Primera División - souhrn 33. kola

25.04.2009, 21:59, aktualizováno 26.04.2009, 22:58
Komentáře a souhrny
Ve šlágru kola remizovala Valencia s Barcelonou, náskok Kataláců se v neděli smrskl na čtyři body, protože Real Madrid zvítězil v Seville. Malaga doma remizovala s Deporem, Villarreal porazil Getafe a může myslet na Ligu mistrů stejně jako Atlético po výhře nad Gijónem...

Málaga CF - Deportivo La Coruña 1:1

25.04.2009 20:00

Góly: 33. Albert Luque - 50. Sergio González

Bitva o evropské poháry vítěze nenašla - andaluská Málaga jen remizovala s Deportivem La Coruňa v zápase, jenž namísto překrásných akcí, pohledných kombinací a mnoha branek nabídl jen na španělské poměry průměrnou podívanou. A to šlo o jeden ze šlágrů kola...

Po prvním tragickém dějství byla veselejší domácí Málaga. Luque podal fantastický výkon, byl pravděpodobně nejlepším hráčem na hřišti a také otevřel skóre. Bylo to zasloužené vedení, neboť se Depor nedokázal dostat do výraznější, byť malé šance, jeho útočná aktivita byla prachbídná. Přejděme k zápasovému dění. Po 22. minutách velké nudy přišla první větší šance zápasu, když Lassad, jenž dostal příležitost namísto Bodipa, vypálil nepříjemně z dálky, ale Goitia bez větších skvěle zasáhl. O deset minut později udeřilo na druhé straně.

Daniel Aranzubía zařídil nepřímný volný kop za malou domů, kterou dokázala dvojice přihrávající Dudu a střílející Luque využít - 1:0. Aranzubía se však i přes to stal hrdinou Deporu, když chytil v závěru pokutový kop. Nepředbíhejme.

Málaga mohla ještě před koncem prvního poločasu zvýšit svoje vedení, ovšem Duda i dorážející Salva nedokázali překonat Aranzubiu, jenž se v posledních zápasech skutečně rozchytal. Depor vypadal beznadějně a zdálo se, že nemá nárok na úspěch. Opak byl pravdou.

Depor vlétl na svého soka a vynikajícím výkonem dokázal alespoň vyrovnat. Ihned po přestávce se mohl radovat, když Guardado perfektně našel centrem Sergia Garcíu, který přesnou hlavičkou vyrovnal - 1:1. Po vstřelené brance Depotivo zabralo, ale před branku se víceméně nedostalo.

Okolo osmdesáté minuty přišlo několik šancí Deportiva, ale mohlo udeřit na druhé straně. A vlastně udeřilo - Luqueho rána skončila jen na břevně. Tentýž hráč zařídil několik minut před závěrečným hvizdem pokutový kop, k němuž se postavil Apono. Nestal se hrdinou, nevstřelil rozhodující branku, jeho střelu výtečně zlikvidoval Daniel Aranzubía a udržel tak remízový stav.

Více informací k zápasu

UD Almería - CD Numancia 2:1

25.04.2009 20:00

Góly: 6. Kalu Uche, 42. Fernando Soriano - 81. Asier Goiria

Velmi blízko splnění svého cíle je Almería, která má po dnešní výhře 2:1 nad Numancií na sestupové pozice již osmibodový náskok (před dalšími zápasy kola). Prvoligová hladina se naopak již pomalu uzavírá nad hosty, kteří stále zůstávají přikovaní na posledním místě.

Svěřenci Huga Sáncheze měli start do utkání jako hrom. Hned po dvou minutách zahrozil po Saltorově centru Crusat, chvíli nato málem skóroval hlavičou Soriano. Nikoho tedy nemohlo překvapit, když se v šesté minutě Almeríi skutečně podařilo otevřít skóre. Útočníci Uche přiťukl Negredovi, ten mu míč od brankové čáry vrátil a pro prve jmenovaného již nebyl problém trefit poloprázdnou bránu - 1:0.

Sám Negredo se přesunul do pozice zakončovatele pár minut nato, ale s dobrým centrem nenaložil dobře. Poté se ozvali také hosté, pokus Goirii ale nenadělal Suarézovi příliš potíží. I nadále však hráli prim domácí, hostující brankář Juan Pablo se musel vytáhnout především proti Crusatovi a Negredovi, ve 42. minutě ale byl již i on bezmocný. Negredo využil hned několik hrubek hostující defenzivy, předložil míč na zadní tyč Sorianovi a ten uklízel míč do prázdné svatyně - 2:0.

Druhý poločas byl již pouhým odvarem toho prvního, nic moc se nedělo, až v 81. minutě se nejvýše vyšrouboval do vzduchu Goiria a hlavičkou snížil - 2:1. Od té doby bylo opět o zábavu postaráno, v 85. minutě opět hlavičkoval Goiria, tentokrát mu ale zkazil radost Estebanův zákrok. Poslední šanci měli přece jen domácí, v níž Negredo nemířil přesně, na třech bodech pro Almeríi to ovšem nic nemění.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 2:2

25.04.2009 22:00

Góly: 44. Hedwiges Maduro, 45+1. Pablo Hernández - 24. Lionel Messi, 86. Thierry Henry

Netopýří doupě Mestalla byla svědkem pohledného, vyrovnaného a nervózního střetnutí, které svého vítěze nenašlo. Domácí jedenáctka se na katalánské nájezdníky perfektně připravila a nepopustila obávané ostřelovače Lionela Messiho, Samuela Eto'oa a poté i střídajícího Thierryho Henryho, jenž se překvapivě nevešel do základní sestavy, do výraznějších šancí.

Sestava hostů byla o poznání defenzivněji laděná nežli v předchozích zápasech, a bylo to také vidět na předváděné hře. Dá se říci, že hosté byli aktivnější, nicméně domácí bez větších problémů odolávali mírné, skutečně mírné převaze Blaugranas. V první větší šanci se však objevil David Villa, jenž na malém netrefil Matův pas natolik, aby skončil v brance Victora Valdése. Nevyužité příležitosti mohl litovat, neboť se záhy ujala Barca vedení.

Jednalo se o typickou katalánskou souhru - Andrés Iniesta si na velkém čtverci narazil s Lionelem Messim, dostal se před gólmana Césara a zpětnou přihrávkou na malém vápně stojícího argentinského reprezentanta, jehož střela se zatřepala v síti - 0:1. Barceloně branka ubrala na pohybu a aktivitě, čehož využila Valencie a dostala svého soupeře pod tlak. Nedá se však říci, že by si obě mužstva vytvářela vyložené příležitosti. Nepočítaje branky, moc velkých šancí jsme neviděli.

Hlavička Davida Villy donutila Victora Valdése k zákroku, po němž následoval podle pravidel kopané rohový kop. David Silva zakroutil míč na malé vápno, kde míč doslova trefil Madura a došoural se do opuštěné branky. Nutno dodat, že selhala spolupráce mezi Valdésem a Carlesem Puyolem, kteří se nedohodli a míč namísto suverénního odražení podběhli (zejména pak Victor Valdés). Vyrovnáno, 1:1.

Neuběhly ani dvě minutky a domácí fanoušci byli zase na nohou, plni radosti, nadšení a euforie. Pablo Hernandéz se ujal míče, narazil si s Matou, s úžasnou lehkostí pronikl s merunou do pokutového území (selhání Daniho Alvése a Carlese Puyola) a placírou překonal vyběhnutého Valdése. A tak odcházeli do kabin veselejší domácí...

V druhé části se dostávala do více šancí Barcelona a Valencie se spíše bránila. David Villa sice měl v průběhu druhé půle dvě zajímavé šance, ale v ani jednom případě nedokázal zakončit do prostoru branky španělského reprezentačního brankáře. To César na straně druhé měl více šancí ukázat svou důležitost pro současnou Valencii, jako tomu bylo v 65. minutě. Excelentní střela Thierryho Henryho zpoza vápna mířící do levého růžku Césarovi svatyně byla španělským brankářem bravurně zlikvidována. Zákrok pro fotografy, jak se říká. A velmi důležitý!

O pár minut později přestřelil z velmi dobré pozice Juan Mata, jenž předvedl velmi dobrý výkon. Co naplat, přišlo vyrovnání. Konkrétně v 85. minutě nedokázal César odrazit míč do bezpečí, a tak se mohl po závaru v oblasti penaltového puntíku dostat ke střele Thierry Henry, jehož tečovaná střela skončila v brance.

Posléze vychytal Davida Villu střílejícího z těžkého úhlu brankář Valdés, což byla také poslední branková příležitost zápasu. Valencia si připsala zasloužený bod, Barcelona ztrátu, kterou může Real Madrid potrestat snížením náskoku na rozdíl "pouhopouhých" čtyř bodů.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - RCD Mallorca 2:4

26.04.2009 17:00

Góly: 48. Sisi, 80. Javier Camuñas - 10. José Manuel Jurado, 15. Aritz Aduriz, 74. Chori Castro, 90. Alhassane Keita

Huelva prohrála i šesté utkání v řadě a záchrana se pomalu vzdaluje. Nuevo Colombino dnes čtyřmi brankami vyloupila Mallorka, která se naopak pravděpodobně definitivně vzdálila sestupovým vodám, ačkoliv matematicky ještě udržení jisté nemá.

Mallorka do utkání vlétla jako hurikán a hned z první šance udeřila. Jurado přešel přes statickou obranu domácích a přesnou ranou prostřelil Asiera Riesga - 0:1. Uběhlo pět minut a hosté opět nachytali domácí obranu na švestkách. Santanův centr do branky hlavičkou usměrnil neobsazený Arango. Po půlhodině hry již mohlo být hotovo, jenže tvrdá střela Martiho se mezi tři tyče nevešla. O tři minuty později poprvé zahrazilo také Recreativo. Na Guerrerovu střelu ale skvěle zareagoval gólman Aouate. Snížit mohl vzápětí Sisi, ale v rozhodujícím momentu selhal.

Po prvním poločase tedy byli spokojenější hosté z Mallorky, kteří vedli o dvě branky. Náskok se ale ztenčil pár minut po přestávce, kdy nedorozumění mezi Nunesem a Aouatem využil Sisi a snížil na 1:2. Šance se poté rodily na obou stranách, ale 14 minut před koncem zhatil všechny naděje Huelvy Castro, jenž v akci jeden na dva společně s Juradem zvýšil na 1:3 z domácího pohledu. Na branku ale rychle zareagoval Javier Camunas a ještě vykřesal pro Recre naději. V 87. minutě navíc musel hřiště po druhé žluté kartě opustit Gonzalo Castro a na poslední horké minutky oslabil svůj tým. Nakonec ale tři body pro Malorku v poslední minutě pojistil Alhassane Keita.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Villarreal CF 1:2

26.04.2009 17:00

Góly: 82. Manu Del Moral - 15. Joan Capdevila, 42. Joseba Llorente

Villarreal potvrdil v 33. kole španělské nejvyšší soutěže roli favorita a na hřišti Getafe zvítězil 2:1. Účet zápasu otevřel po čtvrthodině hry Joan Capdevila, chvíli před poločasovou přestávkou se ještě trefil Joseba Llorente. Skóre korigoval v poslední desetiminutovce z pokutového kopu Manu.

Jako první ohrozil bránu soupeře hostující celek, když v desáté minutě po přihrávce Sebastiana Egurena mířil mimo bránu Kahveci Nihat. O šest minut později se už ale míč v bráně Getafe třepotal, když Joan Capdevila z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Vladimira Stojkovice.

Než odešli hráči obou celků do kabin k poločasové přestávce, Villarreal svoje vedení zdvojnásobil, Kahveci Nihat adresoval balon na Josebu Llorenteho, jenž zpoza velkého vápna nedal Stojkovicovi šanci.

V druhé půli domácí Getafe nabralo na obrátkách a se svým soupeřem herně srovnalo krok, v 72. minutě se pokusil snížit Ikechukwu Uche, jeho ránu z hranice vápna však gólman Diego Lopez zlikvidoval. Getafe se čestného úspěchu přece jen dočkalo, když v pokutovém území hostí fauloval Sebastian Eguren a z nařízené penalty se nemýlil Manu.

Villarreal si vítězstvím pojistil pátou příčku tabulky a na čtvrté místo zaručující účast v Lize Mistrů ztrácí Ponorky pouhý bod. Getafe se nachází těsně nad branami sestupu, od kterých je dělí jeden bod.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - CA Osasuna 0:0

26.04.2009 17:00

Góly: -

Valladolid remizoval s Osasunou Pamplona bez branek, hosté zůstávají tři body od sestupových příček. Domácímu Valladolidu už o nic nejde a na jeho výkonu to bylo znát.

Hráče Pamplony ještě čekají v dalších kolech zápasy s Huelvou a Getafe, ve kterých by se mohli už výrazně přiblížit prvoligové příslušnosti i pro další sezonu. Do výborné šance se Valladolid dostal už ve druhé minutě zápasu. Haris Medunjanin rozehrál rohový kop a Pedro Oldoni hlavičkoval těsně vedle branky. Na druhé straně se dvakrát nepřesně zastřeloval Javad Nekounam. Další možnost domácích měl Iňaki Bea, ale hlavičkoval v dobré pozici jen nad.

Poprvé si brankář sáhl na míč až ve 41. minutě, když domácí Sergio Asenjo vytěsnil mimo tyče pokus Juanfrana. Pakliže první půle nepřinesla mnoho vzruchu před brankami, ta druhá na tom byla ještě hůře. Záblesky myšlenku hře Pamplony občas dodával Jaroslav Plašil, po jeho trestném kopu hlavičkoval nad Miguel Flaňo. Domácí Javier Baraja a hostující Javier Portillo to ještě zkoušeli zdálky, ale v obou případech míč letěl neškodně výrazně mimo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Betis 2:0

26.04.2009 17:00

Góly: 4. Luis García, 83. Román Martínez

Espanyol se po dlouhé době posunul pryč ze sestupové trojky, konkrétně od prosince loňského roku. Pomohla mu k tomu domácí výhra nad Realem Betis 2:0.

Do vedení dostal Espanyol Luis García, sedm minut před koncem skóre pečetil Roman Martínez. Betis je se 37 body téměř zachráněn a přes dobrý nástup nového kouče Noguese, přišla v minulém kole prohra s Valencií a nyní další právě s Espanyolem.

První gól zápasu padl už ve čtvrté minutě. Luis García si naběhl na pas De la Peni a přízemní střelou překonal gólmana Ricarda. Po další přihrávce De la Peni hlavičkoval vedle Tamudo. V další možnosti střílel Luis García zblízka nad. Na druhé straně zblokoval Pareja pokus Oliveiry.

Do druhé půle vstoupil lépe Betis, Kameniho otestoval Mark González. Za Espanyol střílel z trestného kopu nepřesně Roman Martínez. Následoval sled pološancí, hlavičku hostujícího kapitána Juanita chytil Ricardo, neuspěl ani opět Oliveira. Za Espanyol nepřekonal Ricarda Luis García, druhý gól přidal až Roman Martínez po chytré zpětné přihrávce Alonsa. Espanyol je šestnáctý, Betis s o dva body více čtrnáctý.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Racing Santander 2:1

26.04.2009 17:00

Góly: 21. Fernando Llorente, 41. David López (pen.) - 56. Pablo Pinillos (pen.)

Karetní hra Gonzala Vazqueze naprosto zastínila celý zápas. Hned čtrnáct hráčů dostalo po žluté kartě, tři z nich se dočkali i druhé a Obraiz se dočkal červené okamžitě. Na žluté "vyhráli" hosté vysoko 10-4. Body ovšem bere domácí Bilbao a sestup se zase mu o něco vzdaluje.

Atlhletic začal lépe a už v deváté minutě nechybělo Llorentemu mnoho, aby hlavičkou otevřel skóre. Brankář Coltorti se sice ještě vyznamenal proti Toquerovi, nicméně brzy už míč ze své sítě lovit musel. A kdo jiný se mohl hlavičkou trefit, než kanonýr Llorente, kterého svým přesným centrem našel Koikili Del Campo. Po dvou minutách mohl stejný hráč dokonce zvýšit, tentokrát se ale mezi tři tyče netrefil.

Nadále lepší domácí mohli další gól přidat i osm minut před koncem první půle, ale to by Suaseta nemohl zahodit stoprocentní šanci, a následně Llorente musel zamířit přesně. Pomalu se zlepšující výkon Racingu utnul před poločasem Mehdi Racen, který ve vápně fauloval úspěšného střelce. K penaltě se postavil David Lopez, který tak dal poločasový klid svým spoluhráčům.

Právě nešťastník Racen začal druhý poločas první střelou hostů, ale Irazioz ukázal svou koncentraci a vytáhl solidní zákrok. Zlepšená hra se vyplatila už po deseti minutách, když Yeste odstartoval brzké odchody do sprch faulem na Jonathana. Pinillos okamžitě nabídnuté šance využil a z penalty vrátil hosty do hry. To by se ovšem nesměl hloupě vyloučit Marcano za druhou žlutou již po osmi minutách přesilovky. Bilbao se i přesto ocitalo v problémech a zdálo se, že vyrovnání na sebe nenechá dlouho čekat.

Jenže přišla další červená po dvou mírnějších kartách, tentokrát pro střelce penalty Pinillose. S fotbalem už se tolik tento zápas srovnávat nedal, paradoxně i přes oslabení hrál Santander dobře a fanoušci počítali každou vteřinu do konce. Navíc Yeste už sprchy nejspíše opustil, a tak se rozhodl v nastaveném čase předčasně odejít další domácí hráč, a to Orbaiz. Jenže hosté se nenechali "zahanbit", když jen po pár vteřinách se nechal vyloučit střídající Jonathan, který obdobně jako jeho dva spoluhráči viděl dvě žluté. Ještěže zápas skončil, další čtvrthodinka by bývala znamenala předčasný konec a kontumaci vcelku jistě.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 2:4

26.04.2009 19:00

Góly: 16. Renato, 80. Diego Capel - 45. Raúl, 63. Raúl, 66. Raúl, 90+2. Marcelo

Real Madrid dokázal po šesti letech zvítězit na hřišti FC Sevilla a snížil svoji ztrátu na Barcelonu na čtyři body. O výsledku rozhodly tři branky kapitána Raúla. Domácí prohráli už čtvrtý zápas v řadě a čeká je ještě boj o evropské poháry.

Po včerejší remíze mezi Valencií a Barcelonou musel Real zvítězit na horké andaluské půdě, aby mohl ještě pomýšlet na titul. To se mu po šesti letech nakonec podařilo, když střelecky po dlouhé době zazářil kapitán Raúl. Náskok Barcelony se tak ztenčil na čtyři body. Sevilla bude mít pro změnu starosti jak uhájit přímý postup do Ligy mistrů, na které se tlačí Valencia a Villarreal.

Bývalý kouč Sevilly a současný Realu Juande Ramos byl fanoušky domácích přivítán výkřiky "mamonář" a "zrádce", přesto zachoval chladnou hlavu a do boje poslal avízovanou jedenáctku. To domácí trenér Manolo Jiménez učinil v základu tři změny: do stoperské dvojice nasadil Diega Prieta místo Squillaciho, do zálohy nastoupil argentinský talent Perrotti místo Capela a v útoku nahradil Luise Fabiana Renato.

Utkání začali dravě domácí, útoky vedl zejména mladík Perrotti zleva, kde přiváděl k zoufalství Sergia Ramose. V 15. minutě zahrozil nebezpečným centrem Adriano, ale o dvě minuty později už udeřilo. Zleva poslal nadýchaný centr Navarro a osamocený Renato překonal hlavičkou Casillase.

Za dvě minuty poté měl velikou šanci Kanouté, ale z hranice vápna střílel mimo. Vzápětí utekl Perrotti Ramosovi, ale zblízka neprostřelil Casillase. Za hosty odpověděl slabou střelou pravačkou Marcelo. Až ve 30. minutě měl skutečně velkou příležitost Higuaín, ale Palop skvěle zachránil. Chvíli nato tentýž útočník střílel z úhlu do boční sítě. Pak pálil po průniku výborně hrající Lass, ale jeho pokus minul branku Sevilly.

Závěr poločasu však domácí nezvládli a po rychlé akci hostí se na křídle objevil stoper Metzelder a jeho centr zprava dorazil do sítě v poslední minutě Raúl. Gól do šatny Realu pomohl. Druhou půli nezačali už domácí tak horlivě, takže měl první velkou šanci v 55. minutě "Pipita" Higuaín, který neproměnil výbornou přihrávku Marcela. Za Sevillu odpověděl bombou Navas, kterou zneškodnil nadvakrát Casillas.

O osudu zápasu rozhodlo pět minut. Nejprve v 62. minutě tečoval centr Torrese Renato a Raúl z první levačkou vstřelil svůj druhý gól. Hattrick zkompletoval madridský kapitán v 66. minutě, když využil chyby Palopa po centru Higuaína a dorazil míč do sítě. Sevilla pak na dlouhé minuty odpadla.

V 75. minutě pálil nad vystřídavší Huntelaar, za čtyři minuty vysoko přestřelil na druhé straně Kanouté. Jiskřičku naděje pro Sevillu vykřesal rovněž nový muž na hřišti Diego Capel, který využil apatičnosti Ramose na malém vápně a v 80. minutě překonal Casillase. Sevilla ožila a sevřela Bílý balet do kleští. Hřebíček do rakve domácích však zatloukl v nastavení Marcelo, který po brejku tváří v tvář Palopovi nezaváhal.

La Liga po tomto víkendu nabývá na dramatičnosti a o jejím rozuzlení napoví hodně dlouho očekávané "El Clásico" mezi oběma aspiranty na titul.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sporting Gijón 3:1

26.04.2009 21:00

Góly: 27. Diego Forlán, 41. Simão, 47. Sergio Agüero - 48. Mate Bilić

Atlétiko Madrid přehrálo na Estadio Vicente Calderona Sporting Gijon 3:1 a bude dál bojovat o Ligu mistrů. Gijon naopak klesl na sestupové příčky.

Zápas se rozjížděl jen pomalu, zdálky vyzkoušel Aguero pozorniost gólmana Cuellara a ten vyrazil míč na rohový kop. Domácí útočili, Johnny Heitinga střílel z úhlu nepřesně. Ve 27. minutě se už měnilo skóre. Od obránce Neru se míč nešťastně odrazil k Forlánovi a ten pohotovou napůl střelou napůl lobem poslal domácí do vedení. K cestě do sítě pomohla ještě teč obránce.

Sporting zahrozil po centru Diega Castra, Biličovu hlavičku likvidoval Leo Franco, Pedrova střela šla zase neškodně nad. Na druhé straně se na branku netrefil Aguero, čtyři minuty před půlí ale už po přihrávce Simaa podruhé rozvlnil síť za Cuellarem Forlán.

A ještě do poločasu to už mohlo být o tři branky, ale neuspěl hlavičkující Maxi Rodríguez. A minutu po přestávce přidal po přihrávce Forlána třetí gól Aguero. O chvilku později Sporting snížil. Diego Castro nabyl ostrými Biličovi a ten prostřelil Lea Franka. V 78. minutě mohl Gijon po chybě domácí obrany dát další branku, Carmelovu střelu totiž Franko neudržel, ale nakonec míč odvrátil Heitinga. V nervozním závěru byl vyloučen domácí Simao Sabrosa.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona33264394:2682
2.Real Madrid33253577:3578
3.Sevilla FC331761046:3857
4.Valencia CF33168962:4756
5.Villarreal CF331510849:4455
6.Atlético Madrid331571167:5452
7.Málaga CF331491052:5151
8.Deportivo La Coruña331481143:4350
9.RCD Mallorca331191343:5142
10.Real Valladolid331251642:5141
11.Athletic Bilbao331171544:5440
12.UD Almería331171540:5240
13.Racing Santander331091444:4239
14.Real Betis339101447:5337
15.CA Osasuna338121337:4136
16.Espanyol Barcelona338111434:4635
17.Getafe CF338101543:5234
18.Sporting Gijón331102239:7233
19.Recreativo Huelva33791730:5030
20.CD Numancia33842135:6628

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (267)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To byla lahůůůůůůůůůůůůůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Iniesta, Mesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Villa se k zemi skácel hodně ochotně

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, ta možná měla bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nepřipadalo.....Dala se pískat, ale byla by hodně přísná.....

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně by se s nim Puyol pořád nemusel rvát v šestnáctce, jednou to nevyjde a...

Reagovat
Kily

měla, to by ale pomezní nesměl mávat ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, kdyby nemával ofsajd, tak by ji asi pískl... Ale nebyla, Villa to očividně přihrál, Puyol se lehce chytl jeho ramena a on hned spadl jak podťatý...

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně tu první půlhodinku hraje Vale daleko líp, než jsem čekal. My ale hrajeme svojí klasiku, takže zatim nemají netopýři nárok

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mazec, když běží Messi na bránu a okolo něj běží čtyři obránci

Reagovat
smazaný uživatel

on má už čtyři výborný zákroky a pak tohle... gólman je to excelentní, ale ty centry se nikdy nenaučí...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Vickyho je Vale zakletá.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no, to je jedna věc, druhá věc je, že ty centry jsou jeho slabina už strašně dlouho a žádnej progres se nekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Centry sice nejsou jeho silná stránka, ale dost se v tom zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

no kukam prave tu jeho hrubku.. pekne s tym postavil Vale na nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dos Barcelona uno

Reagovat
One-Real

Valeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě fantazie. Pablóóóó!!!!

Reagovat
herbage

Nádhernej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří hráči, třeba Xavi, mají ještě druhý poločas na to, aby se vzpamatovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol nemá svuj den, možná by púotřeboval píchnout od Piquého... plus klasika: centr do vápna. A je to. V druhym poločase to musíme otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu, jak si může Pablo jen tak projít celou naší zálohou i obranou, to mi prostě hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak zatím teda nic moc, kamarádi. Ve druhé půlce k tomu musíme přistoupit kapánek jinak a to hlavně v obraně.

Vale hraje zatím velmi dobře. Jejich druhý gól byl manifik, měli další nebezpečné průniky, Villa si okatě říkal o pentli, ale sudí zatím vcelku dobrej - jen ten průnik Silvy, kdy ho zezadu srazil Messi byl faul, ale nebyl ve vápně, takže to Valencii vynahradil tím "faulem", kdy Villa skočil Piquemu na záda, zařval, skácel se a čekal, co bude ...

Ve druhé půli to musíme otočit, ale med to teda nebude - Netopejři bojujou, jak kdyby jim hořela koudel u řitě.

Škoda jen, že Messi nedotáhl některý ze svých průniků k druhému gólu, ale nedá se svítit, musíme zabojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to mohl rozhodnout Eto'o, kterej se zatim toulá tak všude možně, ale když má bejt na hrotu, tak tam neni, nebo je mimo pro pasivní offside

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mi stačit, když ve druhé půlce Villa vsítí tři góly. Manko je totiž v mém podání dost špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prkýnka, tohle musíme udržet, ale taky nezačít hrát moc zaďoura a Barce dovolit to její bago...

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla vaše smrt, spoléhat se na vaší slabou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě...ale Emery to snad ví, tak to ordinovat nebude, musíme vydržet co nejdéle vydržet to tempo, které jsme nastolili, a tlačit se co nejvíc dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím perfektně napadáte a zahušťujete prostor ve středu. Každopádně tam pár průniků z naší strany bylo, sice šancí jako šafránu, ale snad něco přijde ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já samozřejmě doufám v pravý opak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že nemůže hrát Joaquin, protože ten kdyby tak v 70. minutě vystřídal znaveného Pabla a pustil se do ještě znavenější (doufejme) obrany Barcy, tak by se ještě mohly dít věci. No, třeba se na stará kolena předvede Angulo.

Reagovat
madridcan

Rad by som veril,ze to tak skonci,ale hra tam tim menom barcelona takze si nemozem byt isty nicim

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal Valdes kartu ?

Reagovat
herbage

Zdržování

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďte kluci, to dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa padá docela rád

Reagovat
smazaný uživatel

Henry na plac. Místo Keity. Doufam, že co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady jsem rád, že se mnou Pep souhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že jsi mu volal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vypadá že co nevidět jde

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufam, že má pořád Lyon zájem o Abidala.

Reagovat
herbage

Ty se ještě porvou

Reagovat
smazaný uživatel

Henry poprvé Henry podruhé

Reagovat
Bakary3

Prodáno ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš Na aukci jsou u nás jiní adepti...

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooool de Barcelooooooonaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Villa ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

ten je tam jak doma

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to jak vybíhal na té půlce v poslední minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byl ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jednou nohou

Reagovat
Kily

to nevadí, při ofsajdu rozhodčí nehledí na to, kde má hráč nohy, ale kde je jeho tělo

Reagovat
ronaldinho_10

Nejde jen o tělo. Aby byl ofsajd, stačí když tam je jakákoliv část těla, kterou může být dosařeno branky (nepočítá se do toho tedy pouze ruka).

Když to řeknu trochu s nadsázkou, tak stačí, aby měl útočí hráč za předposledním hráčem bránícího mužstva (v tomto případě za půlící čarou) třeba jen vystrčený nos, je to ofsajd!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to moc dobře, ale nezdálo se mně to. Mohl jít sám až do brány, ale sudí to asi viděl líp než já.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, remíza dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom priebehu zamrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zlatý bod. Asi naseru lidi z obou táborů, ale zasloužený. Valencie sice hrála velmi dobře, měla perfektně secvičený přechod do útoku a výborně nacvičené standartky, ale za to věčné protestování, válení se a Marchenovy maniakální výlevy si vyhrát prostě nezasloužila. Barca naopak zahrála dost špatně, ale chvílema se ke své hře dostávala. Messi špatný, Xavi špatný, Etoo špatný, Puyol špatný. Naopak Henry a Iniesta držely naše akcie nad vodou. A nakonec rozhodnlo i kus štěstíčka.

Ještě jednou to zopakuju - zlatý bod

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půlka odježděná po zadku, fakt jsem se každou chvíli strachoval, kdy nám to tam spadne. Ale obrana dneska celkem fungovala i pod drtivým tlakem a kde nebyla ona, byl César ( ) a kde nebyl ani on, bylo štěstí. Bod taky beru, ale přecejenom nerad jsem uhasil tu jiskru naděje, 3 body by byly v téhle fázi soutěže zlaté.

Reagovat
herbage

Ten Marchenův fén na Iniestu byl náhodou dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

to je věc názoru.

Reagovat
herbage

Samozřejmě myšleno ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec cítim zvláštní úlevu za to, že máme bod. Výkon nebyl ideální, Vale hodně hodně moc kousala... zvlášť mě mrzí, že dneska neměli den Xavi, Eto'o a Puyol. Abidala jsem opět viděl na hřišti nerad.

Henry, Iniesta, Dani, Piqué, Busquets a Messi a zaslouží zvláštní pochvalu. Nicméně nechápu, že oba naši výborní technici chodí do předem prohraných soubojů. Oni dokážou přejít přes jednoho, dva, tři hráče, ale nemůžou to zoušet proti zdi...jako zkoušet z místa projít beton je fakt nad lidský možnosti...

Nad čim se chci ještě pozastavit jsou standartky - my je prostě neumíme. Ať už jsou to přímáky odkudkoliv, nebo centry do vápna, rozehrávání rohů... nic. Právě v takových zápasech jako dneska by se nám to nesmírně hodilo

Pokud zejtra Real padne, tak ten bod bude mít cenu zlata. Pokud Real vyhraje na Sanchéz Pizjuán, tak bude mít mnohem větší cenu, než zlato může mít.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme bohužel špičkového exekutora, Ronaldinho už je pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to zvláštní, protože hráčů, kteří to umí kopnout dobře máme dost - Xavi, Márquez, Henry, Dani, občas Messi. Ale nikomu to tam nepadá, Xavimu ty jeho zakroucený bomby už léta padají o pár centrimentrů vedle šibenice, Dani ty obloučky zas trochu protahuje, Messi to sice umí umístit, ale nemá to takovou razanci a Rafa většinou namasíruje břicho ňákýmu chudákovi ve zdi...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to více trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl pro, aby je kopal hlavně Henry

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že ten bod v případě dnešní výhry Realu, nic neřeší. Pochybuju že Clásico vyhrajem o 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmírná škoda té Albiolovy chyby u toho druhého gólu, už jsem skoro začínal věřit, že ten železobeton udržíme. Jinak Alexis na levém beku překvapil, čekal jsem to horší. Miguel, ten mi svými odkopy naháněl hrůzu, Barca se tak několikrát dostala do slibné šance. Chudák Villa byl totálně frustrován, já se mu teda nedivím, catenaccio zvyklý hrát není a praporek asi taky moc nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, v pomyslnym souboji Villa-Eto'o i přes ty jeho neustálý offsidy Samuela jasně přehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eto´o byl neviditelný, já jsem to psal proto, abych omluvil ty jeho pompézní gestikulace a pořvávání na rozhodčí, když k tomu nebyl důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o to měl dnes o dost těžší než Villa, byl skoro pořád zády k brance, Vale narozdíl od nás bránila z hloubky. Ale měl tam pár dobrých momentů, kdy se uvolnil a byla z toho dobrá příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Získali jsme bod nebo ztratili dva?

Jsem si jist, že získali. Valencie hrála velmi dobře a skvěle díky svým rychlonohým šikovným fotbalistům zatápěla našemu vysunutému obranému bloku, my jsme dnes neodehráli nejlepší utkání, ale nakonec to vydřeli. Navíc jsem přesvědčen o tom, že Real zítra maximálně remizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Získali

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám, ale zítra budu přát Realu.... a Getafe samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeješ samým lepším, no ale chápu tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Musím teď pěstovat pragmatismus...

Reagovat
smazaný uživatel

brrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe, Real

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zápas nám může být úplně ukradenej, navíc já bych chtěl aby Vale zkončila 4. a ne 3., protože pak se zvyšuje pravděpodobnost, že je uvidim hrát v ČR

Reagovat
Xavi8

Aspon ze sa nam na El Classico nikto nevykartoval, inac dobry bod

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je naprosto perfektní. Doufám, ža ni žádné zdravotní komplikace nebudou. Jdeme na to s čistým štítem.

Já jen doufám, že kluci pochopili, že musej ještě zabrat. Musí se jezdit (jako v části druhé půle dnes) a hlavně doufám, že ubude nepřesností - tolik zbytečně ztracenejch balonů a nepřesnejch přihrávek - to se u Barci nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

to sa uvidi zajtra ci dobry

Reagovat
Xavi8

to sa uvidi po 38. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo, pěkný gol. Puyola prodat, nestihá

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry den :-) Jako neutralni fanousek musim rict, ze rozhodci Barce pekne piskal, 2 penalty odpusteny a ten ofsajd Villy no newim. Fanousci Barcelony asi zrejme videli jiny zapas. Messi jako nejlepsi hrac sveta pro fanousky ??? Pro me jako pro fanouska Villarealu je samozrejme dobre, ze bianconegros ztratili a ze na strane Barci byli rozhodci, jen doufam, ze se to nebude opakovat 10.5. s nama

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, španělskou ligu moc nesleduju, ale včera jsem zapnul druhý poločas tohoto zápasu, abych se podíval jak dle některých odborníků nejlepší kádr v historii Barcelony umí hrát za nepříznivého stavu a podíval se na mimozemšťana, od kterýho bych čekal, že právě on potáhne tým k obratu. Je to opravdu mimozemšťan, byl úplně mimo pěkně nafouknutá mediální bublina a Puyol, nejlepší stoper či pravej bek

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle zapase slo taky o minisouboj Marchena X Puyol, Marchena hral stitovyho zaloznika, takze primo na Lea Messiho, uplne ho vymazal, divim se, ze ho Pepe nestahnul ze hry. Za to Puyol ridil krasne obranu, Pablo Hernandez, pojd sem, kam des nevim proc je Puyol tak protezovanej ve spanelsky reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

soudíš podle jednoho zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky soudíš podle jednoho zápasu? každá den není posvícení

Reagovat
smazaný uživatel

každý*

Reagovat
smazaný uživatel

U Puyola to byla vyjimka, ale muj nazor je, ze Marchena je pro Spanelsko daleko dulezitejsi nez Puyol. Jinak Messi kdyby hral v jinym tymu tak je polovicni. Napriklad v nejakym tymu bez hvezd by zapadnul. Jeste na to nema, aby byl nejlepsi hrac. 2x do nej nekdo zajede a celej zapas je znudenej a nic uz nepredvede.

Reagovat
Xavi

Odborník viděl jeden poločas. Tady jde vidět, že to vůbec nesleduješ. Opravdu nechápu lidi, co něčemu nerozumí a nesledují to a pak mají potřebu to někom, kdo to sleduje sdělovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaz mi kde sem psal, ze sem videl jeden polocas? Koukas na jiny zapasy krom Barcelony? A spanelskou ligu rozhodne sleduju :-) Barcelona ma mozna nejlepsi zalohu, ale postav Messiho do zalohy treba do Valencije, .. skoda, ze to nejde. Mimochodem videls Messiho hrat za Argentinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim kvalifikacni zapasy :-)

Reagovat
Xavi

"ale včera jsem zapnul druhý poločas tohoto zápasu" a ano sleduji nejen Barcelonu, z každého kola vidím tak tři zápasy, pak samozřejmě sestřihy a taky čtu reporty atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Umis cist tohle sem nepsal ja ... doufam, ze to nejsou jenom reporty z eurofotbalu ;)

Reagovat
Xavi

Ok, přehlédl jsem se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si říkat, co chceš, ale je to prostě takto:

Messi...............................................................................................pak ti ostatní....

Reagovat
mastakillah

rozhodně Ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt odborník....Jeden zápas a ty hned děláš závěry

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš čo sa tam Villa hodil o zem a chcel si znova prilepšiť v boji o Pichichi ďalšou penaltou a Silva, ktorý zakopol o nohu Barcelonského hráča to boli riadne penalty to ti poviem - newiem či si mal nekvalitný obraz alebo si to len nechel vidieť.

Rozhodca včera Barce pripískaval v strede poľa ale myslím si, že všetky kontroverzné situácie vyriešil dobre.

Povedz mi kto je podľa teba najleší hráč sveta v súčasnosti a určite nájdem pár slabých zápasov ale to, že na Messiho sa musia zavesiť 3 až č hráči aby ho ubránili to samozrejme nikto newidí. Stačí si pozrieť včerajší prienik Messiho proti 4 hráčom Vale, ktorý mali s neho repsekt jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Villa ma lepsi streleckej prumer jak Etoo. A nepiska se tohle nahodou ve spanelsky lize? Myslim, ze tohle udelat Barca tak je jasna. Obraz sem mel kvalitni V soucastnosti, tak to ti nepovim, ale urcite nee rozhozenej Leo jo sli na nej treba 3 hraci a ztratil mic

Reagovat
Kily

nechápu, proč tady řešíš situaci, při které byl pískán ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
Kily

no jestli myslíš zákrok Puyola na Villu, tak tomu předcházel ofsajd Proto také režisér zařadil záběr kamery na pomezí, proto se pak taky Villa nevěřícně díval na pomezního rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Posli mi pls. odkaz, abych se mohl podivat znova ... ja sem si teda ofsajdu nevsiml a ani v reportu nebyl

Reagovat
Kily

uff, zrovna nemám čas na to, abych hledat video, kde tohle je, kdyžtak zkus youtube, ale bylo to jasné z gestikulace hlavního, který přiběhl k Villovi se zdviženou pravou rukou, čímž signalizoval ofsajd. Navíc Valdes pak neodkopával přímo od brány, ale někde z velkého vápna

Reagovat
Kily

tak tady, čas asi 2:40, tam je jasně vidět, že rozhodčí signalizuje ofsajd: http://www.youtube.com/watch?v=YYhZ0pHjKPE

ale když jsme u ofsajdů, tak možná nemusel platit první gól Barcelony. Nemyslim přihrávku na Iniestu, ale situaci předtím. Valencia odvrátil roh a jeden z hráčů Barcy vracel míč hlavou k vápnu, ve kterém zůstali v ofsajdu dva hráči, kvůli nimž pak obránce Valencie musel volit hlavičku, Barcelona vzala míč a dala gól. Diskutabilní, ale i takové ofsajdy jsem viděl písknout

Reagovat
smazaný uživatel

oki, dik.... jo hlavni neco ukazoval , ale jinak to ofsajd nebyl, kdyz si to zastavis v momente ty prihravky, tak je to dobre videt

Reagovat
smazaný uživatel

To vieš on asi videl niečo čo my nie ale chcem sa opýtať teba ako fanúššika Vale ako si videl tie včera penaltové zákroky v prvom polčase?

Reagovat
Kily

na Silvu určitě ne, na Villu vzhledem k ofsajdu taky ne. Každopádně docela věřim tomu, že kdyby o ofsajd nešlo, tak jí rozhodčí pískne, Villa byl sám a Puyolovi se podařilo ho trochu rozhodit

Reagovat
smazaný uživatel

Strelecký priemr môže mať lepší ale keby sa Eto´o nestriedal v kopaní s Messim tak Villa o Pichichi môže len snívať. No hej keby to bola Barca tak penalta by bola jasna - to sme videli proti Bayernu a Getafe ako nám tí rozhodcovia pískajú penalty

Nemôžeš mi to povedať, pretože porovnávať Messiho v súčasnosti (tejto sezóne) proste s niekým nejde...Hm ťažko sa dá vyniknúť keď sú na tebe zavesený na tebe traja hráči to nezvládne niekedy žial ani náš mimozemšťan aj ked výnimky by sa hľadali ľahko kedy mu to vyšlo ale ako už niekto hovoril, každý deň nie je posvietený.

Ale je srandovné sledovať tú závisť keď Barca zakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby, kdyby.... Muzu rict, kdyby hral Villa v barce ma o 10 brenek vic .... Vzdyt ani v Barcelone o Messim nemuzes rict, ze je nejuzuítecnejsi hrac, jak uz bylo receno nemuzes soudit z par zapasu, Barcelona ma nejlepsi zalohu, tohle tvrdim, ale nerekl bych, ze Messi je ten top ...Ma nahrat ne, kdyz vidi, ze na nej dou tri .... Ja sem pral Barcelone, je jasny proc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Soudit z pár zápasu Videl som všetky zápasy v La Lige plus Copu okrem dvojzápasu s Benidorom a pár zápasov z LM takže pár zápasov to nebude. Však on včera práveže prihrával občas sa o to pokúsil ale žiaľ to nevyšlo a tá tvoja najlepšia záloha bola kameňom úrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik zapasu Argentiny? :-P

Reagovat
smazaný uživatel

Repre moc nesledujem pretože, tam sledujem iba našu repre a potom milášikov zo Španielska ale naposledy som videl zápas s FRA kde si je Messi sám dával a potom som ešte videl ten výprask tam nestíhali behať ale Messi zlý zápas na moj vkus nezahral bolo to také priemerné ale čo a u neho dá brať ako priemrné a inak hovoriš že včera odohral zlý zápas ale sám založil akciu u prvého gólu, ktorú sám zakončil ....

Reagovat
Tomanatura

V repre zahrál otřesně (jako celý tým) jen teď při debaklu, ovšem geniální byl asi jen v jednom.

Reagovat
anonym

Divím se tomu jakou penaltu rozhodčí nařídil v zápase Málaga - Deportivo.

Reagovat
GEGE

100 pro Milan.

Reagovat
-Kopy-

Pěkně kluci, škoda že jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

proc fanousci barcelony neresej rozhodciho no vlastne protoze je tlacil tak delaji jako ze nic

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný, že i fandové Valencie uznávají, že sudí foukal dobře a ty tady začneš jako fanda antikrista (!!!) bulet

Reagovat
smazaný uživatel

ze foukal dobre.. prosim ta..

Reagovat
smazaný uživatel

Foukal úplně normálně, penalty rozhodně být neměly. Možná trošku víc mariášoval domácí, ale to bylo i díky tomu, že takový Alves si dával sakra pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zkus - co foukl špatně?

Reagovat
Woyta

Co se penalty týče... Dala se písknout, ale to by musel být rozhodčí dost přísnej.

Nicméně Barceloně by takovouto situaci písknul. Nedovolil si jí moc dávat žlutý karty, páč by ho jebali za El Clásico a hrozilo by mu, že by Barca zkoušela odvolání na karty, co že je teď dost v módě, to by rozhodčímu neprospělo nějaké to prošetřování, takže karty padaly víceméně na jednu stranu.

Nicméně Valencia byla včera Barceloně důstojným soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas - co se týče karet, tak nás opravdu šetřil. Na druhou stranu tam byla snad jen jedna situace, kdy se žlutá dávat měla (Sergio).

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, já na to sice koukal narvanej, ale měl jsem (samozřejmně že neobjektivní) pocit, že nás zařízl...

Reagovat
smazaný uživatel

v zapase Athletic - Racing se mi opet potvrdilo, ze spanelsti rozhodci jsou nejhorsi na svete...naprosto nam zkazil rozhodnutej zapas vymyslenou peckou a cervenou pro Yesteho, cimz ztratil kontrolu nad utkanim a zacal davat zlutou za kazdej zakrok....

vysledek - 17 zlutejch, 5 cervenejch, 2 penalty.

aspon ze jsme vyhrali. Aupa Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

referee

Reagovat
smazaný uživatel

Sevillo padni

Reagovat
Gazza.8

klasika, sevilla proti barce absolutne nulova a ted tam litaj po prdeli jak kdby jim slo o zivot...je to shit, ale real hraje zatim peknou tuzku coz je taky shit

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl hrát doma a venku. Vzpomeň si, jaký výkon Barca potřebovala, aby vyklepla Sevillu 0-3 na jejím hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Sevilla pěkně tlačí, už to mohlo být 3:0!

Reagovat
One-Real

2stoprocentní šance ted

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, proč jen jim nemohli ze začátku nasázet 3?

Reagovat
Gazza.8

goooooooooooooooooooool rauuuuul

Reagovat
smazaný uživatel

raúúúúúúúl VAMOS podme

Reagovat
smazaný uživatel

Vážený pane Macháčku, komentátore přenosu, přestaňte laskavě vykrádat moje preview pro vlastní obohacení, ano? Když už, tak použijte vlastní slova, i když poté co jsem slyšel, že Realu chybí dlouhodobě Van Basten, tak je mi celkem jasné, že to bude pro vás zřejmě obtížné...

Reagovat
One-Real

Van Basten?

Reagovat
smazaný uživatel

on to fakt povedal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se nemýlím, tak tohle už se děje dlouhodobě,ne?

Když tak redakci sportu zkus napsat dopis....

Reagovat
smazaný uživatel

Už se stalo, ale vzhledem k tomu, že tam byly slušné jen předložky a spojky, tak ho asi zahodili...

Reagovat
herbage

U redakce české televize taky zcela normální věc. Při souhrnu Bundesligy čtou naše úvody slovo od slova, ani se nenamáhají něco vlastního vymyslet. Vlastně, abych jim nekřivdil, místo boje o záchranu řikají boj o sestup, to jen dokresluje jejich úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim na finale MU:Barca

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOL RAULITOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HATTRICK RAUUUUUUUULITOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

dědek Raul koukám řádí ... no jen ať Sevilla dostane pěkně klepec a na konci sezóny je venku ze čtyřky pro LM

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je úplně bezradná. Naprosto odpadli. No, tak hold bude muset tu šňůru antikrista přetrhnout až Barca, no. Bude to alespoň stylové

Reagovat
smazaný uživatel

dyť vám to může být fuk, za současný situace si na Mestalle stejně nebouchnou

Reagovat
smazaný uživatel

no, bylo by to skvělé. Pokud Netopejři zahrají, jako proti nám, tak by to nebylo špatné

Reagovat
smazaný uživatel

teď sme nabrali sílu, navíc máme Realu hodně HODNĚ co vracet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mluví o Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 to je ... napínavý závěr ještě být může ... ale jen si to dejte pěkně na férovku o ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

L. Fabiano dost možná nedohraje. Jak šel k tomu pomeznímu, tak jsem myslel, že mu napálí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

bych se ani nedivil ... to je hroznej zmetek ten L.F.

Reagovat
One-Real

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je zaděláno na ještě větší zápas, než je "normální" clásico. Já nevím, co budu tenhle týden dělat. Opravdu už se nemůžu dočkat. Bude to dlouhej tejden

Reagovat
smazaný uživatel

Tak LM ho vicemeně rozdělí na pulky. Do Chelsea to uteče, ale pak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já LM nijak neprožívám. Dokonce bych uvítal, kdyby se hráči soustředili jen na to clásico

Reagovat
smazaný uživatel

"Já LM nijak neprožívám"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesto doufám, že postoupíte.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já samozřejmě fandit budu, ale pokud to hráči cítí, jako já, tak to s tím postupem nevidím růžově (já jsem třeba vůbec nevěděl, že se to hraje už tuhle středu ... )

Reagovat
smazaný uživatel

hraje se dokonce uz v utery

Reagovat
smazaný uživatel

no, vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla, Sevilla...ked sa takto zahravate s LM tak si ju mozno nezasluzite

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

V jarním El Clásicu se konečně bude lámat chleba v boji o titul, po dlouhých letech. Bude to nezapomenutelný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
plechi

Kde budeš sledovat Clásico? že bych se přidal

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, čeká nás týden Zápasů sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanhel ty jsi z Ostravy? Dá se někde zajít na fotbal? Já vím že jsme jednou s kámošem byli u Křižánka, ale museli jsme je strašně přemlouvat aby nám tam místo hodiny pravdy či čeho pustili fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš v Ostravě na fotbal, tak hlavně nechoď na Bazaly. Já tam dneska byl a po fotbalu ani vidu, ani slechu. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, to už je fakt krize

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z Bohumína, na fotbalu se dívám většinou doma, ale teď budu v Luhačovicích, tak to musím nějak pořešit.

Reagovat
plechi

Raúl! Metze! 4 a půl bodu!

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám že ten rozdil mezi BARCOU a realem se projeví v El Clásicu!!! když je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

* když NE jinde

Reagovat
Berbatov9

Tak za Real jsem spokojenej a Raul pořát bombarďák a přeju to Realu ale zaroveň letos si ten titul asi fakt zaslouží barca hrajou neskutečnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Raul , Metzelder .. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Nice real

Reagovat
$dolar$

Pane Boze prosim, dej ten titul Realu, staci tuhle sezonu dalsich 10 let at si klidne vyhraje kdokoliv jinej, Barca fans by tuto sezonu stejne neprezili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe...další co potřebuje anděla místo toho, aby to ukopal sám

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom dneším zápase lze říct jediné : Barco těš se na utočnou smršť ! ! !

Dnes budem tancovat a pit až do ránaa !!! HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Na utočnou smršt

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte nestras smrsti

Reagovat
smazaný uživatel

Clásico hlásí: 'Vstup obranám zakázán'

Letošní clásico bude mít sledovanost SuperBowlu

Reagovat
smazaný uživatel

no bude to paradny zapas, aj ked skoda tych absencii zase..

Reagovat
Josifek

Sledovanost Superbowlu asi nikdy nepochopím, americké "supershowsporty" mě míjí, vyjma NBA ..

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní SuperBowl byl nářez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já se na pálky a na americkej fotbal rád podívám. Je to něco jinýho než "naše" zaběhlé sporty a třeba americkej fotbal mě vcelku hodně chytnul. NBA jsem taky vcelku sledoval, ale to mě už postilo

Reagovat
smazaný uživatel

Americký fotbal- neskutečně férový sport, málokdy tam padne rána navíc, až jsem byl překvapen, vždycky jsem si myslel, že se chlapi jenom chcou pobít, pak jsem pochopil pravidla, a od té doby fandím Jacksonville Jaguars

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám oblíbený tým, ale ten sport se mi líbí. A co se mi líbí hrozně moc, jsou komentátoři na Galaxii. Na nich je vidět, jak moc ten sport žerou

Reagovat
smazaný uživatel

A to že odpovídají na dotazy (nejen) k pravidlům, perfektní nápad

Reagovat
smazaný uživatel

ti 2 komentátoři jsou neskuteční borci . u normálních zápasů jsou skvělí, ale to co předváděli u loňského Superbowlu byla fantazie. zápas tím pro mě ještě o třídu zatraktivněl. je vidět, že tomu sportu fakt rozumí a žerou ho..., já osobně mám americkej fotbal taky moc rád.

mimochodem - NY GIANTS

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem je napsat, ale přišlo mi to moc provařené.

Reagovat
Josifek

Raúlova střelecká paráda ..jinak, Espanyol už jsem v jednu chvíli odepsal, jsem rád, že jsem se dost možná mýlil, do ligy určitě patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu. Se na Real dívám 20 min., pak to musím vypnout, protože si tam hráči Seville běhají kde chcou, absolutně si je Real nehlídá a dávám jim neuvěřitelnej prostor a nakonec to skončí 2:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Sevilla hrála pořad tak jak prvních 25 min a dávala ty šance tak mohlo být rozhodnuto, pak zbytečně přestali hrát, pár náhodných golu a bylo to

Reagovat
gonzalesl_is_back

Je to tam, super výkon, snad to dotáhneme a vyhrajeme derby! Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro BArcu.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Raúl Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Zahřívání na El Clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, kde by se dalo El Clásico sledovat? Teď myslím nějakou tuzemskou televizi a myslím živě? Díky za odpovědi a doufám, že mi neřeknete že nikde! (Případně kdyby někdo z okolí Liberce věděl o knajpě, kde to budou dávat, tak napište taky!)

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Supr, dík moc. Teď ještě někdo Liberec, případně nepohrdnu asi ani Jablečňákem, kdo by zašel někam kouknout?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Raúl klobouček, ještě pořád v něm něco je.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijal by som Clasico o kolo neskor, nejako sa mi to zda skoro, tak som sa sustredil na Sevillu ze ani necitim este tu atmosferu, inokedy neviem dockat 2 tyzdne dopredu

Reagovat
Tsigi

Raúl nářez

Reagovat
smazaný uživatel

dolezita otazka : Clasico sa hra druheho alebo tretieho?.. Na jednej stranke je tak, na druhej zase inak..

Reagovat
smazaný uživatel

2.5.2009 20:00 se mi zdá

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze druheho, cim menej dni bude mat Barca odpocinku tym lepsie, v tuto cast sezony sa kazdy den pocita

Reagovat
smazaný uživatel

nj .. a dikes, no asi to je vazne toho druheho.. chcel som vediet lebo vtedy idem na svadbu akurat, ale vybavim to tak ze si na ten zapas odskocim domov

Reagovat
Xavi8

Inac nevykartoval sa nahodou Marcelo?

Reagovat
Xavi8

tak nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo zltu ani nedostal tusim..

Reagovat
smazaný uživatel

nestaci ti Pepe, Sneijder, Robben..?

Reagovat
smazaný uživatel

Robben bude.

Reagovat
smazaný uživatel

to vazne??

Reagovat
Gazza.8

paradni vykon, prvni pule zase o nicem, ale to uz je u nich asi normalni...Raul, Metzelder

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ronaldo 2 goly za corinthians, ještě se hraje, druhý gol Ronalda naprosto geniální...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

To bude trapas az Barca skonci druha Jak ja se tesim

Reagovat
-Kopy-

To bude konec fotbalu ve Španělsku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty radšej buď ticho a buď rád, že sme vám pomohli v boji o tretie miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu.

Reagovat
$dolar$

Vzdyt rikam, ze se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

To bude konec fotbalu jako takovýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, nechci ti do toho kecat, ael na dolara se nereaguje. Čekáme, až ten hnis vykape sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není vaše forum, cul.s, takže tu nezavádějte svoje manýry, ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se začínají strachovat o jejich nejlepší sezonu v historii a tak se nezmůžou na nic jiného než takovéhle stupidní příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak yardo, vždyť ani ty sám na něj nereaguješ a víš proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Rááááááááááááááááááááána vedle

Reagovat
$dolar$

Nj uz mate bobky u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

rozhodcovia sa vtomto kole o5 nenechali zahanbit..udelit 11 zltych a 3 cervene v jednom zapase. tak tomu sa hovori "nářez"

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu se vážně nezapřou, nedávno to byl ten spammer s dohodnutými zápasy, ted zas somálský pirát. Nojono, jaký pán...

http://media.novinky.cz/550/165501-original1-lb8ai.jpg (třeti z prava)

Reagovat
smazaný uživatel

dle fotky je to muhamadali

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

..a zrovna jich tam stojí 11 asi si ostatní hoši zapomněli svoje triko se znakem doma Bílý Balet

Reagovat
smazaný uživatel

těšim se až bude hrat barca vs real madrid napište jak typujete vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na dva možné scénáře -

1) Madrid - Barca 2:1

-

Vale - Madrid 1:3, Barca - Villa 3:0

Villarreal - Madrid 0:2, Mallorca - Barca 1:2

Madrid - Mallorca 4:1, Barca - Osasuna 5:0

Osasuna - Madrid 0:1, Depor - Barca 0:2

2) Madrid - Barca 1:4

-

Vale - Madrid 2:0, Barca - Villa 4:0

Villarreal - Madrid 3:1, Mallorca - Barca 1:1

Madrid - Mallorca 4:1, Barca - Osasuna 5:0

Osasuna - Madrid 2:1, Depor - Barca 2:0

Reagovat
irik

koukám osasuna to má spočítané .

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že oba tvé scéráře mají dobrý konec a oba mají své kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Madridský tisk, fanoušci a koneckonců celý Real teď po cenném vítězství v Andalusii létá v oblácích, v sobotu je na SB sestřelíme. Ale jsem z toho celý nesvůj, ne tak ze strachy z Realu (jsem přesvědčen, že o náš třídu kvalitnější fotbal se ve vzájemném měření sil musí projevit), jako spíš z toho, že budu v sobotu v Luhačovicích a vůbec nevím, jak to se sledováním El Clásica bude. Je někdo z Luhačovic?

Reagovat
smazaný uživatel

tip pro sáskaře: příští kolo samý dvojky

Reagovat
madridcan

...v anglickej lige

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele