Primera División - souhrn 34. kola

02.05.2009, 21:55, aktualizováno 03.05.2009, 22:52
Komentáře a souhrny
"El clásico" mělo jednoznačný průběh, Real Madrid sice dal v obou poločasech první gól, Barcelona jich ale dohromady nasázela hned šest. V souboji o Ligu mistrů vyhrála Sevilla ve Villarrealu a jistě jí udělal radost prohra Valencie s Espanyolem, naopak neztratilo Atletiko...

Real Madrid - FC Barcelona 2:6

02.05.2009 20:00

Góly: 14. Gonzalo Higuaín, 56. Sergio Ramos - 18. Thierry Henry, 20. Carles Puyol, 35. Lionel Messi, 58. Thierry Henry, 75. Lionel Messi, 83. Gerard Piqué

Ve Španělsku je o titulu takřka rozhodnuto. Velké derby mezi Realem a Barcelonou skončilo historickým debaklem Bílého baletu na domácí půdě v poměru 2:6. Real byl po celý zápas o dva kroky za hosty a zaslouženě vypil kalich hořkosti až do dna.

Takový výprask stadion Santiago Bernabéu v utkání "el clásica" ještě nezažil. Kapitán mistrů Evropy Casillas lovil šestkrát míč ze sítě a obrana Bílého baletu často připomínala ementál, jehož děrami se valily barcelonské útoky znamenající převažně pohromu a další dýku do srdcí fanoušků merengues.

Domácí nastoupili v poměrně ofenzivní a očekávané sestavě, což se ukázalo být pro vývoj zápasu rozhodující, křídla se nestačila či nechtěla vracet a střed zálohy si nedovedl poradit proti silnější záloze soupeře vedené Xavim a Iniestou. Hosté nakonec vyběhli na madridský trávník i s Henrym, který byl rovněž jedním ze strůjců triumfálního vítězství Guardiolových svěřenců.

Už první minuta naznačila vývoj utkání, po chybě obrany se k míči dostal Xavi, ale jeho střelu Casillas zneškodnil. Pak se dvakrát uvolnil Robben, ale větší nebezpečí z toho nebylo. Pak se křižnou střelou prezentoval Eto'o, ale i ji Casillas chytil. Po chvíli se dostal Real do vedení. Ve 14. minutě proběhl Ramos kolem Abidala a jeho přesný centr zavěsil hlavičkou do Valdésovy sitě Higuaín.

Barcelona zareagovala velmi rychle, Henry se prohnal kolem Ramose a na jeho křižný pas jen o kousek nedosáhl Eto'o. V 17. minutě však bylo vyrovnáno. Messi pěkně uvolnil Henryho, na kterého opět nestačil Ramos a Francouz placírkou pohodlně skóroval. O minutu později fauloval aktivního Henryho Cannavaro a po přímém kopu Xaviho strhl vedení na stranu Barcelony tvrdou hlavičkou kapitán Puyol nabíhající z druhé vlny.

Z další situace mohl vyrovnat Robben, kterého ale Valdés vychytal, o chvíli poté si centr zprava srazil málem do vlastní branky Alves. Pak zachraňoval dvakrát Casillas, nejprve zneškodnil nájezd Messiho a poté vyrazil bombu Eto'a. Do třetice spasil Casillas Real po výborné souhře Iniesty s Messim. Ve 32. minutě převzal přihrávku Lasse Raúl a po otočce pálil nad bránu.

Následně vyrazil Casillas chytrý centr Messiho, avšak z další šance už udeřilo. Lass udělal chybu na vlastní polovině, Xavi uvolnil Messiho a ten křižnou střelou překonal Casillase. Pak Barcelona rozvinula svou obvyklou technickou hru kombinovanou s dravým presinkem a domácí k ničemu nepouštěla. V nastavené části ještě prověřil Casillase jedovatým přímým kopem Alves.

Druhá půle začala šancí Iniesty, který si obhodil Cannavara a pak jen těsně minul roh branky Realu. Poté udeřili domácí, když v 56. minutě po přímém kopu Robbena snížil na rozdíl jedné branky hlavičkou Ramos. Barcelona s odpovědí neotálela. Po dvou minutách vysunul Xavi zcela volného Henryho, míč v akrobatické pozici minul Ramos a bývalý hráč Arsenalu se nenechal zastrašit naskočením Casillase a prostřelil ho.

Juande Ramos poslal na hřiště Huntelaara a Van der Vaarta, ale ničeho tím nedosáhl. Naopak do šance se natlačil Iniesta, který byl ve vápně přistrčen Lassem, ale penalta se nekonala. V 75. minutě los "azulgrana" uštědřili Realu potupného bůra. Xavi mezi dvěma obránci přihrál Messimu, který se zblízka nemýlil.

Barcelona ani poté nepolevila a její snaha slavila ovoce ovšem s trpkou příchutí pro domácí a prázdnící se stadion. V 83. minutě našel Eto'o přihrávkou výborně hrajícího Piquého, jeho střelu Casillas zneškodnil, ale zadák si pro odražený míč přes rozloženou obranu domácích doběhl a vrátil ho do sítě.

Závěr zápasu už žádnou změnu skóre naštěstí pro domácí nepřinesl, ale i přesto si Barcelona veze ze Santiago Bernabéu historickou výhru a takřka jistý titul španělského mistra. Realu zbyde jen druhé místo a oči pro pláč za hanebný výkon a ukončenou sérii neprohraných ligových zápasů, která začala a skončila proti Barceloně.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 0:2

02.05.2009 22:00

Góly: 57. Luís Fabiano, 85. Frédéric Kanouté

Sevilla díky skvělé efektivitě porazila na El Madrigal domácí Villarreal a v tabulce tak potvrdila svojí třetí pozici. Villarreal zůstává pátý.

V jedenácté minutě trefili domácí tyč, Nihat Kahveči trefil z přímého kopu břevno hostující branky. Domácí byli lepší a i nadále se tlačili do příležitostí, po půl hodině hry zkoušel útočník Rossi chytře přelobovat brankáře Palopa, ten si ale s jeho pokusem poradil. Na druhé straně hřiště hlavičkoval mimo Kanouté. Další záznamu hodné fotbalové akce nepříliš atraktivní první poločas už nepřinesl.

V 58. minutě se hosté dostali do vedení, z vůbec první střeli na domácí branku se prosadil Luis Fabiano, jenž dostal přihrávku Kanoutého a střelou podél brankáře Diega Lopéze rozvnil síť domácí branky. Villarreal se poté ještě více vrhl do útočení a snažil se o vyrovnání, Eguren hlavičkoval po centru Ibagazy těsně vedle hostující branky. V další šanci domácího celku spálil Cani. V 73. minutě uviděl hostující Konko druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Šok přišel pro domácí v 85. minutě, kdy utekl po levé straně hřiště Kanouté a přesnou ranou z dvaceti metrů ke vzdálenější tyči překonal brankáře Lopeze a definitivně tak rozhodl o vítězi utkání...

Více informací k zápasu

CD Numancia - Málaga CF 2:0

02.05.2009 22:00

Góly: 1. Juan Carlos Moreno, 63. Javier Del Pino

O záchranu bojující Numancie se v domácím prostředí pořádně vyhecovala a dokázala tak porazit Malagu, která stále ještě doufá ve vybojování účasti v evropských pohárech, 2:0 brankami Morena a Del Pina.

Hosté přijeli do Numancie s velkým odhodláním ukořistit další body, vždyť vyhráli čtyři z posledních pěti venkovních zápasů. Zato domácí museli naplno bodovat, pokud ještě chtěli pomýšlet na záchranu nejvyšší soutěže a účast i v příštím roce.

Nástup předposledního celku tabulky také tak vypadal. Už v první minutě se k míči v pokutovém území dostal Juan Carlos Moreno a poslal domácí do vedení - 1:0. To však Numancii rozhodně nestačilo. Na jejích hráčích bylo vidět obrovské odhodlání a hned pár minut po úvodní brance zkoušeli své štěstí Aranda a Quero, byli však, bohužel pro ně, neúspěšní.

Fotbalisté Malagy zato vůbec nevypadali jako mužstvo, které bojuje o pohárovou Evropu. V každém osobním souboji byli o krůček později, nedařila se jim kombinace a v koncovce nebyli vůbec nebezpeční. První vážnější střelu vyslal na Colinase až po půl hodince hry Duda, ale domácí brankář jeho střelu hladce zlikvidoval.

Začátek druhého poločasu byl hodně opatrný, domácí se nikam moc netlačili a hosté pokračovali ve svém matném výkonu z prvního dějství. To se divákům na Los Pajaritos určitě nelíbilo, navíc v 53. minutě dostal červenou kartu domácí Etxebarriea. V 62. minutě už diváci důvod k radosti měli. Z dobrých třiceti metrů napřáhl Del Pino a míč "uklidil" do hostující svatyně za záda bezmocného Goitii.

Paradoxně tato branka nastartovala hosty, aby svůj výkon pozvedli a zařadili větší rychlostní stupeň. Své pokusy na domácí branku postupně vyslali Apono, Adrián i Baha. Všechny tyto střely by se s ledovým klidem daly označit za nepovedené, jelikož nijak výrazně Colinase neohrozily. V 80. minutě měli domácí ještě možnost zvýšit své vedení, ale nařízenou penaltu Aranda neproměnil, a tak se Numancie musela spokojit i už s tak příjemným vítězstvím 2:0.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Getafe CF 2:1

03.05.2009 17:00

Góly: 9. José Manuel Jurado, 69. Aritz Aduriz - 46. David Navarro (vl.)

Lék jménem Míchel nezafungoval. Alespoň tedy co se týče první dávky, v níž se Getafe střetlo s Mallorcou, která si ziskem tří bodů definitivně zajistila účast i pro další ročník Primera División.

Getafe si možná zasloužilo za svůj výkon více, ale obrovská chyba brankáře Stojkovice srazila hosty do kolen. Getafe poosmé v letošní sezóně prohrálo na hřišti soupeře, Mallorca má nyní naopak osm domácích výher.

Míchel oproti očekávání příliš nezměnil sestavu, kterou nasazoval Víctor Muňoz - oproti zápasu, v němž Getafe nestačilo na Villarreal, došlo k úpravám jen v obraně, kde Kas nahradil Belenguera a Licht vykartovaného Rafu Lópeze.

Už v deváté minutě se Mallorca dostala do vedení. Prosadil se José Manuel Jurado, jeden z nejlepších hráčů Mallorcy v této sezóně, po přihrávce Venezuelana Juana Aranga. Getafe se poté vrhlo dopředu, zatlačilo ostrovany na jejich půlce, jenže branky to nepřinášelo.

To se změnilo hned na úvod druhého poločasu. Getafe totiž čím dál tím více svého soupeře přehrávalo (Granero s Casquerem dominovali nad Martím se Santanou) a vlastní gól Davida Navarra byl vlastně jen logickým vyústěním toho, co se na hřišti odehrávalo.

Hosté měli na kopačce i vedení, ve velkých šancích byl Albin ve 49. a 52. minutě, jenže neuspěl, a Mallorca tak se štěstím přečkala momenty, během nějž v jejích řadách panoval zmatek a chaos.

Když na tom bylo Getafe nejlépe, přišla fatální individuální chyba. Gólman Stojkovic přichystal gólovou pozici Adurizovi a ten v pohodě poslal svůj tým do vedení. Hosté ještě bojovali, ale gól už nepřišel a boj o udržení mezi Getafe a Sportingem bude ještě hodně zajímavý.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Recreativo Huelva 1:2

03.05.2009 17:00

Góly: 26. Walter Pandiani - 81. Ersen Martin, 90+5. Nasief Morris

Osasuna v poslední minutě nastavení ztratila naději na remízu a počtvrté v řadě nevyhrála. Naopak Huelva oživila své naděje na udržení, když po osmi zápasech dokázala konečně vyhrát.

Před důležitým zápasem o záchranu byla favorizovaná Osasuna, která by se v případě výhry oddálila sestupovým příčkám na pět bodů, nakonec ale prohrála a naposledy tak slavila výhru před necelým měsícem. Kvůli špatným výsledkům z posledních týdnů klesl tým Jaroslava Plašila na šestnáctou příčku s dvěma body náskoku na sestupující Gijón. Naopak Huelva silně posílila své naděje na udržení v Primera Division, když přerušila svou dva měsíce trvající sérii bez výhry. Na poslední nesestupové místo nyní ztrácí jediný bod.

Prakticky po celý zápas vedla domácí Osasuna, za kterou se po pětadvaceti minutách hry trefil uruguajský útočník Walter Pandiani. Ten zaznamenal již svou desátou trefu v sezoně. Hosté se ale probrali v závěru zápasu a nakonec vybojovali všechny tři body. Devět minut před koncem vyrovnával Ersen Martin, v páté minutě nastavení rozradostnil fanoušky Huelvy svým prvním gólem v sezoně obránce Nasief Morris.

Aktivněji do zápasu vstoupili hosté. Již po několika minutách se musel mít na pozoru brankář domácích Roberto, který musel krýt pokusy Sisiho a Javiho Fuega. Nakonec to ale byla Osasuna, která se mohla radovat z úvodního gólu. V 26. minutě se totiž prosadil zkušený střelec Pandiani. Cesar Azpilicueta poslal dlouhý aut do pokutového území, na přihrávku si naskočil právě Pandiani a tvrdou hlavičkou překonal hostujícího brankáře Riesga.

Osasunu vstřelený gól nabudil a málem se radovala ze zvýšení náskoku. Centr zprava ale před Riesgem tečoval obránce těsně mimo svou branku. Po půlhodině hry se opět připomněla Huelva. Adrian Colunga se objevil v nadějné pozici, zblízka ale nepochopitelně nastřelil pouze tyč Robertovy branky. Ke konci zápasu se ještě do šance protlačil Adrian, ale i s jeho hlavičkou si poradil jistý brankář domácích.

Recreativo se nedokázalo vypořádat s dobrou defenzivou svého protivníka, přišla jim ale nečekaná pomoc v podobě druhé žluté karty Sergia. Obránce Osasuny nedovoleným zákrokem zastavil aktivního Adriana a rozhodčí neotálel vytáhnout červenou kartu. Přesto byli domácí stále lepším týmem a v dobré příležitosti se objevil i Plašil, který pálil těsně mimo. O něco lépe zamířil jeho kolega Massoud Shojaei, ten ale trefil pouze levou tyč Riesgovy brány.

Ke konci zápasu ale Recreativo získávalo převahu a ke konci byla Osasuna pod veliký tlakem. Fantastický zákrok předvedl v 77. minutě Roberto, který dokázal na poslední chvíli vystrčit Adrianovu střelu na rohový kop. O čtyři minuty už se ale hosté mohli radovat z vyrovnání. Adrian našel v pokutovém území neobsazeného Martina, který zachoval chladnou hlavu a poslal míč chladnokrevně do dolního rohu brány.

Nakonec bralo Recreativo dokonce všechny body. Téměř všichni hráči hostů se sešli v pokutovém území Osasuny a na dlouhý pas Fuega nejlépe zareagoval Morris, který volejem prostřelil hradbu těl před sebou i smolného hrdinu zápasu Roberta.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 1:1

03.05.2009 17:00

Góly: 61. Mate Bilić - 90+2. Andoni Iraola

Tak přece jen Sporting v letošním ročníku remizoval, nerozhodný výsledek ale přišel v tu nejméně vhodnou dobu. Gijón během celého zápasu přehrával Bilbao, které gólem v 92. minutě získalo jednobodovou odměnu, kterou si určitě za předvedený výkon nezasloužilo. Ale takový je fotbal a Sporting je zase o něco blíže sestupu...

První poločas byl zcela ve znamení domácích, Sporting ovládal hřiště, i když paradoxně největší šanci měli Baskové. Na Gijónu šla vidět obrovská snaha, ale kvalita a štěstí tentokráte nakloněny nebyly. Stadión El Molinón byl přitom narván k prasknutí, diváci hlasitě povzbuzovali své hrdiny již od předzápasové rozcvičky, ale zkrátka to nešlo. Athletic jakoby celý zápas šetřil síly a zdržoval hru... přesto nakonec odjel s bodem, který mu bohatě stačí.

Hostující trenér Capparrós stáhl už po osmnácti minutách Llorenteho, zatímco na druhé straně neúspěšně zkoušeli štěstí Barral (hned dvakrát, přičemž napodruhé mohl místo zakončení volit přihrávku na lépe postavené spoluhráče), Sastre, Míchel či Diego Castro.

Bilbao se soustředilo hlavně na brejky, ale domácí brankář Cuellar neměl až na jednu výjimku příliš práce. Tou výjimkou byla velká šace Toquera, jenž v ideální pozici brankáře domácích nepřekonal.

Začátek druhého poločasu ovládl rozhodčí Teixeira Vitienes, jenž ve velmi krátkém časovém sledu udělil domácím tři žluté karty, za což si vysloužil dlouho trvající pískot tribun, což vyvrcholilo ve chvíli, kdy sudí neodpískal penaltu za ruku Amorebiety v pokutovém území.

Diváci se uklidnili až s úvodní brakou zápasu, kterou po centur Diega Castra vsítil hlavou Bilic. Najednou musel hrát Athletic, zatímco role zdržujícího připadla domácím.

Vyrovnání nakonec přišlo, i když se s tím domácí nemohli smířit. Situace, po níž následoval osudný roh, totiž zaváněla faulem, který ale rozhodčí nechal bez povšimnutí a Iraola následně vyrovnal. Gijón je v problémech, Bilbao se může víc a víc soustředit na finále Copa del Rey.

Více informací k zápasu

Racing Santander - UD Almería 0:2

03.05.2009 17:00

Góly: 3. Juanma Ortiz, 13. Juanma Ortiz

Na El Sardinero se odehrál velmi pohledný duel, v němž si plný bodový zisk odváží hostující jedenáctka. Hrdinou utkání a svého týmu se stal sedmadvacetiletý špílmachr Juan Manuel Ortiz, jenž zařídil v úvodní čtvrthodině hned dvě trefy a dostatečný náskok do dalšího průběhu zápasu.

Ortiz, jenž střelecky nahradil nejlepšího střelce svého týmu Álvara Negreda, se již ve třetí minutě parádně trefil do centru Uche Kalua a poslal svůj tým do vedení. Druhou branku přidal o deset minut později, tentokráte si dobře udělal prostor ve vápně a přízemní střelou překonal Fabia Coltortiho. Almería vedla o dvě branky.

Cantábrijci se však nevzdali, vždyť času zbývalo ještě dosti. Před půlhodinkou hry se dostal do první skutečně vážnější příležitosti Nicola Žigič, ovšem jeho hlavička skončila jen na břevně. Tentýž hráč měl velkou příležitost i po obrátce; Óscar Serrano odcentroval na zadní tyč stojícího Nicolu Žigiče, který i tentokrát v zakončení zklamal, rozumějte minul. Po dnešním utkání bude zpytovat svědomí ještě pár dní, stejně jako Oscar Serrano, jenž neuspěl ve dvou velkých šancích v závěru utkání. Stejně tak dopadl i Mohamed Tchité, jehož vychytal Esteban Suarez.

Almería se tak dostala do klidného středu, její prvoligová příslušnost je zachráněna. Hugo Sánchez nakonec svůj tým k vytouženému udržení dovedl. Racing Santander sice neprožívá dobré období, avšak udržení se je více než pravděpodobné, neboť je jeho náskok na ostatní ohrožené týmy více než dostatečný.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Valladolid 1:0

03.05.2009 17:00

Góly: 7. Lassad Nouioui

Deportivo dále sní o Evropě, když si nejtěsnějším rozdílem zajistilo tři body proti Valladolidu, který dále pokračuje v neschopnosti vstřelit branku. Kdo se náhodou o pár minut někde zpozdil a na El Riazor nedorazil včas, přišel o to nejdůležitější - první a jediná branká zápasu totiž padla již po šesti minutách, kdy se trefil Lassad.

Aktivněji přitom začali hosté, odhodlaní nejen zastavit hrozivě narůstající sérii bez vstřelených branek, ale také definitivně si zajistit účast i pro další ročník Primera División. Jenže když neuspěl nadvakrát Medunjanin ani Alvaro Rubio, přišel trest ze strany Deporu.

Ten se prosadil z první akce. Rodolfo Bodipo připravil pozici pro Lassada, který levačkou překonal bezmocného Sergia Asenja. O pár minut později mohl být rozdíl dvojnásobný, Asenjo si ale tentokráte poradil, když s problémy zlikvidoval standardku Sergia.

Pucela se dokázala vzchopit, začala mít větší držení míče a z toho plynula i šance na vyrovnání, jenže v souboji 1 na 1 Aranzubía vychytal Ogbecheho.

Tato akce načala bláznivé minuty na hřišti, během nichž hráči Deportiva reklamovali penaltu za údajný faul Leóna na Filipeho a pak zase na druhé straně Valladolid zaútočil na vyrovnání, proti ale stála konstrukce brány.

Ke konci poločasu se opět roztrhl pytel se šancemi. Bodipo ale Asenja nepřekonal a Canobbiovi chybělo pár centrimetrů, aby se jeho rána dostala až do sítě Aranzubiovi brány.

Aranzubia byl v centru dění i na začátku druhého poločasu, když vychytal Ogbecheho hlavičku. Deportivu se nedařilo zápas rozhodnout druhou brankou a Valladolid málem potrestal, jenže Pedro León v dobré příležitosti nedokázal balón umístit mezi tři tyče.

Nakonec gól už nepadl, i když by si Valladolid možná bodík zasloužil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 3:0

03.05.2009 19:00

Góly: 65. Román Martínez, 83. Nicolás Pareja, 90. Nenê (pen.)

Valencie po sedmi kolech prohrála, když podlehla na Estadio Olimpico Espanyolu 0:3. Valencie zůstává v tabulce na čtvrtém místě, katalánský celek se po čtvrté výhře v řadě dostal na čtrnácté místo.

První velkou šanci měl po deseti minutách Luis Garcia, jenž pálil z hranice pokutového území těsně vedle hostující branky. Na druhé straně střílel nepřesně Alexis, v sedmnácté minutě Alexise napodobil Miguel. V další šanci hostí zklamal David Villa, jenž trefil jen náruč brankáře Kameniho, který musel zasahovat i o pár minut pozdějí po střele Silvy. Espanyol se zmohl jen na nepřesnou ránu Neného.

Druhý poločas začal ranou Davida Villy z trestného kopu, Kameni jeho pokus vyrazil na roh. Hosté měli další šanci prostřednictvím Joaquina, jehož hlavičku ale chytil Kameni. V 65. minutě se domácí diváci dočkali branky, Román Martinéz prudkou ranou překonal Cesara Sancheze a poslal Espanyol do vedení. Zvýšit mohl vzápěti Luis Garcia, ovšem jeho ránu zlikvidoval Cesar. Deset minut před koncem pálil Nené těsně vedle. V 83. minutě bylo definitivně rozhodnuto, Pareja zatočil trestný kop do šibenice a překonal tak Cesara. V devadesáté minutě upravil z pokutového kopu skóre utkání na konečných 3:0 Nené.

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid 0:2

03.05.2009 21:00

Góly: 14. Diego Forlán, 89. Diego Forlán

Atlético dál bojuje o Ligu mistrů. Ve hře o milionářskou soutěž drží madridský tým hlavně Diego Forlán, který zařídil dvěma brankami výhru na hřišti Betisu.

Jen na lavičce začal utkání Aguero, který se v týdnu lehce zranil, to ale nevadilo druhému útočníkovi Forlánovi. Ve 14. minutě si vyměnil míč s Maxim Rodriguezem a vzápětí rozvlnil síť.

Atlético bylo lepším týmem a mohlo své vedení několikrát pojistit. Ani autoři první gólové akce, ani Pernia ale své příležitosti nedokázali využít. Betis se dlouho hledal, až před přestávkou zahrozil Cani.

Na začátku druhé půle hlavičkoval těsně mimo tři tyče Raul Garcia, což paradoxně odstartovalo tlak Betisu. Po sedmdesáti minutách domácí neúspěšně reklamovali ruku Ujfalušiho ve vápně.

Tlak Betisu podporovaly centry z obou stran a také nejistota brankáře hostí Franca. Oliveira promarnil dvě dobré příležitosti, a tak nakonec vynikl Franco, který zlikvidoval tutovku Odonkora.

Za nevyužité šance přišel trest. Luis Garcia vyvezl míč daleko od své brány, jediný, kdo jej podporoval, byl Forlán, vysloužil si ale gólovou přihrávku. Letošní nejlepší střelec Atlétika zaznamenal pátou branku v posledních čtyřech zápasech.

Vítězný tým nyní ztrácí jeden bod na Valencii, jejíž čtvrtá příčka zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Betis má dál sestupové starosti. Je jen o tři body lepší než osmnáctý Gijon.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona342743100:2885
2.Real Madrid34253679:4178
3.Sevilla FC341861048:3860
4.Valencia CF341681062:5056
5.Atlético Madrid341671169:5455
6.Villarreal CF341510949:4655
7.Deportivo La Coruña341581144:4353
8.Málaga CF341491152:5351
9.RCD Mallorca341291345:5245
10.UD Almería341271542:5243
11.Athletic Bilbao341181545:5541
12.Real Valladolid341251742:5241
13.Racing Santander341091544:4439
14.Espanyol Barcelona349111437:4638
15.Real Betis349101547:5537
16.CA Osasuna348121438:4336
17.Getafe CF348101644:5434
18.Sporting Gijón341112240:7334
19.Recreativo Huelva34891732:5133
20.CD Numancia34942137:6631

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (565)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neuvěřitelný,fantastická Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Pique, Xavi, Henry, Casillas

Gago, Robben, Cannavaro, Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ?nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně nebyl ani nahodu ale tohle by si rozhodně nezasloužil

Reagovat
Josifek

Henry byl nejlepší.

Reagovat
didosh

Nejenom dnes na hřišti ale na celem světě Messi je proste fenomenálni...

Reagovat
smazaný uživatel

nenech se zmást, šéfe, s tím Messim máš samozřejmě pravdu. Simulace, zpomalování akcí, spalování tutovek... Ať je jak chce skvělej, dneska to fakt nebyl jeho zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Tak jo byl to zápas celé Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, byl jedním z králů večera.

Reagovat
smazaný uživatel

byl si dřív

Reagovat
smazaný uživatel

l Barça és més que un club

Reagovat
smazaný uživatel

real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zabite ma nekdooo

Reagovat
herbage

Fanoušci Barcelony musí být nesmírně hrdí a mají být na co. Takhle by asi dopadla Chelsea, kdyby otevřela hru

Reagovat
vitasrp

Určitě ne, snad nechceš srovnávat kvalitu defenzivních řad Realu a Chelsea.. Nehledě na to, že oba týmy brání zcela odlišným systémem, a jak bylo vidno, ten Realu Madrid na ofenzivu Barcy nestačil.. Když se k tomu přidaly i nesmyslné hrubky jistých individualit, debakl byl na světě docela lehce

Reagovat
Staenly10

Přesně tak .

Reagovat
herbage

Jenže Real na domácím stadionu musel hrát, kdežto Chelsea si venku mohla dovlit betonovat. Já se do žádného srovnání defenziv nepouštěl, jen jsem napsal, že podobně by dopadla asi i Chelsea, kdyby se snažila hrát fotbal. Jinak kvalitu defenzívy Chelsea jsme mohli dobře vidět v zápase s Liverpoolem.

Reagovat
Staenly10

Tojejen jeden zápas,ale Real v této sezoně dostává pravidelně hodně gólů... A Real se sice snažilhrát ofenzivně,ale vyšlo to skoro nastejno jako útočná hra Chelsea na Camp Nou ...

Reagovat
One-Real

Zase nepřeháněj...Chelsea měla za celý zápas jednu velkou šanci Drogby a nedala žádný gol, Real dal dva a pár dalších šancí měl......

Reagovat
Staenly10

Tak samozřejmě,že toho měl Real trochu víc,ale jeden gól ze standartky,a potom měl jedinou větší šanci Robben,snad jen ještě zmínit ten centr ze strany,cosi málem Alves srazil do brány.,jinak to jevšechno...

Reagovat
One-Real

+ asi ještě 2-3 nebezpečné střely...

Real musel, ale takhle se o titul nehraje..

Reagovat
herbage

Real za posledních 18 zápasů dostal celkem 10 gólů, to je podle tebe hodně?

Reagovat
Staenly10

Real dostal letso 41 gólu v La Lize,což je na takový klub příliš hodně...

Reagovat
herbage

Proč sem pleteš tuto sezonu jako jeden celek? Já hodnotím pouze obranu pod Ramosem a ta inkasovala za dané období snad nejmíň v lize(spolu s Barcelonou)

Reagovat
Staenly10

Já sem ale nejdřív psal,že Real dostává v TÉTO SEZONĚ hodně gólů,a ty si pak přišel s posledními 18zápasy... Já se hned odzačátku bavil o celku .

Reagovat
herbage

Psal jsi PRAVIDELNĚ a 18 zápasová šňůra výher s pouhými deseti inkasovanými góly mluví jasně proti tobě.

Reagovat
Staenly10

Tak se opravuju,že dostávají celkem dost gólů v této sezoně. Bez slova "pravidelně".

Podle mě má letos obranu hodně šptnou,to mi nevymluvíš .

Reagovat
herbage

Já nevím, proč psát letos, protože letos má velmi dobrou obranu. Na podzim(tedy vloni) to bylo trochu slabší, na Real přišla herní i výsledková krize, ale s příchodem Ramose se celá obrana zpevnila. Vůbec nechápu souvislost, proč hodnotit obranu před Ramosem, to je jako říkat o Chelsea, že špatně brání stadardky, přitom se pod Hiddnkem v tíéto činnosti rovněž zlepšili. Zkrátka já bych porovnával porovnavatelné, obranu pod Schustrem a Scolarim, které byli slabší a pod Ramosem a Hiddinkem, kteří je zpevnili, což jim posloužilo jako základ úspěchu

Reagovat
Staenly10

Tak na podzim to s obranou bylo podle mě dost špatné. Jestli ti 25 inkasovanejch gólů z 19 zápasů na Real Madridpřijde málo,tak už nevim... Pod Ramosem se obrana sice zlepšila,ale zase dostali dalších 16 gólů (ale je možný,že uněkterejch zápasů byl ještě Schuster,nevimpřesně,kdy odešel). Prosto píšu,že v této sezoně,je obrana Realu špatná....

Reagovat
vitasrp

Dle jednoho výpadku nemůžeš objektivně soudit kvalitu defenzivní činnosti, to je jako soudit hráče na základě jednoho povedeného/nepovedeného zápasu.. Kdyby CFC hrála na Nou Campu fotbal, zcela jistě by branku dostala, o tom jsem i já přesvědčen, ale zkrátka nevěřím, že by se jejich počet blížil 6 a zápas by dopadl takovýmhle debaklem.. Dneska RM v defenzivě předvedl extrémní mix individuálních chyb, nedůrazu a do očích bijících chyb systémových, které se objevovaly převážně v souvislosti se středovou dvojicí.. Ale je zcela zbytečné o tom spekulovat, to souhlasím:)

Reagovat
herbage

Tak jenže Real dneska musel hrát, Chelsea nemusela. Kdyby Chelsea musela vyhrát a muselo to otevřít, klidně by takový příděl dostala, to si zas myslím já. Ne třeba 6:0, ale 3:0 ano, Barca by pak zařadila jedničku a utkání v poklidu dohrála

Reagovat
vitasrp

Barca sama by s čistým štítem taky asi těžko vyvázla:)

Reagovat
herbage

Tak to možná ano, stadardní situace a centrované balóny do vápna brání s velkými obtížemi

Reagovat
smazaný uživatel

Systém bránění Chelsea má od dokonalosti daleko, neskutečné mezery tam byly už během toho betonu na Nou Campu, bohužel jsme neměli svůj den. Nedělej z ropáků to, co rozhodně nejsou, tuto sezónu už hodněkrát ukázali, že ten jejich systém se dá poměrně lehce překonat.

Kdo chce proti letošní Barce hrát na vítězství, nemá šanci.

Všechny góly padají po individuálních chybách, kdyby se chyby nedělaly, fotbal by nikdo nesledoval. Ano, některé, třeba Diarra nebo Casillas, byly do očí bijící. Ale je to naše velká zásluha, protože jsme Real mačkali jak citrón a to se potom není čemu divit, že defenzíva nemůže vydržet.

Spíš jsou zamyšlení třeba zápasy, kdy Arsenal prověří obranu Liverpoolu jen minimálně a stejně obrana Reds dostane čtyři góly.

Reagovat
irik

A vidíš, Hiddink není blbec a nedostal gól .

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové z Barcelony gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

100 golů na kontě Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

ve Španělsku jste to dokazali, ale jsem zvědav jako to zvládnete v Anglii

Reagovat
ronaldinho_10

Tak kdy dáme druhý set, kluci madridský?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

real

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě inteligentní příspěvěk

Reagovat
smazaný uživatel

Pique, Puyol, Xavi, Messi, Henry

Reagovat
smazaný uživatel

neni co dodat.. proste se ukazalo, ze kdyz nekdo hraje s Barcou otevreny fotbal, tak v soucasne dobe, to ani jinak dopadnout nemuze.. kdyby real branil stejne jako chelsea, tak by nejaka sance byla, ale takhle fakt ze ne.. klobouk dolu...asi si ten titul opravdu zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

asi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá nic jiného než souhlasit. Opravdu Barcelona je letos úžasná(bohužel)

Reagovat
smazaný uživatel

BAAAAAAAAARCA.zaujimave ze v prvom El Clasicu ked bolo skoro jasne ze Barca vyhra nemohli dat gol a teraz ked islo o vsetko dali golov 6

Barca real

Reagovat
smazaný uživatel

uzasny zapas :D dufam ze tak skonci aj s chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

šest branek v síťi realu na jeho hrišti - k nezaplacení

Reagovat
One-Real

S tímhle kádrem na titul nemáme. Na druhou stranu od Ramose byla asi trošku chyba, že se "snažil" hrát ofenzivně a nerezignovat na útok. Takhle to dopadne, pokud se proti letošní Barceloně otevře hra, podobně by dopadla většina týmů. Titul už má Barcelona takřka jistý. Léto bude krušné a musíme něco s kádrem udělat. Takhle na nějaký výsledek v Evropě nebo na titul v La Lize nemáme šanci.

HALA MADRID!

Reagovat
irik

Atlético jaksi zapomenuto, koukám ...

Reagovat
cubinho

Při sledování tohoto zápasu jsem měl pocit hodně podobný tomu, který jsem měl, když jsem poprvé viděl Tenkrát na západě...nepopsatelný...

Reagovat
Tomanatura

Barcelona

Reagovat
herbage

Ještě pořád jseš přesvědčen, že United hrají nejlepší fotbal na světě?

Reagovat
Tomanatura

O tom jsem nebyl přesvědčen nikdy v této sezoně. Minulou jsem to vyhlašoval pořád

Reagovat
kubys

Ale výkon proti Arsenalu taky nebyl k zahození, kdoví jestli to bylo tak dobré nebo Arsenal byl tak slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

od obojího trochu a výsledek jsi viděl

Reagovat
kubys

No tak viděl, Arsenal si zasloužil tak čtyřku, bohužel nebyla. Uvidíme na Emirates Stadium.

Reagovat
Tomanatura

Ten byl parádní, jde ale o to, jestli se bude taky opakovat v úterý a jestli v případném finále s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

Už loni měli United jenom štěstí letos snad Barcelona prokáže kdo hraje prim

Reagovat
Tomanatura

Letos máme Berbatova.

Reagovat
smazaný uživatel

My nemáme Zambrottu

Reagovat
kubys

Ale máte Abidala

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám snad nemyslíš vážně?

Reagovat
kubys

Tak teď doufám, že žertuješ ty.

Reagovat
Tomanatura

Snad nejsi dalším z té řady kluků, co se na fotbal dívají jen kvůli Messiům, Kaká, Ronaldinhům a podobným a ostatní, důležitější části týmu, je nezajímají?

Reagovat
kubys

Taky jsem zvědav...pokud bude MU hrát vepředu zase spíš systémem:

Giggs - Berbs - Rooney

Ronaldo

tak nevidím problém, a hlavně na Old Trafford se mi fakt líbil výkon Céčka. A k případnému finále: CR7 dá Barce hattrick a Real za něho vysolí klidně i 200mega

Reagovat
Tomanatura

Jo, když Ronaldo nastupuje na hrotu, tak mi tolik nevadí, jelikož se k míči nedostává tak často a moc to neku*ví.

Reagovat
kubys

On je podle mě velice kvalitní hráč na hrot, pro typického hroťáka má prakticky všechny požadavky, i když teda ten výběr místa zatím občas zaostává

Reagovat
Tomanatura

Právěže výběr místa ve vápně pro hlavičku má excelentní.

Reagovat
kubys

Pro hlavičku jo, jenže občas, když jde spoluhráč s míčem kupředu, tak se mu tam nesmyslně připlete, jinak pro dorážky taky nemá nějak extra, takový RvN na to třeba měl šestý smysl

Reagovat
Tomanatura

Tak RvN je trošku jiná liga. Možná i nejlepší útočník, který kdy u nás hrál.

Reagovat
kubys

1.,2. a 3. nejlepšího hráče světa za minulý rok musíš srovnávat s tím nejlepším

Reagovat
kubys

Jinak však právě ty jeho přednosti - hlavička, výborná střela, rychlost s míčem i bez míče z něj dělají podle mě klasického hrota

Reagovat
smazaný uživatel

právě že bych řekl že má výběr dobrý třeba už je z toho kolik dáva golu hlavou z rohu Atd výběr má kvalitní

Reagovat
kubys

Však jo, ve vápně jo, ale při rozjíždějící se akci mi občas příjde, že tam prostě překáží.

Reagovat
smazaný uživatel

za sebe můžu říct, že ano nemám rád házenou kolem vápna, někomu se prostě líbí víc něco jiného

Reagovat
Staenly10

Viděl si to dnes? Toto házená kolemvápna opravdu nebyla...

Reagovat
Bakary3

Házená kolem vápna ? Ne, fakt ne, to bylo úplně dechberoucí, ty kombinace, na to bych moh koukat dva dny

Reagovat
smazaný uživatel

nemluvil sem o dnešku samozřejmě , dneska to byla krása beru to celkově jejich styl má něco do sebe ale i něco od sebe :)

Reagovat
Staenly10

Gratulace do Barcelony. Pro Realnaprostá potupa prohrát doma s Barcou 6:2. Ale Real si za to může sám,ta obrana byla příšerná,a ne jen obrana,ale obrana celýho týmu. Když to srovnám se zápasem s Chelsea (obrany Realu a Chelsea),tak to jsounebe a dudy a nezáleží natom,jestli si Chelsea přijela probod,ale na obranýhře celýho týmu. Barcelona hrála užásně (ale Real jí to hodně ulehčoval),všichhni šlapali,jak měli. Si snima dělali co chtěli,chvíli to vypadalo jak na tréninku... Z Realu bych snad hodně mírně vyzdvihl Higuaína,za jeho snahu,ale to byla bída,protože akorát spoustu míčů zadrbal. Chudák Cassilas,až na 4. gól s tim nemohl naprosto nic dělat.

Ze strany Realu prostě ostuda nad ostudy. Ramosby měl natréninku trénovat zejména defenzivu,ale v útokuto od tak 25. minuty bylotaky špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Spravedlnost existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak !!!

Reagovat
Tomanatura

Docela by mě zajímalo, kde jsou ti fanoušci Realu, kteří ve zpěvu atd. v pohodě překřičí Anfield Road

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA opět ukázala že je NEJLEPŠÍM KLUBEM NA SVĚTĚ,Real se jí nevyrovná ani náhodou.To co dnes předvedl byla tragédie.BARCA REAL

Reagovat
smazaný uživatel

o tom jeslti je nejlepší kluk na světě se ukáže jindy

Reagovat
smazaný uživatel

na United aj tak nemaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

az po Manchester United

Reagovat
domingo

100 gólů Barcelony

Reagovat
papos182

barcelona dobra ale real ji to dost ulehcil

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, každopádně gratulace do Barcelony a hodně zdaru v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánské deníky kolabují.

Reagovat
Staenly10

Spíš byměly kolabovat Madridské deníky,s touto defenzivou ... Barca hrála skvěle,ale to,co v zadu předváděl Real,to podle mě nemá obdoby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč sázkové kancly vypisovaly takové kursy na Real...

Reagovat
smazaný uživatel

tak před zápase se jim i dalo trochu věřit,že si z nich Barca udělá srandu,to se asi nedalo moc čekat

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam byl právě lepší kurs na výhru Realu, kapito?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nepochopil jsem já

Reagovat
smazaný uživatel

* tam chybý ale

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to mi došlo, jsem pomalejší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon ať mi Inter dneska vyhraje Moje bílo - černo modré fotbalové srdíčko by si nějakou záplatu určitě zasloužilo

Reagovat
smazaný uživatel

Heinzemu by som odporucil koniec karieiry a Ramosovi, aby na laveho obrancu daval radsej Raula, ked ho uz tak silou mocou dava do zostavy. Jedna lastovicka leto nerobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si Juande mohl myslet, že v této situaci (kádr je oproti Barce slaboučký, chybí Pepe...) může hrát otevřený fotbal? Asi se bál toho, že i když budeme bránit prohrajeme, ale já myslím, že bychom určitě dopadli lépe. Pochybuju, že teď budeme žít z toho "jo snažili jsme se hrát." To nikoho nezajímá. Ještě mnoho let se bude vzpomínat na skvělou hru Barcelony a její velkolepé vyloupení Realu výsledkem 2-6. Vzpomínat se bude na to, jak vrátila do té doby šťastně vyhrávající (většinou) zpátky na zem. Už jenom díky tomu si myslím, že na Guardiolův tým se jen tak nezapomene. Neskutečné, co dokázal s Barcelonou za jedinou sezónu! Nepochybuji, že i Stamford Bridge vyloupí... Psát o nás, je zbytečné, protože to co dnes tito hráči napáchali, se stane také legendárním. Jmenovat jednotlivě ani za to nestojí, všichni se předvedli v "nejlepším světle." Je mi líto Ikera. V létě musí přijít obrovské zemětřesení, které nám dovolí alespoň se přiblížit kvalitám Barcelony. To je prostě neskutečné, jaké množství plevele se musí vyházet, tolik (pod)průměrných hvězd v takto ambiciózním klubu se jen tak nevidí...Ani nevím, jestli je na místě před novou sezonou si ponechat Juandeho...Ač chyba není na jeho straně z největší části, i po některých prohlášeních, je nutný se zamyslet, jestli není vhodnější trenér pro Real. Co víc napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

naprosty souhas, proste neni co dodat...mozna jen s tim trenerem...ja bych juandeho podrzel, je v podstate zazrak ze sme tam kde sme a kazdy trener obcas vypusti nejaky blabol...je treba zacit od nuly a chopit to za sprvnej konec...doufam ze se v lete nepustime do zbesilyho nakupovani hvezd typu ronalda...doufam ze vyhraje rozum a ten tym, ktery neni az zase tak spatny se poradne doplni na klicovych postech zejmena v obrane

Reagovat
Gazza.8

a s doplnenim kadru musi zakonite prijit i odchody absolutne prebytecnych hracu jako sou dudek,saviola, vaart,drenthe a mozna dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho asi taky podržel, uvidíme, jak to dopadne. A odchody hráčů musejí přijít každopádně. Jak už jsem psal, měla by to zabalit pomalu polovina týmu. Ale upřímně jsem dost zvědavý, jaké za ně přijdou náhrady, protože ostatní týmy budou Real chtít vyždímat a nevím, jestli bude dost peněz. Hlavně ať se ty peníze rozdělí na několik kvalitních hráčů a ne koupit C. Ronalda za obrovskej balík

Reagovat
Gazza.8

je to tak, real bohuzel neni u ostatnich tymu ve velky oblibe...uvidime co prinesou volby, kdo bude delat sportovniho reditele po miatovicovi...zidane

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro objektivní fandy

Reagovat
fantomas

Jak může takle dopadnout největší derby Španělska, to fakt nechápu.

Reagovat
Tomanatura

Tottenham - Arsenal 5:1

Reagovat
Tomanatura

1:7...

Reagovat
fantomas

To bylo snad v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

O lize jsi ve svém příspěvku nic nepsal.

Reagovat
fantomas

Pohárové zápasy jsou zcela něco jiného...ber to jako doplnující informaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže to nejsou derby... no fajn, rád se dozvím něco o nového o anglickém fotbale.

Reagovat
fantomas

Derby to jsou, ale pokud vím, Real k tomuhle zápasu nenastoupil takřka se svým béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase v herní (ne výsledkové) krizi, zatímco Barca ve stavu, o jakém všichni víme. Prostě se seběhly okolnosti, stejně jako se seběhly v anglii v poháru. Každopádně není to poprvé v historii, aby ses tak divil.

Reagovat
fantomas

Ono my v té chvíli taky nebyli na koni, navíc sme ještě bojovali o titul. Takže bych to vážně nesrovnával, zvlášt když Real taky ted ještě měl šanci přiblížit se titulu. Prostě mi to přijde trapné, tot vše. Musim jít spát.

Reagovat
smazaný uživatel

A právě proto i u vás ten debakl. Ahoj.

Reagovat
fantomas

Naše prohra byla taky trapná, to se zastírat nesnažim, ale trošku za jiných podmínek.

Reagovat
Tomanatura

Napsal jsi snad, že to nemůže být jinde?

Reagovat
fantomas

Ted už jo.

Reagovat
Tomanatura

Pořád ale nechápu, jaký je mezi tím rozdíl. Třeba my jsme letos rupli s Liverpoolem taky 1:4, což je matematicky stejný rozdíl. takže netuším, na co narážíš.

Reagovat
fantomas

Zaprvý - nauč se počítat. A zadruhý - ligový souboj, ve kterém jde vlastěn ještě o titul a na který se těší celý svět, prohrát se šestkou na štítě, není totéž jako nezvládnout "pouhou" odvetu vlastně bezvýznamného poháru (v té době byly priority uplně jinačí) navíc odehranou s polovičkou hráčů z béčka.

Reagovat
Tomanatura

A co? Nastolil sis podmínky, přes které přejít nejde. Znovu se tě zeptám, co je na tom, že Barcelona rozdrtila Real? Vždyť bylo dávno jasné, že Barcelona je prostě letos naprosto jinde, než celá jejich liga, včetně Realu

Chápu, že máme vždy nutkání strefovat se do Španělů, ale po tomto zápase to snad ani nejde...

Reagovat
fantomas

Mně jde o to, že v pamatuju už tolik derby, kdy se mančaft v krizi dokázal vyhecovat k důstojnému výkonu a třeba i utkání zremizovat. Takový Tottenham toho byl schopen nejednou. Síla Barcelony je sice velká, přesto určitě šlo od ní nedostat takovej klepec. To mi neřikej, že ne.

Reagovat
Tomanatura

Na to se zeptej Heinzeho, Gaga, Marcela a podobných "fotbalistů". Ale taky se mi zdálo, že někteří madridisté o berou jako prachsprosté normální utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, Real mohl hrát jako první clásico v této sezoně nebo jako Chelsea v úterý. Tím by se ale z ligy odepsal úplně stejně, musel hrát vabank - a to proti současné Barceloně není možné.

Reagovat
Tomanatura

Však ještě uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ano. Bylo to trošku velkohubý prohlášení, ale jsem v naprosté euforii, takže se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo by to možná s týmem, který dokáže proti Barce podržet míč, toho je dnes schopen málokdo. Navíc Barce dnes skvěle vycházely i protiútoky.

Reagovat
herbage

Celkem jednoduše

Reagovat
Jajinek

Tak když jsi zvyklý z Anglie, že se v zápasech top týmů není na co koukat....

Reagovat
fantomas

Na to zvyklý nejsem, protože takové zápasy zpravidla vynechávám.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal liverpool 4-4 , chelsea liverpool 4-4 ... že není na co koukat ?

Reagovat
Josifek

Krom gólu opravdu na co koukat moc není..

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stát se muže cokoliv, třeba Manchester taky letos doma s Liverpoolem vybouchnul

Reagovat
fantomas

Tak kvalitativní rozdíl tam ale rozhodně nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dopadlo už mnohokrát, nevím, čemu se divíš.

Reagovat
fantomas

Tím spíš se divim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi dát info o výkonu Cannavara?

Reagovat
smazaný uživatel

nestíhal, pozičně docela ucházející

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jsem zvědav na ten jeho Comeback

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Itálii se hraje právě víc pozičně než ve rychlostně, tak by to ještě zvládnout mohl

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Bakary3

No.. třeba ten první gol, tam docela hloupě vystoupil..

Reagovat
smazaný uživatel

Zničil zápas školáckou chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně bychom "asi" prohráli.

Reagovat
irik

Co to měl Messi na tom triku?

Reagovat
smazaný uživatel

Na podporu dětí, které trpí Martin-Bell syndromem.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jasne ukazala, kdo ze je ve Spanelsku tuto sezonu nejlepsi... velmi zaslouzena vyhra a o titul muze prijit jen a pouze vlastni neschopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasné

Reagovat
herbage

Doufám že se koukal Čapek

Reagovat
smazaný uživatel

mě je jedno jestli koukal,ale doufám,že se příští týden do Londýna nechystá

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se chystá Čapek do Londýna,tak bude zase komentovat oba zápasy

Reagovat
herbage

Bych přepnul na STV2, ještě že to dávaj ve středu

Reagovat
Bakary3

Fantazie, náááádhernej fotbal A hlavně od Barcy, a když už jsme u toho hodnocení hráčů: Henry, Xavi, Iniesta, Messi, Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak krom neskutečného kvalitativního rozdílu rozhodlo, jak Barca vždy dokázala zareagovat - hlavně po druhém gólu, kdy už se Madrid zas chystal pustit se dotoho střemhlav a za každou cenu vyrovnat - Barca podržela míč, využila toho nutkání hnát se dopředu... a rozhodla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo

Ale neměli jste maličko strach (při tom snížení na 2-3), při tom našem (hlavně) štěstí či trošku dá se říci i umu otáčet zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Strach bych to nenazval, nervózní jsem byl i za stavu 2:5, i když v té chvíli už tak příjemně nervozní. Každopádně dokud není konec, nikdy nějak neoslavuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten titul vyhrajete zaslouženě...Přál bych nám ho, ale ještě důležitější je asi vědět, že spravedlnost existuje a spravedlnost znamená titul pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám zase jeden z toho mála nezaslepených objektivních fandů RM. Jsem rád, že ještě takový jako ty existují

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Realu totálně shořela, ti borci tam jeden pro druhého vůbec nemákli, jen se dívali co se děje. Na druhé straně hřiště měl Pique všechno co mohl a ještě k tomu přidal výtečnou rozehrávku. Xavi mával geniálně taktovkou, Iniesta mu skvěle přitákaval, Henry podal jeden ze svých nejlepších letošních výkonů a Messi přestože je z formy, tak si připsal 2 góly.

Jediná věc by mě tak mohla rmoutit. Chleba stejně levnější nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué měl poslední dva zápasy naprosto fenomenální.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

V poměru cena/výkon nejlepší kauf sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naprosty souhlas !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pique je překvapení, přál jsem mu to. Ale už by se ti komentátorský šašci mohly naučit jeho jméno. To je děs. To mě vždy rozpálí do běla.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué každým zápasem roste, včera jsem k jeho výkonu neměl jedinou výtku. Jsem rád, že máme dalšího skvělého stopera s luxusní rozehrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak po hodně dobrým sexu. Moc děkuji hráčům, Pepkovi, fandům na stadecu i těm u TV-obrazovek, co to žrali jako já. Díky, díky, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to žral někdo plakal. Každopádně gratz.

Reagovat
Kapřík

Bylo to fajn, ofensivní koncert a asi nejlepší Clásico co jsem zatím viděl .

Reagovat
smazaný uživatel

napiš mi na ICQ 330151331

Reagovat
Kapřík

No já teď s icq trochu válčím, tak hned jak ho zprovozním, tak ti písnu .

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
Tomanatura

Jinak, trošku OT, ale

Za Lazio proti Interu dnes hraje na posledních 10 minut Libor Kozák

Reagovat
domingo

Tak doufám, že dá hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dočkal se

Reagovat
Bakary3

Já jsem jen viděl, že byl na lavici... Tak uvidíme, co z něho vyroste

Reagovat
smazaný uživatel

mají zraněného Panděva, tak si sedl no

Reagovat
Bakary3

Ale na lávce už byl, pokud se nepletu.. Párkrát, no..

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak -

Henry

Iniesta

Pique

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny mac

Jinak stale doufam ve finale Barca : MU

Reagovat
smazaný uživatel

po minulým roku to přeju spíš Arsenalu, který by snad nebyl schopný se tak zakopat

Reagovat
minoLFC

stačilo minuly rok jak sa stretli

Reagovat
smazaný uživatel

Nestacilo

Reagovat
-Kopy-

Pěkně Barca Real

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Barcelony musejí prožívat dlouhý orgasmus

Reagovat
smazaný uživatel

nezávitm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

Dnes hokej, Real....a potom ze nepi ale aj tak! Hala Madrid! Slovenskoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Stastny den to pro tebe

Reagovat
Navodar

to by fakt chcelo vela vodky! v pondelok si dam do skoly asi dres Realu a na ruku si dam ciernu pasku

Reagovat
smazaný uživatel

po takovýmhle dni bych se musel jít někam pořádně ožrat

Reagovat
smazaný uživatel

To sa ozierate, ked ste smutni? Najlepsia cesta k alkoholizmu...

Reagovat
Navodar

ja niesom alkoholik ja som student VS

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci gratuluji vám. Zasloužili jste si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stale nechapem ako mohol byt Ramos az takyto naivni.. este ked bolo 0-0 tak v pohode ze ideme otvoreny futbal ale ked sa uz vyhravalo tak sa mali jednoznacne stiahnut a hrat na brejky.... obrana bola uplne tragicka, najhorsia za cely rok .. aj rozhodca piskal nejako divne, Puyol tam mal jasnu ruku v 16ke ale to je uz tiez jedno.. chce to velke zmeny, Perez na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

TA ruka byla po faulu, který se pískal... všiml si toho dokonce i komentátor na Sport 1 a to už je co říct.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

na Puyola tam byl předtím faul

Reagovat
exmafie

PROHRA tak Real pořád válí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi nepochopil nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

jujda. To už je let. Vítej

Reagovat
smazaný uživatel

a to bol este len prvy set

Reagovat
Kapřík

Zdá se, že v létě Real zažije další radikální přestavbu týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

no 4-0 od poolu a 6-2 dnes take naklepy biely balet dlho nepamata

Reagovat
Kapřík

Stejně se mi jeho momentální kádr nějak moc nezamlouval, nad jejich přestupovou politikou mi často zůstává rozum stát...a přitom kdyby si v létě trochu připlatili, tak mají zřejmě Xabiho... .

Reagovat
Shevchenko

OT: Můžete mi někdo vysvětlit, co se to v tom řeckém poháru děje?

Reagovat
smazaný uživatel

8 golov, 3 cervene, 30 penalt

Reagovat
Navodar

coze kde co? hodte mi link pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tě Barcelonoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi posledního půl roku viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je zarážející, že Real nasbíral 78 bodů. Nevím jestli je to štěstím či neschopností zbytku ligy. Každopádně by mě zajímalo jestli by se o přestavbě Realu mluvilo i kdyby Barca neměla takovou sezónu a Real by vedl ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

skor to bolo tym ze Real dneska musel vyhrat a nevedel ako ma hrat.. takze Ramos to takticky vobec nezvladol.. ale samozrejme je to aj "vdaka" hracom..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde ale jen o tento zápas. Padají tu názory, že s tímhle kádrem na titul nemají a přitom za normálních okolností by to nebyla pravda. Barca má famózní sezónu, ta je mimo měřítka, ale jde mi o to, jestli by se tak mluvilo, kdyby tomu tak nebylo a Barca by zopakovala minulou sezónu. Herně je Real v háji už dlouho a o přestavbě většina mluví až teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Budou volby, takže přestavba je jasná dost dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, plnění volebních slibů a cukrování fanouškům. Myslíš ale, že by k tomu došlo i kdyby tým vyhrál titul? Myslím radikálně, jak se o tom mluví. Ne že koupí jednu lepku na peníze z dresů.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě by k tomu došlo, jsou pět let bez postupu do čtvrtfinále LM, to je naprostá katastrofa. Herně je to bída taky, to v Madridu všichni vidí, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím ,že si pomůžou obměnou poloviny kádru. Výsledkově rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když konečně získají hráče na úrovni Realu Madrid, rozhodně nebudou v Evropě všem pro smích, jak jsou teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči mají kvalitu. Podle mýho by jinde podávali super výkony. Jestli to není tím dresem:) Tam je to spíš o trenérovi a vedení, oni chtějí každou sezńu něco jiného a měli z pekla štěstí, že jim spadli dva tituly do klína. Prostě ingredience jsou kvalitní, jen to vypadá, že vaří Babica

Reagovat
smazaný uživatel

*spadly

Reagovat
smazaný uživatel

Když dostaneš 2:6 od Barcelony (poprvé za 60 let doma šest gólů) a v součtu 0:5 od Liverpoolu, vyletíš s Realem Union v poháru, tak prostě ingredience jsou špatné. Není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou v Realu i kvalitní hráči, kteří mají na to, být součástí týmu, problém je v tom, že místo toho, aby byli jen "žoldáky", leží na nich zodpovědnost, neboť jsou doplněni balastem typu Drenthe, dnes už Cannavaro, Heinze, Gago atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, určitě to není tak, že by celý tým byl mimo mísu, ale je tma spoustu hráčů, co by tam vůbec nemělo co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pohár si prosrali, to se stává, vzpomeň na minulý ročník a Getafe. Souboj s Live rozhodl první zápas, ve kterým měli smůlu, ale jo Liverpool s nima vyběhl jak s horkým popelem. Dostat 2:6 od dnešní Barcy není přece ostuda Podívej se jaký ingredience letos vedou ligu a jak se šourali po hřišti rok předtím...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat doma šest gólů je pro Real Madrid ostuda vždy, ne náhodou tolik neinkasovali 60 let (od nikoho).

Getafe není třetiligový celek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že kvalitativně jsou jinde, ale tam šlo jednoznačně o podcenění, to přece víš. S tou ostudou jsem si dělal legraci. Teda napůl. Ono by to nemuselo skončit debaklem, kdyby byl Juande schopnej reagovat na vývoj utkání. Vždyť s takhle vytaženou obranou nemůže za stavu 1:0 hrát. Navíc ty přímý přihrávky do běhu Henrymu byly vidět v zápase několikrát a oni je nedokázali eliminovat, a to není jen chyba hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetiligový celek musíš ve dvojzápase (pochopím na jeden zápas) porazit i s podceněním, to skutečně není vhodné srovnávat s Getafe, které se pralo o evropské poháry.

TY argumenty jsou zcela jasné, nevím z jakého důvodu si stojíš furt za svým, s prominutím mimo realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dvojzápas jsem neviděl, takže sek němu víc vyjadřovat nebudu. S Getafe jsem ho kvalitativně nesrovnával (od toho by si za normálních okolností taky Barca neměla dovolit dostat čtyřku), jen jsem chtěl přiblížit to, že prostě občas na posranýho spadne i hajzl a nic s tím nenaděláš. Ty argumenty ale nevyvrací to, že má Real kvalitní hráče, to mužstvo je prokaučovaný, podívej se na to, kdo je poslední roky vedl. Nechci fantazírovat a někoho tady heroizovat, ale vést je někdo jako Guardiola, kdo by z nich dokázal tu kvalitu vymáčknout, tak to vypadá jinak. Podle mýho potřebují posíli jen na CB (jsem zvědavý na Garaye) a buď na levé záloze či útoku. Jinak to mužstvo by se dalo vážně pěkně poskládat.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas možná, jenže Real hoří v Lm už pět let v řadě, v poháru to samé. To není žádný jeden výpadek, těch je moc. ten tým není špatný, ale není na úrovni Realu Madrid a to ani zdaleka. Jestli máš dojem, že vdě posily, z nichž jedna bude Garay, způsobí, že Madrid bude plnohodnotně bojovat o LM, tak fakt nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle soutěže mohl stejně tak Real vyhrát a nedivil bych se, tam je to víc o štěstí. Když vidím tři anglický mužstva v semifinále, tak mě to navíc nutí se na tu soutěž dívat skrz prsty, ta se až na Barcu hraje stylem účel světí prostředky. Já zas nevím co ty víš nebo nevíš, ale asi to není, to co by mě v tomhle přesvědčilo. Navíc když si vzpomenu na začátek sezóny a Sneydera například, kterej po pár zápasech zapadl, Vaart je taky hráč, který hraje pod své možnosti a s nimi mnozí další. Podle mýho je to o trenérovi. Jo a ještě k té LM. Podívej se s jakou "kvalitou" vyhrál Liverpool 2x ve finále...

Reagovat
smazaný uživatel

Co by mohl vyhrát? LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. No nic, evidentně se dívíš, tudíž nesouhlasíš se mnou, já zase s Tebou. Tedy aspoň co se hráčských kvalit týče. Že je Real v háji víme všichni, jen já to přisuzuju hlavně vedení. No Sopráni mi už skončili, lítaj kolem mě vinný mušky, takže je nejvyšší čas jít spát. Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím vážně souhlasit nemůžu, dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

A je mi proti srsti zastávat se Realu, tak mi dej za pravdu dřív než si pobliju klávesnici

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sa urcite neda takto povedat..

Reagovat
-Kopy-

štěstí, haluz, rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

V některých zápasech určitě, ale zajímalo by mě jak je možné, že dokázali tolik zápasů získat jednobrankovým rozdílem, přestože by soupeř lepší. To snad nemůže být ani štěstí, to je prostě neschopnost ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozhodčím si to rozmysli

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo,protože sme absolutně vyhořeli proti Liverpoolu a v LM už po páté

Reagovat
smazaný uživatel

LM je divná soutěž, tu neberu jako měřítko herní kvality.

Reagovat
Staenly10

Ne?A co teda?

Reagovat
smazaný uživatel

plz kde ste sledovali ten zapas?? jaka stranka?? diky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

krááásnej zápas

velká gratulace Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas, ale ty obrany byly tragické.... Škoda, že dostal Real takový hloupý gól na 2-4, mohlo to být zajímavější...

Reagovat
madridcan

chlapci z Madridu berme to z tej lepsej stranky...Nebyt nas,tak by barcelona tak vysoko nevyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazza.8

nezbyva nez sklopit usi a pogratulovat barce k uzasnemu vykonu a vysledku i kdyz si dovolim poznamenat ze defenzivni hra realu jim to hodne usnadnila, nedurazne a nedusledne braneni...nechapal jsem jak muze messi stat mezi cannavarem, hainzem a gagem na 3 metry daleko...uz v zacich me ucili ze utociciho hrace musim drzet za trenky...no jsem zvedav co to udela s tymem, jak se popere o zbytek sezony...a jsem zvedav jak moc to otrese celym Realem, protoze to chce opravdu radikalni rez

Reagovat
madridcan

No tak co teraz mam plakat?Nebudem.Dostali ma riadnu po papuli,ale ako nic v zlom,ale kto ma vyhrat titul v tejto sezone ked nie barcelona?Gratulujem k titulu a snad o rok to je zase u nas Nebudem tu vraviet kde vsade horime,ale pochvalujem hracov a najma Lassa a Ikera.Cannavaro nech uz je v juventuse,nechapem preco stopersku dvojicu netvorili Pepe s MEtzelderom od zaciatku sezony.Nechce sa mi na tuto nocnu hodinu pisat siahodlhe komentare.Tak este raz gratulacia

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vidíte s posilami pro Real? Jsem zvědav, kolik letos vyčlení na přestupy.

Reagovat
madridcan

vies,ze ti ani neviem povedat...Urcite v obrane posilit stopera aj lavu stranu co vpredu alebo vzadu...ale je uplne zbytocne polemizovat kedze mozno ujo Perez bude mat s realom ine umysly

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkov/Taiwo, stoper, Diego, Makoun, Silva/Ronaldo

případně jako ne až tak potřebný bonbonek Tevez, tak bych to asi nakoupil já...i když je to i na Real asi krapet přes limit, tak 120 mega

Reagovat
Tomanatura

Kde žiješ, jenom Ronaldo by stál tak 80

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně, ale třeba Silva by se dal uklohnit levněji..ne ovšem s politikou Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zásadní bych viděl hlavně LB, stopera, křídlo a ofenzivního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Barceloně, že dnes chválíš Lasse?

Reagovat
madridcan

ja neviem,ale v mojich ociach hra skvele,lebo kolko nabeha dokaze si aj prejst hracov a vybojovat loptu.Ja ho chvalim...

Reagovat
smazaný uživatel

V mých taky, pokud zrovna nepotopí madridskou loď...

Reagovat
madridcan

vinit ho za jednu chybu?To urcite nie.Skor ma seru Ramosove kaskaderske kusky,Cannavarove zakroky za ktore by dostal Oscara vo filme Wrestler a najma sa mi paci mavanie v style ,,Hej ujo postranny,ved oni su v ofsajde".Ked ide super realu sam na Casillasa tak vzdy to musi byt ofsajd podla Cannavarovho myslenia

Reagovat
smazaný uživatel

Neviním ho přeci za prohru, jen ho nechválím za chybu, která definitivně rozhodla zápas ;-)

Reagovat
madridcan

ja som myslel,ze hovorime o Diarrovi nie o Cannavarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio rozhodl zápas. Diarra DEFINITIVNĚ rozhodl zápas.

Reagovat
madridcan

ta Fabiovo mavanie pred stvrtym golom a to sundanie Henryho v style ,,Ty si ten co mi znasilnil matku?" pred druhym golom...no,ale ako myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze dnes mali cesky fanusikovia Barcy skvely den:D :(...slovenski fanusikovia Realu hrozny..este ze som medzi

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, já viděl oba zápasy + jako fanda Arsenalu ten na Pompey. Co víc si přát!

Reagovat
smazaný uživatel

EUFORIE!!!

nic víc netřeba psát

Reagovat
madridcan

Hej este ma zarazili tie striedania-Raula nechat dohrat cely zapas,stiahnut Robbena aj Ramosa???A dat Huntelaara na ktoreho treba robit?Radsej dat Drentheho.Ale to je uz prirodzene jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Robben neměl fyzičku po zranění, ten byl jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Uzasny zapas , nieco podobne cakam na staqmford bridge , real mi v niektorych chvilach pripadal tragicky ako slovenksy hokejisti , dnes hrali katalanci naozaj totalny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zapas som sice nevidel ale tak vysledok je jasny co len potvrdilo, ze Barca nema v La Lige poriadneho konkurenta.. Real je len zbierka vyhasnutych hviezd alebo priemernych hracov, ktori na vacsi uspech proste nemaju, pomala, slaba, nedosledna obrana, v strede pola Gago, ktory je v defenzive tragicky a moc subtilny na dolezite osobne suboje, vpredu tiez nic moc.

Myslim, ze Barca na Chelsea klopytne. Ten s kym by si mala Barca zmerat sily je ten najvacsi..Manchester United. MU is The Best a dufam, ze sa stretneme vo finale barcelonisti

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera, nádhera...visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

co tu citam za diskusie... chlapci, na Ronalda zabudnite ten sa chysta podpisat novy kontrakt co z neho spravi najlepsie plateneho hraca v PL, SAF ho nikam nepusti a urcite nebude skakat z Mont.Everestu do potapajucej sa lode a za 80.mil si mozete akurat tak kupit 3 hracov do defenzivy a stredu pola, kde mate najvacsie slabiny

Reagovat
madridcan

Navrat idio ehm ehm vojaka

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan: neni o com, kazdy to videl..neviem ci tam aj behom jednej sezony spravite vietor, kazdopadne ak sa chcete fakt posilnit, potrebujete min. 4 lepsich hracov a na Ronalda uplne zabudnite lebo vam trpi hlavne obrana a nechapem ze Gago hrava zakladnu, ved to je hrac ktory patri do zakl.zostavy priemerneho teamu

Reagovat
madridcan

mam rad samozvanych radcov a ludi co reaguju na toho praveho Ja som o Ronaldovi ani necekol,ani o Gagovi,a co sa tyka posil tak som len odpovedal na otazku Decovi...Dakujem za obratie o cas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu na to proboha reaguješ, vždy to tu píše jen proto.

Reagovat
madridcan

som jeho fanusik.A tym,ze mu tu reagujem tak davam do pozadia napriklad takeho Galacticosa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

niekto to fajne prehnal s chlastom

Reagovat
-Kopy-

Dobré ráno přeje netopýrek Kopy

Reagovat
Kily

no, to ještě počkej, jak ti bude ráno, až si to všechno uvědomíš

Reagovat
smazaný uživatel

I love Thierry Henry so much!!!!

Reagovat
Kily

uff, tak tohle jsem fakt nečekal, Barcelona Real vyřešila ještě líp, než já křížovku telemagazínu pro děti do osmi let, chudák Franco se teď musí obracet v hrobě

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro tenis.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu ještě nějaký blázen, který kouká na záznam?

Reagovat
Error

Těšil sem se na tenhle zápas x měsíců, a 19:40 bum, vypadne elektřina

Reagovat
smazaný uživatel

8 golu ja se picnu ja se picnu hned

Reagovat
homeles8

Tyjo, vona Barcelona taky neco vyhrala!?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hrozně líbil Messiho druhý gól, jak první jenom naznačil střelu a potom si Casillase vychutnal

A myslím, že Messi už není daleko od 40 vstřelených gólů!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, dal už 35 branek v této sezoně? A k tomu má 19 asistencí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Směrem dopředu nádhera, ale takhle děravý obrany na obou stranách se jen tak nevidí. Přece jenom jsem od El clásico čekal víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Ty jsi přesně jeden z těch od kterých jsem podobnou reakci čekal. Přitom kdyby šlo o jiné týmy, tak tady většina měla plnou hubu keců.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, utkání Atlétiko - Barca jsem kritizoval. Útočná snaha v sobotu trumfla obrannou činnost.

Reagovat
anonym

To, že směrem dopředu nemáte konkurenci vůbec nepopírám. Jenom si myslím, že v tom utkání bylo příliš mnoho zbytečných chyb, třeba ty dva goly, které Barca dostala. A to nemluvím o Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal víc ?

Reagovat
anonym

Co přesně na tom spojení nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

A co by si jako od toho ještě čekal ?

Reagovat
anonym

Asi jsem chtěl vidět vyrovnanější zápas, hrál přece jenom první s druhým. Tohle byla golova exhibice. Ukázalo se jak moc špatně na tom teď Real je. ( Tím jsem samozřejmě nechtěl nijak snižovat kvalitu Barcelony)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten rozdíl mezi BARCOU a Realem už se musel projevit...já jako fanoušek BARCY sem byl se zápasem spokojen

Reagovat
anonym

To se ti ani nedivím. Vidět všechny ty lidi, kteří odcházeli před koncem zápasu bylo k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty jsi kokot

Reagovat
anonym

To od tebe sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

co za odpověď můžu čekat od člověka, který napíše, že od El Clásica očekával víc

Reagovat
anonym

Viz tvá první reakce na mě. Pokud nezvládneš napsat něco, co má hlavu a patu, tak nepiš. Na tvoje mindráky nejsem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten otazník tam nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na mě u Kolanometa..

Reagovat
božský John

Game. Set. Match. Mrs. Barcelona wins.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Barca přál jsem to Realu ale hráli skvěle

Reagovat
berger321

spravedlnost vitezi

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som len prvy polcas a bol to neskutocny zapas ..... sance boli aj na jednej aj na druhej strane , samozrejme Barca ich mala viac, ved je aj lepsia ( aj ked som fanda REALU ) druhy polcas som uz zmeskal, siel som von s priatelkou ale asi toho lutujem sice neviem ci by som sa dozakal pozerat na to skore ..... ale uz to nezmenim, gratulujem Barcek titulu a dufam ze o rok bude mat opat supera REAL v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca sehrála skvělý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas, El Clásico jak má být. Od 20.minuty jsem si přál, ať to hvízdne konec už. Nejvíc mě štve, že nám dal gola ten kudrnáč zas....j !! Gratulace do Barcy, zasloužená výhra. Messi je extraobrsupertřída. Na nás se mu daří, a taky na koho ne že vlastně. Jinak,tohle byla reklama na fotbal, Galaxie by měla anglickou kopanou zrušit, prodat televizní práva, jestli si nechce trhnout ostudu Viva la liga espaňa.

Reagovat
One-Real

jaktože jsi nebyl na icq?

Reagovat
smazaný uživatel

Sem se dival na Přátelé.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Skvělý zápas, gratulace Barceloně k titulu, ale príští rok se ukáže kdo je ve Španělsku nejlepší, titul se bude slavit na San Bernabeu HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že letos se ukázalo (ukazuje) kdo je NEJLEPŠÍÍÍ ... VISCA EL BARCELONA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak v Reale sa budu musiet spravit ozajstne poriadky a kupit min. 4 hracov aby ste tam uspeli. Mate len skveleho kridelnika a fantastickeho golmana ale to je vse, nema vam kto tvorit, Gago do zakldu nepatri, obrana katastrofa...

Barce treba blahozelat a urcite stretnutie vo finale LM s tym absolutne najlepsim t.j. Manchester United by bola parada..krajsie finale si ani neviem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

vandertom: hej galaxia by mala zrusit angl.ligu? a naco by sme sa tak asi pozerali? valladolid-osasuna?? a pocuvat to hlasne trubenie tam? okrem classica nic atraktivne neponukate

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluv na mě.

Reagovat
AC.Milan

jen mala poznamka Kanoute asi nepreknoal Palopa kdyz sou spoluhraci

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho nemohl překonat?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelóóóóóóóóóóóna

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona je v spanielsku najlepsia ved dali uz 100 golov a iba 28 dostali fakt majstri spanielska

Reagovat
barcelona17

brutalni gol dal Pique jak vsichni vcele s Ikerem cekali prihravku na Messiho a Pique v pohode z otocky placirkou to poslal do brany fakt paradni gol velky sebevedomi ma Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Za takového stavu, proč ne? Navíc když viděl že by měl přihrát Messimu..

Reagovat
smazaný uživatel

Barca prohrála s CSKA včera

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, to jediný mi trošku pošramotilo náladu po Clásicu

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA!

Reagovat
smazaný uživatel

Předevčírem.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se díval na highlights a včera jsem to v té euforii asi opomenul, ale Xavi má 4 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám.

Reagovat
herbage

6 gólů a ani jeden Eto'o

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kde bych mohl shlédnout záznam??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky Já bych spíš chtěl vědět, jestli se na to dá kouknout celý..

Reagovat
herbage

Taky hledám, tady jde celý zápas stáhnout:

http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=26781

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Sport, ve čtvrtek to bejva.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oboum...

Reagovat
smazaný uživatel

Být nezaujatým fanouškem tak se nebojím tento zápas označit za jeden z nejlepšách tohoto roku, bohužel, včera Real na víc neměl, nejpomalejší obrana v historii klubu, tragický Gago, neviditelný Raul. Velice dobrý výkon Higuaína, za útočnou fázi by zasloužil pochválit i Ramos (nevím jestli to nebylo špatným Abidalem, kterému pak museli pomáhat spoluhráči a Robbena s Ramosem zdvojovat nebo ztrojovat) Je neuvěřitelné, že označuju za nejlepšího hráče Realu Casillase, vždyť dostal 6 gólů, ale jenom on nás uchránil před desítkou na našem hřišti Z Barcelony si zaslouží velkou pochvalu Iniesta a Xavi, dobře hrál taky Dany Alvés a Henry svou typickou střelou zařídil dva góly. Messi poslední dobou bez formy, z tolika šancí by ještě před měsícem dal 2x více gólů. Obraná fáze Realu tragická, opravdu tragická

Na závěr snad už jenom gratulace Barceloně k titulu a pořádně si ho užijte, protože příští rok se vrací pohár zpět do hlavního města

!Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu poslední větu

Reagovat
Al Capone

Právě ta poslední věta je nejlepší

HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi tragický? vy madridisti si vždy najdete nějakou pičovinu, vždyť vás zesměšnil a to jak naznačil střelu na Ikera a pak skóroval...lahůůůdka...MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem napsal že Messi byl tragický?

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, tak z formy ...včera naprosto ukázal jak je ve špatném rozpoložení

Reagovat
smazaný uživatel

Zdůvodnil jsem ti to dostatečně, za tvoji domýšlivost já nemůžu

Reagovat
stas87

mozes mi napisat aspon jeden relevantny dovod ze by real mal o rok ziskat titul?ved tento tim realu nemal celu sezonu na barcelonu a prichodom dvoch ci troch hracov sa to dle tvojej logiky ma zmenit?barca nemusi mat ziadne starosti ak udrzi sucasny kader aj na buduci sezonu za to u vas bude velmi horuce leto...

Reagovat
smazaný uživatel

'barca nemusi mat ziadne starosti ak udrzi sucasny kader'

To mám nejraději takové jasnovidce

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že ty jsi jasnovidec "příští rok se vrací pohár zpět do hlavního města " ... první si promysli co píšeš

Reagovat
stas87

preco by barcelona nemala navazat na tuto sezonu?vies styl hry sa nezmeni a zo sucasne kadra nema nikto v umysle odist a ty isty hraci cez leto nezabudnu hrat futbal ktory hraju cize ozaj nechapem tvoju vetu ze pohar sa o rok vrati do hlavneho mesta real je v neskutocnych srackach z ktorych sa bude tazko hrabat tze fakt nechapem tvoje vyjadrenie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že na to Atlético má?

Reagovat
smazaný uživatel

S úžasem jsem ve sportbaru sledoval naše sobotní galapředstavení, byl to výkon, který se blížil dokonalosti. Ve vzájemném souboji se ukázala pravda a pro Real pěkně krutá, byli jsme lepší ve všech směrech. Ohromný rozdíl byl v práci s míčem obou mužstev. Real, když se ho ujal, dal si tak průměrně o více než polovinu souvislých přihrávek než my, dalo by se říct, že domácí hráli na náhodu, vůbec mi nepřišlo, že to má hlavu a patu. A vybláznit se to dá proti týmům jako Getafe a spol., ne proti Barce.

La Liga má po dvou letech půstu opět šampióna, na kterého může být hrdá.

Visca el BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Prvních cca dvacet minut se nám kombinačně vedlo poměrně dobře, rozhodně nadstandartně v kontextu naší hry z let posledních..to je samozřejmě ale málo, je třeba velké zemětřesení na SB a nevěřím, že to lze zvládnout za jedno přestupové období

Reagovat
madridcan

Uz sa nicoho takeho nechcem dozit.Hrali sme akoby sme mali v satni Katalansku policiu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

vidim,ze trpis komplexom reagovat zakazdym ked vidis nick ,,madridcan"

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale ten tvůj komentář nebyl dobrý ani jako vtip

Reagovat
madridcan

ze uz sa toho nechcem dozit?To neni vtip

Reagovat
smazaný uživatel

S tou policií...

Reagovat
stas87

zdalo sa to iba mne ze ten faul po ktorom dal ramos druhy gol madridakov bol vymysleny?mi prislo ako keby ramos skocil do obrancu barcelony....

Reagovat
gonzalesl_is_back

Fakt krásný zápas, velmi krutý pro fanoušky Realu, ale holt se jasně ukázalo, kdo se ten titul letos zaslouží. Je mi líto Ikera, protože to, co předváděla obrana:) Nejvíc mě dostal Juande, kdy za debaklového stavu stáhne dva asi nejlepší hráče zápasu, Robbena s Ramosem a dá tam toho defenzivního prasáka Garciu s neviditelným Vaartem....vskutku geniální tah!

Přiznám se, že tak nějak závidím fanouškům Barcelony ten pocit z takovéto výhry, bylo to elegantní přejetí s lehkostí labutě....smekám, přesto Hala Madrid navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos byl tragický a Robben neměl fyzičku na celý zápas, vracel se po zranění.

Reagovat
Josifek

Ramos hoří směrem dozadu snad celou sezonu..jeho podpora ofenzivy je velmi dobrá, umí přejít přes hráče i nacentrovat, ale často se zapomene ve předu a pak pozdě dobíhá k hráčům, jako teď nestlíhal několikrát famózního Henryho..vůbec po jeho straně je celou sezonu docela průchoďák, s tím je taky třeba něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos tragický? Jeden gól dal, na druhý přihrál..

Reagovat
smazaný uživatel

On má hlavně bránit a to vůbec ale vůbec ale vůbec nezvládal. První gól přes jeho stranu, druhý gól přes jeho stranu, čtvrtý gól přes jeho stranu... Hrůza, Henry si z něj dělal co chtěl. Ostatně už se z toho stává takový hezký zvyk, nejdříve Ronaldinho, pak Messi, teď Henry... Ribéry?

Reagovat
Josifek

Dozadu byl naprosto tragický. On je sice směrem dopředu jeden z nejlepších krajních obránců, to si troufám s klidem tvrdit, ale dozadu hoří jak papír, to je potom těžký, když primání náplní jeho práce je především defenzivní činnost...včera mnohokrát nestíhal Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu špatný no, ale jeho střídání pro mě nepochopitelné, za takového stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce je od slova bránit Sice dopředu něco vypracoval, ale mnohem více toho prošlo kvůli jeho absencím vzadu a může za 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, pořád tam měli madridští stopeři přesilu a měli by to uhrát. Moderní bek musí hrát dopředu..

Reagovat
smazaný uživatel

Robben byl jasnej, dyť nic neudělal, kopyto, prodat dokud ho někdo chce za peníze. Ramos byl logicky tah, žlutou měl, dopředu dobry, do zadu špatny. Logicky tah, když muže na pravyho beka stahnou Diarru, do středu dát Vaarta, a kryl by ho Gago. Co tady zkoušíš?

Reagovat
Josifek

JJ, Robbena bych se okamžitě zbavil, dokud je zdravý a má nějakou cenu, už ty jeho 2 kličky mají všichni ve Španělsku přečtený..hlavně taky ztrácí tím, že si ke střele či centru musí balon vždy přehazovat na levačku, bo pravou má totálně k ničemu..no a Gago se mi v posledních měsících taky vůbec nelíbí, z počátku sezony patřil k nejlepším a teď je to od něj bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Další legedna, o níž si budou povídat příští generace, je na světě, a já jsem rád, že jsem to viděl na vlastní oči. Barcelona při své letošní formě je prostě neuvěřitelná a jestli nevyhraje všechny tři možné trofeje, bude to škoda, protože si zaslouží, aby tu úchvatnou sezónu zakočnila se zlatem všude okolo sebe. To co předváděl Henry nebo Messi bylo jednoduše neskutečné, Real dlouho nezapomene...

Ještě jednou vyslovuji hluboký úžas a poklonu týmu Pepa Guardioly, chlapci, děkuji Vám za neskutečný fotbalový zážitek.

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozplyň se...

Reagovat
smazaný uživatel

neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon se dočkal Ale určitě by byli raději za výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Gijón remizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji realu k povedenému výkonu Realisti jsou určitě rádi,že nehráli zataženě hnusnej fotbal s tím,že by získali remízku,takhle je to pro ně určitě lepší.

Ramos se ukázal jako geniální stratég a určitě si výsledek zasloužil

Reagovat
stas87

co bude hrat chelsea v odvete?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal ne.

Reagovat
stas87

ironia?sa bojim aby to nebolo ako na nou campe..ak videli hraci chelsea clasico tak asi taky budu preferovat obranu njn holt v barce sa nepozeraju iba na vysledok ale hlavne na pohldanu hru coz u chelsea neexistuje ak da barca v londyne gol tak je po nadejich domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu - v Anglii se neohlížejí na předvedenou hru v jednom či dvou zápasech,ale v celé sezoně.

To,že účel světí prostředky a manažer a trenér jsou placeni nejen za trenování,ale i za správný výběr taktiky proti danému soupeři je normální. Dále je pro ně klíčem mít výsledky a tím pádem nebudou hrát jako idioti na nevypočitatelnou ofenzivu a radši vsadí na propracovanou defenzivu proti soupeři, který se neumí přizpůsobit.

Nepovažuji za kvalitního trenéra někoho, kdo řekne útočme a nějak to dopadne, ale spíš někoho, kdo je schopný i s méně kvalitními hráči díky taktice postoupit dále a je schopný hráče naučit ne jednomu schématu hry, ale využívá 3 nebo 4 taktiky s tím, že je většina z nich úspěšná a může se měnit i v rámci zápasu podle potřeby a vývoje.

Reagovat
stas87

a mozes mi prosim ta pekne povedat co bude chelsea hrat ak dostane treba uz v 10 minute gol?ta ich toporna snaha dat gol je leckdy smiesna a ak sa dostane barca do vedenia tak superovi nepozicia loptu a co potom?jasne ze chelsea nebude hrat taku naivitu ako madrid ale ak da barca veduci gol tak to tazko domaci otoci

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi na jaře hrát Chelsea v lize?

Reagovat
stas87

jeden ci dva zapasy preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, byl jsem celkem překvapený jak se zvedli a jak se změnila jejich hra. Vždycky když jsem se díval tak hráli hezky dopředu a dali 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit,že Real šel do vedení.

A co udělá Chelsea, když bude prohrávat 0:1? Nevím. Nejsem Hiddink -

Osobně to vidím na pokus o standartní hru,která byla v TV označena jako "chobotnice" s čímž souhlasím. Tudíž nepůjčit soupeři tolik míč a snažit se ho zatlačit.

Druhá možnost je tahat to přes křídla,kde má Barca směrem dozadu nejslabší hráče. Problem je, že Hiddink nemá pořádné křídlo a je tu maximálně Malouda(jehož zlepšení je ale očividné). Dále díky absenci dvou stoperů se může hrát i středem hřiště.

Uvidíme,fakt si nedovedu představit,jak to bude vypadat. Možná se taktika nezmění a bude se betonovat furt s nákopy na Drogbu s tím,že ten tam něco udělá.

Reagovat
smazaný uživatel

systém chobotnice by snad mohl na Barcu platit, jinak nevím...

Reagovat
stas87

ano siel po jednej celkom dobrej strele a barca uz od zaciatku kontrolovala hru tiez neviem ako to bude v utorok vypadat ale ak sa nahodou barca dostane do vedenia uz si postup pohlida na to ich backo je krasny pohlad ved realisti sa ani nesnazili atakovat rozohravku barcy ani naznak napadania tze si barca zakombinovala pomaly az pred ich 16ku to chelsea urcite nedovoli s tymy nakopmi by som si nebol az taky isty lebo pique sa dostal do vybornej formy no uvidime chybat bude carles...

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí Puyol a Marquez,takže budete mít jednoho kvalitního stopera. Abidal si neškrtá a Alvesem si nejsem jistý.

Aktivní pressing po celé ploše nebude, na to má barca moc dobře vybavené hráče a hráči Chelsea na takový styl hry nejsou zvyklí. Spíš to vidím na obranný blok na půlce s tím,že tam bude napadání soupeřovy zálohy a osobka na určité hráče.

Chobotnice může dopadnout jakkoliv,pokud nechá Guardiola své hráče pobíhat jako idioty za míčem a pressovat na soupeřově půlce,tak je buď do poločasu vyšťvaví nebo přidají po individuální chybě nějakého hráče gol.

Záležet bude především na složení zálohy a jestli bude hrát Carvalho nebo ne. Pokud bude mimo,tak je to lepší, nemá na to fyzičku. Střed zálohy ve složení Ballack - Essien - Lampard bude rozhodně mnohem kreativnější než pokus s Mikelem, který sice brání dozadu výtečně, ale dopředu toho neudělá ani zdaleka tolik jako Essien.

Reagovat
smazaný uživatel

O důvod víc, proč přát Barce postup

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro je čas jít , ale klidně můžeš zůstat a dál dělat ostudu všem obráncům světa, povedlo se mu jedno MS a za to dostal Zlatý míč...urážka fotbalu, takovýdle obránce si to prostě nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel souhlasím, věk nezastavíš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

prostě historický triumf, culés na něj nikdy nezapomenou...

Reagovat
smazaný uživatel

medzi radostou Barcelony a smutkom Realu je priama umera, a rad by som povedal ze nabuduce to bude urcite inak, ale ked Barca udrzi tuto partiu (co udrzi nikto nema dovod odist) + doplni o Riberyho tak to bude este zle...

+ pochvala pre Piqueho, spanielsko ma v nom skveleho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro historický triumf Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se divíš Jiříku?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, nic. Já jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

napiš mi na ICQ 330151331, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

ICQ nepoužívám

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak to máš smůlu

Kontaktuj někoho, na koho máš kontakt, dozvíš se více

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezasvěcené bych měl asi vysvětlit, že jiřík chystá natáčení filmu pro dospělé.

Reagovat
smazaný uživatel

ó, tak to žádám kohokoli o email

Reagovat
smazaný uživatel

zasvěceným bych doporučil nakopat Doktorovi řiť

Reagovat
smazaný uživatel

V tom filmu by to byla škoda, kdyby byla rozkopaná...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v klidu, v červenci na to dojde... S rozběhem...

Reagovat
smazaný uživatel

tomasbojda@seznam. cz, když tak napiš

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca - jsem rád, že se takhle zvedli, vypadalo to, že už je nezvedne nic, ale v posledních pár měsících mají skvělou formu.

A ten hráč La Coruni Nouioui to je fakt jméno pro komentátory za trest

Reagovat
Staenly10

Neví prosim někdo,jak hraje Plašil v Osasuně? Lépe než v reprezentaci?

Reagovat
stas87

ovela

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, patří k tradičním oporám ofenzívy!

Reagovat
smazaný uživatel

Osasunu nesleduju ale předpokládám, že hůř snad hrát nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Josifek

V repre ho pořádně neumí využít.

Reagovat
smazaný uživatel

se divím že nepřišel k Ikerovi Ramos a nedal mu "pohlavek" jako Surový Halákovi při hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

95 minuta nafilmovana penalta.Tak ted uvazuju kdo je vetsi ubozak jestli Rufete nebo ten sudi

Reagovat
Oxbow

Moc hezky Gijon prvni remiza a co se tyce tech co momentalne sestupujou tak takhle mi to uplne vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rufete to je vazne bastard doufam ze mu priste ve vapne nekdo ty haksny sprerazi aby si vzpomel jak se hraje fair play.Tak mi zkazit radost.

Reagovat
smazaný uživatel

se z toho poseru. Ten Espaňol se z těch sraček vysoukal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyoool

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

To skore BARCY je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

stovku trefil Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

Jj...od toho sem to vůbec nečekal! Ale za ten výkon si to zasloužil! Doufám že překonáme ten rekord 107 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze čtyř zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

to je historický rekord Barcy nebo celkově PD?

Reagovat
smazaný uživatel

PD, drží ho Real. Tuším ze sezony 70/71 ale nechci lhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově v PD...Real těch 107 golu nastřílel v sezone 89/90

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově - "El Madrid de Toshack" 89/90.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dík všem. No myslím, že byste to mohli dát, když ne letos tak kdy

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně dáme celkově tak 110

Reagovat
smazaný uživatel

no co od tebe čekat, že

Reagovat
smazaný uživatel

112.

Reagovat
smazaný uživatel

To volal Real včera

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, za možná budou hrát v posledních kolech náhradníci... Bylo by to fajn, ale nehoří to.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsme ještě překonali rekord v počtu golů nastřílenych a hřištích soupeřu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FC BARCELONA!!!! Hrajou si vzdy svuj fotbal a podle me je to taky nejhezci a nejatraktivnjesi fotbal na svete!!!! proste nebudu tu vsechno rozepisovat staci VISCA EL BARCA

Reagovat
Radin

Přiznám se že sem zápas neviděl jen sestřih.Barcelona uctihodná sezona,ale furt si nemůžu pomoc,dá 6 golů a mně se nelíbí ani jeden,prostě vše kolem malého vápna,jako by chodili až do kuchyně,takove goly jsou o ničem,100 golů za sezonu a kolik jich bylo pěkná střela z dalky atd?Prostě Barcelona nedává pěkné goly a jejich styl mi nesedí,i když kombinace mají parádní a titul si zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Tobě se líbí goly co dal Pigue a nebo Messi,z malého vápna?

Reagovat
smazaný uživatel

Střela z dálky... na to stačí jeden hráč co to někde náhodně vystřelí, takových je plno i na přeboru. Ty úžasné kombinace Eto'o - Messi - Xavi - Messi jsou jak z jiného světa.

Pokud se ti víc líbí a ceníš si více střel z dálky, dost to vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se mu nemohly líbit goly z dálky více,než ty kombinační. Zvlášť, když vám ty kombinace pochválil? Mě se taky líbí více goly z dálky nebo po samostatných akcích ala Messiho či Walcottovo solo..

Reagovat
smazaný uživatel

On řekl, že ty kombinace nejsou pěkné góly a že jsou o ničem, to vypovídá o všem.

Ale teda měl bych dodat, že to vůbec není o tom, jak Barcelona střílí góly, je to jen klasické "ale" které si skoro každý beznaděj musí vymyslet, aby nějak překopl ten debakl. Někteří vytahují ruku Puyola ve vápně (po odpískání ), někteří prý červenou pro abidala za faul na RObbena (taky dobré), někteří že Puyol svou oslavou gólu provokoval publikum ( ) a někteří, že Barcelona dává góly o ničem. Prostě každý si najde svou útěchu, ať je absurdní sebevíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tenhle argument se mi zdá celkem normální.

Také ocením střelu z 30ti metrů,která zapadne pod víko,solo některého hráče přes půl hřiště s chytrým zakončením než nějakou kombinaci do kuchyně.

O čem to vypovídá? Že má jiný vkus na goly než ty. Nevím,jestli to je fanda realu(viděl to jen ze záznamu).

"jejich styl mi nesedí,i když kombinace mají parádní a titul si zaslouží " Navíc uznal,že titul je zasloužený a kombinačně je barca parádní. Nevím,co si přeješ více,každý má radši něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Označil ty góly za "o ničem", že pak dodá něco, aby ze sebe udělal objektivního, to opravdu funguje jen na naivky jako ty. Už jen to, jak si v jednom příspěvku odporuje (o ničem X parádní) by tě mohlo trknout, ale tak nebudu tě přeceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To že za vším vidíš spiknutí proti barce,za to já nemůžu. Přeju dobrou noc.

Označil goly o ničem,protože jsou na jedno brdo a on má radši jiný styl. A označení "parádní" bylo ke kvalitě kombinací,která je naprosto jedinečná a naprosto se nemusí vázat ke golům.

Reagovat
smazaný uživatel

Radin je takyfanoušek Madridu a označí góly za o ničem. Teď bych prosil o vysvětlení, jak můžou být góly o ničem a zároveň parádními kombinacemi.

No nic, toto nemá cenu, fakt nemáš ani páru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku kyslíku, nic nechápeš, označíš všechny za blbce, se kterými se nebudeš bavit a je to... Proč se trápit

Mě se líbí způsob přechodu středem hřiště, což jsou ty parádní kombinace a zároven je úžasnej pressing a přechod do útoku. Ale to čudlání kolem vápna je prostě o ničem a nelíbí se mi,protože půlka situací může být řešena střelou a vy to zbytečně taháte až do malého vápna.

Spokojený? Pochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

Radin, zhrzený z porážky, označuje góly Barcelony za o ničem, aby pak teda řekl, že kombinace jsou parádní (takže parádní ve středu hřiště a oničem ve vápně dle tvé logiky, no to je taky úžasné).

Ale jak říkám, nemá to cenu, ty si budeš plácat svoje nesmysly dál a já nikdy neměl velký zájem se zrovna s tebou vybavovat. Takže si ještě hoď něco na závěr a můžeme to ukončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já označuju jako úžasný pressing a přechod středem hřiště a jako tragické to,že se 10 minut plácáte před brankou s tím,že jednou vám to ke kuchyni projde. Co se ti na tom nezdá?

No nic,jdu spát. Ty nic pochopit nechceš a hádat se s tebou nebudu. Dobrou noc

Reagovat
Radin

Logicky kombinace jako taková suprová,zakončená golem o ničem :-D.Někomu se líbí šibenice z 30 metrů,viz Gerard ,někomu doklepnutí z tři metrů :-).Spíš sem to myslel,že obecně Barcelona nedává moc pěkné goly

Reagovat
Radin

A spíš sem prostě hledal sám v sobě ,proč se mi ten někým geniální a skvělý fotbal nelíbí aji kdyby vyhráli deset nula,už sem na to přišel,prostě mně lahodí krasné goly a těch Barcelona moc nedává.Není náhoda že ze šesti golů vypadá pulka podobně a nebo brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nedává pěkné góly. Uffff. Zhluboka dýchat. Nemůže za to. Uklidnit se. Třeba se jen spletl. Myslet na něco hezkého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, v stredu budu aj pekne, ale inkasovane

Reagovat
smazaný uživatel

real uz davno ligu mistru nehraje tak nevim co to meles

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

máš recht, poslední pěkný góly za Barcu dával Dinho

Reagovat
Radin

Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

atletico liga mistru opet na dostrel!!! ted hrajeme dvakrat doma, pristi tyden musime porazit rozjety espanyol, ale hlavne o tyden pozdeji doma s valencii, tam se bude lamat chleba

forlan z jeho strany velmi dobry zapas, neustale nebezpecny, malem mu tam jeste tesne pred koncem spadnul hattrick

leo franco za to, jak nam asi pet minut pred koncem za stavu 1:0 vychytal tri body proti oliveirovi

raul garcia cely zapas spolehlivy, sice zahodil jasny gol, ale na konci ta jeho paticka na forlana

nejhorsi hrac jasne ujfi, proste hruza

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik, ta paticka na druhy gol forlana nebyla od raula garcii, ale luise garcii

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro prohru barcy v úterním semifinále LM

Reagovat
smazaný uživatel

středečním*

Reagovat
smazaný uživatel

go Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

omg to je fanoušek

Reagovat
Radin

OT pro fanoušky Realu:Může být i hůř http://www.youtube.com/watch?v=g0KIqaCly3w&NR=1

Reagovat
M11

Pique me v posledni dobe dostava

BARCA gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Podařilo se mu, abych na něj změnil názor... A to se podaří málokomu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že to takhle dopadne i ve středu. Nabízí se trošku paralela: První zápas doma, bídná hra, málo šancí, soupeř nevylezl za půlku, druhý zápas venku, naprostá dominance, debakl. Když budou takhle hráči hrát proti stojící obraně Chelsea, klidně se tento výsledek může ve středu opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink není Ramos (překvapivě)

Reagovat
smazaný uživatel

trochu se bojím únavy, ale doufám, že takovýhle výsledek je přesně to, co hráčům vlije o žil novou sílu a motivaci

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je na manažerském postu, v Chelsea netrénuje takovej tragéd jako v Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos neni v ziadnom pripade traged, len bol velice naivni v poslednom zapase...

Reagovat
smazaný uživatel

Si pořád myslíš, že taktika čekání na gól bude úspěšná? Budu se opakovat. Ne defenzíva Chelsea, ale slaboučká ofenzíva Barcelony může za to, že si Chelsea neodvezla z Nou Campu 4 góly. A ta ofenzíva svoji sílu ukáže...

Reagovat
smazaný uživatel

Juande Ramos není v žádném případě tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl tak předvedl to umění ze Sevilly i v Tottenhamu. Každopádně se shodnem, že to není manažer pro anglický klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino is back!?

Tak podle Marcy Florentino Pérez nejprve podá přihlášku k volbám

A pak představí svůj makroprojekt:

Kaká (skoro hotovo)

CR7 (drahé ale možné)

Cesc (viz řádek výše)

Xabi (skoro hotovo)

+ návrat Negreda a Granera (což je velké pozitivum, snad dáme konečně šanci odchovancům)

trenér Wenger

sportovní ředitel Valdano

Casillas - Ramos - Pepe - Garay? - Torres - Xabi - Cesc - Granero - Kaká - Ronaldo - Negredo

Šest Španělů v základu a konečně pár hráčů, kteří by posunuli úroveň Realu zpět kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych vyměnil LB, ale jinak by to bylo pro vás velmi dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je este mlady ale uz teraz podava na LB spolahlive vykony, urcite lepsie ako Heinze

Reagovat
smazaný uživatel

a jen otázečka: Kde máš Higuaína? Zatím úplně neustálil formu, ale hodně mě překvapil. Hraje (tuhle sezonu) velmi dobře

Reagovat
smazaný uživatel

plus do Jaroměřic nebo kam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by vypadalo rozestavení?

Reagovat
smazaný uživatel

jj chyba Higuain, ten hra paradne a tuto sezonu ukazal ze patri do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Miguel Torres a Granero na základ nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Granero nie ale Torres je uz teraz velmi dobry a este sa moze zlepsovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice k tomu mám určité výhrady (kde je kurva Žirkov atd.), ale jinak to není zas tak hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc do Realu nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud si isty

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem. K vam nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře. Takový kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

V teto chvili byste se za takovy "kopyto" meli denne modlit. Ta saskarna, co tam ted ve stredu provadi ty vase baletky, je k placi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí Xabi. Ten nějakyho Fábregase strčí do kapsy u plavek. Stejně by bylo malopravděpodobne aby šel Barcaboy do Realu. To spíš zpátky dom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak az na to srovnani se Xabim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je krysa, by šel hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Chraň nás pámbu, až na věky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si a neverim, ze pujde.

Reagovat
smazaný uživatel

pockajme si

Reagovat
smazaný uživatel

Nedockas se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

*for

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to je porucha. Messi z formy, Etoo z formy, Henry ve formě, ale na tribuně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je to jen další tríček, včetně ostentativního ledování na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti kecat do tvé teorie, ale Henry opravdu ostentativně ukazoval, že je zraněn už v první půlce (tuším po faulu Ramose). To ve mě hrklo poprvé. Když nastoupil i na druhou půlku, tak jsem si myslel, že je OK, ale hrklo ve mě podruhé, po tom ledování na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

13:08 Henry na dva týdny mimo hru

Thierry Henry sice úžasným výkonem přispěl k drtivému vítězství Barcelony nad Realem Madrid, jeho strart v odvetě Ligy mistrů na Stamford Bridge je ale prakticky vyloučen. Po inkasovaném úderu do kolene bude navzdory původním informacím minimálně dva týdny mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Messi tak, jako proti Realu, tak ať si je klidně z formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to není jisté, na ofi stránkách se nic nepíše a podle Marcy jí klub potvrdil, že Henry do Londýna pojede a rozhodne se až tam.

Reagovat
smazaný uživatel

je vraj na 2 tyzdne mimo hry

Reagovat
smazaný uživatel

at zije Espanol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele