37. kolo
17.05.2015 19:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Granada CF 0:3

Fotbalisté Granady bojují o záchranu jako lvi. Dnes porazili Real Sociedad na jeho hřišti jasně 3:0 a konečně se vymanili ze sestupových pater tabulky. Gólová nadílka Andalusanů přišla v rozmezí mezi 74. a 88. minutou, když se postupně trefili El Arabi, Ibaňez a Rochina.

Domácí přitom nezačali špatně. Prvních dvacet minuty byli na hřišti pány a dostali se do několika zajímavých příležitostí. Největší z nich měl ve 14. minutě Carlos Vela, jenž pálil z voleje těsně vedle. Granada zvedla hlavu, když se do dobré šance prodral v 19. minutě Lass, při své střele na přední tyč však mířil nepřesně. Lass měl prsty i v další velké šanci hostů 34. minutě, když prošel okolo obránce a předložil míč El Arabimu, jehož ránu ale obrana modrobílých vytlačila nad břevno. Těsně před přestávkou zahrával hostující Juan Carlos nebezpečnou standardku, gólman Zubikarai však míč na poslední chvíli vyškrábl z branky.

Realu scházela lehkost a k vidění byly mnoho nepřesností, které bránily plynulosti hry. Granada. vytrvale čekala na další chybu svého soupeře, aby udeřila z protiútoku. To se jim povedlo v 74. minutě. Střídající Ibaňez s El Arabim šikovně vyšachovali ze hry domácí obranu. Ibaňez předložil míč přesně na nohu marockému útočníkovi a ten pohodlně doklepl míč do odkryté sítě - 0:1!

Ibaňez zůstal při chuti a minuty na hřišti si hodně užíval. Dvaadvacetiletý záložník zkusil dokonce v 79. minutě ohrozit bránu střelou z poza vápna, míč nešťastně tečoval De La Bella a Zubikarai už nestihl na dokonalý oblouček zareagovat - 0:2!

Favorit utkání se tak ocitl v úzkých, naopak Granada byla na koni. Poslední desetiminutovka rychle utíkala, ovšem Andalusané ještě měli jedno eso v rukávu. Nevydařený večer brankáře Zubikaraie podtrhl v 88. minutě Rochina, jenž překvapivou ranou téměř z půlky nachytal domácího gólmana na švestkách a nádherným obloučkem stvrdil vítězství Granady - 0:3!

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Krausio_Real_M

Tak takovej výsledek jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

to byl dobře puštěnej zápas...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele