasvědčovalo všechno. S nijakou znalostí to nemá nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste priznej, ze jsi se hrube mylil, to se stava vsem.

Reagovat
valloire

Mýlil, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho ale opravdu není k smíchu za to ,jak to vytáhl,zato se svými odhady a tipy ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po pusobeni v Rime k smichu byl..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotím pouze jeho působení v Barce.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

First pot of 2015/2016 CL group stage draw: Barcelona, Chelsea, Bayern, Juventus, Benfica, PSG, Zenit, PSV

Reagovat
smazaný uživatel

To je krása ten dnešní den ,škoda , že je to trochu ve stínu hokeje(tedy ne pro mě) .

Když se na to tak podívám ,tak za posledních sedm let,čili prakticky současnost to vypadá moc pěkně :

2009 FC BARCELONA

2010 FC BARCELONA

2011 FC BARCELONA

2012 Real

2013 FC BARCELONA

2014 Atlético

2015 FC BARCELONA

Na to ,že jsme věčně druzí to nevypadá zle. Teď ještě vyhrát LM a CdR. Byl by to krásný sen.

Reagovat
smazaný uživatel

tak LM je zu jasna..

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu nerozumis? Vyhra v LM je uz jasna, Juventus nema nejmensi sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nemyslím, myslel jsem si ,že Real Juve jasně vyřadí ,ale to se nestalo a nevím, proč bychom si měli být jisti vítězstvím my. To si spíš myslím, že jsme výraznějším favoritem v CdR.

Reagovat
LAM

hrozná blbost.Juve umí skvěle bránit a hrát na brejky.Finále bude velmi vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro Barcu a Juve bude rado.. Ale rad se budu mylit

Reagovat
drussbarb

Já budu rád, jestli budeš mít pravdu, ale odepisovat Juve je klasické úmyslné zakřikávání

Reagovat
Switchback

Anaheim pojďmeeeeeee

Reagovat
-Carles-

Fantázia titul opäť v správnych rukách. Táto sezóna jedna z najlepších vôbec. Ešte dotiahnuť úspešne dve finále a bude to čerešnička.

Campeones

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

hlavně zůstat nohama na zemi a dál pracovat.Ještě hrajem o dvě trofeje.

Reagovat
alcantara

Tusim Jiri to pisal vyssie a mal pravdu. Tento titul je asi najspecifickejsi za posledne roky. Situacia sa zmenila, uz nemame papierovo najlepsi kader a tituly nepribudaju akosi automaticky na nase konto, ako par rokov dozadu. Do toho Lucho a jeho velmi neisty prvy polrok, nepohladna hra, vysledkove zavahania. To, co predviedol v druhej polovici sezony nie je ani na klobuk dolu, ale priamo na velebenie jeho osoby. Su urcite aspekty nasej hry, s ktorymi sa nestotoznujem, najma rezignacia na snahu dominovat na lopte v zapase za kazdu cenu, na druhej strane by mozno bez toho nebol uspech, aky momentalne prezivame. Vitaz berie vsetko a pise historiu, takze momentalne mozem maximalne drzat hubu. Urcite nam pomohli aj cachre v Madride s Di Mariom a ich pocetne zranenia, ale to su ich sracky a historia sa na to pytat nikdy nebude.

Visca el Barça y visca Catalunya!!! Campeoooooooones, campeoooooooooooones, ole ole oleeeeeeeeeeeeee!!!

Reagovat
LAM

Máme ale nejlepší útočná trio co pamatuju.

Jinak tahle sezona přesně ukazuje co by byl Messi bez Xaviho a Iniesty On ty dva nepotřebuje,prostě se změnila jeho ůloha v týmu a zase hraje parádně.Tohle jaro je prostě jeho.

Neymar a Suarez mu ale samozřejmě velmi dobře sekundují.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je pro vas v soucasnosti nejdulezitejsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
LAM

Po Messim.Leo si jede v tomhle vlastní soutěž.Dnes opět rozhodl on.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po Messim

Reagovat
Imago

Reagovat
Kokesh

Dominovat na mici, nemate ani jednu trofej. Spis mate stesti, ze Lucho prisel se svym, i kdyz se mu k tomu postupne nabizel kadr. Ale jit po slepejich Pepka by vas jen srazelo dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se na to da po Dlouhy dobe dobre koukat.

Reagovat
roman1978

a to jsme jako na míči nedominovali? je řeč o barceloně? průměr je nějakých 70 na 30.

Reagovat
Free_player

Mesííííííí ♥

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak gratulace do Barcelony. Sice mě to pěkně se.., ale letos je to zasloužený. Kdo by to před sezónou (nebo po podzimu) řekl? A ještě musím dodat, že Messi je v roce 2015 neskutečnej, opravdu radost se na něj dívat, Popravdě mi díky němu Barca až tolik nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rochina to hezky trefil...a Zubikarai dobre zapadnul https://www.youtube.com/watch?v=QMxGDVuXvmQ

Reagovat
Phillipinho

pekne. Ale Zubikarai je fakt strasnej brankar

Reagovat
One-Real

Gratulace Barce, zvedli se letos parádně. A to občasný štěstí k tomu prostě patří, dobře si pamatuju na 11/12, jak jsme to urvali taky na sílu na Mallorce a i v dalších zápasech.

K nám jen to, že je velká škoda těch zranění. Historie se na to ptát nebude, ale to porovnání s Barcelonou je fakt šílený. Otázka je, kde je chyba? Nerotace, smůla, špatná práce realiz. týmu? Možná všechno dohromady. Na příští rok se moc těšim, na léto mám pro Real jen dvě přání, Bale do Anglie a Pogba zůstat mimo Španělsko. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Jen k tomu občasnýmu štěstí - vy jste ho přece ale měli taky - oba zápasy se Sevillou, Celta venku jen to, co je v živé paměti.

Reagovat
T:o:M
Reagovat
smazaný uživatel

ou, tam to tenkrát Sammy rozjel ve velkým ...

Reagovat
T:o:M

Reagovat
T:o:M

Tome a Jirko, salutujte...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne, ako Barcelona uz roky valcuje Real v lige, snad to bude pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To poslední kolo bude z našeho pohledu nádherný, ale taky trochu smutný. Depor si sice včera pomohl, ale ještě jim to nestačí, takže se klidně může stát, že je pošleme do Segundy.

Eibar hraje doma s Cordobou, která to má asi už na háku, takže to budou asi 3 body. A jestli Depor prohraje na NC, tak půjde dolů, protože má horší vzájemný mače s Granadou.

Mimochodem - finiš Granady - 3 výhry z posledních 3 mačů, když do tý doby měli ze 34 zápasů 4 výhry ... Tady něco smrdí. Hlavně Socky by si za včerejšek zasloužily nakopat do zadnice ...

Musíme doufat, že se bude chtít Cordoba rozloučit nějak stylově, ale nevěřím v to. Bohužel.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, mohla by to Barca pristi vikend Deporu pustit ....

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio to řekl moc pěkně - liga je primární, protože je nejtěžší a nejvíc se v ní projeví opravdová kvalita.

Reagovat
Visca el barca

Jsem šťastnej. Barceloně fandím dlouho, ale tohle je ten nejhezčí domáci Titul. Kdyby mi tohle řekl někdo v lednu, tak se mu vysměju Bylo to nádherný. A jsem pyšnej, že jsem mohl být i součástí domácího zápasu na Seville, kde se přepisovali dějiny. Miluju svůj klub !!!!!!

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barceloně, bohužel i když ho nesnáším a jeho IQ nedosahuje podle me ani 90 , tak je nejlepší na světe Messi. Zasloužili jste si vyhrát titul uznávám . Jinak od Realu přijde podle me možná nejdražší prestupove obdobi vůbec.

Odchody : Khedira , jeden z brankářů, Arbeloa, Coentrao, Illara , Jese (hostování) , Hernandez a bude záležet co ten Bale nebo Ronaldo. myslím si že odejde někdo kdo nás bude hodně mrzet (Varane, Isco nebo někdo z toho útočného trojlístku ) , nejprijatelnejsi by byl samozřejme Bale.

Příchody : DDG, ještě jeden obránce , možná Alaba, Verrati nebo Pogba, nějaký útočník a myslím že to bude nějaký relativne velký jméno např. Aguero nebo Muller nebo někdo takový A myslím si že přijde ještě nějaka hvězda ktera není příliš potřeba ale dobře zni např. Sterling, Reus atd.

Bude záležet co ten Bale , přeci jen i když byl letos tragickej tak ty statistiky az tak o hrozny nejsou (samozrejme by mely byt lepší )tam nevím jestli mu nenechat ještě šanci. Ani jedna varianta s nim mi az tak nevadí a uvidíme co třeba ten Ronaldo , nebyl bych si uplne jist tim ze určíte zůstane.

Reagovat
sensei25

neviem ako si prišiel nato,že má iq max 90...ak podľa toho čo vidíš v telke,tak potom Ronaldo ma max 20...a k tým prestupom? Vymeniť viac ako polovicu kádra je nezmysel,žiadna koncepčná práca...zas doplatíte nato,že pol sezony sa budu hraci zohravat a hladat system vhodny pre kazdeho...2-3 hracov doplnit a nie vymenit polovicu muzstva...

Reagovat
loki5

Tohle je opravdu hrozný přístup. Jsou druzí za Barcelonou, která měla letos skvělou sezónu v la lize. Vypadli v semifinále LM. Smůla ano, ale zase jsou to 4 nejlepší týmy evropy. A z poháru vypadli s altetama což také není zase takový hrozný průser.

A hned se háže s přestupama jako o život. Takhle se to podle mě řešit nedá. Chápu Bala je to proste hráč na Ronaldovu pozici a tu mu nikdo neuvolní a věřím že kdekoliv jinde bude Bale hvězda. Ale jinak máte skvělý kádr.

Reagovat
oli9

Tak s tím IQ tvůj komentář naprosto ztrácí smysl a dál ani nečtu

Reagovat
drussbarb

A co ty, atakuje tvé IQ aspoň tu stovečku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v Menze , takže je to asi jasný , ikdyz chápu že tomu věřit příliš nemusíte, přeci jen by to napsala většina to je jedno ale.Jinak je to jen muj názor a Messi na to opravdu vypadá , promiň staci se podivat na jeho výraz, ale to neresme, stejné to nemá smysl tady řešit.K tem prestupum, Já jsem neříkal že je to správna strategie , ale jen že bych to očekával

Reagovat
smazaný uživatel

v menze je spousta hlupáků, takže to není úplně jasnejargument.

Jestli je Messi hloupý nebo ne, nemůžeš posoudit. Už vůbec ne podle výrazu. Každopádně herní IQ má neskutečně vysoký. A o to nám jde asi především.

Mimochodem - jak bys podle výrazu odhadl Cristianovo, Pepeho, Ramosovo nebo Bejlovo IQ? Jen pro kompletnost ...

Reagovat
valloire

géniové

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor Já jen odpovídal jestli me IQ přesahuje hranici 100 , což tímto je jasný, nic víc v tom nebylo , dále jsem sám řekl, že Messi je nejlepší na světe o tom se nehadam a uznávám to i přesto, že ho nemám rád. Myslím si a je to jen muj názor , ovšem na tohle jsem měl vždy alespoň trochu odhad , což nic neznamená samozřejme, ale např. Ramos a i ten Ronaldo jsou na tom lépe, ne o moc ale aspoň o něco , Pepe a Bale si muzou s nim podat ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu na to vypadá, jo?

Pokud bych u něj něco joooo hledal, tak bych mluvil o lehčích formách autismu, což by spíše naznačovalo vyšší IQ, ale to ty jistě víš. Na hřišti je vždy minimálně tah před ostatními, umí číst hru jako nikdo jiný a ty na základě toho jak vypadá řekneš, že jeho IQ nedosahuje ani 90? Krásná ukázka toho, že IQ ti je bez EQ k hovnu jako tonoucímu zubní kartáček.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím autistem to možný je. Podle mě je mimo lidský vnímání, jak on dokáže vidět situace. Někdy vidí prostor na přihrávku i tam, kde ji nevidí ani divák koukající z nadhledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu říkám jen je to muj názor , jinak bohužel ale EQ u me není problém určite, promiň . Jinak s autismem , byť jen s lehčí formou rozhodne nesouhlasim a ano vím co to je , studuji medicínu a chemii a alespoň neco málo o tom už mám probrano. Dopředu rikam, že nekecám a ani nemachruji tady to jen pro jistotu .

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zatím více věcí napovídá tomu, že jsi s EQ na tom hodně špatně, než že Messi nemá IQ ani devadesát.

Studuješ medicínu, to jde poznat. Neumíš moc psát, což se ti bude pro psaní receptů jistě hodit. To je krásné, že s tím nesouhlasíš, ale taky je to tak všechno co můžeš. Já říkám, že pokud by se na Messiho mělo něco hledat, když už se musí, tak se dá bavit jedině o lehčí formě autismu, rozhodně o nic jiného a IQ bych do vzhledu vážně netahal. Vezmi si rapovou scénu v ČR a na Slovensku. Inteligence nic moc, ale vystupování králů s doktoráty a nobelovou cenou. Ale co já vím, že jo, já o tom mám načteno jen něco málo hodně moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Necháme toho raději, častý problém zde a na podobných stránkách , každý si říká jen svou a ostatní názory nebere :) Třeba se někdy potkáme a bude prostor se pobavit na nějaké úrovni a ne jako tady :)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

Já se tu nechci nějak pouštět do zbytečných diskuzí, ale zaujal mě způsob, jak skládáš věty. Abych byl upřímný, nevěřím ti, že studuješ medicínu, spíš mně připadá, že je ti pod 15, udělal sis tu nedávno účet a chceš se bavit s ... "dospělými". Ale no offense, je to jen mé, laické, pozorování

Reagovat
10FKK

Údajně má Aspergerův syndrom...

To vás na medicíně učí poznávat IQ z televize? Nebo jsi pouze další pičus k chongovi do party?

Reagovat
roman1978

jsi v menze a děláš pravopisné chyby?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel psát na telefonu je strašný sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

na jaké IQ vypadá stephen hawking??

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

Mne zaujalo tvé přesvědčení o IQ nějakého hráče. Dokonce podle jeho ksichtu. Ano, retartovaný jde poznat z dálky, ale zrovna Messi mi připadá jako naprosto tuctový chlapík. Jinak jestli chodíš na obědy do menzy mi nevadí, taky jsem chodil, dá se tam slušně a levně najíst, jen je škoda, že tam nedostaneš ke smažáku pivko

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ed_Hazard

09:40 De Gea si poranil stehenní sval

Manchester United ztratil v závěru včerejšího zápasu s Arsenalem (1:1) dva body a také jednoho hráče - vinou zranění stehenního svalu musel střídat brankář David de Gea. (goal.com)

Sice som proti jeho príchodu, ale sadol by do týmu ako riť na šerbel

Reagovat
Ed_Hazard

Karim Benzema má znovu zdravotní problémy. Francouzský útočník Realu Madrid nedávno laboroval s kolenem, ze včerejšího zápasu s Espanyolem si pak odnesl zraněný stehenní sval. (lequipe.fr)

tururuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se bude moct Hrášek rozloučí doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že chybí Barce na překonání toho střeleckého rekordu?? díky za odpověď:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš útočného tria Messi-Neymar,Suárez, tak aktuálně mají 115 gólů a na překonání Ronalda-Benzemy-Higuaína jim chybí 4 góly (měli 118 gólů).

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to asi i dají.

Reagovat
dextroza_m

počítám,že by mohli dát cca 3 v cdr, v posledním kole by mohli taky dát tak 3-4 a Juve snad dva... Ale důležité jsou trofeje, goly druhořadé.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám, že už proti Deportivu by ho mohli překonat/vyrovnat.. sice už je liga vyhraná, ale minimálně Messi a možná i Neymar hrát budou.

Reagovat
loki5

Tak poslední zápas bude trošku ostřejší tréning takže počítám že hrát budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tady dneska psal - Deporu půjde o všechno. Ti to rozhodně jako ostřejší trénink brát nebudou.

Jen pro doplnění - Depor má s Eibarem lepší vzájemný mače, takže bod z NC je zachraňuje.

Reagovat
Diego2

A proto doufam v nasazeni Vermaelena a treba i Douglasa a zachranu Deporu....at si ted zahrajou i nahradnici

Reagovat
smazaný uživatel

Zase by byla škoda nějak kazit fantastickou sezonu Bravovi. Už jsem to tady psal - případná nula by znamenala průměr gólů 0,5. Parádní.

Reagovat
Diego2

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

A to by zase MSN nepřekonali rekord ...

Prostě to včera strašně podělaly Socky.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. jestli fakt Messi hrát bude a odehraje celý zápas, tak bude mít odehraných všech 38 zápasů v lize a 3375 minut (pokud dá celý zápas). To by znamenalo, že za celou sezónu v lize chyběl jen 45 minut (proti Sockám venku v lednu).

Nevím jestli se někdy tohle stalo, aby hráč (samozřejmě mimo gólmana) odehrál 98,7% času v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To se určitě stalo.

Reagovat
fefo

Martin Skrtel v sezone 2010/2011 odohral v PL 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano myslím MNS:-) no to určitě dají Barcu sleduji už pár let a to jaro pěkně válí Jinak věřím v Triplet

Reagovat
oli9

Gratulace barceloně , skvělá sezona pro Messiho a Ronalda , Atleti po výprodeji zůstali na špici

Reagovat
Manik...

Gratulace Barceloně, vyhráli jednoznačně zaslouženě. Útok NSM je fakt úžasná kombinace. Jenom mě mrzí, že letos jsme si to podělali sami , takový náskok jsme měli a provojtili

Reagovat
valloire

Tak Ronaldo už přeskočil Alfreda....To jsou věci.

Reagovat
drussbarb

No on je opravdu vynikající hlavičkář s neuvěřitelným výskokem, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

a výborný doklepavac...90% jeho golov z tejto sezony ma vobec nenadchlo..je to práca celeho timu na neho..u messiho to je ine, tam je vidiet jeho genialita..tak ci tak obaja maju to co chceli..ronaldo pichichi, leo titul ...

Reagovat
Ed_Hazard

Až nastane doba, kedy sa začnú počítať iba góly čo ťa nadchli, dáme ti vedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

počet golov neurčuje najlepsieho hraca, je az nemyslitelne porovnavat ronalda s leom v pocte goloch ked vsetci vidime a vieme ake maju pozicie na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v tý diskusi jde spíš o to, že v minulosti někteří obhajovali např. Zlatý míč pro Lea, protože dal nejvíc gólů. Vytáhne se to prostě vždycky, když se to hodí. Pro obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je prava, ale vtedy po minule sezony mali ronaldo aj messi ine postavenie na ihrisku, obaja boli primarne strelci..u ronalda sa to este zostupnovalo a celý real hra na neho a on si nabieha na centrovane lopty v 16tke, netvori hru ani nic podobne, u lea je to ine, od prichodu suareza sa stahuje coraz viac do hlbky pola, zacina utocne akcie castokrat aj na vlastnej polovicke, hra kridlo, utok ale aj zalohu, tvori diriguje a aj tak stiha dat enormne mnozstvo golov

Reagovat
smazaný uživatel

o kolik má Messi víc přihrávek v téhle sezóně? O 5? Já jen, že to není tak jednoznačné, jak to popisuješ

Reagovat
valloire

Messi o 2 asistence v PL víc než Ronaldo. To je bída na někoho, kdo tvoří tvoří a má o celý 2 asistence na gól víc než doklepávač co netvoří a jenom čeká před bránou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda.

Reagovat
Ed_Hazard

A pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ne.

To jde vidět, kdo se na fotbal dívá a kdo jej sleduje a rozumí mu.

Reagovat
ADM

OCH maj god, to si ozaj tak zaslepený už? Pusti si aspon video na youtube s tým, čo a ako tvorí Messi tento rok, aké asistencie to pripravuje a sleduj aj tie často "druhé" asistencie, ked neuveritelným sposobom uvolní hráča, ktorý to potom pošle pred bránu niekomu...

Nie všetci tu znižujú Ronaldove asistencie, ale tie jeho sa Messiho asistenciam V TEJTO SEZÓNE nemôžu ani len rovnať.

Reagovat
valloire

To ale vieme. samozřejmě, že Messiho asistence je jiná než ta Ronaldova. To je totiž Asistence s velkým A. Ta Ronaldova nestojí za řeč, ani by se mu neměla psát, taková bídná asistenčička.

Reagovat
ADM

Reagovat
drussbarb

Už stačí, ju?

Reagovat
ADM

Až nastane doba, kedy si ľudia uvedomia, že Pele hral v dobe kedy neexistoval ofsajd ako ho poznáme, dajte mi vedieť. Veľa vecí sa tým zmení.

Reagovat
smazaný uživatel

v té době neexistovalo mnohem víc věcí

Reagovat
Visca el barca

Pelé je zakomplexovanej blb

Reagovat
Ed_Hazard

Suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Messi > Ronaldo > Alfredo

Tak?

Reagovat
valloire

Máš to přesně naopak.

Reagovat
-Carles-

Alfredo < Ronaldo < Messi

Lepšie?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
10FKK

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Timove trofeje Messi vs Ronaldo

Ronaldo (30 rokov) - 3x Premier League, 1 x La Liga, 2x Champions League, 1x FA Cup, 2x Football League Cup,1 FA Comunnity Shield,2x Fifa Club World Cup 2x Copa del Rey 1x Supercopa 1x, UEFA Super cup - 16 trofeji...od prestupu do realu v sezone 2009/2010 7 trofeji

!!

Messi (27r) - 7x La Liga, 3 Liga Majstrov, Copa del Rey 2x, Supercopa 6x, UEFA Super Cup 2x, FIFA World Cup 2x, - 22 trofeji...o 3 týždne mozno 24 ...plus 2 trofeje s Argentinou Majster sveta do 20 rokov + olympijske zlato....

počet titulov od prichodu ronalda do realu: 14

Reagovat
smazaný uživatel

týmové trofeje jsou od slova tým

Reagovat
misinho7

furt Ronaldo Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

to vo vás vzbudzuje nejaký duševný orgazmus že ich tu furt musíte v každej shemalovine porovnávat?

Reagovat
valloire

Tady Addyn by bez toho nevyšel z baráku. Dodává mu to potřebné sebevědomí.

Reagovat
Leo Rekordman

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec by mě nenapadlo, že má Ronaldo v současné době víc týmových trofejí, než Messi...dobrej borec...

Reagovat
Dr. Admess

16 je víc jak 22?

Reagovat
10FKK

V realu jo...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Ty jsi vazne nemocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

čauky, mám dotaz jestli někdo neví, co se stane, když Sevilla vyhraje EL a v lize skončí na 4.místě..? bude ji někdo nahrazovat v Champions league? protože by obsadila místo jako vítěz EL i jako 4.tým ve špaň.lize..?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, jde o to jestli by šel i Dněpr jako poražený z EL nebo Valencia jako 5.tým ze Špaň.ligy..?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Vale.

- Barcelona půjde (pravděpodobně) do skupin jako vítěz LM, což nechává pro španělskou ligu 3 místa ve skupinách

- Real a Atlético budou další v tabulce, ty půjdou do skupin podle umístění

- samotná výhra EL by Seville zaručovala pouze kvalifikaci a ne hlavní část, ale vzhledem k tomu, že Barcelona jde jako vítěz LM, tak je ještě jednou místo ve skupinách volný tj. Sevilla by šla rovnou do skupin

- Na Valencii by se posunulo to 4. místo vyhrazený pro LM.. tj. kvalda

Ale nevím no.. tohle je spíš můj odhad. Nějaký ofiko pravidla, kde je tohle popsaný, jsem nenašel.

Reagovat
valloire

Vítěz EL jde přímo do základních skupin.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo zaručený to nemá. Kdyby nastala situace, že vítěz LM si nevybojuje skupinovou část LM skrz domácí soutěž, tak jde vítěz EL "pouze" do kvaldy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2215121.html

The UEFA Europa League winners will be elevated into the group stage if the UEFA Champions League winners qualify directly for the UEFA Champions League group stage via their domestic league programme – something which has happened every year since the turn of the century bar 2005, 2007 and 2012.

Reagovat
valloire

"Vítěz Evropské fotbalové ligy bude mít od sezony 2015/16 automaticky zajištěnou účast v základní skupině Ligy mistrů. V souvislosti s tím dojde i k úpravě systému přímých postupujících do Champions League z jednotlivých lig. Dosud měli totiž přímý postup zajištěn obhájce triumfu v Lize mistrů, 12 šampionů, šest týmů na druhých místech v předních ligách a tři celky na třetích místech v prvních třech ligách v žebříčku UEFA. Nyní se z jedné ligy může kvalifikovat až pět týmů." Takhle jsem to četl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak nevím. Ale víc věřím tomu svýmu, přece si UEFA na svých vlastních stránkách nebude srát do huby.

Reagovat
valloire

tak to možná soudruzi z ISpartu blbě přeložili...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem našel toto..http://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_UEFA_Champions_League ..Groupstage vítěz EL a 4. za Špaň.ligy play off..a co když to bude stejný tým nikde nepíšou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by Sevilla skončila 4. v lige a vyhrala EL, tak by išla hrať LM rovno do skupiny

Ak by Sevilla skončila 4. v lige a nevyhrala EL, tak by išla hrať LM do predkola

Porazený finalista EL by nešiel ani do EL ani do LM ako náhrada za víťaza, išiel by tam jedine ak by sa tam kvalifikoval cez ligu.

Ak by sa víťaz EL kvalifikoval do LM cez ligu, tak by tam nevzniklo pre tú ligu žiadne dodatočné miesto, ale nejaká 12. či 13. liga by dostala priameho účastníka do skupiny (namiesto pôvodného predkola).

Na stránke uefa bolo jedno pdf-ko, kde je to všetko popísané, ale nechce sa mi to hľadať..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem či si fanda Primery, ale z pohľadu ESP ligy by bolo najlepšie, aby Sevilla skončila 5. a vyhrala EL, vtedy by mala Primera División až 5 klubov v Lige Majstrov

Reagovat
Masi

To je hroznej guláš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co to znamená??

Reagovat
smazaný uživatel

počet bodů v zápasech proti TOP4 klubům

MP - počet zápasů, W - výhry, D - remízy, L - prohry, + - budou asi vstřelené a obdržené góly a nakonci P jsou body

Reagovat
smazaný uživatel

Že to Real umí skvěle na slabé kluby.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale letos v LM porazili Basilej a Liverpool, takže pozor!

Reagovat
valloire

znamená to, že teď si začnou cules honit triko

Reagovat
smazaný uživatel

ne to znamená, proč real nevyhrál titul - nezvládl těžké zápasy

Reagovat
valloire

i tak se to dá interpretovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldo si s Elche, Granadou, La Coruňou nebo Espanyolem vystřílel Pichichi, takže v Madridu budou oslavy a průchod městem.

Reagovat
misinho7

a takej Seville u nich doma hattrick co si nespomenul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že tyhle čtyři zápasy mu přinesly patnáct branek, jsou proti slabým týmům a vystřílelo mu to pichichi, tak nemám důvod poukazovat na hattrick Seville. Pointa je jinde, že jo.

Reagovat
misinho7

a Messi daval goly len proti Realu Atletom ci Seville ne? slabe muzstva setril zeby sa nepovedalo ze striela slabym...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Messi rozhodoval zápasy a nevysral se na tým, když jej nejvíce potřeboval.

To jiní dosáhli toho, po čem toužili, tedy Zlatého Míče a tým šel stranou. Spustila se show plná simulací za účelem vyskočení si penalty, mlácení spoluhráčů, frustrujících výlevů proti spoluhráčům a slz v očích, když mu to nestřílelo, ne když se Realu nedařilo.

Není to jen o brankách, ale o hře. Vždy jsem Ronalda respektoval přes to všechno co dělal, ale letos už podruhé nechal tým na holičkách, když dosáhl svého. Vloni se to ještě dalo tolerovat, tým na tom byl dobře, co se trofejí týče, ale letos je to k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

*protihráčů...

Ale vzhledem k tomu, jak Gareth hrál, určitě byla i nějaká šikana v šatně

Reagovat
valloire

Kteří jiní? To sedí na Messiho konec roku 2012. Jako prdel na hrnec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Tak mladej a taková skleroza. Messi honil rekord a Zlatý míč až se na jaře pak zranil, na tým se vlastně vysral a Barcelona pak utržila debakl od Bayernu. Myslel jsem, že mluvíš o tomhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi honil rekord možná tak v 2011/2012, kdy dal 73 gólů.. takový číslo Ronaldo nikdy nedosáhne a to se o to snaží každej rok

Reagovat
valloire

Ten rekord za kalendářní rok 2012....To jste všichni tak zapomnětlivý?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo máš pravdu - honil rekord na jaře v 2011/2012 a na podzim 2012/2013 - jak píšeš, jedná se o rok 2012 .. ale tím podzimním honem rekordů v 2012/2013 zajistil Barce neskutečnej náskok v půlce ligy, kdy nakonec ligu vyhráli se 100 bodama.

Určitě mi to vyvrátíš, tak tady máš důkaz - http://www.eurofotbal.cz/primera-division/2012-2013/preview/real-valladolid-fc-barcelona-313217/ po podzimní části náskok 13 bodů na Real a 6 na Atlety.

Reagovat
valloire

Mně jde o tu LM na jaře 2013. Tam už nehrál nic a na jaře hrál napůl zraněnej. Bayern vám dal 7. A byl to důsledek toho, že aby dostal GB 2012, tak začal po ztrátě titulu 2012 honit góly. Ligu 2012-13 jsme ztratili rozporama v poslední Mouově sezoně. To byl hlavní důvod. A na jaře, když ho tým potřeboval, už byl jen stín Messiho z podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale vinou zranění. Nikoho nemlátil, nesimuloval, nebrečel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je zajímavý téma, o kterým je možný diskutovat, mně přijde, že po loňské výhře v LM už Ronaldo vyhrál s Realem všechno a ta jeho týmový motivace už není a asi nebude tak velká, že už to bude převážně honba za góly a individuálními trofejemi. Ale říkat, že se vysral na tým, to mi přijde hodně přehnaný. Real šel po Novým roce s formou dolů a to ovlivnilo i Ronalda. Pořád je to týmovej sport a i Messi sám nic nezmůže, když se týmu nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony Realu a Barcelony hýbe Ronaldo a Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle kolektivní sporty opravdu nefungují. Obzvláště ty, ve kterých je na place za jeden tým 11 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, fungují, pokud to jsou opravdu jediní dva rozdíloví hráči na světě.

Čeští házenkáři s Jíchou a bez něj je taky kurva rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou špičkoví hráči ve špičkových klubech. Jícha je špičkový hráč v nešpičkovým týmu. Takže jsi uvedl příklad, kterej je úplně mimo. Rozdílovej hráč (ten pojem mi vždycky přišel naprosto absurdní, ale budiž) může udělat rozdíl, ale ne zázrak. A o to menší rozdíl může udělat ve sportu, kde je v základu 11 hráčů, což jsem záměrně napsal pro příklad, že bys jako argument uvedl třeba házenou, což jsi samozřejmě udělal. Ovšem ani v té ten jednotlivec zázrak neudělá.

Reagovat
Jerichoo

krásne ako si tu ešte cca rok dozadu tvrdil, že sa zásadne nevyjadruješ k Realu a jeho hráčom

Reagovat
valloire

zatímco Leo ty slabší šetří

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně srandovní názor, protože každej fotbalista odehraje za kariéru zhruba 80 procent "lehkých" a zbytek těžkých zápasů, z čehož plyne, že i většinu gólů dá právě těm lehkým soupeřům...a střelecká tabulka se neptá, komu ty góly dal, každej gól se v ní počítá stejně...Ronaldo pravděpodobně Pichichi získá, ale oslavy toho a průchod městem bych neočekával, to se asi díváš na iiný sporty...

Reagovat
Billy McClane

2 goly Barcelone, 1 gol Atleticu, 1 gol Valencii, 3 goly Seville, 2 goly Villarrealu a 3 goly Bilbau sa ti uz do kramu nehodia?

Len pre porovnanie Messi to ma proti Realu 0, Atletico 2, Valencia 1, Sevilla 4, Villarreal 1, Bilbao 1.

Reagovat
valloire

Tak Messi si dlouhodobě honí triko se slabýma, to je známá věc.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Tak nějak by se dalo říct, že to rozhodla Valencie. Doma s váma 0-1 pár vteřin po konci zápasu, přičemž jsme mohli mít tenkrát už 6 bodů na vás. Nás porazili. U vás vás přehrávali a stejně padli a s náma remizovali. Atletico neberu, na ty nám to nejde.

Reagovat
drussbarb

Já bych rád, ale už mi uschnul jak utržená větévka. Snad to začne znova po finále poháru a pak ještě jednou po finále LM

Reagovat
Visca el barca

Real strašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery?

Reagovat
One-Real

Tam je spíš rozhodující to, že z těch 6 duelů nám hrála ta ideální sestava pouze jednou a shodou neznámých okolností to bylo zrovna u tý výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

A u ní je rozhodující to, že se stále hledal styl pod novým koučem, poprvé po několika měsících hrál Suarez s pěti kily navíc a nastoupili jsme se sestavou, která spolu od té doby už nikdy nenastoupila

Reagovat
Billy McClane

Nehovoril pred dvoma tyzdnami Suarez, ze teraz ma viac kil ako na zaciatku sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak budeme holt čekat na ten správný okamžik, kdy se ta vaše (jak říkáte vy) "ideální sestava" opravdu s někým dobrým potká. Do tý doby si můžete lhát do kapsy, že to takhle je dobré ...

Reagovat
smazaný uživatel

"Lhat do kapsy". Staci, jak se zametlo s vama (asi nejste dobri, jak to tak vypada) a Liverpoolem na Anfieldu a vsema ostatnima souperema (ne tezkyma, pro blbecka jirku, kterej nedokaze pochopit jednoduchej text) v IDEALNI SESTAVE bez uvozovek. Fakt nechapu, co tady zkousis, kdyz vsichni, co Real letos sleduji, vi, ze nejvetsi vyhra s BBC v zakladu je snad ta venku na Villarrealu nekdy v zari, naopak bez Garetha (coz se da taky za idealni sestavu povazovat) je to z 11 zapasu (mezi nema Barcelona, Atletico, Liverpool) 11 vyher se skorem 41:5. Rozdil, co? Bohuzel s tou uplnou idealni sestavou se odehraly jen 4 zapasy s bilanci 4 vyhry a skorem 12:1, ale kdo to videl, tak vi, ze hlavne herne to bylo naprosto dokonaly, ale to takovej expert na Real jako ty urcite vi.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ja porad nechapu, co zkousis. Naucili te cist nebo chapat text?

Reagovat
smazaný uživatel

Napsat, že La Coruňa má velmi blízko k záchraně, může jen naprostý trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

he he, dobrej zásek.

Kantor je kdo?

Vy jste to včera zvojtili.

Reagovat
valloire

Leo zacina utocne akcie castokrat aj na vlastnej polovicke, hra kridlo, utok ale aj zalohu, tvori diriguje, presuje a na svoje vlastné prihravky si aj nabieha a striela z nich famozne goly.

Reagovat
smazaný uživatel

až do těch nahrávek na sebe sama jsi to napsal přesně, dědku.

Reagovat
valloire

to jsou slova vašeho draftu z letošní sezony plus jsem to pouze doplnil....já ti dám dědka

Reagovat
smazaný uživatel

tys měl říct, že mi taky neříkáš "cucáku" ...

Reagovat
valloire

já vím....

Reagovat
valloire

jsem na tebe hodnej, protože slavíš tenhleten titul

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád, hele. Já jsem na tebe zase rád, protože smutníš za tímhletím titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

* hodnej

Reagovat
valloire

Takže by se dalo říct, že jsme oba charaktér.

Reagovat
smazaný uživatel

já asi jo. Ty asi ne.

Reagovat
valloire

takže oba jsme na sebe hodní, ale já charaktér nejsem?

Reagovat
smazaný uživatel

když on charakter se neprokazuje jen tím, že jsou na sebe lidi hodní ...

A já sebe znám, takže mám podezření, že charakterem jsem.

Tebe znám jen velmi povrchně, ale mám podezření opačné ...

Reagovat
valloire

Já se taky znám - a dobře - a vím, že charaktér jsem. Žádný podezření.

Tebe hodnotit nelze. Třeba jsi charaktér ale spíš ne. Ale já jsem zase zaujatej, možná máš jenom špatnej vkus. Barcelona a Sparta. Ne možná, ale určitě. Přesto můžeš bejt charaktér.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
drussbarb

S tou Spartou máš asi pravdu, s Barcou nikoliv. Ale Barca + Sparta je těžký protimluv, to je jasné snad každému.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi napsal ,,tenhleten''.

Jistě i ty víš, že to nebude letošní poslední titul

Reagovat
smazaný uživatel

peleho rovesnik

Reagovat
smazaný uživatel

na věku by nebylo nic zas tak špatnýho, ale on má i Peleho rozum a sdílí s ním názory ...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nuz nic sa neda robit, stareho psa novym kuskom nenaucis

Reagovat
el Principito

Reagovat
Leo Rekordman

je to tak

Reagovat
misinho7

Ronaldo ma teraz najviac hattrickovv lige ze? historii

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tesis sa, ze? :)

Reagovat
misinho7

mam plakat? omg

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo sa tesi tiez, takze bud v pohode...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Vy jste hrozna banda dementu, az na 3-4 svetly vyjimky teda.

Reagovat
misinho7

tak tak..s takym Leo rekordmanom si clovek aj rozmunne a normalne pokeca ale niektori ostatni

Reagovat
10FKK

Vy bez...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

to už měl i před tímto

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim, muze mi nekdo znaly objasnit jak to bude v pristi roce s ucasti spanelskych klubu v poharech. jestli jsem dobre zaslechl, tak vitez evr. ligy pujde do LM (tj. predpokladam sevilla) a take predpokladam, ze vyhraje barca LM ... to by melo spanelsko v LM 6 tymu? bude hrat bilbao evropskou ligu jako finalista poharu?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že Barcelona a její případná výhra, na tom nic nemění, ale jestli vyhraje EL Sevilla, tak by měla mít Primera 5 míst pro LM. A momentálně na těch místech jsou týmy, které by mohly reprezentovat víc než obstojně. Takové španělsko-katalánské semifinále LM by mohlo být úžasné. - Vale - Barca, Atleti - Real ...

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

ako aj jiri - fcb, vraví, ak by Barcelona vyhrala LM, tak to na to počte klubov v LM pre ESP nič nemení, lebo sa už kvalifikovali cez ligu, ono by to malo vplyv, jedine ak by sa nekvalifikovali do LM cez ligu, vtedy by išli do LM ako obhajca, ale na úkor 4. v lige (raz sa toto už stalo Chelsea-Tottenham). Čo je nové od budúcej sezóny je to, že víťaz EL sa kvalifikuje do skupiny LM a to bez ohľadu na to koľko tá liga má klubov v LM, teda ak by EL vyhrala Sevilla a nekvalifikovala sa do LM cez ligu (skončila piata), tak by Primera División mala 5 klubov v LM.

Do EL idú 3 kluby zo ESP, zase bude to záležať od Sevilly (či vyhrá EL, či skončí 4. alebo 5. v lige) a podľa toho sa uvidí kto tam pôjde (Villarreal už je istý, ostatný dvaja ešte nie).

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Kenneth

Jinak Ronaldo ma ve 35 ligovych zapasech 45 golu a 16 asistenci. To jsou pomalu 2 body na zapas. A zase to na ligu nestacilo. Zatimco Messi mel letos vedle sebe dve masiny, Ronaldo tam mel mamvpicistu Karima, ktery zahraje 3 obstojny zapasy z 10 kde maka a trageda Balea. To musi byt hrozne frustrujici. Hrozna skoda zraneni Jamese a Modrice, ty meli letos pravidelnou vykonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Benzemy je to taky zajímavý - když se to hodí, tak je to legenda. Když se to nehodí, tak je to mámvpičista ...

Reagovat
j_mrazik

On je asi legendární tím, jak to má v pi*i.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Tady spíš jde o to kdo to píše, tam je to pokaždý jinak.

Reagovat
Kenneth

Tak legendy jsou pro me v Realu tak 3 hraci. Spis sis to zase prohodil tak, jak se ti to hodi. Nic prekvapujici u tebe.

Reagovat
Kenneth

Kazdopadne uz to u Karima tak neresim, on uz jiny nebude. Bude stridat uzasny zapasy s odchozenyma. Spis me zarazila ta paralela se Suarezem, ktery to zatim odmakal uzasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co jsem si zase prohodil? Jako o legendě jste tady o něm psali vy ...

Reagovat
Kenneth

A proc to cpes me teda?

Reagovat
Kenneth

Pokud vim, tak jako legendarise ho tu oznacoval One-Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruku za to nedám, ale mám dojem, že jsi v tý diskusi byl taky.

Reagovat
Kenneth

Takze klasicky jirka, nic prekvapujici.

Reagovat
smazaný uživatel

Kene, kdybych jen trochu chtěl, tak ti ukážu příspěvky, ve kterých velebíš Garethka ... A nejsou ani rok staré.

To, jestli jsi v tý diskusi byl, nevím, ale jak píšu - docela si myslím, že jo.

Reagovat
Kenneth

To je dost mozny, ze velebim opicaka. Plakat z golu, ze kterych byli 2 trofeje, urcite nebudu..

A ke zbytku, klasicky Jirka.

Reagovat
Kenneth

*Upresnim. z 2 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Onedlho by sme mali mat druhu tohto letnu posilu a je to De Gea. Po Danilovi by to chcelo jednoznacne do stredu jedneho z dvojice Pogba, Verratti a utocnik. Barca sa ma naco tesit, pretoze ked skvalitnime posty a bude sa viac rotovat, tak kvalitou na nas mat nebudu. A to ich este caka toto leto bez posil.

Reagovat
10FKK

Začínáš moc brzo... V září - vyhrajeme všechno, v únoru - vyhrajeme ligu a LM.............. v květnu - vyhráli jsme 10x LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

Reagovat
sensei25

to počúvame každú sezonu a kokot z toho...namiesto nejakej myslienky bezhlave nakupovanie...len tak dalej...dalsia sezona v pici kvoli nezohratosti...xD

Reagovat
smazaný uživatel

posilnit aj tak potrebujeme a tri posily do teamu maju byt nezohranost?

Reagovat
sensei25

sami si vypisal 4 a teraz napises 3..minule ich bolo este viac....koho napises nabuduce je vo hviezdach

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by sedel? Kroos, Modric, James, Pogba nebo Isco? Beztak by nebyl ochotny ani jeden...

Reagovat
dextroza_m

takže zase vyletí 200 mil E?

Reagovat
valloire

„Nemůžeme platit víc...Bude to boj, ale chceme zabránit tomu, aby Messi, Neymar nebo Suárez odešli. Jenže pokud má jiný klub možnosti přetáhnout je odsud z důvodu jejich ekonomické síly, potom asi nezmůžeme nic,“ sdělil Faus. Finanční viceprezident Barcelony Javier Faus dokonce vyslovil obavu, že pokud budou finanční nároky jejich útočného tria narůstat, může se stát, že se budou muset s některým klenotem ofenzivní koruny rozloučit. Ať už by bylo příčinou strašidlo FFP (finančního fair-play) či vzrůstající moc jiných klubů (Chelsea, PSG).

Tady se asi připravuje půda pro přestup Messiho za Beguiristanem.

Reagovat
misinho7

ale ne...jatipujem Suareza ze take dva roky v Barcea tak prec, preca nieje najmladsi a urcite nepusti Messiho ci Neymara ked to na dakoho padne tak na Suareza

Reagovat
SIRBRANIKE

Si mu to pokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedze sa Messi porovnava hlavne s Pelem, tak sem aspon hodim mensie porovnanie ziskanych ligovych titulov:

On this day Leo Messi lifted his 7th league title at 27, cruising past Pele on 6 titles.

Reagovat
smazaný uživatel

vy už jste asi všichni fakt padlí

Reagovat
smazaný uživatel

s cim mas problem? len som tu dal pravdivy fakt, nic proti comu sa treba hned urazat

Reagovat
smazaný uživatel

protože řešíš kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to len napisal, riesit si to zacal ty

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Messiho s Pelém porovnávají pouze duševně choří jedinci z řad cules. Pelé je jediný král fotbalu.

Reagovat
Mercury

Měl bys víc číst ohlasy a porovnání v zahraničním tisku z úst velkých fotbalových legend.

Za duševně chorého se na základě svých výkřiků dá v posledních let označit spíš senilní Pelé, jakkoliv králem fotbalu může zůstávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Finnbogason slusnej flop, jsem skoro zapomnel ze v tyhle lize hraje

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj na neho som aj ja zabudol, totálny prepadák

Reagovat
blaugrana

Inác´ čo sa týka zostavy na Deportivo, tak by som si želal Bravo-Montoya-Bartra-Verma-Mathieu-Rafinha-Roberto-Xavi-Pedro-Messi-Ney

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k Bravovi by mohl naskočit ter Stegen,čekají jej dva těžké zápasy a jeho herní praxe je dost nízká. Ovšem nevím ,zda by bylo pro Brava příjemné neprojít špalírem ,o který se tolik zasloužil.

Jinak bych tu sestavu ještě víc "znáhradníkoval" : Samper , Munir, Sandro ,Adama. Messi i Ney by měli odpočívat a připravovat se.

Reagovat
blaugrana

Bravo bude v bráne, to by mu Luis nespravil. Tiež by som to ešte viac prerotoval, ale myslím, že Messi bude chcieť hrať a prípadne ešte zaútočiť na pichichi.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som tam dal všetkých náhradníkov hrať od základu (Masip - Douglas, Vermaelen, Bartra, Montoya - Mascherano, Xavi, Rafinha, Pedro, Messi, Munir). OK asi k tomu nedôjde, ale bolo by to fajn im dať šancu, keď už o nič nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

a to som ešte zabudol na Sergi Roberta a Adriana, takže ešte ich do základu, Roberta miesto Mascherana a Adriana kľudne na krídlo miesto Pedra alebo Munira (toho aj tak potrebujú viac v Béčku kvôli záchrane).

Reagovat
smazaný uživatel

na jednej strane ide o to, aby sa dal priestor aj lavickarom v nic neznamenajucom zapase, ide vsak aj o tom, aby hraci zo zakladu zostali v zapasovom tempe pred oboma finale. Preto tam moc zmien realne nevidim, hrat bude MSN (miesto Suareza mozno Pedro), v zalohe klasicky Rafinha ci Xavi, v obrane Mathieu, mozno MATS v brane.

Reagovat
10FKK

Bude hrát plná palba (max. dvě změny podle pocitů a fyzičky jednotlivých hráčů), jenom lehce zranění hrát nebudou. Jeden zápas za týden je ideální příprava, aby nevypadli z rytmu jako loni Bayern před semi s realem...

Reagovat
Rssa

To zase mají všichni velké oči před posledním rozhodnutým kolem, ale sestava je skoro jistá:

Bravo - Dani, Piquebauer, Mathieubauer (Bartrabauer), Alba - Xavi, Sergio, Legenda - Mesi, Suarez, Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieubauer

Reagovat
smazaný uživatel

ako nieže by sme vyhrali nejak pohodovo, ale vyhrali sme...

dostali sme fakt nádherný gól, dali sme pekný gól, v živote som od Adriho nečakal takéto niečo, chalan sa vyhral až do áčka

ešte máme šancu na EL

nejaké tie špekulácie

do obrany David Lombán z Elche, predtým Barca B

Pablo Sarabía

Charles z Celty

Florin Andone z Cordóby

Nabil Ghilas, končí mu zmluva v Porte, prosím, prosím

Fede Vico z Cordóby, je mladý ak zostane Paco, tak by z neho mohlo niečo byť

+ klasika z Barcelonského béčka Patric Gabarrón a Joan Román

Reagovat
smazaný uživatel

Sarabiu ??? to by snad bol najlepsi hrac celej historii Raya

Sarabia > Kakuta

Reagovat
smazaný uživatel

nefetuj

Pablo by si konečne zahral za poriadny mančaft

pomýlili sa ti hráči

Bueno > Vietto

Reagovat
roman1978

opět real-madrid.cz

kub757 čas 14.05.2015 16:50:04

Ideálně:

DDG - Carvajal - Varane - Ramos - Alaba - James - Luka - Kroos - Isco- Benzema - Ronaldo

Náhradnici: Danilo, Pepe, Marcelo, Hazard/Verratti/Pogbič, Iker/Navas, Chicharito

Ale muselo by se točit!

Trenér: Low/Klopp

to je nějaký klon toho našeho trotla ajlávbílézlo

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste fakt nemocní

Reagovat
misinho7

chlapci sa asi velmu nudia ked chodia citat na real-madrid.cz kde pisu aj 10 rocne deti a potom tie zostavy pisu tu...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa tiez nestiham divit kam to zachadza co sa tu vytahuje

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze na FC.cz je to teda lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

trosku si nepochopil...

Reagovat
Rssa

Což o to, základní sestava je možná (krom Alaby - nevím, proč by ho měli chtít, když mají Marcela).

Zbytek na té lavičce je jen k pousmání. Ale nic na Zlatý mič.

Reagovat
dextroza_m

Hazard na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

dat prec Alabu, namiesto tej trojky na lavicke kvalitne DM a zaskok na kridlo a je z toho idealna zostava na buducu sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele