33. kolo
26.04.2009 21:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Sporting Gijón 3:1

Atlétiko Madrid přehrálo na Estadio Vicente Calderona Sporting Gijon 3:1 a bude dál bojovat o Ligu mistrů. Gijon naopak klesl na sestupové příčky.

Zápas se rozjížděl jen pomalu, zdálky vyzkoušel Aguero pozorniost gólmana Cuellara a ten vyrazil míč na rohový kop. Domácí útočili, Johnny Heitinga střílel z úhlu nepřesně. Ve 27. minutě se už měnilo skóre. Od obránce Neru se míč nešťastně odrazil k Forlánovi a ten pohotovou napůl střelou napůl lobem poslal domácí do vedení. K cestě do sítě pomohla ještě teč obránce.

Sporting zahrozil po centru Diega Castra, Biličovu hlavičku likvidoval Leo Franco, Pedrova střela šla zase neškodně nad. Na druhé straně se na branku netrefil Aguero, čtyři minuty před půlí ale už po přihrávce Simaa podruhé rozvlnil síť za Cuellarem Forlán.

A ještě do poločasu to už mohlo být o tři branky, ale neuspěl hlavičkující Maxi Rodríguez. A minutu po přestávce přidal po přihrávce Forlána třetí gól Aguero. O chvilku později Sporting snížil. Diego Castro nabyl ostrými Biličovi a ten prostřelil Lea Franka. V 78. minutě mohl Gijon po chybě domácí obrany dát další branku, Carmelovu střelu totiž Franko neudržel, ale nakonec míč odvrátil Heitinga. V nervozním závěru byl vyloučen domácí Simao Sabrosa.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele