34. kolo
03.05.2009 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Betis - Atlético Madrid 0:2

Atlético dál bojuje o Ligu mistrů. Ve hře o milionářskou soutěž drží madridský tým hlavně Diego Forlán, který zařídil dvěma brankami výhru na hřišti Betisu.

Jen na lavičce začal utkání Aguero, který se v týdnu lehce zranil, to ale nevadilo druhému útočníkovi Forlánovi. Ve 14. minutě si vyměnil míč s Maxim Rodriguezem a vzápětí rozvlnil síť.

Atlético bylo lepším týmem a mohlo své vedení několikrát pojistit. Ani autoři první gólové akce, ani Pernia ale své příležitosti nedokázali využít. Betis se dlouho hledal, až před přestávkou zahrozil Cani.

Na začátku druhé půle hlavičkoval těsně mimo tři tyče Raul Garcia, což paradoxně odstartovalo tlak Betisu. Po sedmdesáti minutách domácí neúspěšně reklamovali ruku Ujfalušiho ve vápně.

Tlak Betisu podporovaly centry z obou stran a také nejistota brankáře hostí Franca. Oliveira promarnil dvě dobré příležitosti, a tak nakonec vynikl Franco, který zlikvidoval tutovku Odonkora.

Za nevyužité šance přišel trest. Luis Garcia vyvezl míč daleko od své brány, jediný, kdo jej podporoval, byl Forlán, vysloužil si ale gólovou přihrávku. Letošní nejlepší střelec Atlétika zaznamenal pátou branku v posledních čtyřech zápasech.

Vítězný tým nyní ztrácí jeden bod na Valencii, jejíž čtvrtá příčka zajišťuje předkolo Ligy mistrů. Betis má dál sestupové starosti. Je jen o tři body lepší než osmnáctý Gijon.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele