34. kolo
02.05.2009 22:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - Sevilla FC 0:2

Sevilla díky skvělé efektivitě porazila na El Madrigal domácí Villarreal a v tabulce tak potvrdila svojí třetí pozici. Villarreal zůstává pátý.

V jedenácté minutě trefili domácí tyč, Nihat Kahveči trefil z přímého kopu břevno hostující branky. Domácí byli lepší a i nadále se tlačili do příležitostí, po půl hodině hry zkoušel útočník Rossi chytře přelobovat brankáře Palopa, ten si ale s jeho pokusem poradil. Na druhé straně hřiště hlavičkoval mimo Kanouté. Další záznamu hodné fotbalové akce nepříliš atraktivní první poločas už nepřinesl.

V 58. minutě se hosté dostali do vedení, z vůbec první střeli na domácí branku se prosadil Luis Fabiano, jenž dostal přihrávku Kanoutého a střelou podél brankáře Diega Lopéze rozvnil síť domácí branky. Villarreal se poté ještě více vrhl do útočení a snažil se o vyrovnání, Eguren hlavičkoval po centru Ibagazy těsně vedle hostující branky. V další šanci domácího celku spálil Cani. V 73. minutě uviděl hostující Konko druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin. Šok přišel pro domácí v 85. minutě, kdy utekl po levé straně hřiště Kanouté a přesnou ranou z dvaceti metrů ke vzdálenější tyči překonal brankáře Lopeze a definitivně tak rozhodl o vítězi utkání...

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

5:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele