33. kolo
26.04.2009 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Getafe CF - Villarreal CF 1:2

Villarreal potvrdil v 33. kole španělské nejvyšší soutěže roli favorita a na hřišti Getafe zvítězil 2:1. Účet zápasu otevřel po čtvrthodině hry Joan Capdevila, chvíli před poločasovou přestávkou se ještě trefil Joseba Llorente. Skóre korigoval v poslední desetiminutovce z pokutového kopu Manu.

Jako první ohrozil bránu soupeře hostující celek, když v desáté minutě po přihrávce Sebastiana Egurena mířil mimo bránu Kahveci Nihat. O šest minut později se už ale míč v bráně Getafe třepotal, když Joan Capdevila z bezprostřední blízkosti překonal brankáře Vladimira Stojkovice.

Než odešli hráči obou celků do kabin k poločasové přestávce, Villarreal svoje vedení zdvojnásobil, Kahveci Nihat adresoval balon na Josebu Llorenteho, jenž zpoza velkého vápna nedal Stojkovicovi šanci.

V druhé půli domácí Getafe nabralo na obrátkách a se svým soupeřem herně srovnalo krok, v 72. minutě se pokusil snížit Ikechukwu Uche, jeho ránu z hranice vápna však gólman Diego Lopez zlikvidoval. Getafe se čestného úspěchu přece jen dočkalo, když v pokutovém území hostí fauloval Sebastian Eguren a z nařízené penalty se nemýlil Manu.

Villarreal si vítězstvím pojistil pátou příčku tabulky a na čtvrté místo zaručující účast v Lize Mistrů ztrácí Ponorky pouhý bod. Getafe se nachází těsně nad branami sestupu, od kterých je dělí jeden bod.

Autor: Petr Páral / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výborně, teď musíme doma Sevillu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele